Jag har fått paket.

Fick hem min nya kamerarem idag och den är så fin. Känns som en helt ny kamera nu. Nu ska jag bara ha något att fota med. Åhh kan ingen ge mig lite konserter nu?
 
 

Sitter i skolan.

Jag sitter och väntar på att min lektion ska börja.  Jag har inga lektioner egentligen men får gå på de jag tycker är intressanta. Idag har min favoritlärare lektion om fans och fanskap så måste gå på det. Hon är en stor inspiration till mitt egna skrivande så ska bli kul att höra henne idag. Nu ska bara tiden gå lite snabbare så jag slipper sitta här och vänta och ha tråkigt. 
 

Airbourne.

Äntligen har jag köpt biljetter till Airbournes spelning i Göteborg. Jag längtar som fan och får fortsätta att längta i en månad till. Men nu har jag iallafall tid på mig att hitta den perfekta outfiten. Nu ska jag bara hitta en bra plats till biljetterna så jag kan se dem varje dag och bli glad av dem. Hoppas fan ändå att tiden går snabbt nu.
 

Söndag på jobbet.

En av vårdarna kom precis och undrade hur jag hinner med allt i köket på morgonen? Jag kokar gröt och ägg och gör omelett samtidigt som jag diskar all disk från kvällen innan. Jag sa att som kvinna kan jag göra allt på en och samma gång. Han tyckte vi kvinnor var helt fantastiska och bra och billiga i drift när vi inte får lika mycket betalt som männen. Så klockren kommentar. Det verkar inte finnas något negativt med oss kvinnor.   Hur hade de klarat sig utan oss?

Ny kamerarem.

Jag vet inte om jag visat denna innan men nu har jag iallafall beställt en alldeles egen. Jag tycker denna kameraremmen är så jävla snygg så var tvungen att köpa den. Den var rätt billig med vilket är ännu bättre. Så förhoppningsvis får jag den i början av veckan som kommer.
 
 

Jobbar

Efter en lugn morgon utan en massa disk blev det helt plötsligt kaos. De har glömt att beställa hem klyftpotatis så nu kommer gamlingarna bli galna. Jag har inte vanlig potatis så jag klarar mig hela helgen heller utan de måste skicka hit från ett annat kök. Blir fan galen ibland. 

Slö jävla fredag.

Har inte fått något vettigt gort alls idag men det skiter jag i. Behövde en slödag innan jag ska jobba hela helgen. Nu håller jag på att laga en väldigt sen kvällsmat och är hungrig som fan. Så snart blir det att äta och sen fixa allt inför jobbet imorgon. Jag måste klippa mina naglar som är alldeles för långa nu och lite sånt småfix.
 

Paket, paket, paket.

Har varit inne i stan idag och hämtat lite paket. Jag har beställt en ansiktsborste som jag tänkte testa när jag ska rengöra ansiktet. Sen fick jag även ett par nya arbetsskor från jobbet som jag ska testa när jag jobbar i helgen. Så en massa nytt som förhoppningsvis är bra. Nu ska jag nog sätta mig med böckerna lite och plugga. Jag är inte riktigt motiverad för det men om jag bara börjar så blir det nog lite gjort. Ni får en bild från igår när jag hade klippt mig och tröstshoppat lite nya läppstift. 
 
 

Klippning.

Åhh måste snart åka in till stan för att klippa mig. Jag vill fan inte! Jag hatar att klippa i mitt långa hår men det måste göras nu innan det blir för slitet. Usch det är en jävla pärs att göra det men kommer nog vara glad igen om en vecka eller två. Jag får kanske tröstshoppa lite sen så blir jag på bättre humör. 
 

SOA

Köpte nya säsongen med Sons of anarchy idag så nu vet jag vad jag kommer göra när jag borde plugga. Men har man väl börjat att kolla så går det inte att sluta. Det är så jävla spännande. Jag kan inte ens avsluta mitt blogginlägg för att det är så spännande. Så lika bra att sluta skriva och koncentrera mig på tv:n.
 

