Jag har fått paket.

Fick mitt nya snygga linne från Spell and the gypsy idag. Alltså nu vill jag fan ha sommar snart så jag kan använda alla mina snygga kläder. Åhh jag älskar fan linnet för det är så sjukt bekvämt. Sen passar det ju väldigt bra med mina High noon bells med.
 
 

Hälsokontroll.

Har precis blivit klar på HVC för en liten hälsokontroll och allt såg bra ut. Lite mindre stress och mer motion hade varit bra dock. Så nu sitter jag hemma hos mamma och ska fika lite. Måste ner och handla så pausar här. Sen ska jag gasa hem och tvätta.
 

Inspiration.

Åhh ge mig sommar, sol och fransar som fladdrar i vinden. Kan gärna ta det nu tack.
 
 

Städar.

Solen skiner ute och jag är fast inne med att tvätta och städa. Inte så jävla roligt men det behövs göras. Jag har iallafall sällskap av pojkvännen vilket gör det lite roligare. Ska bli skönt att få det rent och fint här hemma iallafall. Funderar även på att möblera om lite, är så jävla trött på min lägenhet nu. Men först gäller det att få bort all smuts och dammråttor.
 

Grillat är fan bäst.

Åhh vad gott det var med ytterfile och sallad till middag idag. Perfekt start på grillsäsongen! Nu sitter vi och slöar vid köksbordet för orkar fan inte röra på mig. Kanske skulle ta och somna i soffan lite. Det hade fan varit skönt nu.
 

Grillkväll hos pappa.

Sitter med min fina karl hemma hos pappa med familjen och extrafamiljen idag. Vi hade tänkt att grilla lite då vädret är helt underbart. Blir en lugn lördag vilket kommer bli helt perfekt. 
 
 

Fick en present idag.

Fick en skitfin Polaroidkamera av min farbror och hans fru idag. Det är min favoritmodell av alla Polaroidkameror så är riktigt glad över den. Fick även med instruktionsbok och en skitfin kameraväska. Det är inte så lätt att hitta Polaroidväskor och denna var i riktigt bra skick med. Älskar såna presenter.
 
 

Shopping.

Jag har gått och trånat efter denna snygga kofta med fransar sen den kom ut i butiken och nu blev den äntligen min. Så jävla snygg och bekväm. Kommer bli perfekt till min fina Spell and the gypsy playsuit i sommar. Åhh nu längtar jag ännu mer efter sommaren. Jag har även beställt ett linne från Spell and the gypsy idag som förhoppningsvis kommer i nästa vecka. Sen blir det en shoppingfri månad om jag lyckas. Jag kommer iallafall försöka. Jag känner att nu är jag nog nöjd och redo inför sommaren när det gäller vilka kläder som behövs. Jag ska ta och rensa ut lite till sen med, har ju rensat bland skorna och lyckats att sälja 13 par nu.
 
 

Skurar köket.

Det är soppa idag så jag har ingen sallad att fixa. Så istället skurar jag hela köket så det är glänsande fint till inspektören kommer senare idag. Vi ska fan inte få några anmärkningar på det fina köket.
 
 

Jag fick en present.

Snällaste tjejen på Kicks var här och kollade in mina skor som jag säljer. Så jag fick ett fint rött läppstift som blivit fel någon gång jag handlat av henne. Så hon gav mig ett nytt som jag springer runt med nu. Mina skor säljer som smör iallafall och jag har redan sålt 10 par. Imorgon kommer förhoppningsvis en till och kollar på skorna och vill ha dem. Så snart är jag nog rik. Woohoo! 
 
 

Var är min vår?

Det är kallt och blött som fan ute och jag gillar det inte. Jag gillar verkligen inte att jag måste cykla hem i detta vädret sen. Men det kanske blir bättre ute tills dess. Bjuder på lite fina sommarbilder för att värma upp bloggen lite.
 
 

Våffelmys

Sitter hemma hos min fina karl och äter lite våfflor med två av hans killkompisar. Efter lite kris blev det en bra kväll tillsist. 
 
Jamie hjärtar Thomas

Kan det inte bli sommar snart?

Har planerat semestern med pappa idag då han bokade en stuga till oss. Vi brukar alltid sova på vandrarhem i Olofström men i år blir det en fin stuga precis vid Halen sjön. Kommer bli helt perfekt och jag ser fram emot att få bo på ett nytt ställe där man inte behöver dela kök och toalett med en massa andra. Så nu hoppas jag bara att jag får ledigt den veckan med för det har jag ingen aning om. Vet inte ens var jag jobbar nästa vecka som det ser ut nu.  
 
