Bikiniväder.

Orkade inte sitta hemma själv och deppa så stack ut till pappa i några timmar. Det var helt perfekt! Vi tog fram våra veteranmopeder som har fått vila över vintern och fixade med dem. Vi fick tyvärr inte igång pappas moped men min gick igång direkt och den har inte blivit körd på två år. Så jag var nöjd som fan och det var rätt roligt att köra omkring i trädgården i bikinin. Tur där inte är så många grannar som ser. Men nu har jag precis kommit hem och ätit lite middag. Så ska smälta maten lite och kolla på MacGyver innan jag ska köra dagens yoga och sen ta det lugnt. 
 
 

Känner mig lite deppig.

Vet inte varför men vaknade upp och mådde inte alls bra. Så nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på dåliga tv-program. Det blir nog en lugn dag idag. Får väl ta en depp dag så kanske jag mår bättre till imorgon. Jag hade iallafall en bra dag igår. Middagen på Kafé deluxe var riktigt bra. Det var jättegod mat och trevligt sällskap. Så det hoppas jag att vi gör om någon gång. 
 

Middag på Kafé deluxe.

Sitter på mammas jobb och väntar på att vi ska åka mot Växjö för lite middag med jobbet. Kommer nog bli trevligt men blev lite stressad där ett tag. Tiden bara rann iväg hemma men nu är jag här i god tid vilket är skönt. Så nu hoppas jag bara det serveras något gott ikväll med.
 
Nu har jag fått upp mina nya fina amplar i taket med. Är så nöjd.

Nya kläder!

Försöker förgylla denna regniga måndag med lite nya kläder på mig. Sitter och väntar på att pappa ska dyka upp så vi kan handla. Självklart blev jag klar tidig idag när han kommer senare. Så får sitta här och glo iallafall en halvtimme till. Ska handla lite och sen blir det hem och vila för ikväll blir det middag på Kafé deluxe. Kommer nog bli roligt att ut och umgås med lite folk och äta massa god mat. 
 
Tröja från Bandit brand och byxor från Spell and the gypsy. 

MacGyver.

Efter en bra dag med städande, tvättande och träning har jag nu bäddat ner mig framför tv:n och MacGyver. Känns som jag flyttat runt på allt i lägenheten idag för att hitta de perfekta platserna. Nu börjar det faktiskt bli fint här hemma. Har fixat upp en ny tavla och lite kameror på väggen. Imorgon ska jag köpa lite krokar så jag kan hänga upp mina nya amplar i taket. Kommer bli så fint här sen. Älskar att fixa hemma och få det fint och ombonat. Men jag börjar inse att jag har alldeles för många kameror. Men ska man samla ska man fan göra det redigt.
 
 Fick min brors samling med MacGyver boxar. Fatta att jag blev glad.

Vad fan ska man göra idag då?

Jag borde verkligen städa och tvätta en massa men det är ju söndag för fan. Är det inte då man ska bädda ner sig i soffan och kolla film hela dagen? Kommer nog dock inte kunna slappna av när det ser förjävligt ut här hemma. Så kanske dags att börja göra lite nytta. Så kan jag slappna av i soffan sen framför lite McGyver.
 

Bates Motel.

Jag är helt fast i Bates motel. Den serien är så jävla bra. Tyvärr börjar det ta slut på avsnitt nu men fick överta min brors McGyver boxar så har en del att se på. Nu hoppas man nästan på att regnet håller i sig så man kan kolla på McGyver hela semestern. Men det hade varit skönt med lite sol och värme nu. Får väl kolla tv hela nätterna istället. Men nu blir det ett till avsnitt av Bates motel innan jag ska hoppa in i duschen och tvätta bort all svett efter yogan.
 

Loppislördag.

Blev en loppisrunda med hela stora familjen idag. Det var rätt mysigt att träffa alla och gosa med barnen lite. Jag hade faktiskt tur och hittade en massa fint. Så nu har jag lite nya snygga amplar att hänga upp så fort jag köpt krokar. Hittade även en röd sammetsklänning men har inte orkat prova den än. Förhoppningsvis så passar den bra.
 
 

Phoenix playdress.

Var tvungen att ta ett foto framför Bulletbussen när jag var på Tyrolen i onsdags. Har man chansen så tar man den så enkelt är det. 
 
