Valborg

Blir lite Valborgsfirande med familjen idag så ska alldeles strax åka. Det kommer nog bli en trevlig kväll med en massa barnbus som vanligt. Sen imorgon blir det att jobba och sen åka till Alvesta och provköra mopeden. Jag vill verkligen ha en Monarscoot så hoppas det känns rätt för mig att köra den. Åhh det är så mycket nu att jag tror jag stressar ihjäl men det är kul som fan så vill inte skippa något heller. 
 

The Vintage A

Har fixat med en intervju till praktiken idag och förhoppningsvis så tycker Lexa om den. Intervjuade designern Amanda Malm om hennes The Vintage A. Snyggaste väskorna på länge och allt görs med vintage material vilket jag älskar. Man kan inte sluta älska en väska gjord av vintage läder. 
 
 

Necessär i sammet.

Hittade en snygg necessär idag som jag bara var tvungen att ta med hem. Den var så snygg i svart sammet och inte så dyr så det var perfekt.
 
 

Herregud nu är det snart dags.

På fredag åker jag och mamma mot Tyskland för att träffa Meat Loaf i Hamburg. Det kommer bli så jävla grymt och jag längtar som fan. Snackade med en av gitarristerna Paul Crook på fb för någon dag sedan så förhoppningsvis kan man sno en liten kram av honom med. Idag har jag varit inne i stan och fixat lite inför resan. Har beställt tid för att fixa naglarna på fredag och köpt en massa nödvändigt som kan behövas. Nu har jag precis beställt ett par nya skor som ska få hänga med ner. Har ju bara mina favoritboots men de har lite klack så behöver ett par lågskor. Så tyckte att dessa var perfekta. Tänk er dem med ett par sammetsleggings och en fransväst i mocka.
 
 

Möblerat om.

Var inte riktigt nöjd med hur det såg ut här hemma nu när jag hade en massa nya möbler. Så har spenderat eftermiddagen med att möblera om i mitt vardagsrum. Det var tungt och svettigt men nu är det snyggt som fan här hemma. Eller vad tycker ni?
 
 

Loppis på Tyrolen.

Det blev en perfekt dag på Tyrolen idag fast det var lite kallt. Men solen sken för det mesta och det fanns mycket fint att fynda. Men jag kom bara hem med ett armband och en till elefant i trä. De kostade mig bara en femma styck så jag är nöjd med det. Sen kanske det blir lite mer fyndande senare i veckan då jag ska åka och provköra den skitsnygga röda mopeden. Det är en Monark scooter från 1957 och jag har velat ha en Monarped scooter ett tag nu men en röd Monarscooter är fan nästan bättre. 
 
 

Dagens fynd.

Hittade en massa snyggt idag men mest nöjd är jag nog över mitt nya bord. Kollade på ett liknade i förra veckan men det var riktigt dyrt så är glad som fan över att ha hittat detta för bara 225kr. Det är handmålat så de hade kunnat ta mer betalt men ibland så ska man ha tur och hitta billiga saker. Sen är även elefanten och korgen riktigt snygga de med. Borde rensa ut lite gammal skit här hemma så jag får plats med mina nya snygga saker. Just nu känns allt så intryckt i lägenheten och det är en jävla blandning på stilarna.Får väl ta en dag och gå igenom alla mina saker och kanske sälja lite på loppis i sommar.
 
 

Loppisrunda.

Som vanligt på lördagar tog jag och pappa en loppisrunda idag. Jag fyndade en massa fint men det blev lite dyrt. Jag hittade ett snyggt soffbord med handmålat kakel jag ska ha till mina leopardmönstrade karmstolar. Så det kommer nog bli snyggt som fan hemma hos mig sen. Men jag visar allting senare för nu sitter jag ute hos pappa och väntar på att familj och vänner ska dyka upp. Vi ska nog grilla om vädret tillåter och bara ha det bra ikväll. Imorgon öppnar Tyrolen och har loppis så då kommer jag garanterat åka dit med. Jag älskar Tyrolen så det kommer bli helt underbart.
 

Yes jag vann!

Jag placerade min bror framför en Tradera auktion igår när jag var på jobbet och tjänade pengar och vi vann den. Så snart har jag en förhoppningsvis en snygg mockajacka med fransar att se bra ut i. Den blev rätt billig med så jag är nöjd som fan. Annars så gick skolan bra idag men jag var trött som ett as och är det fortfarande. Sov gott som fan på bussen på till och hem från skolan. Så nu blir det en lugn kväll så jag kan vila upp mig lite. Tror jag behöver ta det lugn hela helgen nu för det har varit lite mycket på sistone.
 
