Jag är hungrig.

Klantig som jag är satte jag bara igång lampan på ugnen och inte värmen så nu sitter jag här och väntar. Har varit en lång dag men den blev bra tillsist. Det blev en fika med mamma, min karl och min bror innan jag cyklade hem igen. Så har inte varit hemma så länge, men tvätten är i maskinen och disken är klar. Så jag ska bara få i mig lite mat med och sen är jag nöjd för dagen. Snälla ugnen bli varm snart så jag kan laga min mat.
 

Vet inte vad jag ska skriva.

Är inte på humör alls idag och att sitta själv på jobbet hjälper fan inte. Så vill bara att dagen ska gå snabbt så jag kan få gå härifrån. Kanske sticker hem till mamma lite innan jag cyklar hem för vi snackade om att ta en fika. Men vet inte om jag orkar så får se sen. Inte så roligt att bara cykla hem till en tom lägenhet heller.
 

Brolle live på Tyrolen del.4

 

Brolle live på Tyrolen del.3

 

Brolle live på Tyrolen del.2

 

Woohoo mitt internet funkar igen.

De hade hittat något fel på ledningen och fixat idag så de behövde aldrig komma hem till mig. Det är ju skönt som fan att det inte var något fel i lägenheten som kostar en förmögenhet. Så nu kan jag få in resten av mina bilder på Brolle på både bloggen och facebook. Får bara hoppas det håller sig så här med och inte börjar krångla igen.
 

Brolle live på Tyrolen del.1

 

Jävla skit internet.

Har försökt att blogga några av bilderna från konserten i fredags men mitt internet krånglar som fan. Det har varit dåligt i flera veckor nu och jag väntade hela förra veckan på att de skulle ringa mig om det. Men de har fortfarande inte hört av sig. Jag vill gärna inte betala för ett internet som jag inte ens kan blogga redigt med. Jag fick upp fem bilder på 30 minuter men sen försvann hela blogginlägget. Så jag får testa igen imorgon att visa er bilderna. Det är jävligt många bilder så det kommer bli många inlägg. Just nu kan jag inte få upp bilderna någonstans och det stör mig som fan. Har iallafall de fem sparade på bloggen så de kan ni få se nu.
 
 

Orkade inte fixa bilderna igår.

Var så jävla trött igår kväll att jag inte ens orkade kolla igenom alla 470 bilder på Brolle. Så får ta det idag hade jag tänkt. Jag fattar inte hur jag kan vara så förbannat trött hela tiden men kan vara värmen som gjort det. Så jag får väl helt enkelt sova till hösten sen. Sitter på jobbet nu trött som ett as och hoppas på att dagen ska gå snabbt. För det blir kanske lite solande och badande med min karl sen.
 

Bilder på mig från i fredags.

Tvingade min bror att fota mig lite ute på Tyrolen. Får ju passa på när man är på ett fint ställe och är uppklädd och allt. Hittade Bulletbussen med så kunde ju inte få en bättre bakgrund. Ska även gå igenom alla bilder på Brolle sen men det kommer ta ett tag.
 
 

Är riktigt seg idag.

Konserten igår var riktigt bra men usch vad seg jag är idag. Jag har ont i ögonen så jävla trött jag är. Men har haft en bra dag ändå med min karl. Vi har shoppat på loppis och fikat med en massa vänner. Nu har vi precis kollat på film även om jag sov igenom det mesta. Men behöver få sova. Kommer bli så skönt att bädda ner sig i sängen sen. Imorgon ska jag hem och gå igenom alla foton från igår. Kommer nog vara en del snygga där. Iallafall mina outfitbilder framför Bulletbussen. 
 

Redo för konsert.

Äntligen konsert på Tyrolen.  Kommer bli grymt att se Brolle igen.
 
 

Trött och förvirrad fredagshjärna.

Jag kände att det var något jag glömt när jag låste ytterdörren i morse och när jag kom ner till mopeden så låg självklart hjälmen kvar uppe i lägenheten. Så det var bara att gå och hämta den innan jag kunde ta mig till jobbet. Jag är riktigt trött idag och hade behövt sova lite till. Men får vila lite sen efter jobbet så jag är pigg till konserten ikväll. Åhh det kommer bli så kul med konsert ikväll och sen efter få somna i min karls säng. Längtar fan tills ikväll.
 

