Redo för fest.

Sitter hemma hos Ilse och väntar på att folk ska dyka upp så festen kan börja. Kommer bli en trevlig kväll men hade varit roligt om Thomas kunde vara med också. 
 
 

Ikväll blir det halloweenfest.

Sitter hemma och väntar på att mitt nagellack ska torka så jag kan börja packa mina väskor och sticka in till stan. Har fått en massa gjort idag och kunnat äta en väldigt god brunch som jag lagade till. Ikväll blir det halloweenfest och jag ser fram emot det som fan. Kommer klä ut mig men inte spöka ut mig. Utan hade tänkt att klä ut mig till en spådam. Har inte haft tid att fixa annat så får ta vad jag hittar i garderoben. 
 
Sist jag var på halloweenfest. 

Jävla frisör.

Jag kommer ju inte klippa mig hos henne mer iallafall. Sa till henne att min gamla frisör bara brukar ta det som är mest slitet så max 2 cm. Det första hon säger är att 10 cm är slitet och behöver klippas bort. Så fick sitta där och övertyga henne om att bara klippa 2 cm annars så skulle hon få en sax i sig. Sen när jag kommer hem till mamma så ser jag att det skiljer nästan 1 cm på längderna så hon har klippt helt snett. Betalade 380 spänn för denna skiten. Inte okej! 
 
 

Fick sluta redan vid ett idag.

Så jävla skönt att kunna kompa lite när det är fredag. Vi jobbade in lunchen med så kunde gå extra tidigt. Jag höll på att hungra ihjäl men stack hem till Thomas och åt min matlåda. Tyvärr var det en massa ost i maten jag hittade i frysen så fick ont i magen som fan. Men det mesta har gått över nu. Sitter hos frisören nu och ska alldeles strax klippa mig. Hatar att klippa topparna och nu är det en ny frisör. Så får se hur detta går. Nervös!
 

Så skönt att få sluta tidigt.

Det är så skönt att det är en veckas lov nu så man kan få sluta lite tidigare på dagarna. Så idag slutade jag redan vid två. Eftersom jag inte sovit något i natt på grund  fullmånen och sån skit så var det riktigt gott. Så jag kunde hem och somna i soffan lite. Nu sitter jag och dricker lite varm choklad och väntar på att Thomas ska dyka upp. Tänkte ta lite smakråd från honom om halloweenoutfiten till lördag. Har en ny snygg playsuit från Spell som jag inte kunnat använda än så vill gärna använda den. Så ska försöka få ihop någon spådam-utklädnad av den. Måste ju kunna hitta något att matcha den med i min stora garderob.
 
 

Filmmys.

Tog en lunch med Thomas idag och det var så förbannat gott. Jag bör verkligen inte äta pasta med gräddsås men det är ju så underbart gott. Så får stå ut med lite magont då. Sen stack vi hem till Thomas och kollade på nya Mad Max filmen och tog det lugnt. Så har haft en väldigt skön ledig dag. Imorgon är det tillbaka till jobbet igen men det ska nog gå bra det med. Det är ju snart helg så.
 
 

Ledig dag.

Så jävla skönt det var med lite sovmorgon idag. Somnade i soffan igår så blev inget gjort alls när jag kom hem. Så jag behövde nog få sova ut lite nu. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska dyka upp så vi kan in och storhandla lite. Sen ska jag möta upp Thomas för lite lunch och sånt. Kommer nog bli en lugn och skön dag hoppas jag på. Så skönt att inte ha några måsten att göra.
 
 

Shopping och fika efter jobbet.

Har haft en bra dag på jobbet idag. Har fått göra en massa jag inte brukar göra så det var roligt. Sen hade jag körlektion efter jobbet och det gick rätt bra faktiskt. Sakta men säkert går det framåt. Sen när mamma slutat jobbet mötes jag upp henne och Thomas för lite shopping och en fika på nya fiket. Så har haft en trevlig eftermiddag. Imorgon är jag faktiskt ledig vilket kommer bli så skönt. Lite vardagslyx att vara ledig på en onsdag.
 