 

Skola idag.

Första gången på evigheter och jag ser inte fram emot det. Känns som om det kommer bli en lång och tråkig dag. Jag är trött som ett as och det regnar ute vilket inte gör mig på bättre humör så just nu vill jag fan bara lägga mig igen. Jag vet inte ens vad vi ska göra idag? Typ sitta och berätta om prakitken för varandra eller nåt. Låter tråkigt iallafall och jag vill inte. Nä dags att packa ner datorn och få på mig regnkläderna för att cykla till bussen. Woohoo!
 
 

Hittade lite bilder på mig från konserter.

Så här ser jag ut när jag är ute och jobbar som professionell groupie. Längst fram vid scenen med kameran redo. Bilderna är från när Siphon fuel spelade på Sticky Fingers och när The Scams spelade i Kristianstad. Lätt bästa helgen på länge. Jag står längst till vänster på första bilden.
 
 

Jobb.

Jag tog en tur till mamma efter HLR kursen igår så det blev rätt sent innan jag kom hem. Var fan helt slut då så slöade i soffan framför MacGyver resten av kvällen sen. Men nu är det snart dags för att jobba lite extra vilket kommer bli kul. Men jag är skittrött så det kommer bli lite jobbigt men det ska gå. Jag får iallafall in lite extra pengar så får ha det som motivation när det känns tufft. 
 

Hjärt- och lungräddning

I eftermiddag blir det att åka till brandstationen och lära sig hjärt- och lungräddning. Jag hörde från chefen att det hade varit bra och intressant så får väl lita på henne. Det är iallafall någon som man bör kunna och det är en väldigt massa år sedan jag fick lära mig det så kanske hög tid att friska upp minnet lite. Annars blir det mest en massa konsertplanerande idag. Jag har redan fullt upp men vad gör en till konsert? Imorgon blir det jobb hela dagen och sen skola på fredag så jag har fan knappt en lugn stund. 
 

Bilder från igår.

Jag och pappa tog ju en tur ner till Blekinge igår för att fixa med graven och gå på loppis. Jag tog självklart med mig älskade kamera och bra var väl det. Vi tog nämligen en runda till Oves Motor i Olofström och kollade på alla snygga motorcyklar. Det är så kul att fota glänsande motorcyklar men tyvärr var det lite trångt där de stog. Men det blev någolunda fina bilder iallafall. Sen måste jag ju visa mina snygga fynd från loppisen. Det blev en vit bur vilket jag velat ha i en evighet och en fin Tusen och en natt bok.
 
 

Strömmen försvann.

Troligtvis var det någon idiot som grävde av elkabeln som vanligt så jag har spenderat större dagen med att läsa Rolling Stone magazine och dagdrömma. Jag skulle behöva tvätta men vågar inte ifall strömmen försvinner igen. De är ju fortfarande ute och gräver med sina stora maskiner så de kan ju vara idioter och ha sönder den igen. Jag får väl chansa på att de är så pass duktiga så de inte gör om det. 
 

Radion ringde.

De ringde från P3 tidigare och ville göra en intervju med mig. Tänk vad kul man får ha som professionell groupie! Får väl se när vi lyckas planera in det för nu är det rätt fullt upp med konserter. Men kanske att det blir en tripp upp till Stockholm snart och ett besök till radion. Men man blir lite chockad när de ringer från radion och är nyfikna på vad jag sysslar med. Men det är fan bra att vi uppmärksammas. Nu gäller det bara att det blir bra uppmärksamhet med fokus på att vi stödjer band och inte på sex vilket det ofta blir.
 

Blekinge.

Idag blir det en runda till Blekinge med pappa. Jag orkar inte sitta hemma och får mest inspiration till att skriva när jag är ute på vift. Men det blir en lugn dag då vi ska besöka farmor och farfars grav och sen till en av pappas bekantas second hand affärer. Så det är nog dags att jag börjar bege mig för pappa väntar nog på mig nere vid bilen.
 

Gårdagens fynd.

