Valborg

Idag är det visst Valborg men det är inget jag firar så jag sitter bara hemma ikväll. Inte världens roligaste men har varit väldigt trött idag så jag orkar fan inte mer. Det blir att jag bäddar ner mig i soffan och kollar på tv istället. Jag känner mig lite stressad över allt som ska göras i skolan med så behöver bara ta det lugnt nu.

Måndag igen.

Jag är uppe tidigt för att sticka till skolan och göra lite grupparbete. Inte så jävla kul men det är ju skönt om vi får det gjort. Det är ju skönt att slippa ha det efter sig sen men usch vad jobbigt det var att stiga upp. Just nu vill jag bara hoppa på bussen och somna om igen.

Polaroid OneStep Auto focus.

Kolla min nya fina kamera jag fyndade som fan idag på loppisen. Jag älskar det faktum att jag fick film till den med då filmen inte tillverkas längre. Åhh fina nya kamera. Detta blir min tredje 600 kamera och jag har 5 stycken allt som allt nu. Så nästa får bli en 100 kamera för det har jag ingen alls.

Bilder från 60-tals paradiset Tyrolen.

Åhh jag hade sånt flyt idag för jag hittade en till Polaroidkamera med film! Polaroidfilm tillverkas inte längre så att hitta det är verkligen grymt som fan. Jag är så jävla glad nu för jag ville ta Polaroidfoton ute på Tyrolen men jag hade ingen film hemma så det sket sig. Men nu kunde jag göra det iallafall och de är verkligen hur snygga som helst. Sen fick jag även träffa min favorit Hampus Klang i Bullet och fick lite bilder på honom och en kram eller två. Min kamera har en tendens att tycka om att fota rockstjärnor så det blev ju självklart en del bilder på honom vare sig han ville det eller inte.

Loppis på Tyrolen.

Idag blir det loppis och det kommer nog bli skitkul. Jag och pappa åkte till Tyrolen förra året då de hade loppis och det är ett måste att åka dit nu. Men självklart har ju pappa blivit sjuk så jag fick ringa runt och fixa lite igår. Så nu blir det att jag åker med mamma, Mats och Nicolina. Åhh jag har saknat Tyrolen som fan för det är så jävla mysigt att vara där. Så jag kommer ta med kameran och ta lite foton så ni som inte vet vad Tyrolen är får se lite bilder. Det är verkligen ett jätte häftigt ställe.

Känner mig seg som fan idag.

Men har redan hunnit med en runda inne i stan för att handla lite och gå på second hand. Men det blev inget shoppat på second hand utan bara lite smink nere på stan och mat. Men imorgon så ska jag ut till Tyrolen för deras loppis och samlarmarknad så jag kanske hittar något där istället. Men nu blir det att bädda ner mig i sängen och plugga som en idiot, så har jag det gjort sen.

Det blev sent idag.

Studiebesöket idag var riktigt trevligt och vi fick en genomgång över vad Musik i Syd sysslar med och sen blev det även en runda på Konserthuset. Så det var en riktigt trevlig dag men klassen. Sen så fort jag kom hem slängde jag i mig lite tea och packade ner min kamera. Så stack jag in till mamma för att fixa intervjun till arbetet vi ska göra i Ungdomskultur kursen. Så nu är det gjort till på måndag så jag slipper tänka på det i helgen. Så jag hade tänkt att läsa lite i boken till Världsmusik kursen imorgon och komma fram till något intressant ämne att skriva om i det arbetet. Det ska ju vara klart om någon vecka så det är hög tid att jag kommer igång med den med. En intressant sak nu är att jag alltid brukar ha en favoritkurs när jag läser två kurser samtidigt men det har jag inte nu. Jag ser lika mycket fram till lektionerna i båda kurserna tro det eller ej. Vi har två bra lärare som är helt olika till sättet men perfekta för att lära ut i just sina kurser. Det är så kul och skönt för det är så det ska vara i skolan. Nu känns allt bra, iallafall i en liten stund tills jag blir stressad över alla arbeten.