Fick sluta tidigt.

Så skönt med lov och att kunna kompa lite och sticka tidigare från jobbet. Så nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att sticka till körskolan. Har egentligen ingen lust att köra idag men det får mig iallafall på andra tankar vilket är bra. Klarar inte riktigt av att vara själv nu för alla dumma tankar som ploppar upp. Så behöver något som distraherar mig lite. Så sitter här och äter godis nu men ska snart bege mig ner mot stan.
 

Känner mig så jävla tom nu.

Hade världens sämsta dag igår och mår skit som fan nu. Såg fram emot denna helgen som fan och så blev det skit av allt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska känna. Känner mig tom och har ångest och vet inte vad jag ska göra. Vad fan jag än gör eller säger så blir allt fel och jag orkar inte med det. Jag vill bara skita i allt och alla och dra här ifrån. Börja om från början typ för jag står inte ut med hur det är nu. Jag vill inte leva mitt jävla liv såhär. 
 

Dags för konsert.

Står och väntar på bussen till Växjö nu så jag ska kunna se Bullet spela akustiskt. Men först blir det en fika med min dejt troligtvis. Kommer nog bli en riktigt trevlig kväll och jag har sett fram emot detta hela dagen. Så nu hoppas jag bara att bussen är i tid och att jag kommer med den.
 

Penny Lane kappa.

Fick hem en så förbannat snygg Penny Lane kappa idag och jag är så kär i den. Det bästa är nog ändå att jag fick den för 100kr plus frakt. Det är så löjligt billigt för en Penny Lane kappa att man bara vill gråta av lycka. Så idag är jag så nöjd, så nöjd. Nu har jag en ny snygg kappa att ha på konserten imorgon. Ska bara hitta något mer roligt att ta på mig. Annars har det varit en lugn dag idag. Har jobbat och sen haft lean kurs hela eftermiddagen. Så jag är rätt trött nu men ska strax sticka ner i källaren med en maskin tvätt och sen ska jag städa köket.
 
 

Usch vilken jobbig dag.

Somnade så fort jag kom hem efter en jobbig dag på jobbet. Det var så förbannat skönt och välbehövligt. Så nu mår jag bättre vilket är bra. Dricker lite tea och tar det lugnt i soffan. Har varit nere med en maskin tvätt och ska sätta igång och städa när mitt tea är slut. Har fortfarande sovrum, kök och toalett kvar att städa och vill ha det gjort idag. Så får nog börja skynda mig lite. 
 

Middag hos mamma.

Stannade kvar hos mamma efter körlektionen för hon skulle laga middag till mig och min bror Vi ville ha danska munkar och det fick vi med och gud vad gott det var. Har inte ätit det sen nyår tror jag så det var ett tag sen. Så nu är jag mätt som fan och har en stor matlåda till jobbet imorgon så både jag och mina jobbarkompisar får. Nu har jag precis duschat så ska bara låta håret torka lite innan jag ska sova. Imorgon blir det att köra igen efter jobbet och sen hem och tvätta och städa. Så fullt upp hela tiden denna veckan.
 
 

Känner mig duktig.

Känner verkligen hur det går bättre och bättre för varje körlektion och att jag utvecklas vilket är skönt som fan. Idag var det bara skitkul att köra runt i stan. Har körlektion imorgon och på onsdag med och ser fram emot det som fan. Kommer bli fullt upp hela denna veckan nu med saker efter jobbet varje dag. Det är körlektionen och kurser och konserter och det kommer bli så kul. Längtar extra mycket till fredagen och Bullet konserten. 
 

Mitt fina foto är med i tidningen.

Woohoo mitt foto på Hampus Klang finns med i Växjö lokaltidning. Blir helt varm i hela själen.
 
 

Städsöndag.

Har spenderat dagen med att städa och plocka här hemma. Det är så förbannat skönt när det är gjort men jag har fortfarande en massa kvar. Av någon anledning var det förbannat dammigt här så det fanns en del att göra. Men ska springa ner och hämta tvätten nu och sen tänker jag fortsätta. Får sätta igång lite hög musik och gå lös med dammvippa och dammsugare. Det ska fan bli städat här idag. 
 

