Äntligen fick jag Storm of blades

Äntligen damp Bullets nya skiva ner i brevlådan. Så det blev högsta volym och städande hela eftermiddagen och nu är vardagsrummet fint det med. Men nu är jag trött så ska laga lite mat och gosa ner mig i soffan framför tv:n. 
 

Fy fan vad kallt.

Det var riktigt kallt att köra till jobbet idag så det märks att det är höst nu. Men det är kanske på tiden att det började bli lite kyligare ute nu. Det är nog faktiskt dags att leta fram vinterjackan så jag slipper frysa. Men som tur är funkar inte ventilationen i köket så här är varmt och skönt i alla fall. Inte lika roligt sen när jag ska stå i disken dock. Men det ska nog gå det med.
 

Woohoo Bullet kommer till Ljungby.

Iallafall enligt facebook så jag hoppas fan att det stämmer. Kommer bli så grymt att få se dem live igen. Har fan längtat efter dem. Nu ska jag bara få deras nya skiva som jag beställt med. Åhh ge mig Bullet och konsert nu! 
 
 

Dags för jobb igen.

Jag ville inte gå och lägga mig igår för jag ville verkligen inte att helgen skulle vara över. Men nu är det måndag igen och det är smått kaos på jobbet. Så det blir en snabb frukostpaus nu och sen fortsätta att jobba. Har fått sitta i telefon direkt när jag kom till jobbet så jag ligger lite efter med salladen. Men jag ska nog hinna ändå.
 

Lite av veckans loppisfynd.

Det har blivit en del second hand och loppis denna veckan så tänkte fota mina nya fynd. Nu ska jag bara hitta lite bra platser att placera ut dem på. Men med mina nya bokhyllor så har jag faktiskt plats för lite fint i hyllorna. 
Har haft fullt upp sen jag kom hem från loppisen. Jag har städat hela köket så där är skinande rent igen och det tog lite tid. Jag har även tvättat lite kläder och fixat inför jobbet imorgon. Så nu ska jag äta lite och lata mig framför tv:n en liten stund.
 
 

Höstloppis på Tyrolen.

Har precis kommit hem från höstloppisen på Tyrolen. Var där med min pappa och Thomas och fyndade lite. Nu stänger Tyrolen för säsongen så var tvungen att sticka dit och hänga lite. Perfekt plats att testa kameran i nya mobilen med. Den funkar fan fint. Ska fota mina fynd sen med även om jag inte hittade något jätteroligt. Men först får ni lite snygga bilder från Tyrolen.
 
 

Sköna lördag.

Sitter hemma hos min karl och tar det lite lugnt nu. Vi har precis fikat lite och druckit massa gott tea. Vi har tagit det rätt lugnt hela dagen. Blev bara en liten loppisrunda och en promenad vid middagstid. Skönt med en lugn dag med min karl. 
 

Sov som en stock i natt.

Jag var helt slut igår så jag somnade fan direkt jag la mig. Det var riktigt jobbigt att stiga upp i morse. Men det är fredag så det gör inte så mycket. Det kommer bli riktigt skönt med helg nu för jag behöver det verkligen. Ska bädda ner mig i Thomas säng och inte stiga upp förrän på söndag igen. På söndag är det loppis på Tyrolen och det får man fan inte missa.
 

Fy fan vilken stressig dag.

Hade som sagt en massa att göra på jobbet idag och så hade de glömt att ringa in en vikarie. Så jag får panik och ringer till chefen men han fixar ju det väldigt snabbt så vi fick en. Men vi var redan försenade med att värma allt i matsalen och koka potatisen. Så jag stressar som fan och mitt i allt så kommer en jävla hälsovårdsinspektör. Jag hade inte hunnit städa eller diska efter att jag gjort salladen så det såg förjävligt ut i hela köket. Men det gick bra men vi fick ändra om lite så jag var i köket istället så jag kunde fixa beställningarna till nästa vecka. Det är så jävla skönt att jobbdagen är över och jag har haft en bra eftermiddag. Stack hem till min karl för lite fika efter jobbet vilket jag verkligen behövde. Har inte hunnit träffa honom denna veckan så lite tid tillsammans fick all stress som varit under dagen att försvinna. 
 

Stressig morgon.

Inte nog med att jag måste fixa all sallad till idag så måste jag även fixa dressingen till imorgon. Jag brukar inte göra den i vanliga fall så känner mig stressad som fan nu. Men det ska nog gå bra och snart så borde det komma hit en vikarie som förhoppningsvis kan hjälpa mig. Men först så måste jag få i mig lite frukost. Jag är hungrig och virrig så det blir bara en massa fel nu. Så en liten paus och sen är jag redo att sätta igång igen.
 

