Valborg

Har precis varit nere och kollat på valborgbrasan med min snyggkarl. Nu ska jag duscha och få bort all röklukt från håret. Sen är jag långledig resten av veckan vilket kommer bli så skönt. 
 
 

Uppdaterar.

Har soppa idag så har ingen sallad att göra. Istället sitter jag och fixar med datorn som blev uppdaterad igår. Det blir en del att fixa när genvägar och sånt försvinner. Men nu är det mesta fixat och väntar bara på att supporten ska installera vår skrivare vilket inte gjorts. Men det blir nog fixat snart det med. Det är så skönt att detta är sista jobbdagen för denna veckan. Bara några timmar kvar och sen hem till min karl och umgås. 
 

Polaroid Land camera automatic 210

Har ju inte hunnit visa upp min nya fina Polaroidkamera jag köpte på Tyrolen i söndags. Den är så häftig och min första i den modellen. Imorgon ska jag hämta filmen till den så jag kan testa den. Den hade inte blivit använd så mycket så hoppas på att den fungerar bra. Den är i väldigt bra skick och var inte smutsig alls. Åhh längtar tills jag får testa den.
 
 

Trött som fan.

Vet inte varför det ska vara så svårt att komma i säng i tid. Men uppenbarligen är det det och jag har inte fått tillräckligt med sömn. Men jobbar bara idag och imorgon med och sen är jag långledig.  Kommer bli så skönt. 
 

Kan inte få nog av solen.

Det är lite synd att det ska bli kallare senare i veckan nu när man vant sig vid sommarvärmen. Men det är ju faktiskt lite för tidigt för sommar än. Jag och min karl har iallafall suttit nere vid vattnet och solat lite. Man måste ju passa på när det går.
 
Jävla snygg keps min karl har med.
 

Måndag igen.

Sitter på jobbet som vanligt. Längtar tills jag slutar och får hem och vila i solen.
 
 

Solat hela dagen.

Min karl cyklade ut till mig i eftermiddags och har spenderat dagen med mig i solen. Det är så skönt att bo på landet för man kan bara ta en filt och lägga sig i trädgården. Så jag har nog faktiskt fått lita färg och en jävla massa nya fräknar idag. Men nu blir det att hoppa in i duschen och sen sova. Ska jobba imorgon och är trött som fan så behöver min sömn.
 
 

Loppis på Tyrolen.

Det har varit tyst på bloggen i helgen men har haft fullt upp med min karl. Det har ju varit så varm och soligt ute så bloggen får lida lite då. Men idag har jag varit på loppis på Tyrolen och jag hade kameran med mig så ni slipper till och med mobilbilderna. Jag älskar att fota på Tyrolen så minst en kamera måste med. Jag hittade en massa fint. Köpte en Polaroidkamera av Gustav i Bullet som är i en modell jag inte hade innan så är riktigt nöjd med den. Sen hittade jag både klänning, linne och långärmad tröja som var snyggt virkade. Kommer bli perfekt att ha i sommar. Ska visa alla saker sen men först alla bilder från Tyrolen.
 
 

Loppisrunda.

Blev en liten loppisrunda med pojkvännen idag. Jag fyndade lite nya snygga halsband billigt. Imorgon blir det loppis på Tyrolen och förhoppningsvis fler fina fynd. Åhh älskar loppisar.
 
 

På söndag öppnar Tyrolen.

Det kommer bli en perfekt helg tillsammans med min karl. Jag ska till honom efter jobbet och stanna där hela helgen. Ska fan krama ihjäl mig. På söndag öppnar Tyrolen för säsongen och har sin loppis. Jag har längtat efter det sen september så det kommer bli grymt. 
 

Tvättdag.

Har fullt upp med att tvätta och dona. Måste fixa med alla mina rena kläder som av någon anledning hamnat i en stor hög i stolen i sovrummet. Min garderob är fan tom snart för att de rena kläderna aldrig lyckas ta sig dit. Får nog skaffa en hushållerska så det blir lite ordning och reda i lägenheten. Ska vara duktig och fixa nu ikväll iallafall för ska spendera hela helgen hos min karl. Kan vara trevligt att komma hem till ett städat och fint hem.
 
 

Trött som fan.

Jag och min snyggkarl satt uppe och pratade till halv ett i förgår och det märks idag. Jag brukar alltid bli trött lite senare för igår var jag rätt pigg hela dagen. Men det var så mysigt att sitta i sängen och prata om allt och inget. Men har haft en lugn morgon idag för det mesta var förberett sen igår. Men blir att vila när jag kommer hem sen. 
 

My dear addiction live i Svedala del 3.

