Dagens loppisfynd.

Blev en rätt bra loppisrunda med min karl idag. Jag hittade en massa fint. Det blev ett nytt batiktyg till sovrummet, tre kokböcker, ett halsband och en skål. Så jag är väldigt nöjd. Sen har vi mest tagit det lugnt idag. Ska strax gå ner till pizzerian och köpa lite mat och sen blir det nog filmkväll. 
 
 

Glömde blogga igår.

Stack hem till min karl igår och då blev bloggen bortglömd. Det var så skönt att få umgås med honom lite igen. Men vi hade en lugn kväll och tittade på tv och tog det lugnt. Innan det var jag hemma en runda och fick det fina linnet jag vann på auktion i veckan. Så snyggt och kommer bli så perfekt att ha i sommar.
 
 

Lugn kväll igår.

Hade en väldigt lugn kväll igår med mamma. Vi satt och kollade på Stolthet och fördom lite för länge, men det var rätt mysigt. Jag var väldigt trött efter jobbet så behövde en lugn kväll. Jag skulle hjälpa mamma med tvätten så fort jag kom hem men jag somnade direkt. Så mamma fixade all tvätt och sen hjälpte jag bara henne att bära upp det från källaren. Lär nog vara lika trött efter jobbet idag men har en massa att fixa så kan inte somna. Ska ha lönesamtal idag och sen ska jag ner på stan och handla lite. Måste hem med alla mina saker med så jag kan in till Thomas sen och spendera helgen med honom. Så finns väl en risk att jag somnar i Thomas soffa så fort jag kommer dit.
 

Dimma

Vaknade upp till dimma idag vilket inte var världens roligaste. Men bättre det än snöstorm eller ösregn. Men det ser ju så tråkigt ut när allt är helt grått. Men förhoppningsvis så torkar det upp lite sen så man slipper det i eftermiddag. Jag är så trött på detta jävla väder nu. Jag behöver värme och sol väldigt snart för jag känner verkligen inte för att göra något alls när det är såhär. Vill ju inte ens bo hemma i min egna lägenhet utan håller mig inne i stan så mycket som möjligt. Det känns inte heller lönt att klä upp sig för man ska bara gå till jobbet och sen hem igen. Så jag lever i tights och linne varje dag. Men igår när jag var hemma hämtade jag faktiskt lite snygga tröjor som passar till mina nya jeans. Idag har jag faktiskt klätt upp mig lite för jag känner mig så förbannat tråkig annars. Val av kläder kan faktiskt göra underverk för humöret.
 
Jag längtar verkligen efter vår nu.
 

Älskar utförsäljningar.

Blev en shoppingtur med nästan hela familjen idag. Så jag kom hem med två par nya jeans. Det behövdes lite nytt för min rumpa har faktiskt växt lite eller så har byxorna krympt. Men nu har jag två par nya snygga byxor som faktiskt sitter bra. Det blev ett par svarta stuprörsjeans och ett par blåa bootcut. Efter shoppingturen stack jag hem till mitt lite för att fixa med mina räkningar. Så nu är alla måste fixade för denna veckan vilket är skönt. Glömde nämna att jag vann en auktion på ett snyggt linne för bara 49kr. Jag hoppas att det hittar hit innan helgen så jag kan vara lite snygg för min karl i nya fina kläder.
 

Fullt upp hela dagen.

Blir fan fullt upp hela dagen idag. Ska ner på stan och shoppa med mamma efter jobbet. Sen kommer pappa och så ska vi köra hem till mitt lite. Ikväll blir det middag hemma hos mamma. Så det blir ingen tid för vila efter jobbet idag. Men det är nog bra så somnar jag direkt efter middagen sen.
 

Inspiration.

 

Jobbig natt.

Har knappt kunnat sova i natt. Har vaknat av minsta lilla ljud och varit varm som fan. Jag behöver få min sömn för fan. Så jag är lite irriterad och seg idag. Nu hoppas vi på en smidig och snabb dag idag.
 

Mätt som fan.

Sitter hemma hos mamma mätt som fan nu. Hon lagade massa god mat till mig. Men ska nog försöka resa mig ur soffan snart och ta en dusch. Måste tvätta mitt långa hår så det kommer ju ta ett tag. Sen blir det nog att sova rätt tidigt.
 

Måndag igen.

