Hemma från Malmö igen.

Nu är jag hemma efter en rolig maskerad i Malmö och efter att ha firat Gabriella hos pappa. Så jag är trött som fan nu och ska bara duscha och sen sova. Men först ska ni få lite bilder på mig från maskeraden där jag var Penny Lane i Almost famous. 
 
 

Snart drar jag till Malmö

Idag är det maskerad och jag är taggad som fan. Det kommer bli skitkul att gå på en riktig maskerad där folk anstränger sig med utklädnaden. Åhh jag längtar till ikväll. Men först är den en bilresa till Malmö tillsammans med familjen som gäller. Så vi hörs igen imorgon förhoppningsvis.
 

Diana mini petite noire.

Fick korten idag och nu är de rätt framkallade. Så här får ni några snygga kort från min Diana mini.
 

Varför ska allt bra vara så långt?

Vi ska läsa en vetenskaplig artikel som är om något relaterat till vårat uppsatsämne till på torsdag. Men det har inte skrivits så mycket om groupies utan de nämns bara här och där när det pratas om cockrock ( ja det finns något som heter cockrock, gissa vilken genre det är?). Men nu har jag hittat en artikel om Led Zeppelin och hur en kvinna ser på njutning och makt i deras musik. Den verkar vara riktigt intressant men så ska den självklart vara 56 sidor lång. En av mina klasskompisar frågade hur lång en vetenskaplig artikel är och vår lärare svarade runt 10 sidor. Men jag vill läsa denna så förhoppningsvis så är antalet sidor skitsamma och min handledare godkänner den som en bra artikel för mig att läsa. 
Jag fick intervjusvaren från Lexa Vonn igår och läste igenom den på bussen hem. Det är fan skrämmande hur mycket jag känner igen mig i det hon skriver. Vi tänker nästan likadant och hon jag fick fan gåshud av hennes svar ibland. Hon är riktigt grym på att sätta ord på tankar så man förstår utan att det blir luddigt. Det är så självklart för mig det hon skriver men det är inte det för andra så därför är det viktigt att jag gör denna uppsatsen. 
 

Redo för maskerad.

Mitt paket kom idag så nu är jag nästan redo för maskerad. Det är bara lite små fix kvar med detaljerna så som vilka skor jag ska ha till och sånt. Funderar på mina leopardkilklackar men vet inte än. Ska in och rota i garderoben sen och se vad jag hittar. Det som är mest utmärkande för min karaktär är hennes kappa och det har jag nästan lyckats med iallafall, det är bara färgen som skiljer. Så vem tror ni jag ska vara?
 
 

Lite blandade kort.

Hämtade ut mina foton idag men tyvärr hade de gjort fel och framkallat bilderna var för sig när de ska vara två på varje foto. De var ju tvugna att skicka iväg filmen denna gången så de i fotohuset hade ju inget att säga till om. Men han skulle framkalla nya till imorgon så jag får det med. Det blev en del bra bilder ändå vilket jag är glad för. Så här får ni lite bilder från när jag och Enita var i Stockholm och bilder från sist jag var hemma hos Peter, Gabriella och Tyra.
 
 

Åhh nu är jag glad.

Man blir så glad när man vaknar på morgonen och märker att en av vår tids mest kända groupies har skickat tillbaka intervjusvaren till mig. Sen blir man överlycklig när man märker att hon har svarat utförligt på varenda fråga och verkligen lagt ner tid på att svara på min intervju. Så en intervju till uppsatsen klar och det känns skönt som fan. Jag ska som sagt till skolan idag för att ha det första uppsatsseminariumet tillsammans med klassen. Vi ska diskutera våra uppsatser och komma med kritik och tips på hur vi ska gå vidare i vårt skrivande. Sen ska jag bosätta mig på bibblan och skriva ut intervjun, leta böcker och artiklar innan jag ska åka hem igen. Jag måste in till stan idag och hämta ut mitt paket till maskeraden och mina foton som inte hade kommit igår. Jag är nyfiken som fan på fotona nu.
 

Jobbat idag.

