Hur mycket får man plats med i ett tält?

Nu är det städat och fint här hemma iallafall. Jag har även påbörjat en fin liten hög i hallen med saker som ska packas ner till torsdag. Men vad ska jag ha på mig? Jag tror inte Amanda blir så glad om jag tar med hela garderoben. Men jag hatar att inte kunna välja som jag vill när jag stiger upp på morgonen. Utan måste ta det som finns nerpackat som man kanske egentligen inte vill ha just då. Stora problem man kan ha ibland. Ett annat problem är hur fan jag ska överleva i ett tält från torsdag till söndag? Men det kommer bli dagar fyllda med musik och rockstjärnor så det kommer nog gå det med.


Snart är det Muskelrock!

Det kommer bli så jävla kul att få hänga på festival med Amanda. Men först har jag en jävla massa att fixa här hemma, det ska både städas och pluggas. Så ni får en bild från i fredags när Emma, jag och Martin uppenbarligen hade kramkalas att titta på så länge.


Jag har fått paket.

När jag kom hem fanns det ett fint paket ner knölat i min postlåda. Jag älskar att få paket. Särskilt när paketet innehåller en skitsnygg väska.


Bilder från utställningen idag.

Här kommer en bildbomb för er som är intresserade. Jag lägger ut bilderna här för att de i klassen ska kunna få tag på dem om de vill. Så det är bara att klicka på miniatyrerna och spara om ni i min klass vill ha dem.

   

   

   

   

   

   

 

Så här kul har vi i skolan.

Sista dagen i skolan idag.

Japp idag är det utställning av vår projektidé på Växjö konsthall. Jag har ingen aning om hur det kommer gå till eller vad vi ska göra så jag är lite nervös. Men arbetet är klart och det är bara detta kvar och en egen reflektion över arbetet. Så snart, snart är det sommar. Sen på torsdag blir det Muskelrock tillsammans med Amanda och jag har hört rykten om varmt väder.


Vår affisch vi gjort till idag.

Jag har fått paket.

Äntligen fick jag min födelsedagspresent från min bror som jag väntat på. Glad Jamie! Jag fick en väldigt bra present med. Nämligen två böcker med Tank Girl och Tank Girl är lätt bäst.


Mors dag.

Så idag får mamma bestämma allt och då blir det Gräddhyllan med oss barn. Så jag, mamma och mina bröder ska åka iväg i eftermiddag och fika lite. Det är bara mamma som varit på Gräddhyllan så det ska bli kul att se hur det är där. 


Fan vad kul det var igår.

Men jag blev lite trött och fick huvudvärk på kvällen. Men allt som allt en väldigt lyckad kväll med sköna människor. Jag tog dock inte så mycket bilder igår men jag kanske kan lyckas sno några från de som tog bilder. Men ni ska få se bilder på mina underbara klasskompisar jag hängde med igår.


Emma och Amanda


Violetta och Martin som till sist gick med på att bli sminkad.


Party hard.

Sitter hemma hos Amanda nu och vi har precis lagat mat och ätit. Så sen när vi orkar röra på oss igen blir det att börja fixa till oss för ikväll. Men som det ser ut nu kommer jag inte ens kunna knäppa mina skinnshorts för min mätta mage. Men det blir nog bättre snart.


My baby does the hanky panky

Det är nog den bästa Cramps låten man kan starta en dag med. Man kan inte annat än le när man hör låten. Det kan ju dock bero på minnerna jag har från när sångaren Lux sjöng den live för mig. Idag blir nog en bra dag iallafall. Arbetet är färdigt och jag läste igenom det igår och det är bra. Idag blir det att handla mat till på måndagens vernissage då vi ska redovisa arbetet. Sen blir det party hela kvällen och det kommer bli skitkul. Ska bara försöka att inte frysa ihjäl i mina nya skinnshorts.