 

Man kan aldrig ha för mycket fransar.

Var och handlade med pappa i min snygga fransväst och fransväska från Spell and the gypsy. Folk stirrade lite när jag gick där med alla fransar fladdrandes i vinden. Men med mina utsvängda byxor var jag snygg som fan. Åhh jag älskar att det börjar bli varmt ute och solen skiner så jag kan använda alla mina snygga kläder.
 
 

Inspiration.

Åhh jag tror jag blev kär. Tänk att springa runt såhär och vara snygg i sommar. 
 
 

My dear addiction live i Svedala del 2.

 

My dear addiction live i Svedala del 1.

 

Så skönt med en ledig måndag.

Jag har verkligen haft fullt upp hela helgen så behöver en ledig dag att fixa på nu. Kläder ska tvättas och lägenhet ska städas. Men jag har haft den bästa helgen på länge. Började den med att spendera hela fredagen i min fina karls säng med att kolla på tv-serier för att sen gå på fest hos en av hans kompisar. På lördagen skulle jag och hans mamma köra honom till replokalen i Älmhult så han kunde åka till Svedala för en spelning. Det slutade med att jag satt i en fåtölj i deras van påväg till Svedala jag med. Jag hade så jävla roligt i lördags med bandet och det var så kul att äntligen få se dem live. Att sen sova i deras replokal var kanske inte det roligaste då jag fick ont i höften som fan av madrassen. Men var gör det när man får spendera hela söndagen med familjen för att fira min bror. Det bjöds på tårta och grillat och en jävla massa kärlek. Nu sitter jag här och ska gå igenom bilderna från konserten men först får ni lite blandade bilder från min mobil.
 
 

Skön dag i solen.

Jag parkerade mig i solen med pojkvännen ute hos pappa idag. Det är så skönt väder och riktigt varmt ute. Har varit en lugn dag vilket behövdes idag efter konserten igår. Nu ska vi snart äta en massa grillat och jag är hungrig som fan. Åhh älskar helger med familjen.
 
 

Vaknade upp i replokalen idag.

Vi var tillbaka i Älmhult vid tre i natt och jag var trött som fan. Jag och Thomas sov iallafall i replokalen i natt vilket var rätt mysigt. Lite jobbigt att deras fläkt gjorde att jag hörde både musik och röster som egentligen inte fanns där. Men jag lyckades somna tillsist. Men nu sitter jag ute hos pappa för vi ska fira min brors födelsedag lite. Så min bror med familj är här och vi väntar på resten av familjen och extra familjen. Kommer bli en bra dag och perfekt avslut på en perfekt helg.
 

Dötid i turnébussen.

Har precis varit och ätit lite efter bandets soundcheck och nu slöar vi i bussen. Om en timme ska första bandet gå på och sen spelar My dear addiction som tredje band. Det är faktiskt väldigt roligt att hänga med bandet. Kommer bli så jävla grymt att få se min fina karl live sen.
 
 

My dear addiction.

Sitter i en turnébuss på väg till Svedala med My dear addiction. Jag kommer äntligen få se min snyggkarl spela live. Detta är den bästa helgen på länge. Är så jävla lycklig just nu och livet leker.
 

Perfekt kväll igår.

Satt och lyssnade medan min fina karl repade lite inför lördag. Ikväll blir det nog lite fest vilket kommer bli kul som fan. Men först en väldigt lugn och slö dag med karln.
 
 

Nu är det helg.

Äntligen är jag lite långledig och det kommer bli så skönt. Spenderade eftermiddagen med mamma och pappa. Vi var och handlade och fikade lite. Nu sitter jag hemma hos min karl och dricker lite tea och kollar på regnet utanför. 
 

Äntligen sista jobbdagen på veckan.

Imorgon är det röd dag och jag får vara ledig. Kommer bli så jävla skönt och ska spendera dagen med min fina karl. Sen får vi se vad som händer i helgen. Min karl ska ha spelning på lördag i Svedala men vet inte om jag kan ta mig dit än. Hade gärna velat se honom live men måste lyckas ta mig dit då. Men det blir nog en bra helg iallafall då vi ska fira min bror med familjen på söndag. 
 

Inspiration.

Sitter hemma och tar det lite lugnt ikväll. Jag har fortfarande ont i huvudet som fan så orkar inte med mer än kolla tv och ta det lugnt. Men först blir det lite inspirationsbilder som jag fastnade för. Älskar kappan och hade gärna haft en sån.
 
 

Behöver sömn.