 

Nyklippt och fortfarande långhårig.

Var nere och klippte mina slitna toppar idag. Har inte klippt mig på nästan exakt ett halvår. Så det var på tiden nu efter allt slitande under vintern med halsduk och mössa. Så nu känns mitt hår kort som fan trots att det är ner till midjan. Men jag vänjer mig nog snart vid det. Tröstshoppade ett nytt leave in balsam till det iallafall så är inte jätteledsen nu. Sen kan jag knappt vara ledsen när jag får träffa min fina karl ikväll. 
 
 

De gick vidare!

Min fina karl och hans band gick vidare till final i lördags. Så nu får jag äntligen se honom live den 19 april. Åhh hoppas de vinner hela skiten. 
 
 

Inspiration.

Hittade lite fina bilder att visa medan jag har fullt upp med skoförsäljningen. Har sålt två par än så länge och väntar besök av en kvinna som var intresserad av tre par. Så förhoppningsvis så passar några och hon vill ha dem. Mina skor är i väldigt bra skick då många inte ens är använda så är ju som att köpa nya fast förbannat billigt.
 
 

Rensat i skogarderoben.

Har spenderat dagen med att rensa ut bland alla mina skor. Jag ska försöka sälja några och med några är det runt 30 par. Har lagt upp 10 för försäljning än så länge så får se om någon vill ha dem. Fan vad illa om jag inte lyckas sälja några. Jag börjar faktiskt tröttna på att leva i en lägenhet helt full med skor. Har ju fan över 70 par nu och jag älskar dem alla men behöver ju knappast dem. Så förhoppningsvis så finns det någon annan som kan älska dem istället. Blir nog lite fix här hemma idag då det är stökigt som fan här. Skulle behöva rensa ut hela garderoben men det är fan ett stort jobb som jag inte orkar med just nu.
 

Dagens loppisfynd.

Var på två nya ställen idag då jag och pappa skulle ner till Blekinge. Så hittade faktiskt en del fint idag. Blev bland annat några fina fat och skålar, ett skärp och en skiva med Johnny and the hurricanes. 
 
 

Hälsar på min bror.

Sitter hemma hos min bror och gosar med bebisen lite. Har precis släppt av min fina karl vid deras replokal.  De ska spela i Svedala ikväll och jag missar det. Jag valde det själv men det är fortfarande lite synd. Men får umgås med familjen lite iallafall och åka ner till Blekinge med min pappa.  Kommer nog bli en bra dag och jag hoppas det går bra för min snygga karl på konserten.
 
 

Myser med min karl.

Imorgon åker min karl iväg för en spelning och jag beslutade att stanna hemma. Inte så roligt och lite synd att jag missar när han står och är snygg på en scen. Men jag orkar verkligen inte med en tågresa just nu. Så istället blir det att sticka till Blekinge med pappa en liten runda. Så nu sitter jag och kollar på när han byter strängar på gitarren och fixar och donar. Rätt mysigt så jag trivs som fan nu. Snygg karl med en gitarr kan ju aldrig bli fel.
 

Jag har fått paket.

Mina nya fina skor som kommer pryda mina fötter i vår dök upp igår. Jag är så jävla nöjd med dem och de är så bekväma. Så nu hoppas vi på en jävla massa fina dagar utan regn så jag kan ha dem på mig hela tiden. 
 
 

Nyfiken som fan.

Det började komma upp statusar på facebook om att skattebeskedet fanns på hemsidan så kunde fan inte hålla mig borta. Jag är så jävla nyfiken så det är sanslöst. Jag blev iallafall glatt överraskad och kommer få mer än förra året. Detta året behöver jag inte heller leva på min skatteåterbäring som jag behövt tidigare år då det blir ett glapp mellan csn och sommarlönen. Nu kommer jag ha full lön varje månad och en förbannat massa i skatteåterbäring. Åhh just nu så känns allt faktiskt bra när det gäller ekonomin. Jag jobbar ju inte så mycket så har inte så jävla mycket pengar i lön varje månad. Men med löneförhöjningen jag kommer få från och med nästa månad så kommer allt bli mycket enklare. Sen jävlar ska jag unna mig allt jag inte kan unna mig nu när skatten kommer innan midsommar. Åhh vilken bra vecka detta blev!
 

Bakar.

Försöker få mig själv på bättre humör genom att baka lite goda brownies. Jag hatar när det blåser ute och nu sitter jag här helt själv i en lägenhet det blåser rätt igenom. Jag både fryser och är rädd för att hela lägenheten ska blåsa bort. Jag hatar, hatar, hatar det. Jag har iallafall fått reda på min löneförhöjning idag och det var kul. Tror det blev rätt bra men vet inte alls vad som är bra eller dåligt. Men alla pengar man kan få är ju bra. Så jag är lite glad samtidigt som jag är livrädd.
 

