Brolle live på Tyrolen del 2.

 

Brolle live på Tyrolen del 1.

 

Fan vad bra det var igår.

Även om det ösregnade under Brolles spelning och min väska gick sönder så var det skitbra. Det hade varit någorlunda uppehåll hela kvällen men så fort Brolle började spela började det ösregna. Så jag blev helt dyngsur och sminket försvann helt, men skitsamma! Det regnade så mycket att strömmen gick på scen men det fixade de rätt snabbt. Jag hade min väska jag köpte på loppis förra helgen men den klarade inte av regnat så när jag kom hem var den helt söndrig. Gammalt läder och mycket vatten är ingen bra kombination. Ja ska gå igenom alla bilder nu och sen får ni något inlägg med dem. 
 
Fick en ros av Brolle. 
 

Äntligen på Tyrolen igen.

Sitter och äter chokladboll och har det bäst på Tyrolen nu. Snart börjar banden att spela och vid elva spelar Brolle.
 
 

Sista dagen på jobbet.

Jobbar sista dagen för sommaren idag och nästa vecka börjar skolan.  Jag firar detta med att kolla på Brolle på Tyrolen ikväll.  Bra dag, väldigt bra dag.  

Samsung Galaxy s3

Här har ni min nya fina mobil. Den ligger på laddning nu för jag råkade ta slut på batteriet lite. Det tar på krafterna för en liten mobil att få en massa program installerade.
 
 

Ny mobil

Jag har varit inne i stan och hämtat ut min nya mobil nu och mitt paket från h&m. Så nu sitter jag här och bloggar från min fina Samsung Galaxy. Ska visa upp bild på den sen men ska bara provblogga lite nu.
 
 

Ny mobil.

Det var hur nära som helst att jag beställde en Iphone 4s igår men sen började det krångla så jag avbröt köpet. Jag tror det var universum som sa att jag inte skulle ha en Iphone. Jag är en person som tröttnar på mobiler snabbt så brukar alltid köpa en billig och byta ofta istället. Jag tycker inte riktigt om designen på Iphone, den är för liten och kantig. Så nu har jag varit inne i stan och beställt en Samsung Galaxy s3 istället. Det är större skärm, fina runda kanter och den är billigare. Så nu har jag råd med en ny Dreamweaver väska från Spell and the gypsy med. Så imorgon ska jag hämta ut mobilen och nu ska jag leta efter något snyggt skal till den. Jag känner att har jag en mobil som jag kan byta skal på så kommer jag nog inte tröttna så lätt. 
 

Tradera

Tvingade min bror att vinna en auktion till mig på Tradera i morse. Hittade en snygg tunika i lite hippiestil som kan hänga här hemma och se snygg ut. Jag vet inte om jag kommer att använda den men den blev billig så det skiter jag i. 
 
 

Rolling Stone magazine.

Efter en natt med hemska drömmar och en dag med jobb tänker jag bara ta det lugnt ikväll och läsa min nya Rolling Stone magazine som trillade ner i brevlådan idag. Annars så har jag registrerat mig på kursen i skolan idag och skickat in min studieförsäkran till csn. Så nu är det bara att vänta på att skolan ska börja och pengarna att trilla in. Snart, snart är det dags för skola igen. Jag har bara två dagar kvar att jobba så nu är det verkligen nedräkning tills jag slutar.
 

Bilder från igår.

 

Polaroid Colorpack II

Jag hittade som sagt en ny Polaroidkamera idag och den är så fin. Så glad över att jag hittade en väska till den med. 
 
 

Samlarmarknad.

Idag har det varit samlarmarknad i Markaryd så jag är trött som fan nu. Det tar på krafterna att gå och kolla på allt. Men jag tyckte inte det fanns så mycket fint idag så jag köpte bara en kamera. Jag hittade en Polaroidkamera med en väska till vilket jag är väldigt glad över. Jag visste inte ens att det fanns väskor till Polaroidkamerorna så jag är nöjd som fan nu. Ska bara tvätta av det lite och sen kommer det bilder på mitt fynd.
 

Dagens fynd.

Jag hittade en snygg korg idag och en väska. Jag har en liknande väska innan men lite mindre så var glad över att hitta en till. Måste bara laga väskan lite så blir den perfekt.
 
 
 

Loppisrunda med pappa.