Carpe Noctem

Jag håller på att packa och fixa inför imorgon. För då blir det att stanna kvar i Växjö och gå ut och festa med Amanda, Emma och Violetta på Carpe Noctem. Det kommer nog bli skitkul och jag ser fram emot det som satan. Men nu är det stora problemet vad jag ska ha på mig? För uppenbarligen ska det regna en massa också och vara kallt ute. Dumma värld!


Jag kan ha råkat...

beställa hem en till ny väska. Jag avbeställde den på Ellos eftersom de krånglade som satan. Sen beställde jag en likadan på en annan sida istället, men jag kanske inte hinner få den innan festivalen. Så jag kan ha råka klicka hem en snygg väska från Nelly.com med. Men jag behöver verkligen en redig väska på Muskelrock och med studentrabatt så blev det inte så dyrt tillsist. Men visst är denna med snygg?


Snart får hela Sverige se att jag är ett Bullet fan.

Fick precis ett mms från en kompis med en bild på mig från Sigges loge och texten att snart syns du på TV4+. Uppenbarligen ska Bullet vara med i Du är vad du äter och då även jag eftersom jag stod längst fram vid scenen när de filmade. Men jag skulle bara vara med i två sekunder av programmet. Men det är lite kul faktiskt.


Jävla ellos helvete.

Nu meddelar de att min fransväska som jag beställde inte ska komma förrän den 10 juni. Jag behöver den på Muskelrock den 2-4 juni. Nu måste jag hitta en ny väska skitsnabbt. Jävla helvete, de ska få fan för det. Har iallafall min nya väst på mig idag.



Jag har fått paket.

I paketet fanns två skitsnygga mockavästar med fransar på. Nu jävlar ska jag se hippierock ut på Muskelrock festivalen. Jag ska bara fixa lite snörning på dem så jag kan stänga dem snyggt. Jag älskar att få paket, finns inget bättre än att skämma bort sig själv ibland.




Skola idag igen.

Ska snart sticka till skolan för handledning på vårat arbete. Men tror ni inte att det ska ösregna ute. Jag måste cykla i den skiten och mina regnbyxor är sönder. Det är fan inte lätt att hålla sig glad då. Jag är nog världens tröttaste och otrevligaste människa just nu och då hjälper fan inte ösregn. Dumma värld!



Vad ska man hitta på idag då?

Jag är fortfarande trött efter att ha jobbat hela helgen så blir nog att ta det lugnt iallafall. Vi skulle ha träffats för att jobba med grupparbetet med de fixar utan mig idag. Jag skrev lite på det i helgen och förhoppningsvis är det något vi kan använda oss av. Sen blir det nog skola och plugg som satan hela veckan. För nästa måndag ska allt vara klart och redoviosas på Växjö konsthall eller nåt sånt.


Dumma oväder.

Här har åskat och blixtrat hela kvällen och jag tycker inte riktigt om det. Det hjälper inte heller när strömmen går och jag måste sitta själv i tystnaden och mörkret. Men jag överlevde och nu är strömmen tillbaka och ovädret har dragit förbi. Så nu slipper jag förhoppningsvis regn på ett tag.


....

En dag kvar på jobbet denna helgen och sen är det tillbaka till skolan igen. Hoppas att denna dagen går lika smidigt som gårdagen, för jag är trött nu och borde sova. Men lite jobb ska jag nog överleva, så får jag sova när jag kommer hem igen.


Gossip girl.

Fan jag har fastnat för Gossip girl igen, den är så jävla bra och snygg den serien. Den är även helt perfekt efter att man jobbat en hel dag. Jag orkar inte med mer iallafall utan vill bara spendera kvällen i min soffa framför tv:n.


Jobb, jobb, jobb.

Fan jag lyckades stiga upp när klockan ringde vid fem i morse. Har inte jobbat på ett tag nu eller behövt stiga upp så här tidigt. Men det gick bra. Nu ska jag bara lyckas cykla till jobbet med och jobba en hel dag. Men solen skiner så det ska nog inte vara några problem.