Jobbade extra idag med så objektivet jag vill ha till min kamera kanske snart är mitt. Jag fick även reda på att vi kommer få löneförhöjning retroaktivt i nästa månad så det ger mig lite extra det med. Så nu gäller det bara för mig att inte spendera med än vad jag har denna månaden så jag går back. Men det måste jag väl ändå lyckas med om jag verkligen skärper till mig lite. Så ingen onödig shopping på hela månaden för min del. 
 

Ny idé och den blir nog bra.

Fick en ny idé till maskeraden som nog kommer bli bra och är lite mer mig. Så kläderna kommer på torsdag och allt kommer bli perfekt. Jag kanske avslöjar vad jag ska vara på torsdag annars får ni vänta tills bilderna på festen kommer. Det kommer bli kul som fan att åka ner till Malmö iallafall och hälsa på Evelina och gå på maskerad. Åhh jag längtar till på lördag för det kommer fan bli grymt.
 

Tråkigt väder...

och dåligt humör. Jag ska på maskerad i helgen men inget går som jag vill så är på skitdåligt humör nu. Tror fan jag skiter i det och bara tar en jävla kasse över mig snart. Hjälp mig med förslag på vad man kan vara på en maskerad? Något rimligt som inte kostar en halv förmögenhet och som är till en kvinna. För jag frågar folk men det är ju fan bara löjliga svar jag får. 
 

Framkallning.

Lämnade in filmen för framkallning idag men nu måste de skicka iväg den så jag får inte korten förrän på onsdag. Men ska ändå jobba extra på onsdag så kan hämta den efter jobbet. Är riktigt nyfiken på hur korten blir med min nya kamera. Sen var jag även inne i en annan fotoaffär och pratade lite med dem om objektiv. De kan beställa hem den jag vill ha och det blir billigare än att köpa på internet. Men det är som sagt ett senare inköp för jag måste spara lite pengar innan jag kan köpa den. Men nu ska jag lyssna på intervju med Bullet som de länkade på facebook.
 

Jobbar.

Så ni får kolla på bilder på Bullet så länge. Woohoo vad kul!
 
 

Diana mini.

Jag och min bror stack hem till Peter, Gabriella och Tyra lite och drack tea och gosade med Tyra. Jag hade med min Diana mini kamera för att ta slut på filmen någon gång. Jag hade ju med den upp till Strängnäs och tog en massa foton i Gamla stan i Stockholm så är nyfiken på korten nu. Förhoppningsvis blir det några bra men då det är första filmen jag tagit så har jag ingen aning alls. Ska lämna in den efter jobbet imorgon så kan jag hämta ut den på tisdag när jag fått pengar igen. Åhh nyfiken som fan nu.
 

Söndag

Det är söndag och jag är ledig och hemma vilket är skönt som fan. Så idag blir det att skriva på uppsatsen och städa lite. Min granne är ute och springer på taket så det är aldrig lugn och ro här. Men förhoppningsvis så fixar han med fönstrena idag så jag kan flytta tillbaka alla möbler jag flyttade sist han var och fixade. Allt regnande har gjort att det dragit ut på tiden så det ser förjävligt ut hemma hos mig nu. Men förhoppningsvis så är det fixat snart så man slipper detta rännande utanför fönstrena. Fan att det ska vara rännande när man bor på tredje våningen men nu är det så. 
 

Jobbat klart för denna helgen.

Rätt skönt att få vara ledig på en söndag och kunna ta en sovmorgon. Ska ju jobba extra på måndag med så skönt att få sova ut lite imorgon. Sen blir det plugg imorgon vilket är bra för jag känner mig motiverad till att skriva på uppsatsen. Jag måste få ihop en bakgrund och syfte till på måndag och jag är inte riktigt nöjd med det jag skrivit än så länge. Så det är fullt upp hela tiden men det är bara skönt att ha lite att göra.
 

Lördag

Lördag och jag jobbar vilket är rätt skönt. Det är skitväder ute så jag kan lika gärna vara här och tjäna pengar istället. Igår tog jag det bara lugnt och skrev lite på min uppsats och fixade med den. Jag ska försöka att skriva lite på den varje dag så man får det som en rutin. Än så länge går det bra och jag har till och med kommit igång med en intervju. Men nu är det jobb som gäller så dags att dricka upp mitt tea och fortsätta.
 

Jag på releaseparty!

