Årsresumé Oktober - December

Oktober
Oktober var fan en jobbig månad med njurstenen och en massa besök till sjukhuset. Men jag överlevde det och det har väl på nåt sätt gjort mig starkare. Det som var bra med månaden var mitt och mammas besök till Göteborg för att se Airbourne. Det var en oförglömlig kväll då jag fick träffa både sångaren och basisten och krama lite på dem. Annars så var det mest en jävla massa plugg och skrivande på uppsatsen.
 
 
November
November var en riktigt tråkig månad. Men firade Tyra och Linnéa på deras födelsedagar och hade roligt på halloweenfest med min bror och en massa härliga människor.
 
 
December
I december fick jag äntligen se Bullet igen och jag är så glad över det. Jag hade även en riktigt rolig jobbfest som höll på halva natten. Jag fixade mina snygga glasögon så jag skulle slippa vara halvt blind.
 
 
Lite sammanfattning på det
Konserter / festivaler 16 stycken
Antal köpta kameror 18 stycken
Beställningar från Spell and the gypsy 5 stycken

Årsresumé Augusti - September

Augusti
Sista sommarmånaden och den spenderades med en del kul. Jag var på Tyrolen och kollade på Brolle en väldigt regnig kväll. Hammered Satin från LA hade hittat tillbaka till lilla Sverige och jag och Nicolina fick äntligen se dem live igen. Jag fick även lite snygga kläder och smycken från Spell and the gypsy skickat till mig. Vi hade världens roligaste after work med efterfest hemma hos Alexander.
 
September
I september började äntligen skolan igen och jag fick börja skriva på min uppsats. Jag skämde bort mig själv med en ny Dreamweaver bag efter att ha jobbat hela sommaren. Tyrolen hade sin sista loppis och stängde för säsongen. 
 

Årsresumé Juni - Juli

Juni
Juni var en månad med en massa roligt. Jag tog examen och dirket efter blev det den traditionella semestern med pappa i Blekinge. Jag spenderade även alldeles för mycket pengar på festivalbiljetter, men fick se både Bullet på Muskelrock och Ghost på Bråvalla. Jag utökade även min kamerasamling riktigt rejält med nio nya polaroidkameror och en ny systemkamera. 
 
Juli
I juli var det äntligen redig varm sommar och jag spenderade den på Tyrolen och ute på landet med min familj när jag inte jobbade. Jag och Nicolina åkte till Östersjöfestivalen för att äntligen få se Mustasch igen. Jag fick även äntligen se Mando Diao igen och det var en så perfekt kväll. Men det mest minnesvärda var nog ändå min bror och Giedres bröllop. 
 
 

Tror jag börjar bli sjuk igen.

Det var fan bara en månad sen jag var sjuk och nu börjar jag få ont i bihålorna igen. Jag hatar att vara sjuk! Jag vill verkligen inte vara sjuk nu när jag snart ska börja jobba. Så idag blir det en lugn dag framför tv:n. Jag fick lite filmer i julklapp så det blir nog att kolla på dem. Jag som hade tänkt vara duktig och cykla in till stan idag och få lite motion men det vågar jag inte nu för då blir jag säkert jätteförkyld till imorgon. Hoppas fan att filmerna är bra nu så jag inte behöver tråka ihjäl idag.
 
 

En sista handledning.

Uppsatsen är iväg skickad för en sista handledning innan ventileringen. Jag hoppas jag får tillbaka den utan en massa anmärkningar. Jag har skrivit som en galning i två dagar så nu tycker jag det får vara nog. Men idag har jag faktiskt tagit det lugnt med pluggandet. Istället har jag varit duktig och cyklat lite och fixat all disk jag ignorerat i en evighet känns det som. Imorgon blir det att planera inför nyår som än så länge är helt oplanerat. Men med all stress och skit som var med nyår förra året så har jag inget emot det. Förhoppningsvis så får jag iallafall laga lite danska munkar till min familj för det är en tradition som jag fått från min mormor och vill ska finnas på nyår. 
 
Bild på mig från min pluggdag ute hos pappa igår.