Fixar lite hemma.

Har fixat med den där förbannade väggen hela kvällen. Det blev bättre men kan behöva lite roligt till. Men det är sånt jag förhoppningsvis hittar efterhand. Men detta får duga så länge.

Loppislördag.

Steg upp tidigt idag för att köra en loppisrunda med min pappa och bror. Jag hittade faktiskt lite fina fynd. Har en vägg i vardagsrummet jag inte är nöjd med men nu köpte jag lite snygga spegeltavlor som ska upp. Sen hittade jag även två fina glasburkar till. Så hade tänkt att fixa lite tea och börja på att placera ut tavlorna. Har legat och vilat i soffan lite nu för jag fick så förbannat ont i huvudet. Så tänkte att jag får vara lite duktig idag och göra fint här hemma.
 
 

Usch vad trött jag är.

Har haft fullt upp på jobbet idag med 65 fler ätande i matsalen. Det blev lite stressigt på slutet men vi hann klart tillsist iallafall. Men jag är trött som fan nu. Var och handlade med pappa efter jobbet och sen var det bara att bädda ner sig i soffan. Nu tänker jag sitta här tills jag somnar. Mjukisbyxor på och en varm skön soffa.
 
 

Ledig eftermiddag.

Skulle haft körlektione men min lärare och en elev blev påkörda av någon som inte kollade var den körde så den blev inställd. Min lärare var helt stirrig efteråt så kanske inte så bra att ha lektion då. Så jag fick köra hem och somna i soffan istället. Det var så förbannat skönt. Men nu har jag slängt i en maskin tvätt och sitter i soffan och dricker tea. Hade tänkt att städa undan lite och diska upp så det är gjort. Men mitt tea vill fan aldrig ta slut så får se hur det blir med det.
 
 

Halva veckan har gått.

Sitter nerbäddad i soffan just nu och tar det lite lugnt efter en lång dag. Började dagen med en massa ibs krångel så var helt gråtfärdig för jag hade så ont i magen. Men det försvann under dagen vilket var riktigt skönt. Funderade till och med på att avboka min körlektion men gjorde inte det. Det var tur för det gick väldigt bra att köra idag. Så nu känns allt väldigt bra vilket är skönt. Ska nog fortsätta att slappa i soffan resten av kvällen. Ska bara fixa lite mat och göra matlåda till imorgon.
 

Så trött, så trött.

Känns som jag skulle behöva sova i en vecka eller två nu men får väl nöja mig med en natt. Är trött och seg i kroppen men tror det är efter ångestattacken jag fick igår efter körlektionen. Har iallafall övat lite med min brors bil idag så nu känns allt bättre så lektionen imorgon ska nog gå bättre. Men behöver lite redig sömn så förhoppningsvis blir det tidigt i säng ikväll. Så kanske dags att sätta igång med att diska och laga mat. Åhh så mycket att fixa.
 

Känner mig frustrerad som fan.

Hade körlektion idag med en ny lärare och ny bil och usch vad hemskt det var. Tyckte inte om att köra den bilen alls. Pedalerna var mycket hårdare och mina ben var alldeles för långa så de slog i ratten och skit. Så nu sitter jag hemma och försöker ta det lite lugnt. Är lite ledsen och mår lite dåligt. Så jag tänker bädda ner mig i soffan resten av kvällen och inte göra något vettigt alls. Ska köra igen på onsdag så får ta en dag och smälta detta lite och omfokusera och tänka ut hur fan jag ska köra bättre nästa gång. Det ska fan gå!
 

Deppig söndag.

Varför ska söndagar vara så förbannat deppiga? Har spenderat dagen inne i stan med Lina. Vi har snackat en massa skit, gosat med katterna och sen tog vi en fika tillsammans. Det var riktigt trevligt men så fort jag kom hem kommer den jävla ångesten och jag har inte velat göra något vettigt alls. Men har iallafall fått i mig lite mat och ska hoppa in i duschen nu och sen bädda ner mig och plugga lite. Imorgon är det jobb och körlektion som gäller så måste vara utvilad.
 