Som sagt så var jag på både loppis, second hand och klädbytardag igår och jag hittade en massa snyggt som fick hänga med hem. Jag lämnade dock iväg mer till klädbytardagen än vad jag byte till mig med gav Peter och Gabriella några av mina lappar så de kunde plocka på sig mer barnkläder till Tyra och lillebror. Men jag är väldigt nöjd med det jag fick med mig hem. Det var verkligen en jackpott igår när det gällde en del saker. Sånt man velat ha men inte hittat eller som varit för dyrt. Det bästa var självklart skinnjackan som troligtvis är en Jofama jacka från 70-talet och en mysig poncho med snyggt mönster. Sen blev det även en snygg röd sammetströja och lite t-shirts. Här har ni iallafall bilder på det snyggaste.
 
 

Bilder från igår.


Grillning

Sitter ute hos pappa med hela familjen och firar min bror Jim som fyllde torsdags. Vi har grillat 4kg kött och ätit en massa god potatisgratäng till. Även om vi kämpade på väl så orkade vi inte äta upp allt kött. Men usch vad gott det var och man är nästan för mätt för att äta tårta också. Men det sks nog gå och få ner en bit eller två iallafall. 

Loppis, second hand och klädbytardag.

Idag har det varit fullt upp med en massa fyndande. Det har varit fram och tillbaka mellan loppisar och second hand affärer. Sen hade även en kompis en klädbytardag som jag självklart var tvungen att gå på. Det var perfekt att lämna in lite av mina gamla kläder och väskor och byta till mig lite nytt. Så det har blivit många fynd idag och den allra bästa är en ny vintage läderjacka med rött foder. Jag har redan två men man kan inte få för många av dem. 
 
 

Jobbar

Skriver för glatta livet idag och har skickat iväg en text till Lexa och en förfrågan på en intervju till en svensk designer som gör världens snyggaste kläder och accessoarer. Förhoppningsvis så får jag lite svar från båda snart och kan jobba vidare med det. Just nu sitter jag lite mer praktikrapporten som ska vara inne på söndag. Det går rätt segt att skriva den av någon anledning. Mycket roligare att planera konserter att gå på och fixa med intervjuer än en praktikrapport. Men det måste göras det med så bara att jobba på. Under tiden får ni en bild på mig från i helgen när jag hjälpte Siphon Fuel med merchandisen lite.
 
 

Jävla förbannade havsluft.

Så fort jag varit i Helsingborg blir jag sjuk och får ont i halsen. Jag hatar det! Jag hatar att ha ont i halsen och vara helt hängig. Somnade i soffan innan för jag var helt trött i hela kroppen. Så jag är inte på topp nu. Men det går nog över snart förhoppningsvis. Nu har jag iallafall ledigt i två helger innan nästa konsert så jag missar inget. Bara det att min bror får stå ut med att jag är lite sjuk på lördag när vi ska fira hans födelsedag. Om jag inte har svultit ihjäl innan dess för matlusten försvann så fort det började göra ont att svälja. 
 

Jag har inte riktig koll nu.

Jag vet vilket datum det är men håller inte reda på dagarna alls. Lite illa men det kvittar egentlgen då jag jobbar varje dag nu. Bara jag håller koll på när det är söndag för då ska första delen av praktikrapporten in. Det kan vara smidigt att få in den i tid för nästa del ska vara inne när jag är nere i Hamburg och hänger backstage med Meat Loaf. Då blir det stressigt som fan att fixa med allt. Kanske bäst ändå att jag sätter mig med min almanacka och uppdaterar min hjärna lite på hur en vecka ser ut. Det är en massa som ska göras nu de kommande veckorna. Nästa vecka är det hjärt- och lungräddning på schemat, seminarium i skolan och sen ska det jobbas och åkas till Tyskland veckan därpå. Jag längtar fan till jag ska få träffa Meat, det känns i kroppen att det börjar närma sig nu och jag är nervös som fan.
 

The Scams live Kristianstad del 2.

 

The Scams live Kristianstad del 1.

 
 

Allt börjar bli normalt igen.

