Prioriterar inte bloggen.

Passar på att umgås med min karl så mycket jag kan nu i veckan så bloggen blir inte så prioriterad. Men ska försöka att blogga lite iallafall. Men är kanske inte så roligt för er att läsa om allt kramande och filmtittande. Har bara varit ute för att gå och sola lite innan nyår och handla mat. Så nu har vi precis ätit tacos och jag är mätt som fan. Så blir nog en film och somna i soffan snart.
 

Äntligen hemma hos min karl.

Stack in till Thomas i morse och har kramats med honom sen dess. Så skönt att äntligen få umgås med min karl lite. Så kommer stanna här till på torsdag och fira nyår med fest. Men nu ska jag fortsätta kramas i soffan.
 

En liten årsresume.

Orkar inte gå igenom varje månad så blir en liten resume som tar upp det viktigaste som hänt och som jag hade bilder på. Det har ju hänt en del i år. Jag började på en ny arbetsplats på en skola, jag träffade Thomas och blev faster till lilla Vilda. Sen har det även blivit en del shopping och konserter, det jag älskar mest. Så här kommer en bildbomb med lite fint från detta året.
 
 
 
 
 

Lite shopping.

Blev ju en shoppingrunda med min karl inne i stan igår. Jag hittade faktiskt ett linne så nu kan jag och min karl matcha så fint.
 
 

Somnade i soffan.

Det blev en loppisrunda och shoppingrunda på stan idag med min pappa och Thomas. Jag var så jävla trött när jag kom hem att jag somnade i soffan i två timmar. Men vad gör det när man är ledig? Skulle ju vila upp mig i helgen så gör inget alls. Har iallafall tvättat en massa så har varit lite duktig idag. Sen fick jag ju även krama på min karl idag och det var mysigt som fan. Ser fram emot att få fira nyår med honom och gå på fest. Kommer bli så kul. Men nu ska jag fixa lite tea och mat och fortsätta ta det lugnt här hemma. 
 

Slappat i soffan mest hela dagen.

Jag mår lite bättre nu och efter lite alvedon och en god natts sömn blir det nog ännu bättre imorgon. Ska in till stan imorgon och handla lite. Blir nog lite second hand shopping med om något är öppet. Får hoppas på att det är det.
 
 

Feber igen.

Vaknade med lite feber idag igen så det blir en lugn dag idag. Jag behöver egentligen bara tvätta massa tvätt så mellan maskinerna kan jag slappa i soffan. Hatar att vara sjuk men hinner ju aldrig vila upp mig när man ska fara fram och tillbaka och fira jul och skit. Men nu blir det nog lugnt fram till nyår som ska firas med min pojkvän. Har inte varit på en redig nyårsfest på flera år så det kommer nog bli riktigt kul.
 

Äntligen hemma hos mitt igen,

Julafton blev bra tillsist men det är skönt att det är över. Skönt att vara hemma och ta det lite lugnt ett tag. Så jag har bara tagit det lugnt sen jag kom hem och passat på att handla lite på rean. Spell and the gypsy har en 48 timmars rea med 40% rabatt så var tvungen att passa på. Men det är all reashopping för min del för denna julen. Men ett par byxor, en kimono och en bh räcker gott och väl för mig. Men nu blir det soffan och tv resten av kvällen. 
 
 

Trött och mätt som fan.

Det blev en bra julafton tillsist. Men nu hade jag gärna gått och lagt mig. Är trött som fan. 
 
 

Var är julstämningen?

Sitter ute hos pappa uppklädd till max i min röda sammetsklänning och har tråkigt. Har ingen julstämning eller lust att fira jul alls. Nu sitter vi och väntar på att min bror ska höra av sig så han kan komma hit och fira jul med oss. Jag hoppas att jag får lite mer julkänsla sen och kommer i stämning.  Det är nog min förkylning och att mitt huvud som är fullt med snor som gör att jag inte känner för nåt. Har ont i magen med och har haft det sen igår. Fan vad jag gnäller men orkar verkligen inte med julen nu. Får se om det blir bättre sen. 
 

Julmys hemma hos pappa.