Läder och turkost.

Jag tog en liten tur in till stan innan och träffade min mamma och bror för lite mat och handlande. Jag hade så tråkigt hemma och ville göra fler armband, men behövde mer tråd då. Så nu har jag gjort några snygga i läder också. Vad tycker ni? Passar det inte bra ihop?


Förlåt för dålig uppdatering.

Men jag fastnade i lite pysslande och städande igår. Det blev dock mest pyssel, men köket blev städat iallafall. Vad tycker ni om de somriga armbanden jag fixade ihop? Rätt simpla men ändå fina.

Nu har äntligen solen hittat hit igen så nu är min vårdepp som bortblåst. Hoppas bara det håller sig fint ett tag nu. Vill inte ha blåst och regn när jag ska cykla till jobbet i helgen.


Ännu en dag med tråkigt väder.

Vad fan är detta? Var är sommarsolen? Jag känner hur all energi bara försvinner bort från mig. Det blir värre för varenda dag som man måste vakna upp till detta tråkiga jävla väder. Jaja idag ska jag iallafall in till stan och handla och fixa lite. Måste lämna tillbaka mc-bootsen som pappa köpte bland annat.

Är det ingen som har något tips på hur fan man orkar med våren när det bara är fult väder?


Vad ska man göra ikväll då?

Jag är så uttråkad att jag mest vill gå och lägga mig egentligen. Men jag borde diska och städa undan lite istället. Usch man mår inte bra med detta dåliga vädret hela tiden. Det är blött och kallt och helt jävligt ute. Så det finns en risk att jag stannar kvar här i soffan och kollar tv istället. Även fast jag borde diska.


Röstlektion idag.

Japp uppenbarligen ska vi lära oss att tala idag i skolan. Det kommer nog bli kul faktiskt, ska bara överleva förmiddagen och grupparbetet först. Jag är så trött på det arbetet nu, men kämpar man på blir det klart snabbare. Sen vill jag fan ha lite sommar. Sen imorgon blir det nog att lämna tillbaka mc-bootsen pappa köpte till mig. De känns inte rätt och då de var väldigt dyra är det bättre att lämna tillbaka dem då.


Nya skor.

Min pappa var snäll och köpte ett par nya mc-boots till mig idag. Jag har trånat efter dem ett tag nu, men nu när jag har dem är jag inte riktigt lika säker. Varför ska det vara så svårt att hitta de perfekta mc-bootsen? Jag får fundera på det till på torsdag för då ska jag och pappa in och handla i stan.


Usch jag vill inte.

Jag är så jävla skoltrött nu så jag vill inte mer. Det hjälper inte heller att det är skitväder ute när man tvingas stiga upp tidigt på morgonen. Det känns som vi har skitmycket att göra men det är helt omöjligt att komma ihåg allt. Jag bara tar en dag i taget och hoppas på att jag inte missar något just nu. Men jag försöker vara glad ändå vilket inte är så lätt.


Varför måste jag plugga på min födelsedag?

Kan de inte anpassa schemat efter mitt liv lite mer? Nu är jag iallafall hemma igen och det gick bra med grupparbetet. Jag fick till och med glasstårta av Emma och den var riktigt god. Men jag tänkte bara lägga upp en bild på lite presenter jag fått, har fått en del i förskott innan. Plus att jag fick mina presenter i helgen när vi firade mig så har inte fått något idag. Men det jag fick i helgen var bland annat lite böcker, en väska och en Meat Loaf CD.



Lite kul också att jag får kommentarer på bloggen hur jag effektivt ska lyckas gå ner i vikt. Så nu är jag inte bara gammal utan tjock också?


Idag är det min födelsedag!

