Fest?

Sitter här och väntar på att karlhelvetet ska ringa och meddela mig om det blir fest eller inte. Han skulle egentligen kommit ut till mig, men hans vänner försöker övertala honom till att ha fest istället. Så nu väntar jag lite framför datorn. Vi får väl se hur det blir. Jag vet iallafall att jag jobbar imorgon så det får inte bli sent. Men ska nog lyckas att vara med lite på hans fest, om det blir någon. Det är lite jobbigt när saker inte är planerade, iallafall för mig. För jag måste ju sminka mig och hitta kläder och all sån skit som vi kvinnor har för oss. Fast jag kommer ju sova inne hos mamma iallafall, så jag slipper cykla och får sova lite längre imorgon.
Nu blir det fest iallfall, men han hade inte tid att prata i telefon eller säga någon tid när jag ska vara där. Men vi får väl se, jag får väl komma när jag är klar. Ska bara sminka mig och hitta några jävla kläder.

Stay sick!

Present till karlhelvetet.

Köpte lite fina saker till karln när jag var iväg igår. En skinnjacka, ett bälte och en t-shirt. Lyckades hitta en Lamb of god tröja till honom som han fick i present. Han blev riktigt glad för sakerna och skit snygg i dem. Lyckades köpa en massa kläder till mig och karln och inget provades men allt passade perfekt. Jag är duktig, eller har stor tur? Tror jag kör på duktig.

Men annars har det inte hänt så mycket idag. Jag var i baren på jobbet och serverade mat. Lite kul eftersom jag inte varit där på hela sommaren. Jag är ju bara i packet hela tiden, så även imorgon. Men jag såg att N fixade och förberedde lite till mig idag. Det tackar jag för, för nu blir det ett moment mindre för mig att oroa mig för. Det är nämligen soppa imorgon, spenatsoppa. Så det är soppa, bulle, ägg och en jävla massa annat att skicka med imorgon. Men lite blev ju fixat idag iallafall. Så förhoppningsvis hinner jag med allt.

Nej ska sitta och drömma om mitt karlhelvete i sin nya skinnjacka nu.
Förövrigt har jag nu sju skinnjackor i min samling och den ska bli större, hi hi.

Stay sick!

Mina fina fynd från idag.


En klänning i skinn.


En mysig tröja och glansiga tights.


En disney tröja med Alice i underlandet och pyjamasbyxor.


Självklart en ny skinnjacka till min samling.

Plus mycket, mycket mer.

Stay sick!

Idag bär det av...

till Ullared för fan. Här ska shoppas billiga kläder och annan skit hela långa dagen. Förhoppnigsvis hittar jag något använtbart iallafall. Vi sticker snart tror jag iallafall. Ska åka med min bror och två andra och de kan ju inte stiga upp före lunch så vi får se när de är klara. Affären är säkert helt tom lagom tills vi kommer dit. Men men, ska mysa med karlhelvetet nu tills det är dags att åka. Så jag uppdaterar är säkert senare om vad jag införskaffade i den billiga affären.

Stay sick!

Hi hi.

Träffade på en gammal klasskamrat från gymnasiet på vägen hem från jobbet. Jag tycker det är så kul att träffa på dem, inte för att de påminner om den gamla goda tiden. Utan för att få reda på vad de sysslar med nu för tiden. Jag har ju absolut inte kommit så långt jag ville när jag gick på gymnasiet. Men det har inte de heller och det känns så skönt. För ibland känner jag mig så misslyckad, utan utbildning och timvik i ett jävla kök. Men så träffar man på dessa människor som man trodde skulle gå jättelång när man pluggade med dem. Men så står de och tampar på exakt samma ställe som man själv. Med dåliga jobb och ingen utbildning, då blir jag faktiskt lite glad. Inte HA HA det kan du ha din dumma jävel. Men man märker att det är helt normalt och att man inte är så misslyckad.

Hon var inte ens lika söt som hon var när vi pluggade tillsammans och det kan hon ha den dumma jäveln.

Stay sick!

Hur svårt ska det va?