Tog en liten loppsirunda med pappa idag och shoppade lite snygga väskor. Jag ska ta och fota dem snart men nu har jag fullt upp ute hos pappa. Vi ska ha lite kräftskiva ikväll så det är fullt hus här nu. Tyvärr kunde inte alla vara med men det kommer bli kul iallafall.
 

Vi börjar bli många nu.

Jag blev taggad i den här snygga bilden på facebook idag. Det är nog alla Plastics tjejer som finns världen över. Vi börjar bli rätt många nu och det är kul som fan. Kan ni hitta mig?
 
 

Shopping.

Äntligen blev det lite shopping från H&M så nu är det bara att vänta på paketet. Jag är i behov av nya långärmade tröjor så det blev en del såna. Får bara hoppas att allt passar och ser fint ut. Hoppas, hoppas!
 

Jobbar sent idag.

Det var jobbigt som fan att stiga upp efter fem dagars ledigt. Särskilt jobbigt när jag även ska jobba sent och låsa köket. Men det kommer gå bra bara jag piggnar till lite. Jag har bara fem dagar kvar att jobba i sommar så har det att se fram emot. Åhh snart dags för skola igen. Hoppas dagarna går snabbt nu.
 

Cliff Burton

Jag och pappa tog och körde förbi Cliff Burtons minnesplats nu när de har flyttat stenen. Det har blivit en väldigt fin minnesplats nu tycker jag. 
 
 

Vad är det för fel idag då?

Alla mina tekniska saker håller på att jävlas som fan idag. Min mobil hängde sig så jag var tvungen att ta ut batteriet och starta om skiten. Sen gör datorn samma sak så sladdar och batteri måste tas ur för att kunna stänga av den. Får hoppas på att det funkar fint resten av dagen för detta är ju bara jobbigt. Jag ska iallafall åka till Värnamo med pappa en runda idag så då slipper jag slåss med datorn.
 

Kan inte tiden gå lite snabbare?

Nu vill jag verkligen tillbaka till skolan igen. Orka jobba mera! Sommaren är slut och jag vill plugga nu för fan. Men får stå ut två veckor till och det kommer jag nog att klara. 
 

Vad ska man hitta på idag då?

Jag känner för att göra om här hemma och få det riktigt fint. Men det kräver lite pengar till nya möbler och det har jag inte just nu. Så jag sitter och letar inspiration till vad man skulle kunna göra. Sen om det blir gjort återstår att se. 
 
 

Tyckte väl jag kände igen bilden.

En av gitarristerna i Hammered Satin började följa mig på instagram igår så självklart började jag följa han med. Då ser jag en bild på honom från konserten i lördags och reagerar på vem som kan ha tagit den bilden på honom när han står och spelar. Han kan ju inte fota med sin mobil samtidigt som han spelar på scen. Jag har fastnat vid den bilden så fort jag ser den på instragram men har inte kunnat fatta varför. Nu kom jag på att det var ju en av mina bilder som jag tog och la upp på facebook på dem. Tyckte väl att det var något bekant med bilden.
 
 

Trött som fan idag.

Tog en runda till Halmstad med pappa idag och handlade lite. Men usch vad jobbigt det var. Jag var trött och illamående och ville mest bara hem och lägga mig. Så det blev att bädda ner mig så fort jag kom hem igen. Jag har sovit bort hela dagen idag men behövde det nog. Får ta och fixa lite här hemma nu ikväll och sen gå och lägga mig tidigt. Kommer inte orka med något mer avancerat.
 

Man slutar aldrig förvånas över vad folk hittar på.

Det blev inget Malmö idag för varken jag eller Nicolina kände att vi orkade med det. Så istället åkte jag ut till pappa för att umgås med min bror och hans familj som jag inte träffat sen deras bröllop. När man är ute hos pappa så måste man köra lite moped. Så jag tar ut pappas moped och försöker kicka igång den men den vill inte alls. Den är vanligtvis väldigt lättstartad så något stämde inte. Så jag kollade ifall någon hade pillat på bensinkranen så den var stängd för vi har alltid den öppen för annars läcker den. Då ser jag att bensinslangen inte sitter fast och man kan ju ha råkat stöta emot den så den lossat. Men eftersom bensinkranen alltid är öppen så borde det ha runnit rätt ut och varit på marken där den stod men det var helt torrt där. Så jag gick för att kolla min moped som vi fyllde på med bensin sist jag var här och den var helt tom den med. Så någon jävel har varit och tömt båda våra mopeder på bensin. Jag har ingen aning om varför någon orkar med att göra det, men uppenbarligen så behövde väl någon vår smutsiga bensin till något. Det blev iallafall en liten runda med mopeden efter att vi fixat till bensinslangen igen. Jävla människor det finns. Stryk borde de ha!
 