Jag tänkte att jag tar och fyller 22 igen. Det är ändå ingen som tror på mig när jag säger min ålder så 22 blir bra. Jag kommer spendera min dag på skolan och arbeta med grupparbete. Men det är ju inte så farligt med tanke på vilka det är jag gör arbetet med. Vi lär ju ha kul iallafall, plus att jag tvingade dem att baka tårta till mig. Men det är ju inte säkert att de gör som jag säger för det.



Mitt fynd från auktionen idag.

Jag lyckades ropa in ett helt komplett set med bestick för bara 70kr. Det var mina favoritbestick också så jag är verkligen nöjd. Men de får åka in i skafferiet så länge för de får bli finbestick.



Nu är det snart dags för auktion.

Jag älskar auktioner och loppisar så det kommer troligtvis bli skitkul idag. Bara vädret håller sig någolunda fint. Jag hatar när det är blött och kallt. Man kan ju även hoppas på att det finns något man behöver som man kan ropa in. Fast jag tror jag har det mesta jag behöver nu.


Efter en kväll med en massa god mat...

så är jag trött och vill hem och sova. Men då ska det spelas spel och jag hatar spel. Men, men jag låter dem spela i en kvart och sen tvingar jag någon att köra hem mig. Det är ändå jag som firas idag så jag bestämmer. Jag ska stiga upp tidigt i morgon och gå på auktion så vill verkligen sova snart.

Sitter ute hos pappa...

och ska alldeles strax fixa ihop tårtan. Sen i kväll någongång kommer mina bröder, Peter, Gabriella och Tyra. Så det kommer bli en lugn och trevlig kväll förhoppningsvis. Jag behöver inte så mycket mer för att fira min födelsedag. Det hade ju varit kul att gå på konsert med det är inget roligt band som spelar i närheten. Jag var ju på en av de bästa konserterna i mitt liv förra helgen. Det var verkligen en av de bästa kvällarna i mitt liv bara för att jag fick hänga backstage igen. Det var en sån stämning att det var självklart att jag fick vara där. Bara därför får ni lite mer bilder från konserten.










Nya skinnshorts.

Det råkade bli lite shopping idag när jag väntade på bussen. Men vem behöver inte ett par skinnshorts nu till sommaren? Jag älskar skinnshorts men de jag redan har är Kenzas Jofama shorts och de är synd att slita på de dyra. Så nu hittade jag ett par som jag kan ha mer till vardags och kanske på festivalen. Så väldigt nöjd Jamie.




Dags för skola idag.

Vi har ett kulturprojekt att tänka ut och skriva ner, så det blir mycket att göra i gruppen idag. Vi skulle egentligen gjort det igår, men då mådde inte Amanda så bra. Så får ta det idag istället. Men det är nästan bra för nu har man lite ny energi, för vi fick tillbaka betygen på kultursociologin igår och vi fick VG. Det känns så jävla skönt, för vi jobbade och stressade som idioter med vårat fältarbete. Då är det skönt att få lite lön för mödan med ett VG.



Jag måste säga att detta är lite tråkigt.

Jag sitter här ensam i min lägenhet och läser kurslitteratur som en galning. Visst att boken är intressant men inte särskilt rolig att läsa. Jag känner ett starkt behov av sommarlov snart. Sommarlov och mer Bullet konserter.


Jag älskar denna bilden, den är så fin.


Det blev ingen skola idag.

Vi skulle egentligen jobbat med grupparbetet idag men Amanda mådde inte bra så vi får ta det imorgon istället. Så idag blir det att stanna hemma och läsa kurslitteratur istället. Det behöver jag också göra så det lär bli plugg hela dagen iallafall. Kanske att jag kan flytta ut pluggandet i solen sen när det blivit lite varmare. Jag var precis ute på en liten promenad och det var faktiskt lite kyligt.



Jag och min moped.

Jag hängde med pappa hem efter att vi varit i Halmstad idag. Jag skulle bara läsa kurslitteratur och det är roligare att göra i solen hos pappa istället för inne i min lägenhet. Så blev det även en tur med pappas moppe till Källshult. Det är så fint där nu på sommaren tycker jag.