 
Annars så har det varit en bra dag. Har tvättat mina nya byxor som luktade starkt av tvättmedel så jag kan använda dem. Jag har även kört ett skönt pass med yoga och ätit massa god mat. Så nu ska jag bara diska upp lite snabbt och sen bädda ner mig och kolla på Bates Motel. Älskar den serien.
 

Älskar tradera.

Vann ett par skitsnygga bells från Spell and the gypsy på tradera i onsdags och idag fick jag dem. Älskar deras bells och att fynda dem billigt på tradera är toppen. Har dock inte fixat någon bild på dem än för jag gick och vilade så fort jag kom hem. Det var marknad i stan idag och det är väl alltid trevligt men jag orkar inte med så mycket folk just nu. Sen var det jättemycket folk inne i affären med och det kändes som vi aldrig skulle komma därifrån. Så en liten powernap behövdes för att vila upp mig och rensa huvudet lite. Men nu ska jag faktiskt försöka göra lite nytta här hemma. Behöver tvätta och städa lite så jag inte känner mig stressad över det.
 
 

Blev en slö men skön dag.

Har knappt gjort något vettigt alls idag men det har varit så skönt. Tog iallafall en tur in till stan för att komma ut lite. Men rätt skönt att få slöa lite. Hoppas verkligen att jag inte bli väckt imorgon med utan får sova ut och kan vara lite mer motiverad. Ska in till stan med pappa och handla och gå på marknaden. Sen ska jag fortsätta träna då jag tog en paus idag för jag har träningsvärk i armar och axlar. Men nu blir det en lång dusch och sen ska jag sova.
 
 

Omotiverad.

Är så jävla slö och omotiverad till allt idag. Men får se om jag får lite energi sen. Blev väckt vid halv åtta i morse av att det smällde som fan i vattenledningarna så kunde omöjligt sova då. Så det var inte det bästa uppvaknandet vilket nog förklarar mitt dåliga humör nu. Funderar på att sticka in till stan lite för att komma bort från lägenheten. Men måste laga lite mat först och fixa till mig. Men då måste jag resa mig från soffan först. Jobbigt, jobbigt. 
 

Fotografering på Tyrolen.

Hämtade som sagt ut min nya fina klänning från Spell and the gypsy idag så körde en liten photoshoot ute på Tyrolen. Är så trött på att alltid fota hemma inne i lägenheten. Så jag tvingade min bror att vara fotograf och jag måste säga att han gjorde ett bra jobb. 
 
 

Underbar morgon.

Har haft en väldigt bra och skön morgon idag. Steg upp i någolunda vettig tid och drack mitt tea i lugn och ro. Körde 30 minuter yoga som jag kommer få träningsvärk av sen. Men det var så skönt att börja dagen med det. Sen fick jag sms om att min nya klänning fanns att hämta ut så kom precis hem från en runda med mopeden. Nu sitter jag här med min nya underbara klänning på och tar det lite lugnt. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen göra lite sen lunch. Sen blir det att fixa och dona lite innan vi sticker till Tyrolen och Olles onsdag ikväll. Känns bra att komma in i lite rutiner nu och inte bara slöa bort hela dagen. Mår bättre av att vara aktiv och får mindre hjärnspöken då även om de har en tendens att poppa upp ändå.
 
 

Det bästa med hela sommaren.

Nu börjar Morden i Midsomer igen. Som jag längtat. Så det blir en lugn kväll framför tv:n. Men kom igång med träningen idag så det har jag förtjänat. Ska bara få i mig lite mat med så blir allt perfekt. 
 

Vill vara kreativ.

Har alla mina målarsaker framme och motivationen finns där men sen börjar jag måla och blir missnöjd över allt. Varför ska det vara så svårt att få bilden i huvudet ner på papper? Ja det är väl bara övning som gäller men har verkligen inte ro för det. Vill ha det perfekt direkt vilket är lite orealistiskt. Men jag är nog fan lite orealistisk när det gäller allt. 
 
 

Shopping!

Älskar att jag lyckades klicka hem denna snygga klänning innan den sålde slut på sidan. De släppte den på kyssjohanna idag och nu är den slutsåld. Självklart är det en Spell and the gypsy klänning. Har ingen klänning från dem tidigare så denna blir perfekt.
 
 

Ny favorittröja.

Sitter här hemma och väntar på att pappa ska dyka upp så vi kan in och handla. Kylskåpet är helt tomt på godsaker så måste fylla på lite om jag ska kunna äta upp mig. Enligt vågen så går det på rätt håll och jag känner mig starkare i kroppen. Så det blir nog att testa på lite träning idag. Behöver något som stillar min rastlöshet. 
 