Hittade en snygg bild på mig och Anna från Bullets releaseparty på facebook. Tänkte att ni kanske ville se hur jag såg ut den kvällen och inte bara se bilder på snyggingar i band. Man ser ju iallafall vilket band det är vi är där för att tråna efter.
 
 

Extrajobb!!!

Sitter på jobbet nu och ska kasta i mig lite fika efter att ha skurat hela köket. Chefen ringde precis och gav mig två till dagar att jobba nästa vecka så blev glad som fan. Jag har hittat ett objektiv som jag vill ha till min systemkamera men det är ju dyrt som fan. Då jag kommer åka på en massa konserter och annat kul i höst har jag inga pengar över till att spara till objektivet. Men nu kommer jag få in lite extra vilket betyder att jag snart kan köpa det så länge jag inte shoppar upp pengarna i förväg vilket jag brukar göra. Jag är just nu en shopaholic med köpstopp vilket är jobbigt som fan. Men shoppar jag kan jag inte se Bullet och då kommer jag må ännu sämre. Någon mer därute som har mitt problem att man måste välja mellan allt roligt för annars får man svälta?
 
 

Helvete vad kallt det är.

Det är svinkallt i min lägenhet och kallare lär det fan bli. Det är höst ute för luften är kall och frisk vilket är skönt men usch vad kallt. Ska bara laga lite mat nu och sen bädda ner mig i soffan under en varm filt. För imorgon är det jobb som gäller så tänker bara slappa ikväll. Kanske att jag kollar på en av mina nya filmer jag inte hunnit se än. Mmm nu skulle man bara haft lite sällskap framför tv:n med så hade allt varit perfekt.
 

Natten försvann alldeles för snabbt.

Vill fan bara somna igen men nu är det dags för skola och jag har heldag så kommer vara borta hela dagen. Kommer vara trött som fan sen och då ska jag jobba extra fredag och lördag. Men jag har inget emot att jobba extra då jag får in lite mer pengar då. Sen har jag väldigt lite tid iväg från mitt hem om man jämför med de som jobbar heltid så jag kanske ska sluta sitta här och gnälla. Jag såg en cykla till jobbet i mörkret precis när jag stigit upp och kollade ut genom köksfönstret så jag har det nog rätt bra ändå.
 

Planera, planera.

Jag försöker planera in alla Bulletkonserter jag vill gå på men det går lite segt. Det är lite svårt att planera när man inte vet hur mycket pengar man kommer ha. Men en sak är väldigt säker iallafall och det är att jag kommer försöka gå på så många konserter som möjligt. För helt seriöst kan man inte se Bullet för många gånger då de är grymma live. 
 
 

Pissväder idag med.

Men nu behöver jag inte ut mer för idag så kan bädda ner mig i soffan och plugga inför imorgon istället. Jag och pappa har varit och handlat mat nu så det är fixat för veckan. Så jag ska bara slänga in en maskin tvätt med och sen har jag gjort allt på ska göra listan idag. Då blir det plugg resten av dagen istället och det kan jag göra i soffan så det är rätt skönt.
 

Vad de ska krångla till allt här hemma.

Mina grannar råkade precis klippa av min telefonledning så mitt internet och allt försvann. Så går det när man tror man hittar gamla sladdar som visserligen är gamla men som fortfarande är i bruk. Så jag hade det lite tråkigt där ett tag men de lyckades få ihop sladden igen så nu funkar det. Men nu hann jag ju städa undan lite vilket behövdes så det var ju ändå lite bra att sladden klipptes av. 
 

Det regnar ute...

och just idag måste jag ut i regnet och cykla till bussen. Inte nog med att det regnar så blåser det även halv storm så jag kommer ha motvind hela vägen. Åhh kan jag inte bara få lägga mig igen?
 
Jag har en av mina nya Bullettröjor på mig och västen som jag sydde igår. Snyggt, snyggt, snyggt.
 

Dags för skolarbete igen då.

Så nu får jag sluta blogga om den grymma konserten i fredags och ta tag i skolarbetet igen. Igår jobbade jag så jag får in lite extrapengar och idag är jag trött som fan bara för det. Men jag har skickat in uppsatsämnesformuläret som ska vara inne idag och läst lite i ena boken som ska läsas ur till på torsdag. Jag borde ha hunnit med en jävla massa mer men jag har haft fullt upp med att sy om en skinnjacka till en väst och måla naglarna. Japp kreativiteten är på topp men tyvärr inte där den behövs. Men jag har hela eftermiddagen på mig att läsa och plugga så det kommer nog bli gjort det med. 