Mysig dag igår.

Det blev en trevlig middag igår med väldigt god mat.  Det blev en tidig kväll men har drömt en massa skit i natt så har ändå inte fått någon sömn. Så är trött som ett as idag och ser inte fram emot denna dagen. Sen måste jag cykla hem från jobbet med. Bra träning men det kommer bli jobbigt som fan. Men jag överlever nog ändå. 
Måste hem till mamma och hämta kläderna jag tvättade med men tar nog det en annan dag. 
 
 

Nya kläder.

Paketet med min nya tröja och de snygga byxorna damp ner i brevlådan idag. Så då blev alla outfit problem inför kvällens middag med pojkvännen lösta. Älskar verkligen mina nya byxor. Så snygga och bekväma.  Men då jag sitter hemma hos mamma nu blir det tyvärr ingen bild på dem. Ska låna mammas tvättstuga lite innan jag sticker till min fina karl sen. Men nu blir det att vila lite för jag kan knappt hålla ögonen öppna. 
 

Fan vad det blåst idag.

Jag hatar när det blåser och stormar ute så har knappt fått någon sömn natten till idag. Så tog och vilade lite efter jobbet för jag var helt död. Men blev lite piggare och gladare över att få reda på att mitt paket med nya kläder är på väg. Hoppas jag får dem fort som fan! Kommer iallafall ta det lugnt ikväll och kanske kolla lite film. Känner ett behov av att kolla på Almost famous igen. Har ju bara sett den sju miljarder gånger nu så en gång till behövs nog.
 
 

Bra avslut på veckan.

Blev en bra och mysig söndag igår. Åt lite mat med min karl och sen myste vi ner oss i soffan och kollade på nya Veronica Mars filmen. Jag älskar ju den serien så var tvungen att se filmen. Men nu är det måndag och jag jobbar och sliter som vanligt. Fan att helgen ska ta slut så fort.
 

Jobb imorgon igen.

Än en gång har helgen gått alldeles för snabbt och jag är inte riktigt redo för en ny jobbvecka. Men fick iallafall sällskap av min fina karl idag vilket alltid är uppskattat. Så vi har precis ätit lite mat vilket behövdes för jag har knappt ätit på hela dagen. Det har varit en slö söndag framför tv:n och då blir det mer godis och chips än mat. Precis så en söndag ska vara. Tur min karl kommer hit ibland och tvingar i mig lite redig mat. Är så glad över att jag har honom.
 

Inspiration.

Åhh jag vill verligen ha denna snygga tröjan. Hoppas fan den kommer till en återförsäljare i Sverige och inte kostar en halv förmögenhet. 
 
 

Shopping.

Jag skickade faktiskt tillbaka de nya skorna idag då den ena var lite sne och mycket hårdare än den andra. Så tog och shoppade lite nya kläder istället. Sen hade jag faktiskt tur att jag hittade ett par liknande skor fast i svart som var mycket snyggare och billigare. Så förhoppningsvis får jag lite fina paket i nästa vecka. Åhh älskar att shoppa fina saker.
 
 

Loppis lördag.

Blev en liten loppisrunda idag men det fanns inte så mycket kul. Men jag kom hem med ett par träningsbyxor och två filmer iallafall. Jag har varit trött som fan idag så somnade så fort jag kom hem igen. Ska ta lite tea nu och försöka vakna till igen men tror knappt det kommer funka. Jaja jag orkar iallafall inte fota mina tråkiga fynd från idag så istället så får ni en instagram bild på mig i min snygga tunika jag fyndade på second hand nere i Helsingborg.
 
 

Äntligen helg.

Spenderar min fredag hemma med karln och har det bra som fan. Jag är trött som fan efter jobbveckan så kommer nog somna i soffan rätt snart. Men först blir det att laga lite mat och äta. Men nu ska jag fortsätta kramas med min fina karl. 
 

Äntligen fredag!

Snart är denna jobbveckan slut och det är helg. Har varit trött som fan hela veckan så ska bli skönt med lite vila och sovmorgon. Ska bara överleva denna dagen med men det ska nog gå rätt bra idag. Jag är i köket och ska koka potatis och grönsaker till alla barnen. Skönt att få vara i köket idag faktiskt. Kommer nog bli en bra dag tillslut. 
 

Jag har fått paket.