Älskar min nya HUBBA HUBBA tröja från Bandit brand. Så snygg och skön.
 

Har åskat hela dagen.

Så jag drog ut mitt internet och har myst ner mig framför en film idag. Rätt skönt att inte vara uppkopplad ett litet tag. Men nu verkar vädret vara bättre så jag ska sätta igång lite musik och ta tag i diskberget som skapats i köket.  Är hungrig som fan med så får skynda mig så jag kan göra lite mat sen. Annars har jag det rätt tråkigt här hemma och börjar bli rastlös som fan. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen. Men det får väl bli en tråkdag idag.
 

Jävla ibs.

Min ibs krånglar som fan så har ont i magen nästan hela tiden. Men jag försöker ändå äta regelbundet och helt enkelt strunta i magen. Men det är ju jobbigt som fan att ha ont hela tiden. Annars så känns det bra även om det är lite förvirrat i mitt liv just nu. Jag och Thomas har kontakt med varandra och det känns så skönt att ha honom i mitt liv. Så skönt att han finns att prata med när det blir jobbigt. Men försöker fokusera på mig själv nu med att gå upp i vikt och komma igång med träningen. Så ska ut i köket och fixa lite kvällsmat nu för magen kurrar.
 

Har fått tillbaka matlusten nu.

Såg på bilden jag la upp igår att mina armar var förbannat smala så var tvungen att ställa mig på vågen. Jag har gått ner 3 kg de senaste veckorna och det är fan inte bra. Så nu blir det att äta upp sig lite. Men nu när stressen av att inte veta hur Thomas känner för mig har försvunnit så börjar matlusten att komma tillbaka. Var uppe vid två i natt och åt rostebröd och oboy för jag var så förbannat hungrig. Jag var trött som fan men var tvungen att äta lite till. Så tänkte spendera helgen med att vila och äta och sen försöka mig på att börja träna på måndag. Känner att jag behöver få träna men nu kommer jag nog göra mer skada än nytta när jag gått ner i vikt. Jag förbränner fett som fan när jag tränar så behöver nog komma igång med ätningen redigt innan jag börjar. 
 

Midsommar.

Jag kommer faktiskt spendera min midsommar helt själv hemma med att städa och tvätta. Kanske inte världens roligaste men det är vad jag vill. Jag får förhoppningsvis lite sällskap att snacka skit med ikväll och det är allt jag behöver. Har varit inne i stan och handlat mat med pappa och jag vill verkligen inte ut bland mer människor just nu. Det blir bara värre om man känner att man har tråkigt bland en massa folk och jag kan inte fejka att vara glad. Men får jag det fint här hemma så känner jag mig iallafall nöjd med dagen och kan må bra av det. Kommer verkligen inte dega ner mig och bara äta glass i soffan för det hjälper fan inget. Så en av mina nya snygga Bandit brand tröjor är på och jag har precis fixat ihop min nya sittpuff och ställt den med min gamla. De passar perfekt ihop.
 
 

Jaha då var man singel igen.

Har spenderat dagen med Thomas och pratat och gråtit men vi har kommit fram till att det är bäst att vi gör slut. Det känns skit just nu men nu vet jag att det bara kan bli bättre. Har haft en fantastisk relation med Thomas och vi kommer nog fortfarande ha en bra relation som vänner så fort jag har smällt detta lite. Vi tycker om varandra men ibland så räcker inte det och då är det bäst att vi avslutar det och har en vänskapsrelation istället. Det kommer nog ta tid innan vi kommer dit dock men det får ju ta den tid det tar. Det är skönt att veta att han bryr sig om mig och att han finns i mitt liv. Vill verkligen inte ha ett till dåligt uppbrott där man nästan hatar karln. Jag kommer aldrig att tycka illa om Thomas för vi har haft det skitbra tillsammans. Han gjorde så jag kunde börja lita på folk igen och fick mig att känna mig älskad. Men usch vad jobbigt det var att gå därifrån. En jävla Willys kasse i ena handen med alla mina saker jag hade där. Vad fan säger man när man ska gå? Hej då känns ju långt ifrån tillräckligt när man har varit tillsammans med varandra. Men han kommer definitivt att finnas kvar i mitt liv så det kanske bara blir hej då för stunden.
 
 

Somnade visst lite.