De har under hela denna veckan vetat om att en av timviken inte kunde jobba idag och de behövde fixa in en annan. De diskuterade det i torsdags när jag jobbade och de satt med schemat och fixade igår. Men ändå kunde de inte ta och fixa någon som kunde jobba istället. Så idag när vi kom till jobbet var vi en för lite och fick sätta oss och ringa runt till alla som kunde tänkas jobba. De lyckades till sist få tag på en som kunde jobba idag så att det fixade sig. Det är bara hälften så många som jobbar på helgen om man jämför med en vardag. Så varför kunde de inte fixat det i fredags, vi lyckades ju fixa det på en halvtimme. Det är fan lite dåligt att de inte kan fixa en ersättare när de har vetat om det i en vecka.

Men annars är det bra med mig. Jag tröttnade på min egen lägenhet och bestämde mig för att sno mammas över helgen. Jag känner att min kropp är helt slut och seg så sover jag här får jag sovmorgon och slipper cykla. Så förhoppningsvis är min kropp i lite bättre skick när helgen är slut (och Johan kommer hem).

Stay sick!

Varför är man aldrig nöjd?

I morse när jag cyklade hem ifrån karlhelvetet började jag att fundera lite. Så fort man har något vill man ha mer, jag är sån iallafall. Jag känner mig som en otacksam jävel som inte går att tillfredställa ibland. När jag cyklade hem började jag tänka på detta. Det är alltid något man inte är nöjd med som man ska klaga på . Men man tänker aldrig på det man är nöjd med och uppskattar det utan att riktigt tänka efter först. Jag ansåg i morse (innan jag tänkte efter) att karln kunde vara lite mer kärleksfull mot mig ibland. Men sen började jag tänka på hur han beter sig mot mig i vissa situationer. När vi tittade på Lamb of god på Sonisphere höll han armen om mig hela tiden. Detta gjorde han för att vi stog precis där de höll på med sina circle pits. Så om de började med en så kunde han se till att jag inte trillade. Han gjorde det för att jag skulle vara i säkerhet och inte skada mig. Det finns nog inte mycket mer kärleksfullt beteende än det. Men som den otacksamma jävel jag är ibland uppskattar jag det inte. Visst jag kände mig älskad men jag visade inte någon tacksamhet mot honom. Det är likadant när det gäller allt. Jag klagar på jobbet när jag borde vara glad att jag ens har ett jobb. Jag har ingen utbildning för att jobba där jag gör och det finns väldigt många som har utbildning som vill in. Jag har något att göra om dagarna som ger mig pengar. Pengar jag sen lägger på hyra, mat och det nödvändiga, men även nöjen och saker jag känner att jag måste ha. Jag klagar på att jag sitter ensam i min lägenhet ibland utan att ha någon att umgås med. Men mina vänner finns ju där, det är bara ett telefonsamtal bort. Men nej jag ska sitta här helt själv och klaga för fan.
Ska försöka tänka efter lite mer och uppskatta det jag har. För man mår mycket bättre av att tänka positivt än negativt.

Stay sick!

God afton.

Sitter hemma hos karlhelvetet just nu. Han sticker till Dalarna imorgon så jag snor åt mig så mycket tid med honom som möjligt. Fast jag kommer jobba hela helgen så jag hinner nog inte sakna honom så mycket. Eller inte, kommer sitta helt själv hela helgen och ha tråkigt. Men jag överlever nog, tror jag.
Det var rätt kul på jobbet idag iallafall. De fick lite svininfluensa hysteri och trodde att alla skulle bli smittade. En kille har blivit smittad och en på jobbet hade spenderat hela förra helgen i hans sällskap. Så nu tror de att hela köket ska bli smittade och alla gamlingar på hemmet också. Men jag tror inte riktigt på det, visst vi kan ha blivit utsatta för smittan nu. Men jag är aldrig sjuk så det är inte så stor risk att jag kommer vara i fara om jag blir sjuk av influensan. Ni vet det att det är bättre att inte vaccinera sig om man är ung och frisk än att göra det. Om vi får svininfluensan är vi sen mer immuna mot det och blir inte lika sjuka i de andra influenserna som är varje år. Bara så ni vet.

Stay sick!

Fan också.