Studiebesök.

Idag är det studiebesök på Smålands musikarkiv som gäller hela dagen. Det blir nog roligt får jag hoppas. Vår lärare sa iallafall att det har varit höjdpunkten på kursen de tidigare åren. Men vem vet hon kan ju bara hitta på, vi kan ju inte kolla upp det.

Jag har fått paket.

Fick ett litet paket från Nelly idag och det innehöll en massa fint. Bland annat ett par nya skinnbyxor som sitter tight som fan och en ansikts primer. Sen köpte jag även ett Go blonder balsam då jag tänkte försöka få min utväxt lika blond som topparna. Så vi får väl se hur det blir med det.

Det finns ingen bättre början på dagen...

än att lyssna på Bullet på hög volym. Man blir så jävla glad av det och har man sen en Bullet tröja att ta på sig så är dagen räddad. Det går ju inte att se ful ut i en Bullet tröja. Eller vad säger ni?

Secret reward card.

Tyvärr så var det inga stora summor pengar på mitt Victoria's secret kort jag hade så det blev inget shoppat idag. Lite synd då jag verkligen inte hade sagt nej till $500 gratis att handla för. Men men. Iallafall så är det ett kort som jag fick när jag handlade där sist. Som en bonus man får för att man handlar vilket jag tycker är jävligt snällt. Just Victoria's secret är väldigt bra på det sättet då de hela tiden har rabatter och erbjudanden som man kan ta del av. Sen har de ju väldigt bra kvalité på sina kläder och de är hur sköna och bekväma som helst. Åhh kan jag inte få tillbaka på skatten snart så jag kan shoppa.
Tänkte berätta det att jag sitter och lyssnar på mina klasskompisar som har startat upp studentradion i Växjö och sitter och sänder just nu. Det är premiär idag och de är hur grymma som helst. Ni hittar dem HÄR

Då var det dags att kolla igenom ekonomin igen.

Pengarna trillar in på kontot idag så dags att kolla vilka utgifter man har och hur mycket det är kvar att leva för sen. Jag hade tänkt att shoppa lite från Victoria's secret då jag har ett secret reward kort med pengar på. Men jag vet inte hur mycket det är på kortet men det är mellan $10 och $500. Jag hoppas ju så klart att det är $500 på den så jag kan shoppa allt gratis. Men man kan inte kolla det förrän i kassan så är det bara $10 så får jag helt enkelt vänta med att handla tills skatten kommer tillbaka i sommar. Hjälp mig hålla tummarna för att jag har fått ett av de bra secret reward korten med mycket pengar på.

Idag för ett år sedan.

Då var jag ute med moppen pch körde runt med shorts på mig. Så varmt var det för exakt ett år sedan. Jag har för fan inte ens slutat med mössa och vantar än i år.

Plugg, plugg, plugg.

Nu har vi kommit fram till ungefär vad vi ska skriva om och vilka vi kan intervjua. Så det kommer nog bli bra tillsist. Idag har jag suttit och läst en bok och skrivit ner viktiga saker och citat som vi kan använda oss av i arbetet. Jag har en bok till att läsa i idag och sen ska jag låna en på biblioteket på torsdag. Det borde räcka som underlag för att skriva arbetet. Vi ska ju använda den obligatioriska kurslitteraturen med så då blir det 5 böcker som används förhoppningsvis. Ja det blir nog bra. Eller vad tror ni?

Åhh jag får panik.

Vi måste intervjua folk till vårat arbete denna veckan och vi har ju inte ens bestämt vad vi ska skriva om än. Jag blir galen på tidsbristen vi har ibland. Just nu känns allt så jävla stressigt och jag vet inte hur fan vi ska hinna med allt i skolan. Jag tycker det är bättre när vi läser en kurs i taget och inte två parallellt som vi gör nu. Det gör allt man har flera arbeten som man måste skriva samtidigt och det är jobbigt. Plus att det blir en massa redovisningar ungefär samtidigt och det är inte kul heller.

