Usch vad trött jag är.

Jag fastnade framför Gossip Girl igår så är rätt trött idag. Jag tog bara en paus för att titta på House som började igår igen. Sen var det bara att köra på med GG tills första skivan tog slut. Men jag lyckades stiga upp idag och ska snart sticka till skolan för en lektion i kulturpolitik och förvaltning.


Nu är min moped fixad.

Så nu ska vi bara lyckas fixa lite plats för den i garaget och köra hit den. Men det får bli en annan dag. Kanske hinner det denna veckan, hade varit bra att ha den i helgen när jag jobbar. Men nu är det soffan och säsong 4 av Gossip Girl som gäller. Fick den med posten i morse så kommer vara upptagen i några dagar nu.


Varför ska det regna?

Jag och pappa ska in till stan och fixa en jävla massa ärenden. Måste fixa klipptid innan balen och hitta någon snygg ögonskugga jag kan ha till klänningen. Sen hade jag tänkt att hänga med pappa hem så jag kan fixa med mopeden. Men det ösregnar ju verkligen. Kan inte ut och köra med den då. Jaja får se vad jag hittar på i eftermiddag, ska in till stan nu iallafall.


Första dagen avklarad.

Det var kul att vara tillbaka i skolan igen efter sommaren för jag har ju saknat det. Jag lyckades låna alla böcker jag behöver för kursen på biblioteket med. Det är rätt skönt att inte behöva köpa dem. Men om någon är bra så köper jag den iallafall. Jag älskar ju böcker så en eller två till har jag inget emot. Men nu är jag helt slut i huvudet så det blir att bädda ner mig i soffan för kvällen nu.


Idag börjar skolan igen.

Det kommer bli så kul att träffa alla igen. Jag föredrar ju att plugga framför att jobba i ett kök. Men är väldigt glad över att ha det jobbet med så jag får in lite extra pengar. Men nu är det dags för skolan igen för uppenbarligen är sommaren över. Min termometer visar på 15 grader ute, så jag tror det är höst nu. Kommer nog blåsa bort på väg till bussen med.


Honda Shadow 50cc

Nu är jag äntligen hemma med min nya älskling. Den är så underbart fin och i bra skick så jag blir helt överlycklig. Fast nu är den hemma hos pappa tills vi har gått igenom den redigt. Batteriet ska laddas och det ska fyllas på med olja och bensin och sånt. Men sen ska den komma hit. Jag kommer nog fortsätta cykla rätt mycket men det är bra att ha en moped med.








Min rock 'n' roll moped.


Perfekt väder för att kolla på en moped.

Det ösregnar! Woohoo! Men det kanske slutar innan det blir dags att bege sig. Först ska jag och pappa hälsa på min faster iallafall. När vi ändå är i krokarna nere i Blekinge så passar vi på. Jag kanske får en moped till idag, jag blir så glad. Nu har jag snart en samling.


Nu är jag hemma igen.

Det blev bara jag, pappa och min ena bror som åt kräftor men det var rätt gött. Orkar inte riktigt med en massa folk när jag är sjuk heller. Men nu blir det att bädda ner sig i soffan och kolla på Sucker punch. För jag måste vara någolunda pigg imorgon för då ska jag och pappa åka ner till Blekinge och kolla på en moped till mig. Äntligen kom det upp en ny annons med mopeden jag vill ha till ett vettigt pris. Så förhoppningsvis blir jag ägare till en moped till imorgon.


Idag blir det kräftskiva.

Det kommer bli så gott, jag älskar kräftor. Men tyvärr börjar jag nog bli lite sjuk för jag hade lite feber igår. Men jag mår rätt okej så det ska nog gå bra iallafall. Det är ju en middag med nära och kära och ingen jävla supafest. Men först ska jag och pappa gå på loppisen inne i stan och jag måste till lite affärer.


Internet shopping!

Hittade ett perfekt armband att ha på balen men tyvärr ingen halsband till som var snyggt. Men jag beställde hem armbandet iallafall och det är helt underbart. Föll för det direkt. Sen kan jag ha råkat beställa hem säsong 4 av Gossip Girl nu när den äntligen släppts. Jag älskar min GG så jag måste ha den. I'm such a girl sometimes.


