Nu var denna veckan slut.

Har jobbat klart för denna veckan så nu är det helg. Dagen har gått fort som fan och jag är riktigt trött nu. Men får hålla på och fixa lite här hemma innan jag får besök. Kommer nog bli en bra kväll om jag bara blir klar med all städning. Nä dags att sätta igång igen!
 
 

Imorgon är det fredag.

Veckan har gått fort som fan och det har varit lite upp och ner. Men nu mår jag bra igen och det ska bli skönt med helg snart. Men först så är det en jobbdag kvar men det ska nog gå rätt bra och snabbt. Idag har det gått bra som fan iallafall. Jag är faktiskt rätt pigg idag så tänkte försöka vara lite huslig här hemma. En av mina jobbarkompisar brukar baka ett gott knäckebröd till mellanmålet så tänkte testa att göra det här hemma. Kanske blir åt helvete med min ugn som man absolut inte kan baka i men får försöka iallafall.
 

Testar mitt nya smink.

Fick ju ett paket med smink från Kicks igår så testade min nya primer idag. Jag måste medge att det ser bra ut. Hyn blir jämnare och sminket ser bättre ut faktiskt. Jag ska vara i disken idag så då blir det redigt testat med skvättande vatten och ånga. Men hur som helst kommer det nog se väldigt mycket bättre ut än en vanlig dag i disken. 
 

Svängde förbi gamla arbetsplatsen idag.

Det var en väldigt bra dag att svänga förbi där med för de hade precis bakat bullar. Jag hade ett paket att hämta på Kicks så det var perfekt att parkera mopeden på jobbet. Inte för att mopeden fick stå i fred. De skulle visst stå en container där så de hade helt enkelt lyft upp mopeden och flyttat på den. De hade ju bara kunnat knacka på så hade jag flyttat på den. Men vill de bära på moped så får de väl det. Jag var iallafall och hämtade ett paket med smink från Kicks som jag ska testa imorgon. Beställde en primer från MAC så förhoppningsvis är den bra. Men får testa och se imorgon. 
 

Var så jävla trött igår.

Skulle vila efter jobbet och steg inte upp igen förrän vid sju på kvällen. Så det blev inte mycket vettigt gjort alls. Det är duktigt att jag lyckades somna direkt när jag gick och la mig sen. Jag försöker ta det lite lugnt nu och ska nog skippa att cykla denna veckan. Tog mopeden idag och det var så jävla skönt. Den var snäll och kickade igång på första försöket med. Fina, fina Honda shadow. 
 

Dålig dag idag.

Jag är trött och seg som fan idag efter en sen kväll igår. Så är lite nedstämd idag och mår inte jättebra. Men förhoppningsvis så går det över snart. Så det blir en lugn kväll med lite tea framför tv:n tror jag. 
 
 

Det är vår.

Idag har varit en helt perfekt vårdag med sol och värme.  Det blåste som fan på väg till jobbet men det gjorde inte så mycket när solen var på väg upp. Man får lite extra energi direkt. Så tänkte lyxa till det med en dålig instagrambild på mig.
 
 

Inspiration.

Jag ska spendera dagen med att städa lite här hemma. Det är stökigt som fan som vanligt och nu börjar jag få panik på det. Har suttit och kollat snygga inspirationsbilder på instagram hela morgonen. Tänk om man kunde få det såhär mysigt i hela lägenheten. Vilken dröm det hade varit.
 
 

Inspiration.

 

Loppislördag utan fynd.

Pappa hämtade upp mig i Ljungby för en liten loppisrunda men jag hittade inget roligt idag. Det var lite tråkigt men ibland har man ingen tur. Så jag fick shoppa lite från internet när jag kom hem istället. Har kollat efter en ny primer men den fanns inte i Kicks affären så fick ta den från hemsidan istället. Så nu är det bara att vänta och hoppas på att den funkar bra.
 

Shopping

Hittade ett par riktigt snygga mockaboots med fransar som jag var tvungen att klicka hem. Jag har ett par svarta men blir perfekt med ett par beiga till sommaren. De och min shortsdress från Spell and the gypsy. 
 