Nu är snart min lilla mini semester på fyra dagar slut. Nu måste jag tillbaka till jobbet igen och jag ser inte fram emot det. För inom de närmsta veckorna kommer fler och fler ordinarie att komma tillbaka. Det betyder att fler och fler sommarvikarier kommer försvinna. Så snart är det bara gamlingar på jobbet igen. Det värsta är ändå att samtalsämnena kommer gå från festivaler och nöjen till bonde söker fru och dansband. Det är lite roligare att umgås med de som är yngre och pratar killar och festivaler. Än de som är äldre och pratar gubbar och dansband. Hoppas att några av dem stannar kvar som timvik iallafall, så länge de inte konkurrerar om mitt jobb. Ibland önskar jag att de kunde byta ut några av de gamla kärringarna mot lite vikarier istället. De gör ett lika bra jobb som de äldre plus att de är en miljon gånger roligare och trevligare.

Stay sick!

Fan vad trött jag är idag.

Men jag orkar att roa mig med en liten lista.

Sätt din musik på blanda.
Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
Använd sångtitlen som svar på frågan.

1. Hur mår du idag? No one knows
2. Kommer du komma långt i livet? Two out of three ain't bad
3. Hur ser dina vänner dig? Love me
4. Kommer du gifta dig? Man of steel
5. Vad är ditt livs themesong? Master passion greed
6. Vad är ditt livs historia? You're right I was wrong
7. Hur är skolan för dig? The poet and the pendulum
8. Hur kan du komma framåt i livet? Life is a lemon and I want my money back
9. Hur kommer imorgon vara? I'm cramped
10. Vad är det bästa med dina vänner? Out of the frying pan and into the fire
11. Vad finns i lager för nästa vecka? Circles
12. Vilken sång beskriver dig bäst? Iäm cramped
13. Hur är det med ditt liv? Whoever brings the night
14. Vilken låt ska spelas på din begravning? For crying out loud
15. Hur ser världen på dig? Dead ringer for love
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? Long lost love
17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Dead to the world
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? The way I walk
19. Har du en djup & mörk hemlighet? New kind of kick
20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Bat out of hell
21. Hur kan du göra dig själv glad? Slaying the dreamer
22. Kommer jag någonsin ha barn? Follow me
23. Hur kommer jag bli igenkänd? Cadance of her last breath
24. Vad är min danssång? Anything for love, but I won't do that

Stay sick!

Äntligen hemma igen från Sonisphere.

Det var en rolig men lång dag och vi orkade inte riktigt hela vägen. Vi steg upp vid sex på morgonen för att fixa till oss och allt. För att sedan bli körda till Alvesta och den första bussen mot Hultsfred. Det var en lugn resa, vi fick byta buss två gånger och den ena bussen blev försenad. Men vi kom fram någolunda i tid och väl framme så var det skit kul. Jag och karln tittade på band och åt en massa mat och hade det bra. Ända tills det började att regna och det regnade rätt länge. Eftersom de hade tagit mitt paraply och slängt det, man fick inte ha det med in. Så blev vi rätt blötta och eftersom det blev senare och senare så blev vi även kallare och kallare. Så vi satt och klagade lite och beslutade oss för att försöka fixa skjuts hem. Vi skulle annars ha stannat tills halv tio idag och tagit tåget hem igen. Men eftersom karln var blöt och kall vid nio igår kväll så funkade inte det riktigt. Så vi ringde en kompis och han var så snäll att han kom och hämtade oss och körde hem oss. Så vi var hemma igen vid sex i morse och fan vad skönt det var att få en säng då. Vi hade så jävla ont i fötter och ben och var skit trötta.


Johan i bussen på väg till Hultsfred och jag när vi
precis hade kommit fram och väntade på att se
Lamb of god.

 
Jag och Johan och alla andra tusentals människor som ville se bandet.


Circel pits som bildades när Lamb of god spelade.
Kolla upp det för det är rätt kul att se på, men kanske inte att vara med.
Vilket jag och Johan nästan råkade ut för under först låten.
De springer iallafall runt i cirkel mitt i publikhavet och krockar och är helt galna.


Cradle of filth och Lamb of god.


Stay sick!

Hej hopp.

