Gissa vad jag ska göra?

Jag kan ha råkat beställa biljetter för att se Bullet och Mustasch i Helsingborg. Ja jag vet att jag ser dem hela tiden, men jag och Nico är ute på en Bullet och Mustasch turné. Så nästa stopp blir Helsingborg den 12 mars och det är snart. Det är skitbra att det är så snart för jag hatar ju som sagt att vänta. För att fira detta får ni en bild på Hampus Klang.


Vill ni se mer bilder på Bullet som jag tagit?

Klart ni vill, så här kommer lite...

HAMPUS KLANG POSAR!


















Titta vad jag hittade...

och råkade beställa hem. Fina, fina LP-skiva


Hem ljuva hem.

Jag är väldigt glad över att mamma har en lägenhet i stan och att jag kan låna den när jag vill. Men det är fan så skönt att komma hem till sin egna. Jag har saknat att kunna använda min egna dator när jag ska blogga. Den mamma har är så slö att man somnar när man sitter vid den. Men men nu är jag iallafall hemma igen och kommer spendera kvällen med att titta i mina nya böcker. Jag kan ha handlat lite till på rean, men bara lite.



Jag lyckades stiga upp.

Så nu sitter jag på jobbet och ska alldeles strax äta lite frukost. Självklart har jag med mig Bullets nya skiva som jag lyssnar på här i köket. Hur kul är det att diska utan Highway pirates på högsta volym egentligen? Nej Bullet eller Meat Loaf är ett måste när man jobbar. Då är det väldigt tur att jag jobbar själv för då kan ingen klaga på musiken. Det är nog det bästa med detta jobbet, jag bestämmer musiken.

Ni behöver inte vara oroliga längre.

Ja för att min kamera är sönder. För jag gick och köpte en ny i morse, en med självutlösare. Så ni som var oroliga över att inte få se mina långa ben igen behöver inte vara det längre. Det blev en Casio med 12 mega pixels och det är ju tillräckligt för mig. Så för att visa hur bra den är så får ni en bild på hela mig i min nya Bullet tröja.




Jag har bara beskärt bilden och gjort den lite lättare, så egentligen är den större på alla sätt och vis.

Bullet live!

Tyvärr så får ni inga bilder på hela mig i min snygga outfit men vem bryr sig om det när jag spendera halva natten backstage med Bullet. De var helt underbara live som vanligt, men det var väldigt lite folk som kom och kollade. Typiskt Ljungbybor att inte gå på de bra konserterna. Men iallafall sen efter konserten så skulle jag mamma och Nico gå och köpa en tröja till mig. Då kommer nästan hela bandet ut så jag börjar så klart att krama så många rockstjärnor som möjligt. Ända tills Hampus Klang kommer fram och kramar mig, han går fram och ger mig en kram. Samtidigt frågar han om det är jag som står på gästlistan och jag svara nej men jag har inget emot att stå på gästlistan. Så han säger att han bara ska gå iväg och hälsa på en och komma tillbaka. Så vi sätter oss och vänta och efter ett tag kommer Hampus fram till mig och frågar om jag vill hänga med backstage och dricka gratis öl. Jag hängde självklart med backstage, det gjorde vi alla tre, men ölen skippade jag eftersom jag är nykterist. Men de är fan underbara, helt jävla underbara. Jag har inte haft så kul på länge och det har nog inte mina mamma eller Nico heller. Det spårade dock ut lite när folkölen kom fram, det var både partyhattar på mamma och ölslushie. Här kommer en del bra och en del mindra bra bilder från igår.






















Det märks vilka bilder jag har tagit och vilken bild min mamma tog. Men hon är väldigt bra på en jävla massa annat istället. Man ser ju att det är jag och Hampus Klang iallafall.

Jag hade också partyhatt på mig ett tag men beviset på det finns i Adam Hectors mobil.


Nu är vi färdig sminkade och redo.

