Nya snygga byxor.

Älskar mina nya batikbyxor med utsvängda ben jag fick hem igår. Så snygga och bekväma. Hade dem på loppisrundan med Thomas och min bror idag. Hittade en snygg väst och skärpet jag har på mig. Älskar att loppisfynda. Blir nog en rätt lugn dag med karln idag. Kommer bli så skönt.
 
 

Ledig dag.

Tog lite semester idag för att få vila upp mig efter rallyt och njuta av vädret. Men har mest bara städat och fixat hela dagen. Fick lite paket med så har varit inne i stan och hämtat ut dem och handlat lite. Jag är helt slut i kroppen så skönt att ha hela helgen ledig nu med. Ska stick in till Thomas imorgon och umgås med honom. Blir nog lite loppis och annat mysigt. Kanske även en runda ut till pappa men inget var bestämt än tror jag. Orkar inte planera nu så tar det som det kommer. Bara jag får träffa Thomas är jag nöjd. 
 

Bilder från dagens rally.

 

Riksettan rallyt.

Är på rally med pappa. Har det rätt gött i hans Volvo Amazon. Det är så jävla mycket snygga veteranare med. 
 
 

Långledig.

Woohoo jag är långledig nu. Det kommer bli så jävla skönt. Så firar det med några instagrambilder från denna veckan.
 
 

Sista dagen på jobbet för denna veckan.

Sitter och lyssnar på Hampus Klang som pratar Muskelrock i radion. Så vilken tur att jag redan gjort klart all sallad och kan ta lite paus nu. Kommer bli så skönt att få lite långledigt nu för jag har ont som fan i kroppen. Men kommer nog bli rätt utvilad nu när jag är ledig i fyra dagar. 
 

Vill hem och sova.

Jag är trött som fan i ögonen och det är riktigt jobbigt.  Det blev alldeles för sent igår och jag hann inte med något av det jag skulle. Men det skiter jag i för jag hade dejt med min karl och det är viktigare. Men idag ska det tvättas och städas lite. Jag har även en jävla massa saker som ska beställas nu när lönen trillat in. Beställde iallafall pappas födelsedagspresent igår så ska fixa till min bror idag. Sen ska biljetter till Brolles konsert på Tyrolen fixas och en massa annat kul. 
 

Mando Diao, Red bull secret gig del. 2

 

Seg efter helgen.

Jag är trött i kroppen som fan nu efter konserten i lördags. Så har precis vilat lite här hemma hos mamma.  Väntar på att min karl ska sluta jobbet så vi kan dejta lite. Kommer bli mysigt som fan. Men sen blir det hem och ta det lungt ikväll. Jag ska försöka lägga mig i vettig tid med så jag kanske är lite mer utvilad till imorgon. För nu är jag verkligen inte på topp. Men jobbar bara tre dagar denna veckan så får vila upp mig i helgen när jag har långledigt.
 

Mando Diao, Red bull secret gig del. 1

 

Vad grymt det var.

Konserten igår var helt fantastisk och på världens finaste plats Hovs hallar. Jag har dock väldigt ont i kroppen idag efter allt hoppande. Mamma hade hört att det var 25 bussar som körde oss till stället så det var runt 1500 pers på konserten. Fattar inte hur man lyckas genomföra en gratis konsert för 1500 pers. Jag är iallafall riktigt glad över att jag lyckades vinna biljetter.  Det här kommer jag minnas länge. Bilder kommer sen men det kommer vara mobilbilder.  Men det är bättre än ingenting.
 
 

Ebbas fik.

Sitter och äter lunch med mamma och Nicolina på Ebbas fik nu. Vi har precis shoppat lite för det är svinkallt ute så jag behövde en varm tröja till ikväll. Sen hittade jag lite nya snygga ringar som jag behövde ha med. Åhh ikväll är konserten och det kommer bli så jävla grymt. Längtar som fan nu.
 

Fina Helsingborg

Sitter hemma hos min moster och hennes man i Helsingborg nu. Vi har precis ätit lite så jag blev trött som fan. Men det var nog den godaste pizzeria sallad jag ätit. Så är mätt och nöjd nu. Blir nog att somna rätt tidigt idag för jag är trött som fan. Vill vara pigg och utvilad till konserten imorgon. 
 

Nervös som fan.

Hur ska jag kunna koncentrera mig på jobbet när jag vet att jag ska till Helsingborg ikväll. Blir alltid så nervös när jag ska åka iväg och idag blir det kanske stressigt som fan att hinna allt innan bussen går. Jag vill bara vara hemma och förbereda mig mentalt för detta men måste jobba. Väskan är iallafall packad och allt är förberett så bara hem och hämta skiten. 
 