Underbar dag med min karl.

Stack till fiket efter jobbet och umgicks med min karl och massa andra härliga människor. Det var varmt som fan att sitta där i solen men väldigt trevligt. Sen stack jag och Thomas till badet för att svalka av oss lite och sola. Så nu sitter jag här hemma helt röd om axlarna men det har nog försvunnit till imorgon. Jag är trött som fan nu för det har varit en lång dag. Så ska nog lägga mig rätt tidigt idag för imorgon är det fredag och jag ska på konsert. Åhh hoppas tiden går snabbt.
 

Detox

Har påbörjat en detox idag som jag ska hålla på med i 20 dagar. Jag har aldrig gjort det innan så tänkte att det kan vara kul att testa. Men är inte riktigt nöjd med smaken på drickan så får nog experimentera lite med det för att få det bra. Sitter i alla fall och äter min frukost nu och har det bra. Jag längtar till jobbet tar slut så jag får umgås med min karl och sola och bada lite. Åhh låt dagen gå snabbt så jag får ut i solen igen.
 

Äntligen klar.

Har äntligen tvättat klart allt för idag och denna veckan. Så nu kan jag göra vad jag vill på eftermiddagarna utan att känna mig stressad över att tvätten väntar. Så imorgon blir det att umgås med Thomas lite innan jag sticker hem och på fredag blir det Tyrolen för att kolla på Brolle. Men nu blir det att fixa lite mat för jag är hungrig som fan. Men blir bara något lätt idag tror jag. Det är för varmt för att stå framför spisen någon längre stund. 
 

Ännu en underbar morgon.

Jag är lite piggare idag vilket är skönt, men jag la mig även rätt tidigt igår. Sitter och äter min frukost nu och tar det lite lugnt. Ska ta och städa lite hyllor och sånt i köket idag så de blir rena och fina igen. Så kommer nog ha att göra idag på jobbet. Ska se om jag lyckas lokalisera en stege med så jag kan rengöra uppe på kylskåpen. Det har nog inte gjorts på ett jävla tag. Men först ska jag äta upp min frukost så jag får lite energi till att fixa allt.
Så medan jag städar och fixar kan ni kolla på detta fina foto jag tog på väg in till jobbet. Älskar denna platsen.
 
 

Kvällspromenad i solen.

Det är svinvarmt i lägenheten nu så tog en liten promenad medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Jag borde försöka få i mig lite att äta men det är alldeles för varmt för det. Känner mig inte hungrig alls utan bara väldigt trött nu. Ska ta och hoppa in i duschen och sen hänga upp tvätten och sen parkera mig i soffan framför Morden i Midsomer.
 
 

Fan är det bara tisdag?

Min kropp beter sig som att den har jobbat och slitit i en hel vecka utan vila. Så jag är riktigt trött och seg idag. Kunde inte sova riktigt i natt heller för det var varmt och klibbigt som fan. Jag som var så trött efter badet så hade verkligen behövt sova. Kan inte fatta att det tar sån energi och sliter på kroppen att bada och sola men det gör det fan. Jag har i alla fall fått en del färg på min kropp som vanligtvis är helt vit på sommaren med. Men idag blir det inget hängande på utebadet för jag måste hem och tvätta och städa. Inte så jävla roligt men det måste göras det med. Kommer i alla fall få sol när jag cyklar hem från stan, väldigt varm stekande sol.
 

Äppelpaj till kvällsmat.

Sitter hemma hos min karl mätt och glad efter att ha ätit god äppelpaj. Vi har spenderat eftermiddagen på badet som vanligt och jag har förhoppningsvis fått lite mer färg idag. Mamma och Mats var där med så hängde lite med dem och hade det bra. Nu är jag trött som fan men får nog vara vaken ett tag till iallafall. 
 
 

Känner mig så jävla glad idag.