 

Köket.

Nu har alla glasburkar torkat efter jag diskade dem så jag kunde börja fylla dem. Passade på att rensa ut allt som var gammalt datum på med så nu är det riktigt tomt i skafferiet. Men det blir så fint med burkarna istället för fula paket. Jag börjar bli riktigt nöjd med köket nu. 
 
 

Nya fina tavlor.

Har spenderat dagen med att fixa i köket så har inte hunnit så mycket mer. Har varit stirrig och velig hela dagen så ingenting blir redigt gjort typ. Skulle vara duktig och plugga men det har inte blivit gjort.  Men köket är fint nu iallafall och jag har tvättat och precis ätit lite mat. Nu är jag trött som fan och vill bara somna i soffan. Men tänkte faktiskt försöka läsa något kapitel innan jag somnar. Mmm får fan vara duktig och plugga lite nu.
 
 

Loppislördag.

Blev en riktigt lyckad loppisrunda med pappa idag. Hade lite saker som jag skulle leta efter och hittade mer än väntat faktiskt. Så jag är nöjd som fan. Hade tänkt att göra om lite i köket och hittade lite tavlor och glasburkar som kommer bli perfekta. Så nu ska jag bara diska och städa och sen göra fint i köket.
 
 

Äntligen helg.

Så skönt att äntligen få vara ledig i två dagar och bara få ta det lugnt. Ska spendera helgen med att plugga hade jag tänkt så det blir en helg i soffan. Men ska nog hitta på lite annat med som loppisrunda med pappa imorgon så jag kommer ut lite. Men nu sitter jag nerbäddad i soffan och dricker tea ur min nya fina mugg jag fick av Lina igår. Den är så fin och passar mig perfekt.
 
 

Jag har fått paket.

Kunde äntligen åka och hämta mitt paket som väntat på mig i några dagar. Hade beställt två nya playsuits från Spell and the gypsy. Så nu är jag redo för nästa sommar. Nä kan ha dem och mysa runt i nu i höst med. Får bara ha lite raggsockar och en stickad tröja till.
 
 

Lite jobbig dag idag.

Hade föreläsning efter jobbet idag vilket var väldigt intressant men usch vad trött jag var. Satt och tryckte i mig en massa godis för att inte somna men det hjälpte knappt. Så jag somnade i soffan så fort jag kom hem. Så jag har inte gjort något vettigt alls idag. Men mår inte så bra och har lite ångest så kanske bara bra att ta det lugnt. Nu har jag iallafall ätit lite mat och kollar på tv. Ska ta en snabbdusch sen och gå och lägga mig. Ska ha hand om frukosten den kommande veckan så blir att stiga upp extra tidigt.
 

Kiss the sky blouse.

Fick hem min nya blus idag och den är så fin. Lite stor men det är en large så inte så konstigt. Men den sitter väldigt snyggt på ändå. Det är ju ändå en blus som inte ska sitta tight. Annars så har jag haft en bra dag och dagens körlektion gick bra som fan. Fick köra inne i stan idag och det kändes faktiskt väldigt bra. Känner mig lite nervös innan jag ska ha lektion men så fort jag sätter mig bakom ratten så är det helt lugnt. Men nu ska jag inte köra igen förrän i nästa vecka så alla kan vara lugna på väg hem från jobbet. Jag ska inte köra på er.
 
 

Unnar mig lite.

Eftersom körlektionen gick bra som fan så unnar jag mig en ny fin gjutjärnsgryta. Ville ju till Ikea igår för att köpa en men det blev ju inte så. Men det var kanske bara tur för det var kampanjpris på dem på Ica idag. Så nu har jag precis testat den och gjort en liten gryta och ätit. Slappar lite i soffan nu och sen blir det en dusch och sen sova. Ska ha körlektion efter jobbet imorgon med så det gäller att vara utvilad.
 
 

Min första körlektion.