Sitter hemma hos pappa och ska fixa lite julfint innan julafton imorgon. Vi har handlat det sista idag och fixat inne i stan. Så ska sätta igång och städa här nu och leta upp lite tomtar. Sen blir det att klä julgranen innan jag ska baka lite pepparkakor. Det är så skönt att ha semester för annars hade jag jobbat idag. Men nu kan jag mysa hemma hos pappa istället. Jag kunde även måla mina naglar fint rödglittriga så jag känner mig lite fin.
 
 

Tidig julklapp.

Fick ett paket leverat till mig precis med mina nya shorts från Spell and the gypsy. De är så snygga och kommer bli perfekta till sommaren sen. Just nu är det lite för kallt för spetsshorts så får helt enkelt vänta med att använda dem. Men att prova dem hemma i lägenheten skadar ju aldrig. 
 
 

Feberfri än så länge.

Tog en skön sovmorgon idag och har sen bara tagit det lugnt hela morgonen. Men nu måste jag sätta igång och fixa lite här hemma. Det är stökigt som fan så måste få det städat här hemma. Men det blir en lugn dag för jag vill inte att febern ska komma tillbaka. Men lite plockande och dammsugande kan väl inte vara så farligt. Men först frukost för jag är hungrig som fan. Så lite tomtegröt ska värmas så jag blir redigt mätt. Har iallafall inte tappat apritet vilket är skönt. 
 

Hemma och sjuk.

Ligger nerbäddad i soffan hemma med feber och snorig näsa. Men det gör inte så mycket för jag är ändå ledig nu. Det har nog försvunnit till julafton med så får bara ta det lugnt tills dess. Skulle egentligen städat en massa här hemma idag och fixat men orkar fan inte. Har iallafall fixat min nya bokhylla och fått in alla saker i den och tvättat en maskin tvätt. Så jag har rätt att bara slappa i soffan lite. 
 

Mysig dag med min karl.

Det blev en lång sovmorgon idag. Jag var trött som fan igår så behövde verkligen få sova ut. Men vi hann iallafall med en liten loppisrunda innan allt stängde. Sen har vi bara tagit det lugnt resten av dagen och kollat på film. Fast jag somnar bara hela tiden. Det är så sövande med film. Nu har vi precis delat på en pizza och jag sitter mätt som ett as i soffan. Blir nog en till film eller två innan det är dags att sova. 
 

Filmkväll med min karl.

Har gosat ner mig i soffan hos min karl för att titta på massa film. Vi är båda lite förkylda så det är perfekt med filmkväll då. Sen blir det nog att somna i varandras armar i soffan. Perfekt kväll.

Sista dagen på jobbet innan jullovet.

Äntligen är det sista dagen och sen har jag två veckors ledighet att se fram emot. Kommer bli så skönt. Idag är det julshow med eleverna på skolan och de är så söta. Så jag skyndade mig med salladen idag så jag kunde kolla lite på deras framträdanden. Jag hoppas dagen går snabbt på jobbet idag för i eftermiddag ska jag äntligen in till min karl över helgen. Har saknat att somna i hans famn så det kommer bli helt underbart.
 

Familjemiddag.

Har precis ätit mammas goda spagetti och köttfärssås tillsammans med mamma och min bror. Det var riktigt gott och jag har seriöst inte ätit mammas köttfärssås på flera år. Så nu sitter jag i soffan mätt som fan och kollar på Miss Marple. Vi testade Jonnys nya spelkontroll med som han fick i julklapp av mamma. Så nu har jag massa gamla nintendospel nerladdade på datorn. Jag ska verkligen inte spela spel för jag blir så jävla sur så fort jag dör. Inte ens Lilla sjöjungfrun klarade jag av att spela utan att bli uppäten av hajar. Så de kommer nog vara rätt orörda på min dator.
 
 

Trött som fan idag.