Det är måndag, jag är trött och har ont i kroppen efter allt badande och simmande med min karl. Men ändå är jag väldigt glad och lycklig. Jag stökar runt på jobbet och sjunger med till radion medan jag fixar salladen. Det känns lite ovant att vara lycklig och nöjd med livet men jag välkomnar det mer än gärna. Jag är ju inte ledsen i vanliga fall så ofta men idag känns allt fan perfekt. Det är sommar, jag jobbar och har rutiner samtidigt som jag slutar tidigt nog för att ta vara på dagen, jag är ledig varje helg för att gå på konserter eller hitta på annat kul, jag får umgås med min fina karl, jag kan springa runt i snygga Spell and the gypsy outfits varje dag och så jävla mycket mer som bara känns bra nu. Jag är bara väldigt glad och tacksam över mig själv och mitt liv nu.
 
 

Bad, bad, bad.

Har spenderat dagen med min karl och solat och badat på utebadet. Jag har precis kommit hem nu och är helt jävla slut. Det tar på krafterna att vara i solen hela dagen. Så jag ska fixa lite mat nu och sen slöa i soffan. Är riktigt jävla hungrig nu så ska rena frysen på allt gott jag hittar. Så blir nog lite kött, grönsaker och vitlöksbaguett. Åhh ge mig mat nu!
 
 

Loppis och bad med min karl.

Jag har haft fullt upp hela dagen med loppis och fyndade innan jag och Thomas stack till utebadet för att hänga lite. Vi ska nog snart sticka hem igen men njuter av solen så länge vi kan. Jag är inte så förtjust i utebadet men det har fan varit riktigt trevlig att spendera dagen här med min karl. Det har varit en lördag när den är som bäst.
 
 

Kollar på Machete igen.

Sitter och slöar i soffan och kollar på Machete igen. Kan inte annat än älska de filmerna. Det har varit en bra dag idag. Jag har jobbat klart för denna veckan, haft dejt med min karl och har en lugn skön kväll hemma nu. Känns bra att jag fick lite respons för mitt tidigare blogginlägg med. Det var riktigt skönt att få skriva av sig lite och jag kände jag fick bort lite dumma tankar ur hjärnan nu. Imorgon ska jag in till Thomas igen och så blir det lite marknad och kanske loppis. Blir nog en lugn och bra helg iallafall. Precis vad jag behöver.
 

Känner att jag behöver få skriva av mig lite.

Jag har så många jävla tankar som snurrar runt i huvudet och de flesta är tyvärr dåliga tankar. Jag känner mer och mer att jag inte duger till och att förväntningarna är satta alldeles för högt för mig. Det borde ju vara jag som sätter förväntningarna och målen men det känns inte som att jag har kontroll över det längre. Just nu är det nog ingen annan som sätter dem heller men det är gamla förväntningar som spökar. Till exempel från när jag studerade på universitetet. Jag var duktig som fan när jag studerade och fick högsta betyg i nästan allt. Självklart har ju lärarna förväntningar på en att man sen då ska jobba med musik och kultur då det var det jag pluggade. Jag har dock aldrig haft det som ett mål för att studera. Jag vill bara lära mig nytt inom ett ämne som intresserar mig och det var inte ett krav att det skulle bli en karriär inom det. Som värst var det nog när jag gjorde praktiken. Jag praktiserade som professionell groupie och frilansade som fotograf och skribent och hade min handledare i Los Angeles. Jag såg det som en praktik och en chans att testa på det som intresserade mig och ha kul. Medan vår lärare hela tiden tjatade om hur jag skulle kunna tjäna pengar på det. Hur skulle jag jobba vidare för att kunna ha det som en karriär? Alltså det hade varit skitkul med en karriär som professionell groupie men vi kanske ska vara lite realistiska? Det är minst lika roligt att fota och skriva om rockband gratis som en hobby. Men man kan ju fan inte bara ha det som hobby. Hur skulle den världen se ut? Den där man går till sitt jobb i köket och sen jobbar med roliga saker gratis på fritiden för att man vill. Varför ska förväntningarna vara så jävla höga. Jag trivs med mitt jobb i köket och jag är stolt över det. Jag har en fast tjänst och får lön varje månad för ett jobb jag inte ens har utbildning för. Jag har jobbat mig upp inom köket och det har betalat sig. Men det känns som det inte ens duger. Varför plugga om man sen inte ska jobba inom det? Kanske för att jag kan och tycker det är kul att lära mig mer. Jag vill bara vara stolt över alla höga betyg jag fick utan att det känns som jag inte tar tillvara på det bara för att jag väljer att inte jobbar inom kultur.
 