 

Ge mig vår nu!

Jag pallar inte med den ständiga jävla motvinden så fort jag ska cykla till jobbet. Det är tungt som det är med att jobba i kök och att cyklandet ska bli jobbig som fan med orkar jag inte. Idag ska jag sova i stan så då slipper jag cykla hem efter jobbet. Men tror fan jag skiter i det nästa vecka och tar mopeden istället. Jag orkar inte och min kropp orkar verkligen inte mer. Sen tror jag att jag kan ha en ny njursten. Jag hoppas att det bara är en urinvägsinfektion men jag vet inte. Åhh detta kommer bli en gnällig fredag.
 

Bara en dag kvar på jobbet.

Jag är trött som fan idag så det ska bli skönt med lite helg snart. Men jobbet har gått bra idag och vi var och kollade på nya jobbkläder. Jag tyckte verkligen inte om materialet på kläderna men beställde lite kockrockar. Jag måste ha mer tröjor till jobbet så fick ta det som var minst hemskt. Kommer nog bli väldigt stilig i en kockrock med dubbelknäppning iallafall. Usch jag är verkligen helt seg idag och har ingen ork till något. Jag vill ha helg!
 

Jobbar och sliter.

Sitter på jobbet efter en natt med alldeles för lite sömn. Men jag slapp iallafall att cykla idag vilket var skönt som fan. Men hade varit trevligt om jag slapp lämna den varma sängen jag hade här inne i stan. Idag blir vi alla på jobbet för vi ska prova ut nya jobbarkläder och skor. Jag behöver verkligen nya skor nu så jag hoppas där finns några vettiga. 
 

Jävla radio!

Sitter själv på jobbet och det är glapp i radion. Jag kan inte jobba själv utan musik att lyssna på. Just nu är det ljud i den men man får smyga förbi radion försiktigt som fan för att det inte ska försvinna igen. Annars så är jag mest trött. Det är så jävla dåligt väder ute och det var jobbigt som fan att cykla. Men nu behöver jag inte cykla förrän på fredag igen. 
 

Kurs, kurs, kurs.

Det har gått bra på jobbet idag och kursen var okej den med. Höll fan på att somna lite ett tag men lyckades att hålla mig vaken. Jag ska försöka lägga mig i vettig tid idag men allt verkar fan dra ut på tiden så det blir sent iallafall. Jag håller på att fixa lite tvätt nu och ska äta lite mat. Sen blir det att förbereda inför morgondagen innan jag ska sova. Är trött som fan i hela kroppen så behöver vila lite nu.
 

Blir en lång dag idag.

Jag sitter på jobbet nu och har inget att göra. Jag hade sallad förberedd sen igår så har allt gjort nu. Efter lunch blir det kurs i livsmedelshygien så slutar inte förrän vid halv fem. Det blir trevligt att träffa lite andra medarbetare iallafall. Kursen låter dock inte så rolig men vad vet jag. 
 

Inspiration.

Jag saknar sommaren nu och att kunna springa runt i mina snygga maxikjolar och playsuits från Spell and the gypsy. Jag är så trött på all kyla och regn och mörker nu. Men förhoppningsvis så dröjer det inte för länge innan våren dyker upp. 
 
 

Är helt ensam på jobbet.

Det är inte det roligaste att jobba själv men det får gå. Lite jobbigt att jag har ont lite överallt med så det blir slitsamt för mig idag. Men slipper iallafall cykla idag vilket är skönt som fan. Jag är i vilket fall glad att jag har ett jobb att gå till.
 

Hemma.

Sitter hemma i min fina lägenhet efter en skitbra helg inne i Ljungby. Jag känner mig lite ensam nu men det får gå ändå. Imorgon är det jobb igen men det är sportlov så har bara fritidseleverna. Så det blir inte så många ätande i veckan men jag kommer få jobba en del dagar själv. Det ska nog gå bra men tråkigt att inte ha jobbarkompisarna där. Vi har faktiskt väldigt roligt och trivs tillsammans i köket vilket är helt underbart. Men jag kommer nog ha fullt upp och med lite bra musik från radion så ska jag nog överleva att vara själv några dagar. 
 