Fullmånen håller på att jävlas som fan nu. Har knappt sovit alls i natt och mår inget bra. Jag är känslig som fan just nu och behöver kärlek och sömn. Dock känns det som att jag inte får nåt av det. Men sen vet jag att jag troligtvis överreagerar då jag är extra känslig nu. Förhoppningsvis går det över nu när det varit fullmåne och att det blir normalt igen. Just nu är det inte bra alls.  
 

Har inget att göra.

Hade sallad över sen igår så har inget att göra på jobbet idag. De har städat golvet i matsalen med så jag är fast inne i köket. Så jag har lite tråkigt just nu. Sen hjälper det inte att jag är trött som ett as med. Men ikväll så får jag äntligen kramen av pojkvännen som jag så desperat behövde igår.
 
 

Perfekt måne.

 

Mår inget bra idag.

Har ont i magen och hjärtklappning. Har knappt kunnat sova i natt och är väldigt distraherad. Just nu vill jag bara att denna jobbdagen ska ta slut så jag kan hem och lägga mig igen. Är även i ett väldigt behov efter en kram från min karl.
 

Snappshots.

Köpte en fin bok på rean för någon dag sen, nämligen Snapp shots. Det är en guide till hur man tar de bästa bilderna med mobilen. Så satt och lekte lite med mobilen och några nya appar innan. De är inte så stora bilderna men ni ser nog iallafall.
 

Loppis idag med.

Pappa kom och hämtade mig hos pojkvännen för en liten loppisrunda idag med. Det fanns dock inte så mycket men fick iallafall med mig en liten lampa. Lampfoten och skärmen passar dock inte tillsammans men de blr perfekta om man byter lite med de jag redan har hemma. Men nu är jag äntligen hemma igen och ska ta det lugnt resten av dagen. Ska bara tvätta mina jobbarkläder men det sköter ju sig själv. Så en lugn kväll står på schemat.
 

Loppisrunda.

Blev en liten loppisrunda med pojkvännen och hans mamma idag. Det var riktigt trevligt men tyvärr så fanns det inte så mycket roligt att fynda. Men kom iallafall hem med en Ozzy lp, en batiktunika med fint brodyr och ett snyggt halsband med ett kristallhänge på. Fick allt för en hundring så det var verkligen ett fynd.
 
 

Fredag och slipsar.

Äntligen har jag helg efter en riktigt jobbig dag på jobbet. Jag däckade så fort jag kom hem till mamma. Men nu sitter jag hemma hos min karl och tar det lugnt. Imorgon blir det äntligen loppisrunda igen. Var några veckor sen nu.
 
 

Jävla skitväder.

Jag var så förbannat sur när jag till slut lyckades ta mig till jobbet i regn och motvind. Har inte sovit redigt på flera nätter för det snart är fullmåne så mitt humör är inte det bästa just nu. Men ska bara klara påsklunchen på jobbet och sen är det helg och jag får krama på min karl igen. Längtar tills jag får sova på hans arm i natt. 
 
 

Trött och seg.

Jag är så jävla trött efter jobbet nu. Men det är bara imorgon med och sen är det helg. Nästa vecka är det påsklov så kommer bli väldigt lugn på jobbet hela veckan. Jag behöver lite lugn och ro nu känner jag.
 
 

Jag vill ha!

Hur snygg är inte den här väskan. Jag vill fan ha men det får vänta. Men en dag kanske jag har en snygg väska att springa runt med.
 
 

Så var det onsdag igen.

Vi har soppa på jobbet idag så jag får en lugn morgon. Ska snart förbereda lite tzatziki till maten imorgon men annars har jag inte så mycket att göra. Det är skönt med en lugn morgon för jag har inte sovit så bra i natt. Men tiden går ju så jävla sakta när man inte har något att göra. Jag vill hem så fort som möjligt och torka alla kläder som blev dyngsura igår. Mina skor är fortfarande inte torra så är glad över att jag råkade ha fyra par strumpor med mig. Jag vet inte vad jag packar ner när jag ska till Thomas men ibland så är det bra att jag bara kastar ner allt möjligt.
 

Jävla regn.

Fan vad det regnat idag. Jag måste lära mig att inte använda utsvängda byxor när det regnar för de suger upp vatten som fan. Var ju blöt upp till knäna av att bara gå till bilen för att åka till personalmötet. Så jag är glad över att jag stoppade ner mjukisbyxorna i väskan när jag packade. Jag orkar inte vara blöt och kall när jag är trött. Det räcker med att mina skor är blöta rätt igenom och lär vara det imorgon med. Har jag riktig tur får jag skjuts hem av pappa imorgon så jag slipper cykla.
 

Jobb och personalmöte.