Hur svårt ska det vara att komma ihåg sitt egna nummer?

Skulle precis ringa och boka tid till klippning och hamnade hos frisörens telefonsvarare där jag skulle uppge namn och nummer. Det funkade så länge det var mitt namn jag skulle säga. - Hej det här var Jamie och mitt nummer är 0372... ehh... vad fan är mitt nummer nu igen? Ähh du får ringa på mobilen istället. Jag ringer ju aldrig till mig själv. Det lär ju ändå inte vara någon som svarar om jag skulle göra det då jag bor själv. Men, men får väl se om hon ringer tillbaka sen.


Min balklänning.

Äntligen har jag fått hem den och den är helt underbar. Den passar skitbra och blir jättesnygg till mina boots med hög klack och en skinnjacka. Jag är inte så mycket för att ha klänning på mig annars men nu blev det rockigt och bra. Ska bara leta upp en snygg väska och lite smycken att ha till. Jag funderar på att matcha med rosa så jag får lite färg, det är ju ändå fest.




Where the rubber meets the road.

Snart dags att börja fixa med allt för idag. Jag och pappa ska in till stan och handla och sen blir det att hämta min nya klänning. Sen blir det nog att ha tråkigt som vanligt. Jag vill börja skolan snart så jag har lite att göra, plus att jag vill träffa min klass igen. Just nu är allt bara tråkigt och det är så jävla drygt att bara vänta på att få börja. Vi har dock nollning för de nya ettorna nu. Men då jag inte får lönen förrän imorgon och bussen kostar 100kr enkel resa till universitetet så är jag lite fast här.


Jag har hakat upp mig.

Just nu är det bara Gossip Girl och The pretty reckless som gäller. Jag är väldigt glad över att min skola inte är som i GG. Fast lite kan man ju ta till sig, vässa armbågarna lite iallafall.


Bild från www.tumblr.com


Min nya klänning...

har kommit fram nu. Men så måste jag vänta tills imorgon innan jag kan hämta den. Varför ska mina paket komma till Lagan? Jag är aldrig där och det är alldeles för långt för att cykla. Dumma värld! Men jag får den imorgon iallafall och jag som hatar att vänta. Det står till och med på avin att det är Sveriges viktigaste paket som väntar på mig. Det kan nog stämma.


Jag har fått paket.

En ny fin väska som jag kan ha i skolan. Tror jag kan ha den i skolan iallafall, lär väl märka det nästa vecka. Annars får jag väl köpa en till? Uppenbarligen har jag varit med i tidningen med. När Hammered Satin spelade i Växjö så lyckades jag fastna på bild, men ni kan nog inte hitta mig.




Ser ni mig?


Personalmöte.

Blir att cykla in till stan snart för att vara med på personalmöte. Jag brukar inte vara med på dem för att jag bara jobbar extra. Men våran nya kökschef eller vad hon kallas ville att jag skulle vara med nu på första mötet. Jag får ju pengar för det så varför inte? Kan behöva ut och cykla lite med.


Ny header.

Kände att jag behövde en förändring här på bloggen så fixade ihop en ny header. Vad tycker ni? Blev det bra eller dåligt?





Hemma igen.

Men usch vad trött jag är, det är alltid bäst att sova i sin egna säng. Men det var trevligt att hänga hemma hos pappa lite. Men nu måste jag göra lite nytta här hemma för här ser förjävligt ut. Så städa och tvätta står på schemat idag.


Planerar och planerar.

Sitter hemma hos pappa nu och ska sova här i natt. Ville ju inte sitta själv i min lägenhet så hänger här ikväll istället. Pappa ska grädda våfflor till mig då jag är en bortskämd snorunge. Men man måste ju passa på när man är hemma hos någon som har ett våffeljärn. Sen har jag planerat lite inför balen. Jag vill ha min nya klänning så jag kan testa den. Kan det inte bli september snart?


Söndag.

Efter en lång sovmorgon är jag nu utvilad och redo för denna söndagen. Men det verkar inte hända så mycket idag men förhoppningsvis ändrar det sig. Jag vill inte sitta här själv i min lägenhet när solen skiner ute. Får se vad som händer men först lite frukost.


