Hänger ute hos pappa.

Hämtade upp min bror och körde ut till pappa efter jag släppt av min karl på jobbet. Så nu sitter jag här medan min bror rensar och kastar saker. Jag och pappa har gått igenom bilen lite och fixat. Fick en snygg gammal ölback att ha i bagaget till alla småsaker som bara rullat runt där nu. Så det blev helt perfekt. Ska nog snart åka in till stan igen innan min karl slutat jobbet. Sen blir det nog en lugn kväll framför någon bra film.
 

Ny Spell and the gypsy tröja.

Fick hem en ny snygg tröja idag som jag myser runt i nu. Älskar Spells baseball tröjor för de är så förbannat mjuka och sköna att ha på sig. Perfekta myströjor! 
Är hemma hos mitt nu och håller på att tvätta och fixa lite. Har precis diskat upp de fina glasen jag fick av mamma igår och rensat i mitt skåp så jag fick plats med alla nya glas och muggar. Nu tar jag en liten bloggpaus innan jag ska fortsätta städa. Ska sticka in till Thomas sen och sova på hans arm. Men nu jobbar han så passar på att fixa lite hemma då. Älskar att jag har körkort och bil så jag bara kan köra in till stan när jag känner för det. 
 
 

Lite nytt och fint till hemmet.

Mötte upp mamma efter jobbet idag för vi skulle ner på stan och fixa lite. Var borta på körskolan med en liten blomma och tackkort. Sen passade jag även på att köpa lite fina gröna växter till mig själv. Jag kommer nog ta död på dem rätt snabbt men ville ha dem ändå. Fick rota runt i mamma skåp efter lite nya krukor med och hittade två svarta som blev perfekta. Hittade även lite fina glas som bara skräpade hemma hos mamma så de fick med hänga med hem. Så nu hade jag tänkt att fixa lite här hemma och flytta runt på mina blommor så det blir perfekt.
 
 

Man lär sig något nytt varje dag.

Idag har jag fått lära mig att tanka. Det var ju inte så jävla roligt och kostade en massa pengar. Men det behövs göras det med. Sen blev det lite storhandling tillsammans med pappa. Så nu har jag fyllt hyllorna igen. Nu sitter jag i soffan och är slö som fan. Borde laga mat men orkar inte resa på mig. Nä får ta och rycka upp mig nu.
 
 

Har nog fått en stalker.

Någon hade visst roligt i natt med att ringa mig sju miljader gånger från hemligt nummer och lägga på efter en signal. Men det är lugnt jag behöver fan ingen sömn. Fick stänga av ljudet på telefonen efter ett tag så jag kunde få sova. Men vad fan! Vem gör så? Vem fan stalkar mig? Är det inte meningen att man ska lägga på när personen väl svarar eller flåsa lite i telefonen och vara läskig? Men att det bara går fram en signal och sen lägger på? Det är väl själve fan att man ska få världens sämsta stalker efter sig.
 

Fick hämta ut körkortet idag!

En fint litet brev låg och väntade på mig när jag kom hem så det var bara att sätta sig i bilen igen och köra och hämta mitt körkort. Woohoo det känns så jävla bra! Har haft fullt upp hela kvällen sen med att fixa med räkningar och sitta i telefonkö för att ställa av mopeden. Men nu är allt fixat så jag kan ta det lugnt resten av kvällen. Alla papper är sorterade och allt är fint här hemma igen. Så nu blir det massa mat för jag är jättehungrig.
 
 

Glömde blogga igår.

Stack in till min karl igår och då blev det att bloggen glömdes bort lite. Vi tog en loppisrunda och det är så jävla skönt att vi kan köra helt själva och göra vad fan vi vill. Så det shoppades lite och sen stack vi hem till Thomas och tryckte i oss en massa mat. Sen när han skulle till jobbet stack jag hem till Lina för lite fika och skitsnack. Har inte hunnit träffa henne på en evighet så det var roligt att få snacka av sig lite och skvallra lite. Känns som jag äntligen fått tillbaka min fritid nu när jag inte behöver ha körlektioner efter jobbet eller sitta och plugga boken. Det är så förbannat skönt. Men nu är jag hemma hos Thomas och vi har precis ätit lite. Så nu är det metal dokumentär som gäller innan jag ska åka hem.
 

Ny fin virkad topp till sommaren.

Hittade ett fint paket som väntade på mig när jag kom hem. En fint virkad topp som blir perfekt till sommaren.
 
 

Fnissattack

Så fort jag kommer ut och ska låsa upp bilen får jag en fnissattack hihi min bil hihi. Det känns fortfarande helt overkligt att jag har körkort och en alldeles egen bil. MIN BIL! Det har känts som att mitt liv har varit lite på paus nu i några veckor. Jag har bott hemma hos mamma för att slippa tänka på vinter och väder utan kunna koncentrera mig på att plugga. Men det har gjort att det inte känts som jag levt mitt liv. Det har varit något låtsasliv som jag levt sålänge. Jag har haft det förbannat skönt i mitt låtsasliv men det kommer bli så förbannat skönt att komma tillbaka till mina rutiner nu. Nu känns det lite som en nystart på det nya året men min nystart blev förskjuten i en månad. Men nu äntligen kan jag börja mitt nya bättre liv. Jag har mitt körkort och min bil och det ger en sån frihetskänsla som jag inte haft innan. Så nu jävlas ska det börja levas!
 