Det var rätt skönt att vakna inne hos mamma när man insåg att det blåste som fan ute. Det hade inte varit roligt att cykla i det till jobbet. Men det hade varit ännu skönare om jag hade fått redigt med sömn i natt. Men sån tur skulle jag ju inte ha. Så nu hoppas jag att dagen går snabbt så jag kan hem och vila. Det kommer nog bli en rätt jobbig dag på jobbet så kommer nog behöva det sen. Snälla timmarna bara flyg förbi.
 

Dejt med min karl.

Blev en liten träff med Thomas innan vilket var riktigt skönt. Vi myste mest bara i soffan vilket var precis vad jag behövde. Nu är jag redo för en ny vecka med en massa jobb. Men nu sitter jag ensam hemma hos mamma och tar det lugnt. Har precis ätit en massa och druckit tea framför tv:n. Mamma är inte hemma idag så jag har hela lägenheten för mig själv. Rätt skönt men lite ensamt. 
 

Hänger inne i stan.

Har flyttat in till mamma då det är dåligt väder med snö och blåst. Sen har jag haft förbannat tråkigt med att vara hemma hela helgen så lite miljöombyte behövs nu. Så nu har jag precis varit nere och solat lite och handlat mat. Sen hoppas jag att jag får träffa min karl lite idag. Jag saknar min karl.
 

Ny design.

Vad tycker ni om min nya design till bloggen? Jag ville ha lite förändring och tyckte detta blev rätt snyggt. Var väldigt trött på min gamla bakgrund som var zebramönstrad så nu blev det en snygg batikmönstrad istället.
 
 

God morgon världen.

 

Death proof.

Har bäddat ner mig i soffan och kollar på Death proof. Har varit hängig hela dagen så kolla på bra film blir perfekt. Finns knappt något bättre än Death proof.
 
 

Snöslask ute.

Tur jag är ledig idag så jag slipper ut i snöslasket och cykla till jobbet. Jag ville ju ha vår nu och så börjar det snöa lite smått igen. Men det kanske blir en runda in till stan sen iallafall för att handla lite. Känns som att allt börjar ta slut nu så behöver fylla på lite här hemma. Men nu tänker jag bädda ner mig i soffan och dricka en massa tea.
 

Spell and the gypsy + Bandit Brand

Tänkte börja blogga på min andra blogg igen http://bohogroupie.blogg.se/. Tänkte mest ha denna som en vardagsblogg och sen lägga upp bilder på mig och från konserter på den andra. Känns bra att ha mina foton samlade på en blogg. Så då var jag tvungen att ha en liten photohot idag med en outfit jag funderat på. Fick testa min externa blixt med för det är så förbannat mörkt i mitt sovrum. Vad tycker ni om bilderna?
 
 

Tur jag är ledig imorgon.

Jag är så jävla trött idag och det värker i hela kroppen av någon jävla anledning. Så jag hoppas dagen går snabbt så jag kan hem och vila sen. Hatar när man känner att kroppen inte orkar med. Förhoppningsvis så är jag utvilad till måndag sen och orkar jobba.
 
 

Älskade moped.

Har kört mopeden till jobbet hela veckan och det är så skönt. Det är en sån skön känsla att köra den. Man flyger bara fram över vägen, inte så snabbt men iallafall. Så jag hoppas verkligen att det inte kommer mer snö och kyla nu för jag vill ha vår. Vill inte behöva flytta in till mamma för att det är halv storm ute och det inte går att cykla. Hoppas, hoppas på vår nu.
 

Helt själv på jobbet,

Så skönt att få vara lite själv på jobbet nu. Jag går runt här och städar och fixar innan jag ska börja fixa med sallad och mat. Så här kommer vara skinande rent innan veckan är slut. Det är skönt med en lugn dag i alla fall.
 
 

Create your own sunshine.

Var trött som fan efter jobbet idag så somnade i tre timmar. Så det blir en lugn kväll liggandes i soffan med datorn på magen. Har lekt lite med photoshop och försökt vara lite kreativ. Känns rätt skönt faktiskt.
 
 

Låtsas som ingenting?

Ser inte fram emot att jobba idag men får försöka göra det bästa av situationen. Det blir väl att låtsas som ingenting och ta på ett fejk leende. Woohoo vilken rolig dag.
 