Nu är jag äntligen hemma igen.

Det var riktigt roligt på inflyttningsfesten igår. Men nu är jag väldigt trött då det blev rätt sent och jag inte har sovit så mycket. Men det var det värt. Jag tog inte så många bilder men kommer nog få en del av Emma sen så kan uppdatera er med mer bilder då.










Varför måste det regna?

Jag måste cykla i det för att ta mig till bussen. Men det får det vara värt när det är fest hos Emma man ska på. Det blir iallafall mina röda skinnbyxor idag men byter om när jag kommer fram. Förhoppningsvis uppdaterar jag med en massa bilder imorgon. Så hörs då.


107 sidor

Jag spenderade min kväll igår med att kolla igenom 107 sidor med bara klänningar. Detta för att hitta en som var snygg och någolunda lämplig för en bal. Den är beställd nu iallafall och den kommer nog bli väldigt snygg  tillsammans med mina boots med hög klack och en skinnjacka. Men vet inte om jag ska visa den för er riktigt än? Jag har ju dock en balklänning men den känns inte okej. Den var väldigt snygg på mig som 19-åring och den kroppen jag hade då och stilen. Men nu när mina bröst är en D-kupa istället för en A sitter den inte alls lika snyggt. Men den nya blir förhoppningsvis bättre.

På tal om kläder... Vad fan ska jag ha på mig ikväll på inflyttningsfesten? Jag känner för röda skinnbyxor men vet inte säkert.


Shopping.

Stack in till stan tidigare och gick runt lite med mamma och pappa. Behövde ta ut pengar så jag har det till bussen imorgon. Blir ju inflyttningsfest hemma hos Emma och Peter i Växjö då. Det kommer nog bli skitkul. Men iallafall så hittade jag två jättesnygga ljuslyktor eller vad man ska kalla det idag. Så de är inne i mitt sovrum nu och ser snygga ut.


Så här ser de ut och skillnaden på dem är bara storleken. Så jag placerade min leopard i den stora.




Hammered Satin live!

Fan vad bra de var igår, det var riktigt roligt att se dem igen. Vi fick dock vänta ett tag på att de skulle börja spela men jag roade mig med att flörta med trummisen under tiden. Jag pratade med honom efter konserten och fick en kram och uppenbarligen kände han igen mig sen i helgen. Jag pratade inte ens med någon i det bandet då så det var lite kul att höra. Sen var även min favorit Hampus Klang där så var tvungen att krama lite på honom med. DJ under kvällen var Martin Axén från The Ark så jag pratade lite med honom och tackade honom för konserten under Arken i parken. Självklart fick jag en kram av honom med, är man kramgroupie så är man.














Redo för konsert.

Men det blev ingen skinnkjol för mina långa naglar trasade sönder mina strumpbyxor. Minsta lilla så blir det ett stort jävla hål i skiten. Så får bli mina ormskinnsmönstrade jeans istället, men det är snyggt det med. Särskilt när man tar ett par höga klackat till.




Jag är lite uttråkad.

Nu blir det att sitta och vänta på konserten i kväll hela dagen. Tror jag har klurat ut vad jag ska ha på mig iallafall. Blir nog min nya skinnkjol jag inte hunnit använda än. Men vilka skor ska man ha till det? Ska nog försöka fixa mina naglar lite snyggt med. Det är det bästa med att ha semester, jag kan måla mina naglar igen. Woohoo!


bild från weheartit.com


Jag älskar min soffa.

Känns som jag suttit i en bil hela dagen och det har jag nästan med. Men nu är jag hemma och jag har nya galgar till mina kläder. Woohoo! Jag har planerat lite om vad som händer i resten av veckan. Som det ser ut nu blir det konsert med Hammered Satin imorgon och inflyttningsfest hos Emma och Peter på fredag. Sen kanske det blir lite konsert tittande på Ljungbydagarna på lördag. Men har inte hunnit planerat så långt än.


Nu har jag för mycket kläder igen.