Årsresumé April - Maj

April
I april började min praktik vilket resulterade i lite härligt konserter i Göteborg. Jag fick hänga med och hjälpa Siphon Fuel på deras releaseparty och det var riktigt kul. Jag och Nicolina tog även tåget till Kristianstad för att kolla på The Scams. Men det bästa är nog att Tyrolen öppnade igen och jag fick gå på deras loppis. Jag umgicks även med familjen en del och shoppade en massa roligt second hand denna månaden.
 
Maj
Maj var nog den bästa månaden i år för då fick jag äntligen träffa Meat Loaf och Paul Crook. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att Paul Crook kom för att ge mig en kram efter att jag skickat ett mail till honom. Jag fick även en trevlig kväll i Köpenhamn med min familj för att se Max Raabe. Jag firade min födelsedag med familjen och hängde lite på Tyrolen denna månaden med. Jag köpte min tredje moped och hade en riktigt rolig 70-tals fest med jobbet.
 

Bullet live på Palladium Växjö del. 3

 

Årsresumé Januari - Mars

Jag måste ju ha en liten resumé i år med även om året har varit rätt dåligt. Men det finns ändå lite höjdpunkter som jag inte hade klarat mig utan.
 
Januari
Jag började året med att få ett VG på min älskade uppsats och planera inför att få träffa Meat Loaf igen. Så det blev en del shopping från Spell and the gypsy för man kan inte träffa Meat Loaf utan en snygg långkjol. Jag fick även roa mig med att kolla på Screamer på Kafe de Luxe. 
 
Februari
Under februari umgicks jag med familjen och lille söta lillebror. Jag köpte lite nya kameror och förberedde inför min praktik som professionell groupie. Jag fick även nöjet att se The Scams på Harrys i Växjö
 
Mars
I mars blev det uppenbarligen en väldigt massa shopping. Jag fick både paket från Victoria's secret och Spell and the gypsy. Sen blev det att beställa en ny dator då min älskade Ferrari dator la av helt. Jag grät floder över min söndriga dator men blev lite gladare när jag fick den nya och såg att den glittrade.
 

Bullet live på Palladium Växjö del. 2

 

Lördagsplugg.

Sitter ute hos pappa nu och ska skriva lite på uppsatsen. Jag orkar inte sitta hemma själv och plugga så en pluggdag ute hos pappa blir perfekt. Så får vi bara hoppas jag får lite gjort med. Måste bli klar med uppsatsen innan den 30 för en sista handledning. Känns som att jag sitter och säger att den måste bli klar hela tiden men nu är det fan dags att bli klar. Det är bara småfix kvar men det tar ju sån jävla tid med småsakerna. Så dags att sätta igång och vara duktig elev.
 

Bullet live på Palladium Växjö del. 1

 

The Scams live på Palladium Växjö del. 2

 

Lite julshopping.

Jag hade det skitkul på konserten igår men är riktigt seg idag. Så jag ägnar mig åt lite shopping då Spell and the gypsy äntligen fått in sina byxor som jag väntat på sen i somras. De är dyra som fan men jag har längtat och väntat så länge nu. Så de är beställda och kommer nog bli perfekta till sommaren. Åhh ge mig sommar snart.
 
 

The Scams live på Palladium Växjö del. 1

 

Ikväll blir det konsert!

Åhh jag längtar som fan till ikväll när jag äntligen får se The Scams och Bullet live igen. Det kommer fan bli magiskt. Just nu håller jag på att städa min lägenhet så den är fin tills min date och konsertkompis kommer. Snart ska jag börja fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll. Jag har lite tankar men vet inte om det kommer bli snyggt eller inte. Så får testa mig fram lite. 
 
Jag älskar min nya byxdress jag fick av mamma i julklapp. Den är så snygg och bekväm att jag tror jag dör.
 

Trött och nöjd.

Jag fick inte så många julklappar i år men allt vad var jag ville ha. Jag älskar mina nya Marshall hörlurar jag fick av pappa. De kommer hålla mina öron varma och ge mig grym musik när jag ska cykla till och från jobbet efter nyår. Jag fick även lite filmer att roa mig med i mellandagarna.  Men nu ska jag kolla på Tomten på tv och bara ha det bra.
 
 

God jul till alla.

Jag och pappa fixar med all julmat samtidigt som vi kollar på Kalle. Än så länge har det inte blivit någon julstress för mig.  Vi börjar komma in i rutinerna nu så allt blir gjort utan krångel.  Kommer bli en bra jul detta.
 