Handledning

Jag ska strax sticka till skolan för att gå igenom min uppsats med handledaren. Jag hoppas verkligen att hon tycker det jag gjort hittills är bra. Annars jävlar! Nä det ska bli kul med en genomgång för att se hur det står till med uppsatsen. Det är svårt att se vad som inte är bra själv när man skriver. Efter det ska jag nog träffa upp min bror lite innan han börjar sin lektion. Men nu måste jag skynda mig att äta upp frukosten och cykla till bussen.
 

Lori Lightning.

Det är så kul när man skriver på uppsatsen att man får fördjupa sig i historier om gamla groupies. En av mina favoriter är Lori Maddox eller Lori Lightning som hon även kallas. Så snygg och oskyldig. 
 
 

Fan då!

Tänkte beställa tid för att fixa naglarna igen men hela salongen var igenbommad så det sket sig. Så nu fick jag sitta och ta bort gelishlacket helt själv vilket inte är det lättaste. Men det gick så nu är mina naglar fria igen. Får väl köra på vanligt nagellack nu då. Inte lika snyggt men det blir väl billigare för mig. Jag har iallafall varit inne i stan och bokat klipptid så på torsdag åker de slitna topparna. Inte så jävla roligt men det måste göras. Nu ska jag sätta mig och skriva lite på uppsatsen för jag ska ha handledning imorgon så vill skriva ner så mycket jag kan idag. Men först stoppa i en maskin tvätt vilket också är rätt tråkigt men måste göras. 
 
 

Ont i huvudet.

Har haft lektion hela dagen så är trött och har ont i huvudet som fan. Jag sitter på stationen nu bland en massa högljudda barn och lider. Måste vänta ett tag på bussen så vill gärna att de slutar att skrika snart. Jag är hemma om några timmar iallafall så får vila lite då. 

Det blev en lång dag igår.

Efter veteranmarknaden följde jag med pappa hem för att umgås med min bror och Linnéa lite. Sen stack vi in till mamma för att fika och sen blev det spelkväll hemma hos Peter, Gabriella, Tyra och Nils. Så jag fick träffa hela familjen plus extrafamiljen vilket var kul. Fick gosa med en massa barn och ha det trevligt. Vi är verkligen som en stor familj allihopa. När Gabriella skulle ner i källaren och hämta kakor fick jag ta över och mata Nils med gröt. När Linnéa ville bli matad tog Tyra vid och matade henne som ett proffs. Det var en bra dag men nu är jag trött som fan för jag gick inte och la mig förrän vid tre i natt.
 
 

Hemma från veteranmarknaden.

Sitter hemma hos pappa nu efter några timmar på marknaden. Det blev en Meat Loaf och en Jim Steinman skiva inhandlat av Hampus Klang. Det är bra när rockstjärnor säljer rockskivor till en. Nu ska jag umgås med min bror och Linnéa lite innan jag åker hem.

Veteranmarknad.

Imorgon blir det nya tag då det inte gjorts något vettigt alls idag. Jag är iallafall nöjd över att jag hämtade mitt överkast för nu är sovrummet riktigt fint. Det är så mjukt och fint i mörklila sammet. Så det gör inte så mycket att jag inte gjort något annat vettigt idag. Men imorgon blir det veteranmarknad med pappa och träffa lite släktingar. Så det blir nog en bra dag. 
 

Distraherad.

Jag är helt distraherad idag och vet inte vad jag ska göra. Det tog mig två timmar att stiga upp från sängen i morse. Försökte plugga lite men kunde inte koncentrera mig. Så när jag fick ett sms om att jag kunde hämta mitt nya sängöverkast stack jag in till stan och hämtade paket och solade lite. Nu har jag precis kommit hem igen och vet inte vad jag ska hitta på. Jag blev lite utstirrad av en tjej när jag hämtade mitt paket med. Är det så ovanligt att se en osminkad kvinna att man måste kolla två gånger extra? 
 
Osminkad och fräknig efter solandet.

Lat dag.

Jag köpte boken I kroppen min idag så har mest legat i soffan och gråtit hela dagen. Man blir så berörd av hans ord om sin cancer. Men nu tar jag en paus från den och bäddar ner mig i soffan och kollar på tv istället. Det är säsongsavslutning på Broadchurch och jag hoppas verkligen man får reda på vem mördaren är. Kommer bli galen om jag inte får reda på det nu. Så jävla spännande serie.
 

