Nam, nam, nam, paj, paj, paj!

Jag orkar inte laga och äta någon redig mat idag, så det får bli rabarberpaj istället. Mycket godare och säkert jättenyttigt med en massa vitaminer och sånt. Självklart har jag tea till i min fina Meat Loaf mugg, har hört att det är nyttigt med.


Nu är det jul igen.

Nej jag har inte råkat köpa en julklapp till mig själv. Men jag blev sugen på något att äta och hittade en burk med pepparkakor, fan vad gott det är. Fast jag har köpt Crashdiets nya skiva idag, kanske kan säga att det är en julklapp. Jaja, julkänsla blev det iallafall.

Jag anar en trend.

Jag tror jag har hittat mitt favoritmärke när det kommer till hårstyling. Eller vad säger ni? Men snyggt blir det och mjukt och glansigt.




Idag ser dock håret för jävligt ut. Men, men.

Sol i sommar?

Det var en som sa till mig igår att enligt bondepraktikan så siar dagens väder om hur vädret ska bli i sommar. Så regnar det idag så blir det en regnig sommar. Men vet ni vad? Än så länge så skiner solen och det är jättefint ute. Lite synd att man ska behöva jobba, men hade jag inte gjort det hade jag bara sovit istället. Så jag missar solen hur jag än gör. Men förhoppningsvis så håller det sig fint hela dagen och blir fint och soligt i sommar.


The pretty reckless.

Jag har hittat en ny musik favorit i The pretty reckless. Det är Taylor Momsen från Gossip girl som sjunger i bandet. Hennes röst är helt underbart snygg och det är bra rockiga låtar. Ni kan kolla in dem på deras hemsida www.theprettyreckless.com





I'm young and I'm easily bored
Hey, hey, that's what the night is for
I've got add, so don't mess with me
'Cause I'm young and I'm easily bored


Jaha nu sitter man här igen...

och ska jobba helg. Men en bra sak är att detta är sista helgen som jag jobbar här. För om tre veckor börjar sommarschemat. Jag kommer ju få jobba helg i sommar med, men jag slipper att vara här helt själv. Det ska faktiskt bli väldigt skönt. Jag har redan tröttnat på mitt eget sällskap och det har bara gått 1.5 timme av dagen. Tur jag har min älskade dator med mig som spelar en massa bra musik för mig. För utan Crashdiets nya skiva att lyssna på hade jag tråkat ihjäl.


Jag idag när jag kom till jobbet.

Shopping.

Jag och mamma gick en liten runda på stan efter jobbet idag och jag råkade shoppa lite. Men eftersom jag ska jobba denna helgen så behöver jag lite fina kläder att ta på mig så jag vill stiga upp på morgonen. Men eftersom jag sen var tvungen att cykla hem i ösregn så ser jag fördjävlig ut i huvudet så det får ni inte se. Men ni får se mina nya fina kläder.


Idag så blev det en ny kjol...


leopardmönstrade leggings och...


två stycken tröjor, en Texas roadkill och en whiskey.


Woohoo!

Nu har jag köpt konsertbiljett till en konsert som jag och Frida ska gå på. Fan jag längtar, vi ska nämligen se The Ark, The Sounds och Amanda Jensen på Sofiero Slott. Det är en evighet sen jag såg The Sounds men nu får jag det snart igen. De andra bryr jag mig inte så mycket om, men det ska bli kul att se dem iallafall. The Ark är ju alltid väldigt underhållande och de jag har träffat i bandet har varit väldigt trevliga. Två av dem var dj:s på en konsert som jag och mamma var på när hon fyllde år. Jag fick dem att gå fram och säga grattis till henne och senare på kvällen spelade de Working 9 to 5 med Dolly Parton för henne. Det ska bli så kul att göra detta tillsammans med Frida. Sommaren är räddad.

 

Idag har jag klappat ett får.

