Vet ni vad som finns i Hamburg?

Jag googlade lite och hittade att det finns en Louis Vuitton butik i Hamburg. Fatta att jag kommer vara i himlen när jag kommer dit. Åhh tänk om min älskling får en liten vän. Får fan inte spendera något alls nu för de kommer bli en del shopping på resan.
 

Resan är bokad.

Så nu kan det fan bli maj så jag får åka iväg och träffa Meat. Men nä så kul ska det ju inte vara utan först ska jag läsa klart ekonomin. Imorgon är det dags för dugga så jag ska plugga som en idiot idag och nöta in skiten så det sitter där tills duggan är slut och jag kan släppa det. Just nu känner jag mig väldigt lugn över morgondagen trots att jag vet att jag måste stiga upp tidigt och har en jävla massa att göra. Men det ska gå bra och nu är det bara en dugga på 2 timmar. Jag har fått stiga upp så här tidigt för en tenta tidigare och det har gått hur bra som helst. Detta kommer gå perfekt och i maj får jag träffa Meat.
 

Inspiration.

Åhh jag vill ha starka färger och trä. Snälla ge mig en till lägenhet som jag kan inreda.
 
 

Är lite sjuk.

Är hängig men har inte tid att vara sjuk så försöker ignorera det. Men det påverkar humöret och aptiten så det är lite svårt. Det blir inte bättre av stressen i skolan och inför duggan på fredag. Det blev verkligen inte bättre när jag kollade upp bussarna till skolan och jag måste stiga upp vid 4 på morgonen för att verkligen hinna i tid. Kanske att jag kan stiga upp vid 4.30 om jag har föreberett frukost dagen innan och skiter i att sminka mig så mycket. Men i vilket fall som helst så är det äckligt tidigt att stiga upp.
 

Regn.

Det är inte så lockande att behöva bege sig ut i regnet men jag måste till skolan idag så har inget annat val. Men det är bara grupparbete och jobbar vi på duktigt så tar det nog inte så lång tid. Motivationen är inte riktigt där än då jag är trött som fan. Men jag får packa ner dator och all annan skit som behövs och hoppas på att jag hittar den på vägen.
 

Imorgon blir det skola.

Vi ska jobba lite med grupparbetet och fixa inför våran intervju. Det känns fortfarande lite stressigt med allt men det ska nog gå bra. Men det är en massa som ska läsas och skrivas just denna veckan så det är lite jobbigt. Förhoppningsvis så lugnar det ner sig nästa vecka så man kan ta det lite lugnt. Men nu är det plugg hela tiden som gäller.
 

Fick ett VG på uppsatsen.

Så nu är jag helt klar och självklart väldigt nöjd med den. Men det känns lite tomt för jag älskar verkligen att skriva på den. Men det är nya uppgifter som gäller nu så dags att lägga den bakom sig. Så ska bara skicka in den till Diva senare idag. Åhh vilken bra morgon det blev. 
 

Jag har fått paket!

Mina älskade saker från Spell and the gypsy kom idag och jag är så nöjd. Kjolen är riktigt snygg och bekväm så jag lär nog leva i den i sommar. Ringen är riktigt cool och trodde den skulle vara mindre men den är riktigt stor och fin. Åhh det kommer bli perfekt med den kjolen när jag träffar Meat Loaf i maj. Nu ska jag bara bestämma vilka boots jag ska ha till.
 
 

Måndag

Det var riktigt trevligt på middagen igår även om maten var lite för stark för känsliga mig. Men det var gott och jag blev mätt och glad. Sen var det kul att äntligen få se hur min bror, Giedre och Linnea bor i Älmhult. 
Men nu är det ny vecka och jag ska snart in till stan och hämta mitt paket från Spell and the gypsy och handla lite. Sen blir det plugg resten av dagen och väntande på svar på mail som skickats. Skickade iväg uppsatsen igår och vill veta vad examinatorn tycker om den. Vill så gärna vara helt klar nu.
 