Jag klarade mig undan regnet.

Jag hade sån jävla tur när jag skulle cykla hem från bussen. Det hade ösregnat i Ljungby som fan innan men det slutade precis innan jag hoppade av bussen. Så jävla skönt och vilken tur jag hade. Det har varit en trevlig dag i Växjö med mamma. Det blev lite shopping och lunch med mamma och min bror och sen möte på universitetet. Det blev dock inte så mycket shopping men kom iallafall hem med en ny ljuslykta, en skål från Australien och en ny kofta. Så det har varit en bra dag men nu är jag väldigt trött i huvudet. Så det blir en lugn kväll med lite tv och mat. 
 

Ledig dag.

Då det är studiedag på jobbet tog jag ledigt för lite shopping i Växjö med mamma. Jag ska även på ett möte på universitetet så lite tröstshopping kanske behövs. Så nu försöker jag få i mig lite frukost innan det är dags att cykla mot bussen. Hade ju varit trevligare om det var lite finare väder men får väl nöja mig med det här. Blir skönt med en ledig dag så här mitt i veckan iallafall.
 

Jag har blivit med ny telefon.

Elgiganten öppnade i Ljungby idag och hade en massa fina öppningserbjudanden så jag kunde äntligen fixa en ny telefon. Min krånglar som fan och hänger sig hela tiden och min laddare är ett jävla hemmabygge bara för att få det att funka. Så jag var i behov av en ny mobil nu. Så det var lika bra att passa på då den var runt 1000kr billigare nu. Så nu har jag en Samsung Galaxy S4 istället för en S3. Inte den nyaste mobilen men den jag helst ville ha faktiskt. Så nu sitter jag och laddar ner appar och lägger in bilder och musik. Så snart kommer det nog kännas som min mobil igen. Så nu ska jag bara hitta något snyggt skal att ha till den. 
 

Vilken skön morgon.

Solen skiner och luften är frisk som fan. Visst det var kallt som fan att köra till jobbet men med vinterjackan på så gick det bra. Tar en liten frukostpaus nu medan det är lugnt och skönt här. Sitter och är lite orolig då jag behöver vara ledig imorgon men inte fått det godkänt av min chef än. Men jag får väl ta och ringa honom om det inte dyker upp någon mail under dagen. Vi har ändå studiedag imorgon så det kommer knappt vara några elever som äter. Så vi behöver knappast vara tre stycken i köket.
 

Nu är det fan höst.

Det är mörkt när man vaknar på morgonen och solen går ner fort som fan. Så jag känner mig väldigt trött och seg just nu. Sen gör inte hostan från förkylningen det bättre. När fan ska det försvinna? Så jag sitter här nerbäddad i soffan och tröstäter ostbågar. Ska stiga upp alldeles strax och göra lite nytta här hemma. Får vara lite duktig idag iallafall.
 

Jävla höstväder.

Förkylningarna fortsätter på jobbet så folk är sjuka och vi får ha trevliga vikarier istället. Det kommer säkert gå bra idag men jag är trött och lite virrig så känner att jag kommer vara väldigt trött senare idag. Nu tar jag en liten frukostpaus men känner att jag måste fortsätta jobba så fort som möjligt. Känner mig lite stressad idag så lika bra att jobba på så allt blir klart.
 

Glömde bort bloggen.

Har haft lite att fixa med idag så har glömt bort bloggen totat. Men det har varit rätt skönt det med. Jag är iallafall hemma igen och tar det lugnt nu. Har ingen lust eller motivation till någon nu men är nog för att jag är trött. Så det blir mer bloggande imorgon när jag är piggare igen.
 

Second hand shopping.

Blev en promenad med min karl idag. Vi hann med tre second hand affärer och lite fika. Jag hittade inte så mycket roligt men lyckades flörta till mig en till back till mina lp-skivor för 10kr. Vill gärna ha en likadan som jag redan har så är så jävla nöjd nu. Vi kommer nog ta det rätt lugnt resten av dagen tror jag men det är så jävla skönt. Jag behöver vila min kropp efter förkylningen jag hade. Är verkligen inte lika stark som innan.
 

Snart är det helg.

