Gott nytt år!

Spenderar kvällen med min karl och har det mysigt. Jag har lagat mat till oss och nu kollar vi på dålig film på tv. Så det blir en lugn kväll vilket är riktigt skönt. Har saknat min karl som fan så vill helst ha honom för mig själv idag. 
 
 

Spenderat dagen i soffan.

Fick ett ryck i morse och städade lite här hemma och diskade upp. Men sen blev jag trött och har spenderat större delen av eftermiddagen i soffan med att kolla på Dallas. Nu sitter jag här och hade tänkt att börja packa ihop allt jag behöver ha med mig in till stan imorgon. Måste hitta någon snygg nyårsoutfit med men är inte så motiverad till det. Men åhh vad jag längtar in till min karl nu. Kommer bli så skönt att få spendera helgen med honom.
 
Mina mest gillade bilder på instagram under året.

Gör om lite här hemma.

Fick ett ryck och började möblera om i köket igår och det blev riktigt bra. Nu kan jag använda köksbordet igen och faktiskt sitta där och äta om jag vill. Hade velat göra om i vardagsrummet med men har så mycket möbler att det inte riktigt går att göra om något. Men har fått lite städat iallafall. Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar som jag fick tvätta om för att maskinen krånglade. Hoppas bara det blir bra nu för annars vet jag inte vad jag ska göra. 
 
 

Lite shopping.

Då jag ligger hemma sjuk så blir det internetshopping som gäller för mig. Hittade en fin Spell and the gypsy tröja på tradera som jag klickade hem. Så förhoppningsvis hinner jag få den i veckan. Men var faktiskt inne i stan idag för en körlektion och passade på att gå i affärer med. Men fick rätt snabbt panik på alla människor och när jag kom hem fick jag lägga mig igen och vila bort febern. Men nu är jag uppe igen och ska försöka att inte trötta ut mig. Allt går på halvfart och jag är så uttråkad men får väl bara vänta ut det.
 

Har sovit bort hela dagen.

Har haft feber och varit riktigt hängig hela dagen så den har spenderats i sängen. Jag hatar att vara sjuk och jag har börjat få en jävla ångest över att inget blir gjort som jag tänkt göra. Men får väl låta det ta sin tid att bli frisk men orkar fan inte med skiten längre. Jag får panik på att sitta själv hemma och bara glo och inte ha ork till något. Imorgon får jag iallafall ut och röra på mig och sticka in till stan lite.
 

Pluggar och står i.

Gjorde ett körkortsprov på datorn och när jag nästan hade kommit igenom alla frågor beslutar sig datorn för att starta om. Så nu orkar jag fan inte med det mer. Har ändå fått en del pluggande gjort och städning och tvättning. Så nu blir det en lång skön dusch och sen slappa framför en film. Har lite julaftonsrester kvar att värma med så maten blir snabblagad idag. Annars har jag varit inne och handlat idag och lyckadeds lura ut min karl så jag fick träffa honom lite. Pappa blev nog galna på oss för allt tog dubbelt så lång tid. Men jag har saknat min karl så behövde få träffa honom lite. Har en tendens att bli rätt klängig när jag är sjuk så nu har jag saknat honom som fan när jag legat hemma med feber och mått dåligt. Men fick en massa välbehövliga kramar och pussar idag så nu mår jag bra som fan.
 
 

Juldagen.

Har faktiskt tagit det väldigt lugnt hela morgonen och kollat på film och myst i soffan. Men nu får jag nog rycka upp mig lite och ta tag i min stökiga lägenhet. Ska bara få i mig lite rester till lunch så blir jag redo för att städa. Har ju inte varit hemma på ett tag så har en massa att fixa och tvätta. Ser inte fram emot det men det kommer vara så skönt sen när det är gjort.
 
 

God jul!

Sitter hemma hos min bror med familj nu och försöker tina upp efter en liten promenad. Höll på att frysa benen av mig i mina tunna strumpbyxor. Men hittade en varm filt att ta om mig så tinar nog snart. Vi har faktiskt hunnit med att både äta och dela ut alla paket så nu ska vi bara fika lite. Sen blir det nog att åka hem så man kan komma i säng tidigt. Är fortfarande rätt hängig och nu börjar rösten försvinna med. Så behöver hem och vila upp mig. 
 