Halmstad med pappa idag.

Pappa kommer snart och hämtar mig så ska vi åka till Halmstad och handla lite. Eller pappa ska handla inte jag, verkligen inte jag. Vem tror jag kommer lyckas med det? Det är alltid kul att umgås lite med pappa så det kommer bli en bra dag vare sig jag handlar eller inte. Men först lite frukost och sånt nödvändigt.


Jag kan ha råkat beställa en ny väska.

Men jag behöver en bra väska som jag kan ha över axeln på festivalen i sommar. Denna var så fin och lite hippieaktig med sina fransar, så jag var helt enkelt tvungen att ha den. Det är något med fransar som gör att man bara älskar det.



Min nya snygga Bullet tröja är på.

Jag var ju självklart tvungen att köpa en till Bullet tröja i lördags. Först för att de är så snygga och för det andra så var det så kallt att jag nog hade frusit ihjäl utan en extra tröja på.





Jag hittade lite vimmelbilder från Sigges loge.

Man ser oss inte så bra men vi är där, sen blev det ju lite snygga bilder på de i Bullet och min mamma som buggar.











Plugg hela dagen.

Har haft fullt upp i skolan hela dagen och nu sitter jag hemma i min soffa och pluggar musikjuridik. Det verkar aldrig ta slut med saker man ska göra och jag börjar bli lite skoltrött. Just nu tror jag även att jag har drabbats av lite solsting för jag är yr och mår lite konstigt. Men ska dricka en massa vatten och hoppas på att det hjälper och sen skriva klart en uppgift och skicka in.

Usch är det verkligen måndag igen?

Uppenbarligen är det så och jag har skola att gå till. Men det var jobbigt att stiga upp i morse, all sömn jag förlorade i lördags ville tas igen i natt. Men så ringer klockan skittidigt och jag måste stiga upp. Jag får nog sova imorgon istället, för jag tror inte vi börjar förrän vid tre då.

Bullet på Sigges loge

Här får ni lite snygga bilder från konserten och när jag hängde backstage igår. Fan jag vill göra om det igen, Bullet är fan bäst i min värld.




























Jag och min favorit med ölen i högsta hugg.

Nu är jag äntligen hemma igen.

Fy fan vad kul denna helgen har varit. Hotellet var jättefint och det bästa var att vi fick ett familjerum. I familjerummen finns det en våningssäng vilket jag och Nico självklart var tvungna att sova i. Så mamma fick hela dubbelsängen själv. Konserten var skitkul men det var svinkallt på Sigges loge så man var tvungen att ha ytterkläderna på hela kvällen vilket är lite fel. Men efter konserten hängde vi backstage så då fick Hampus Klang agera personlig handvärmare åt mig. Han är fan bäst den karln ibland och tar hand om sitt fan som fryser. Så här såg iallafall vårat hotellrum ut efter att vi hade varit där en natt.



Jag kommer snart att lägga in lite snygga bilder på bandet från konserten. Men måste göra dem lite lättare först.

Nu är vi redo för Bullet.

Så dags att dra till Sigges Loge och rocka hela natten lång.


Jag älskar mina röda skinnbyxor.

Idag gäller det.

Ikväll får jag se Bullet igen och jag längtar. Men först blir det att sticka ner på Gamla torg för sommarens första loppis. Det är det bästa med sommaren här, så ska vi slå vad om att jag kommer jobba varenda loppislördag i sommar. Men jag kan vara med på den första iallafall och jag får se Bulllet idag. Så en förbannat bra lördag idag.




Jag har fått paket och shoppat.

Jag har gått upp lite i vikt så nu har de flesta av mina BH:ar blivit för små. Så det behövdes lite shopping på det området. Sen blev det lite till bara för att.