Woohoo det är fredag och min förkylning är nästan helt borta nu. Det kommer bli så skönt att slippa den förbannade hostan och rinnande näsan. Jag ska bara jobba några timmar nu och sen ska jag in till Thomas och spendera helgen med honom. Kommer nog bli en lugn helg men det är precis vad jag behöver nu. Åhh så skönt med helg.
 

Fick oväntat besök.

Fick ett meddelande av min karl där han frågade var jag gjorde och några minuter senare knackade han på min dörr. Jag blev jätteglad. Så skönt att få kramas lite och bara ta det lugnt hemma hos mig för en gångs skull. Så det blev lite tea drickande och en promenad där vi fick rädda en höna från att bli attackerad av en katt. Sen letade jag fram skivorna som spelades in när jag gick på estetisk musik så Thomas skulle få höra mig sjunga. Så pinsamt det var, satt med en filt över huvudet och skämdes. Men jag kan bjuda på det för min karls skull. Men nu ska jag fixa lite mat och sen försöka komma i säng så tidigt som möjligt. Jag är trött som fan nu och behöver lägga mig.
 

Lite frukostpaus.

Är inne på min andra frukost för idag och ska nog hinna med en tredje innan lunch. Jag fattar inte själv att jag kan äta så mycket men jag behöver det nog. Har i alla fall gjort klart all sallad för idag så har bara lite städande kvar nu. Så timmarna flyger förbi och det är rätt skönt. Jag hoppas dagen går snabbt så jag kan hem och fixa lite. Måste tvätta rätt mycket så jag kan spendera helgen med min karl sen.
 

Jobbet gick bra idag.

Men jag fick ont som fan i ryggen, troligtvis träningsvärk från allt bärande igår. Det gick över efter lite alvedon iallafall vilket var skönt som fan. Så det har varit en bra dag och jag fick min fika med min karl som jag såg fram emot. Har varit så rastlös och känt mig ensam när jag varit hemma sjuk så det var skönt att få komma ut bland folk igen. Men jag är faktiskt lite trött nu så blir nog en lugn kväll och försöka somna så tidigt som möjligt.
 

Tillbaka på jobbet.

Känns som det mesta krånglade i morse men jag lyckades ta mig till jobbet i alla fall. Men det är inte kul när man inte hittar sina saker för jag tror jag glömt dem hos Thomas och mopeden vägrar samarbeta. Men det ska nog gå bra på jobbet idag och blir nog rätt lugnt. Det är soppa idag så har ingen sallad att fixa nu på morgonen. Istället ska jag roa mig med att dela en förbannat massa ägg. Men det måste ju vara ägghalva till spenatsoppan. Ser i alla fall fram emot eftermiddagen då jag nog får träffa min karl för en fika.
 

Äntligen klar med möblerna.

Det är ju småfix och sånt kvar och har fått göra ett provisoriskt bord till lp-spelaren så länge. Men det blev väldigt mysigt att ha det så nära golvet med. Men det blir alltid så tomt på väggarna så fort man ändrar om hemma så det tar ett tag att fixa till allt. Men jag är nöjd för nu och jag är ett steg närmare att få det som jag vill. Har bara vardagsrummet kvar att fixa nu så äntligen är det på gång.
 
Jag försökte hitta en förebild på mina gamla bokhyllor men då jag inte varit nöjd med dem har jag undvikit att fota dem men hittade en gammal bild som iallafall visar hur de stod. 
Före:
 
Efter:
 

Nya möbler.

Jag har äntligen fått hem mina nya bokhyllor och jag håller på att flytta runt möbler och ha mig. Det var jobbigt som fan att få upp dem till tredjevåningen men det gick. Man blir så jävla svag i kroppen när man är förkyld så det är inte sant. Jag gnällde och hostade hela vägen upp. Men det gick tillsist och det kommer nog bli rätt fint här nu. Hade lite problem med vad jag ska sätta mina skivspelare och högtalare men hittade på en lösning som blev riktigt snygg. Så nu ska bara de gamla bokhyllorna skruvas isär och tas ut till pappa. Men först ska jag vila lite för jag ska jobba imorgon så får inte ta ut mig alldeles för mycket idag. Ska försöka att fixa lite bilder till er med sen när jag fått undan den gamla skiten. Så hörs senare.
 

Mitt älskade hem.

Tog en liten promenad för att få lite sol och frisk luft nyss. Kände att jag behövde det nu. Så jag passade på att fota lite på den fina gården jag bor på. Det är ju perfekt väder för det.
 
 

Har fortfarande feber.