 

Hemma hos mitt igen.

Har haft fullt upp med att fixa allt inför imorgon, men nu ska allt vara klart. Jag och pappa har handlat det sista så nu är det mest att fixa till mig själv som gäller. Så jag ska måla naglarna och fixa mig fin sen. Det är riktigt skönt att vara hemma igen men jag känner mig ensam som fan. Har varit inne i stan och haft folk runt mig i 1,5 vecka nu så lite ensamt är det. Men det är rätt skönt det med så kan jag vila upp mig innan julafton som ska tillbringas med familjen och två busiga barn. Sen måste jag även försöka vila så mycket som möjligt så jag inte blir mer sjuk. Har varit rätt pigg idag men känner att jag har det i kroppen så blir en tidig kväll i säng sen.
 

Självklart blev jag sjuk.

Två dagar kvar att jobba och jag fick gå hem från jobbet idag. Var helt hängig och hade ont överallt och mådde illa. Så stack hem till mamma och sov i två timmar. Stack ner för att ha körlektion och sen hem och sova i några timmar till. Så förhoppningsvis kan jag sova ut den mesta skiten. Nu mår jag mest illa och är stel i kroppen. Men får upp och röra på mig lite så kanske det blir bättre. Vill inte vara sjuk över julen.
 

Julklapp från jobbet.

Vi fick presentkort julklapp från jobbet i år så passar på att unna mig lite nya böcker. Blir perfekt med nya yogaböcker då jag fick en ny snygg yogamatta av Thomas i julklapp. Nu jävlar ska det yogas efter jul. Är så jävla pepp på det så det kommer nog bli riktigt bra. Ska bara jobba två dagar till och sen är jag ledig och kan vara hemma och plugga och träna varje dag. 
 
 

För tidig julafton.

Har spenderat dagen med min karl och haft lite julklappsutdelning. Vi kommer nog inte hinna träffas något nästa vecka så tog det nu istället. Jag fick en ny fin yogamatta som bara väntar på att bli använd nu. Men nu har vi precis ätit lite kvällsmat och ska slappa i soffan resten av kvällen. Perfekt söndagskväll.
 
 

Jag har blivit med bil.

Sådär lite snabbt och lätt fick jag en fin Volvo för två dagar sen. Nu har jag verkligen motivation för att fixa körkortet så snabbt som möjligt. Detta kommer nog bli riktigt bra tillsist. Men nu får bilen stå och se fin ut ute hos min pappa. Men kunde klappa lite på den idag när vi är här ute för att julpyssla lite. Åhh min fina bil.
 
 

Jobbveckan är slut.

Denna veckan har bara flugit förbi och det är så skönt. Nu har jag bara tre dagar kvar att jobba innan lite julledighet. Men först ska jag ha lite helg och umgås med min karl. Så sitter hemma hos Thomas nu och har precis druckit lite tea. Kommer nog bli en lugn kväll hoppas jag. Behöver få vila upp mig efter jobbveckan. 
 

Sen dag på jobbet.

Har haft fullt upp på jobbet idag med risgrynsgröt till lunch och det var kaos. Men det gick och efter jobbet var det dags för lite personalmöte med hela kostavdelningen. Så det blev lite julfika och sen pratade chefen. Så det var trevligt att träffa alla. Men nu är jag jätte trött och håller på att somna i soffan men ska alldeles strax baka med familjen så det går inte. Får väl en sockerkick av mammas kakor så det rättar nog till sig sen.
 

Fullt upp.

Jag har haft fullt upp och är trött som fan nu. Jag längtar verkligen till lite ledighet nu men det är en vecka kvar. Känner att jag är helt slut i kroppen och skulle behöva sova i ett halvår. Men ska nog klara av en vecka till. Har iallafall flyttat in till stan igen för att slippa cykla en massa i halkan. Sen ska jag även hem till min karl lite i helgen och det ska bli så skönt. Saknar att få gosa mer mig i soffan med honom. 
 

Tillbaka till vardagen.