 

Snart dags att åka till Älmhult

Det vankas middag med min brors familj och det kommer nog bli trevligt. Jag har gjort klart uppsatsen och skickat till min examinator så nu får vi se vad hon säger. Förhoppningsvis så godkänner hon den så jag kan skicka vidare den till Diva. Men det ska nog inte vara några problem då jag fixade det hon sa till mig. Så bara att vänta och se nu. Så tänker krama på Linnea och äta god mat medan jag väntar. Kan inte göra mycket mer ikväll iallafall.
 

Plugg och middag.

Jag tänkte sätta mig med uppsatsen nu och ändra stavfel och småsaker som min examinator tyckte jag skulle fixa. Sen tyckte de inte om min framsida då den var för avancerad för en simpel c-uppsats. Så den har jag gjort om så nu är den simpel och tråkig men ändå har min touch. Sen ikväll är jag bjuden hem till min bror och hans familj för middag med min pappa och andra bror. Så det är fullt upp idag men det kommer nog bli en trevlig söndag så länge jag faktiskt får lite gjort.
 
 

Dagens fynd.

Ibland kändes det som om auktionen aldrig skulle ta slut och hade vi stannat kvar till slutet hade jag nog somnat i en gammal soffa. Det tär på krafterna att hålla igång en hel vecka som jag gjort nu. Men det var värt att stiga upp tidigt och gå på auktion för jag fick med mig en skitfin sak hem. En gammal cykelväska i papp från 40-50-talet troligtvis och den är så snygg. Sen ropade jag även in ett kryddställ till mamma då hon har börjat samla på dem och detta var komplett. Ni vet såna trälådor med fyrkantiga burkar i glas som man ska ha mjöl och socker i. Detta var riktigt snygg och vi fick den billigt som fan med. Men här är min fina fina väska.
 
 

Idag blir det auktion.

Så jag var tvungen att stiga upp redan vid åtta men det var inte så farligt som jag trodde. Det är skönt att jag vänt tillbaka dygnet för innan gick jag och la mig vid ett och sov långt in på dagen. Men nu är det mer normala tider som gäller. Normala för mig iallafall, jag är egentligen ingen kvällsmänniska. Jag hoppas jag kan komma hem med lite fynd idag och kanske kan ropa in lite fynd till mamma med. Det var en evighet sen jag var på auktion så det kommer bli så kul.
 

Detaljer

Detaljer för dagen är min älskade Louis Vuitton och Jeffrey Campbell Rumi boots. Så otroligt snygga att jag smäller av.
 
 

Fredag

Sista dagen i skolan för denna veckan och det är svinkallt ute. Jag måste väldigt snart bege mig ut och cykla i -20 eller vad det kan vara ute. Jag ser inte fram emot det men det ska nog gå bra. Idag blir det även lunchdejt med Amanda så vi kan planera grupparbetet och sen föreläsning om affärsplattformer. Sen har jag en hel helg att vila ut mig på och det kommer bli så jävla underbart.
 

Min kjol har skickats.

Åhh min snygga Spell and the gypsy kjol har skickats så nu är det bara några veckor tills jag får den. Sen har jag kollat upp resa och hotell i Hamburg och det kommer gå på runt 5000kr så hela resan med biljetter till konsert och allt kommer gå på runt 10 000kr. Jag måste säga att det fortfarande är otroligt värt det. Åhh jag längtar! 
 
Imorgon är det skola igen och sen är jag ledig hela helgen och ska på auktion på lördag. Så det kommer bli en bra fortsättning på veckan. Sen ska jag planera in lite plugg och göra klart mina småändringar på uppsatsen så den blir helt klar. 
 

Ledig

Nu ska jag snart in till stan och handla med pappa och så jag har mat hemma. Sen blir det tvätt och plugg för resten av dagen. Låter skitroligt jag vet. Men försök att inte bli för avundsjuka på mitt glamorösa liv för en dag kanske det händer er med.
 

Imorgon är jag ledig.

Det ska bli så skönt att slippa sticka till skolan. Men det blir plugg ändå då jag ligger efter med läsandet. Jag har alla böcker till denna delen av kursen iallafall så nu är det vara att läsa som en idiot. Sen så väntar jag på en bok men den ska jag inte ha förrän i slutet av kursen. Imorgon ska jag även börja kolla upp resan till Hamburg i maj så det är fixat och klart. Fan vad jag längtar tills jag får träffa Meat och se honom live igen. 
 