Tror vi börjar bli redo för julafton nu.

Julgranen är klädd och det är julpyntat överallt. Jag har även varit elaka tant Jamie som inte lät lilla Linnéa rida på halmbocken och hjälpa till och stryka juldukar. Men förhoppningsvis så förlåter hon mig imorgon när hon får sin julklapp av mig. Hon brukar inte vara långsint så det är nog lugnt. Nu sitter jag och är riktigt trött men julstöket är inte klart än på ett tag så jag får vackert sitta här ute hos pappa. Nu har iallafall jag gjort mitt så jag kan bara lata mig resten av kvällen. Kanske råka somna på kökssoffan lite med.
 

Imorgon är det julafton!

Alldeles strax kommer pappa och hämtar upp mig så vi kan handla det sista och sen julpynta hemma hos honom. Så det blir en kväll med familjen idag med vilket alltid är mysigt. Igår hade vi det riktigt bra hemma hos mamma med alldeles för mycket mat och godis. Det var så mysigt att klä granen och öppna julklappar även om jag visste vad som var i dem. Det kvittar att jag vet vad som är mina det viktiga och mysiga är att se när Linnéa öppnar sina och se glädjen i hennes ögon. Idag ska vi nog hem till familjen Grankvist med och ge lite julklappar till Tyra och lillebror. Tror jag äntligen börjar få lite julkänsla. 
 

Julfirande hos mamma.

Sitter mätt och belåten och dricker tea hemma hos mamma nu. Vi har precis öppnat alla julklappar och jag är riktigt nöjd. Jag har själv beställt två av dem till mig så kan inte vara annat än nöjd. Nu hade det varit skönt att få hem och sova lite för jag är riktigt trött efter jobbet och en natt utan sömn. Imorgon blir det att åka ut till pappa för att julstöka inför julafton. Åhh jag längtar hem till min egna säng nu. Jag saknar den som fan.
 

En del människor förtjänar lite stryk.

Den jag skulle vilja smälla till nu är mammas granne som tyckte det var en bra idé med efterfest i natt.  Jag tror inte att någon annan i huset tyckte om att bli väckt vid tre av att han spelade Hardcore Superstar. Jag tycker man borde förstå att när man kommer hem vid tre till ett helt tyst hus att folk sover och nog gärna vill fortsätta med det. Han kunde iallafall ha skippat den höga musiken. Jag vill inte höra Gangnam style vid fem på morgonen när jag ska stiga upp en halvtimme senare.
 

Trött som ett as.

Det har varit kaos lite hela dagen och jag har inte haft tid att ta det lugnt alls. Så är riktigt trött nu och har ont i huvudet. Jag ska försöka mig på att gå och lägga mig tidigt ikväll så jag är utvilad till imorgon. Men troligtvis så kommer det vara någon jävel i huset som väsnas halva natten så jag inte kan sova. Ja jag blir världens positivaste när jag är trött och gnäller inte alls. Men innan jag sover ska jag slå in alla julklappar och klämma lite på julklapparna till mig från mamma. Imorgon efter jobbet blir första julfirandet hemma hos mamma med mina bröder och Giedre och Linnea. Kommer bli så mysigt.
 

Sista lördagen på jobbet.

Sista helgen på jobbet på en mindre evighet och allt krånglar. Min grötgryta gick sönder vilket resulterade i att jag fick kasta ut omeletten ur ugnen och koka gröten där. Så det har blivit lite spill idag då en halvfärdig omelett fick kastas och de 15 liter gröt som fanns i grytan. Så jag ligger lite efter tidsmässigt nu men det rättar nog till sig sen. Hoppas på det iallafall. 
 
 

Återblick.

Bild från 20 december förra året. Jag roade mig på julfesten med jobbet. Jag måste leta upp min sammetsklänning och lårhöga stövlar, använder det alldeles för sällan.

Så var det fredag igen.

Jag sitter och väntar på min pappa som ska köra in mig till stan. Jag hoppas att allt jag behöver är nerpackat men orkar inte tänka så har säkert glömt en massa.  Ska iallafall jobba i helgen och fira att det är min sista helg på jobbet.  Har jobbat där i nästan fyra år så det kommer kännas lite konstigt att vara ledig varje helg sen. Jag ser fram emot det som fan. Nu behöver jag inte missa konserter för att jag måste jobba. 
 