Monday morning.

Allt jag gör går i slow motion idag och det börjar bli ont om tid för mig att hinna med allt. Inga kläder passar med varandra och allt bara krånglar. Men nu är det bara frukosten kvar och sen ska jag cykla till bussen. En bra sak är att jag brukar ha ont lite överallt när jag jobbat helgen men det har jag inte idag. Då hade jag ändå ont i axeln i fredags och har haft ont när jag jobbat. Men idag så är det bättre, inte bra men bättre. Jag tror det är något fel på mig.

Jobbhelgen är avklarad.

Jag överlevde och har till och med lite energi över. Så ikväll blir det lite plugg och sen sova rätt tidigt. Jag har skola igen imorgon så behöver min sömn. Imorgon ska vi diskutera hur man intervjuar då vi måste göra det till vårat arbete vi ska skriva. Jag vet inte vad vi ska skriva om än men det ska ha med musik och ungdomskultur att göra iallafall. Någon som har en idé om något intressant man kan titta närmare på? Helst ska vi få in kläder eller stil i det med. Förslag?

Speeding in the night

Det enda som håller mig vaken på jobbet idag är Bullet. Nej man jag är lite trött idag då det blev både jobb och umgås med familjen igår. Det blev lite sent som jag gick och la mig, men jag lyckades att stiga upp i morse iallafall. Så jag ska nog klara av dagen här på jobbet utan att somna. Annars får jag höja volymen på cd-spelaren så jag håller mig vaken.


Födelsedagsfirande ute hos pappa nu.

Min bror fyllde år i veckan så vi firar honom nu ikväll. Vi har mest bara suttit och umgåtts och varit ute lite då vädret blev rätt fint tillsist. Jag har tagit lite kort med kameran med så jag snart kan framkalla filmen och se hur det blir. Men jag hade velat ha varma och ljusa bilder men det är ju ingen sol knappt så de kommer nog bli rätt gråa och tråkiga kanske. Vi får vänta och se helt enkelt. Men nu är det dags för tårta och kaffe och det kommer bli så gott, förutom kaffet då.

Jobb

Sitter på jobbet nu och är faktiskt ovanligt pigg. Jag är lite trött för att jag fick stiga upp vid 5 på morgonen men jag är inte hängig idag. Så det hjälpte nog att jag var och solade och fick lite ljus och värme på mig igår. Sen kommer nog vitaminerna hjälpa lite med, men då jag bara tagit en så är det nog inte den som är osaken idag. Men det var riktigt skönt att vakna av sig själv och inte av väckarklockan vid 5 och inte vara slö och hängig. Jobbet kommer nog gå galant idag och sen blir det direkt hem och bli hämtad av pappa för vi ska fira min bror ikväll. Jag hade tänkt ta med min nya systemkamera och ta upp rullen som är i så jag kan framkalla dem sen i veckan som kommer. Jag är nyfiken på hur den funkar och om bilderna blir bra.


Jag har fått paket.

Så nu är jag lite gladare igen. Det har regnat och varit svinkallt hela dagen och jag var tvungen att cykla i det två gånger så var rätt sur. Men sen ringde pappa och sa att han skulle in till stan så jag fick skjuts dit och slapp ut och frysa i regnet igen. Så nu har jag köpt lite vitaminer som förhoppningsvis ska göra så jag mår lite bättre och jag har hämtat paket. Världens finaste tröja som jag nog kommer leva i hela helgen nu.

Fredag

Idag blir det skola igen för en lektion på 45 minuter. Men det ska nog gå bra och sen ska jag in till stan och fixa med lite. Jag tror det kan vara D vitaminer som jag behöver lite mer av och det är därför jag är så trött. Så det blir att sticka in till apoteket och se vad de säger om det. Förhoppningsvis har de ett piller jag kan ta nu innan solen kommit fram redigt och kan ge mig lite naturligt. Jag vill inte vara trött, hängig och retlig hela tiden och ha huvudvärk varje dag. Det påverkar allt jag gör eller inte gör då jag inte har ork eller lust till något. Jaja dags för skola nu iallafall.