Men då min ena kamera har slutat att fungera och det blir suddiga bilder med den andra så får ni klara er utan bilder på mig. Ska försöka få Nico att ta lite bilder på mig och mamma sen så ni får se mig i mina skinnshorts och leopardskor. Som tur är så är ju den kameran som fungerar bra att ha när man tar bilder på rockstjärnor. Så det blir nog bra bilder på Bullet iallafall. Men nu måste jag köpa en ny kamera med självutlösare för det fanns på den numera söndriga kameran. Jag hatar när saker går sönder särskilt när det är saker jag använder dagligen. Dumma värld! Men jag får se Bullet idag iallafall.

Nu är jag hemma hos mamma...

och hon är inte klar! Så nu får jag sitta här och vänta på att hon ska duscha och klä på sig. Men, men jag får väl överleva. Hon kommer nog bjuda mig på lunch på stan så får väl vara snäll och vänta. Vi har iallafall en massa att fixa innan konserten ikväll. Jag har väl sagt att min mamma ska med och rocka till Bullet ikväll? Min mamma är rätt cool faktiskt.

Dags att packa.

Det blir att packa ner en massa för denna helgen inne i Ljungby. Det är konsert imorgon och jag har fortfarande inte bestämt mer på min outfit än skinnshortsen. Sen ska jag jobba på söndag så jag stannar i mammas lägenhet hela helgen. Jag läser ju en filmkurs nu och då är det en del filmer som vi ska ha sett. Två av dessa filmerna är på VHS och då jag inte har någon sådan stenåldersapparat hemma får jag titta med min mammas videospelare. Så det är vad jag ska spendera min lördag med, kolla stenåldersfilmer på en stenåldersapparat. Nä nu blir det att kolla outfit till konserten imorgon. Jag längtar som satan och får gåshud bara jag tänker på det.



Film, film, film.

Vi har våran första rediga lektion i nya kursen idag och vi börjar med att kolla på film. Japp gammal svensk stumfilm, men jag skiter i den lektionen. Jag har kollat upp vilka filmer jag kan låna och kolla på hemma istället och den idag var en sån film. Så jag fick lite sovmorgon och kommer alldeles strax åka till campus för en föreläsning i tidig film, filmberättelsens utveckling och svensk stumfilm som är i eftermiddag. Sen lånar jag filmen imorgon och kollar på i helgen. Jag är lite trött på att behöva åka till campus för att kolla på film och ser hellre filmerna hemma.


Bokrean har börjat.

Är det något jag älskar mer än skor så är det böcker. Jag blir helt galen så fort det är bokrea och det brukar sluta med att jag måste köpa en ny bokhylla för att få plats med allt. Så idag blev det tre böcker som fick hänga med hem. Tror jag lyckades få med det viktiga, rockstjärna, chick lit och vampyrer.



Jamie har fått paket.

Jag är nog kär i mina nya skor, de är så snygga. De är snygga enligt alla utom Henke, men jag tror nog att det är Henke det är fel på då. Sen när kan leopardmönster någonsin vara fel?



Jag har nya skor att hämta.

Jag ska in till stan alldeles strax och hämta skor och sola. Måste få lite mer färg på benen om jag ska ha shorts på fredag. Sen blir det väl att handla lite mat och sånt när man ändå är inne i stan. Så återkommer med bilder på mina skor sen.

Så var den skoldagen slut.

Vi fick sluta lite tidigare idag vilket var skönt för då kom jag hem tidigare. Men nu när jag är hemma blir det väl att spendera kvällen med att läsa i filmböckerna. För uppenbarligen är det inget House idag utan någon jävla gala istället. Så det blir väl att vara duktig och plugga hela kvällen istället.
Vet ni vad? Nu är det inte långt till fredag och Bullet konserten. Fan vad jag längtar. Jag kan nog se dem hur mycket som helst utan att tröttna.


Detta är fan lycka att se.

Dags att dra till campus.

Har fan inte varit i skolan på två veckor. Så det är dags att få lite rutiner igen och inte bara sitta hemma och läsa. Man blir rätt galen på det efter ett tag. Men visst jag har fått mycket gjort, jag har pluggat ifatt 3 veckor på musikjuridiken på 1 vecka. Nu kan det bli lite mer bilder också, då jag inte tycker om att ta bilder på mig utan smink. Nu när man ska ut bland folk igen så kommer även sminket att användas igen. Man är ju rätt blek och trött under denna årstiden så lite smink behövs.