Väntar

Sitter och väntar på att pappa ska dyka upp så vi kan åka in till stan. Jag har ett paket att hämta ut och måste handla lite. Så nu har jag tråkigt som fan och vill inte börja på med något heller för han borde komma när som.
 
 

Äntligen har jag städat färdigt.

Hela lägenheten är äntligen ren och fin igen. Det är bara lite småplock kvar som att byta trasiga glödlampor och sånt tjafs. Jag har även hunnit med att tvätta en maskin tvätt och skriva lite på uppsatsen. Det blev väl runt 4 sidor nytt på arbetet så då tog jag en paus och städade istället. Så nu ska jag bara fixa lite mat, men potatisgratängen är redan i ugnen så det är snabbt gjort. Jag är hungrig som fan nu så det får gärna gå lite extra snabbt för maten att bli klar. Så medan jag fixar det kan ni titta på bilder på hur lägenheten ser ut nu.
 
 

Pluggar.

Äntligen en dag då jag inte behöver lämna hemmet utan kan plugga och städa oavbrutet. Det blir inte så mycket gjort när man måste åka iväg hela tiden för allt drar alltid ut på tiden. Så nu ska jag ner i källaren och stoppa in en maskin tvätt och sen sätta mig med uppsatsen. Mina intervjuer börjar trilla in vilket är kul som fan. Jag har 15 informanter än så länge och har fått in tre intervjuer. Jag hoppas att de andra kommer så fort som möjligt så jag har allt material klart.
 

Fullt upp idag.

Jag stack in till stan vid två idag för att vara med på personalmötet och kom inte hem igen förrän vid sju. Så jag är lite trött och seg nu. Men hann med att kolla lite affärer efter ett överkast till min säng, dricka tea med mamma och hämta en bok hos min bror. Jag var i fyra olika affärer men hittade inte ett enda snyggt överkast så beställde ett från H&M nu när jag kom hem. De har ett skitsnyggt i lila sammet som jag velat ha ett tag nu men att ge 800kr plus 40kr i frakt för ett överkast är lite mycket för mig. Så nu letade jag runt lite och lyckades hitta lite rabatter så det blev mitt för 590kr. Mycket bättre pris för något jag nog tröttnar på efter ett halvår. 
Jag fick även en bättre bild på collaget jag la upp i morse där bara min bild är med. Så här har ni bilden på mig där man ser text och allt.
 
 

The Plastics.

Jag blir alltid lika glad när jag går in på facebook och ser alla snygga plasticsbilder jag blir taggad i. Denna bilden kom upp i natt och det är ett collage med några av alla plasticstjejer som finns runt om i världen. Detta är en fjärdedel ungefär och ni hittar mig längst upp i vänster hörn. Under min bild finns ett litet citat som vår president Lexa har gett mig. Hon har gett nästan alla ett personligt citat som speglar hennes syn på oss. Mitt lyder " I would do anything for love". Det är så klockrent då jag älskar Meat Loaf och just i groupie sammanhang är det perfekt då jag gör vad som helst för att få se banden jag älskar. 
 
 

Jag idag.

 

Jag är helt slut.

Jag bestämde mig för att köra en redig storstädning och rent som fan blev det. I halva lägenheten för sen orkade jag fan inte mer. Men får ta resten imorgon istället. Jag har iallafall ett rent sovrum så det kommer bli skönt som fan att gå och lägga sig sen. Jag har så mycket onödigt skräp överallt att jag blir galen på mig själv. Egentligen borde jag ta och kasta en massa eller försöka sälja en del. Men det blir fan aldrig av. Till och med garderoben är helt full så jag måste köpa nya galjar imorgon för att få in alla rena kläder. Jag rensade precis ut en massa kläder så har ingen lust att göra det igen. 
 

Söndag hela dagen.

Det blev en lång sovmorgon idag för det kändes så skönt att stanna kvar i min varma säng när regnet öste ner utanför. Men nu är jag uppe och ska försöka mig på att göra lite nytta här hemma. Jag har det riktigt stökigt hemma nu så ska försöka städa upp lite. Det är så jävla tråkigt men jag vet att det kommer kännas skitskönt när jag väl är klar. 
 

En lite snyggare bild på jackan.

 

Penny Lane jacka.