Eftersom jag inte orkar med att sitta hemma själv hela kvällen så gick jag frivilligt med på att hjälpa min bror att flytta. Så de bar och jag tittade på och höll upp dörrar. Sen stack jag och min bror Jonny iväg på lite egna äventyr och hittade ett får. Den var jättesöt och väldigt nyfiken. Men nu har jag precis kommit hem igen och sitter och äter lite cornflakes. Det var meningen att vi skulle äta på McDonalds men då det bara var tre personer som jobbade så gick det uppenbarligen inte att få det man ville ha. Så då krävde jag att mina bröder skulle köra hem mig och gick därifrån. Jag lyckades även få ut pengarna till min hyra i hundralappar idag, blir kul att gå ner till hyresvärden med den tjocka högen med pengar. Femhundralappar är ju lite bättre när det kommer till större summor.




Min nya vän.


Sådär ja.

Efter en spontan tripp till IKEA tillsammans med pappa och bror så är allt lugnt igen. Fast det hade varit skönt om man slapp att vänta så förbannat länge. Jag vill veta nu och kunna planera därefter men icke, jag får helt enkelt vänta. Men en bra sak är att imorgon kommer lönen och då ska det köpas konsertbiljetter förhoppningsvis. Jag vägrar att bara jobba och sitta hemma hela sommaren. Här ska det fan gå på konsert och så många som möjligt.

Usch för allt.

Varför känns det som om mitt liv står still? Varje gång jag försöker göra något åt det känns det som det går bakåt istället för framåt. Varför ska allt ta så lång tid? Jag blir galen på det, jag vill att det ska hända något snart. Men nej allt ska stå still. Usch!

Glass, glass, glass.

Efter en natt med alldeles för lite sömn (men det var det värt) ska jag nu lägga mig i soffan med min Ben & Jerry's glass och kolla på film. Vet inte vilken film än, men det blir nog någon chick flick skulle jag tro. Kvittar nog egentligen för det finns en risk att jag kommer somna iallafall.


Fan jag shoppade iallafall!

Men bara helt nödvändiga saker. Som den här fina spaghettiburken till exempel





och en snygg BH med matchande strumpebandshållare. Det var väldigt nödvändigt, jag lovar.




Shopping i Växjö idag.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma och Gabriella ska komma och hämta upp mig så vi kan åka till Växjö. Vi ska shoppa lite... eller inte jag men de andra. Jag lovar jag ska inte shoppa, jag ska fixa med en försenad födelsedagspresent till mig själv istället. Men om jag råkar hitta något jag verkligen behöver så finns det ju en risk att jag måste köpa det. Om jag verkligen behöver det då alltså, som ett par skitsnygga skor eller en ny väska kanske. Ni vet såna nödvändiga saker, men annars så ska jag inte shoppa alls. Lovar.

Titta vad jag hittade.

Jag vill ha nu, nu, nu. Snälla ge mig min lön snart innan jag tråkar ihjäl.






Söndag.

Efter en söndagsmorgon med en behövlig sovmorgon och fattiga riddare till frukost så ska jag snart åka ut till pappa. Min bror ska fixa i sin nya lägenhet och jag, Peter och Gabriella ska hjälpa till. Sen kanske det även blir lite rabarberpaj med vaniljsås. Jag ska nog se till att det blir det iallafall för jag vill ha paj. Nam nam nam paj paj paj.


Min brors nya hem.

Grillkväll ute hos pappa...

i bilder.























Nu blir det sova. God natt och stay sick.

Lite lördags shopping.

Jag kan ha råkat åka in till stan med pappa och shoppat lite. Men det var pappas fel för han behövde in på Kappahl och köpa en ny tröja. Då skulle jag självklart hitta en skitsöt väska som jag var tvungen att ha. Sen kan jag ha råkat köpa ett linne inne på Gammalt och nött med, men den var billig bara 15kr.




Dagens i-landsproblem.

Jag vet inte vilka skor jag ska ha på mig.


Hittade denna bilden på Meat Loafs facebook.