Ny vecka.

Imorgon börjar vi en ny kurs i filmhistoria. Det blir säkert kul, men jag ser inte fram emot att ha eftermiddagslektioner. Jag vill börja vid 09.00, inte vid 13.00. Det finns inte en enda jävla buss som passar när man börjar vid 13.00. Men iallafall imorgon börjar en ny kurs så jag måste bli klar med block C i musikjuridiken idag. Då slipper jag tänka på den på några dagar och kan koncentrera mig på filmkursen istället.

Skor!

Jag kan ha råkat köpa ett par skor. Men kolla bara vad snygga de är...



Nu ska jag bara behöva vänta på dem . Men jag ska få dem på tisdag eller onsdag och det kan jag stå ut med.

Halmstad.

Pappa kom och hämtade upp mig idag och så stack vi till Halmstad för att handla lite. Pappa handlade och jag tittade på. Jag kan ha råkat lägga ner lite småsaker i vagnen med, men mest tittade jag på. Sen stack vi hem till pappa för han behövde hjälp med att ta kort på sin nya motorcykel. Så motorcykel nummer 4 har nu blivit dokumenterad med min kamera. Jag kan ha råkat dokumentera mig själv i min nya snygga mössa med, när jag ändå höll i kameran liksom.


Sommarkänslor.

Solen skiner och jag är osminkad och fräknig. Jag vill ha sommar!


Hjälp mig!

Jag är lite smått uttråkad så jag roar mig med att kolla vilka skor jag ska ha till skinnshortsen. Ska ju ha dem på Bullet konserten på fredag så det är hög tid att börja fundera ut en outfit. Så vad säger ni? Lågskor eller stövlar med klack? Jag kommer troligtvis att ha svarta strumbyxor till, men inte som är helt täckande. Skor eller stövlar? Skor eller stövlar?

  
Jag tycker nog att stövlar blir bäst.

Nu har jag pluggat klart för idag.

Så nu kan jag lägga in bilder på det jag fick i mitt andra paket som jag fick idag. Jag var tvungen att plugga klart block B i musikjuridiken som jag hade på min "to do-list" för idag innan jag kunde göra det. Eftersom jag nu har läst klart och skrivit inlämningsuppgiften så ligger jag bara efter med en vecka. Så jag tänkte att jag skulle göra klart block C i helgen. Sen är jag ifatt med musikjuridik kursen vilket kommer bli skönt. Men iallafall, detta fick jag i paket två...




min fina Bullet mössa och en Bullet CD.

Jamie har fått paket!

Hela jävla brevlådan var full av paket och räkningar. Men skit i räkningarna för jag har fått paket. Woohoo! Jag fick till och med två paket. I det första paketet fanns mina nya skitsnygga skinnshorts. De är lite stora men min rumpa kommer bara bli större med åren. Så det gör ju inget för jag vill ju kunna ha dem ett tag. De är ju ändå äkta skinn så de lär ju hålla en jävla massa år. De kommer bli perfekta att ha på Bullet konserten om en vecka. Skinnshorts, snygga strumpbyxor, någon snygg tröja och höga klackar till det. Kommer bli perfekt.


Hemtenta.

Hemtentan är iväg skickad, woohoo! Nu slipper man tänka på den. Men nu kommer helvetet att vänta på om den är godkänd eller ej. Det är ungefär lika jobbigt som att vänta på paketen som aldrig kommer. Väntar fortfarande på en jävla massa kläder och jag vill ha dem nu. Jag är nog en av världens mest otåliga människor. Meddelade även Klubb om att jag inte kommer hjälpa till med festivalen. Det blir lite mycket med att läsa 125%, jobba helger och fixa med festivalen med. Det kommer ju vara en festival nästa år med så kan vara med på den istället och koncentrera mig på studierna nu. Ska ju lyckas ha ett liv med konserter också, så det blir nog bra.

Ingen lugn och ro.

Inget lugn idag heller för nu ska jag snart in till stan och handla med pappa. Det börjar bli väldigt tomt i mitt kylskåp nu, har inte ens någon choklad hemma. Då är det fan illa. Så det blir att köpa choklad och sen ska jag spendera dagen med att plugga. Hade tänkt att skicka in hemtentan idag om jag känner mig nöjd med den.