Sovmorgon.

Har sovit nästan 9 timmar i natt och det behövdes. Så nu ska jag snart till skolan och ha lektion. Jag har till och med hunnit läsa lite av det som ska vara läst till idag. Resten tar jag när jag väntar på att lektionen ska börja för jag har en timme att fördriva. Så det blir nog en bra dag idag förhoppningsvis. 
 

Pluggar

Jag har fått tag på tre böcker till kursen så ska sätta mig och läsa lite nu ikväll. Jag tog och vilade lite när jag kom hem från skolan så är lite piggare nu. Men jag har ont i huvudet men det försvinner nog om jag äter lite. Jag är helt trött i kroppen fortfarande så lite ont och huvudvärk får jag räkna med. Nu är det bara morgondagen kvar och sen får jag vara ledig på torsdag. Snart, snart är den stressiga första veckan på kursen klar.
 

Usch vad trött jag är.

Jag är helt slut i kroppen efter helgen och behöver vila men kan inte för jag måste till skolan. Det är kul med en ny kurs med det känns väldigt stressigt. Vi ska ha läst hur mycket som helst till igår och idag och böckerna kommer ju inte dyka upp på en vecka. Sen ska vi använda en bok som är slut på förlaget så den finns inte ens att köpa. Men jag hade tur och reserverade den begagnad så jag ska hämta ut den idag. Men det är inte så kul att behöva lägga 300kr på en begagnad bok. Annars så har jag fått tillbaka avtalet från lexa Vonn så nu är det klart att jag ska praktisera som en professionell groupie. Det kommer bli så jävla kul och när ekonomin håller på att få mig att börja gråta ska jag tänka på att snart är det praktik och jag kommer ha skitkul.
 

The Leilana ring och Boho tribal maxi skirt

Äntligen kunde jag göra en beställning på Spell and the gypsy och det blev både en kjol och en ring. Jag kunde inte låta bli för de är så snygga. Det kommer bli perfekt med den kjolen, en snygg bandtröja, mockaväst med fransar och en skinnjacka över på Meat Loaf konserten. Åhh jag längtar som fan nu.
 
 

Idag börjar en ny kurs.

Jag är lite pirrig och nervös nu för att jag ska börja med något nytt nu. Men det kommer nog bli kul och jag ser fram emot att göra något annat nu. Jag fick mina kommentarer på uppsatsen från min examinator så tänkte fixa med det när jag kommer hem sen. Så förhoppningsvis är jag helt klar med uppsatsen om några dagar och kan fokusera helt på ekonomin. Men nu blir det att åka till skolan och fixa en massa innan lektionen börjar. Kom fram till att jag inte ens hade något block att skriva i så blir att köpa det idag.
 

Imorgon blir en bra dag.

Vi börjar en ny kurs och jag får mitt csn så det blir en bra start på veckan. Så imorgon kan jag beställa den snygga kjolen från Spell and the gypsy och en till ring. Åhh jag älskar Spell and the gypsy. De är en väldigt stor inspiration för mig just nu.
 
Lite blandade bilder från Spell and the gypsy's blogg.
 

Söndag

Det har gått rätt smidigt här på jobbet än så länge men det krånglar väl till sig sen när jag ska fixa lunchen utan ugn. Men får vara nöjd så länge det inte krånglar och att jag fick en lugn morgon. Kvällen igår var iallafall rolig och det var skönt att få umgås med folk och inte sitta hemma själv och ha tråkigt. Så det blev mat och lek med de små liven. Man får hålla hårt i sina saker nu för både Linnea och Tyra har lärt sig hur man låser upp min mobil så det blev lite samtal ringda som inte skulle ringas. Så här kommer en bild på mig och Tyra från när vi lekte med mobilen lite.
 
 

En dag klar.