Dagens loppisfynd.

Hittade den mest underbara mönstrade kimonon på second hand idag. Jag är helt kär i den. Den har verkligen det perfekta mönstret. Nu sitter jag hemma hos mamma i väntan på det roliga som kommer idag. Jag ska snart trycka i mig en sallad för jag börjar bli väldigt hungrig trots att jag både ätit frukost och fikat. Men det är bra att jag äter mycket. Vill ju gå upp några kilon till.
 
 

Trött fredag.

Blir nog en kväll framför tv:n nu. Ska bara ner och hämta tvätten om en stund och sen är allt fixat för idag. Jag har fått ont som fan i min ena axel så försöker ta det så lugnt som möjligt. Det är nog från alla jävla pannkakor jag var tvungen att dela ut igår. Det har iallafall varit en lugn dag på jobbet vilket varit skönt. Nu ska jag vila upp mig hela helgen och förhoppningsvis hitta på lite roligt. Woohoo det är helg!
 

Glad alla hjärtans dag.

Sista dagen på jobbet för denna veckan och jag har sån tur att jag blir skjutsad till och från jobbet. Tyvärr blir det inget firande av mamma ikväll så får spendera dagen med att tvätta och städa. Men det är okej det med. Jag älskar mitt hem så varför inte spendera alla hjärtans dag med att få den perfekt. 
 
 

Jag överlevde.

Det är fan ett under att jag lyckades överleva att jobba på en skola en dag det serveras pannkakor med sylt. Ungarna är ju fan galna! Får de aldrig pannkakor hemma eller? De verkade väldigt nöjda iallafall även om en del trodde de skulle få två tallrikar med pannkakor och inte bara två pannkakor. Efter jobbet var jag och hämtade ut mitt paket med kudden till den nya stolen. Sen fixade jag och min bror födelsedagspresenter till mamma och så blev det en snabbfika hemma hos henne för att iallafall fira lite. Sen åkte vi hem och pappa snickrade ihop den nya stolen som hade en trasig bräda under sitsen. Så nu ska bara limmet torka lite och sen kan den börja användas utan att riskera att kollapsa. 
 

Jag är helt slut.

Fy fan vilket väder det är ute. Det blåser som fan och snöar en jävla massa blötsnö. Det var fan som att försöka cykla igenom en vägg ibland med den jävla motvinden. Men jag lyckades ta mig till stan även om jag var jävligt blöt när jag kom fram. Men idag är det torsdag och bara två dagar kvar att jobba. Vi har soppa idag med så får en lugn morgon då jag inte behöver göra någon sallad. Ska se om jag hittar något att städa så jag har något att sysselsätta mig med. 
 

Älskar denna.

Kan inte sluta lyssna på min spellista jag fixade med Hell rides soundtrack. Den har gått på repeat i flera dagar och jag får inte nog. Hade gärna kollat på filmen med men är så trött efter jobbet så orkar fan inte. Men kanske att jag gör det i helgen. Fick precis fredagen ledig då mamma är förkyld så vi kan inte fira hennes födelsedag. En hel helg med Tarantino filmer låter som en perfekt helg.
 
 

Fan vad sent det blev idag.

Har haft fullt upp hela dagen så somnade så fort jag kom hem. Hade lönesamtal med min chef där han föklarade lönekriterierna och lite sånt. Har aldrig haft lönesamtal innan utan mest att chefen sagt till mig att nu har du fått löneförhöjning. Det funkar ju det med men man känner sig lite mer som en anställd när man haft ett redigt samtal. Det verkar som att mina nya jobbarkompisar är nöjda med mig och jag är väldigt nöjd med min nya arbetsplats. Nu blir det bara att fixa mat lite snabbt och sen försöka gå och lägga mig så tidigt som möjligt. Är trött som fan efter denna dagen så behöver verkligen få sova nu.
 