Jag tänkte jag skulle vara duktig idag.

Så jag satte min väckarklocka på väckning extra tidigt idag så jag skulle kunna plugga innan skolan börjar. Men det var lönlöst att försöka stiga upp så det var bara att ställa om den på en timme senare och somna om. Men nu är jag påväg till skolan och har fortfarande en timme att plugga på innan jag börjar. Så det blir nog lite gjort idag iallafall. Men jag fattar inte varför jag är så trött och hängig hela tiden. Någon som vet varför?

Jag har fått paket.

Jag fick filmen idag så jag kan testa mina nya kameror. Min systemkamera vet jag inte om den funkar eller hur bilderna blir och jag måste ta upp alla 36 kort och framkalla innan jag får reda på det. Så det kommer ju ta ett tag. Men jag har testat Polaroidkameran men de bilderna blev inte så snygga så jag blev lite besviken. Men kameran är ifrån slutet av 70-talet så det är inte så konstigt. Men jag stängde in mig i min garderob med lyset släckt och flyttade över filmen till en annan kamera. De blev bättre men jag tror att kassetten som filmen ligger i är sönder för det kändes så när jag tog ut den. Men kunde ju inte kolla då jag var tvungen att ha lyset släckt. Så får se sen när jag tagit upp korten hur den ser ut. Jag vill fan inte betala 200kr för en kassett som är sönder för jag ser ju hur det påverkar bilderna då det bara är halva som blir redigt framkallat.

Ännu en ointressant dag.

Det blir plugg idag för jag ligger liter efter med läsningen. Sen så fyller min bror år men vi ska inte fira honom förrän i helgen så får väl ringa och säga grattis sen. Jag hoppas även att jag får filmen till mina kameror idag för jag vill testa dem. Jag kan verkligen inte stå ut med att behöva vänta på att testa mina nya leksaker utan måste testa nu. Jag kanske borde jobba lite på det och försöka att inte vara så otålig?

Det är lite tråkigt nu.

Jag har ingen konsert inplanerad nu så det känns lite tomt måste jag medge. Jag mår ju som bäst när jag har konserter att gå på så nu vet jag inte vad jag ska göra. Inga konserter och inget att fota och det är tråkigt. Jag vill ha mina filmer till de nya kamerorna med så jag kan testa dem. Fan jag hatar att vänta.

Nu börjar jag verkligen känna av helgen.

Det var riktigt segt att stiga upp idag och jag har lyckats att få ont i ryggen under natten. Så helst hade jag bara dragit täcket över huvudet och somnat om men jag måste in till stan och handla lite. Men sen blir det att bädda ner mig i soffan och plugga hela dagen. Kommer nog somna med huvudet i boken men då har jag iallafall försökt att plugga lite. Måste tvätta mina jobbarkläder med så de är rena i helgen när det vankas jobb. Gud vilken rolig och händelserik dag jag har på gång.

Åhh jag vill inte vänta längre.

Jag beställde film till mina nyaste kameror igår och jag vill ha dem nu. Är så nyfiken på hur de fungerar och om det blir några vettiga kort med dem. Jag hoppas att min nya Polaroid funkar bra iallafall då den andra Land camera jag har är väldigt gammal och det blir sådär bra bilder. Så vill gärna ha en som funkar tipptopp och ger mig underbara bilder. Funderar på att ta med en ut till Tyrolen då de har sin loppis nästa helg för det hade säkert blivit skitsnygga bilder.

Måndag

Måndag och dags för skola igen. Jag är faktiskt rätt pigg nu men lär nog vara trött som fan när väl lektionen börjar. Men vår lärare är ett galet fan som följer efter rockband hon med så hon har nog förståelse för att jag är trött. Efter allt kul i helgen så lär jag ju överleva en lektion lite trött iallafall. Bara jag inte somnar så är det nog lugnt.