Fan vad tiden går snabbt.

Ska jobba i helgen, min sista helg på väldigt länge, så måste sticka in till stan imorgon. Ska sova hos mamma medan jag jobbar så kommer inte hem förrän sent på söndagen. Efter jobbet på söndag ska vi fira jul hemma hos mamma så kommer bli fullt upp hela helgen. Sen blir det att åka ut till pappa på måndag och fixa allt inför julafton där ute. Känner att det kommer bli väldigt stressigt och alldeles för fullt upp. Men det är väl så det är när det är jul.
 

Jag ska på konsert!

Jag orkar inte med att tänka på uppsatsen och handledningen idag men det gick bra. Utan istället tänker jag lyssna på Bullet och drömma mig bort till deras konsert på juldagen. Åhh jag längtar som fan nu. Skit i nedräkning till julafton när jag får se Bullet dagen efter.
 
 

Försöker mig på att vara så lat som möjligt.

Kände att jag behövde en latdag nu efter allt stressande med uppsatsen. Men jag började inte förrän jag hade varit inne i stan och fixat en massa med nya jobbet. Men hela eftermiddagen har jag bara dagdrömt och gjort ingenting. Men nu blev jag hungrig som fan så ska äta lite och dricka tea. Sen blir det nog tv resten av kvällen. 
 

Nu är uppsatsen inskickad

Den är inte riktigt klar men det sista tar jag efter handledningen på torsdag. Det är iallafall skönt att slippa tänka på den ett litet tag nu. Så imorgon blir det att fokusera på nya jobbet och besöka mina blivande jobbarkompisar. Men nu tänker jag slappa framför tv:n resten av kvällen. Jag har fan förtjänat det nu.
 

Pluggar.

Fick ett mail igår om att jag måste kontakta min nya arbetsplats för ett besök i veckan och för att skriva på anställningsbeslutet. Jag har känt mig stressad som fan med det nya jobbet och skrivandet av uppsatsen och vill bara fokusera på uppsatsen nu. Det gick bra tills jag fick det jävla mailet. Men jag har pratat med dem och ska nog hinna med ett besök imorgon så nu blir det fokus på pluggandet resten av dagen. Jag har redan fått ner nästan två sidor på uppsatsen så det går faktiskt väldigt bra. Men nu blir det matpaus och lite tvättande. Måste ha rena kläder till jobbet i helgen så det måste göras.
 

Nu får det vara nog för idag.

Har slitit som en idiot med uppsatsen idag så nu orkar jag fan inte mer. Men jag har hunnit med en jävla massa iallafall så är nöjd som fan. Så nu får jag fortsätta skriva imorgon vilket nog blir bra. Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen och sluta tänka en massa. 
 
 

Har fullt upp.

Är stressad som fan över uppsatsen så sitter och skriver som en galning nu. Det går bra och jag har skrivit några sidor idag. Men ibland så tar det bara stopp och jag har ingen aning om hur jag ska skriva eller formulera mig alls. Jag har totalt glömt bort allt annat idag. Jag har inte bloggat eller ätit någon sen fikan med mamma och pappa när vi handlade vid 12. Så nu måste jag ta en paus och äta lite mat. Sen ska jag nog försöka skriva i någon timme till men annars så får jag ta det imorgon. Det är skönt att det går någorlunda smidigt iallafall, annars hade jag nog fan gett upp.
 

Julstökar.

Jag har faktiskt både hunnit med att skriva på uppsatsen och städa lite. Så nu håller jag på och fixar med sista julklappen och skriver julkort. Ska nog slå in mina julklappar sen så jag har det gjort med. Jag har lite ont i huvudet så orkar inte med att sitta framför datorn och skriva på uppsatsen mer idag. Men har två dagar kvar innan jag ska skicka in till handledningen så ska nog hinna med det jag ska.
 

Är seg som fan.