Jag är trött och seg som fan idag men imorgon är det fredag och sen äntligen helg. Ska fixa lite mat nu och sen hämta upp den förbannade tvätten. Känns som jag inte gör annat än att tvätta hela tiden. Men det är väl så när man har sju miljarder kläder hemma. På tal om kläder så fick jag mina nya skor idag. De är så fina och kommer bli perfekta nu till våren. 
 
 

Mustasch live på The Tivoli del. 4

 

Mustasch live på The Tivoli del. 3

 

Fylla kylskåpet.

Jag var och handlade med pappa efter jobbet idag för behövde fylla på lite här hemma. Var fan tvungen att åka till två affärer för att få tag på allt. Så är lite trött och seg nu och min soffa är otroligt skön. Jag ska dricka lite tea nu och sen vila. Sen kommer min fina karl hit så jag kan bjuda på äppelpaj. Vi har fan umgåtts varenda dag denna veckan och jag älskar det. Blir så glad av att ha människan nära.
 

Mustasch live på The Tivoli del. 2

 

Älskade sol.

Det är så jävla underbart väder ute nu och har varit det hela dagen. Jag kunde äntligen lämna regnbyxor och vinterjackan hemma när jag cyklade i morse. Just nu sitter jag hemma hos mamma och vilar lite efter jobbet men ska snart ut i solen och ner på stan. Har lite tid att döda innan jag ska träffa karln efter hans rep ikväll. Så det blir lite shopping av småsaker på stan och sen umgås med mamma lite. Jag hade behövt sova lite middag med för det blev förbannat sent igår.  Jag höll på att fixa med alla bilder från konserten. 
 

Mustasch live på The Tivoli del. 1

 

Antilop live på The Tivoli.

 

Konsertdepression.

Jobbet har gått bra idag och det gick rätt snabbt och smärtfritt. Så nu ska jag fixa med alla bilder från konserten och dricka lite tea. Får hoppas att min konsertdepression försvinner då. Varför ska det alltid kännas så tomt efter en konsert?
 

Äntligen hemma igen.

Det blev en liten runda hem till pappa för att hälsa på min bror och extra familjen. Så jag har inte kommit hem förrän nu. Skönt som fan kan jag tala om. Ännu mer skönt var det att komma hem och inte hitta någon smutsig disk för en underbar karl diskade allt åt mig. Nu blir det iallafall att hoppa in i duschen för att sen sova. Jag är trött som fan och måste få sova innan jobbet imorgon. Ska kolla igenom alla bilder från konserten imorgon med men nu får ni nöja er med en bild på mig från igår.
 
 

Fina Helsingborg

Sitter och fikar med Nicolina innan min buss går hemåt igen. Konserten igår var grym och förhoppningsvis har jag fått lite snygga bilder. Idag blev det en liten loppisrunda och jag köpte ett snyggt skärp. Har blivit mycket snyggt i helgen och jag visar det så fort jag kommer hem. Ska bli skönt att komma hem men det är synd att helgen redan är slut. 
 
 

Dags att börja fixa sig.

Snodde Nicolinas säng så fort jag kom innanför dörren. Är trött och seg som fan nu. Vi har hunnit med en massa idag iallafall. Först blev det lunch på Ebbas fik vilket var riktigt gott. Sen hann vi även med lite second hand shopping och en runda till Väla. Så har shoppat lite snyggt idag som två tröjor och ett hårband. Men nu måste jag byta om och börja sminka mig. Åhh snart dags för konsert.
 
 

Ikväll blir det konsert!

Sitter på bussen ner till Helsingborg nu och lyssnar på soundtracket till Hell ride och är hungrig som fan. Jag och pappa svängde inom second hand affären i Strömsnäs och shoppade lite och fikade men det gjorde mig fan inte mätt. Men så fort jag kommer ner till Helsingborg ska jag och Nicolina till Ebbas fik och äta. Åhh längtar tills jag är framme. Kommer bli en grym helg som startade med att jag fick vakna upp bredvid min fina karl. Dagen kunde inte ha startat bättre.
 
 

Packar lite.

Håller på att packa allt som behövs till imorgon medan min fina karl står i köket och diskar åt mig. Jag blir så jävla bortskämd av honom ibland. Men det är rätt skönt att slippa det för jag har stått i disken hela dagen idag så är lite trött på det. Jag är fortfarande inte nöjd över min outfit till konserten imorgon men vet inte vad fan jag ska ha istället. Kanske att jag bara kör på de utställda byxorna och min Harley Davidson tröja. Snyggt och bekvämt! Får ta och prova mig fram sen.
 