Sitter hemma hos karlhelvetet just nu och väntar på att få sova. För imorgon så sticker vi till festivalen för fan. Min panik har för stunden försvunnit och nu är jag lugn. För allt mitt är packat och klart och nu förlitar jag mig helt på att karlhelvetet ska ta mig till Hultsfred. Nu har jag gjort mitt och varit panikslagen i en vecka så nu är det hans tur att fixa och trixa. Men det kommer nog bli skit bra tillsist och blir det inte det så har vi iallafall varandra.

Stay sick!

Titta vad fin.

Då den väska jag hade tänkt ha på festivalen var för liten och jag inte hittade en jag ville ha. Så fick jag köpa en billig och göra om. Man är ju estet för fan så lite kan man fixa själv. Erkänn den blev väldigt "Jamie på festival".
Har även tonat håret rött idag igen och nu är det fan riktigt rött. Så nu börjar min panik att släppa för nu är allt fixat för idag.Stay sick!

Panik!

Sitter här framför datorn lite för att få lite paus. För annars får jag panik, panik, panik. Det känns som om det är fem miljoner saker som ska fixas innan jag sticker på Sonisphere. Det är inga stora saker, men även de små tar tid. Tid som jag inte har för att jag jobbar hela tiden. Som nu när jag kom hem var jag tvungen att tvätta. Jag hade inte planerat att behöva tvätta men eftersom jag är kvinna och det är den tiden på månaden så var jag tvungen. För nu kan jag inte ha byxorna som jag hade planerat att ha, utan ett annat par som låg i tvätten. Jag vet inte om de hinner torka innan jag sticker in till stan imorgon heller. Plus att min bror kunde inte komma och hämta katten idag så nu vet jag inte när fan katten blir hämtad. Han kanske kommer och hämtar den på lördag, men ju senare han kommer desto längre får katten vara utan mat. Jag sticker in till Johan imorgon och då får katten vara här själv tills min bror behagar dyka upp. Det är så jävla mycket och jag har inte tid eller ork för det.

Jag vill inte vara med och leka längre.
Stay sick!

Växjö idag.

Pappa ringde mig tidigare idag och undrade ifall jag ville sticka med till Växjö en sväng. Han hade fått en lapp i brevlådan om att hans nya glasögon var klara. Så jag, pappa och Jim stack dit för att hämta dem och shoppa lite. Men när vi kom till Specsavers kunde han inte ha glasögonen. De hade gjort något knäppt med slipningen så han kunde inte se med läsdelen. De ville att han skulle försöka vänja sig vid glasögonen, men han kunde för fan inte se klart. De hade gjort något knäppt med dem. Så de fick behålla skiten och pappa får gå till någon annan optiker.
Men det blev lite shoppat iallafall, jag köpte en väska och Jim några filmer. Vi tog även en sväng inom Alvesta och hämtade ut tågbiljetterna till Hultsfred. Så nu är allt snart klart och packningen fixad. Jag ska bara hitta något att ha på mig också.

Stay sick!

Resan fixad.

Så nu är det bara att packa väskan för att åka till Sonisphere. Jag har idag även shoppat lite nödvändiga saker till den stora dagen. Så som vantar, druvsocker med mera, med mera. Ni kanske tycker att det var onödiga saker att shoppa, men inte då. Eftersom jag vann biljetterna bara en vecka innan själva festivalen är, så är det lite svårt att fixa sovplats. Så jag och karlhelvetet ska ha ett hela dygnet äventyr och vara vakna från att vi sticker tills vi kommer hem igen. Jag känner mig själv och vet hur jag fungerar. Först och främst så kommer jag att bli trött, väldigt trött och blir jag trött blir jag kall. Fryser jag kommer jag bli sur och gnällig, glöm inte att jag är trött. Så jag packar lite druvsocker som ska hålla mig pigg hela natten och lite vantar och mössa för att hålla värmen klockan fem på morgonen (plus en stor varm karl). Man måste planera noga vet ni, för annars kommer jag att dö under natten. Men jag ser fram emot det, vårat första äventyr tillsammans. Jag hatar i vanliga fall sådana här oplanerade äventyr, men jag känner mig så trygg med karln så jag vet att det kommer bli skitkul. Annars har jag alltid ett karlhelvete som tar hand om lilla mig när jag känner mig vilsen.

Stay sick!

PS. Jag vet fortfarande inte vad fan jag ska ha på mig på festivalhelvetet. DS.