Har inte kunnat sova så bra i natt och sen blev jag väckt när mamma steg upp en timme innan jag behövde upp. Så nu sitter jag på jobbet trött som ett as och vill hem till sängen igen. Jag hinner i alla fall vila lite efter jobbet innan jag måste ner och handla med min mamma. Vi ska fira lite jul hemma hos mamma idag med min bror som inte fått sina julklappar än. Jag fick ju min Polaroid action cube för flera veckor sen så min julklapp är redan utdelad. Så jag får sitta och titta på när min bror får en massa julklappar idag. Men jag får i alla fall en massa god mat av mamma och en trevlig kväll. Men först så har jag en jobbdag att se fram emot. Woohoo!
 

Så grymt!

Min karl och hans band My dear addiction ska på Europaturné med dEmotional och Dead by april. Det är så jävla coolt och de tre banden tillsammans är ju en perfekt kombination. Har ju sett alla tre band de senaste tre helgerna, det är ju egentligen inte min musiksmak men de är så grymma att se live. Bäst live är ju dock min snyggkarl.
 
 

Fullt upp på jobbet.

Har haft fullt upp hela dagen på jobbet så har inte hunnit blogga idag. Efter jobbet blev det handlande med pappa och vi körde hem min nya bokhylla. Så när jag slutat vara inneboende hos mamma så blir det hem och fixa fint i vardagsrummet. Jag har tur som har en händig pappa som kan såga av en bokhylla i rätt höjd åt mig. Sen ger han mig tips på hur man ska göra för att inte få trät att spricka ifall jag skulle gör det själv en dag. Kommer bli världens sneaste bokhylla om jag försöker mig på det själv. Nu sitter jag hemma hos mamma och dricker lite tea medan hon pysslar här hemma. Kommer bli en lugn och skön kväll.
 

Bakning och Morden i Midsomer.

Har ju flyttat in till mamma över veckan så ikväll blev det lite julbakning här hemma. Min bror kom över med så vi har haft en trevlig kväll med bakning, macka med julskinka och Morden i Midsomer. Behöver en lugn kväll med familjen efter den stressiga dagen på jobbet. Fick även en liten dejt med min karl efter jobbet. Blev lite second hand shopping och en tur på stan med honom. Mysigt som fan trots ösregnet och snöblasket som kom. 
 

Jullunch.

Vi har det stressigt som fan på jobbet idag. Vi har jullunch till barnen så det är så jävla mycket mat som ska fixas. Jag har i alla fall fixat till en julig sallad, lagt upp rödbetssalladen och sillen än så länge. Ska alldeles strax börja fixa med köttbullarna och skinkan. Men jag behövde en frukostpaus nu. Jag är hungrig som fan så lika bra att pausa då. Jag hoppas verkligen att denna dagen går snabbt och smärtfritt. Inget får fan krångla nu.
 

My dear addiction live i Växjö del 3.

 

Kan det inte bara sluta blåsa ute?

Jag får panik på den jävla blåsten nu. Det är ju fan halv storm ute så fort man ska ta sig till jobbet. Så jag har precis pratat med pappa så han kör in mig till mamma efter jobbet. Jag ska bara hem och diska lite och packa min väska igen. Det är tur att jag hann tvätta två maskiner tvätt igår så jag har rena kläder att packa ner. Förhoppningsvis har det hunnit torka tills jag kommer hem med. Jag hatar verkligen när det blåser så jag tänker fan inte ens försöka cykla i det. Men nu är det bara denna veckan kvar och sen är jag ledig i två veckor. Så nedräkningen har börjat.
 

My dear addiction live i Växjö del 2.

 

Fleetwood.

Har äntligen betällt hem ett par Fleetwood shorts från Spell and the gypsy. De var på rean nu så passade på för jag har trånat efter dem sen förra våren nu. Så förhoppningsvis får jag hem dem om några veckor. Kommer bli perfekta till sommaren.
Annars så är jag hemma i min egna lägenhet nu. Sov hos min karl i natt och det var så skönt. Vi kollade på skräckfilm hela kvällen och kramades i soffan. Helt perfekt kväll. Men nu är jag som sagt hemma och håller på att tvätta upp allt smutsigt. Ska göra något att äta nu och fixa med bilderna jag tog med systemkameran på konserten i fredags. Så snart får ni nog ett inlägg till med snygga konsertbilder.
 
 

My dear addiction live i Växjö del 1.