Jobbet gick okej trost att saker var sönder och krånglade. Men det är jobbigt som fan och det blir en massa extra arbete som man inte vill ha. Men nu är jag hemma hos mamma och har vilat lite. Ska nog sticka hem till Peter, Gabriella och Tyra lite ikväll då min bror och hans familj skulle vara där. Så dags att dra för att gosa med lite 2-åringar. 

Jävla helvete då!

Jag blir fan förbannad ibland. Ugnen på jobbet har varit lite sönder i flera månader nu och det har egentligen inte gjorts något för att laga den så nu gick den sönder helt. Jag satte igång omeletten och 20 minuter senare var ugnen helt död. Jag lagar den mesta av maten i ugnen så nu vet jag inte hur jag ska göra. Jag kan inte ringa jouren heller för de i andra köket trodde inte att de kunde något om att laga den så det var inte ens lönt. Så jag får klara mig utan ugn hela helgen. Det andra köket får laga hälften av det jag brukar laga så vi löser det nog. Men en del saker får de nog klara sig utan, som kokta ägg till frukost i morgon.
 

Nu kan jag pusta ut.

Sitter hemma hos mamma nu och kan äntligen ta det lite lugnt. Opponeringen gick bra och nu väntar jag bara på kommentarerna från min examinator som kommer nästa vecka. Så då blir det att göra de sista ändringarna i uppsatsen och sen är jag klar. Åhh det känns så skönt att det bara är småfix kvar att göra. Men hade gärna velat ha det gjort i helgen men får inte kommentarerna förrän i nästa vecka. Nu ska jag jobba hela helgen och på måndag börjar ekonomikursen. Jag var en runda inne på biblioteket och lånade några av böckerna vi ska ha i nya kursen så det är fixat med. Så nu kan jag ta helg. Iallafall i några timmar.
 

Idag är det dags.

Skolan börjar igen och vi startar med opponering. Jag är nervös och vill egentligen inte. Jag hade ångest som fan igår och den dyker nog upp snart igen. Varför kan man inte bara lämna in uppsatsen och så rättar de den och så är det slut? Nej det ska opponeras och kritiseras och göras om i en hel evighet innan det är klart. Jag tycker inte om att folk ska granska mitt verk och hitta fel på det. Även om man tar upp saker som är bra så känns det ändå bara som att de letar fel. Om jag får någon kritik för på min uppsats bara för att folk inte är insatta i groupievärlden och missförstår kommer jag bli förbannad. Åhh jag vill inte.
 

Inspiration

 

Nu börjar jag verkligen tröttna på uppsatserna.

Men imorgon är det dags för opponering och sen är jag klar med kursen. Sen på måndag börjar den nya kursen och då blir det att skärpa till sig. Jag har varit ledig i flera veckor nu och innan det hade jag bara lektion en gång i veckan. Men nu blir det lektion flera gånger i veckan och en massa uppgifter att göra. Jag återkommer efter första veckan med om det är pain in the ass eller inte. 
 

Perfekt dag för att fota.

Det var så vackert ute innan så var tvungen att ta med kameran ut på en liten runda. Jag tror ni förstår när ni ser bilderna varför jag älskar att bo ute på landet. Det är så vackert här ute och särskilt på vintern när solen skiner.
 
 

Inspiration

Kan inte någon bara ge mig en säck med en massa pengar som jag kan spendera? Snälla rara? Hittade dessa skitsnygga ringar och blev helt kär. Varför finns inte såna här ringar att köpa i Sverige? Åhh nu är världen lite dum mot mig. 
 
Bilderna kommer från Spell and the gypsy och The native state.
 

Alla uppsatser är lästa.

Imorgon ska jag sätta mig med den jag ska opponera på och gå igenom den mer noga. Jag tycker inte riktigt om att opponera för det känns som om man bara klankar ner och kritiserar. Även om man säger vad som är bra och det man tyckte om så blir det ändå att man som skribent fokuserar på det dåliga då det är det man måste åtgärda. Men det är ju samma för alla och alla känner nog att det är jobbigt just med det momentet. Det ska bli skönt när det är över iallafall även om jag lätt hade kunnat skriva en uppsats till. Men det är dags att gå vidare med utbildningen och läsa ekonomi så jag sen kan fokusera på praktiken.
 