Kunde inte sova i natt för en viss person skulle snarka som fan. Så jag packade upp mina sängkläder och gick och la mig så fort jag kom hem. Nu sitter jag i soffan med ont i magen och är seg som fan. Känns lite fel att vara hemma men ändå skönt. Nu kan jag fixa med allt och ta det lugnt på ett annat sätt. 
 
Bild på utsikten från stugan.
 

Polaroid.

Det blev en liten shoppingtur till Karlshamn idag och jag lyckades åka därifrån med två nya Polaroidkameror. Lyckades även pruta ner dem till halva priset för det han ville ha för dem var bara löjligt dyrt. Hade även turen att det var film i den ena så jag kunde ta lite bilder. Så pappa tog en fin bild på mig när vi åt glass på glassbåten. Sen åkte vi hemåt igen och köpte med lite fika och åkte hem till Helgi. Det är så fint vid hennes hus så tog en massa bilder men tänker lägga upp dem när jag kommer hem. Har världens slöaste internet här så stora bilder är inte det roligaste att ladda upp. Mycket bättre att lite snabbt och lätt kunna lägga upp sina instagrambilder. 
 
 

Varför ska det vara så kallt.

Min hosta har kommit tillbaka efter en förbannat kall natt i stugan. Har haft både täcke och filt och ändå var det svinkallt. Så springer runt med dubbla tröjor och försöker tina upp lite. Men nu har pappa tryckt på lite knappar så nu jävlar ska vi få det varmt här. Idag blir det lite shopping i Karlshamn innan vi ska åka och besöka lite barndomskompisar till pappa. Kommer nog bli en bra dag.
 
Gårdagen var riktigt bra. Vi shoppade secondhand och jag fick en skitsnygg sittpuff helt gratis. Sen var vi och grillade hos pappas kompisar. Kvällen spenderades under en filt med en bra bok.
 
 

Semester i stugan.

Har precis fått nycklarna till stugan och kunnat bära in allt. Vi har kört hela dagen och fixat och donat. Var på ikea på vägen hit och åt brunch vilket var gott som fan. Sen har vi varit på en av pappas lumparkompisars second hand affär och fyndat en massa. Hittade lite porslin till mammas samling hemma och jag hittade en sittpuff som jag fick gratis tillsist. Alltid lika bra att handla hos dem för man får alltid det lite billigare. Men nu ska vi ta det lugnt i stugan i fem minuter innan vi åker vidare för att handla och hälsa på lite folk. Jag är trött som fan nu så hade behövt vila men då kommer jag nog sova bort hela dagen.
 
 

Ont i huvudet och deppig.

Har fixat det mesta inför imorgon och tror inte jag glömt något. Kommer säkert packa ner lite kläder till innan jag sticker som jag inte kommer få användning för. Men då är allt som det brukar. Men just nu ligger jag i soffan med datorn på magen och har ont i huvudet som fan. Det har varit en jobbig dag med hjärnspöken som gör mig deppig som fan. Så jag funderar fan på att bara ta en snabb dusch och sen sova. Vi kommer åka rätt tidigt imorgon så kanske lika bra att jag lägger mig snart. Känner bara för att stänga av alla känslor men det vora konstigt om man inte kände någonting. Man kan ju inte springa runt och vara helt likgiltig inför allt. Allt kommer iallafall bli bättre på ett eller annat sätt. Kanske bara måste ner lite på botten innan jag kan ta mig upp igen. 
 
 

Slöa söndag.

Jag är trött och seg som fan idag. Jag har en massa att fixa men har inte hittat någon ork till det än. Tänkte jag skulle sätta igång lite bra musik och se om det hjälper. Brukar bli lite piggare då så då kanske jag får lite gjort här hemma. Funderar på att gå på bio med mina bröder i kväll med så måste fixa allt så det är klart inför imorgon nu på dagen. Men orkar fan inte. Ge mig lite energi nu snälla.
 

Så mycket att fixa.

Har spenderat dagen med att slöa. Det var inte riktigt vad jag hade planerat men lyckades faktiskt rycka upp mig nu ikväll. Så nu är hela hallen städad och jag har plockat och fixat en massa. Har rätt bra koll på vad som ska fixas innan jag och pappa sticker till stugan. Men det är tur att jag har imorgon på mig med att fixa. För jag är långt ifrån klar med allt. Vill ha det städat så jag kan komma hem till en fin lägenhet. Så blir att fortsätta imorgon och sen ska allt packas med. Men nu ska jag ta en lång dusch och måla naglarna. Jag har semester och kan ha målade naglar. Woohoo!
 
