Jag vill med julpynta!

Min granne har varit och målat mina fönster som de bytte för några veckor sen. Men de måste målas någon gång till innan de är klara. Vilket betyder att jag inte kan julpynta i mina fönster. Jag vill pynta! Varför ska jag behöva vänta, hatar att vänta. Det har varit en lugn dag idag annars. Jag har bara fixat lite med uppsatsen och tvättat. Tycker jag har varit tillräckligt duktig som fixat två julklappar idag. Imorgon blir det second hand shopping med pappa och sen ska jag hjälpa honom med julpyntet. Så det är fint ute hos pappa inför jul då det är där vi firar.
 

Shh... it's a secret reward

Jag fick ett secret reward card när jag handlade från Victoria's secret i fredags och igår kunde man kolla upp hur mycket det var värt. Det är som ett presentkort med antingen 10, 50, 100 eller 500 USD på. Men man vet inte hur mycket som är på förrän man använder det i kassan. Jag hade tur och fick ett på 50 dollar så är rätt nöjd nu. Så jag har precis skickat iväg en till beställning på kläder och julklappar. Åhh jag älskar Victoria's secret! Kolla bara vad fina saker jag fick gratis för mitt presentkort.
 
 

Shopping!

Då ingen kommenterade och påminde mig om att jag inte skulle spendera mina pengar på mer saker till mig själv så råkade jag shoppa lite idag. Men jag har nog fortfarande råd med några julklappar. Jag köpte iallafall två nya ringar från Guldfynd by Kenza. Jag har bara en ring som jag trivs med och som sitter bra så jag kände att två till var behövligt. Kenza har ju designat en del snyggt så jag körde på bara ringar från hennes kollektion. Men erkänn de är snygga?
 
 

Trött som ett as nu igen.

Har inte sovit något inatt så det blev lite konstigt i morse innan skolan. Allt jag gjorde gick lite i slow motion så jag hann inte blogga eller nåt. Sen höll jag på att somna på redovisningen i skolan men inte under min redovisning som tur var. Men jag hörde nog bara hälften av Lois redovisning tyvärr. Somnade direkt när jag kom hem och vaknade tre timmar senare. Men nu är jag på gång igen men ska nog ta det lugnt och mest kolla på tv ikväll.
Jag testade förövrigt mina nya sminkborstar idag och nya mascaran och det blev rätt bra. Älskar borstarna jag köpte på VS, de är bra och känns sköna att sminka sig med.
 
 

Blev väldigt produktiv helt plötsligt.

Jag har skrivit ner vad jag ska säga på redovisningen imorgon men kommer väl säkert tappa bort mig i  texten så allt blir åt helvete som vanligt. Men nu har jag förberett så mycket jag kan iallafall och ska bara läsa igenom det någon gång till ikväll. Sen har jag varit duktig och dammsugit hela lägenheten och fixat så här är fint igen. Man mår så mycket bättre när det är rent och fint runt omkring men ändå är jag dålig på att städa. Men nu jävlar. Efter att jag hade kartonger och plast överallt på mitt golv efter paketet jag fick så var det dags. Så nu kanske man skulle leta fram julpyntet innan jag hinner stöka ner igen.
 

Jag har fått paket!

Mitt paket från Victoria's secret jag beställde i fredags blev levererat till min dörr idag. Så nu är det en lycklig Jamie som sitter här. Det blev mest baskläder denna gången och en jävla massa bodywash och bodylotion. Jag fick iallafall hem två linnen, två tröjor, ett par snygga leopardmönstade trosor/shorts och en snygg guldig necessär med sminkborstar i. Sen kanske det blev lite julklappar med?
 
 

Vad sent det blev nu då.

Klockan är efter åtta och jag håller på med maten, kommer bli sent innan jag hinner äta. Men skitsamma så länge jag får mat i mig kanske. Jag är lite uttråkad idag och vet inte vad jag ska göra för att det ska bli roligare. Jag försökte ta reda på vad folk vill ha i julklapp så man kan shoppa lite. Men ingen vet vad de vill ha så jag får vänta. Kommer säkert hinna göra av med mina pengar på mig själv innan jag får reda på julklappar. Fan får inte göra av med mina pengar på mig själv innan jul. Kan ni påminna mig om det i en kommentar en gång om dagen än ni snälla?
 