Jag vill känna mig nöjd och stolt med det jag har för jag trivs med det. På ett sätt hoppas jag att ingen läser denna text men jag behöver skriva av mig så jag lägger ut den i alla fall.

Mitt internet krånglar.

Varför ska saker gå sönder för? Nu sitter jag här med ett låneinternet så det ska kunna se hur det fungerar. Det försvinner hela tiden och min telefon skårrar som fan när man ringer någon. Jag hoppas bara att de hittar felet någongång och att jag inte får betala en halv förmögenhet för det. Det är ju inget fel på sakerna jag har utan på telefonjacket eller på ledningen. Men jag tycker ju att de borde kunna göra en sökning och se om det är något fel där. Jaja ska testa detta i några dagar nu och sen får jag se vad de säger.
 

Fan vad kallt det ska vara i detta förbannade köket.

Funderar på att sätta igång ugnen bara för att få upp värmen lite. Även om jag jobbar och håller igång hela tiden är det fan kallt i köket. Ska nog sätta igång ett värmeskåp och krypa in i tills jag blir varm igen. Ja jag skiter i att städa och sitter i värmeskåpet istället. Låter som en bra plan för idag.
 

My dear addiction live Svensktoppen nästa del. 2

 

Onsdag igen.

Det är skönt att veckorna går rätt snabbt ändå. Har redan jobbat halva veckan och det är skönt som fan. Hade en dejt med min karl igår och fikade lite och hade det mysigt. Sen blev det hem och tvätta och diska lite. Så nu kan jag med gott samvete sticka in till honom idag igen och sova där till imorgon. Men först ska jag jobba klart och sen handla med min pappa och farbror. Blir nog en bra dag detta. I eftermiddag kommer del 2 av bilderna på min karls band upp med. Så in och kolla alla snygga bilder då.
 

My dear addiction live Svensktoppen nästa del.1

 

De vann tyvärr inte.

My dear addiction vann tyvärr inte igår men det var ett bra framträdande och jag har massa snygga bilder på dem att lägga upp sen. Får ta och gå igenom alla ikväll och så får ni se dem sen. Det var en trevlig kväll i alla fall och det var väldigt kul att se allsången och sjunga med lite. Jag sitter på jobbet nu och hoppas att dagen går snabbt som fan idag. Ska ha dejt med min karl i eftermiddag för att fira våra fem månader tillsammans. Så snälla dagen gå snabbt för jag vill kramas med min karl.
 

My dear addiction på radion.

Lyssnar på P4 Kronoberg där My dear addiction alldeles strax ska bli intervjuade. Ikväll kommer de spela i Linnéparken och jag och Nicolina ska dit och skrika lite på dem framför scenen. Hoppas fan de vinner idag för det hade varit så jävla kul. Glöm inte att rösta på dem.
 
 

Firat bröllopsdag.

Min bror och Giedre hade bröllopsdag idag så har spenderat dagen med dem. Vi åkte ut till stället de gifte sig på och åt tårta och hade det trevligt. Det var synd att det var så dåligt väder och ösregnade hela tiden så vi inte kunde sitta ute. Men vi hade det trevligt uppe på loftet på deras utställningshall med. Efter det blev det lite middag på IKEA innan vi åkte hem igen. Så nu är jag trött som fan och det blir nog att lägga sig tidigt idag. För imorgon blir det jobb och sen åka till Växjö för att se min karl spela på Svensktoppen nästa. Hoppas alla röstar på dem så de går vidare till finalen. Hoppas, hoppas!
 

Spenderat dagen med pappa.

Jag har bakat goda flätor och löst korsord och haft det gött. Så skönt att hitta på lite sånt och bara ta det lugnt ute på landet. Lite synd att det inte var bättre väder så jag kunde ta en tur med mopeden och badat lite. Men får väl göra det någon annan dag.
 
 

Loppis med pappa.

Har varit på loppisrunda med pappa och jag hittade faktisk lite fint. Det blev en ny jeansväst och fem lp-skivor. Nu ska vi handla lite och sen ska jag hänga med pappa hem och baka lite och fixa med mopeden. 
 
 

Bilder från Olles onsdag och igår kväll.