Bullet live Växjö Folkets park del 3

Nu blir det inga mer bilder från denna konserten tyvärr så njut nu. Eller jubla om ni känner för det? Finns säkert någon där ute som tycker att bilder på Bullet är det tråkigaste som finns och hellre ser bilder på andra band eller kanske mig?
 



Bullet live Växjö Folkets park del 2




Bullet live Växjö Folkets park del 1

Det blev en jävla massa snygga Bullet bilder på konserten så jag får dela upp det i flera blogginlägg. Men det gör väl inte så mycket?
 



The Scams live Växjö Folkets park




Screamer live i Växjö Folkets park.





Fy helvete vad bra det var igår.

Men idag är jag helt förstörd. Jag fattar inte hur jag kan bli helt förstörd efter en konsert när jag inte dricker alkohol. Men uppenbarligen så kan jag det så dagen har spenderats i sängen när jag väl kom hem från mamma igen. Konserten var helt underbart grym och jag har en nästan 600 bilder som ska kollas igenom innan jag kan lägga upp det på bloggen. Jag tror inte ni vill se alla 573 stycken faktiskt så jag har lite att fixa med. Men det kommer bilder snart så håll ut. Men här får ni iallafall den allra första bilden jag tog när Bullet kom in på scen.
 
 

Rock 'n' roll

Mina naglar är fixade och jag tycker de blev snygga och rockiga iallafall. Sen är ju jag inget proffs på att fixa naglarna så de är ju inte perfekta. Men vem vill ha perfekt när man ska se rock 'n' roll ut egentligen?
 
 

Ikväll blir det Bullet konsert!

Jag är nervös och pirrig som fan över konserten ikväll. Jag sitter just nu med Full Pull på repeat på Spotify då jag inte får mina skivor förrän ikväll. Skivan är bra, så jävla bra och jag kan tänka mig att låtarna är grymma live. Jag kommer sticka in till mammas lägenhet ikväll och fixa mig där innan jag tar Screamerbussen till Växjö. Men jag har en jävla massa att fixa här hemma innan dess. Men nu har jag iallafall duschat och tvättat håret så det är gjort. Jag ska snart börja fixa med mina naglar så de är snygga och rockiga inför ikväll. Sen ska jag även försöka klämma in lite pluggande då det måste göras varje dag för att hålla rutinerna uppe. Åhh kan det inte bli kväll och dags för konsert nu!
 

Är det bara jag som blir trött på allt med en själv ibland?

Nu när jag var uppe hos Enita i Strängnäs blev jag lite sån. Hon är ju så snygg i håret och har snygg make up hela tiden, medan jag mest känner mig tråkig. Sen har jag svårt som fan att hitta smink som passar min hudtyp. Min foundation blir bara fläckig och det ser ut som om jag är jättetorr i huden och nästan flagnar. Jag vet inte varför det blir så men nu har jag iallafall testat lite olika och hittat en som passar. Så idag har basen varit snygg och den har fan hållt hela jävla dagen. Sen har jag även köpt lite ny ögonskugga så jag kan göra lite snygg sotning och inte köra den tråkiga jag alltid kör. Det känns som om jag bara fastnar ibland och kör på fast jag egentligen inte tycker det är bra men jag är för lat för att göra något åt det. Men nu jävlar så har jag tagit tummen ur och fixat och trixat lite så nu är jag nöjd för tillfället.
 

Skola

Jag ska snart ta cykeln till bussen för att åka till skolan. Jag är trött som fan och känner mig inte riktigt redo för att lämna hemmet men jag överlever nog. Jag måste göra lite ärenden i Växjö med så det är bara att pallra sig till skolan lite först. Men jag känner verkligen inte för att redovisa en uppsats idag, då det är första gången så jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Men det vet ju ingen annan heller så vi är ju i samma sits allihopa.
 

Hobo with a shotgun!