Skinnshorts.

Jag kan ha råkat beställa ett par skinnshorts, nämligen Kenzas shorts som hon designat för Jofama. De är så snygga och om de passar som de ska kommer de bli skitsnygga att ha på Bullet konserten. Så nu håller vi alla tummar för att de passar och sitter skitsnyggt på mig. Kolla bara vad underbara de är. Men de lär nog sitta lite lösare på mig.


Jag kan ha råkat shoppa lite...

och bli lite bortskämd av min mamma. Men det är ju så det ska vara när man shoppar. Jag köpte ett par nya gråa byxor. Sen fick jag en jättefin sittpuff av mamma i tidig födelsedagspresent. Jag brukar alltid sitta på golvet när jag skriver skolarbeten så behöver en kudde att sitta på då.







Nu blir det Växjö.

Jag och mamma ska sticka till Växjö och shoppa lite. Så det blir ut i blåsten och ta mig till bussen snart. Jag ser inte fram emot att behöva gå ut i detta vädret men jag behöver en paus från min lägenhet och allt pluggande. Det ska även bli kul att spendera en dag med min mamma.


House.

House är en perfekt avslutning på denna pluggdag. Jag har iallafall hunnit skriva klart den sista tentafrågan idag så nu är det bara lite små justeringar innan jag ska skicka in det. Men det får bli en annan dag. Tar nog ledigt från plugg imorgon för jag och mamma ska åka till Växjö och shoppa. Hon ska shoppa jag ska lida. Men jag får ett paket imorgon iallafall så jag får väl försöka överleva med det.

Stay wild?

Eller stanna tråkig och plugga hela dagen? Blir nog att vara tråkig, fast det är inte så tråkigt för mig utan väldigt intressant. Men det kan inte vara kul att läsa min blogg när allt jag gör är att sitta i min soffa och plugga. Men snart är det konsert och snart får jag massa nya paket jag kan blogga om. Har fått mail om att två paket har blivit skickade och borde dyka upp i denna veckan. Jag har även köpt biljetter till Bullet nu så allt är fixat till konserten. Ska bara komma på vad jag ska ha på mig. Några förslag?

Nu är det teapaus.

Jag har gjort klart första uppgiften i musikjuridik kursen nu och skickat in. Så nu ligger jag inte lika mycket efter iallafall. Ska börja läsa på block B som handlar om upphovsmannen och skapandet snart. Ska bara dricka lite tea och beställa biljetter till Bullet först. Min mamma ska hänga med mig och Nico när Bullet spelar i Ljungby. För hon har inte sett dem och det måste man ju. Man kan ju inte ha en mamma som lyssnar på Christer Sjögren eller något sånt äckel. Bättre att ha en mamma som hänger med och kollar på Hardcore Superstar, Bullet och Meat Loaf live och rockar loss. Så nu blir det att beställa biljetter och sätta igång och börja längta efter bandet igen.




Måndag igen?

Blev inte så mycket bloggande igår för jag jobbade och sen firade vi min mamma som fyllde år. Grattis mamma! Det var en trevlig kväll tillsammans med mamma och mina bröder och vi fikade lite och umgicks. Men nu är det då måndag igen vilket betyder att jag är ledig från skolan men har en jävla massa pluggande att göra. Idag blir det nog att koncentrera mig på musikjuridiken då jag ligger efter med inlämningarna. Så ska försöka komma ifatt lite och vara duktig. Fick även reda på betyget i konstkursen igår, eller jag såg det igår iallafall. Jag fick ett VG vilket känns jävligt skönt. Det märks att jag har valt rätt utbildning, jag tycker det är skit roligt att lära mig detta vilket syns på mina betyg.


Ett litet zebramönstrat hjärta jag fick i alla hjärtans dag present av mamma.

Då var man på jobbet igen.