Tillbaka på jobbet...

Tillbaka på jobbet idag och har fortfarande ont i handleden. Har varit sjukskriven i nästan en vecka och det har inte gått över än. Men det har blivit lite bättre kände jag idag, men imorgon ska jag vara i disken och förstöra den igen. Men den dagen den sorgen. Har fortfarande inte kommit fram till vad jag ska ha på mig på Sonisphere, men jag har hittat skor. Hittade ett par jättefina känger för en billig peng som jag har beställt. Hoppas bara på att jag hinner få dem innan festivalen också. Annars har jag ett par känger jag kan ha någon annan festival eller på promenad i skogen eller nåt. Kan meddela att jag glömde mitt huckle som jag har på jobbet hemma idag. Jag har ett zebramönstrat huckle på jobbet i vanliga fall, men nu hade jag tvättat den och glömde den hemma. Så jag fick springa omkring med ett helvitt huckle hela dagen. Jag såg ut som en sjuksköteska som hade kommit på vift. Så här kommer en bild på sjuksköterskan Jamie.Stay sick!

Gissa var jag ska?

Kom igen nu, gissa?

Jo jag och karlhelvetet ska till Sonisphere festivalen. Vi ville sticka dit tillsammans men ingen av oss hade råd. Så då skickade jag in till en tävling de hade på hemsidan. Gissa vad? Jag vann andra pris och fick biljetter till festivalen. Fick reda på det i morse och nu har jag två fina biljetter i min ägo. Det bästa var att min motivation till varför jag skulle vinna var skit lam. Det var verkligen jag vill vinna för att jag och min pojkvän ska få ett sommarminne tillsammans. Han älskar alla banden som spelar och jag vill kunna ge det till honom men har inte råd. Det stämmer ju men det var ingen cool motivation, men de föll för det. Det kommer bli ett skitbra minne för oss, våran första sommar och festival tillsammans. Med alla karlns favoritband på scenen.
Men nu till det viktiga. Vad ska jag ha på mig? Kom gärna med ideér och tips, eller skänk lite "metal" kläder till mig om ni har som ligger och skräpar.Stay sick!

Pippi?

Sitter just nu och väntar på karlhelvetet som ska komma hit med Pippi på de sju haven. Han trodde inte det var sant att jag aldrig hade sett den filmen. Så nu ska han tvinga mig hade han tänkt. Det är ju Astrid Lindgren så jag har ju ingenting emot att se på det. Det hade varit värre om det hade varit den nya tecknade skiten med Pippi. Då hade jag protesterat lite mer.
Så ska vi göra danska munkar ockå, för jag köpte ett nytt munkjärn igår. Karlhelvetet tyckte det var lite fuskigt att jag nu har två och han ingen. Men, men man kan ju inte ha allt och livet är ju inte rättvist och allt sånt.


Sånt här gott ska vi äta sen och ni får inget.

Stay sick!

Lång dag idag.

Idag blir en lång dag. Jag började den med att bli väckt av att pappa ringde. Vi skulle sticka till Gränsbygden och Teboden i Stockhult för att handla lite. Jag har under den senaste veckan försökt att få tag på en billig fläkt jag kan ha i lägenheten. Jag kan inte öppna fönsterna för då hoppar katten ut, dum som han är. Jag har varit inne i varenda affär i Ljungby som kan tänkas ha en billig fläkt, men det har varit slut överallt. Så nu stack jag och pappa till Gränsbygden istället, för det finns alltid något man behöver där. Jag hittade en fläkt, fast inte en billig. Jag tänkte det när jag stog i affären att jag kan köpa en ful billig sak som kanske inte håller så länge. Eller så kan jag köpa en lite dyrare snygg svart fläkt. Både min bror och mamma letar efter svarta fläktar, men jag råkade ta den sista. Hi hi. Hittade även lite andra väldigt nödvändiga saker som jag bara var tvungen att köpa.
Sen på vägen hem körde vi förbi Teboden för att inhandla världens godaste te, Roibos äpple/citron. När han öppnade lådan i affären och jag kände doften av det blev jag helt kär. Det är så underbart gott att man bara måste ha det. Helst i stora mängder, hela tiden. Så nu är mitt förråd fyllt för ett tag framåt iallafall.
Nu ska jag snart cykla in till min mamma för att umgås med familjen lite. Vi ska fira min bror och hans flickvän för de har fyllt år. Så det blir mammas goda mat och trevligt umgänge ikväll.