Men känner mig stressad som fan med. Måste skriva på uppsatsen och jag kommer längre och längre för varje dag. Men känner sån stress över att få klart den till nästa vecka. Samtidigt så lever jag i en jävla svinstia som måste städas nu. Orkar inte med att leva i en stökig lägenhet men måste prioritera uppsatsen. Så det går inte så bra för behovet av städning stör koncentrationen till uppsatsskrivandet. Ska iallafall försöka sätta mig ner och läsa lite om genus nu. Känner att jag måste få in någon liten genusteori i uppsatsen med.
 

Paket och loppisrunda.

Jag och pappa var och hämtade mitt paket idag med min nya vinterkappa. Den är så mysig och skön och varm och ett perfekt köp. Blir bra att ha att värma mig med när kylan kommer. Beställde även en snygg tröja men har inte provat den än. Sen blev det en liten loppisrunda med pappa och jag hittade faktiskt en del. Hittade en fin vintage kamera från Canon som verkade fullt fungerande och ett snyggt skärp med snäckor på. Ska visa allt sen men sitter ute hos pappa nu och har ingen kamera med mig. Hade tänkt att umgås lite med familjen och skriva på uppsatsen medan de jobbar.
 

Ska hämta paket imorgon.

Imorgon får jag min nya kappa och jag hoppas den är lika mysig som den ser ut på bilderna. Jag hoppas även att den är varm och go så jag inte behöver frysa ihjäl i vinter. Om det nu blir en vinter, den är väldigt mild än så länge iallafall. 
 
 

Har hetat Jamie i 12 år nu.

Idag är det 12 år sedan jag bytte namn till Jamie. Tiden bara rinner iväg har jag märkt. Så det blir att fira mig lite idag för den är som en namnsdag. Kanske att jag skulle ta och laga lite god mat och njuta av. Men först blir det lite tea och lussebullar. Sitter och pluggar nu så kan behöva lite paus. Sitter och skriver på uppsatsen och det går framåt, men det är fortfarande svårt att få ner allt som finns i mitt huvud i skrift. Men det ska gå och jag vet vad som ska göras och det blir gjort sakta men säkert.
 

Bakar cacaovisslor.

Sitter hemma hos mamma med familjen och har precis ätit massa god mat. Nu håller vi på att baka cacaovisslor men jag tog en liten paus. Jag har lite ont i huvudet så orkar inte med allt stök i köket. Är trött som fan med efter att ha suttit framför datorn och pluggat hela dagen. 
 
 

Förbannade jävla uppsats.

Måste ha min uppsats så gott som klar till nästa vecka och jag har skrivkramp. Att det kan vara så jävla svårt att formulera om mina tanka till ord. Att jag sen ska in till mamma ikväll och julbaka gör allt ännu mer stressande. Jag måste skriva nu men det går fan inte. Känner att allt bara är väldigt jobbigt just nu. Allt jävlas och mina glasögon sitter för hårt och gör ont. Ska se om min bror kan släppa av mig vid optikern ikväll så jag kan fixa till dem lite. Nu sitter de för hårt bakom öronen och det är riktigt jobbigt. Jag får fortfarande huvudvärk av dem med vilket är jobbigt som fan. Nä nu har jag gnällt tillräckligt. Så ska sätta igång lite musik och försöka glömma alla problem och hitta lite motivation.
 

Shopping.

Kom fram till att det hade varit väldigt bra om jag haft en vinterjacka med luva på så har letat som en tok nu. Jag trivs ju bäst i skinnjacka så vill inte ha någon ful dunjacka eller liknande. Men det gör det svårt att hitta en vinterjacka överhuvudtaget. Men lyckades faktiskt hitta en fin kappa i mockaimitation med en luva så den har jag beställt hem nu. Sen att jag lyckades få 60% rabatt på den är ju bara skitbra. Rätt bra att det var en kappa med för jag har bara skitkorta jackor så behöver något längre. Så den kommer på fredag så får väl hämta ut den på lördag när jag och pappa tar en loppisrunda. 
 

Julfika.

Ska snart sticka in till stan för personalmöte och julfika på jobbet. Kommer nog bli mysigt. Det är sista personalmötet med detta köket för efter jul börjar jag jobba på en skola och då är det en annan kökschef. Men får nog träffa dem igen i sommar när skolorna är stängda. Sen så ska jag fixa till glasögonen lite som inte riktigt sitter som jag vill och handla mat. Inte så roligt men måste göras. 
 

Jag har ont i huvudet.