Konica TC-X

Jag hittade en liten ny leksak igår när jag var och shoppade second hand. Nämligen en fin kamera. Jag vet inte om den är bra eller inte men den är rätt fin. Förhoppningsvis så blir det lite snygga bilder av den när jag väl får filmen. Det känns ju faktiskt som om man behöver en systemkamera med en gammal hederlig filmrulle i till i sin samling. Just denna modellen tillverkades mellan 1983-87 så den är rätt gammal. Åhh fina nya kamera.

Mustasch live på Sandra del 2


Mustasch live på Sandra.


Jag lever!

Men det är fan knappt. Usch vad trött jag är och har ont i hela kroppen. Men det var så lätt värt det för Mustasch var skitbra igår och trevliga som fan. Jag fick en till skiva signerad av dem och kramar och pussar i överflöd. Precis så det ska vara på en konsert. Det var en helt fantastisk kväll med Nico och vi hade hur kul som helst. Vi började med att äta på restaurang när vi kom till Kalmar och kollade runt lite och jag blev nostalgisk som fan när jag såg staden som jag spenderade några studentår i. Sen tog vi en promenad till Sandra som var ett väldigt bra konsertställe. Men usch vad mycket folk det var och de trängdes som fan framme vid scenen så jag gav upp efter ett tag och ställde mig vid sidan av scenen istället. Det var mycket lugnare och jag kunde få lite snygga bilder på Jejo som annars är gömd bakom trummorna. Men fan om jag kunde göra om kvällen hade jag gjort det för det var skitkul.

Fan jag börjar bli nervös nu.

Snart snart kommer de och hämta upp mig så jag och Nico kan ta oss till tåget mot Kalmar. Jag är nervös som fan nu, för er som inte vet det så är jag lite rädd för tåg och åker helst inte det. Men vill man på konsert så får man övervinna sånt och hoppas på att den man har med sig har en hand över man kan hålla i. Jag har ju Nico så det kommer gå hur bra som helst för oss att ta oss till Kalmar, men just nu är jag nervös som fan. Men det kommer bli så jävla underbart att få se Mustasch igen så jag är lycklig som fan nu.

Second hand

Nu ska jag spendera några timmar med att kolla second hand. Jag måste ut och hitta på lite för annars blir jag galen. Kan inte bara sitta hemma och vänta på konserten ikväll. Så nu blir det shopping och sen hem och fixa till mig för vid fyra så åker vi mot Kalmar. Kommer bli så jävla kul ikväll. Jag älskar att jag har kompisar som delar mitt intresse för att gå på konserter. Plus alla människor som gör det möjligt och hjälper till med skjuts och boende. Ni är guld värda.

En liten fågel viskade i mitt öra...

att Bullet är klara med att spela in sin nya skiva. Så nu jävlar börjar det hända lite saker och jag längtar som fan tills den släpps. Kommer fan bli helt underbart med en ny skiva och Bullet ute på turné. Jag har kul som fan med att hänga efter Mustasch nu men de slår fan aldrig Bullet. Jag saknar Bullet!

Fredag

Jag har påsar under ögonen och det är egentligen ingen idé att sminka över det för det kommer ändå regna bort på väg till bussen. Åhh vilken rolig dag. Jag saknar redan sängen och vill egentligen inte till skolan idag. Men jag måste för jag tänker fan inte skolka även om lektionen bara är 45 minuter lång. Jag fick ett bra sms iallafall om att min bror har köpt en Bullet baseball-tröja till mig på Tradera. Han är snäll som fixar åt mig när jag hittar saker jag vill ha.

Det känns inte så lönt...

Det känns inte så lönt att behöva sticka till skolan imorgon för att ha en lektion på 45 minuter. Bara att ta mig till och från skolan med buss tar mig 3 timmar. Så det känns verkligen lite dumt att lektionen är så kort. Men det ska nog bli bra, jag slutar tidigt iallafall och det är skönt som fan. Så kan jag planera min lördag sen med kläder och allt som ska bestämmas.