IKEA

Har spenderat hela dagen på IKEA med mamma och pappa idag. Det har varit rätt mysigt och jag kom hem med en massa fint. Hade tänkt att försöka mig på att ha lite blommor som inte är plast. Det kanske dör om en vecka men kan iallafall testa. Så nu köpte jag en massa växter och krukor och har gjort fint inne i sovrummet åt dem. Ska bara köpa lite lecakulor och fylla ut krukorna med. Sen blev det även två kuddar till soffan och lite örngott. Så nu har jag fixat och plockat enda sen jag kom hem. Det var bara att sätta igång min nya cd-box med Tarantino låtar och sätta igång.
 
 

Ett år med min karl.

Kan inte fatta att det redan gått ett år sen min och Thomas första dejt. Tiden går verkligen alldeles för snabbt. 
 
 

Glad alla hjärtans dag.

Har haft fullt upp med att gå på loppisrunda med mamma och pappa. Sen stack jag till min karl och har myst med honom. Nu sitter vi hemma hos Martin med Johan och Ida och äter pizza. Blir nog en mysig kväll med dem.
 
 

Tarantino experience.

Fick en försenad julklapp av min bror och hans familj idag. En cd-box jag velat ha ett tag. Så nu har jag en massa bra musik att lyssna på.
 
 

Tarantino experience.

Fick en försenad julklapp av min bror och hans familj idag. En cd-box jag velat ha ett tag. Så nu har jag en massa bra musik att lyssna på.
 
 

Fredagen den trettonde.

Idag är det den stora otursdagen och min mamma fyller år. Så grattis mamma! Jag tror både jag och mamma tog all otur igår så vi klarar oss nog idag. Det är så skönt att det är fredag och sen är jag långledig. Så nu ska jag bara jobba lite sen hem till mamma igen och fira henne med familjen. Kommer nog bli en trevlig kväll med en massa god mat.
 

Usch vilken lång dag.

Sitter äntligen hemma hos mamma och kan ta det lite lugnt. Det har varit en alldeles för lång dag och jag är trött som fan. Det blev en runda till Växjö med pappa så han fick sitt nya fina badkar. Jag tvingade in honom på Stadium outleten och fyndade ett par leggings och en ny buff jag kan ha på jobbet. Sen blev det hem och packa ihop mina saker och sticka in till stan. Var och hämtade ett paket med ett snyggt påslakanset och en lampa. Tyvärr var ju lampan skitdåligt paketerad så den var sönder och får åka tillbaka. Är lite orolig för att om jag får en ny lampa så kommer den med vara sönder. Men får testa och hoppas på det bästa. Är iallafall väldigt nöjd över mina nya fina sängkläder och mina kläder.
 
 

Jobbig morgon.

Jag vaknade alldeles för tidigt av mardrömmar och kunde inte somna om igen. Sen hade jag inte tillräckligt med mjölk till mitt tea så det blev inte så gott. När jag ska cykla till jobbet vill inte lyset funka så ska jag bara kolla batterierna men då trillar hela lampan sönder. Sen fick jag cykla i motvind och skit med träningsvärk i benen så varenda liten rörelse gjorde ont som fan. Men lyckas i alla fall ta mig till jobbet och där står det gröt och väntar på mig. Självklart lyckas jag spilla två gånger på min nytvättade jobbtröja så nu är den helt fläckig. Men nu kan det nog bara bli bättre i alla fall. Blir en lång dag idag med för jag ska med pappa till Växjö direkt efter jobbet och sen hem till mamma och hjälpa henne baka en tårta till hennes födelsedag imorgon.
 
 

Jag har fått paket.

Fick hem mina snygga rosa spetsshorts som jag vann på auktionen på facebook. De satt som en smäck och är så jävla fina. Så det fick bli en liten photoshot här hemma idag igen.
 
 

Jobbar och sliter.

Har precis gjort klart all sallad till idag så nu tar jag lite frukostpaus. Det är lite otacksamt att fixa salladen nu för inte ens rivna morötter duger åt lärarna. Det går åt 5kg om dagen så barnen tycker ju uppenbarligen om det, men ändå ska det klagas från lärarna. Man tycker ju att de borde fatta att jag anpassar salladsbordet efter vad barn äter och vill de ha mer avancerat får de göra det själva hemma.
 
Ja ja skit i dem. Idag mår jag i alla fall bättre än igår. Jag har ingen feber och mina bihålor är knappt täppta längre. Det kan ju fortfarande komma tillbaka men tänker vara glad för det lilla idag i alla fall.
 

Ligger nerbäddad i soffan med feber.