Jag hatar smink.

Det är fan omöjligt att hitta något som är perfekt. Köpte ny foundation idag och den jag hade är för mörk och den nya för ljus. Jag köpte den nya iallafall för jag planerar att blanda dem så de blir perfekta men det är ju sånt extrajobb. Varför kan det aldrig finnas en foundation i rätt ton direkt? Likadant med mascara, är det en bra borste så är mascaran smulig eller vägrar att torka. Det måste nog fan vara rätt svårt att göra smink då det iallafall i min mening aldrig blir perfekt. Kanske är mig det är fel på dock? Det skulle inte förvåna mig om det var så. Borde fan testa Victoria´s secrets smink någon gång. Jag älskar ju deras andra produkter så kanske att sminket är perfekt med.
 

Äntligen har mitt illamående gått över.

Det tog tre dagar innan det försvann men nu mår jag bra igen. Jag måste säga att det är skönt som fan att det är över. Jag fattar inte varför jag mådde illa, jag var inte dålig utan mådde bara illa. Allt blir mycket bättre bara man får äta lite julbord på ikea. Eller så var det kanske min romantiska dejt med Amanda och konserten i fredags som gjorde susen? Något var det iallafall för frisk blev jag.
 

Måste läsa som en galning idag.

Vi ska redovisa en bok muntligt på torsdag så jag måste läsa klart boken snart. Jag har läst de kapitel som varit viktiga för mig om groupies men har fortfarande en del kvar att läsa. Jag är trött som fan idag då vädret är riktigt tråkigt så det går inte snabbt att läsa. Men jag har ju till torsdag på mig så det är bara att kämpa vidare. Jag läser om kvinnor och rockmusik under 60- och 70-talet så det är intressant iallafall. Takläggaren var här idag och fixade läckan i taket så det inte regnar in på mig. Självklart dök han upp innan frukost och väckte mig när han sagt att han skulle komma efter frukost. Allt för att jävlas. Men han är van vid att se mig nyvaken då de väckte mig varje dag när de jobbade med taket. Det var bara att gå och lägga sig igen efter att han var klar.
 

Årets första julbord.

Fatta det var gott med en julbord på ikea. De borde fan ha det året runt. Jag var faktiskt duktig och köpte bara det jag behövde som en ny stekpanna, tre pack med grytor och diskborstar. Skittråkigt egentligen men jag behövde verkligen nya nu. Det fanns så jävla mycket snyggt på ikea nu så jag hade seriöst kunnat shoppa för hur mycket som helst. Men jag kämpade emot och köpte bara det jag behövde och knappt ens det. 
 
Fan nu har det börjat droppa vatten från mitt tak igen och vi har precis bytt takpannor och fixat. Så min hyresvärd var inte glad nu. Fan man hoppas ju att det är något litet fel och går att fixa snabbt.
 

IKEA

Snart bär det av mot nya ikea. Jag har fått en ovana att glömma stänga av plattorna på spisen så jag har de senaste månaderna förstört två grytor och en stekpanna. Så för att kunna laga lite mat här hemma måste jag  handla nytt. Sen måste man ju spendera några timmar bland julpyntet också. Jag hörde även att de serverar julbord till lunch på ikea nu och det hade ju varit helt underbart att få äta lite julbord. Det lär ju bli en bra dag med mamma och Mats iallafall. Ska jag bara försöka att inte göra av med hela mitt csn.
 

Slingblade live Harrys Växjö.

 

Trött som ett as nu.