Sitter på jobbet och äter lite frukost nu. Är hungrig som fan efter att ha cyklat till jobbet. Men med min hemmalagade mangoyoghurt så blir jag mätt och glad igen. Ska ha personalmöte i eftermiddag så det kommer bli en lång dag idag. Men sen får jag kramas med min fina karl igen. 
 
 

Jag har fått paket.

Fick hem en snygg necessär med en dusch creme, body lotion och body mist från Victoria's secret förra veckan. Min parfym har nästan tagit slut och de har slutat att sälja den så kör på min favoritdoft från VS nu istället. Jag hatar att leta efter en ny parfym för vill ha min älskade Rock muse. Men hade inget annat val nu när den inte säljs längre. 
 
 

Måndag

Det är måndag och det regnar och är mulet ute. Jag är trött som fan efter helgen så hade behövt sova lite till. Men det ska nog gå bra idag iallafall. Men längtar lite efter min sköna säng nu.
 

Machete kills.

Har haft en slö dag med karln och kollat på nya Machete kills. Jag kan inte annat än tycka om filmerna med Mashete och denna var fan perfekt. Den första är lite bättre för denna kunde bli lite löjlig ibland men så jävla bra och rolig.
 
 

Drömfångare.

Hade en jättetrevlig dag igår hemma hos pojkvännens föräldrar. De bjöd på en massa god mat så satt mest och hade matkoma och gosade med de söta hundarna. Jag fick en jättestor och fin drömfångare av Thomas mamma. Jag tycker de är så fina men har bara små här hemma så blev helt överlycklig. Så nu har jag en stor och fin som får hänga över sängen. 
 
 

Dags att träffa pojkvännens föräldrar.

Vet inte ens varför jag är nervös när jag faktiskt har träffat dem innan jag och Thomas blev ihop. Men det är jag ändå. 
 
 

Jordgubbstårta.

Sitter hemma hos mamma med familjen och min fina karl. Vi har precis ätit en god middag och sitter och slappar lite nu. Jag och karln fixade ihop en fin jordgubbstårta innan som vi ska fika på sen. Kommer vara äckligt mätt sen men det är bara bra. Perfekt start på helgen är det iallafall. 
 
 

Äntligen fredag!

Ska bara jobba till två och sen är det helg. Jag behöver det verkligen nu för jag är trött som fan. Somnade om i morse och vaknade i panik för jag trodde jag skulle bli försenad. Men jag kom i tid även om jag fick stressa lite på morgonen.
 
 

Sen dag idag med.

Var trött som fan efter utbildningen idag men det var faktiskt intressant. Men usch vilken huvudvärk jag hade när jag kom hem sen. Jag hade behövt sova nu men har en massa att fixa innan jag får lägga mig. Ska hem till mamma för att fira att hon fyllde år för en evighet sen med familjen imorgon och på lördag blir det att fira pojkvännens pappa som fyller år idag. Så det är fullt upp hela helgen. Jag är faktiskt lite nervös över att träffa hans föräldrar trots att jag träffat dem innan och jag vet att hans mamma tycker om mig. Men har inte träffat dem som deras sons flickvän så är nervös nu. Men det ska nog gå bra.
 

Utbildning i jämställdhet.

I eftermiddag ska jag på jämställdhetsutbildning vilket nog kommer bli intressant. Kommer nog vara helt trött i huvudet efter både jobb och utbildning men jag får lite extra pengar iallafall. Kommer nog bli en bra dag idag.
 

Inspiration.

Alltså tänk att få springa runt såhär en varm sommardag. Så jävla snyggt. Men sån tur har man väl inte. Det lär väl regna hela jävla sommaren bara för det.
 
 

Slö morgon.

Kändes inte så roligt att lämna karln och den varma sängen för att gå till jobbet idag. Men det får jag överleva. Kom på att det inte var det smartaste att skriva att jag skulle ha shoppingfri månad den första april för ingen kommer tro på det. Men det är faktiskt sant och jag ska försöka iallafall. 
 

Skön kväll hemma hos karln.

Sitter och tar det lugnt hemma hos pojkvännen. Vi lyxar till det med hämtmat dagen till ära. Är så jävla hungrig nu så lite mat ska fan bli gott. 
 

Shoppingfri månad.

Idag börjar min shoppingfria månad och jag har redan funderat på att åka till Ullared med mamma och Göteborg med Nicolina. Så det börjar bra iallafall. Det är fan ett under om jag lyckas. Jag får iallafall handla på loppis och second hand om jag hittar något som inte går att få tag på annars eller som jag samlar på som kameror. Jag ska fan försöka skärpa till mig nu och klara detta.
 

RSS 2.0