Woohoo på lördag blir det konsert.

Äntligen är allt fixat för att jag och Nico ska kunna se Mustasch i Kalmar på lördag. Men usch vad allt har krånglat så vi bestämde oss faktiskt för att inte gå ett tag. Men så kom Henke våran hjälte och erbjöd sig att hämta oss i Kalmar mitt i natten och köra hem oss. Ja vi är bortskämda till max men att gå på konserter är vårat liv och det som får våra hjärtan att slå. Många människor tycker att det är helt knäppt att vi ska se samma band igen för tredje gången detta året men det är det som gör oss lyckliga. Henke håller nog med dessa människorna men han fattar att det faktiskt är viktigt för oss och är villig att hjälpa oss. Det är jag så jävla tacksam för, det finns inte många såna personer. De flesta rynkar faktiskt på pannan och skakar på huvudet bara man nämner att gå på en konsert igen.

Jag har ont.

Precis som jag trodde igår så är jag helt förstörd idag. Jag är fan inte byggd för att bowla. Jag har träningsverk överallt och har på något sätt lyckats att sträcka rumpan med. Så jag är inte riktigt på topp just nu och har jag väl lagt mig i soffan kommer jag fan inte upp igen. Men det var kul och lätt värt det.

Nu har jag fått hem mina nya leksaker.

En skitsnygg ny skrivare och en extern CD/DVD-läsare. Jag tror jag har lyckats att installera allt som det ska vara för det verkar funka här. Så nu ska jag bara se om jag kan skriva ut lite med. Scannern funkar fint iallafall och det är jag riktigt glad över. Äntligen kan jag få in mina polaroidfoton på datorn. Nä dags att leka vidare.

Ikväll blir det bowling.

Jag kommer seriöst vara helt förstörd imorgon. Jag har bara bowlat en gång tidigare så är inte riktigt i form för att kasta runt tunga jävla klot. Men det ska nog gå bra ändå, det kommer bli kul som fan iallafall. Plus att jag ska ta med kameran och fota när alla andra missar och hamnar i rännan bara för skojs skull. Sen efter bowlingen blir det middag på Charlies och det kommer bli så jävla gott förhoppningsvis. Är det äckligt blir jag fan förbannad på dem. Kommer bli så kul ikväll.
Jag har även snyggaste Bullet tröjan på mig idag.

Trött som fan nu.

Jag tänkte vara duktig och stiga upp en timme tidigare för att hinna plugga lite i skolan innan vi ska jobba i gruppen. Men usch vad jobbigt det var att stiga upp och särskilt när det ska regna ute. Jag ser ju inte fram emot att behöva ut och cykla i detta vädret. Men det får fan gå för jag måste till skolan och göra klart enkäten med min grupp. Sen ikväll blir det att umgås med jobbarkompisarna och det kommer bli så kul.

Det var skönt att vara ledig idag.

Jag har hunnit med att plugga en massa idag plus en promenad ute i skogen. Det var fan skönt med lite regn och frisk luft efter några timmar med läsande. Kommer nog inte hinna plugga så mycket imorgon för jag ska till skolan och fixa med enkäten och sen blir det att umgås med jobbarkompisarna på kvällen. En ska flytta och sluta på jobbet så det blir bowling och mat tillsammans imorgon kväll. Kommer nog bli skitkul skulle jag tro, det brukar vara det iallafall.

Yes!

Jag fick ett VG på att skriva om musik kursen och det känns så jävla gött. Det är så skönt när man belönas efter allt slit man gjort. Nu har jag lite ny energi till att fortsätta att plugga och kämpa.

Nu är jag på gång.