Var inte i säng förrän vid fyra i natt och blev väckt av grannen i morse så jag är trött som ett as nu. Det blir inget IKEA förrän imorgon vilket är skönt. Så har varit inne i stan och handlat mat nu och ska snart lägga mig och sova lite till. Sen ska jag fixa med bilderna från igår. Slingblade var riktigt bra igår, jag har inte hört dem innan så det var kul att de var så bra. Träffade på sångaren i The Scams och han sa att de var magiska och jag måste nästan hålla med. I övrigt var det en bra kväll, jag fick krama på Hampus Klang och basisten i Slingblade var framme och pratade med mig efter konserten. Älskar när de i banden kommer fram och hälsar på mig istället för tvärtom. Ibland blir jag lite blyg och känner mig jobbig som ska fram och hälsa och krama på alla som spelar i band jag tycker om. 
 
 

Redo för konsert.

Snart dags att bege sig till bussen mot Växjö. Men först tänkte jag ge er lite suddiga bilder på hur jag ser ut ikväll. Uppenbarligen så blev jag suddig idag hur många bilder jag än tog. Jag ska rufsa till håret lite innan jag sticker med för det kan ju inte se ut som på första bilden. Så snart är jag redo för kvällen. Jag lyckades bestämma vad jag skulle beställa på VS sen med så det är gjort. Men det blir bara basgrejer som två tröjor, två linnen, bodywash och sen lite annat som kan behövas. Kan nog även ha blivit en julklapp eller två som inte är till mig själv.
 
 

Beslutsångest som fan.

Hade tänkt att beställa lite från Victoria's secret men det finns så mycket snyggt att jag inte kan bestämma mig. Blir galen på det och kan inte beställa allt snyggt jag ser. Jävla affär att ha snygga saker. Om man ska skita i julklappar och bara shoppa till sig själv i år. Jag har seriöst inte gjort något annat än att sitta framför deras hemsida hela dagen. Men mår fortfarande illa så lite tröstshopping är nästan befogat. Men nu måste jag ta tag i mitt liv om jag ska lyckas ta mig till konserten ikväll. Kommer bli jobbigt som fan imorgon när jag och mamma ska till IKEA. Särskilt när jag ska ta nattbussen hem och är hemma vid halv fyra på morgonen. Men vill man gå på konsert så får det bli så.
 

Imorgon blir det konsert.

Imorgon blir det att kolla på Slingblade i Växjö tillsammans med Amanda. Jag har ingen aning om ifall de är bra eller inte med det märker jag imorgon. Kommer bli kul att hänga med Amanda lite utanför skolan iallafall. Vi gör det alldeles för sällan enligt mig så det är på tiden nu. Så nu får jag bara hoppas att mitt illamående som jag haft hela dagen släpper till imorgon. Annars får jag fortsätta proppa i mig mat hela tiden för det verkar vara det enda som hjälper just nu. 
 
 

Usch

Känner inte riktigt för skola idag då jag är trött som fan. Men det kanske blir bättre efter att jag somnat på bussen lite. Sen har min hy blivit skit torr igen så jag känner mig rätt ofräsch. Det blir så när det börjar bli kallt ute så det var knappast någon överraskning. Men det är inte uppskattat alls så ikväll blir det peeling och ansiktsmask och allt annat skit som kan hjälpa. Jag är rätt gnällig idag så kanske dags att sluta skriva och äta frukost innan det är dags för skolan.
 

Jag har fått paket.

Min nya sammetsklänning kom idag och den är så snygg. Så nu behöver jag bara lite festligheter som gör att jag kan använda den.
 
 

Sitter ute hos min bror nu.

Jag snor hans dator lite medan han sitter på jobbet och inget märker. Det är min gamla dator iallafall så han får inte gnälla. Ja håller på att googla felkoden till hans bil så vi blir lite klokare på vad de är som behöver bytas. Så en styck lambdasensor behöver inskaffas verkar det som. Tur man inte har bil och behöver bekymra sig om sånt.
 

Jag har världens bästa grannar ibland.

Min granne var precis uppe hos mig med mina jultidningar som jag beställt och två påsar nybakade lussebullar. Jag älskar lussebullar och att få saker jag beställt så perfekt avslut på min dag. Jag behövde verkligen det efter denna dagen. Har haft lite ångest och mycket att tänka på med praktiken och sånt.