Det är skandaler på gång.

Jag är inte inblandad i dem dock men jag tror nog att hela Ljungby skvallrar om det nu. Nu hade det varit roligt att jobba bara för att få höra pratet på kafferasten. Men jag får sitta hemma och läsa uppsatser istället. Jag måste erkänna att till och med jag börjar tröttna på uppsatserna nu. Men jag har en kvar att läsa och sen ska jag gå igenom den jag ska opponera på mer noggrant. Men först blir det en runda in till stan för att handla mat. Jag är lite insnöad nu igen så får passa på när pappa ska in till stan med.
 

Inspiration

Jag är helt förälskad i denna snygga kjolen och det hade varit perfekt att ha en liknande outfit när jag träffar Meat. Men den är från Spell and the gypsy så den är knappats billig men kanske att det blir att jag beställer en. Jag ska räkna på det lite och om jag håller mig borta från att köpa annat så ska det nog gå.
 
 

Håller på att fixa med praktiken.

Jag måste hitta lite konserter att gå på och skivor jag kan recensera. Jag har Meat Loaf konserten att gå på i maj men måste hitta lite fler. Det är en massa konserter att gå på innan april men hade behövt dem efter. Jag har iallafall två konserter som jag ska gå på i februari om inget krånglar. Måste fan kolla upp hur jag jobbar först och främst. Så jag har lite att fixa med idag men det är bara roliga saker så jag klagar inte. 
 

Gårdagens loppisfynd.

Jag och pappa körde som sagt en loppisrunda igår och besökte fyra olika loppis och second hand affärer. Jag hittade något snyggt i tre av dem så var riktigt nöjd med dagen. Mest nöjd är jag över den helt oanvända sammetsklänningen som är riktigt snygg. Men sen var det inte helt fel att hitta en Polaroidkamera som jag inte hade innan och ett snyggt skäpt. Dock ska jag nog klippa sönder skärpet och göra om det eller kanske göra armband av det. Det är ju plattorna som är snygga och inte själva skärpet.
 
 

Bilder från igår.

Vi hade det väldigt trevligt ute hos pappa igår och det blev en väldigt massa lek med Tyra och Linnea. Dockbarnvagnarna rullade flera kilometer och jag blev helt svettig av allt dansande till rockabilly med de små liven. Tillsist blev jag nerbäddad på golvet och Tyra nattade mig så fint. Men vi hade det väldigt kul och det var precis vad jag behövde.
 
 

Jag är trött som ett as.

Men jag har haft en bra dag ute hos pappa. Vi hade det kul med två stycken 2-åringar och åt god mat och spelade lite spel. Loppisarna var skitbra med och jag kom hem med en ny Polaroidkamera och en oanvänd sammetsklänning med lapparna kvar och allt och ett coolt skärp. Sen fick jag även en kamera av min gudfar som dök upp och spenderade kvällen med oss. Men jag är för trött för att fota och fixa nu så ni får se alla mina nya fina saker imorgon.
 

Loppis.

Det är lördag och jag är ledig vilket betyder loppisrunda. Nästan alla ställen var stängda förra veckan för det var helgdag så vi får hoppas på bättre tur idag. Det finns ju några ställen som är öppna iallafall. Sen ikväll blir det att umgås med familj och vänner ute hos pappa. Vi ska äta lutfisk säger de men jag håller mig till torsk. Har aldrig vågat testa lutfisk och min familj äter det med senap istället för vitsås och jag tycker inte om senap så tror jag skippar det. Jag ser fram emot dagen iallafall för det var alldeles för längesen som vi hängde ute hos pappa hela högen. 
 

Jag är inte riktigt nöjd.