Jag sitter och njuter av lite frukost innan jag ska sätta igång igen. Det känns fel att vara på jobbet idag då det inte är min helg egentligen. Men det är jävligt gött att jag kunde byta lite dagar. För nu kan jag både tjäna pengar och se Bullet när de kommer hit till Ljungby. De extra pengarna jag får in är väldigt bra att ha som fattig student, men jag vill inte behöva säga nej till konserter. Nu kan jag ju impuls köpa en tv utan att svälta resten av månaden och se Bullet live. Utan mitt extrajobb hade jag varit en väldigt fattig student utan mat att äta i slutet av månaden troligtvis.

Paus!

Jag tog en paus i pluggandet och snodde med mig grannens hund ut på en promenad. Det är ju så fint väder så man vill ju bara ut. Men jag måste sitta inne och plugga på hemtentan så det går inte. Men jag och hunden fick lite sol och frisk luft iallafall. Så nu ska jag väl kunna klämma fram en sida till på fråga 2 och sen är den med klar.





Solen skiner...

och jag får som vanligt spendera dagen med att plugga. Blir att fortsätta med hemtentan idag för jag tog en paus från den igår och läste musikjuridik istället. Det är rätt skönt att ha något att byta med för man tröttnar väldigt snabbt på att läsa i filmvetenskapboken. I morgon ska jag jobba så jag kan vara ledig efter Bullet konserten den 25 februari. Sen ska vi fira min mamma som fyller år på kvällen, så få passa på att skriva lite på hemtentan idag. Ska bara fixa en maskin tvätt och sen kanske jag orkar öppna boken.

Jag kan ha råkat köpa en ny tv.

Men jag behövde den. På Maxi så sålde de 22" snygga svarta platt tv:s för 1999kr. Eftersom jag vill ha en ny tv stannade jag och kollade lite. Men skylt exemplaret de visade upp var inte 22" utan 26" så vi frågade vad de skulle ha för den tv:n. Eftersom det var det sista exemplaret av den tv:n och de inte skulle få in nya fick jag köpa skylt exemplaret för 2600kr. Vilket jag så klart gjorde för det är fan billigt för en platt tv på 26" plus att den har inbyggd dvd vilket är gött. Så jag fick även en dvdfilm på köpet för sladden till tv:n var inte i så hon kunde inte få ut filmen. Så bra shoppingdag för Jamie bara flera tusen kronor fattigare.




Woohoo!

Bullet kommer till Ljungby den 25 februari och då jävlar ska det rockas. Men självklart är det min jobbarhelg så ska in till stan och försöka byta eller ta ledigt på lördagen. För jag tänker inte missa Bullet, inte en chans i helvetet. Woohoo! Bullet! Bullet! Bullet!



Duktig Jamie!

Gissa vem som lyckades göra så jag fick virus på min egna dator? Jo jag! Men tillsammans med min bror som support över telefonen så är viruset nu borta. Nu tror ni säkert att min bror fixade allt och jag bara klickade runt. Men vi testade faktiskt min metod först och det var det som tog bort viruset. Så duktig och skitsmart Jamie, check!
Jag har även snart skrivit klart första hemtentafrågan vilket  är skönt. Känns gött att det går framåt och har man bara börjat brukar det gå rätt snabbt sen. Nä dags att fortsätta plugga.

Jag kan ha råkat shoppa lite.

Men det bara blev så för Bullet uppdaterade sin webshop med nya saker. Så nu är jag snart stolt ägare till en skitsnygg Bullet mössa. Jag tror jag är lite kär i Bullet, men bara lite.


Mot affären.

Nu kommer pappa snart och hämtar mig så vi kan sticka till affären och hämta mina böcker. Det är fan lite jävligt att man inte kan välja själv var sina saker ska levereras. Jag vill ju ha mina till Ljungby, men det vill inte posten. Så mina paket hamnar alltid i Lagan som ligger nästan 1 mil från var jag bor och det är lite långt att cykla för mig. Men som tur är har jag ju en snäll pappa som skämmer bort mig. Pälsmössan är på nu iallafall och jag är redo att gå.




Solen skiner ute!