Fy fan vad snyggt det blev.

Sovrummet är klart bortsett från lite småfix. Mina ben till sängen råkade trilla av när vi lyfte på sängen så tänkte testa att ha den på golvet nu. Det blir lite mysigare då. Det blev iallafall riktigt snyggt med nya stolen till mina korgkistor och att bara ha korgmöbler i rummet. Sen måste jag bara älska min nya hylla som jag ropade in på auktionen som står så fint i ena hörnet nu.
 
 

Det är kaos i lägenheten.

Det står möbler överallt där de inte ska stå. Men snart kommer de nog och hämtar soffan så jag kan ställa tillbaka allt igen. Man kommer knappt fram i hallen mer än till dörren. Hatar att ha kaos men det får gå ändå. Har rensat lite i garderoben med så jag kan ge bort lite kläder. Av någon konstig anledning har jag hur mycket kläder som helst. Men nu blev det två papperspåsar fulla iallafall.
 

Imorgon åker soffan.

Har spenderat dagen med att städa lägenheten. Imorgon kommer de och hämtar soffan så jag kan börja inreda mitt sovrum igen. Nu står hälften av möblerna från sovrummet ute i hallen så där är lite trångt nu. Jag har bara köket att fixa klart ikväll men det är mest disk och lite småfix så det går nog rätt snabbt. 
 

Tog en lång sovmorgon.

Behövde nog sova ut och ligga och dra mig halva dagen idag. Det var skönt som fan iallafall. Idag blir det att tvätta lite och sen börja rensa ut från soffan som nog snart får ett nytt hem. Måste städa och fixa en jävla massa så det går snabbt och enkelt att få ut soffan. Den är dock riktigt stor och tung så det kommer bli jobbigt som fan. Men det ska fan gå. Jag vet iallafall om att den kommer till ett bra hem där den kommer bli älskad och omskött. Ja jag älskar mina möbler och att göra sig av med dem är det svåraste som finns. Men nu är det fan dags. 
 

Hell ride.

Håller på att fixa och dona med mina nya möbler och lyssnar på soundtracket till Hell ride. Funderar på att göra mig av med min röda gamla fina soffa som är lite för stor och inte riktigt passar in. Men ska fundera på det lite till. Just nu har jag bara korgmöbler inne i sovrummet och sen den stora soffan som inte alls är i samma stil. Jag mår inte bra med rummet som det är nu så något måste göras. Men det får jag ta en annan dag.
 

Är så nöjd.

Ropade precis hem korgstolen jag ville ha för ynka 50kr på auktionen. Är så jävla nöjd med den. Just nu är det lite paus så sitter på en väldigt obekväm stol och vilar fötterna lite. Kommer nog vara här i några timmar till.
 
 

En snabb outfitbild.

Ska snart sticka in till stan för auktionen som nog kommer ta halva dagen. Men det gör inget för jag älskar auktioner. Jag har iallafall mina nya snygga byxor på mig som jag upptäckte passade helt perfekt med min vintage Harley Davidson tröja. Hatar att jag inte har ork att klä mig fint på vardagarna men det funkar liksom inte att cykla i allt. Så därför blir jag kanske lite för uppklädd på helgerna men skitsamma.
 
 

Imorgon blir det auktion.

Jag och pappa var på visningen av sakerna idag efter jobbet och det fanns en del fint. Jag kan inte riktigt fatta att de ska auktionera ut en flygel. De är så fina men får typ skaffa ett slott innan man kan köpa något sånt. Sen hade jag aldrig haft råd med den ändå så kanske lika bra att glömma det direkt. Men jag var framme och klinkade lite på den iallafall. Men det jag har siktet inställt på är en fin korgstol och lite lp-skivor men får se hur dyrt det blir. Jag tänker inte lägga en halv förmögenhet på det för det går nog att hitta på annat håll då.
 

Regniga fredag.

Jag var helt dyngsur när jag lyckats ta mig in till jobbet i morse. Men skitsamma för jag överlevde det med. Är fortfarande väldigt stolt över hur min kropp blir starkare och starkare för varje dag jag cyklar. Min kondition blir bara bättre och bättre den med. Skönt som fan är det. Tänk att jag skulle bli så hurtig.
 