Jag är i ett evigt letande efter det perfekta schampot och det går inte så bra. Men nu har jag fått hem ett schampo-bar från Rockaholic som jag ska testa. Jag tycker inte riktigt om det där att man måste ha balsam efter att man tvättat håret. Schampot gör det rent men torkar ut det och så måste man ha ett balsam för att kunna reda ut det sen. Det känns inte rätt att det ska vara så och med det schampot jag köpt nu ska det inte behövas balsam. Jag har tvättat håret en gång nu och jag har haft i lite leave in-balsam så det gick att reda ut. Så nu blir det att vänja håret vid det nya schampot och att det inte får något balsam så får vi se hur det blir. Sen skulle jag nog behöva klippa topparna med men det är ett senare problem. 
 
 

Fredag.

Det är visst fredag idag. Det firas med att hämta ut ett litet paket inne i stan. Min pappa och bror kommer snart och hämtar mig så vi kan in och handla. Vi ska ut till pappa och umgås med Peter, Gabriella och Tyra imorgon så ska handla lite mat till det. Jag fick ju träffa dem lite snabbt i förra veckan men har saknat att hänga ute hos pappa på lördagarna så det ska bli kul imorgon. 
 
 

Alla uppgifter är inlämnade.

Så nu är denna kursen snart slut vilket är lite tråkigt. Men som vanligt ska allt krångla, inte för mig men för våra uppsatser. Vår lärare har lagt upp dem på moodle men istället för att lägga upp själva PDF-filerna har hon lagt upp länkar till dem. Så det går inte att få tag på våra uppsatsen så vi kan läsa dem. Förhoppningsvis så är det fixat snart för jag hatar att behöva stressa med att läsa. Ska det bli en bra opponering så måste vi ha tid att förbereda oss. Men just nu är det bara att vänta och se vad som händer. Jag har iallafall lämnat in allt nu, uppsatsen har varit klar i flera veckor men hade en sista bok att läsa och redovisa skriftligt. Jag borde varit klar med den för länge sen men har varit lat och tagit jullov istället. Men nu är allt klart och jag kan snart fokusera på ekonomikursen istället.
 

Jag har fått paket.

Det kom en budbil hem till mig med mina Meat Loaf biljetter. Det gick snabbt att få hit dem från Tyskland. Så nu är konsertbiljetterna här och de andra för att få träffa Meat kommer vi hämta ut samma dag som konserten. Åhh jag längtar som fan och nu när jag såg biljetterna blev det helt plötsligt så verkligen att det kommer ske. Plus att det gick upp för mig att jag har lagt en mindre förmögenhet på detta. Biljetterna till konserten kostar 92 euro styck, de andra biljetterna kostar det dubbla. Jag kommer bjuda min mamma på dessa biljetterna så det blir dyrt för mig. Men det är värt det, så värt det. Jag vet för jag har gjort det innan.
 
 

Jag behöver en ny ugn.

Det går inte att baka i min ugn. Jag skojar inte det går verkligen inte! Allt blir döbakt så mina macarons blev det inget av. Funderar på att testa hemma hos pappa i helgen men vet inte om jag orkar. Det är ett jävla jobb att baka det men vill väldigt gärna lyckas med att göra macarons, iallafall en gång. Annars så har jag inte gjort något vettigt alls mer än att maila runt till lärare och annat löst folk. Jag har faktiskt läst i min bok med och har bara ett kapitel kvar vilket jag nog ska läsa ikväll.
 

Det går framåt med praktiken.

Men ändå så står det still. Det är inte lätt att föra en diskussion över mail med en som är i Los Angeles och en som är halvt mammaledig. Det blir många timmar man inte kan göra annat än att vänta. Men det går ju iallafall framåt även om det är väldigt sakta. Annars så har jag skickat in uppsatsen för slutventilering idag och ska spendera dagen med att läsa ut en bok och baka macarons. Finns dock en risk att jag misslyckas med allt och sitter här ikväll med en halvläst bok och äckliga kakor. Men jag ska försöka iallafall.
 

Jag ska få träffa Meat Loaf igen.

Alla biljetter till att få träffa Meat i Storbritannien sålde slut innan jag hann skaffa några men nu har det börjat säljas i Tyskland också. Har väntat i en evighet på att han ska komma hit på en turné igen och i maj är det äntligen dags. Jag vet inte om han kommer till Sverige med men gör han det så kommer jag träffa honom här också. Men just nu är det Hamburg som gäller. Jag har lyssnat på Meat i hela mitt liv så det kommer bli så jävla kul att få träffa honom igen. Jag kan inte riktigt fatta det och det kommer nog ta ett tag innan det sjunkit in. Jag ska få hänga backstage med Meat!
 