Medan jag sitter inne och pluggar filmvetenskap. Men jag har hunnit med en promenad för jag behövde röra på mig lite. Men ska snart fortsätta plugga för vi har fått våran hemtenta idag och vi ska skriva 3-4 sidor på varje fråga. Så det är bara att sätta igång, men först ska jag läsa ut boken. Ska även hämta böckerna till musikjuridik kursen ikväll. Jag är fan nyfiken på den kursen, men först och främst är det filmvetenskapen som ska bli klar. Hemtentan ska vara klar den 18 februari men sen börjar vi inte nästa filmkurs förrän den 1 mars. Så jag har några veckor på mig att plugga ifatt juridiken och kanske jobba lite extra om jag behövs.






Det blev ingen skola idag.

Jag har inte fått något sömn alls i natt på grund av stormen som var så jag mådde inte alls bra i morse. Så jag bestämde mig för att stanna hemma och plugga istället. Jag fick ju min bok igår så nu kan jag ju plugga igen vilket är skönt. Men synd att jag missade gästföreläsningen som var idag, men jag mådde verkligen inte bra. Men jag har inte slöat hela dagen för det utan har både pluggat, tvättat och städat trappuppgången. Nu blir det lite teapaus och sen fortsätta att plugga. Kommer nog få böckerna till musikjuridik kursen imorgon också så man kan sätta igång med den med. Jag älskar när det går framåt och händer lite.

Voodoo dolls.

Ni vet kanske inte det med jag samlar på Voodoo dolls. Ni vet de små gjorda av garn som är hur söta som helst. Jag har själv gjort tre stycken och köpt några och börjar nu få en samling. Men nu har jag upptäckt att de finns i automaterna utanför City Gross. Ni vet automater där man får leksaker i en plastboll om man stoppar i 5-10kr. Dessa kostar 10kr så jag gick lös där när jag, mamma och pappa var och handlade idag. Jag fick även en till min samling från mamma. Kolla bara var söta de är...


Då var det måndag igen.

Jag sitter och väntar på pappa för vi ska in till stan och handla och hämta min cykel. Troligtvis får jag min ena bok idag med så jag kan komma ifatt med pluggandet. Jag har varit så uttråkad utan något att plugga i flera dagar nu, men idag så ska boken komma. Jag har fått reda på ett till betyg nu, jag fick VG på hela Gestaltad miljö kursen. Gestaltad miljö var arkitektur kursen vi läste. Men har fortfarande inte hört något från konstkursen. Jag tycker hon börjar ta löjligt lång tid på sig.


Mina nya fina Bullet tröjor.

Erkänn ni vill se? Det blev lite handlat igår, det måste man när det är konsert. Kom hem med två nya tröjor och lite smått och gott. Jag har inte orkat klä på mig redigt idag men ni står ut med mig i hotpants väl?









Bullet live!

Fan vad kul det var igår och jag hoppas ni är redo för en bildbomb. Jag tog bara runt 200 bilder men ni får tyvärr inte se alla. De var verkligen helt underbara live igår och man blev fan så lycklig i hela kroppen. De hade planerat kvällen väldigt bra med både tipspromenad och fiskdamm. Men det bästa var nog ändå när det kom upp en syntare och började spela på scenen och Hell sågade av armen på honom med en motorsåg och sen sågade sönder synten. Helt jävla klockrent. Men iallafall här kommer en jävla massa bilder på dem och senare idag kommer det säkert upp bilder på mina nya snygga Bullet tröjor.




















Bullet, Bullet, Bullet!

Snart, snart kommer Nico och Henke och hämtar mig och sen blir det releaseparty i Växjö. Fan vad jag längtar, det är helt otroligt hur man kan längta till en konsert. Denna kvällen kommer bli helt jävla underbar. Så här ser jag ut kvällen till ära iallafall.



Jävla alarm fanskap.

Mitt alarm ville inte väcka mig i morse, det ville inte fungera överhuvudtaget. Vilket resulterade i att jag vaknade 40 minuter efter att jag skulle börjat jobba. Men nu sitter jag här på jobbet osminkad och hungrig och lyssnar på Bullet. Ja det var bara att borsta tänderna och sätta sig på cykeln direkt. Men jag kom ihåg att ta med min matlåda och Bullets nya skiva. Så nu blir det lite frukost här på jobbet så jag orkar med dagen och allt kan bli som vanligt igen. För inget får en att vara mer lost än att försova sig.