Efter att faktiskt ha fått lite plugg gjort idag så slöar jag i soffan och kollar på Hobo with a shotgun. Den är faktiskt rätt underhållande måste jag säga men kanske lite väl blodig. Så den är inget för den mesiga som inte klarar av lite blod och inälvor som flyger i luften. Bara så ni vet men för alla andra så är det nog lugnt. Förhoppningsvis så vinner de goda med. 
 
 

Motivationen infinner sig inte riktigt idag.

Jag har varit inne i stan och handlat med pappa idag så har inte hunnit med så mycket mer. Men jag borde plugga och ha mig men motivationen är inte riktigt där. Vi ska iallafall redovisa en C-uppsats som vi läst imorgon och jag har läst den 2 gånger så det ska nog gå bra. Jag ska sätta mig med analysschemat och skriva ner lite stödord sen så blir det nog bra till imorgon. Men annars vill jag mest bara ha fredag för då är det releaseparty för Bullets nya skiva Full Pull. Jag har redan hört två låtar från den och ett bonus spår och det låter helt fantastiskt så jag längtar som fan efter att få lyssna på hela nu. Sen ska vi inte tala om hur mycket jag har längtat efter att få se dem live igen. Det kommer bli helt jävla underbart på fredag och jag längtar fan snart ihjäl mig.
 

Känns inte som om jag gjort något vettigt idag alls.

Det gick inte att koncentrera sig i morse när jag visste att väskan skulle komma och jag bara gick och väntade på att sms:et. Varför ska allt hämtas ut och inte bara komma hem i brevlådan? Jag fick ju tag på min väska rätt snabbt och lätt iallafall men mitt pluggande blev lite lidande. Då har jag ändå läst igenom nästan hela c-uppsatsen som ska vara läst till på torsdag och jag har kollat intervjuer på youtube. Saken är ju den att jag ska skriva om groupies och hur deras roll har ändrats när samhället har ändrats, typ något sånt. Detaljerna är lite luddiga än så länge och jag har ingen klar frågeställning. Men jag letar material och har idag skickat ett meddelande till Pamela des Barres som är en av de mest kända groupiesarna som finns. Sen får jag se hur jag ska fortsätta när hon väl har svarat. Det är mycket att göra och tänka på när en c-uppsats ska skrivas och har någon några tips eller känner någon groupie som kan tänka sig att bli intervjuad så är det bara att skriva en kommentar.
 

Spell and the gypsy

Jag fick paket idag och det innehöll min nya skitsnygga väska från Spell and the gypsy. Det är en Dreamweaver bag i vintage brun och den är helt jävla underbar. Lädret är så mjukt och fint att man knappt kan lägga väskan ifrån sig igen. Den kommer bli perfekt i höst till skillnad från min förra väska jag köpte som redan är sönder.
 



Dag 25. Shoes you love but hardly wear.

Mina Jeffrey Campell älskar jag verkligen för de är så otroligt snygga men tyvärr blir de aldrig använda.
 
 

Dag 24. Your favourite pair of shoes.

Mina boots från Scorett är mina favoriter helt klart och det syns på dem med. De är slitna som fan då de används nästan dagligen. Men slitna eller ej så är de förbannat snygga.
 
 

Diana F+ Take my heart

När jag kom hem igår låg det ett paket och väntade på mig på trappen. Jag vet inte hur länge det har legat där men det är då det är tur att man bor på landet. I paketet fanns min nya Lomography Diana F+ Take my heart som är en special edition gjord för alla hjärtans dag. Den är riktigt snygg i rött med motiv av Adam och Eva på fram och baksida. Med i paketet fanns även en liten bok med bilder och historier från kända personer som fotar med Dianakameror. Ja jag är helt kär i den med, man kan inte annat än att älska dessa analoga kameror.
 



Shopping!

Jag hade inte planerat att snåla i Stockholm men inte heller köpa en massa skit bara för shoppandets skull. Jag tycker jag lyckades rätt bra med shoppingen faktiskt. Vem behöver inte en till väst och en ny Polaroidkamera liksom? När jag väl köpte kameran blev det ju nästan tomt på kontot och jag fick sluta köpa saker. Men jag behöver fan inget mer än det jag hittade. Får jag en kamera och film till den så är jag nöjd för dagen, särskilt när kameran är den modellen jag inte har och har letate efter.
 



Hemma igen.