Den i lila och leopard fick jag i paketet. Den svarta köpte jag tre av bara för att det behövs.


Sen blev det lite snygga trosor också.

Hur mycket kan man behöva egentligen?

Jag ska vara iväg tills på söndag, så det blir väl halva garderoben som får följa med. Så just nu varvar jag läsande av kurslitteratur med att lägga fram allt som ska packas ner. Samtidigt springer jag runt i mina nya skor och lyssnar på Meat Loaf på hög volym. Jag tycker fan om mina nya skor, det var ett bra köp faktiskt. Även om väldigt många troligtvis anser att jag inte kan behöva mer skor när jag redan har över 50 par. Men som kvinna kan man aldrig få för mycket skor.


Sista dagen i skolan för denna veckan.

Det är så jävla skönt, för det har varit väldigt tidigt att stiga upp och mycket information att ta in. Så vi ska gå till lunch idag och sen jobba med grupparbetet. Sen blir det hem att packa och fixa för jag sticker in till mamma imorgon. Sen på lördag blir det hotell och konsert. Woohoo!


Mina älskade skinnbyxor är på.


Skit vilken lång och tröttsam dag det var i skolan idag.

Jag höll på att somna på lektionen efter lunchen. Det var verkligen svårt att hålla ögonen öppna ett tag där. Men jag somnade aldrig, men jag hade gärna velat. Men nu kommer jag sova som en stock i natt istället. Sen imorgon är det skola igen och sen är jag ledig resten av veckan. Men då blir det fullt upp inför konserten istället. Ingen rast och ingen ro.


Bara tre dagar kvar.

Sen är det lördag och jag får se Bullet live igen. Det kommer bli helt jävla underbart. De är så grymma live att man kan se dem hur mycket som helst. Iallafall om man är ett fan som jag. Men först ska jag överleva skolan denna veckan. Det känns som om det är en massa att fixa. Men jag ska sticka till skolan tidigare idag och skriva ut alla papper på det som ska göras så jag kan läsa det i lugn och ro. Tycker inte riktigt om att sitta och läsa på datorn, jag missar en massa då.


Mina nya fina skor.

Jag hittade ett par snygga skor idag faktiskt. Jag tycker att de passar till de röda skinnbyxorna iallafall. Eller vad säger ni? Kan jag ha detta på lördag?





Stay wild!

Börjar en ny kurs i skolan idag så får hoppas på att det är en rolig kurs. Sen efter skolan blir det shopping med Amanda och kanske Emma. Jag måste hitta några lämpliga skor att ha till mina röda skinnbyxor på Bullet konserten på lördag. Jag fattar inte hur jag kan ha över 50 par skor men inga som passar till röda skinnbyxor? Det är fan duktigt.



Woohoo!

Har gjort klart och lämnat in en uppgift i musikjuridiken och fick VG på den direkt. Så nu har jag haft en liten Sons of anarchy paus och ska sätta igång med nästa uppgift. Men då de bara rättar uppgifterna på måndagar så får jag vänta tills nästa vecka innan jag får något resultat igen. Men ska försöka göra så många uppgifter jag kan i denna veckan. Men vet inte hur kursen som börjar imorgon ser ut så jag kanske inte hinner med så mycket? Men ska försöka iallafall.

Ny vecka nya utmaningar.

Då förra veckan var så förbannat stressig med fältarbete och redovisning så tog jag det lugnt framför tv:n hela kvällen sen. Så nu är jag utvilad och redo för denna veckan. Vi börjar en ny kurs i morgon men idag blir det plugg med musikjuridiken hela dagen. Woohoo vad kul!

Loppis på Tyrolen.

Det blev inget handlande på loppisen men jag fick se hur Tyrolen såg ut och krama på Hampus Klang så jag är nöjd ändå. Sen på hemvägen blev det lite handlande och nu har jag säsong 2 av Sons of anarchy att roa mig med.

RSS 2.0