Jag har fått lite lite feber nu, men med lite Alvedon innan läggdags är det nog borta till imorgon. Så nu försöker jag kurera mig så gott det går. Hoppas verkligen att veckan går snabbt nu så jag får lite långledigt. Ge mig helg!
 
 

Ont i halsen.

Jag har blivit helt täppt i bihålorna och har ont i halsen. Jag hoppas verkligen inte att jag blir förkyld. Jag har fan inte råd med sån skit. Blir en tur till apoteket efter jobbet för att fylla på med allt jag behöver. Jag hatar att ha ont i halsen så jag hoppas verkligen det går över snabbt. Snälla kroppen var snäll och bli frisk nu.
 

Bohotribal playsuit.

Körde en liten photoshot här hemma idag då jag inte har något bättre för mig. Måste ju använda mina fina kläder lite även om det inte är sommar än. Ville testa mitt nya halsband lite med. Det blev faktiskt rätt bra bilder. Eller vad säger ni?
 
 

Vårkänslor.

Det kanske är lite tidigt att få vårkänslor men det kändes verkligen som det i morse. Det var ljust ute och plusgrader och helt perfekt väder. Men tror inte vi har sån tur att vi får vår redan. Det kommer nog några veckor till med snö och slask innan det är dags. Men kan i alla fall hoppas på vår snart.
På tal om något annat så vann jag shortsen på auktionen igår så nu hoppas jag att jag får hem dem snabbt. Var ingen annan som budade så fick dem billigt som fan. Så nu är jag nöjd och glad.
 

Väntar in en auktion.

Sitter och väntar på att en auktion på facebook ska gå ut. Hittade sötaste rosa spetsshortsen med utropspris på 30kr. Ingen annan hade budat och ingen annan har budat än så länge så jag kanske får dem billigt. Hoppas, hoppas att jag vinner dem. De blir perfekta till sommaren förhoppningsvis. Men får sitta här och vänta i en timme till innan den går ut. Sen är det bara att vänta på sommaren med.
 

Hemmasöndag.

Åkte hem från Thomas rätt tidigt idag så jag skulle hinna med att tvätta allt till imorgon. Så nu är all tvätt klar och jag har städat upp lite här hemma. Kommer nog få ta en maskin tvätt om dagen nu när jag knappt har varit hemma på två veckor. Men då har jag lite att göra efter jobbet iallafall. Nu ska jag iallafall ta det lugnt resten av kvällen. Ska fixa lite mat och bädda ner mig i soffan under en filt. Sen ska jag nog vara redo för jobb igen imorgon.
 

Loppislördag.

Fick världens längsta och skönaste sovmorgon med min karl idag. Det var verkligen riktigt skönt. Det blev ingen fest igår utan istället kollade vi på komedier hela kvällen. Perfekt att spendera fredagen framför massa bra filmer och få kramas med min karl. Idag blir det nog en lugn dag med. Men vi hann med en liten loppisrunda innan allt stängde. Jag hittade äntligen ett par bekväma vinterskor. Mina fransskor gick ju sönder och jag har inte haft någon tur alls med att hitta nya skor. Men nu hittade jag ett par boots med varmt teddyfoder i. De är inte världens snyggaste men skit samma. De är som nya och kostade bara 150kr. 
 
 

Har längtat efter fredagen.

Nu är den äntligen här och jag får hem till min karl ikväll. Jag behöver verkligen lite helg nu så det kommer bli så skönt. Vi är bjudna på fest ikväll så får se om vi orkar med det eller bara tar en filmkväll och somnar i soffan. Somna i soffan är väldigt lockande faktiskt, fast träffa trevliga människor är lockande det med. Jag hoppas bara att dagen går snabbt så det blir helg så fort som möjligt.
 

Jag har fått paket.

Var äntligen och hämtade mitt paket med mitt nya halsband idag. Jag beställde även en fake piercing men den gick sönder direkt. Blev lite ledsen i ögat men mailade till shoppen så ska bara skicka tillbaka och få en ny. Fick med ett litet personligt kort skrivet till mig i paketet med så man kan ju knappast bli sur. Men lite dumt att just jag skulle få en som inte var bra. Kommer iallafall beställa från henne igen för jag tycker det är roligare att beställa från mindre webshoppar och hon har så jävla mycket snyggt och alla mina favoritmärken. Halsbandet är jag så jävla nöjd med så det kommer nog användas en hel del. 
Har haft en väldigt bra dag idag så var så glad och nöjd. Sen kommer jag på att jag glömt en räkning och sen går smycket sönder och så försvann mitt goda humör. Men allt är fixat nu så det känns skönt. Men ska för säkerhets skull tröstäta en semla och dricka lite tea.
 