Jag och pappa körde en loppisrunda idag och jag hittade en skitsnygg Penny Lane jacka som jag velat ha i en evighet. Den är i äkta läder och jag fick den för ynka 50kr. Det var ett pyttelitet hål på den och lite smuts men nu är den som ny igen. Nu ska jag bara hitta en med vit päls på och sen är jag nog nöjd med Penny Lane jackor. Nu har jag umgåtts lite med min bror med familj innan de skulle iväg och campa lite. Det blev ingen lång stund vi fick träffa dem men det var kul att se dem lite iallafall.
 
 

Blev filmkväll istället.

Min bror med familj kom inte till pappa idag så jag fick åka hem och ha filmmys med mig själv. Men det gör inte så mycket för jag får träffa dem imorgon istället. Det är rätt skönt med en filmkväll efter en dag med plugg. Jag kom upp i fem sidor på uppsatsen idag så nu blir det att läsa lite innan jag kan fortsätta skriva mer. Det är riktigt skönt att ha kommit igång med skrivandet. Det är alltid svårast att börja skriva. Jag har oftast en massa tankar och idéer men vet inte var fan jag ska börja. Men nu är jag på gång och hoppas att det håller sig så här och att jag inte fastnar i skrivandet.
 

Uppsatsskrivande.

Jag spendera dagen ute hos pappa och skriver på uppsatsen tills min bror kommer hit med sin familj. Hemma hos mig finns det bara en massa måsten som ska göras hela tiden så fort jag försöker skriva på uppsatsen så att vara ute hos pappa är perfekt. Det finns inte så mycket annat att göra här ute än att sitta i köket och skriva. Jag har fått ihop fyra sidor än så länga och tycker det är rätt bra då det bara gått tre timmar sen jag kom hit. Nu ska jag ta en liten paus och ut och åka Amazon. Pappa ska bort till en granne så jag tvingar honom att köra Amazonen. Varför ta en ny Volvo när man kan ta en gammal? Men sen blir det att fortsätta att skriva på mitt älskade arbete.
 
 

Nu är det bara att vänta.

Intervjuerna är iväg skickade och jag hoppas verkligen jag får in bra material från dem. Så får vänta och se helt enkelt. Så nu blir det att skriva på bakgrunden och metoden lite. Jag lånade lite böcker idag på biblioteket så jag kommer nog ha fullt upp i helgen. Det var tur det inte var någon lång dag i skolan idag för jag har fan inte mått redigt bra. Jag har fortfarande lite ont i magen och i huvudet från och till. Så kanske inte det bästa att springa runt i höga klackar idag för det gjorde att jag även fick ont i benen. Men det är snyggaste bootsen iallafall.
 
 

Väntar på bussen.

Sitter på stationen nu och väntar på bussen hem från skolan. Jag har haft handledning idag och det gick riktigt bra.  Vi gick igenom intervjufrågorna så jag kan skicka iväg dem när jag kommer hem.  Sen har jag fixat lite böcker som jag behöver till uppsatsen.  Så det har varit en bra dag fast nu vill jag hem och vila.  Har haft lite ont i magen hela dagen så behöver ta det lite lugnt. 

Visionboard.

Jag fixade ihop ett litet visionboard innan med inspirationsbilder och viktiga saker jag inte får glömma till uppsatsen.  Det står inte så mycket begripligt men det får mig att kämpa på med uppsatsen. Jag har faktiskt fått en del gjort idag så jag är nöjd.
 
 

Intervjuer.

Imorgon ska jag till skolan igen på handledning och gå igenom mina intervjufrågor till uppsatsen. Förhoppningsvis så är de bra så jag kan skicka iväg dem på kvällen sen. Det är inte jättemånga som gått med på att bli intervjuade men jag tror det ska räcka med de jag fått in. Jag kan inte intervjua för många så jag tror det blir rätt lagom nu för att få in tillräckligt med information. Jag ska fortsätta dagen med att läsa i böcker och gå igenom min tidigare uppsats för lite tips. Det är så mycket som går runt i mitt huvud nu som jag ska ha med i uppsatsen men jag vet fan inte var jag ska börja. Jag har så mycket information eller vet var jag kan hitta det men att få ner det i text är inte det lättaste. Kanske att det blir att knåpa ihop ett litet visionboard.
 

New velvet pants.