Denna helgen var väldigt jobbig men rolig som fan. Jag har träffat en massa nya roliga människor som jag hoppas jag får träffa igen och det har varit helt underbart. Det kan nästan inte bli annat än underbart när man har en massa bra band att se. Men nu är allt tillbaka till det normala igen nästan. Jag har fått lite ångest och är lite deppig över att ta tag i alla vardagliga saker som måste göras igen. Jag släppte verkligen allt när jag åkte iväg i helgen och sket totalt i det. Men nu måste ju allt fixas igen och det gör mig deppig som fan. Sen är det jobbigt att gå från att ha en massa människor runt sig hela tiden till att vara helt ensam i sin lägenhet igen. Men nu har jag shoppat mig lite glad igen då de skitsnygga bootsen från H&M äntligen kommit in på hemsidan. Åhh jag längtar tills jag får dem.
 
 

Danger Avenue live Sticky Fingers del 2.

 

Danger Avenue live Sticky Fingers del 1.

 

Siphon fuel live Sticky Fingers del 2.

 

Siphon fuel live Sticky Fingers del 1.

 

Äntligen hemma igen.

Det var så skönt att stiga in i min egna lägenhet nu och vara hemma. Jag ska nog gå och vila lite nu då jag inte sovit så bra i natt och har ont i hela kroppen. Men sen blir det att lägga in alla snygga foton på datorn och börja jobba. Så det kommer upp en konsert här ikväll, kanske två beroende på hur många bilder det är.
 

Här var det tyst.

Jag har inte kunnat logga in på bloggen från mobilen så det har blivit lite för tyst här. Nu sitter jag iallafall i Helsingborg med Nicolina och har precis ätit frukost. Det blev en väldigt lång sovmorgon idag då jag var helt slut efter fredagen och konserten igår. Jag tror inte jag sov någonting natten till lördag så jag hade mycket sömn att ta igen. Men fan vad värt det var. Att få se en jävla massa bra band på två dagar är aldrig fel. Jag har även sparkat min tågskräck i röven och helt orädd åkt både spårvagn och tåg fram och tillbaka i Skåne. Det har hänt så mycket denna helgen och jag har träffat så mycket roligt folk att det är sanslöst. Jag är så glad över att Martin i Siphon fuel bjöd mig till Göteborg för en helg med dem. Deras releaseparty var riktigt lyckat tycker jag och jag hoppas de tycket det med. Det var riktigt roligt att få chansen att vara delaktig. Jag har en massa snygga foton på dem som ni kommer få se så snart jag kommer hem igen. Likadant med The Scams som jag såg i Kristianstan igår. Det var riktigt kul att få se dem igen och fota dem. Älskar fan att fota rockband, det finns inget bättre. Imorgon går bussen hem till Ljungby igen och jag längtar. Jag saknar min säng och att ha tillgång till internet utan problem. Lite svårt att hålla uppe en ny förening och skriva en massa om internet inte går att få tag på.
 

Ser fram emot ikväll.

Efter att ha spenderat gårdagskvällen med att kolla på när Siphon fuel repar är jag taggad som fan för konserten ikväll. Det kommer bli skitkul att få se dem live och hänga med dem hela kvällen. Man får ta del av en väldigt massa roliga historier när man spenderar en kväll med ett rockband. Jag trivs som fan kan jag tala om. 
 

I Göteborg.

Sitter i Göteborg nu och tar det lite lugnt. Resan gick bra och tåget var rätt mysigt när man väl satte sig på det. Så nu är jag redo för alla äventyr Göteborg vill bjuda på.
 

Göteborg here I come!

Ska försöka få i mig lite frukost och packa klart allt för snart åker jag mot Göteborg för att hänga med Siphon fuel. Jag är rätt nervös för att åka tåg men det kommer gå bra. Jag har inga byten och kommer till stationen en timme innan Martin möter mig så inget kan egentligen gå fel när det gäller tåget. Jag ser fram emot helgen som fan och kan knappt fatta att det faktiskt är dags nu. Imorgon står jag på deras releaseparty och ser en massa bra band och på lördag får jag se The Scams igen nere i Kristianstad. Kameran är laddad och ett extra minneskort är inköpt så förbered er på en massa bilder i nästa vecka. Men det kommer nog inte bli så mycket bloggande i helgen men det förstår ni nog. Ska iallafall försöka skriva lite om vad som händer.
 
 

Packar för fullt.

Har försökt att bestämma mig för vad jag ska ha med mig och få ner det i min väska. Men det är inte det lättaste. Jag ska ju resa en del så måste ha lätt packning men ska inte hem förrän på måndag så kommer behöva en del. Jaja det ska nog gå bra tillsist hoppas jag på. Kläderna är nerpackade nu iallafall så jag ska bara få ner all småskit med och hitta en lämplig handväska. Åhh är nervös nu.
 