Nu är jag äntligen hemma igen från Strängnäs och jag har haft en skitbra helg. Det var redigt kul att träffa Enita lite och lära känna henne mer. Vi hade det skitkul på vår shoppingresa till Stockholm och jag hittade en massa snyggt. Jag hittade även en ny Polaroidkamera som är hur fin som helst så nu har jag 10 stycker Polaroidkameror tror jag. Jag kommer självklart visa mina nya snygga saker sen men först så får ni lite snygga Polaroidkort att kolla på.
 



Idag åker jag mot Strängnäs.

Jag är nervös som fan över att åka då jag inte är så förtjust i tåg och nu måste jag åka själv och göra ett byte. Men jag ska klara det och allt kommer vara värt det då jag nog kommer ha en skitkul helg. Men jag kommer nog ha fullt upp hela helgen så det blir nog inte så mycket liv i bloggen tyvärr. Men det överlever ni väl? Jag kommer ta med min nya kamera och den kommer nog användas flitigt under helgen. Så förhoppningsvis får ni se lite snygga analoga foton när jag kommer hem sen igen.
 

Min nya kamera är här.

Idag fick jag min Lomography Diana mini och den är så jävla cool. Jag fick även lite Polaroidfilm och film till den andra kameran som jag beställt. Jag älskar att Lomography alltid har så snygga lådor till allt och att man får med lite böcker med bilder i. Lomography gör kameror för att underlätta för dig så även om det inte är världens bästa kamera så älskar man den. Man bara håller fram den och tar ett kort utan några problem och sen kan man själv välja vilket format det ska bli på kortet. Man kan även göra flera exponeringar på filmen och bara vrida upp filmen lite i taget för att kunna överlappa exponeringarna. Ja jag tror ni förstår varför jag är helt kär i min nya kamera.
 
 

Det är höst nu.

Första dagen i skolan och jag är uppe med tuppen. Jag upptäckte precis att det blivit höst ute för mina element var igång i lägenheten. Nu blir det nog bara kallare och kallare ute. Men det är rätt skönt med lite förändring då sommaren inte var det bästa man varit med om. Så nu hoppas jag på en solig och fin höst.
 
 

Imorgon börjar skolan.

Det är fan på tiden om ni frågar mig. Jag börjar tröttna på att vara hemma och göra ingenting nu så det är dags för skola igen tycker jag. Jag ser dock inte framemot att stiga upp tidigt imorgon men det är bättre att vakna av väckarklockan än att vakna av att de bankar och hamrar utanför mitt sovrum. Jag har inte fått en sovmorgon på veckor nu, men snart är de klara med taket och då får jag sova ut. 
 

Dag 23. An article of clothing/ accessory that you consider lucky.

  1. Your closet.
  2. Your favourite shirt.
  3. A piece of clothing or jewelry that was a gift
  4. A shirt that you haven’t worn yet.
  5. Your favourite pair of jeans.
  6. A pair of pants that aren’t jeans.
  7. A cute outfit of yours.
  8. Your most expensive article of clothing.
  9. A cute dress/ skirt.
  10. An outfit you wore on a special day.
  11. A piece of jewelry that a Grandparent gave you.
  12. A piece of jewelry that everyone complements you on.
  13. An outfit you wish you had.
  14. Cute socks.
  15. Your newest purchase.
  16. You and someone wearing matching clothes.
  17. An article of clothing that you made or altered.
  18. A piece of jewelry that you made.
  19. All your earrings, rings, necklaces and/or bracelets.
  20. Your jewelry box.
  21. Something that you only wear around the house.
  22. Something you only wear in the summer.
  23. An article of clothing/ accessory that you consider lucky.
  24. Your favourite pair of shoes.
  25. Shoes you love but hardly wear.
  26. A mismatched outfit that you’d never wear (go wild: earrings, belts, crazy skirts etc).
  27. A hat.
  28. An outfit you are ashamed to say you wore.
  29. Something that is your favourite brand.
  30. Something from your favourite store.
Jag har en liten lyckoamulett som jag inte lämnar huset utan och det är min stjärna jag har i mitt halsband tillsammans med mina plektrum. Jag har använt den dagligen sen jag köpte den på en loppis när jag var runt 16 år gammal.
 