Fy fan vad roligt jag hade igår och banden var riktgt bra. Jag älskar att få se min karl på scen med sin gitarr. Jag åkte dit med Martin och Rasmus och man skrattat nästan konstant i deras närhet. De är så jävla roliga och trevliga så det var en lyckad kväll trots stormen utanför. Nu är jag trött som ett as men ska ändå pallra mig till IKEA för att äta julbord tillsammans med familjen. Kommer nog somna igen så fort jag sätter mig i bilen. Men jag tänkte visa lite bilder på bandet från igår. Jag måste säga att jag älskar min nya Polaroid action cube. Den är så liten och behändig att jag kunde ha den i bh:n igår när jag fotade med systemkameran. Sen var det bara att leta fram den och ta några bilder och sen stoppa tillbaka den i bh:n. Smidigt som fan! Jag tycker iallafall att bilderna blev grymma även om jag inte riktigt lär mig att man måste vinkla ner den som fan när man fotar. Men erkänn de är coola? Snyggaste bandet med.
 

Stressigt på jobbet.

Har haft fullt upp hela morgonen med att fixa sallad, dressing och klyftpotatis. Sen tog jag en liten paus och kollade på luciatåget i två låtar. Men nu är allt klart och maten står framme till barnen att äta. Så nu väntar jag bara på att det ska komma lite disk så jag har lite att göra. Tar och äter en pepparkaka så länge.
 

Dags att sova.

Det blev en sen kväll idag med men skitsamma. Imorgon är det fredag och konsert och sen är det helg. Blev en liten dejt med min karl idag igen och sen mat med mamma. Så jag har haft en bra kväll med nära och kära. Så nu är det dags att sova så jag orkar jobba imorgon med. Kommer bli skönt med lite sömn nu.
 

Blev sent igår.

Det är så mycket som ska fixas på kvällar att det alltid blir sent i säng. Men jag fick sova en timme längre nu när jag sov hos mamma. Men hade varit bra om man kom i säng innan klockan nästan var tolv. Får försöka mig på det ikväll istället. Pappa kommer och hämtar mig efter jobbet idag så vi kan handla och åka hem och hämta mer kläder till mig. Ska förhoppningsvis på konsert på fredag så behöver ha lite snyggt att ha på mig och min kamera. Ska fota Thomas som fan. Får passa på när ens karl står på scen med sin gitarr och ser snygg ut.
 

Dejt med min karl.

Stack hem till min karl efter jobbet lite. Så vi kollade på film och jag somnade med huvudet på hans bröstkorg som vanligt. Det är nog det bästa som finns att somna till ljudet av hans hjärta. Sen att man vaknar och har ont i nacken som fan är skitsamma. Men nu sitter jag hemma hos mamma mätt och belåten efter lite kvällsmat. Ska strax hoppa in i duschen så jag kan gå och lägga mig sen. Ska jobba imorgon och jag är helt slut nu. Så behöver få sova så jag är utvilat tills imorgon. 
 

Flyttar in till stan resten av veckan.

Jag hatar när det blåser. Alltså jag blir gråtfärdig om jag måste ge mig ut i det. Så fatta vilken panik jag fick av tanken att behöva cykla i mörkret och blåsten in till jobbet. Men som tur är har jag snälla grannar som kör mig om jag frågar snällt. Så min ena granne som nog inte ens skulle in till stan skjutsade mig. Jag tog faktiskt och packade en väska med det nödvändiga så jag bara kan gå hem till mamma efter jobbet. Jag har inte frågat henne än men förhoppningsvis så får jag sova där. Vi hade planerat att jag skulle hem till henne imorgon och sova där men nu blir det en dag tidigare. Sen hoppas jag att stormen inte fortsätter i nästa vecka.
 
Mina snygga väskor jag använder när jag ska någonstans. Alla från Victoria's secret. Jag köpte faktiskt en ny necessär igår som nog kommer användas flitigt.
 

Jag har fått paket.

Fick hem mitt nya snygga halsband som jag beställde för någon dag sen. Ville inte göra ett Jamie halsband så det fick bli hippie på det istället. Jag är riktigt nöjd så kanske blir att jag beställer något mer roligt en dag.
 