Hammered Satin live Kafe DeLuxe del 2.

 

Hammered Satin live Kafe DeLuxe del 1.

 

Dags för konsert!

Ikväll blir det Hammered Satin på Kafe DeLuxe i Växjö och det kommer bli så kul att se dem live igen. Då de spelar glitterrock så har jag mina snygga paljettleggings på. Jag får passa på nu för annars blir de aldrig använda. Har man chansen att glittra så ska man glittra!
 
 

Det blev ingen kamera.

Men jag hittade en bokhylla som är perfekt för mina Polaroidkameror så är nöjd som fan. Den är så jävla snygg och särskilt med kamerorna i den. Fick den rätt billigt med så nu är jag glad som fan. Lite synd dock att inte alla mina Polaroidkameror fick plats men hade behövt en jävligt stor bokhylla då. Detta är ungefär hälften av min samling. 
 
 

Loppisrunda

Idag blir det äntligen en redig loppisrunda med pappa igen. Nu har alla second hand affärer öppnat igen efter sommaren. Så nu håller vi tummarna för att jag hittar lite fynd. Helst en massa Polaroidkameror jag inte redan har. 

Jag har fått paket.

Mitt paket med Airbournes alla skivor kom igår så nu är det Airbourne på högsta volym här hemma. Jag fick ett mail om att mina bonuspoäng på Sweden rock shop höll på att gå ut så jag passade på att köpa skivorna då. Så jag fick boxen med den senaste skivan och en t-shirt helt gratis. Sen köpte jag de tidigare skivorna när jag ändå höll på. Nu kanske det blir lite shopping från H&M för jag fick ett kort med 10% rabatt hem i brevlådan. Det finns så jävla mycket snyggt i vinterkatalogen och har velat beställa ett tag nu så lika bra att passa på nu. Tur att jag stod emot och inte beställde i förrgår när jag hade tråkigt framför datorn.
 

Popquiz

Ska alldeles strax sticka in till stan igen för en härlig kväll med mina jobbarkompisar. Kommer nog bli kul detta med lite popquiz. Vi måste ta vara på tiden tillsammans nu för snart börjar de flesta av oss att plugga. 

Victoria's secret.

Jag fick den nya katalogen från Victoria's secret och det är så jävla mycket snyggt i den. Jag vill shoppa men har inga pengar att shoppa för. Kan det inte bli september nu så jag får både lön och csn att spendera? Jag vill ha en ny kameraväska med men har inte hittat någon perfekt än. Man kanske skulle fönstershoppa på ebay lite och se vad som finns? Ja ska nog spendera kvällen med att fönstershoppa på internet lite.
 

Äppelpaj.

Piggar upp mig själv med att laga lite äppelpaj till kvällsmat. Förhoppningsvis blir den god med men det återstår att se. Ska skämma bort mig med att ha det till lunch på jobbet imorgon med. Tycker jag förtjänar det. Jag tycker fortfarande inte om detta vädret. Det åskar från och till vilket är skitjobbigt när jag måste dra ut mitt internet hela tiden. Men nu är det lite lugnt så får passa på att uppdatera bloggen då.
 

Jävla väder.

Jag är så jävla känslig när det blir fult väder. Det är fan omöjligt att vilja stiga upp på morgonen och jag blir helt deppig av allt regn. Nu sitter jag hemma trött och fryser som fan och längtar efter sommaren igen. Jobbet har gått bra idag men har haft ont i ryggen från och till. Får väl ta lite värktabletter sen och hoppas på att det hjälper lite. Annars så funkar alltid shopping mot alla åkommor man kan tänkas ha. Mmm kanske får bli lite shopping.
 

Skepp ohoj.

Det blev en runda ut till pappa idag för min bror skulle fota lite saker som skulle upp på blocket. Så medan männen fixade det lekte jag pirat istället. Jag tror jag har umgåtts med A och U på jobbet för mycket för jag började göra silly walk inne på Biltema när jag blev rastlös. Så hela dagen har mest varit flamsig fast jag skärpte till mig när jag skulle ta fotot för id-kortet. Kan ni tänka er att jag blev fan nästan söt på det, så söt man kan bli på ett id-kort. Så nu är det bara att vänta på att det ska dyka upp.
 