Min nya fina fläkt.

Stay sick!

Förstår inte...

vad det är med mig nu. Först vill jag inget hellre än att slippa sitta själv i min förbannade lägenhet. Sen när jag då sticker in till stan och träffar folk så vill jag inget annat än att sticka hem igen. Är skit irriterad på mig själv och mitt liv just nu. Ingenting duger åt mig, utan jag ska må dåligt hela jävla tiden. Vet inte om det är mig det är fel på eller om det bara är fel på sällskapet som finns inne i stan. Det är ju ingen hemlighet vem jag helst spenderar min tid med, men han har inte tid med mig. Det känns lite dumt  att säga så, men det är så det känns. Jag kan förstå att planer skiter sig ibland, men inte hela tiden. Han är väldigt mycket med sina vänner och det får han vara, men inte hela tiden. Det känns så fel av mig att behöva störa honom när han är med vänner för att få lite tid. Jag får ringa trots att han har gäster, för annars får jag inte prata med honom alls. Det känns fel att han inte kan få vara med sina vänner ifred. Men om jag inte gör så så får jag ingen tid med honom alls. Vet inte vems fel det är att jag känner så här, men det är jävligt jobbigt. Det hjälper inte att man känner sig så här ensam när man är sjukskriven och har ont överallt. Jag får sitta här själv tills det slutar att göra ont, men då är jag så ensam att jag inte orkar med något iallafall.

Stay sick!

Testar lite.

Har testat kameran på min nya mobil idag och hittills är jag nöjd. Är nöjd med hela mobilen faktiskt, den är snygg och funkar helt perfekt. Köpte mobilen för att det var bra kamera på den och den får bra betyg av mig. Men eftersom det är brist på ett snyggt karlhelvetet här ute nu så fick jag gå ut i naturen för att hitta något att ta kort på. Hade dock hellre haft karln här som modell än blommor och skit. Men men. Snyggt blev det iallafall, fast jag har fått minska ner dem rätt mycket för att kunna lägga upp dem här. Så tänk er detta fast jävligt mycket snyggare.
Fan vad snygg karlhelvetet måste bli då, hihi.

   

Stay sick! 

Nu jävlar börjar det att lugna ner sig i mitt liv igen.

Idag har jag t.ex. fått min nya mobil och den är jätte fin. Jag håller på att lära mig alla nya saker nu och lägger in bilder och musik. Jag måste ju göra mobilen mer Jamie med mina bilder och min musik som ringsignal. Så nu börjar den att bli min mobil och jag börjar att kunna den.
Jag hade även tänkt att lämna in min mp3 som slutade att fungera. Men i affären fungerade den igen konstigt nog, blir galen på alla tekniska prylar. Får ha den lite under uppsikt för om den gör så igen så är det ju något som är fel iallafall. Eller så tycker den inte om musiken jag la in nyss, In this moment. I så fall lägger väl mobilen av snart med för jag la in en låt med dem som ringsignal.
De är nog mina nya favoriter denna vecka, In this moment. Har fastnat för vissa låtar som är extremt bra. Så tack karlhelvetet för att du visade mig videon till Beautiful tragedy. Jag älskar när man hittar ny musik som man tycker om.


Min nya mobil, en LG KC780

Stay sick!

?

Så känner jag nu, ?. Vet inte riktigt hur jag ska göra med allt. Jag har sjukanmält mig nu iallafall så att min kropp får vila lite. Vet inte riktigt än hur länge jag blir hemma men förhoppningsvis inte för länge.
Utan det är annat som tynger mig lite och det är katten. Jag kan ju inte ha den kvar för att karlhelvetet är allergisk. Men enligt karln får jag inte göra mig av med katten föränn jag kan ersätta den med ett annat djur. För att jag behöver sällskapet, men jag vet inte riktigt. Ersättningsdjuret är ju i så fall en hund, men jag har aldrig haft hund innan. Jag vet inte om jag klarar av att ha hund. Man kan ju inte lämna den ensam som katten och jag känner mig låst nu. Tänk då om jag har en hund, jag kommer ju vara ännu mera låst då. Det är ett sånt ansvar att skaffa hund. Jag behöver tänka igenom det riktigt innan jag gör det. Men jag måste göra mig av med katten först, jag får bli ensam ett tag. Men det är bättre att jag är ensam ett tag än att jag skaffar en hund och sen ångrar mig. Eller hur?
Jag vet inte. Ni får ursäkta mig men jag har lite att tänka på nu.