Planerar.

Sitter och planerar inför min resa imorgon och har lite ångest i magen. Tycker inte om att resa så det är lite nervöst. Sen ska jag ju även besöka folk jag inte känner vilket gör det ännu mer nervöst. Men det är iallafall tre musiker i Göteborg som lovat att ta hand om mig. Så jag borde vara i goda händer när jag väl kommer dit. Ska snart börja packa ner och planera vilka kläder som ska med. Det är nog det svåraste när man ska gå på konsert. Hur ska jag kunna veta nu vad jag vill ha på mig på fredag och lördag? Det är ju helt omöjligt att veta. Men det ska nog bli bra, kanske, förhoppningsvis...
 

Jag längtar till helgen.

Det kommer bli så jävla kul att sticka till Göteborg och hänga med Siphon fuel lite. Sen att få åka ner till Helsingborg och träffa Nicolina igen kommer bli skitkul. Det var alldeles för länge sen hon och jag gick på konsert tillsammans så det är fan på tiden nu. Idag blir det att skriva lite intervjufrågor och läsa handbok och recensioner så jag är redo att börja skriva när jag kommer hem på måndag igen. Åhh älskade praktik. 

Lite fina inköp.

Rotade runt lite i en second hand affär i förra veckan och hittade lite snyggt. Jag hittade bland annat en liten drömfångare och en klänning i batik tyg. Klänningen är dock sönderklippt nu och omsydd till ett linne och en duk. Jag hade aldrig använt klänningen men nu blir den använd hela tiden som duk så jag är väldigt nöjd.
 
 

Måndag

Tog en sovmorgon idag men nu är jag redo för att ta tag i praktiken igen. Det är en massa som ska göras denna veckan så det är bara att sätta igång. Jag åker till Göteborg för att hänga med Siphon fuel på torsdag och sen sticker jag ner till Nicolina i Helsingborg på lördag. Det ska kollas på band och fotas, intervjuas och ha det skitroligt. Nu är problemet vad ska man ha på sig på alla konserter? 
 

Helt slut.

Jag är helt slut efter jobbet nu. Skulle vila lite och vaknar av att pappa ringer och väcker mig efter fyra timmar. Så nu kommer jag väl aldrig somna ikväll. Men jobbet har gått oväntat bra och jag kom in i rutinerna väldigt snabbt. Så nu är jag redo inför sommaren. 

Umgås med familjen.

Jag åkte ut till pappa direkt efter jobbet för att umgås med familj och vänner. Jag är trött som fan efter att ha stigit upp vid fem i morse och jobbat hela dagen. Imorgon blir det jobb igen så lär väl vara död då. Men förhoppningsvis så blir det inte så sent ikväll.

Sons of anarchy

Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen och försöka att somna tidigt. Imorgon blir det att stiga upp vid fem tiden för att jobba. Ska vara i packet och har inte varit där sen i somras så kommer ha mycket att tänka på.  Men det ska nog gå bra bara jag tar det lugnt och inte stressar. Ska bli skönt att få in lite pengar iallafall Men nu blir det Sons of anarcy resten av kvällen.

Tjäna lite pengar.

De ringde från jobbet nyss så imorgon blir det extrajobb på Brunnsgården. Har inte jobbat där sen i somras så det kommer bli skitkul. Sen är det ju så att nästa helg ska jag åka iväg och det är ju min jobbhelg så jag förlorar de pengarna. Men nu får jag iallafall lön för en dag vilket behövs. Det är fattigt som fan i början av sommaren då CSN ger en alldeles för lite och sommarjobbet inte kommit igång riktigt än. Men nu klarar jag mig i en vecka utan att svälta förhoppningsvis. Annars är det jobb med att rekrytera nya Plastic tjejer till min förening och läsa Lexa Vonns handbok idag. Fullt upp hela tiden. 
 

Honda Shadow

Var ute på premiärturen för i år med min älskade Honda precis. Tog en runda in till stan för att sola och fika med mamma. Har suttit hemma hela dagen och fixat med praktiken så behövde ut lite. Så nu sitter jag här med en massa nya fräknar och vårkänslor i hela kroppen. Åhh kan inte våren komma på riktigt snart med en massa värme?
 
 

God morgon.