 

Jag tycker inte om detta.

Jag måste förnya mitt id och det betyder fota en ful bild på mitt ansikte. Hur fan man än gör så blir man inte bra på de där förbannade bilderna så jag vill fan inte. Har lite ångest över det men det måste fan göras. Sen måste jag in på jobbet för det blivit fel med min semester så jag har plötsligt två dagar ledigt istället för en. Det funkar för mig men de måste hitta någon som kan jobba åt mig med. Så får se hur det blir med det. Så hela min lediga dag lär försvinna rätt snabbt. Men lika bra att fixa allt idag istället för efter jobbet någon annan dag. 
 

Drömmer om skolan.

Kan inte skolan börja snart, jag vill plugga nu! Jag längtar även efter hösten nu. Tänk bara vad skönt det kommer vara att slippa all värme och kunna klä sig i sin lite förstora vintage mc-jacka med en stickad tröja under. Att ha min nya mysiga halsduk från Spell på mig. Åhh ge mig höst och skola nu!
 
 

Söndagen är slut.

Jobbet har varit helt galet idag. Jag tror att alla var lite övertrötta och det blev rätt flamsigt ibland. Jag hade fullt upp i packet med en massa mat att packa. Men jag blev klar och det gick rätt smärtfritt. Men nu är jag trött och ska spendera kvällen framför tv:n. Orkar fan inte mer än det, men en kväll med lite MacGyver är aldrig fel. 
 

Jobbar sista helgen för i sommar.

Lördagen klar och bara söndagen kvar vilket nog ska gå bra. Nästa vecka blir det att jobba i ett annat kök lite men sen är jag tillbaka på Brunnsgården igen i två veckor. Åhh nästa helg blir det en massa bra konserter. Hammered Satin kommer till Sverige igen och vi ska se dem på lördagen. På söndagen blir det Malmöfestivalen för att se Bullet och kanske lite Mando Diao. Hoppas veckan går snabbt så det blir helg igen. Längtar!
 

Dagens komplimang!

Jag fick ingen dagens komplimang av A idag för han tyckte jag fick tillräckligt i torsdags och borde klara mig i några veckor nu. Så istället fick jag dagens komplimang av H.
 
H: Du är lika fin som en skål med vaniljglass!
 
Tack, tack det värmer.
 

After work på Harrys.

Här kommer ett gäng osmickrande bilder från igår.
 
 

Dagens komplimang!

Gårdagens after work var kul som fan. Jag har fan inte skrattat så mycket på länge. Vi var fyra tappra själar som drog vidare på efterfest sen och den var nog ännu roligare. Ska fixa med alla bilder snart men först dagens komplimang från festligheterna igår.
 
A: Jamie när jag ser dig blir jag lika glad som när jag ser en köttbulle på en smörgåstårta!
 
A: Jamie du är lika vacker som en köttbulletallrik på IKEA. Och ingen liten 16 köttbulletallrik utan en med 30!
 
A: Jamie när jag ser dig tänker jag på bacon med majonnäs. Extra majonnäs!
 
Ja vad ska man säga? Tänk om alla fick så fina komplimanger. 
 

Älskar Spell!

Man blir så glad när man vaknar upp på morgonen och ser att Spell and the gypsy har gillat båda mina bilder jag la upp på deras kläder på min instagram. Det var en väldigt trevlig start på dagen. Idag blir det After work med jobbet vilket nog kommer bli kul. Jag kommer ha kameran redo vare sig de vill eller inte. Men först ska jag försöka tvätta lite och kanske städa lite här hemma. Det ser förjävligt ut och jag trivs inte alls med det. Så om det finns någon vänlig själ som vill hjälpa mig och städa för ni gärna komma hit. Jag bjuder på bra musik under tiden och saft om ni blir törstiga. Komsi komsi!
 

Jag är helt smutsig.

Har spenderat dagen ute hos pappa med att sola och hjälpa pappa byta drivaxel på min brors bil. Så nu sitter jag här med oljefläckar på både ben och armar. Men värst är nog ändå all olja jag har i håret. Jag luktar som en redig karl nu (alla vet att rediga karlar luktar motorolja) och är i stort behov av en dusch. Men jag har haft en bra dag och avslutade den med att hälsa på mamma som varit i utlandet och göttat sig. Hon hade ett skitsnyggt armband med hem som present till mig. Den blir perfekt till mina andra nya smycken. 
 