Har varit så förbannat nervös hela dagen för den där förbannade körlektionen som var inbokad. Men nu är det över och det gick bra som fan. Min lärare sa att han var positivt överraskad över hur bra jag var. Så det känns bra och jag ser fram emot lektionen imorgon. Men nu sitter jag hemma hos mamma och ska dricka lite tea innan jag ska köra hem. Jag är så trött i huvudet och kommer nog somna gott i natt. 
 

Lazy sunday mornings.

Vaknade tidigt idag så tog den där långa duschen jag skulle tagit igår idag istället. Somnade i soffan igår så det blev ingen dusch. Men nu är jag ren och fräsch igen. Sitter i köket och väntar på att pappa ska dyka upp så vi kan åka till min bror i Älmhult. Ska försöka tjata till mig en runda på Ikea med när vi ändå är där. Får se hur det blir med det. Men nu ska jag äta lite frukost och bara njuta av min lediga söndag.
 
 

Clueless.

Bäddade ner mig för att kolla på Clueless och äta massa choklad. Det var en evighet sen jag såg den filmen. Den är sådär perfekt tjejig och det var precis vad jag behövde idag. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Är trött som fan.
 
Fixade om lite i köket och var tvungen att fota lite. Så här har ni en osminkad bild från ikväll.

Loppis och fika.

Är så förbannat trött idag så kommer nog somna tidigt ikväll. Vaknade hemma hos Thomas efter en skön sovmorgon. Sen blev det en loppisrunda med en massa fina fynd. De hade 5 för 100kr på alla klädesplagg så hittade fyra skitsnygga stickade tröjor och en stickad kofta. Köpte även två dukar till köket så jag får lite färg i köket. Efter loppisrundan stack jag hem till Lina för en fika och lite skitsnack. Det var så skönt och mysigt att sitta där och dricka en massa tea och äta kakor. Sen fick jag gosa med en massa katter med. Så mysigt! Nu har jag precis kommit hem och ska ta en lång dusch och tvätta bort alla katthår. Känner hur det börjar klia i ögonen nu.
 

Love Spell and the gypsy.

Rabatt på plagg som redan är på rean och jag blir glad som fan. Så kan ha råkat klicka hem två nya playsuits från Spell and the gypsy. Åhh jag längtar redan efter dem. Fina fina playsuit. 
 
 

TGIF!

Äntligen är det fredag och jobbveckan är slut. Jobbade över lite idag och tjänade lite extra pengar. Men nu tänker jag vara ledig och inte göra något vettigt på hela helgen. Stack hem och packade efter jobbet och nu sitter jag hemma hos mamma och väntar. Jag och Thomas ska väl ta en tacokväll eller nåt sen. Så kommer stanna inne i stan i helgen. Imorgon ska jag umgås med Lina och snacka massa skit. Kommer bli så trevligt. 
 
 

Kiss the sky.

Kunde inte låta bli när jag hittade denna snygga Spell and the gypsy blusen billigt som fan begagnat. Den är så jävla snygg och från deras senaste kollektion så förstår inte riktigt varför någon skulle vilja sälja den. Men nu är den snart min. Fast kommer nog vara lite stor. Det är en large men kan ju ha den som tunika istället för blus. Hur som helst så kommer den nog vara skitsnygg och sitta snyggt.
 
 

Äntligen hemma.

Kändes som jag aldrig skulle få komma hem idag. Fick jobba över lite vilket alltid är bra. Sen kom pappa och hämtade upp mig och så tog vi en fika med min mamma och bror. Sen stack vi alla och handlade lite. var på biltema och köpte ett nytt batteri till min moped. Har fått kicka igång den på senare tid så behöver nog ladda batteriet lite så vi köpte ett nytt så det finns ett i reserv när jag behöver ladda. De är så billiga så gör inget att jag har två. Sen var vi och handlade massa mat och fyllde frys och kylskåp lite. Så kom precis hem från stan. Blev så glad när jag kom hem för då hade Thomas både bäddat sängen och diskat så nu ser här städat och fint ut.
 
 

RSS 2.0