Visar en bild på min nya kjol som jag hittade på loppis för 20kr idag. Så nöjd.
 

Loppisrunda.

Tog på mig min fransigaste outfit och stack på loppisrunda med pappa idag. Blev lite besviken på att det inte fanns något roligt på Gamla torg men hittade desto med på Slussen. Så tillsist blev jag väldigt nöjd. Det blev bland annat ett linne, en kjol och en makrame bonad att hänga på väggen. Allt fick jag för 75kr så det var verkligen fynd idag. Men nu är jag hemma och ligger i trädgården och solar. Har precis satt igång en maskin tvätt så tänkte passa på att sola lite medan alla grannar är iväg. Med tanke på hur känslig hud jag har så blir det ändå inte så länge jag kan ligga här. Men lite färg ska jag förhoppningsvis få utan att bränna mig.
 
 

Min älskling är hemma igen.

Har hämtat hem mopeden igen efter däckbytet och servicen. Fy fan vad den går nu. Ett nytt tändstift gjorde nog susen. Det gick bra att köra hem den även om jag inte riktigt känner igen den längre. Den går snabbt som fan och bromsarna tar direkt. Så fick ta det lite försiktigt. Men hem kom jag och kunde somna i solen i soffan. Så jävla skönt. Nu är det semester!
 
 

Mardrömmar.

Har fan drömt om allt och alla i natt och det har inte varit några trevliga drömmar. Så jag är trött som ett as idag och vill mest bara hem igen. Men det är sista dagen så får stå ut i några timmar till. Sen blir det fullt upp hela eftermiddagen med att köra hem alla mina saker från mammas och köra hem mopeden. Ser inte riktigt fram emot det utan hade gärna bara gått och lagt mig efter jobbet. Men ska försöka vara så snabb och smidig jag kan så jag kan hem och ta det lugnt sen. Kommer nog bli en bra dag trots bristen på sömn och all annan skit.
 

Min moped är lagad igen.

Lämnade in mopeden för byte av däck och service och idag var de klara med den. Så imorgon får jag min älskling igen men blir lite fattigare. Trodde inte att servicen skulle bli riktigt så dyr men det är bra att det är gjort. Har nog aldrig blivit gjort och den är ändå över 15 år gammal. Ser dock inte fram emot att behöva köra hem den för det är långt som fan och jag har aldrig kört där. Men pappa har lovat att finnas i närheten och hålla koll på mig. Är mest orolig över att det är en stor väg och mycket bilar. Bilister brukar skita fullständigt i mopedister så ska vara glad om jag kommer hem hel.
 

Bara två dagar kvar.

Bara två dagar kvar på jobbet och sen är det semester. På måndag åker jag och pappa till stugan och det kommer bli så skönt. Längtar fan ut i skogen nu. Men först ska jag lyckas ta mig igenom två jobbdagar till och motivationen är som bortblåst. Så känner inte riktigt för att vara här idag. Men förhoppningsvis så går dagarna snabbt. Åhh ge mig semester.
 
Bild från ättestupan vid Valhall i Blekinge.

Hubba hubba.

Äntligen blev det lite shopping från Bandit brand. Är så kär i deras tryck och tröjor så var fan tvungen. Så snart har jag lite nya snygga tröjor att använda i sommar. Tog faktiskt flest vita för har velat ha snygga vita tröjor med tryck och inte bara köra på svart. Så nu hoppas jag bara att de passar med men de borde inte ha ändrat storlekar sen sist.
 
 

Segt internet.

Gick fan knappt att gå in på internet på mobilen igår så det blev inget bloggande. Var så förbannat trött iallafall så hade väl mest skrivit strunt. Blev en lång dag med personalmöte och sen umgicks jag med min karl lite. Störde honom och han vänner i repan lite. Har inte sett dem spela innan så det var kul. Sen stack jag hem till mamma och sov där. Så har fått testa hennes nya bäddsoffa. Den får godkänt men usch vad trött jag är ändå. Är ju så mycket oljud överallt inne i stan.
 
 

Dags att börja ignorera igen.

Vissa människor borde tänka till lite innan de agerar och pratar. Mer säger jag fan inte för tänker inte lägga mer energi på dem. Men usch så skönt att det är sista veckan innan semestern nu. Jag behöver en lång paus från vissa människor nu. Det är skönt att de jag jobbar med i köket känner typ samma sak.
 