Har hittat hem till mitt nu igen så kunde äntligen lägga in bilderna från min kamera. Tog lite bilder på Olles onsdag och igår när vi firade min karl och hans bror. Så ni får lite blandade bilder denna gången. Hoppas ni tycker om dem.
 
 

Klarade första veckan på jobbet efter semestern.

Så skönt att det äntligen är fredag igen. Jag är trött som fan idag då jag inte fått tillräckligt med sömn under hela veckan. Så alla dumma tankar kommer och gör mig lite nedstämd. Men jag försöker att vara positiv men idag är det fan svårt. Hatar att man ska bli så påverkad negativt av för lite sömn. Sen hjälper ju inte den förbannade fullmånen som är i morgon mig heller. Men får förhoppningsvis sova ut i helgen så jag mår bra igen.
 
Men på tal om att vara positiv. Spenderade gårdagen hemma hos min karls föräldrar och grillade massa gott och åt tårta. Det var en riktigt mysig kväll även fast mina ben var fulla med hunddrägel. Om de nu vill att jag ska klappa dem kan de väl sluta drägla så man vill ha dem nära? Det är tur de är söta som fan så man förlåter dem rätt snabbt. Det var en perfekt kväll med min karls familj i alla fall och jag blev så jävla mätt. Fanns hur mycket som helst att grilla så åt både lax och kotletter. Sen fick jag en egen tårta då jag inte tål vanlig grädde så har lite att äta upp när jag kommer hem sen.
 

Grattis till min fina karl.

Thomas fyller år idag så lite tråkigt att behöva lämna hans säng och gå till jobbet. Men vi får fira i eftermiddag då det blir middag hos hans föräldrar. Kommer bli trevligt som fan så ser fram emot det. Men först jobb och slit i några timmar. Har lite frukost nu och sen ska jag diska upp lite innan jag ska städa och vara duktig. Blir nog en bra dag till sist detta.
 
 

Min plan att lägga mig tidigt funkade inte.

Det är ju helt omöjligt att få klart allt och lägga sig i vettig tid på kvällarna. Så det blev sent som fan igår med och jag hann inte packa eller nåt. Så idag blir det mycket att fixa efter jobbet då vi ska till Olles onsdag på Tyrolen och sen ska jag sova hos min karl. Men det ska nog gå bra det med. Får försöka tänka ut vad som behöver packas ner så det går snabbt och smidigt sen när jag kommer hem. Jag får i alla fall sova hos min karl i natt och då är jag nöjd.
 

Dejt med min karl.

Hade en mysig eftermiddag med min karl idag. Så skönt att umgås bara han och jag idag efter fikat igår med en massa folk. Så det blev lite glass på torget och annat trevligt och sen följde han mig hem till mamma där jag hade mopeden. Nu är det Morden i Midsomer som gäller och sen är det dags att sova.
 

My dear addiction live på Markaryds Rockfest del. 3

 

Saknar redan sängen.

Har inte riktigt vant kroppen att jag måste stiga upp tidigt nu. Vilket inte är så konstigt då det bara gått en dag. Så idag är jag lite trött och sliten faktiskt. Men det ska nog gå bra och i eftermiddag blir det nog fika med min karl igen. Så nu är det bara att hoppas på att dagen på jobbet går snabbt så jag får ut i solen igen.
 

Fika med min karl.

Hade första arbetsdagen efter semestern idag och det var lugnt, väldigt lugnt. Det kom ungefär hälften av vad som skulle komma. Men det var skönt med en mjukstart för jag är helt själv och måste hålla koll på allt ensam. Men det är skönt att vara på skolan för jag slutar ju redan vid två så har hela eftermiddagen att ha kul på sen. Så idag blev det en fika med min karl och lite vänner. Det var ju perfekt väder för att sitta under ett parasoll på uteserveringen och dricka istea. Nu har jag precis kommit hem så tänkte fixa lite redigt tea och kolla på säsong två av That 70's show. Blir en slö kväll och troligtvis tidigt i säng för jag är trött som fan efter att behöva stiga upp tidigt.
 

My dear addiction live på Markaryds Rockfest del. 2

 

My dear addiction live på Markaryds Rockfest del. 1

 

Sköna söndag.