Fullt upp idag.

Det är inte lätt att skriva ett CV när man inte har gjort det på runt 8 år. Var till och med tvungen att ringa chefen för att höra vilket ord jag ska använda för min tjänst. Men nu är mitt CV och personliga brev skickat till en praktik plats. Vi ska göra praktik i 10 veckor till våren så måste söka plats nu. Så jag pratade med dem i telefon tidigare idag och de bad mig skicka in min information. Så nu är det bara att vänta och hoppas. Jag är nervös som fan nu men det känns ändå bra. Hoppas, hoppas, hoppas det går bra.
 

Jag vill ha!

Jag sitter och skriver ner min önskelista inför julen och snubblar över Polaroids nya kamera och blir helt kär. Jag vill fan ha en sån här. Ingen som har 2000kr över och kan köpa den och lite film till mig? 2000kr för en kamera och film är ju knappt inget alls.
 
 

Tog en jävligt lång sovmorgon idag.

Så jag har bara varit uppe i en timme ungefär. Var tvungen att skicka in min text till uppsatsseminariumet innan 12 så kunde inte ligga och dra mig längre. Jag satt och fixade med texten igår så det var bara att  läsa igenom den och maila iväg den idag. Så nu ska jag snart fixa lite frukost och bara ta det lugnt. Sen får vi se lite senare om jag får sms om att jag har paket att hämta ut eller inte. Jag väntar ju på den snygga sammetsklänningen och tycker att den kan dyka upp nu.
 

Har sovit kasst i natt med.

Så jag är trött som ett as idag med. Jag fattar inte varför jag inte kan sova redigt utan bara drömmer en massa konstigt. Det känns som om det är något som inte vill släppa utan som jag ligger och tänker på. Men vet inte vad för jag är inte stressad över något. Jaja det rättar väl till sig så småningom.
 

Lugn kväll idag.

Orkar inte med så mycket efter jobbet utan det blir lugnt ikväll. Jag har lagat mat till imorgon så har inga mer måsten jag behöver göra. Jag ska försöka gå och lägga mig någorlunda tidigt ikväll så jag orkar med jobbet imorgon. Sen på måndag är det dags att ta tag i uppsatsen igen. Jag har försökt att ta lite paus nu under helgen men jag kan inte släppa den helt. Så det blir små ändringar gjorda hela tiden.
 

Jobbar.

Sitter på jobbet nu trött som ett as efter en natt utan sömn. Kunde verkligen inte somna igår vilket är jobbigt som fan. Men jag hade kul hemma hos mamma och fick god mat och tea. Sen kollade vi på min brors bilder från USA vilket var kul.
Jag funderar verkligen på att spendera frukostrasten med att sova lite. Men det finns en risk att jag inte vaknar på några timmar om jag stänger ögonen.
 

Mår lite bättre idag.

Men det kan bero på att jag håller mig sysselsatt så jag inte har tid att tänka på konserter. Jag har precis varit inne i stan och handlat lite mat så jag överlever helgen. Kommer spendera dagen med att städa tror jag, det behövs iallafall. Sen ikväll ska jag och mina bröder hem till mamma för att umgås lite. Så det kommer nog vara fullt upp hela dagen.
 

Bullet.

Jag försöker fixa så jag kan se Bullet igen i år men det går inget bra. Folk kan inte eller har inte råd då de spelar rätt långt bort. Men jag vill verkligen se dem igen så det gör mig skitledsen när det inte verkar som om det går att fixa. Så nu sitter jag här ledsen och med ont i magen och vet inte vad jag ska göra. 
 
 

Pluggar.

Har pluggat konstant sen jag vaknade idag och kommer fortsätta ett tag till. Så mitt liv är inte så roligt just nu men jag måste plugga. Jag har snart skrivit två sidor på uppsatsen och det är fan duktigt gjort. Men jag måste nog snart ta en tea-paus och kanske få lite frisk luft. Mmm det låter som en plan.
 