Dumma jävla jeans.

Får skicka tillbaka jeansen jag beställde för de satt inte bra alls. Så nu sket sig mina outfitplaner som jag hade till helgen. Nu sitter jag här och har ingen jävla aning om vad jag ska packa med mig ner till Helsingborg. Tror iallafall att konsertoutfiten är fixad men sen vet jag fan inte. Svårt när man inte vet vilket väder det blir eller nåt. Det ryktas om åska och en konsert utomhus i åska är aldrig roligt. Har iallafall tvättat upp det sista så allt är rent och jag bara kan välja och vraka bland allt snyggt. Så det ska nog bli lite packat sen iallafall. Jag fick även en ny bikiniöverdel idag och den är snygg och bekväm som fan. Så jag är lite nöjd över mitt paket iallafall
 
 

Dejt.

Jag får fan ha fler dejter med min karl. Så skönt att bara träffas i några timmar och bara ha roligt och slippa allt tråkigt som kan bli. Man är aldrig trevlig när man vaknar upp tidigt på morgonen och är trött som ett as och ska iväg till jobbet. Det hade man ju gärna velat slippa visa för pojkvännen men jag vill ju ändå sova hos honom. Så det var jävligt roligt att bara hänga lite i några timmar och snacka och kramas. Det blir lite extra i vardagen.
 
Nu är jag iallafall hemma igen och har slängt i en maskin tvätt. Har ju en del att fixa innan helgen så försöker vara så flitig som möjligt. Imorgon blir det att hämta ut paketet med de nya byxorna och sen hem och tvätta en maskin till. Är så jävla glad över att inte behöva hålla mig till något schema med tider för att tvätta utan kunna stoppa i en maskin när jag vill. Men bortsätt från tvättandet så blir det en lugn kväll framför tv:n.
 

Personalmöte och dejt.

Blir en lång dag på jobbet med personalmöte och allt idag. Men efter det blir det en dejt med min karl innan jag måste hem och tvätta. Då jag ska spendera helgen i Helsingborg vill jag träffa karln lite extra nu i veckan.  Ser fram emot en helg i älskade Helsingborg med mamma och Nicolina.  Sen kommer det bli så jävla grymt att få se Mando Diao live igen. Men först en massa jobbande, förberedande och kramande på min karl.
 

Gul & blå flare pants.

Har hittat de mest perfekta 70-tals flare jeansen. De kommer bli så perfekta i sommar och på Mando Diao konserten på lördag. Så länge de jag beställde passar, men det ser jag på torsdag. 
 
 

Stressig dag på jobbet.

Fick ta en promenad till jobbet från pojkvännen idag på morgonen. Det var rätt uppfriskande men även jobbigt då jag hade lite klack. Men absolut inte lika jobbigt som att ha salladsbuffe idag igen. Är så jävla trött i kroppen nu. Ska handla lite med pappa sen efter jobbet och sen hem och somna.
 

Mindre än en vecka tills Mando Diao spelar.

Kommer bli så jävla grymt att få gå på Mando Diaos hemliga spelning på lördag. Men vad fan har man på sig på en spelning som man inte ens vet var den är? Det kommer vara utomhus iallafall men sen vet jag inte mer. Har några dagar till på mig att fundera ut något bra. Jag får tyvärr inte ta med någon kamera heller så blir bara dåliga mobilbilder från konserten. Men skitsamma. Åhh längtar till lördag. 
 

Lite bilder från igår.

 

Dagens outfit.

Var tvungen att ta en liten outfitbild idag när solen skiner och fransjackan är på. Så skönt att få springa runt i shorts och mina nya trätofflor. 
 
 

Loppis på gamla torg.

Var premiär för loppisen på gamla torg idag men jag hittade inget roligt. Men jag får förhoppningsvis lite roliga presenter idag istället. Sitter ute hos pappa nu med familjen och extrafamiljen och har det bra. Vi ska fira mig och Giedre med tårta och danska munkar. 
 

Polaroid lightmixer 630

Jag fick finaste födelsedagspresenten av pojkvännen när jag kom hem till honom. Han hade köpt en rulltårta och satt i 24 ljus i den ( jag tänker inte bli äldre än 24 ) och överraskande mig med. Sen fick jag en fin Polaroidkamera i en modell jag inte hade innan. Han vet hur man gör mig glad. 
 
 

Somnade visst lite.