Alla mina galgar är slut så måste sticka och köpa nya så mina kläder kan hängas upp. Jag har ju bara min walk in closet med klädhängare så har ingen plats för att vika ihop kläder och lägga någonstans. Så nya galgar måste köpas nu. Så mycket har jag planerat för idag. Sen blir det nog konsert med Nico igen imorgon så måste hitta kläder till det. Blir kanske de nya skinnbyxorna igen. Vi kommer se Hammered Satin igen iallafall.





Jag vill på festival.

Men verkar inte vara någon som kan gå med mig. Jag vill ju se Hardcore Superstar för fan. Ingen som vill gå på Helge å festivalen med mig? Det är både billigt och kul! Jag vill, jag vill, jag vill!


Idag blev det sovmorgon.

Är helt slut efter helgen. Igår var vi ute hos min pappa och firade Peter som fyller år idag. Så det blev att äta grillat och tårta och ha det gött. Det blev inte särskilt sent heller men ändå var jag jättetrött. Så blev att ta en lång sovmorgon idag och det behövdes. Det är ju skitväder ute idag så blir nog att stanna inne och slappa hela dagen. Kanske att jag gör någon nytta och tvättar en maskin tvätt. Får se om jag orkar gå ner i källaren.


The Ark live på Tyrolen.

Här kommer lite bilder på The Ark från igår. Jag fattar inte hur många klädbyten ett band med bara karlar kan ha. Men minst tre verkar det som iallafall. De är jävligt kul att se dem live igen iallafall. The Ark är alltid underhållande även om man inte lyssnar på dem. Jag fick en kram av Jepson även vilket var lite kul.














Arken i parken.

Fan vad kul det var igår, jag längtar redan tillbaka till Tyrolen. Jag trivdes som satan med att springa runt bland alla rockstjärnor och andra artister som fanns där. Det blir en speciell stämning när banden är ute och hänger på området istället för att sitta backstage någonstans. Banden som spelade var väldigt bra med och Peter Wahlbeck som körde stand up var lysande. Jag var framme och kramade lite på Peter bara för att min bror tycker han är grym. Sen träffade jag självklart på karlarna i Bullet med så lite kramande på Hampus och Erik kan ha inträffat med. Här kommer lite bilder från dagen iallafall och sen kommer bilderna på The Ark i ett senare inlägg.




Papa Hell hjälpte Tin Can Company med paus underhållningen, han var grym på det.

Malmö bandet Skilla.


Peter Wahlbeck.






LA bandet Hammered Satin.


Fjärilar i magen.

Nu ska vi alldeles strax börja åka mot Tyrolen så nu börjar fjärilarna i magen komma. Är alltid helt pirrig innan jag ska gå på konsert och jag älskar den känslan. Fan det kommer bli så kul idag. Så hörs igen imorgon, då har jag förhoppningsvis lite bilder från dagen att bjuda på.



Idag blir det konsert.

Kommer att bli skitkul idag på Tyrolen. Men först måste jag vänta halva dagen, jag hatar att vänta. Fast måste klura ut vad jag ska ha på mig idag så jag har att göra i en timme eller två iallafall. Sen blir det The Ark och en massa andra trevligheter hela dagen. Woohoo!


Jag har fått paket.

Jag och pappa var precis och hämtade upp ett paket till mig innan han körde vidare för att gå på konsert. Så äntligen fick jag mina nya linnen och jag fick även polaroid korten jag beställde på Bullet idag. Så nu var ett fotoalbum fullt med förbannat snygga bilder på dem. Förhoppningsvis blir det mer fotoalbum med bilder på dem i framtiden. Här är iallafall mina nya linnen.




Vad ska man hitta på idag då?

Kanske att jag placerar mig i soffan och läser en bok. Finns inget vettigare att göra nu när lägenheten är städad. Har stoppat i en maskin tvätt, men den sköter ju sig själv. Så kanske att jag latar mig hela dagen. Jag har ju ändå semester.


Shopping!

Jag och pappa var inne i stan nyss iallafall och handlade lite och vi kan ha råkat shoppa lite på KappAhl med. Men det var mest reashopping så det är väl okej. Blev iallafall ett snyggt linne från herravdelningen och en svart klocka. Allt billigt, billigt, billigt så som det ska vara.