Skit vad trött jag är.

Det känns som om jag inte gjort något alls idag men jag har läst en jävla massa. Men då jag bara skrivit runt tre rader på uppsatsen så känns det inte som jag gjort något. Men jag kan inte skriva mer förrän jag läst klart boken. Det är väldigt frustrerande på ett sätt för jag vet vad jag vill skriva och vet att det finns i boken men måste läsa klart för att inte det ska bli några fel. Tänk om jag missförstår något bara för att jag inte läst allt så får jag göra om skiten sen. Jag har iallafall ingen brådska med att skriva men det är det jag tycker är roligast så att läsa är inte det jag ser fram emot mest.
 

Shopping.

Jag kunde inte låta bli när jag hittade denna snygga klänningen i sammet. Så den blev hemklickad igår och nu är det bara att vänta. Min absoluta hat grej att behöva göra men jag överlever nog. Jag får ju en snygg klänning som belöning när jag väntat klart.
 
 
 

Handledningen gick bra idag.

Det är så skönt att ha en handledare som skriver om nästan samma sak som mig och redan har brottats med problemen jag har. Jag går alltid därifrån mycket klokare än vad jag var innan och vet vad jag ska göra näst. Så nu blir det att fokusera på forskning om fans och cock rock. Sen på måndag ska jag skicka in nästa text till uppsatsseminariumet. Förhoppningsvis så går det bättre än det förra seminariumet som inte hjälpte mig alls utan bara gjorde mig förbannad.
 

Sitter i skolan nu.

Håller på att leta efter litteratur att använda i min uppsats. Så just nu sitter jag och läser om kvalitativa intervjuer och det är inte världens intressantaste. Men så fort jag är klar med det får jag börja läsa i Heavy metal boken och On record vilket är lite mer lockande. Jag ska träffa min handledare vid två så jag har lite tid att fördriva innan dess. Så lika bra att spendera den med att skriva på uppsatsen. Jag fixade även fram en ny framsida till uppsatsen igår så nu är den snygg som fan. Detta är bara en preliminär framsida dock så slutresultatet kommer nog inte se ut så här. Men vad tycker ni?
 
 

Det blev lite gjort idag iallafall.

Jag har mest skrivit på uppsatsen idag och kommit en bit på vägen. Jag har gjort om min inledning för att göra den lite mer tydligt samt att jag har skrivit en del på bakgrunden. Så imorgon blir det handledning och att leta böcker på biblioteket. Det känns skönt att det går framåt med uppsatsen och att jag inte fastnar i något moment. Som det ser ut nu lär jag nog vara klar i god tid innan deadline. Men då kan jag finputsa på texten tills den blir perfekt.

Jag har inga lektioner alls denna veckan.

Det känns lite konstigt att inte ha en enda lektion denna veckan. Men det betyder bara att jag får mer tid på mig att skriva på uppsatsen. Det är gött som fan att slippa tänka på att det ska läsas inför andra lektioner. Men jag måste nog ta mig till skolan och träffa min handledare någon dag i veckan iallafall. Det är fortfarande lite svårt att veta vad som ska vara i vilken del av uppsatsen. Så nu skriver jag bara så jag får ner det och så är det bara att flytta runt det sen.
 

Second hand fynd.

Jag och pappa var ju på en second hand runda igår och jag lyckades faktiskt fynda lite. Jag har fastnat lite för sammet nu så det blev en bolero och en klänning i det samt en glansig tröja med luva. Plus att jag hittade ett knivblock som blev perfekt till mina färgglada knivar jag fick förra månaden. Det var träfärgat när jag köpte den och innehöll knivar men pappa spraymålade den svart rätt snabbt och som tack fick han behålla knivarna som satt i.
 
 

Bilder från igår.

Vi firade Tyras 2-års dag igår med bus, ballonger och presenter. Jag tycker hon blev riktigt snygg i min födelsedagspresent. Eller vad tycker ni?
 
 

Guld, guld, guld.