 

Praktik

Jag fick världens längsta mail av vår nya programansvarig på skolan om praktiken. Jag har ju lite idéer om att starta en svensk Plastic förening så jag kan bli en professionell groupie. Ja varför ha ett vanligt jobb när man kan vara en groupie? Iallafall så hade hon lite bra idéer och i morse hade jag fått ett mail av Lexa Vonn som är president över the Plastics. Hon vill att jag ska starta en svensk Plastics för det är bra om det finns en här då hon har kontakt med många svenska band. Så det känns lite som att detta är vad jag ska göra. Jag fick verkligen en spark i röven av vår programansvarig då jag lagt praktiken lite på is nu under julen. Jag har haft problem med praktiken och haft ångest över den och inte mått bra alls. Så förhoppningsvis kommer detta att funka och jag kommer få den bästa jävla praktiken man kan få. Hela denna utbildningen har känts så rätt för mig och jag har fan njutit av att få lära mig det mesta. Så att avsluta med en praktik som bara går att drömma om är fan något jag vill. 
 

Jag har lite tråkigt.

Har spenderat alltför många dagar med att sitta själv hemma och börjar få lite panik. Jag har att göra hemma men i slutändan blir det ändå att jag hamnar framför tv:n och Gossip girl. Även om jag gnällde om ekonomikursen innan så ska det bli skönt att ha lektioner lite oftare och komma ut lite. Imorgon blir det iallafall att sticka in till stan och handla lite. Sen är det hem igen och fortsätta plugga och sitta ensam.
 

Ekonomi

Efter denna kursen är slut ska vi läsa ekonomi för kulturledare och schemat ser inte för roligt ut. Vi kommer börja vid åtta en del dagar vilket betyder att jag måste stiga upp vid fem på morgonen. Sen har vi duggor och tentor och skit. Vi ska läsa ekonomi! Det låter svårt och skittråkigt. Juridiken var svår men det är ändå något som intresserar mig. Men ekonomi låter bara blä.
 

Jag vill shoppa.

Var inne på Victoria's secret och kollade rean och det finns så mycket snyggt. Men jag har verkligen inte råd att beställa då jag köpt både bootsen och en ny mobil denna månaden. Usch jag tycker inte om att behöva vänta. Ska vi slå vad om att allt kommer vara slut i min storlek när jag väl får pengar? Jaja bara att ge shopaholicen i mig en käftsmäll och gömma kreditkortet. Jag får helt enkelt vänta.
 

Äntligen är de hemma igen.

Jag fick äntligen träffa Gabriella och Tyra igår. De har varit hos familjen i Norrland över hela julen och jag har saknat dem. Peter var dock inte hemma men vi träffade på honom på vägen hem sen. De är som en del av vår familj med och de senaste åren har de firat jul med oss, så i år var det väldigt ensamt med bara pappa och mina bröder. Men nu är de hemma och nästa helg blir det nog att träffas ute hos pappa och umgås redigt.
 
 

Paket och fynd från idag.

Hittade lite snyggt på loppisarna idag som ett armband och två ringar i trä. Sen fick jag även mitt paket med nya  boots och en ring med ett J i. Älskar de nya skorna, ska bara smörja in dem och töja ut dem lite innan jag använder dem. 
 
 

Dags för second hand shopping.


Fick min avi idag.

Så imorgon får jag äntligen hämta mina nya snygga mc-boots. Hoppas de är fina och bekväma så jag får ett par nya favoriter. Sen har jag testat min nya peeling som jag fick igår. Det är en acid peeling och ingen med korn som man skrubbar med. Jag är väldigt len i ansiktet nu så den funkar ju men får se hur lång tid det tar innan min hy känns torr igen. Denna ska man bara använda 1-2 gånger i månaden så får ju vänta innan jag kan använda den igen. Det är iallafall skönt att min hy börjar bli bra igen efter all stress under jul och nyår. Min kropp mådde inte bra av det och det syntes tyvärr i mitt ansikte direkt. 
 