Men annars så har jag packat min väska och cyklat till jobbet idag igen. Ska hem till mamma och sova där och äta upp mig lite. All stress är inte bra för min vikt så lite sällskap och mammas mat är precis vad jag behöver nu.
 
 

Sköna träningsvärk.

Ligger i soffan och kollar på tv efter att ha tagit en lång varm dusch. Har fått träningsvärk i benen och axlar/bröstmuskler. Känns rätt gott faktiskt att kroppen har fått arbeta lite. Men det kommer inte bli så roligt att cykla till jobbet imorgon. Men slipper cykla hem för ska stanna kvar hos mamma och sova där. Ska ha personalmöte och sen träffa Thomas lite när han är ledig. Sen känner jag att jag inte vill cykla hem utan vara kvar i stan och få lite sällskap. Så jag får nog sluta lata mig i soffan nu och börja packa min väska så det är klart till imorgon. Vet inte vad jag behöver ha med mig men ska hem igen på onsdag och fixa med mopeden så kan ju hämta mer kläder då.
 

Nu börjar nedräkningen.

Det är måndag och bara en vecka kvar tills semestern börjar. Så nu hoppas jag fan att veckan går snabbt utan en massa krångel. Måndagen har i alla fall börjat bra. Cyklade in till jobbet i solskenet och det gick bra trots blåsten. Hade inte så farlig träningsvärk idag men det kanske kommer imorgon då det blir en mils cyklande idag. Det är skönt att jag känner att orken börjar komma tillbaka till mig nu i alla fall. Nu ska jag bara sluta vara ledsen med. Men får ta det lugnt och göra det som är bäst för mig själv nu.
 
 

Kunde äntligen träna igen.

Har fortfarande lite hosta och så men kände att jag verkligen ville träna lite. Så det blev en timmes yoga ungefär och det var så jävla skönt. Kommer nog ha träningsvärk som fan när jag ska cykla till jobbet imorgon men känner mig lugnare i kroppen nu. Fick även lite aptit nu så ska alldeles strax äta lite. Nu när jag mår dåligt och inte har någon ork så känner jag även att jag måste försöka göra lite för annars blir jag aldrig bättre. Så får försöka att träna lite och måla för att må bättre. Kommer dock att sticka in till mamma på tisdag och stanna där till fredag. Lite sällskap kommer nog vara bra för mig med. Har även hunnit med att städa lite idag och fixa med mitt nya loppisfynd. Ska bara hitta den perfekta platsen för min nya fina fågelbur med speldosa i så fåglarna kvittrar.
 
 

Ignorera det så kanske det försvinner.

Om jag bara låtsas som att gårdagskvällen inte inträffade så kanske jag slutar vara ledsen nu och må som skit. Saker blev inte som planerade och det slutade med att jag cyklade hem mitt i natten. Så jag är ledsen idag men det har jag varit hela veckan så inget nytt med det. Men nu längtar jag ännu mer efter semester och lugn och ro. Känner att det kommer bli så skönt att få åka iväg med pappa och ta det lugnt. Bara en fin stuga, fin sjö och fina skogar. Men nu känner jag att jag måste hitta på något. Orkar inte med att må så här dåligt längre och behöver något som får mig att tänka på annat. Men kroppen är för trött för att vilja lyda mig så vet inte vad jag ska hitta på. Så mycket att göra och fixa och ingen ork till något.
 

Trött som fan.

Sitter hemma hos mamma efter en lång dag med familjen. Vi har haft det riktigt trevligt och ätit massa god mat. Men nu är jag trött som fan. Sitter och väntar på att Thomas ska komma hem från Sweden rock. Kommer nog bli rätt sent så umgås med mig själv och tar det lugnt så länge. Finns inget att göra själv hemma hos mamma och det är precis vad jag behöver nu. Bara få ta det lugnt.
 
 

Birthday party.

Sitter hemma sminkad och klar och väntar på att pappa ska hämta upp mig. Vi ska in till mamma och fira mors dag lite försent och fira min brors födelsedag. Kommer nog bli en bra dag hoppas jag på. Jag är iallafall redo i min nyaste playsuit från Spell and the gypsy. 
 
 

Minnetonka.