Kom hem till mamma för några timmar sen och somnade direkt. Jag vaknade nu av att min bror ringde för att säga grattis. Hade inte han gjort det hade jag nog sovit bort hela kvällen. Sitter och väntar på att min karl ska komma hem från jobbet nu då jag kan sticka bort till honom. Jag vill inte sitta själv hemma hos mamma och ha tråkigt längre.
 

It's my birthday!

Jag är trött och har ont i hela kroppen. Men snart är det helg och då ska jag fira mig, gå på loppis och umgås med min karl.
 
 

Aldrig mer salladsbuffé.

Fy fan vilken jobbig dag det var på jobbet idag. Jag är trött som fan i kroppen nu och behöver verkligen lite helg. Det är en jävla massa jobb med att ha salladsbuffé och nästa vecka blir det fan samma fast med taco istället. Jag hade behövt vara på tre ställen samtidigt idag så det blev en jävla massa stressande för att hålla koll på allt. Men vi gjorde det ändå rätt bra. Imorgon är det ju äntligen fredag så bara en dag kvar att jobba. Sen blir det lite mys med min karl för att fira min födelsedag.
 
 

Leker med kameran lite.

Det var ett tag sen jag hade en liten photoshoot med mig själv. Så det var fan på tiden! Jag hoppas ni uppskattar att det kommer lite snygga bilder med. Lite dumt att solen försvann till den andra bilden för det gav ett rätt snyggt ljus när den sken in.
 
 

Jag fyller snart år.

Jag fyller år på fredag och har haft ångest över det i två veckor nu. Men igår var jag på sjukhuset och läkaren satt där med mitt personnummer framför sig och trodde ändå jag var 24 år gammal. Så mitt utseende verkar fortfarande vara ungt iallafall. Så nu försvann ångesten lite.
 

Jobbig jävla morgon.

Fullmånen jävlas med mig så jag drömmer en massa skit hela nätterna och får inte tillräckligt med sömn. Så min morgon var trött och stressig som fan. Hatar när det är så men kan inte göra något åt månen vad jag vet.  Men känns nog bättre efter jobbet då jag och mamma ska planera inför Mando Diao spelningen. Sen ska jag hem till min karl och sova där i natt. Kanske att hans kramar håller borta drömmarna. Men först jobb och sen stressa hem och packa väskan med vad jag behöver. 
 

Spell and the gypsy

Spell har släppt bilder på sin vinterkollektion nu och det är så mycket snyggt att jag smäller av. Mina favoriter är nog de blommiga utsvängda byxorna och skjortan med fransarna. Nu vet jag vad mina skattepengar kommer gå till iallafall.
 
 

Trött måndag.

Jag är trött som fan idag så kommer nog sova bort hela eftermiddagen. Helgen tog slut alldeles för snabbt och jag hade gärna haft en dag till eller två.  Men det ska nog gå bra ändå. Men behöver få sova lite till så jag blir utvilad. 
 

Nu är helgen snart slut igen.

Söndag och jag håller på att tvätta som vanligt. Det har varit en bra helg med min fina karl. Lite synd att man ska behöva cykla ifrån honom för att hem och tvätta. Men det måste göras och vi får fler chanser att kramas. Vi hade iallafall en riktigt trevlig och rolig kväll igår hemma hos några vänner. Sen blev det en lång sovmorgon idag och mys i soffan framför reprisen av Eurovision. Men sen var det att ta cykeln hem vilket var rätt skönt det med. Var ett tag sen jag cyklade nu men blev inte trött av det alls. Är stolt över min kropp faktiskt.
 

Jag vann!

Jag vann biljetter till Mando Diaos hemliga spelning senare i maj. Det kommer bli så jävla kul. Nicolina vann för någon dag sen och tipsade mig om tävlingen. Så vann jag idag! Jag har nog inte riktigt fattat det än. Men det kommer vara den första spelningen de spelar sin nya skiva på. Detta är så jävla grymt. 
 
 

Loppisrunda.

Sitter ute hos pappa efter en liten loppisrunda. Min snyggkarl jobbar så blev bara jag och pappa idag. Men det är bara mysigt. Så nu sitter jag här i mina nya snygga Crocker jeans jag fyndade för 30 spänn medan pappa lyssnar igenom sin nya country lp. Ska nog vara här ett tag så jag får träffa min bror och lilla Linnéa lite. Men sen ska jag in till min karl igen och umgås med honom.
 

Nu är det helg.

Jag kom precis hem till min fina karl och ska sno hans säng och vila lite. Jag är trött som fan efter jobbet och har ont i huvudet. Så lite vila behövs nu. Det har varit varmt som fan på jobbet idag och det tar på krafterna. 
 

Tidig födelsedagspresent.