Har bäddat ner mig i soffan och svettas som en gris nu. Hade ingen feber när jag vaknade men så fort jag rör på mig lite så kommer febern igen. Så hade behövt en lugn dag men jag måste hämta mina nya bokhyllor imorgon så måste tömma mina bokhyllor för att ge plats för dem. Men tar jag det lugn och vilar ofta så ska det nog gå bra. Det är nu jag ångrar att jag älskar stora och tunga böcker. Jaja lika bra att sätta igång att pyssla lite och sen spendera dagen framför någon film. 
 

Skräckfilm.

Har spenderat dagen i soffan med att kolla på skräckfilm. Så jag kommer väl ha febermardrömmar hela natten sen. Men skönt att kolla alla filmer jag velat se men inte hunnit. Blir väl samma imorgon skulle jag tro då jag inte kan jobba med feber. Men nu ska jag fixa lite mat så jag får lite näring i mig. Ni får några bilder från igår så länge.
 
 

Ligger nerbäddad i soffan.

Har lyckats bli riktigt förkyld nu så ligger här i soffan med feber och skit. Har iallafall ringt min chef så han vet att jag inte kan jobba imorgon. Jag hatar att vara sjuk och ha feber så jag hoppas det går över snart. Måste hämta mina bokhyllor med så har en massa att fixa hemma men har ingen ork överhuvudtaget. Behöver en bänk till min skivspelare med men det tar ju sån tid att hitta någon bra så allt får väl stå på golvet så länge. Jag ska iallafall ha in mina bokhyllor och byta ut de jag har nu. Men först ska jag somna i soffan i en vecka.
 

Förkyld.

Sitter hemma hos pappa med hosta och ond hals. Lyckades inte hålla mig undan från förkylningen så kommer nog bli redigt sjuk snart. Ska iallafall umgås med familjen idag och äta lite kräftor. Kommer nog bli en bra kväll hoppas jag på. Tog en loppisrunda med pappa och min karl idag med och hittade två bokhyllor som nog blir perfekta i mitt vardagsrum. Nu ska jag bara hitta en bänk till lp-spelaren med. 
 

Nu är det äntligen helg.

Sitter hemma hos min karl och tar det lugnt. Väntar på att mitt tea ska bli klart för jag börjar få abstinens. Har precis vilat för jag var trött som fan efter jobbet. Men nu är jag någorlunda pigg igen. Ska bara få i mig mitt tea med.
 

Kvällsfika.

Har precis kommit hem från en fika med min karl och en vän. Det var väldigt skönt att sitta ute och ha det gott. Så nu ska vi börja på med maten snart. Det blir nog en lugn kväll med min karl idag. Så skönt!
 
 

Så är det bara torsdag.

Jag var helt förvirrad när klockan ringde i morse och var inte alls med på att stiga upp. Det känns som det är fredag fast det bara är torsdag. Så jag får kämpa på och jobba två dagar till innan jag får helg. Jag får i alla fall sova hos min karl i natt vilket jag ser fram emot. Men jag är verkligen redo för helg nu.
 

Nerbäddad i soffan.

Det blev en lång dag med personalmöte och allt men det gick bra ändå. Men usch var trött jag var när jag kom hem. Det blev att sätta igång en maskin tvätt och sen vila lite. Nu har jag precis diskat och fixat mat och lite tea. Så nu sitter jag här med mitt tea i soffan och slötittar på tv. Ska snart börja packa lite så jag kan sticka in till min karl imorgon och stanna där hela helgen. Kommer bli så skönt att få sova på hans arm igen. 
 
 

Blir en lång dag idag.

Vi har personalmöte efter jobbet så det lär bli en lång dag inne i stan idag. Men jag har fått ordentligt med sömn i natt så det kommer nog gå bra. Skönt att ha det gjort sen och ha resten av mina eftermiddagar denna vecka ledig. Jag vet dock inte riktigt hur jag ska lyckas ta mig till andra sidan stan för mötet men det löser sig på något sätt. Men först är det massa jobb som ska göras. Ska bara äta upp min frukost först.
 

Inspiration.

Sitter nerbäddad i soffan efter en dag med jobb och tandläkare. Men allt har gått bra och mina tänder var visst perfekta. Tror han överdrev lite men det såg iallafall bra ut och inget behövdes göras. Sen fick jag chans att testa mina nya regnkläder och köra hem i ösregn och jag blev inte blöt alls. Så det var verkligen inte bortkastade pengar att köpa dem. Men nu ska jag fortsätta att kolla inspirationsbilder och ha det bra här i soffan.
 