Screamer live Muskelrock de luxe

Screamer var skitbra igår och det var riktigt kul att se dem igen. Åhh jag älskar att gå på konsert. Här kommer lite snygga bilder.
 
 

Redo för konsert!

Jag är lite pirrig och har fjärilar i magen nu vilken man ska ha inför årets första konsert. Vet inte varför jag reagerar så men gör alltid det innan en konsert. Sen kvittar det vem som spelar för det har samma effekt på mig. Kommer bli riktigt kul att få se Screamer ikväll iallafall. Favoritskinnbyxorna är på så jag är mer än redo.
 
 

Kan man inte bara lägga ner Posten?

Minst en gång i månaden gör de mig förbannad då jag väntar på paket. Jag väntar på ett par skor och idag såg jag brevbäraren ta ut paketet ur bilen gå till brevlådan och sen inte ens försöka lägga ner det utan gå tillbaka till bilen igen och köra iväg med mitt paket. Så nu måste jag vänta till klockan sex ikväll innan jag kanske kan hämta ut det. Bara det att jag kan inte ta mig till Lagan vid sex ikväll det går inte. Så nu får jag inte paketet på flera dagar. Jag ville ha de skorna på konserten ikväll. Det är jätteofta som jag fått en avi och sen när jag kommit till affären dagen efter så har paketet inte dykt upp än. En Jamie med avi men utan paket är en väldigt arg och otrevlig Jamie. Posten kan dra åt helvete.
 
Jag fick iallafall ett paket idag med en ny peeling och min allra första Rolling Stone tidning. Peelingen vågar jag dock inte testa innan konserten ikväll. Men imorgon så jävlar ska min hy förhoppningsvis bli fin. Idag får jag läsa tidning istället och äta årets första semla.
 
 

Imorgon blir det konsert.

Efter ett nyår som man lika gärna kunde ha skippat är det äntligen dags för konsert. Det är Muskelrock de luxe i Växjö och Screamer ska spela. Jag ska dit med Nico och det kommer bli kul som fan. Är alldeles för längesen jag var på konsert nu. Jag har lite abstinens efter bra musik och något roligt att fota.
 
 

Uppsatsen skickad igen.

Skickade tillbaka den senaste versionen till min handledare nu för en sista koll. Den måste godkännas av henne innan jag kan skicka in den för opponering. Vi har verkligen pillat på minsta lilla nu så hittar de något som inte är bra på opponeringen så är de duktiga... eller knäppa. Jag vill inte riktigt att denna kursen ska ta slut. Jag tycker om att skriva och det är så förbannat mycket roligare än att läsa ekonomi. Jag vill inte läsa ekonomi och ha tentor och skit. Kan vi inte stanna tiden nu?
 

Skit vad mycket det är att fixa.

Satt med uppsatsen i flera timmar och fixade med stavfel, stora bokstäver och indragna texter. Men det jobbigaste är fan att få referenserna som de ska vara. Jag hoppas att de godkänner hur de är nu annars får jag väl testa ett annat sätt. Det blir svårt när man läser tidningar som är upplagda på internet. Men jag är klar för nu och ska skicka in den till handledaren imorgon igen. 
 

Woohoo nytt år!

Men samma gamla saker man ska göra. Jag sitter och pluggar nu, japp vilken överraskning. Jag fick tillbaka min uppsats från min handledare med kommentarer om saker som ska ändras. Hon skrev så fint att jag inte skulle bli rädd för att hon hade verkligen pillat på minsta lilla småsak. Så halva dokumentet var i röd text istället för svart, men det mesta är bara småskit som att titlar ska vara kursiverade och stavfel. Så det blir att fixa med det idag så jag blir klar så fort som möjligt. Sen den 10:de tror jag vi ska skicka in uppsatsen för opponering och sen är det slut på denna kursen efter den 16:de. Tråkigt men sant.
 

RSS 2.0