 

Mer paket och mer skor.

Jag fick ett paket till igår med ett par mockasiner i. Det är inte riktigt min stil men de ska användas till något speciellt. Plus att de är ju söta som fan så det kommer nog bli använda iallafall. Men tyvärr är de lite för små så därför försöker jag töja ut dem med att ha stickade strumpor i medan jag springer runt här hemma.
 
 

Jag har fått paket.

Mitt paket från H&M kom idag så nu har jag ett par snygga mc-boots till. Sen var det även två snygga linnen i paketet. Jag älskar mina nya boots och de kommer nog bli använda mycket i höst.
 
 

I helgen blir det shopping i Stockholm.

Varför shoppa över internet när man kan hälsa på snyggaste vännen i Strängnäs och köra en shoppinghelg i Stockholm med henne? Det kommer bli hur kul som helst och då jag knappt varit iväg alls i sommar tycker jag det är på tiden att jag åker någonstans. Men självklart har jag gjort lite internetshopping med då det var nedsatt pris på Diana F+ clones på Lomographys hemsida och jag hittade en special edition kamera som är snygg som fan. Så en  Diana F+ Take my heart är snart min. 
 



 

Färgen försvann!

Det är bra när man ska diska sin visseljohanna och färgen åker med av. Min snygga svarta vattenkanna är nu rostfri  istället. Tur att jag tycker om rostfritt med men man tycker ju att det ska vara lite bättre kvalité än att färgen trillar av.
 

Dag 22. Something you only wear in the summer.

Något jag nästan bara bär på sommaren är shorts. Jag älskar mina shorts men i sommar har det varit för kallt för det för jag hatar att frysa om benen. Här har ni några av mina shorts.
 
 

Måndag

Ny vecka och skolan börjar på torsdag så just nu sitter jag mest bara och väntar. Jag har varit ledig tillräckligt nu och vill ha skola igen. Men ska försöka vara effektiv denna vecka och läsa en massa men jag har inte kommit in i pluggandet än. Just nu har jag mer semesterhumör och skiter i allt som behöver göras vilket är tråkigt som fan. Men det är så jävla svårt att få tummen ur och faktiskt ta tag i saker just nu. Men det kommer sen när jag börjar skolan och har lektioner igen.
 

Häng hemma hos vänner.

Min bror hämtade mig och så stack vi in till Peter, Gabriella och Tyra för att umgås lite. De har varit i Norrland ett tag nu så har inte kunnat krama på Tyra ett tag nu. Men ikväll fick jag kramar i massor så nu klarar jag mig ett tag till. Det var skönt att få komma iväg från lägenheten lite för jag har haft tråkigt som fan idag och att äta lite mat och dricka tea hos familjen Grankvist var perfekt.
 

The Cadillac band med gästartister.

Gårdagen var riktigt trevlig och bandet var riktigt bra. Det var The Cadillac band som spelade med olika gästartister som sjöng och det var gammal rock som gällde hela kvällen. Gästartisterna som sjöng var bland annat Little Gerhard, Tommy Blom, Gert Lengstrand och Edward Johansson. Min favorit är ju Little Gerhard och jag är nu stolt ägare till ett signerat Little Gerhard idolkort.
 

Dag 21. Something that you only wear around the house.

Det blir ju självklart mina snygga och skitsköna mjukiskläder från Victoria's secret. Det blir inte mysigare än såhär.
 



Dag 20. Your jewelry box.

Jag äger ett litet smyckesskrin men jag har knappt några smycken i det tyvärr. Det blir väl så när man inte äger så mycket av värde. Men en dag kommer jag väl att få ärva mammas smyckesskrin och det är ju lite finare och större än mitt. Men jag tycker mitt skrin är rätt fint och det passar bland mina böcker ute i hallen.
 
 

Lördag.

Idag blev det loppis inne i stan som vanligt och som vanligt så fanns det inget vettigt alls att köpa. Så det blev att åka hem igen och jag råkade somna direkt. Jag tror jag börjar bli lite förkyld så min kropp är lite trött nu. Men nu känner jag mig piggare och ska börja fixa mig inför ikväll då det blir konsert. Kommer nog bli riktigt roligt ikväll och kameran kommer att få hänga med. 
 

RSS 2.0