Äntligen körkort!

Fy fan vad skönt att allt äntligen är över. Jag hade uppkörningen idag och det gick hur bra som helst. Jag fick inte en enda anmärkning utan han sa bara att jag var godkänd och grattis. Jag kan knappt fatta det själv än. Jag är så förbannat glad! Efter körprovet stack jag hem till Thomas för att pussa på honom lite. Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi ut till min bil och bytte till vinterdäck. Nu sitter jag hemma hos mamma med henne, pappa och min bror för att fira min lilla bedrift. Köpte alla mina favoritkakor så vi har lite att mumsa på. Det var så jävla skönt att få sätta sig i sin egna bil och köra de 3 mil som det var in till stan. Nu jävlar ska det firas.
 
 

Titta vad fin.

Hade körlektion idag och var så trött efter och så blöt om mina fötter i höstskorna att jag totalt glömde bort att jag skulle köpa tea. Så möte upp mamma när hon slutat så tog vi en liten runda på stan. Så nu har jag tea så jag klarar mig och nya piller till min mage. Sen hittade jag även nya fina teamuggar som det var nedsatt pris på. Så jag passade faktiskt på att köpa dem. De är ju så fina.
 
 

Lite shopping.

Jag och mamma mötte upp Thomas innan för lite second hand shopping. Hittade en ny fin mössa så jag blev nöjd. Sen är det alltid bra när jag får pussa på min karl lite. Men nu är jag hemma hos mamma igen och slappar i soffan. Mamma lagar maten idag så jag ligger här och läser i min bok och tar det lugnt. 
 

Så skönt att kunna slappa med en bra bok.

Har ju bara pluggat i flera veckor nu och inte haft tid med annat. Så nu passar jag på att ta det lugnt och läsa det jag vill läsa. Köpte två böcker på senaste loppisrundan så nu läser jag lite Agatha Christie. Jag har lite svårt för att koppla av och sluta tänka en massa så jag hoppas det hjälper att läsa lite. Sen en spännande bok om mord är ju aldrig fel.
 

Avslutar dagen med tacos.

Har precis kommit hem till Thomas igen efter en dag i Älmhult. Vi var på Ikea en runda och sen firade vi Vilda som fyller två år. Fan vad tiden går snabbt. Så har haft en mysig dag med familjen och nu blir det en lugn kväll med Thomas. Så ska äta lite tacos och kolla på film troligtvis. Sen blir det att sova så jag är redo för en ny jobbvecka. 
 
 

Ghostbusters.

Myser hemma hos min karl och kollar på Ghostbusters på tv. Den har nog gått på tv tre gånger i veckan sen jul men de är ju så bra. Har varit på loppisrunda med familjen idag men hittade inte så mycket roligt. Men det gör inget för är nöjd ändå. Men nu är det en lugn kväll med min karl som gäller. Imorgon ska vi fira min brorsdotter så får passa på att kramas med karln idag.
 
 

Äntligen helg.

Äntligen är det helg och jag kan ta det lite lugnt. Så nu är jag hemma hos mitt för kvällen. Imorgon ska jag in till min fina karl och mysa med honom. Så har precis tvättat en maskin tvätt och tänker ta det lugnt resten av kvällen. Så nu blir det slappande framför Almost famous. 
 
Kunde även testa mina nya fina skor när jag kom hem idag. De är så fina.
 
 

Jag klarade det!

Woohoo jag klarade teoriprovet för körkort och det känns så jävla bra nu. Men nu är jag helt jävla slut i huvudet. Tog ledigt från jobbet hela dagen så passade på att ta en körlektion med efter.  Så har precis kommit hem till mamma ni igen. Jag är så trött nu efter all stress och nervositet så ska vila lite. Kan knappt beskriva hur skönt det känns att provet är gjort och godkänt. Aldrig mer behöver jag känna ångest över boken igen.
 

Trött som fan idag.

Tog precis en liten powernap i soffan så jag ska orka plugga lite till. Blev så förbannat trött helt plötsligt så lite vila är bra. Nu ska jag snart äta lite kvällsmat och förhoppningsvis orkar jag plugga lite mer sen. Men har haft en helt okej dag. Pappa kom in till stan efter jobbet så jag kunde hem och hämta lite paket. Fick ett par nya fina skor. Men de är sneakers så de får väntas med att användas till våren.
 

Sån där bra dag.

Har varit lite stressigt och mycket att göra på jobbet idag. Så det var skönt att testerna för körkortet jag gjorde och körlektionen gick bra idag. Sen blev det lite second hand shopping med mamma när jag var klar. Sen har jag sån förbannad tur att jag vinner 100kr på keno. Så ni känns allt bra som fan. Sitter och gör vägmärkestester här nu och har nästan alla rätt på varenda test. Så just nu känns det som jag skulle kunna klara allt.