Ligger nerbäddad i soffan för tillfället med ont i magen som fan. Uppenbarligen tål min mage inte drömtårta. Men kanske bäst att testa igen med en bit eller två för att vara riktigt säker. Men just nu orkar jag inte resa på mig så det får bli senare. Annars mår jag rätt bra nu så länge inget krånglar. Jag är fortfarande helt gråtfärdig så minsta lilla och jag blir ledsen. Men är iallafall glad över att det är helg nu så jag kan ta det lite lugnt och vila upp mig. Är även väldigt glad över mina nya fina Minnetonka skor som jag fick idag. Mina första Minnetonka.
 
 

Bröt ihop totalt igår.

Jag är så jävla slutkörd och trött att jag bara bröt ihop igår och började gråta. Satt i pappas bil och skulle handla och det bara rann över. Det blev nog lite för mycket igår. Fick punka på mopeden och ingenstans att lämna in den för att få det fixat. Sen sätter sig pappa på min mobil och Marshall hörlurar av misstag så hörlurarna blir helt böjda. Men det var lugnt enda tills stressen över allt kom och jag bara bröt ihop. Så det blev inget handlande utan får ta det idag istället. Men då slipper jag i alla fall cykla hem sen för det var jobbigt att cykla idag. Är ju så jävla trött i kroppen. Så det får bli en lugn jobbdag idag och sen får jag ta det lugnt i helgen. Kommer nog stanna hemma och sova i min egna säng även om jag saknar Thomas. Men ska fira min bror på lördag och kommer nog inte orka att vara mer social efter det. Ska vara glad om jag ens orkar med det och inte spenderar hela helgen i sängen.
 

Jag vill hem och sova.

Har fått alldeles för lite sömn i natt så är trött som fan. Men det är i alla fall torsdag så bara idag och imorgon kvar och sen får jag helg. Sen är det bara en vecka kvar till semestern börjar. Kommer bli så jävla skönt med fyra veckor ledigt. Jag behöver verkligen det nu. Känner hur jag blir på sämre humör för varje dag som går.
 
 

Kreativ kväll.

Jag var på så jävla dåligt humör igår. Jag hade verkligen inte lust för någonting. Så fort jag kom till jobbet ville jag hem igen och kände verkligen inte för att jobba. Men jobbet blev gjort och sen kunde jag köra hem och vila lite. Men det hjälpte knappt för jag var på lika dåligt humör efter. Men sen fick jag ett ryck och blev inspirerad till att måla lite akvarell. Så medan maten brändes på spisen satt jag i köket och målade. Det var så skönt och avslappnande att få vara lite kreativ. Sen blev det kanske inte så snyggt men har nog aldrig redigt målat med akvarell. Övning ger färdighet så det är bara att fortsätta att måla och vara kreativ. Hade nog kunnat sitta där hela natten och måla men var faktiskt duktig och la mig i tid.
 
Självklart så målade jag en kaktus. Detta var innan jag målade för mycket och förstörde hela bilden med för mycket skit på. 

Tråktisdag.

Är trött och seg som fan idag och vädret hjälper fan inte till. Så jag hoppas på en lugn dag och att jag snart är hemma och får vila lite. Det enda roliga med dagen är att pappa fyller år idag. Så grattis till honom.
 
 

Jag är uttråkad.

Jag är så jävla uttråkad och rastlös nu. Vill träna men är hostig och snuvig så får nog vänta lite till. Så fort jag varit duktig och kommit igång ska kroppen jävlas med mig. Har haft ont i musklerna i ryggen och sen halsfluss med hosta och snuva. Så jag har nog inte kunnat träna på tre veckor nu. Det var ju så skönt att träna och nu känner jag verkligen att jag vill komma igång igen. Men kommer nog bara bli mer sjuk då. Så jag får sitta här nerbäddad i soffan lite till och ha tråkigt. Kanske ska leta upp någon bra bok och läsa lite. Gör det alldeles för sällan nu.
 

Bara två veckor kvar.

Det tog verkligen emot att stiga upp idag med ösregn ute. Drömde även en massa skit i natt så har inte fått redigt med sömn heller. Men jag lyckades stiga upp och lagom tills jag skulle köra till jobbet slutade det regna. Så jag får vara glad för det. Men hoppas ändå på att dagen går snabbt så jag kan hem och vila sen. Den här helgen tog ju slut alldeles för snabbt. Men nu är det bara två veckor kvar och sen är det semester. Det kommer bli så jävla skönt.
 

RSS 2.0