 

Paket från Spell and the gypsy.

Jag var och hämtade ut mitt paket från Spell idag och jag är helt kär som vanligt. Deras kläder är så jävla underbara att jag dör. Jag fick min snygga kjol och en helt underbar halsduk som kommer hålla mig varm i höst och vinter. Sen fick jag även en ring, ett armband och en totebag. Så nu har jag lekt modell lite och fotat allt. Så vad tycker ni?
 
 

Dagens komplimang!

Dagens komplimang kom faktiskt på facebook idag från min jobbarkompis A. Man blir helt varm i själen av den kan jag lova.
 
A: När jag ser dig blir jag lika glad som när Simba återvänder till lejonklippan!

Somnade visst lite.

Däckade så fort jag kom hem från jobbet idag och sov till halv åtta. Inte så bra men jag behövde det för jag är helt slut i kroppen. Bara att skriva här gör ont i hela armarna så det får bli ett kort inlägg. Men jag är rätt glad nu iallafall för jag har tre dagar ledigt och ska hämta mitt paket från Spell and the Gypsy imorgon. Äntligen kommer mina nya kläder och min snygga ring. 
 
 

Jag saknar skolan.

Jag vill tillbaka till skolan nu. Jag vill skriva på min uppsats och ha det bra. Jag vill inte jobba mer även om det är kul på jobbet. Men nu  känns det som om den här sommaren borde vara över och det är dags för skola. Nu är det bara en månad kvar tills jag börjar igen. Jag har börjat förbereda mig lite men kan inte göra så mycket förrän mitt uppsatsämne har blivit godkänt och så. Åhh hoppas månaden går fort.
 

Veckan är slut.

Jag orkade jobba hela dagen trots att det kom en jävla massa gäster idag. Maten tog slut lite men de är klippor i köket så det fixade sig galant. Nu ska jag bara jobba måndag och tisdag med och sen har jag tre dagar ledigt. Det kommer bli så jävla skönt och förhoppningsvis så är det fint väder då med. Men först överleva två dagar till på jobbet. 
 

Dagens fynd.

Jag träffade på min gudfar som hade köpt en kamera till mig. En söt vattentålig kamera som man kan ta undervattensbilder med. Det är en gammal analog och den är så jävla söt. Så nu ska jag bara bada lite i år och testa den med. Sen hittade jag en Polaroidkamera som jag inte hade innan som fick följa med hem. Det är en Supercolor 645 och blir perfekt i samlingen. 
 
 

Idag blir det loppis.

Jag ska strax sticka in till min bror så vi kan köra en loppisrunda inne i stan. Pappa är på bröllop så han missar det denna helgen. Men han har det nog bra ändå på bröllopet. Hoppas det finns en massa fint på loppisen idag. Jag vill fan fynda lite nu. Inte för att jag behöver mer saker men det är kul att fynda.
 

Fredag

Veckan är nästan slut men först så ska jag vara ledig imorgon och gå på loppisrunda och sen jobba på söndag. Jag var och hämtade mopeden idag efter jobbet så den står i garaget och mår bra igen. Det var visst rätt krångligt att fixa punkan för man var tvungen att ta bort både sadel och ljuddämpare. Så det var tur jag lämnade in den och pappa inte försökte sig på det själv. Det är skönt att jag inte behöver cykla något mer iallafall. Fan vad lat jag är med det är tillräckligt jobbigt att jobba i ett storkök och orkar fan inte cykla på det. För mycket motion kommer ju göra så jag tynar bort helt. 

Lite bilder från igår.

 

Punka.

Var tvungen att lämna in min älskade Honda Shadow efter jobbet så de kan fixa punkan på bakdäcket. Så imorgon blir det att cykla till jobbet. Sen skulle jag kunna hämta mopeden igen på eftermiddagen imorgon. Det är fan skönt att det inte skulle ta mer än en dag att fixa det. Men nu måste jag ut i garaget och se så min cykel är tipptopp till morgondagen. Så ska ta en liten cykeltur nu i solen och se hur långt jag orkar cykla innan jag dör. 
 

RSS 2.0