Fick hem en fin födelsedagspresent från mamma och pappa idag. Har trånat efter dessa ringar ett tag nu så perfekt att önska mig dem i present. Så nu ser det ite bättre ut att fylla år snart, annars är det mest bara en massa ångest. Jag tog ut 30-års krisen lite tidigare än vad jag ska så har lite ångest.
 
 

Hoppas dagen går snabbt.

Jag vill bara att jobbveckan ska ta slut nu så jag kan få helg. Jag saknar min karl som fan och hans kramar. Men imorgon kväll får jag träffa honom igen. Så hoppas fan på att dagarna går snabbt nu.
 

Äntligen hemma.

Jag är äntligen hemma efter utbildningen och lite fika hos mamma. Jag behövde fan en fika innan jag körde hem. Är så trött och har ont i huvudet som fan. Man tycker ju att det borde finnas lämplig ventilation i ett konferensrum men uppenbarligen inte. Det var riktigt dålig luft och jag höll fan på att somna flera gånger. Men nu är jag hemma och ska försöka göra lite nytta. Men blir bara att diska och laga lite mat och sen skiter jag i resten. Orkar fan inte mer idag.
 

Utbildning.

Idag blir en lång dag på jobbet med utbildning hela eftermiddagen. Jag är skittrött idag så det kommer nog bli lite jobbigt. Det är soppa idag så har inte så mycket att göra nu på morgonen. Men vill bara hem och lägga mig igen. Det tog seriöst 45 minuter för mig att stiga upp i morse. Det är inte bra men kan fan inte somna på kvällarna. Tror det är månen som jävlas med mig. Får väl sova bort hela helgen sen istället. 
 

Lite nytt och fint till mig.

Fick ett paket idag med en snygg väska i. Den är så snygg och blir bra att ha som kameraväska när jag inte vill ha en redig kameraväska. Sen måste jag visa mina nya snygga skor jag köpte i fredags. Blir bra att ha i sommar när jag inte vill ha mina leopardmönstrade som jag köpte förra året.
 
 

Äntligen lite lugn och ro.

Har haft fullt upp hela dagen men nu kan jag äntligen ta det lite lugnt. Var och slängde en massa skräp och handlade efter jobbet så det har varit en massa flängande innan jag kom hem. Men nu blev jag av med lite skit från min walk in closet iallafall och man kan se golvet igen. Men har fortfarande en massa att fixa. Men först dricka tea och läsa skvallertidning. 
 

Måndag igen.

Sitter på jobbet och dricker lite tea. Slavica kom med en stor låda med blandat tea så kunde inte låta bli. Jag behöver lite tea för att vakna till lite nu. Helgen tog slut alldeles för snabbt och jag hann fan aldrig vila. 
 

Moped premiär

Blev en liten tur med mopeden idag iallafall. Men vi lyckades tyvärr inte få igång min fina veteranare. 
 
 

Umgås ute hos pappa.

Sitter ute hos pappa och umgås med familj, extrafamiljen och pojkvännen. Vi fixar med mopederna som fick komma ut för våren. Sen blir det att grilla lite. Har längtat efter grillade vegetariska burgare hur länge som helst. Kommer bli så gott.
 

Blir nog lite fest sen.

Sitter i köket hos min karl och tittar på när han lagar mat till oss. Har sån tur att ha hittat en pojkvän som är grym på att laga mat. Ska snart äta iallafall och sen är vi bortbjudna till en kompis. Så blir nog en bra kväll. Imorgon ska jag ut till pappa och umgås med familjen och extrafamiljen. Gosa med mina favoritbarn.
 

Stämmer så bra.

Hittade denna på Facebook och det stämmer så bra in på mig. Särskilt det sista när någon säger något om mitt hår. Fast det brukar vara Sshhhh inte så håret hör och så kramar jag om det.
 
 

Blekinge.

Jag, pappa och min ena bror har varit i Blekinge hela dagen. Vi skulle åka och kolla på stugan vi hyrt i några dagar under semestern. Det var så jävla fint där så kan knappt vänta tills det är dags att åka dit. Sen blev det även lite shopping då jag hittade ett par sandaler från Moheda toffeln. Köpte ett par leopardmönstrade förra året som jag älskar så ville ha ett par liknande fast i svart. Sen blev det även en tur till Ikea på vägen hem för att äta och handla lite mer skit.
 
 

Fika

Är på min andra fika för idag med min karl och hans vänner. Rätt gött faktiskt men börjar bli lite för mycket tea för min mage. Men riktigt skönt med en ledig dag med trevliga människor. Imorgon blir det Blekinge med pappa och min bror. Kommer nog bli en bra dag. 
 

RSS 2.0