 

Jag vill tacka vädergudarna.

I två dagar nu har det varit ösregn ute på morgonen till några minuter innan jag ska köra till jobbet. Det är så skönt när man ser att det faktiskt är uppehåll och att man inte kommer bli dyngsur. Idag var det förbannat bra tajmat med uppehåll till fem minuter efter jag kom till jobbet. Så jag slapp allt ösregn och kan njuta av att kunna vara inne medan det regnar ute. Jag behöver en bra morgon idag för min stressmage är tillbaka och jag ska till tandläkaren idag. Jag ser inte riktigt fram emot det men lika bra att få det gjort. Det brukar inte vara några problem med mina tänder så hoppas, hoppas att de är fina nu med.
 

Orkar inte!

Jag är trött som fan och känner mig stressad som fan. Men så fort man nämner det för någon får man bara till svar att sluta stressa. För det är ju så jävla lätt när man känner sig stressad inombords. Jag springer inte runt som en galning och stressar utan tar allt i lugn och ro men känner mig ändå stressad. Men jag har en massa efter jobbet denna veckan så beror nog på det. Sen gör bristen på sömn sitt till med. Har iallafall tagit det lugnt idag och försökt att inte tänka på stressen. Men går inte att få det att försvinna helt. Jag tog iallafall en fika med Thomas efter jobbet vilket var skönt då jag inte fått träffa honom i helgen. Men hade gärna haft mer tid med honom. Men det kommer andra dagar.
 

Förbannade måndag.

Så sitter man här trött som ett as efter en natt med mardrömmar igen. Blev attackerad av en jävla hund i drömmarna i natt och det var inte trevligt. Så jag hade helst velat lega kvar i sängen och slippa stiga upp när det ösregnade och allt. Men nu är jag på jobbet så lika bra att jobba då. Hoppas på att dagen går snabbt i alla fall.
 

Seg söndag.

Har en riktigt seg söndag idag vilket är lite tråkigt. Men har iallafall fått lite gjort här hemma. Jag har tvättat och städat lite och limmat ihop mitt fat som gick sönder. Det funkade inte att limma ihop det med snabblim så jag fick ta limpistolen. Det blev inte så fint men jag kan ha det som ljusfat iallafall. Jag lyckades även bränna sönder mitt finger på limmet så har en jobbig blåsa nu. Men jag är bara glad över att något lim fäste på fatet. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag kan gå och lägga mig i vettig tid och vara pigg inför jobbet imorgon. 
 

Sovmorgon.

Sov fan till 12 idag så det blev en redig sovmorgon. Men var väldigt trött så behövde nog det. Men nu är jag uppe och har precis druckit upp mitt tea. Ska alldeles strax fixa igång en maskin tvätt så jag hinner med två maskiner idag. Jag har en massa smutsigt så lika bra att försöka minska lite på det nu i helgen. Men jag är fan helt slö nu så känner inte riktigt att jag har orken för att fixa en massa, Men jag måste fan. Åhh tråkiga söndag.
 

DIY fisheye lins.

Fixade ihop en alldeles egen fisheye lins tillsammans med pappa idag. Den blev riktigt snygg. Det enda jag gjorde va att ta ett dörröga och sen ett lock till en sprayburk som passar på linsen som sitter på kameran. Var bara att borra hål i mitten av locket och skruva fast dörrögat och allt var klart. Fick göra locket lite mindre men det var bara att klippa och sen slipa till kanterna. Nu kan jag även skruva av dörrögat för att använda den till mobilkameran med. Så den blev fan väldigt cool. Sen får man fixa till ljus och sånt i photoshop men det brukar jag alltid göra ändå. Så de tre första bilderna är tagna med mobilen och de sista fyra är med systemkameran. 
 
 

Loppis lördag.

Blev en loppisrunda idag med familjen. Jag hittade en jättefin kopp med fat och så fort jag kom ut till pappa tappade jag hela påsen så fatet gick i tusen bitar. Så nu sitter jag här sur som fan. Ska snart försöka fixa en egen fisheye lins till systemkameran. Funkar det så kanske jag blir lite glad igen. Testade lite med mobilkameran och det blev rätt coolt. Så hoppas det blir bra nu. Vill inte ha förlorat mer pengar idag.
 
 

Lek med kameran.