Jag fick mina nya snygga sammetsbyxor igår och jag är helt kär. De är så snygga och bekväma så de är lätt nya favoriterna. Ska bara hitta ett par som är lite mer utsvängda eller bootcut med men vet inte var jag ska kunna hitta det. Det är dock lite jobbigt att de drar till sig en massa damm och skit. Min nya mockaväska fäller som fan så de var helt bruna på benen och rumpan när jag kom hem från stan idag. Men jag älskar dem ändå och min nya väska trots att allt blir brunt av den. 
 
 

Loppisfynd.

Jag hittade en snygg Wrangler skjorta igår på loppisen som jag var tvungen att ha. Den är faktiskt väldigt bekväm och passade perfekt. Så jag myser runt i den idag och i mina nya leggings jag beställde förra veckan. Jag fick ett paket idag med ett par sammetsbyxor och svarta leggings. Men jag fotar nog byxorna imorgon för tänkte använda dem då.
 
 

Måndag!

Jag har precis skickat iväg en förfrågan till runt 100 groupies om de vill bli intervjuade för min uppsats. Så nu är det bara att vänta och jobba på frågorna. Jag hoppas verkligen att så många som möjligt vill bli intervjuade så jag får in mycket material. Åhh det är så skönt att äntligen vara igång med skolan igen och jag ser verkligen fram emot denna hösten. Jag älskar att skriva och att se en bra uppsats växa fram är kul som fan och jag blir faktiskt väldigt stolt över mig själv som klarar det. Men jag ska inte skriva något idag utan rensa min dator så min bror kan fixa Windows 7 på den så snart som möjligt. Sen jävlar ska det skrivas på uppsatsen.
 

Loppis på Tyrolen.

Idag var det loppis på Tyrolen och det var riktigt mycket folk där. Tyvärr fanns det inte så mycket roligt att köpa men hittade lite snyggt iallafall. Det blev en snygg jeansskjorta och sen fick jag en signerad CD av Hampus Klang. Jag tvingade honom att signera den åt mig. En dag kommer den nog bli värd en massa. Här kommer iallafall lite bilder från dagen.
 
 

Jobbet gick bra idag.

Jag fick lite extra jobb idag men det löste sig rätt smidigt ändå. Men usch vad varmt det var att diska.  Så det blev att byta om till snygg maxi kjol så fort jag kom hem.  Men dagen har varit bra och morgondagen blir nog ännu bättre.  Det är nämligen loppis på Tyrolen och jag ska självklart dit.  Hoppas det finns en massa snyggt.  
 

Jobbar

Sitter på jobbet nu och har lite frukostrast. Det är lugnt som fan än så länge på jobbet så jag har lite tråkigt.  Jag blir så trött när det inte finns något att göra.  Men snart blir det lite disk att fixa iallafall.  Får sitta här och läsa tidningar om mat så länge. 

Snyggaste västen!

Jag hade min snygga fransväst i mocka från Spell and the gypsy idag. Det blev kanske lite mycket fransar när jag hade min nya väska med men skit samma. Kan man ens få för mycket fransar? Jag var tvungen att be mamma att ta en bild på mig där man ser hur snygg den verkligen är. Det är lite svårt att få till en bra bild själv. Erkänn den är snygg som fan?
 
 

Väntar och har tråkigt.

Ska in till stan med pappa idag och träffa mamma men pappa dyker ju aldrig upp. Jag orkar inte börja på med något heller så det blir bara att jag sitter här och har tråkigt. Måste planera en massa med uppsatsen idag och fixa. Men tar det sen när jag kommer hem igen. Jag ska jaga intervjupersoner så jag kan börja på att skicka ut dem i nästa vecka. Sen ska inledning skrivas och frågeställning formuleras. Åhh jag längtar tills jag kan komma igång på riktigt men skulle behöva ha Word på datorn men måste nog ta bort mitt Windows 8 och fixa Windows 7 istället. Tycker ändå inte om Windows 8 skiten med alla jävla appar som bara är helt onödiga. 
 
Roade mig med instagram tidigare. Tycker mina ögon blev fina på denna bilden.
 

Hemma från skolan igen.