Efter jobbet idag blev det att åka hem till mitt och ta tag i mitt liv igen. Så jag har betalat räkningar och kollat på bilförsäkringar. Inte så jävla roligt men det måste göras. Hade mycket hellre stannat kvar hemma hos min karl lite till men var tvungen att hem för de rena kläderna tog slut. Kommer kännas lite tomt att sova själv nu. Men ska stanna inne i stan från onsdag och framåt så får förhoppningsvis mysa med honom lite då. Men nu ska jag vara duktig och diska upp all skit i köket som jag struntat i i helgen och sen laga mat. Så blir ändå en rätt lugn kväll.
 

Veckan är snart slut.

Har haft en riktigt mysig dag hemma hos Thomas och nu sitter jag här själv igen. Han ska jobba i några timmar men sen kan vi fortsätta att mysa med varandra. Är jävligt glad över att jag valde att stanna kvar inne hos honom för jag behövde verkligen det. Har bara 8 dagar kvar att jobba och sen är jag ledig i två veckor. Så kan passa på att skita i allt nu och bara umgås med min karl. Men efter jobbet imorgon ska jag hem igen och stanna hemma i några dagar. Måste bara se om det går några lämpliga bussar nu när de bytt tidtabell. De har kanske bytt allt så jag är fast hemma. 
 

Slö lördag.

Jag hade skitroligt på både förfesten och julfesten igår och är riktigt glad att de styrde upp en fest i år med. Men stack vid ett tiden för Thomas slutade då och ville hem och somna i hans famn. Så idag har varit en rätt lugn dag. Pappa kom in och hämtade mig så jag kunde handla och hämta paket och sen hem och packa om väskan. Kände för att stanna inne hos min karl hela helgen så skiter i  alla måsten. Så nu slöar jag framför tv:n tills Thomas kommer hem från jobbet och sen blir det att mysa hela kvällen. 
 

Dags för mexicofest.

Passar på att blogga lite på förfesten för jag har verkligen inte haft tid innan idag. Halkbanan gick bra med det var lite läskigt emellanåt. Jag har helt slut när jag kom hem så det var bara att trycka i mig lite mat och sen vila. Sen var det bara att duscha och fixa till sig för festen. Det kommer nog bli riktigt roligt ikväll. 
 
 

Nervös.

Jag är så förbannat nervös inför morgondagen och halkbanan. Alla säger att det kommer gå bra och det är ju inget test man ska klara utan en upplevelse som man ska få känna på. Min körlärare sa även att han inte tvingar någon att köra på vägen dit eller hem vilket är skönt. Är nervös över att köra med en massa folk i bilen när man aldrig gjort det och att köra i Halmstad. Men nu behöver jag inte utan kan känna efter imorgon om jag vill. Sen har vi även bestämt preliminär tid för teoriprovet så jag har något att kämpa emot så jag tar tag i att plugga. Åhh det börjar fan närma sig nu. Så kanske dags att börja kolla efter en Volvo nu. 
 

Träningsvärk.

Fan vad det var jobbigt att cykla till bussen idag och sen köra jägarvila på jobbet. Men det gick och det är skitbra. Men nu får jag vila benen från att cykla iallafall för nu stannar jag inne i stan. Så nu sitter jag hemma hos min karl och myser. Så skönt att äntligen få sova hos honom igen. Så kommer nog ha en bra kväll. Sen är det bara imorgon kvar att jobba denna veckan. Kommer ha fullt upp på fredag men är ledig från jobbet iallafall. 
 

Lite loppis.

Körde lite loppisshopping medan jag väntade på bussen hem. Hade körlektion idag så hade lite tid att slå ihjäl efter det. Men jag hittade två fina tröjor så jag är nöjd. Imorgon blir sista dagen jag cyklar denna veckan. Ska in till min karl imorgon och sova hos honom och sen blir det nog att sova hos mamma. Ska köra halkbanan på fredag och sen blir det julfest med jobbet efter det. Så lika bra att stanna kvar inne i stan då. 
 
Men här kommer en bild på mina nya snygga flare jeans och dagens loppisfynd.
 
 

Det där med träning.