Jag vet inte om det är för att jag är trött sen i helgen eller om det är glasögonen som jävlas. Det tar väl ett tag att vänja sig vid dem så får vänta och se. Men har verkligen inte ork till att ha ont i huvudet nu. Har haft handledning i skolan idag och det är en massa som ska göras på uppsatsen och all motivation är borta. Men måste ha den så gott som klar till nästa vecka. Blir att ta tag i det en annan dag iallafall för nu orkar jag fan inte.
 

Inspiration.

 

Kunde hämta ut mina glasögon idag.

Jag kan knappt fatta att jag gick runt och såg så dåligt. Allt är ju så mycket klarare och lättare att se med glasögonen. Satt och läste skyltar när pappa körde hem mig innan och var helt överraskad över att jag kunde se vad det stog på så långt håll. I vanliga fall hinner vi åka förbi skylten innan jag hunnit läsa vad det står. Jag är riktigt nöjd måste jag säga. Jag behövde verkligen glasögon och de är så förbaskat snygga.
 
 

Andra advent.

Spenderar denna söndagen ute hos pappa. Sov över hos honom efter julfesten igår så sitter här trött i pyjamasen nu. Julfesten var trevlig och jag vann lite godis på lotteriet. Jag brukar aldrig vinna men nu fick vi tre vinster i familjen vilket är riktigt bra. Men det var inte så mycket folk igår men det kan vara rätt skönt det med. Jag fick iallafall träffa hela familjen och gosa med barnen lite. Idag blir det att baka pepparkakor med pappa och min ena bror så det blir nog en mysig dag. 
 

Bilder på mig från igår.

Sitter ute hos pappa nu och äter rostat bröd och har det gött. Det är julfest i pappas by idag och hela familjen och extrafamiljen ska med. Jag hade behövt att vila lite känner jag men vet inte om jag hinner med det. Tror folket börjar dyka upp snart och jag har mycket att fixa innan festen. Åhh jag längtar efter julbord nu. Igår fick vi kalkonmiddag och det var riktigt gott men vill ha julskinka nu. 
 
 

Fy fan vad trött jag är.

Julfesten igår var riktigt kul och jag var kvar och dansade till efter två. Så jag är riktigt trött nu.  Men pappa kommer och hämtar mig om en timme så måste fixa klart mig.  Jag fotade inte så mycket igår men har en del bilder på mig som ni ska få se. Men måste få in dem i datorn först. Så ni får en dålig instagram bild från halv två tiden i morse så länge. 
 
 

Dags att börja packa.

Ikväll blir det julfest med jobbet så jag ska sticka in till mamma och sova där i natt. Imorgon blir det julfest ute hos pappa så då blir det att sova ute hos honom. Så jag har en del att packa ner nu och jag måste komma på vad jag ska ha på mig flera dagar i rad. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll så det blir lite svårt att packa då. Sen hjälper ju inte den svinkalla stormen ute heller. Jag vill vara snyggt klädd men vill fan inte frysa ihjäl. Åhh dessa stora problem man kan ha.
 

Jag har fått paket.

Jag var och hämtade ut mitt paket från Victoria's secret tidigare idag. Äntligen fick jag det och kan mysa runt i min nya pyjamas här hemma. Jag fick ett par matchande tofflor till med vilket alltid uppskattas. Sen fick jag dubbla secret reward så är nyfiken som fan på beloppen på dem. Nu håller vi alla tummar att det är ett högt belopp så jag kan handla en jävla massa gratis.
 
 

Då var denna dagen slut.

Det var skönt att få sola lite och jag har fått en jävla massa fräknar nu. Det är bra att få lite färg för man känner sig fan helt hängig när man är blek. Jag har även pluggat en massa och idag har det blivit 3,5 sida till på uppsatsen. Tror jag är uppe i ungefär 40 sidor nu men en del ska ändras och en del ska tas bort helt. Men har fortfarande en massa att skriva så jag är inte klar än på ett tag. Men jag börjar se ljuset i tunneln och det blir klarare och klarare hur uppsatsen ska formas. Imorgon blir det att åka in till stan och handla och hämta paket. Äntligen ett paket som är till mig och inte bara en massa julklappar.
 

Äntligen har mitt paket kommit.