Vaknade upp hos min karl i gårdagens svettiga kläder och smink i morse. Men vad gör det egentligen. Pappa kom och hämtade upp mig så det blev lite loppis och handlande innan han skjutsade hem mig. Så nu har jag duschat vilket var skönt som fan och kickat igång mopeden som stått still i tre veckor. Vill inte behöva stå och kicka i en evighet imorgon innan jobbet. Men den gick igång rätt snabbt ändå vilket var skönt. Men tar hellre två kickar imorgon än 20. Nu ska jag gå igenom alla bilder från igår men först får ni en bild på några av snyggingarna jag var där med.
 
 

Pizza efter konserten.

Sitter på pizzerian nu med underbara människor och äter lite. Man blir hungrig av konserter så lite mat behövdes. Har fotat en jävla massa så det kommer upp bilder imorgon när jag kommit hem. Men nu får ni lite instagrambilder.
 

Loppisrunda.

Blev en loppisrunda med min bror idag. Han hittade säsong två av That 70's show till mig och jag hittade ett par snygga 80-tals solglasögon. Nu sitter jag hemma hos mamma och ska börja fixa mig inför konserten med min karl och hans band ikväll. Jag vet inte när vi kommer åka så lika bra att vara klar i tid. Så nu blir det en dusch för mig för det är varmt och svettigt som fan ute.
 

Sista semesterveckan.

Jag börjar jobbet igen på måndag så försöker njuta av min ledighet så mycket jag kan nu. Så det blev en sovmorgon och sen frukost tillsammans med min karl innan vi cyklade in till stan. Blev en fika med lite vänner med och nu håller vi på att laga mat hemma hos Thomas. Har varit en helt perfekt sommardag idag så mina nya shorts från Spell and the gypsy har blivit använda. Jag är helt kär i dem för de är så snygga och bekväma. Perfekta sommarshortsen. Ni får en osminkad instagrambild på dagens outfit.
 

Paket från Victoria's secret.

Äntligen har min bror kunnat hämta ut mitt paket från Victoria's secret. Så nu har mina nya duschtvålar kommit och en jävla massa kläder. Det blev en del att packa upp. Ska försöka ta lite bilder sen så ni får se men min karl är här så vill krama lite på honom först. Springer iallafall runt i ett par av mina nya byxor nu och de är så jävla bekväma. 
 

Fan vad snyggt det blev.

Jag har möblerat om och städat hela vardagsrummet nu. Det blev så jävla fint så kommer nog ha det såhär ett tag. Men vill fortfarande ha nya bokhyllor så när jag hittar det får jag nog göra om igen. Nu är jag trött som fan i kroppen så ska gosa ner mig i soffan och kolla på lite Gossip girl. Min granne har inte kommit och fixat dörren än så det blir nog inte gjort idag heller.
 
 

Väntar.

Sitter och väntar på min granne som ska komma och laga min dörr. Han skulle dykt upp vid fem men är fortfarande inte hemma. Jag vill ha det fixat nu för det har gått flera veckor sen jag pratade med honom om det. Sen sitter jag och funderar på hur jag ska kunna möblera om i mitt vardagsrum. Är trött på hur det är nu så skulle behöva lite förändring. Kan lika gärna sätta igång med det nu när jag ändå bara väntar och väntar. Ja det får bli lite fixande här hemma nu. Har bara slöat hela dagen för jag har inte orkat annat så kanske dags att göra lite nytta.
 

Hann med att sola lite med min karl.

Har varit duktig och städat lite idag och tvättat två maskiner tvätt. Ska fortsätta och plocka lite ikväll med. Då det är fotboll på tv istället för Morden i Midsomer så har jag lite tid över. Det blev även lite solande med min karl som kom och hälsade på. Han har precis cyklat in till stan igen och lämnat mig ensam med mitt städande. Ska nog ändra om lite i vardagsrummet när jag ändå håller på. Har lite idéer som nog kan bli snyggt.
 
 

Beställt ny almanacka.

Har haft en lugn morgon och designat och beställt en ny almanacka. Brukar vara ute i god tid och beställa men har fan inte haft lust i år. Men nu har min gamla gått ut så måste ha en ny. Blir en snygg sak med drömfångare och mandalas på. Hoppas den blir snygg i verkligheten med. Ska ha en städdag idag för det måste verkligen göras nu. Det är ändå svinkallt ute så blir bra att ha en städdag inne. 
 
 

RSS 2.0