Sen kväll.

Har haft en bra dag på jobbet och efter det blev det lite shopping och sen möte jag upp Thomas. Så har spenderat kvällen hemma hos min karl och haft det mysigt. Men nu sitter jag hemma hos mamma och har precis fått i mig lite mat. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det att sova. 
 

Hela huvudet snurrar nu.

Har verkligen suttit och pluggat hela dagen och har bara haft uppehåll för att tvätta och diska. Var tvungen att fixa det med för ska in till stan alldeles strax och vill inte lämna en massa skit hemma. Så jag är trött som fan i huvudet nu och kommer nog drömma mardrömmar om körkortet nu. Men det måste göras och jag har verkligen varit duktig och effektiv som fan idag. Så strax blir jag hämtad så jag kan åka in till stan och slipper oroa mig för att ut i snön och halkan med cykel imorgon. Så det är skönt som fan och kommer nog ta det lugnt när jag kommer in till stan. Blir att äta och slappa bara.
 

Loppislördag.

Har precis kommit hem från en loppisrunda med pappa. Förra helgen var det stängt nästan överallt men idag var det öppet igen. Så det blev lite fyndande idag. Nu hade de fått in lite nytt och fint. Så det blev två fina oljelampor, en virkad kudde, en klänning och en fin broderad väska. Så jag är riktigt nöjd efter rundan idag. Sen var vi och fikade och handlade lite med. Men nu är jag hemma igen och ska fixa och dona med lite tvätt. Inte så jävla roligt men det måste göras.
 
 

Är helt slut nu.

Det blev en lugn dag på jobbet och det behövdes efter en natt med för lite sömn. Så rätt skönt att det bara var runt 10 barn i skolan. Men imorgon börjar skolan på riktigt så då blir det fan inte lugnt för fem öre. Men det är fredag imorgon så har ju hela helgen på mig att vila sen. Efter jobbet hade jag körlektion i halkan och det gick väldigt bra trots att jag var nervös som fan. Sen körde jag lite test på datorn innan jag stack hem till mamma igen. Så nu har jag spenderat några timmar med att läsa i boken så det sätter sig redigt. Är dock förbannat trött på den där boken nu.
 

Sista lediga dagen.

Imorgon blir det tillbaka till jobbet efter julledighet och det kommer nog bli rätt skönt. Så idag har jag flyttat in till mamma lite. Det ryktas om att det ska börja snöa och det orkar jag inte med. Så stack in till stan redan i morse och har sen spenderat dagen med Thomas. Så vi har haft det mysigt tillsammans idag. Men nu är jag hemma hos mamma igen och ska slappa och kanske plugga lite. Sen blir det tidigt i säng så jag orkar upp imorgon. 
 

Lite yoga.

Jag försöker ta vara på mina sista lediga dagar nu med att slappa så mycket som möjligt. Så idag har jag mest tittat på film faktiskt. Men har även hunnit med lite yoga och att bråka med min skrivare som inte vill funka. Så just nu är jag faktiskt rätt sur då min pappa spenderat över 700kr på nytt bläck och så krånglar det bara. Förhoppningsvis så börjar det funka snart så pappa kan få sina papper kopierade. Blir så trött på all förbannat teknik ibland. Kanske får köra lite yoga till så jag blir på bättre humör igen. 
 
 

Jag har fått paket.

Fick hem min nya fina tröja från Spell and the gypsy idag och den är så förbannat skön. Jag kommer fan nog aldrig ta av mig den igen. Så jag myser runt i den här hemma nu och har det gott. Passade på att ha en liten photoshoot men man kan knappt se tröjan. Men jag blev snygg iallafall.
 
 
 

Så skönt med ledigt.

Det har varit så skönt att få spendera helgen inne hos Thomas och bara mysa och ta det lugnt hela helgen. Så har faktiskt inte brytt mig om att blogga på någon dag nu. Kände att jag kunde ta en paus från det för allt vi gjort är att kolla på en massa filmer iallafall. Men nu är jag hemma hos mitt igen och jag har några dagar ledigt kvar vilket är skönt. Så det ska pluggas och sen ska jag bara ta det lugnt som fan. Sen blir det jobb igen på torsdag vilket nog med kommer bli skönt. Känner att jag behöver komma tillbaka till rutinerna nu efter all ledigthet. Känner även att jag vill komma igång med träningen igen nu. Så tillbaka till rutinerna och träningen blir bra nu.
 

Slö första dag.

Tror de flesta är rätt slöa idag. Jag hade ett mysigt nyår med Thomas och fet var skönt att det bara var han och jag. Idag har vi varit slöa som fan och bara kollat på film hela dagen. Men det är sånt man får göra när man är ledig. Men imorgon blir det att gå ut och röra sig lite och gå på loppisrunda med pappa. Hoppas bara de har öppet.
 

RSS 2.0