Har varit uppe ett tag nu och fixat med praktikjobbet lite. Fick lite uppgifter igår som jag ska göra så nu kan jag faktiskt planera min praktik lite. Det mesta har jag börjat jobba med och en del ska jag sätta igång med senare. Men just nu ska jag skriva ut uppgifterna så jag har det nära till hands medan jag strukturererar upp mitt liv de närmasta veckorna. Om min nya dator vill känna av skrivaren idag vill säga. Alltid ska något krångla.
 

Men åhh!

Började dagen med att gå till jobbet och fixa lite. Stannade där i ett par timmar och sen var det hem till mamma och packa ihop alla mina saker igen. Pappa kom och hämtade mig och vi stack till Halmstad lite då det var en del vi behövde köpa där. Så jag kom hem rätt sent och slocknade i soffan. Så nu sitter jag här i mörkret och undrar var tiden tog vägen? Även om jag varit iväg hela dagen så har jag ändå kunnat fixa med praktiken. Så smidiigt ändå att ha sin arbetsplats på internet men lite livsfarligt då jag inte vet när jag ska sätta stopp och ta ledigt för dagen. Idag har jag fått arbetsuppgifter från Lexa Vonn, planerat lite med Siphon fuel från Göteborg som ska ha releaseparty snart och fått en förfrågan om hjälp med promotion för ett band i USA som ska komma till Sverige för första gången i sommar. Så det går väldigt bra på praktiken och det går snabbt framåt. Min nya facebooksida hade när jag gick och la mig igår 13 vänner och nu har jag 80 vänner. Så den svenska föreningen sprids snabbt både till musiker och plastic tjejer i andra länder.
 

Jag har fullt upp.

Har varit på personalmötet idag och det var trevligt och imorgon ska jag som sagt tillbaka lite på morgonen. Sen har jag fixat med praktiken resten av dagen. Det är lite svårt att stänga av och ta ledigt när man väl kommer igång. Det är ju en väldigt personlig praktik då det är jag som skapar mina arbetsuppgifter och jag jobbar som en frilansare. Så jag har idag fixat en facebooksida för Swedish plastics och det är ju lite svårt att logga ut sen. Det är så roligt att se alla nya vänner trilla in och förhoppningsvis så är de stöttandei vad jag gör. Om du känner att du vill vara vän med mig så sök på swedish plastics och skicka iväg en vänförfrågan.
 

Sitter hos mamma nu.

Jag ska försöka dryga ut kassan lite genom att gå på personalmötet idag. Det var väldigt längesen jag var på ett möte och då jag bara jobbar helgerna så får jag aldrig riktigt reda på vad som händer. Förra helgen jag jobbade var det en massa som jag störde mig på så lika bra att vara med på mötet idag. Sen så måste jag till jobbet imorgon och lära mig hur man kokar vällig. Lätt som en plätt kan tyckas men jag är inte en person som är en hejare i köket så jag vill inte gärna utforska det helt själv första gången. Så imorgon joinar jag Elsie för att lära mig det. Men nu är det praktikjobb fram till två tiden då jag måste bege mig mot jobbet. Det fanns en liten baktanke med att börja praktiken igår för jag kommer inte kunna lägga 8 timmar på det idag.
 

Sötaste ungarna.

 

Praktiken har börjat.

Egentligen börjar jag inte förrän imorgon då det är röd dag idag men jag kunde inte vänta. Jag är en människa som behöver ha allt planerat och hela helgen har jag försökt att koppla bort skola och praktik för att få lite välbehövlig vila. Men det har gjort att jag har haft enorm panik över praktiken då den inte är planerad helt och hållet. De andra i klassen kan ju gå till sin arbetsplats imorgon och få arbetsuppgifter att göra och lära sig med handledaren där. Min handledare sitter i Los Angeles och min arbetsplats är överallt där jag väljer att ha den och jag får skapa mina egna arbetsuppgifter. Allt är lite diffust nu för jag har saker att göra men vet inte hur man gör dem eller hur lång tid de kommer ta att göra. Men nu är min medlemssida på the plastics hemsida fixad så jag är officiellt en professionell groupie. Har inte jag sagt att jag är det typ 5 gånger redan? Nu kan man iallafall hitta mig på deras medlemssida och ni nyfikna hittar den HÄR. Nu är dagens pyssel att starta en till blogg och en facebooksida. 
 

RSS 2.0