Imorgon är det fredag igen.

Veckan har gått fort som fan vilket är skönt. Imorgon är sista jobbdagen för veckan och jag kommer spendera den i disken. Woohoo! Men då kommer jag vara redigt trött och redo för helgen sen. Nu håller jag på att tvätta en maskin tvätt som vanligt och ska fixa lite kvällsmat. Det händer ju inte så mycket roligt på dagarna nu när jag jobbar men det är skönt ändå. Behövde få nya rutiner för att må bättre och det hjälpte verkligen. 
 

Nostalgi.

Blev lite nostalgisk och började lyssna på Nightwish. Jag älskade Nightwish när jag var yngre och gör det än med de äldre skivorna. Så det får bli en kväll med musik och lite god mat. Orkar fan inte med något efter jobbet nu. Jag sover så jävla dåligt på nätterna nu så är helt slut hela tiden. Men tror det är månen som jävlas med mig lite så det går nog över snart. Men tills dess blir det att ta det lugnt efter jobbet och göra ingenting.
 

Onsdag igen.

Nu har redan halva veckan gått och den har bara flugit förbi. Men det är skönt för jag vill ha helg nu. På lördag blir det auktion och jag ser fram emot det som fan. Vet inte om det fanns så mycket roligt att ropa in men älskar att gå på auktion.
 

Biljetter är bokade.

Äntligen får jag och Nicolina gå på lite konsert igen. Så får bara hoppas på att månaden går snabbt nu för i mars blir det att kolla på Mustasch. Åhh jag längtar som fan. Vill att detta ska bli ett år med en massa bra konserter.
 
 

Jag har fått paket.

Mina nya byxor låg och väntade på mig när jag kom hem. Fy helvete vad snygga de är! De kommer bli perfekta med en fransväst till och blommor i håret när man hänger på Tyrolen i sommar. Åhh kan det inte bli sommar snart? En vinterhippie funkar liksom inte. 
 
 

Hade behövt en längre helg.

Jag har varit så jävla trött på jobbet idag och gäspat som en jävla idiot. Så hade varit behövt vara ledig lite till men det får väl gå ändå. Jag fick iallafall en lugn dag idag när jag var ute i köket. Det har iallafall varit en bra dag och det gick bra att cykla även om det var lite jobbigt emellanåt. Nu blir det att fixa lite kvällsmat och sen ta det lugnt framför tv:n.
 

Gårdagens loppisfynd.

Hittade en korg och en fin gammal väska igår på second hand. Så de står och är fina hemma hos mig nu.
 
 

Nils 1 år.

Gårdagen var väldigt mysig och det var skönt att umgås med familjen igen. Jag kan inte fatta att lille Nils redan är ett år gammal. 
 
 

Somnar snart.

Jag är så jävla trött nu men har haft en fantastisk dag.  Vi firade lille Nils som nu är 1 år med god mat och tårta.  Sen fick jag gosa lite med Linnea och Tyra och lilla bebisen. Bebisen sov så fint hos mig så ville knappt ge tillbaka henne. Har saknat alla underbara barn så det var en bra dag.  Men nu är jag trött som ett as och ska gå och lägga mig.  
 

Lördag och loppisrunda.

Det blev en liten loppisrunda idag innan vi åkte ut till pappa. Jag hittade en jättesöt korg och en snygg väska som jag kollat på i tre veckor nu. Det är nog inga saker som kommer att användas men som är riktigt snygga inredningsdetaljer. Men jag har inga foton på det än men ska fixa det sen. Men jag har äntligen en liten outfitbild. Jag har saknat min garderob som fan nu när jag inte kunnat bo hemma så det var inte lätt att välja bland allt idag. Så jag körde med lite lager på lager för att kunna använda så mycket som möjligt. Men med en glittrig festväst och en kimono med fransar så blir det snyggt hur man än gör. 
 
 

RSS 2.0