Satt på fiket en stund med min karl efter jobbet och lekte med en ny app i mobilen. Så roligt att fota min karl. Men nu är jag hemma och tar det lugnt. Var trött som fan efter jobbet så somnade i tre timmar och sov bort hela eftermiddagen. Nu sitter jag här hungrig som fan och lyssnar på Bullets nya skiva. Jag måste säga att det låter bra som fan. Hoppas jag får se dem live snart.
 
 

Frukostpaus.

Det är äntligen fredag och det är så skönt. Jag längtar redan hem till sängen igen så jag hoppas att dagen går snabbt. Blir en lugn kväll hemma sen i alla fall och det ser jag fram emot. Det enda vettiga jag ska göra är att tvätta och kanske träna lite. Jag var lat igår så det blev ingen träning så jag får ta det idag istället. Så snälla dagen gå snabbt och smärtfritt är du snäll.
 

Jag har fått paket.

Jag fick äntligen hem mina nya mobilskal och de är så snygga. De verkar vara i rätt bra kvalité med vilket är bra som fan. Nu måste jag bara välja vilket jag ska använda först. Det var iallafall en trevlig överraskning nu när jag kom hem. Jag tog en fika med min karl efter jobbet så kom inte hem förrän nu. Så nu sitter jag här trött i soffan och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Det kanske blir lite träning idag igen, fick inte nog av timmen jag tränade igår. Men först ska jag fixa något litet att äta.
 
 

Stressig morgon.

Känner mig stressad som fan idag och alldeles för lite sömn gör inte saken bättre. Men är på jobbet och vi har soppa idag så det är riktigt lugnt för mig nu. Jag har ingen sallad att göra så ska strax börja på att städa diskmaskinen. Men den måste bli ledig först så jag sitter här och äter mina frukostkex som blivit en ny favorit. Nä det blev stressigt som fan i morse och att pappa ringer precis när jag ska åka och redan är lite försenad gjorde det inte bättre. Men jag hann hit i tid och det var ju bra. Längtar redan hem igen dock, vill hem och göra vad jag vill och inte behöva tänka på jobb. Men jobbar ju inte så länge så det kommer nog gå snabbt. Kanske att det blir en fika med min karl innan jag sticker hem med om han har tid för det idag. Nä dags att städa och vara lite duktig.
 

Tråkkväll.

Sitter själv hemma och har tråkigt. Har precis blivit klar med tvätten så jag slipper ha smutsiga kläder på mig. Men nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag funderar på att träna lite men är så jävla trött. Men det hade ändå varit skönt med lite träning. Jag har redan varit duktig och cyklat hem från jobbet men lite extra träning skadar ju aldrig. Jag måste fan få ordning på kroppen nu så den mår lite bättre.
 

Då var det onsdag igen.

Solen skiner och jag fick vakna upp bredvid min karl i morse. Så det är en bra morgon och jag känner mig väldigt glad. Har varit lite orolig i några dagar men det är löst nu så jag mår bättre igen. Så det kommer nog bli en bra dag får jag hoppas. 
 

Tisdag tacos.

Tar en frukostpaus på jobbet för att vila lite. Har tacobuffé idag så det lär gå åt en jävla massa sallad. Men nu slipper vi nog alla salladsbufféer för i år. Jag hatar de förbannade bufféerna för det är helt omöjligt att beräkna hur mycket som kommer gå åt och jag får fixa så jävla mycket sallad. Men jag har bara tomaterna kvar nu och sen kommer Ingrid och fixar löken åt mig så jag slipper gråta. Dressingen gjorde vi redan igår så har inte så mycket kvar vilket är skönt. Men lika bra att börja på det igen så det blir klart någon gång.
 

Lite shopping.

Det blev en fika med min karl efter jobbet idag. Så mysigt att bara fika han och jag. Sen blev det en runda på stan för lite shopping. Jag skulle kolla efter en sportbh men istället blev det nya underkläder, ett par shorts och lite nya ljuslyktor. Men jag behövde det med. Jag köpte även lite tea som nog kan hjälpa med min mage så den inte är så uppblåst. Förhoppningsvis så smakar de bra med. Så jag kom precis hem från stan och ska fixa lite mat. Jag är hungrig som fan nu. 
 
 

Måndag igen.

Sitter på jobbet med min frukost och är förvånansvärt pigg idag. Men har faktiskt fått vila ut rätt bra denna helgen så beror nog på det. Så jag är redo för en ny jobbvecka nu. Kommer nog bli en bra vecka detta. Hoppas verkligen på det i alla fall.
 

RSS 2.0