Hoppas, hoppas, hoppas...

att mina nya linnen kommer med posten idag. Jag vill ha dem nu! Eller iallafall kunna ha ett av dem på konserten på lördag om det blir väder för linne. Fan jag längtar till lördag, ska bli så kul att se The Ark och alla andra som ska spela. The Ark har anordnat en liten dagsfestival och bjudit in alla som inspirerat och hjälp dem under åren. Så det kommer nog bli skitkul hela lördagen.


Jag har fått paket.

Jag har ju ont i min handled som ni säkert vet. Så jag tänkte att istället för att kleta Voltaren på handleden flera gånger om dagen att jag skaffar ett magnetarmband. Magnetarmband ska vara bra för att minska smärtan och lindra inflammationer bland annat. Så varför inte testa det? Dock har detta världens fulaste logga på sig men om man vänder på det blir det bara svart så kör på det istället.



Woohoo vad kul det är med semester.

Just nu håller jag på att städa hela lägenheten. Jag har varken haft tid eller ork med det medan jag jobbat så det behövs verkligen nu. Men det är ju så tråkigt, men det kommer kännas skönt ikväll när det är klart. Fast jag blir nog inte klar idag, men det mesta blir nog gjort iallafall. Men nu är det varm choklad och rostebröd med ost som gäller.


Nu är jag hemma igen.

Det var trevligt att fika lite med trevliga människor. Nu sitter jag och fixar med en födelsedagspresent och beställer lite kort. Har gjort om en del av bilderna på Bullet till polaroid och ska framkalla dem. De blir så mycket snyggare då.





Usch vilket väder det var igår.

Det regnade och åskade hela kvällen så det var bara att bädda ner sig i soffan med en film. Det fula vädret fortsätter idag med men det är uppehåll än så länge iallafall. Men det ska nog bli en bra dag iallafall för jag ska fika med mamma, bröder, Peter, Gabriella och Tyra. Det kan ju knappast bli en dålig dag då. Men jag vet inte riktigt när så vet inte när jag ska vara klar. Men de ringer väl förhoppningsvis och säger en tid till mig.

Semester!

Idag börjar min semester och det firas med att handla lite mat med pappa. Så inga stora förändringar i mitt liv. Men det är skönt att veta att man är ledig till skolan börjar nu. Skulle man bara ha lite finare väder med.


Nya tröjan är på så man ser lite lagom bonnig ut.


Självklart...

var jag tvungen att köpa lite Bulletmerch igår. Jag var ju tvungen att ha den nya snygga tröjan de tryckt upp. Sen köpte jag en till t-shirt och ett halsband. Kommer vara så snygg i höst när skolan börjar så det är sanslöst.







Bullet live i Växjö!

Fan vad bra de var igår, helt jävla underbara. Inte ens regnet kunde förstöra något, utan man fortsatte känna sig som världens lyckligaste människa. Här får ni en massa bilder på de snygga karlarna i Bullet.







































Turn it up loud!

Snart dags att bege sig mot Växjö och se Bullet, ifall någon hade missat att jag ska se dem idag. Nya skinnbyxorna är på och jag älskar dem. Kommer bli helt underbart ikväll och perfekt början på min semester.




Stay wild!

Woohoo idag blir det att kolla på Bullet. Men först måste jag jobba hela dagen och sen vänta en evighet innan vi åker. Men sen jävlar får jag se dem igen. Även sista dagen på jobbet idag och jag kommer inte jobba igen förrän i september tror jag. Kommer bli så skönt att slippa det och plugga istället. Jag saknar att plugga och mina klasskompisar.

Bara en dag kvar nu.

Woohoo bara en dag kvar på jobbet! Sen blir det Bullet konsert! Jag längtar som satan. Ska även försöka mig på att köpa en Bullet tröja då de har specialdesignat en ny fin sak. Men den finns ju bara i runt 100 exemplar så får skynda mig. Kommer säkert passa jävligt bra tillsammans med mina nya skinnbyxor. Kolla bara vad snygg den är




Drömmar.

Jag har drömt en massa konstiga saker hela natten så när väckarklockan ringde var jag inte riktig med på det. Men det är bara idag och imorgon kvar på jobbet så det ska nog gå bra ändå. Får bara hoppas min arm pallar med också för den är inte helt okej än.