Jag är helt själv i min klass! Men dagen har gått bra och jag och min lärare har diskuterat min uppsats och planerat lite. Då jag är helt själv så har jag inget schema utan jag får gå på de lektioner jag vill eller skita i det vilket är skönt. Men jag kommer nog gå på en del som kan ge mig lite vettig information. Men nu blir det att slappa resten av kvällen för jag är trött i huvudet som fan. 
 
 

Första dagen i skolan idag.

Jag är lite nervös och pirrig nu och vill bara komma iväg. Men jag måste försöka få i mig lite frukost innan jag cyklar till bussen. Det kommer nog bli en bra dag iallafall och äntligen får jag komma igång med skrivandet igen. Jag älskar att få fördjupa mig i och skriva om groupies. Förhoppningsvis så kommer jag kunna intervjua en jävla massa professionella groupies till uppsatsen. På tal om det så måste jag säga att det kändes lite mäktigt igår när jag skrev på min facebook att jag jobbar som fotograf och rockjournalist för The Plastics. Jag jobbar som fotograf åt en organisation med groupies. Det är fan det jag drömt om de senaste åren och nu står jag här. 
 

Jag har fått paket!

Jag är helt kär i min nya Dreamweaver bag i taupe suede. Jag har haft min andra Dreamweaver i ett helt år nu och jag älskar den men jag behövde lite förändring. Jag kommer älska denna nya minst lika mycket men då den är i mocka så får jag vara lite mer försiktig med den. Den är kanske inte perfekt att ha när det ösregnar ute men den kommer bli använd iallafall.
 
 

Imorgon börjar skolan.

Jag känner mig redo som fan. Som jag har längtat tills jag får börja igen och imorgon är det dags. Jag har en ny fin mobil och jag fick min nya väska idag så allt är klart för skolstart. Jag ska visa det lilla underverket till väska sen men först ska ni faktiskt få en bild på mig för det var ett tag sen. Jag känner mig inte lika ful idag som jag blev på varenda bild igår. Jag har min skitsnygga Boho tribal kjol från Spell and the gyspy idag med så ville ta en bild då.
 
Ser ni vad långt mitt hår har blivit? Älskar det!
 

Det blev en lång dag i stan idag.

Jag har fixat naglarna och jag valde snygga svarta och sen klippte jag till luggen lite. Försökte ta en bild på det men jag blev bara ful så det får ni inte se idag. Jag känner mig så tråkig nu men vet inte vad fan jag ska göra för att få lite förändring. Förhoppningsvis så slutar det snart, eller så får jag vara tråkig resten av livet. Kanske att jag mår bättre imorgon när jag får min nya väska. Man kan ju inte känna sig tråkig med en mockaväska med fransar.
 
 

Fixa naglarna idag.

Jag ska snart köra in till stan och fixa min naglar och lite annan skit. Jag funderar på att klippa till min lugg lite med. Den är väldigt lång nu så kanske att jag skulle be dem korta av den lite. Jag får se sen vad som händer och om någon har tid för det. Jag sitter även och väntar på ett sms som säger att jag kan hämta min nya väska men det kan bli så att det kommer imorgon. Men hoppas fan att det dyker upp idag för jag vill ha den nu. 
 

Fina, fina väska.

Har beställt den snygga Dreamweaver väskan från Spell and the gypsy nu och jag borde få den om någon dag. Åhh ny fin väska lagom till skolan börjar. Idag fick jag även en ny tröja från H&M och två böcker i postlådan. Älskar att få paket.
 

Blekinge.

Har spenderat dagen nere i Blekinge med pappa idag. Jag kom hem för en timme sen trött som fan så har vilat lite nu. Det blir att ta det lugnt ikväll och kolla lite tv tror jag. Imorgon ska jag in till stan och fixa naglarna så de är snygga lagom tills jag börjar skolan på torsdag. Åhh jag börjar snart skolan igen!
 

Ge mig denna snygging.

Imorgon kommer csn och då blir det att beställa en ny Dreamweaver bag från Spell. Har haft min i ett år nu så jag behöver en ny snygg. Denna är så jävla fin i mocka med de blåa pärlorna. Jag måste ha den, måste, måste!
 
 

Söndag

Jag är trött som fan idag.  Men ska försöka fixa lite här hemma. Jag har iallafall orkat gå ner i källaren och stoppat in en maskin tvätt. Tvätta är så jävla tråkigt men det måste göras. 

RSS 2.0