Stay sick!

Riktigt dålig dag idag.

Eller så är det bara jag. Känns som om jag inte orkar mer iallafall, vill inte mer. De har ju på jobbet satt ett väldigt fullt schema på mig utan någon semester. Det börjar bli för mycket nu känner jag. Min lilla kropp orkar inte arbeta hur mycket som helst. Så jag har nu ont i min vänstra fot, min högra handled och ryggen. Jag kan kanske jobba tills måndag men jag tvivlar på det. Jag hatar att man känner som om man måste jobba bara för att man är timvik. Jag kör slut på mig så nu får jag sjukanmäla mig istället. Det suger lite, men min kropp orkar inte mer. Jag är så utmattad att jag inte vill stiga upp på morgonen och inget känns kul längre.
Det är lite illa att karlhelvetet är så allergisk mot katten att han inte kan andas riktigt när han är här. Jag kan inte ha kvar katten då, det går inte. Jag vill faktiskt heller ha karlhelvetet här. Även om jag blir lite ensam mellan åt, karln kan ju inte vara här hela tiden som katten är. Men jag klarar inte av allt krångel med medicin och skit. Det är så mycket enklare och billigare att ge bort katten. Jag orkar inte med krångel nu, det blir för mycket för mig då.
Det lugnar ner sig om några dagar förhoppningsvis, jag behöver bara sjukanmäla mig lite först.

Stay sick!

IKEA, IKEA, IKEA.

Gissa vad jag har varit idag? Jo på IKEA och handlat en ny servis och lite till. Man kan ju inte bara handla det man ska ha, utan måste köpa lite till. Lite väldigt nödvändiga saker, som en kudde med svans till katten. Fast det har varit en konstig dag, jag har varit på konstigt humör. Ena sekunden är jag glad över alla fina saker jag köpt, andra sekunden är jag förbannad och kastar med saker. Jag tror det är värmen, eller för att mp3 spelaren slutade att fungera. En annan tråkig sak som gör mig sur är för att min mobil är fast på sorteringscentralen i Jönköping. Jag skulle fått den i onsdags men nu måste jag vänta tills måndag. Fast han skulle ge min lite rabatt på den sen när jag någongång kanske får den.


En fin tallrik som denna får ni äta på om ni kommer hit och hälsar på. Kom igen,kom hit jag bakar brownies.

Stay sick!

Redhead.

Ja jag kunde inte låta bli, det är så fint. Jag har tonat håret rött för att få lite förändring. Plus att det passar väldigt bra med mina fräknar som kommit fram nu. Det finns ju inget finare än ett långt rött hår och har man inget äkta så får man fejka det.
Så här kommer två osminkade somriga bilder.

 

Stay sick!   


Äntligen...

har jag fått mitt paket från Sweden rock shop. Har väntat i en evighet känns det som, bara för att tröjan inte var i lager. Men nu har det kommit och jag har fått mina saker. Jag avskyr att köpa något och behöva vänta, jag vill ha nu. Det är samma sak med min nya mobil, som jag kanske får imorgon. Jag skulle fått den idag, men posten krånglade med paketet. Så nu måste jag kanske cykla in till stan imorgon. Imorgon är jag ledig och vill vara hemma, men inte då. Nej alltid ska man behöva vänta på allting. Tycker inte om det.

Mitt lilla katt Tissu trillade ut från fönstret igår kväll. Det var tredje våningen han föll ifrån . Jag blev skiträdd och sprang ner så snabbt jag kunde. Livrädd att han var död eller skadad. Men inte då. Katten bara stog vid husknuten och såg rädd ut. Han blev lite smutsig men annars ingenting. Får hoppas att han håller sig borta från öppna fönster nu och inte gör en repris av det. Dumma kattafan.

Stay sick!

RSS 2.0