 

Hippies always welcome

Försökte hitta något snyggt att ha på mig på konserten igår men inget duger egentligen. Men tror jag ska köra på mina nya röda utsvängda byxor. De är så jävla snygga och känner för att köra på hippiestilen lite. Ska rota lite mer i garderoben idag och börja packa för imorgon blir det Helsingborg. 
 

Äntligen kväll.

Trodde aldrig dagen skulle ta slut. Var och handlade med mamma och pappa efter jobbet så då blev det självklart lite fika med. Så var trött som ett as när jag väl kom hem och råkade somna lite. Men nu är jag kanske inte vaken men uppe iallafall. Jag har fixat med lite tvätt så allt är upptvättat tills jag ska börja packa för konserten imorgon. Jag vet inte vad fan jag ska ha på mig. Har för mycket idéer så vet inte vad jag ska välja alls. Måste gå ut oftare så jag får klä upp mig lite mer och använda alla fina kläder.
 
Såhär kommer jag iallafall springa runt i sommar. Åhh jag längtar efter sommaren.
 

Hur lång är denna veckan egentligen?

Denna veckan går alldeles för sakta tycker jag. Men förhoppningsvis går dagen snabbt så det bara är en dag kvar på jobbet. Sen är det helg och den ska spenderas i Helsingborg med Nicolina för vi ska på konsert. Äntligen ska vi få se Mustasch igen så ser verkligen fram emot helgen.  Har inte varit i Helsingborg på en evighet så det kommer bli grymt. 
 
 

Sov nu för fan

Sitter hemma hos mamma med kurrande mage och väntar på att maten ska bli klar. Jag har precis varit nere och solat för att få lite fina fräknar igen. Har haft en lång dag på jobbet idag så behövde lite värme och ljus. Ska hoppa in i duschen nu så jag är ren och luktar gott när jag ska träffa karln sen.  Åhh kan inte tiden gå lite snabbare... och maten bli klar?
 
Hittade förresten världens bästa godnattsaga här hemma hos mamma. Fan att man inte har barn. 
 
 

Jobb och personalmöte.

Kommer bli en lång dag idag på jobbet men det ger ju lite mer pengar så tänker fan stå ut. Efter jobbet ska jag umgås med mamma lite medan jag väntar på att karln ska repa klart med bandet. Ska bli gott med mammas mat och sen få en arm att sova på hemma hos karln.
 
 

My dear addiction

Fick lite merchandise från min karls band igår när han var här och hälsade på lite. Jag har lyssnat på skivan några gånger nu och den är fan bra. Jag startade min morgon med den idag för att vakna till lite. Sen passade ju linnet mig väldigt bra. Blir perfekt att ha på någon konsert med dem i framtiden och tills dess så kommer jag sova i det när jag saknar karln.
 
 

Kc and the sunshine band

Jag bad pappa leta upp en back till mina lp-skivor och han tog med hela backen med skivor han hade hemma. De kan ju lika gärna vara här hos mig än att stå i hans källare. Det var inte så mycket roligt i den men det är ändå lite roligt att lyssna på gammal musik från 70-talet. Så nu är det dans till Kc and the sunshine band som gäller medan jag diskar. Vi ska ha en massa bra skivor men de har lyckats försvinna verkar det som. Men med mina skivor blir det iallafall lite bra skivor i backen.
 
 

Måndag

Sitter hemma med karln och myser. Han gick hit för att umgås lite med mig så får passa på att kramas nu innan han ska gå igen. Det är så jävla skönt att bara ta det lite lugnt nu. Har varit trött som fan på jobbet idag så behöver samla lite energi. Nä ska fortsätta att kramas nu medan jag har chansen.
 

Sitter ute hos pappa.

Efter en bra fest igår så sitter jag nu ute hos pappa och umgås med karln och familjen. Jag lyckaded inte få några bra bilder igår så ni får klara er utan det. Men ni kan få en snygg bild på mina fina ringar och armband jag hade. Älskar mina fina ringar från Spell and the gypsy.  
 
 
 

Kvällens outfit.

Jag har på mig min älskade sammetsväst med guld brodyr och min favorit kimono ikväll. Ska se om jag kan få en vettig bild på hur jag ser ut. Men nu får ni nöja er med en instagrambild. 
 
 

Ikväll blir det fest.

Ska sticka in till stan snart och festa lite ikväll. Har inte festat på en evighet så det ska bli kul att få träffa lite nytt folk. Jag har dock lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig. Har så mycket fint men vill inte spöka ut mig för mycket när det är en massa folk jag inte känner. Rätt skönt att smälta in bland de andra då men kommer nog fan att synas ändå. Ska fortsätta sminka mig nu dock så jag blir klar någon gång.
 

RSS 2.0