Vaknade vid tre i natt och kunde inte somna om för det blåste så förbannat ute. Var orolig för att behöva ut i blåsten och cykla till jobbet. Men det gick men har varit trött som fan hela dagen på jobbet. Så det blir förhoppningsvis tidigt i säng ikväll så jag orkar med att cykla imorgon med. Känner mig ändå rätt duktig nu. Har tränat yoga både i förrgår och igår, har cyklat till och från bussen och kör jägarvilan på jobbet med jobbarkompisarna varja dag. Nu ska jag bara försöka hålla liv i det med och inte börja sega igen. Men det är så jävla skönt att köra lite yoga på kvällen även om det bara blir i 10 minuter. Så förhoppningsvis tar jag mig tid att göra det. Men nu ska jag bädda ner mig i soffan och fixa lite med mina räkningar. Hade tänkt beställa autogiro så jag slipper skiten. Måste ju ändå betala dem varje månad så varför inte.
 

Pluggar.

Spenderar denna blåsiga dag nerbäddad i soffan med att plugga till körkortet. Jag känner mig stressad som fan nu av någon jävla anledning. Hade tänkt att cykla till bussen imorgon och ta den till jobbet. Men om det inte slutar blåsa snart så kommer det bli lite svårt att cykla. Hade jag försökt cykla nu hade jag nog vält rätt snabbt. Men har bestämt att jag ska stanna hemma och cykla så måste iallafall försöka. Förhoppningsvis kommer allt gå bra men just nu känner jag mig lite stressad över allt. Jag hatar verkligen när det blåser och stormar med så bara att höra vinden ger mig ångest. Just nu känns det rätt bra att plugga till körkortet. Ju snarare jag får det desto bättre. 
 

Yoga!

Körde precis ett härligt yogapass mot vinterdepression och det var så förbannat skönt. Hade tänkt försöka komma igång med träningen lite nu och börja cykla lite mer. Är ingen chans att jag bor hemma och cyklar till jobbet när det är storm ute. Men tänkte iallafall cykla till bussen lite i nästa vecka och ta den till jobbet. Det blir iallafall en halv mil om dagen då. Sen kan jag kanske köra lite yoga för att stretcha och meditera på kvällarna. Jag får så lätt vinterdepressioner och har det nu med som fan. Men känner ändå att jag måste försöka med lite träning för jag hade mått bra av det. Har till och med beställt ett nytt par yogatights från Victoria's secret.
 
 

Jag var helt slut igår.

Pappa skjutsade hem mig efter att vi hade fixat en massa ärenden. Jag var så trött så jag skulle bara vila i soffan lite och somnar i 5 timmar. Så allt jag hade tänkt att fixa igår hanns inte med. Så får väl vara duktig och fixa allt idag. Är mest julklappar som ska slås in och tvätt som ska fixas. Men först blir det en liten loppisrunda med pappa. Han ville ha mig som smakråd när han köpte nya byxor med så får väl vara snäll och följa med.
 
 

Tvättdags.

Sitter hemma hos mamma och håller på att somna. Jag är trött som fan men idag är det tvättdag så måste hålla mig vaken. Så skönt att det är fredag imorgon för jag känner verkligen att jag behöver få vara lite ledig nu. Känner mig stressad som fan över allt nu så en lugn helg hemma behövs nu. Så imorgon efter jobbet kommer pappa in och skjutsar hem mig. Jag längtar redan efter helgen.
 

Jag har fått paket.

Har precis kommit hem från dagens körlektion som råkade ta mig förbi min brevlåda så jag kunde hämta ett paket. Så sitter här nöjd och belåten i min nya fina overall från Spell and the gypsy. Den är så förbannat fin och köpte även med en bh i samma mönster som jag kan ha under. Så nu hade det varit trevligt om det kunde bli sommar snart. Är så trött på regnet och mörkret så hade behövt sommar och sol nu.
 
 

Så trött jag är.

Sov som en stock hela natten men kunde inte få igen all sömn jag hade förlorat. Så jag har varit trött som fan hela dagen. Men det gick bra ändå. Blev lite härligt övertrött efter lunch och skrattade mig igenom hela eftermiddagen. Sen fick jag faktiskt vila lite innan det var dags för körlektion. Körningen gick bra idag. Rätt roligt att få ut och köra på de stora vägarna. Visst jag tycker det går snabbt som fan men det är roligt och skrämmande samtidigt. 
 

RSS 2.0