Har varit en massa krångel med mitt paket fråån Victoria's secret då de skickade det till fel adress. Men efter att ha pratat med en trevlig karl på posten så har han lyckats att leta upp det och fått det skickat till rätt adress. Men jag kan inte hämta ut det förrän imorgon men det gör ju inget. Jag är bara glad över att han lyckades fixa det till rätt adress. Nu ska jag stax ta mopeden in till stan och gå och sola lite. Jag har blivit väldigt blek under tiden jag varit förkyld så behöver det nu. Jag kan knappt fatta att det är december och jag fortfarande kan köra moped till stan. Det är ju helt underbart! Men om det nu blir snö imorgon kväll så är det slut på det. Nä dags att fixa till håret lite och sen åka. 
 

Shopping är kul...

men just nu blir det bara en massa julklappar köpta.  Visst att en del julklappar är till mig men får dem inte förrän på julafton då. Jaja får väl vara snäll och vänta på allt kul. Har iallafall beställt en snygg shortsdress och en byxdress som blir perfekta till sommaren.  Hela min garderob är perfekt till sommaren om jag tänker efter. Kommer bli jobbigt och förbannat kallt sen när snöstormen kommer på torsdag.  
 

Vad ska man hitta på idag då?

Måste plugga lite det vet jag iallafall. Men blir så trött av detta mörker och att sitta framför datorn är inte det bästa då. Men ska nog få lite gjort iallafall. Sen är det planering för framtiden som gäller. Min chef ringde igår så jag vet var jag kommer börja jobba i januari. Det blir i ett helt nytt kök för min del och jag ser fram emot lite förändring. Jag har mest jobbat i större tillagningskök eller helt själv i ett mottagningskök. Men nu blir det ett mindre kök där det serveras runt 300 portioner tror jag det var. Så det blir nog kul. 
 

Nya glasögon och inkassokrav.

Jag hatar när de skickar fakturor på mail och sen får man den inte på mail utan den ska ha varit med i påsen med kläder vilket den inte var. Sen skickar de ut en påminnelse i mitten av november som posten inte ens lyckas att få till min brevlåda så nu får jag betala 250kr mer för en räkning än vad jag egentligen ska behöva. Men skit samma! Jag orkar inte bry mig om 250kr just nu för det finns större problem i världen. Jag blir mest bara orolig över att få ett inkassokrav. Bara det är ju ångest till max. Det har varit en jävla fixardag idag och det kommer fortsätta så hela dagen. Gjorde synundersökning förra veckan och beställde ett par glasögon som jag sen ångrade mig för. Så jag har varit runt till varenda optiker nu och provat glasögon och kommit fram till att de jag provade för flera veckor sen är de jag ska ha. De är lite stora men så jävla snygga. Det är visst modernt med stora bågarn nu så då blir jag ju lite modern. Sen har jag spårat mitt paket från Victora's secret som skickades till fel adress och pratat med posten så det ska nog vara på väg till rätt adress inom några dagar. Så allt löser sig nog tillsist får jag hoppas. Här får ni en hemsk bild på mig helt förkyld och blek men med de snygga glasögonen. Detta är ett snabbt smygfoto inne hos en optiker där jag inte köpte glasögonen men där de fanns i silver vilket de inte hade hemma där jag köpte dem.
 
 

Alla stjärnor och ljusstakar är uppe.

Har precis diskat upp all disk som jag smutsat ner medan jag är sjuk och rensade upp lite i köket. Var precis nere en runda med soporna och det är så fint huset nu. Alla har adventsljusstakar uppe och stjärnor i fönstrena. Även om det är mörkt och kallt och rått ute så är det väldigt mysigt med skenet från huset. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa. Hon har varit i Stockholm i helgen och skulle ringa när hon kom hem. Jag känner att jag behöver prata av mig lite med henne.
 
 

Sovmorgon

Tog en välbehövlig sovmorgon idag så känner mig faktiskt rätt pigg. Men är hostig och snorig som fan och har huvudvärk. Så det blir en lugn dag idag med för jag är inte frisk än på ett tag. Så ska nog roa mig med att se om jag kan fynda lite på alla adventskalendrar som finns överallt nu. Har inte hittat något vettigt ännu men det kanske kommer. Man blir väl snabbare frisk om man shoppar lite?
 

RSS 2.0