 

Redo för en ny dag.

Jag har kunnat sova bra i natt utan mardrömmar och vaknade pigg och utvilad. Så idag mår jag mycket bättre och är redo för allt som ska göras. Det är en del som ska fixas idag. Efter jobbet blir det middag, tippen, handla, hämta paket, hem och packa om väskan och sen kan jag ta det lite lugnt. Så vi är väl klara med allt imorgon ungefär. Woohoo!
 

Lång dag på jobbet.

Är trött som fan efter en lång dag på jobbet och en massa ångest. Men har rett ut det som besvärade mig och nu mår jag bra igen. Så det känns skönt som fan och förhoppningsvis så kan jag sova bra i natt. Så nu ska jag bara äta lite middag och sen ta en snabb dusch och sen blir det att sova. Har en lång dag med en massa att fixa imorgon med så behöver min sömn.
 

Vill bara hem och lägga mig igen.

Jag är verkligen inte på humör för något idag. Har sovit dåligt i natt med så är riktigt seg. Jag känner att jag är lite extra känslig idag med och blir illa berörd över en massa skit. Får ångest och klump i magen över minsta lilla sak. Så självklart ska det vara en massa skit just nu. Men det är bara att jobba på och göra det bästa av dagen. Har personalmöte idag med vilket betyder extra tid och extra pengar för mig. Extra pengar är fan alltid bra att ha.
 
 

Hoppas på bättre sömn i natt.

Sitter inne hos mamma och har precis tagit en dusch. Det var så varmt och skönt att få ta en dusch nu. Har varit en kaosdag på jobbet när maten tog slut för vissa och vi var tvungna att värma köttbullar till dem istället. Men de hade inget emot att få det istället så det var ju skönt. Så jag hoppas på en lugnare dag på jobbet imorgon för vi har personalmöte så det blir en sen dag. Borde fan bara somna nu så jag får lite sömn för jag behöver det verkligen nu. Japp blir nog att sova så fort som möjligt.
 

Mardrömmar.

Jag har drömt mardrömmar hela natten och blivit jagad av en jävla massa hemskt. Men med tanke på att det är fullmåne imorgon så är det inte så konstigt. Det är fan helt omöjligt att sova så fort det börjar närma sig fullmåne. Så idag är jag extra trött och hoppas på att dagen går snabbt. Ska in till mamma efter jobbet så det blir en massa packande och fixande innan jag kan ta det lugnt.
 
 

Trött.

Har haft fullt upp hela kvällen med att fixa en massa tvätt och sortera kläder. Fick springa som en galning upp och ner från källaren bara för att maskinen skulle ta onödigt lång tid på sig idag. Men all tvätt blev fixad iallafall och jag har hunnit med allt jag ska. Så nu ska jag bara äta lite och sen gå och lägga mig. Orkar inte vara uppe längre nu. Jag behöver få sova.
 

Måndag igen.

Jag hade gärna haft en extra helgdag som man kunde vara hemma och ta det lugnt på. Men det får jag tyvärr inte så får helt enkelt gå till jobbet hur trött jag än är. Men det var en bra morgon att vakna upp till. Vägarna var nästan perfekta att cykla på så kom tidigt till jobbet idag. Så nu hinner jag med lite extra frukostrast och kan ta det lite lugnt. Har fått världens jobbigaste hicka med som jag hoppas försvinner snart. Vem det än är som tänker på mig kan du sluta med det? Det börjar bli jobbigt nu. Orkar fan inte.
 

Hemma och kan somna i min egna soffa igen.

Har varit inne i stan nästan hela veckan så det var skönt att få komma hem till mitt lite igen. Det var dock inte så roligt att behöva lämna min karls varma famn men det är sånt man får ta. Jag har precis tagit en lång varm dusch nu och smörjt in mig med min nya brun utan sol jag fick från Victoria's secret. Känner att jag behöver lite färg på kroppen nu och tycker att denna var bra. Den luktar inte så skarpt och är inte så tjock och svår att smörja in. Sen fick jag ju lite färg med vilket alltid är skönt. 
 
 

RSS 2.0