Jag blev lite uttråkad.

Så jag gjorde ett halsband till konserten imorgon. Vad tycker ni? Blev det snyggt?




Jag har problem.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig på konserten imorgon. Jag försökte prata med pappa om det men när han började prata om polokrage och blusar slutade jag lyssna. Funderar på att köra på det jag hade på nyår med de gråa ormskinnsmönstrade jeansen, svart linne och skinnväst. Men ta min MC-väst istället för den med nitar jag hade på nyår. MC-västen har ju fickor och då slipper jag ha en handväska vilket är rätt gött på en konsert. Men får fundera vidare. Fan att jag inte han få jeansskjortan jag beställt.

Jamie har fått paket!

Jag kan tala om att jag är kär. Jag föll och jag föll hårt. Ingen kommer någonsin lyckas få mig att sluta lyssna på Bullet för de är fan några av de bästa som finns. Japp i paketet fanns Bullets nya skiva Highway pirates och jag är fan kär. Jag fick ett jävla lyckorus så fort jag hörde introt till första låten och jag har snart lyssnat klart och inte blivit besviken än. Paketet innehöll det här iallafall:
1 CD
1 vanlig LP
1 special edition LP som är röd
och i LP-skivorna finns en stor Highway pirates poster


Titta bara vilken underbar syn.

Vem har lust att köra mig till affären?

Jag har ett paket att hämta ut och jag vill ha det nu. Men ingen verkar vara ute med bilen idag. Undrar var det kan vara i paketet? Jag är nyfiken nu. Jag hatar att vänta, särskilt när det bara ligger där och väntar på mig.

Jävla bok helvete.

Jag skulle fått min bok till filmvetenskapen skickad till mig efter 11-20 dagar och nu har det gått 22. Så jag ringde till kundtjänsten och hörde efter var min bok var och då var den slut på obestämde tid. Ska man inte få reda på sånt? Men han hos kundtjänsten beställde en nyare upplaga åt mig och gav mig 100kr rabatt så jag tjänade på det. Men nu måste jag vänta i en vecka till minst. Jag behöver den till hemtentan för fan. Jag har även beställt böckerna till musikjuridiken fast från en annan sida och det blev fan lite dyrt. Men jag får väl försöka att inte shoppa några kläder och skor helt enkelt. På tal om kläder så råkade jag köpa ett till par Replayjeans idag, men de var på rea.




Nya fina svarta jeans. Tyvärr är det strass på bakfickorna men det kanske man kan ta bort.

Woohoo jag blev antagen!

Japp nu ska jag bli smart och läsa musikjuridik i ett braschperspektiv med. Så nu blir det att köpa ännu mer böcker och sätta igång och läsa. Allt hade varit bra nu om vi bara hade fått reda på resultatet av den förra kursen. Jag vill ju veta och hatar att vänta. Hur lång tid ska det ta att rätta lite konst och arkitektur uppgifter, eller arkitekturen är klar men vi har inte fått ett slutgiltigt betyg. Så mest väntar vi på konsten och det verkar vi får göra ett tag till kanske. Men fan vad skönt att läsa lite musikjuridik, det låter dock svårt och det finns en risk att det är det. Men jag pluggar för att lära mig och är det svårt så får jag kämpa hårdare. Att tänka på csn skulderna man får varje termin är en väldigt bra motivation till att göra sitt bästa. Tänk att ha kastat iväg en jävla massa pengar och fått underkänt i sakerna man gjorde. Inte kul!

Let's leave a mark that will never erase.

Vi fick sluta tidigt från skolan idag så jag gick lite på stan och shoppade innan jag tog bussen hem. Jag hittade lite tatueringspennor som jag tyckte jag behövde. Så satt och skrev lite på mig själv innan så får väl se hur länge det sitter kvar.


Nu är det dags för skola igen.

Vilket betyder att jag har varit tvungen att stiga upp tidigt och det var jobbigt. Men jag har lyckats att klä på mig iallafall. Jag kände för att ha ett par skinntights dagen till ära. Måste ju ladda upp och vara lite rockig nu innan Bullet konserten på lördag. Så här ser jag ut idag iallafall, i svart/vitt.


RSS 2.0