 

Idag ska vi fira Tyra.

Lilla Tyra fyllde ju år förra helgen så vi ska fira henne idag ute hos pappa. Det kommer nog bli en bra dag förhoppningsvis. Men jag kommer börja den med second hand shopping med pappa. Jag vill ha lite nya kameror så det blir att leta efter det idag. Hoppas, hoppas att jag hittar något vettigt.
 

Åhh jag vill gå på konsert igen.

Jag har lite efterkonsert-depression just nu och jag vill verkligen vara uppe i Dalarna just nu och se på Bullet. Det kan tyckas dumt med tanke på att jag sett dem två helger på raken. Men jag hade fan inte dött av att se dem en tredje helg. Jag vill verkligen se dem igen snart. Jag hatar att inte ha någon konsert inplanerad som man kan planera inför. Men imorgon blir det nog att fira lilla Tyra som fyllde år förra helgen och jag har fixat världens snyggaste present. 
 

Jag trodde jag hade blivit galen där ett tag.

Fick ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut och kunde för allt i världen inte komma på vad jag hade beställt. Jag är lite milt shopaholic så att jag beställer saker är givet men jag vet alltid hur många paket jag har på väg. Men nu hade jag ju redan fått allt jag beställt denna månaden så detta paket var ett mysterium. Jag började till och med fundera på om jag börjat beställa saker i sömnen men som tur var har jag inte börjat med en sån ovana. Utan istället var det lite film till kameran som inte fanns i lager när jag beställde i somras men som nu kommit in. Som tur var är det redan betalt och klart så nu är det bara att börja fota med mina älskade analoga kameror igen.
 

Det gick bra i skolan idag.

Vi hade en liten föreläsning om formalia och sen berättade en av våra lärare om hennes avhandling. Det var rätt intressant men kanske för  att det blev mer snack om att hustrun till kompositören kanske rymde med en målare än om hans verk. Det bästa var iallafall när läraren blev så engagerad att hon började svära åt målarens bilder på hustrun. Hade inte avhandlingen varit på tyska så hade jag nog faktiskt kollat upp den. Iallafall bläddrat lite i den och kollat på bilderna.
 

Trött och omotiverad.

Så ingen bra dag att ha lektion på. Jag vill fan bara gå och lägga mig igen och stiga upp när det är ljust och har slutat regna. Men det får jag visst inte så bara att pallra sig ut till cykeln och ta sig till bussen. Woohoo!
 

Rolling stone magazine

Har spenderat dagen med att gosa med kattungen och läst i Rolling stone magazines arkiv efter artiklar som kan vara bra till min uppsats. Så det har varit en bra dag då Rolling stone magazine faktiskt är väldigt intressant att läsa. Men nu hittar jag inget mer i deras arkiv så det blir att fortsätta läsa i Electric ladyland som jag fick hem i brevlådan i förra veckan. Åhh jag trivs verkligen nu när jag får skriva uppsats och fördjupa mig i det jag tycker är intressant. 
 

Fick äntligen en sovmorgon.

Så den tog jag vara på och sov lite extra länge. Men nu känner jag mig piggare och har inte lika ont i kroppen längre. Så idag blir det plugg och att gosa med kattungen jag hittade nere på gården. Den ligger och har det gott i min soffa nu. Den såg så ensam ut och jag såg så ensam ut så lika bra att låna upp den till lägenheten lite. 
 

Sova

Jag hade seriöst kunnat sova bort hela denna dagen. Jag somnade på bussen till skolan, höll på att somna på lektionen, somnade på bussen hem och sov fyra timmar efter jag kommit hem. Men nu har jag nog sovit tillräckligt för att min kropp ska ha återhämtat sig. Så imorgon blir det att stanna hemma och plugga hela dagen. Jag måste gå igenom Rolling stone magazines arkiv och leta efter groupies. Kommer bli en bra dag så länge jag är piggare än idag.

Skola idag.