Jag har precis beställt hem en ny skrivare och en extern cd/dvd-läsare så jag äntligen kan fixa lite själv och inte behöva be min bror hela tiden. Det är lite jobbigt när jag köper en skiva (ja jag köper mina skivor då jag inte tycker att grupper jag tycker om ska svälta) och sen måste be min bror att göra om den till mp3 bara för att jag inte har en cd-läsare på datorn. Så nu jävlar har jag slutat vara lat och faktiskt beställt hem en. Sen har jag även köpt en ny skrivare som jag kan scanna med också. Jag ska kunna det med den jag har men det vill inte funka så nu blir det en ny snygg sak och så får mamma den gamla. Vem kunde tro att jag skulle sitta här och spendera mina pengar på elektronik och inte kläder.

Tur man är ledig imorgon med.

För just nu är det tungt att stiga upp på morgonen. Så en sovmorgon imorgon med sitter inte helt fel. Det var fullt upp hela dagen igår och det var trevligt att fira påsk ute hos pappa. Jag har nog inte ätit så mycket sen julafton så det var kanske på tiden. Men det tar på energin att umgås med folk hela dagen så det blir att ta det lugnt idag och bara plugga.

Jag har fått en ny skinnjacka.

Min bror kände uppenbarligen för att skänka bort sin gamla mc-jacka och då tog jag självklart emot den. Jag älskar de gamla jackorna med rött foder, de är så jävla snygga. Visst den är gigantisk på mig men det skiter jag i för jag älskar den ändå.

Glad påsk

Idag blir det påskfirande med familj och vänner ute hos min pappa. Kommer nog bli riktigt mysigt för det var längesen jag var hos pappa och umgicks nu. Jag springer ju bara på konsert hela tiden.
Ser ni den snygga Bulletbuss-patchen jag har på västen?

Musik

Var tvungen att lägga in all musik på min dator igen efter att min bror fixade till den. Har ju ett helt nytt iTunes som var tomt på musik. Så kände att det var lika bra att fixa det nu då min iPod töms på musik när den kopplas in i datorn om det är ett nytt program. Jag har erfarenhet av att det alltid ska krångla när det ska synkroniseras och sånt så lika bra att göra det när man vet att man har tid. Men idag gick det smidigt som fan och det blev lite ny musik för mig att lyssna på även. Jag hade en massa musik på mitt externa minne som jag hade glömt bort så det var kul att byta ut lite i iPoden. Men självklart kommer jag aldrig att ta bort mitt älskade Bullet och Meat Loaf från den.

Jag hatar att välja bort saker.

Jag har skickat iväg ett mail nu om att avsluta min distanskurs i rockens historia och mytologier. För jag stressar fan sönder nu med allt som ska pluggas. Det hade varit lugnt om vi i musikvetenskapen hade läst en kurs i taget men nu läser vi 2 samtidigt. Det betyder att jag måste hålla reda på 3 kurser samtidigt och det går bara inte längre. Troligtvis blir det ett studieuppehåll från rockkursen och så får jag läsa den någon annan gång, för jag vill fortfarande läsa den. Bara inte nu för jag mår inte bra av allt stressande och jag blir virrig och kan inte hålla reda på saker. Jag vill inte heller bara plugga och sluta jobba och ha en fritid. Jag klarar mig inte utan mina konserter och vill inte välja bort det för att sitta och plugga en hel helg. Nu känner jag lite skuldkänslor för att jag prioriterar att ha roligt på en helg när jag borde plugga och göra allt viktigt istället. Det är inget kul liv man lever då.

Jag har fått paket.

Min nya kamera väntade på mig i hallen när jag kom hem. Den är så fin och jag testade den med en tom filmkassett och den verkar funka som den ska. Men måste vänta innan jag kan köpa film till den och testa hur korten blir. Men en dag ska den testas ordentligt och förhoppningsvis funkar den perfekt. Men nu blir det att rengöra den och fixa så det inte är en massa damm och smuts i den. Åhh nya fina Polaroidkamera.

Världsmusik.