Jag är trött i benen.

Nu är jag hemma igen men usch vad trött jag är. Så nu blir det soffan och Veronica Mars resten av kvällen. Sen imorgon ska jag jobba näst sista dagen för denna sommaren och på lördag är det slut. Det ska bli väldigt skönt med lite semester nu innan skolan börjar och det tycker jag att jag har förtjänat. Men nu pizza och tv så jag orkar med att jobba imorgon.


Danmark.

Idag blir det en tripp till Helsingör tillsammans med pappa och bröder. Kommer nog bli skoj, vi brukar åka över minst en gång varje sommar iallafall. Så blir nog lite shopping idag med, annars är det rätt kul att bara gå omkring och titta.


Det är nog något fel på mig.

Men jag är lycklig så det skiter jag i. Nu är det så att jag var duktig och skickade tillbaka skinnbyxorna jag fick idag. Men sen kan jag och min bror ha råkat gå på stan lite och då råkade jag hitta ett par nya skinnbyxor som jag råkade köpa. Jag tror jag har bytt ut mitt skoberoende mot skinnbyxorna. För er som inte vet så köpte jag över 20 par skor förra året. Nu köper jag skinnbyxor istället. Men det gör mig glad och så länge jag inte svälter eller bli hemlös på grund av min shopping ser jag inga som helst problem med det.




Jag har fått paket.

Men självklart var skinnbyxorna stora som satan i midjan. Så de får åka tillbaka men shortsdressen var okej så den får vara kvar. Jag lägger även in en bild på skinnvästen jag fick igår.




Monark trapper.

Nu är jag äntligen hemma från pappa igen. Det blev en lång dag idag och jag är riktigt trött nu. Men vi hann med mycket. Först åkte vi till mamma och hämtade min nya fina skinnväst som äntligen dykt upp och sen blev det en tur till Halmstad. Det var inte riktigt planerat men trevligt ändå. Jag köpte lite fina vinglas för det har jag inga, är ju nykterist så det behövs ju inte heller egentligen. Men lite roligare att dricka ur fina glas och inte bara mjölkglas hela tiden. Sen blev det en tur till sjön med pappas moped och så fixade vi lite med min moped. Den börjar bli riktigt fin nu och idag satte vi på dekalerna på den. Sen lyckades jag faktiskt kicka igång den helt själv trots att den inte varit igång på över ett år.


Så här såg den ut när vi köpte den.


Så här ser den ut nu och det är pappas moped i bakgrunden.


Äntligen kom sommaren tillbaka.

Jag är hemma sjuk från jobbet idag med så tänkte sticka ut till pappa och ta det lugnt. Det är så tråkigt att sitta själv i lägenheten när det är så fint väder. Så blir nog lite sol och bad kanske. Får se vad som händer. Ni får en bild från igår kväll när jag var ute och gick lite. Det är så fint när solen håller på att gå ner.


Nu är jag hemma igen.

Allt är fixat med min semester jag ska ha i två veckor och min tjänsteledighet i höst. Jag fick även behålla mina helger som jag jobbar extra vilket är skitbra. Känns skönt att få in lite extra pengar som student. Sen blev det att umgås med mamma lite. Blev en shopping runda på stan och sen lagade hon mat till mig och min bror. Men hon hade inte fått mitt paket än. Jag vill ha min skinnväst!


Jag har fått paket.

Min nya fina väska trillade äntligen ner i brevlådan idag. Så det blir att premiär använda den idag när jag ska in till stan. Ska ju träffa chefen och sen umgås lite med mamma. Har lite behov av att bli omhändertagen nu när jag har ont. Sen kanske jag har ett paket som väntar på mig inne i stan med.


Welcome to the neighbourhood.

Tack vare min kassa arm lyckades jag välta ut ett helt glas med citrondricka över min dator igår. Fy fan var rädd jag blev! Men den klarade sig, min älskade Ferrari klarade sig.

Jag upptäckte en sak idag. Meat Loaf har släppt en Welcome to the neighbourhood collectors edition. Den innehåller den vanliga skivan, en underbar live skiva och en DVD. Jag ska ha den nu!


RSS 2.0