Jag är trött som fan och har ont i hela kroppen efter konsert och jobb igår. Men jag ska nog lyckas cykla till bussen och ta mig till skolan iallafall. Men det hade varit skönt att stanna hemma och bara ta det lugnt idag.
 

Bullet live på The Tivoli del 2.


 

Bullet live på The Tivoli del 1.

 

Electric boys live på The Tivoli

Det var ju fyra olika band som spelade igår men de enda vi kollade redigt på var Bullet och Electric boys. Jag blev helt fascinerad av sångaren i Electric boys så det blev mest bilder på honom under deras konsert. Men det kanske inte gör så jävla mycket?
 
 

Äntligen hemma igen.

Jag är trött som satan men fan så kul jag har haft i helgen. Det var riktigt roligt att träffa Nico igen och se hennes lilla lägenhet. Sen var ju konserten helt underbar och när den avslutas backstage så kan jag inte vara annat än lycklig. Finns fan inget bättre än Bullet och jag älskar fan att se dem live. Sen fick jag även träffa på Frida och Frida som jag inte träffat på evigheter. Jag har saknat dem som fan så det var skönt att få krama på dem lite. Jag ska alldeles strax kolla igenom alla foton jag tagit men ni får se hur jag såg ut nu iallafall.
 
Jag ser helt knäpp ut på sista bilden när det blir skugga över ögonen men skit samma.

Helsingborg.

Bullet bussen är redan på väg ner till Helsingborg så det börjar bli dags för mig att sätta mig på en buss ner också. Kommer bli så jävla kul ikväll och jag längtar som fan. Men först är det bussresa som gäller och sen fika på Ebbas fik innan det är dags för konsert. Jag kommer ha fullt upp så vi hörs igen imorgon kväll då jag kommit hem igen. Men då kommer ni få se en jävla massa bilder på snygga karlar i bra rockband och kanske en eller två på mig i min nya klänning.
 

Blekinge

Det blev ingen bra start på dagen och jag var förbannad som fan när vi åkte ner till Blekinge. Men jag lugnade ner mig efter ett tag och hade en trevlig dag med pappa. Jag fick även min nya klänning och den passar och är snygg som fan. Men den var verkligen inte i sammet som det stod men skitsamma för den var riktigt snygg. Så det bli den på konserten imorgon. Åhh jag får se Bullet imorgon.
 
 

Fredag

Jag och pappa ska snart åka ner till Blekinge och fixa med farmors och farfars grav så den blir fin till alla helgona. Sen ska vi åka en runda till pappas barndomskompis Bo med så vi blir nog borta hela dagen. Men jag känner inte för att plugga idag iallafall så tar en paus och åker iväg istället. Imorgon är det Helsingborg och konsert som gäller och jag ska hämta ut min nya klänning idag. Förhoppningsvis passar den men det märker ni senare om jag är helt förbannad i nästa inlägg eller inte.
 

Hur mycket kan man missförstå en text egentligen?

Blev förbannad som fan på seminariet idag för att det blev en stor diskussion om sex istället för om min metod. Jag har skrivit i min empiri vad det är som driver tjejer att bli groupies och sex är inte en del av det utan kärlek. Men de verkar ju tro att kärlek är samma sak som sex. Bara för att jag nämner sex betyder inte det att man kan skita i att läsa resten av texten. Men men skit i det nu för vill de bara läsa hälften och sen döma efter det så är det deras problem. Men nu ska jag läsa igenom min text och se vad som är otydligt och ändra det så de kanske inte fokuserar bara på sex nästa gång. 
 

Vad mörkt det är.

Jag måste fan ut och cykla i det här väldigt snart. Jag ser inte riktigt fram emot det men jag är inte mörkrädd så det ska nog gå bra. Idag är det iallafall skola som gäller och att diskutera uppsatserna. Det ska bli kul att se hur långt klasskompisarna kommit. Det skrivs ju om väldigt intressanta saker i klassen så det kommer bli intressant att läsa dem sen. Men det är ett tag till tills vi ska vara klara med dem men det går nog rätt fort.
 

RSS 2.0