 

Har fått nog med träning för idag.

Fy fan vad det kändes i låren att cykla till jobbet idag. Har fortfarande ont i benen efter julfesten i fredags och efter allt stående på konserten i lördags. Men jag kom till jobbet och jag blev överraskad över att styrkan och konditionen inte var så dålig som jag trodde. Just nu har jag mest ont i armarna efter allt slit igår. Men jag får en lugn dag på jobbet då det är soppa idag. Så jag har ingen sallad att göra och det blir inte så mycket disk. Det känns skönt som fan för jag behöver en lugn dag.

Var nog lite trött.

Skulle vila i soffan lite när jag kom hem och sov i tre timmar ungefär. Jag var helt jävla slut i kroppen. Nu är jag piggare men måste gå och lägga mig snart. Måste stiga upp tidigare när jag cyklar till jobbet så måste få min sömn, Det blir en mjukstart iallafall för jag får skjuts hem från jobbet. Ska hämta bokhyllan jag köpte i lördags och handla med pappa. Jag ska även skicka tillbaka skitjackan jag beställde från Nelly. Ska ta och packa in den igen så det är gjort tills imorgon. Så kanske dags att fixa allt inför imorgon så jag kommer i säng i tid.
 

Fy fan vad halt det är.

Jag måste motvilligt erkänna att mopedsäsongen är över för i år. Så nu blir det att cykla till jobbet resten av vintern. Men jag har bara två veckor kvar att jobba och sen är jag julledig i två veckor. Så nu blir det två veckor av benträning genom att cykla en mil om dagen. Jag vet att det är bra och kommer bli rätt skönt men ser inte fram emot träningsvärken och att mina byxor riskerar att bli för små. Men träning är alltid bra och jag behöver det verkligen.
 

Bilder från julfesten.

Här kommer lite bilder från julfesten i fredags. Ja det blev flest på tomtarna men de är ju så roliga. 
 
 

Fy fan vilken kväll det blev igår.

Vi skulle till Växjö för att kolla på dEmotional och på vägen dit så ser vi hur bilen framför sladdar av vägen då det var riktigt halt. Så vi fick ju ut och hjälpa dem och se så de inte skadat sig. Man blev riktigt orolig för de åkte in i räcker två gånger innan de åkte ner i diket så det hade kunnat gå riktigt illa. Men de var helt oskadda och det första de sa när vi kom fram till bilen var -Ska ni med kolla på dEmotional? Vi blev ståendes på 25:an med dem i över en timme innan de fick skjuts med polisen till Växjö. Så det blev en väldigt äventyrlig resa till Växjö för att gå på konsert. Men vi hann dit i tid och fick se alla banden. Fy fan vad bra dEmotional var live! Det var fan grymt att se dem spela. Jag fotade bara lite med min Cube kamera för jag orkade inte dra med mig systemkameran. Så här får ni lite suddiga bilder från igår.
 
 

Dagens second hand fynd.

Var och hämtade min nya jacka jag beställde från nelly idag och jag blev så jävla besviken. Den var i fakeskinn men kändes med som vaxat papper. Så den åker tillbaka i nästa vecka. Så arg och ledsen blev det en loppisrunda med pappa. Så hittar jag min drömjacka för 25kr. En svart Penny Lane jacka i manchester som är helt underbar. Har letat som en idiot på ebay och överallt efter just en sån. Jag började fan gråta av lycka. Kan ha berott på sömnbristen med, men lycklig blev jag.
 
 

Fy fan vilken julfest.

Jag hade roligt roligt igår på julfesten med jobbet. Det blev mat som kanske inte var så god men jag blev mätt iallafall. Vi hade popquiz som jag och mitt lag vann första pris i. Vi är grymma! Sen blev det dans halva natten. Så idag är jag trött som fan för jag vaknade vid halv nio i morse. Jag kunde inte somna om så ringde pappa som skulle in till stan så tog vi en loppisrunda och fixade lite innan han körde hem mig till Thomas. Nu blir det att ta det lugnt innan konserten ikväll. Imorgon ska jag hem och fixa alla foton jag tagit. Men ni får en liten smygtitt på tomtarna som kom till festen redan nu.
 