Idag börjar en ny kurs i världsmusik vilket nog kommer bli kul. Men innan den lektionen ska vi fixa med enkäten och försöka få den ifylld av folk. Vet inte hur det kommer gå men fan jag vill ha det gjort nu. Tycker inte om att dra ut på saker nu utan vill ha allt gjort så fort som möjligt. Då har man tid att fixa sen om någon skulle skita sig. Sen ska jag få hem min nya kamera idag och det längtar jag efter. Känner ett stort behov av att ha min fjärde polaroidkamera här nu.

Vad allt ska krångla.

Fan vill på konsert igen men så ska allt krångla och man får fel information så hela planen skiter sig. Vet inte hur det blir nu och orkar fan inte planera mer idag. Blev fan sur igen, som vanligt när det gäller mig nu. Ni kan nog gissa vilken del av månaden det är. Plus att det snart är fullmåna vilker påverkar min sömn som fan, vilket gör att hela jag blir ur balans. Snälla kan allt sluta jävlas med mig snart? Jag blir fan lite galen av det.

Min nya Polaroidkamera har kommit.

Men så finns den hemma hos min bror och han är inte hemma. Så får vänta till imorgon innan jag får den. Jag som ville ha den nu. Fast jag har ingen film till den iallafall så det kvittar nästan. Men vill ha den här i mina händer och beundra den och se ifall den ens funkar. Åhh jag hatar att vänta.

Jag har fått paket.

Så ikväll då det uppenbarligen är sport på tv:n blir det att titta på Breaking dawn istället. Ja jag vet jag är tjejig ibland men jag älskar Twilight filmerna. De är så fina och jag har längtat efter att få se den nya. Men jag kommer ju få panik när jag sett del 1 och måste vänta på del 2.

Det hjälpte inte att sova.

Jag är fortfarande sur som fan och känner mig stressad av någon anledning. Nu ska jag iallafall in till stan och handla och hämta ut ett paket med kurslitteratur. Så det blir att plugga hela dagen sen och det blir nog rätt skönt. Så länge böckerna inte är tråkiga som satan då.

Usch vad sur jag är.

Jag är trött som fan fortfarande och det börjar påverka mitt humör som fan. Jag är sur och retlig och man bör inte gå i närheten av mig just nu. Sen har jag även huvudvärk från helvetet som gör allt värre. Jag borde fan gå och lägga mig och sova i en vecka ungefär. Sen kan jag nog bete mig som en normal människa igen. Förhoppningsvis iallafall.

Måndag

Fy fan vad jobbigt det var att stiga upp idag, det har blivit alldeles för lite sömn i helgen. Men jag ska nog orka med en lektion idag. Plus att jag kan sova lite på bussen till skolan med. Har verkligen inget vettigt att skriva idag och jag tror min hjärna fortfarande sover lite. Den verkar inte vilja samarbeta idag iallafall.

Screamer del 2.


Screamer live på Harrys

Nu får ni äntligen lite snygga bilder på Ljungbys bästa rockband. Jag vet att ni vill se dem. Kommer göra två inlägg med bilder så kolla in senare med om ni gillar vad ni får se nu.

Finally

Fick äntligen tillbaka min dator idag men tror ni inte att den ska bli helt knäpp och stänga av sig efter bara några minuter. Den blir helt död och så måste jag starta om allt igen. Men troligtvis är det något med det mobila bredbandet jag använder när jag är hemma hos mamma som gör det. För nu helt plötsligt mitt i natten så verkar det funka. Men innan när jag ville blogga som mest innan konserten så ville det inte alls. Men konserten var skitbra och jag fick en del snygga bilder på karlarna i Screamer. Men de får ni se när jag kommit hem imorgon och slipper denna mobila skiten som knappt vill fungera. Före konserten möte jag upp Nico och så stack vi till min bror och sjöng lite singstar. Så det har varit en väldigt rolig kväll men nu är jag trött som fan, har ju ändå varit uppe sen 5.30 i morse. Så dags att sova.

RSS 2.0