 

Idag blir det julfest.

Jag ser fram emot kvällen som fan nu. Jag får klä mig snyggt i min Spell kjol och förhoppningsvis äta gott och dansa hela natten. Men först är det jobb som ska göras men det går nog rätt snabbt. Tiden brukar flyga förbi när man har något att se fram emot. Jag hoppas bara att jag hinner vila lite mellan jobbet och festen. Jag har fått alldeles för lite sömn i natt så kommer behöva det. Åhh hoppas dagen går snabbt.
 

Tvättdags.

Har spenderat hela kvällen inne hos mamma med att tvätta mina snygga Spell and The gypsy kläder och äta middag tillsammans med Thomas. Så nu sitter jag trött i mammas soffa och väntar på att kunna gång lägga mig. Har precis tagit en varm dusch så måste låta håret torka lite. Sen är jag hungrig igen så ska nog ta en lussebulle eller två till.
 
 

Stressad som fan.

Jag försöker verkligen att inte stressa upp mig över allt men det är helt omöjligt. När det blir stressigt så ska ju självklart min ibs bli värre med så då oroar jag mig över det. Men nu har jag tagit ett piller för stressmagen så jag kan slippa tänka på den i alla fall. Jag försöker att bara fokusera på det jag ska göra på jobbet nu för jag kan inte fixa någon av det andra medan jag är här i alla fall. Ska ta och skriva en lista på allt som ska packas ner sen när jag har tid med så jag inte glömmer något. Bara jag får med mig allt som behövs till alla äventyr i helgen så löser sig allt. Men som sagt först jobb och göra klart allt här.
 

Fullt upp sen jag kom hem.

Jag har haft fullt upp med att fixa allt inför morgondagen så har knappt haft tid att sitta still sen jag kom hem. Så nu är jag trött som fan och ska alldeles strax gå och lägga mig. Känner att Jag har koll på allt inför imorgon nu iallafall. Så jag borde kunna få en god natts sömn.
 

Lång dag på jobbet.

Jag var stressad som fan i morse när jag skulle fixa till mig. Jag drömde en massa skit i natt så var inte alls beredd på att stiga upp när larmet ringde. Men jag har lyckats att ta mig till jobbet i alla fall. Men vill inte riktigt ha långdag med föreläsning och julavslutning efter jobbet. Men det blir nog trevligt och gratis fika är alltid bra. Men hoppas verkligen att dagen går snabbt så jag får hem och fixa allt inför morgondagen. Jag har en jävla massa att packa och disk att diska upp. Så det blir inget sovande i soffan efter jobbet för mig.
 

Nya snygga ljuslyktor.

Hittade finaste ljuslyktorna när jag var och handlade idag. Jag kunde inte låta bli att köpa dem för de var så snygga. Så nu pryder de mitt soffbord här hemma. Jag börjar få väldigt mycket ljuslyktor nu men det är bara mysigt.
 
 

Trött som ett as.

Sitter och har lite frukostpaus på jobbet och känner mig helt tom i huvudet. Jag är så jävla trött och hänger inte med alls idag. Men jag piggnar nog till sen framåt dagen. Har en massa att fixa efter jobbet så får fan hoppas att jag blir lite piggare då. Kommer väl glömma bort hälften som ska göras annars. Nä dags att fortsätta göra sallad så jag blir klar någon gång.
 

Black friday shopping

Jag kunde inte låta bli att klicka hem vinterjackan jag trånat efter nu när det var black friday. Man får ju passa på när man kan få lite rabatt på sakerna. Så förhoppningsvis får jag hem min nya fina jacka i veckan.
 
 

Så var det måndag igen.

Jag har ont i kroppen och är helt stel idag. Beror nog på flytten och konserten i lördags. Men jag lyckades stiga upp och ta mig till jobbet i alla fall. Jag hade väldigt gärna sovit vidare och varit ledigt idag. Helgerna är fan alldeles för korta enligt mig. Men jag får hem och somna i soffan om några timmar igen så det ska nog gå bra. Hoppas bara de där timmarna går snabbt.
 

RSS 2.0