Varför har de inte såna lappar i hissarna här?


Jag saknar den tiden.

Jag har precis kollat klart på Almost famous, en film om rockbandet Stillwater. William är 15 år gammal och har fått i uppdrag av tidningen Rolling stones att göra en intervju med bandet. Så han följer med på deras turné tillsammans med rockstjärnor och groupies. Jag älskar den filmen för den är otroligt bra, men den får mig att sakna tiden när jag var ung.
Vet ni om att jag var backstage med Hardcore Superstar för första gången när jag var 16 år gammal. Jag är ingen groupie och har aldrig försökt att vara det. Men rockstjärnor är facinerande och just de i HCSS är jätte trevliga. Så som 16-åring såg jag dem live för första gången och lyckades ta mig in backstage för att få deras autografer. När jag sen hade fyllt arton så var det var och varannan helg som det var dags för konsert med dem och backstage efteråt. De är riktigt roliga och det hände alltid något kul. Men det mest roliga är nog ändå att min mamma var med inne backstage. Jag och min mamma började gå på konserter tillsammans när jag var 13 år gammal. Då var det för att det var 18-årsgräns och jag fick inte komma in om inte hon var med. Men eftersom min mamma är väldigt bra och cool så fortsatte vi helt enkelt med det. Jag dricker ju inte alkohol heller så jag har aldrig haft det problemet att vara full inför en förälder. Det är nog en anledning annars att folk vill ha sina föräldrar så långt borta som möjligt under en utekväll. Men iallafall kom jag in backstage till HCSS så var mamma med. De kallar till och med henne för mamma vilket är lite roligt. Jag saknar det nu, det var roligt att vara inne backstage med ett rockband. Man kände sig lite mer speciell än de som stog i baren och inte fick komma in då.


Gissa vad jag ska ha till middag idag?

Jag börjar med en massa olika bär...



och sen tar jag lite smuldeg.



Vad blir det? Jo det blir blandade bär paj med vaniljsås till middag. Nam, nam, nam, paj, paj, paj.


Det åskar ute...

och jag var tvungen att cykla hem i regn igen. Jag och mamma gick lite på stan efter jobbet idag för det var så varmt och fint väder. Vi kollade i lite klädaffärer och jag hittade ett par skitsnygga solglasögon, så jag råkade köpa med dem hem.  Men självklart ska det börja regna ungefär 5 sekunder efter att jag köpt dem. Så jag fick cykla hem i regn och får använda mina fina solglasögon någon annan dag.


Jag tror sommaren börjar närma sig Småland.

För idag är det skit varmt och kvavt ute men ingen sol i sikte tyvärr. Men jag tackar inte nej till värmen, det är bättre än kallt och mulet. Så jag har spenderat denna varma dagen med att åka in till stan och hämta mitt sommarschema och handla mat. Sen direkt när jag kom hem satte jag på mitt ett par shorts och gick ner till bryggan för att bara ta det lugnt. Det är så fint där nere vid ån och jag lyckades få ett fint somrigt kort på mig. Eller vad säger ni? Ser det inte somrigt ut?


Min längd verkar vara intressant.

Jag fick precis ett gästboksinlägg på Helgon från två karlar som slog vad om min längd. Så nu finns det en lycklig karl som är 1000kr rikare tack vare att jag inte är längre än vad jag är. Jag tyckte att eftersom jag helt plötsligt inte växte 5cm så kunde jag få lite av vinstpengarna. Så han gick med på att jag skulle få 20% eller så skulle han köpa blommor till mig. Jag tyckte att båda alternativen lät bra så jag får väl vänta och se vad jag får av han. Spännande detta.


Personalmöte.

Nu är jag precis hemkommen från ett personalmöte och fika med mamma. Det var jättefint väder och nästan 20 grader varmt här innan så jag klädde mig för det. Men det kunde det ju inte fortsätta att vara utan jag fick cykla hem i regn. Men jag lyckades iallafall att ta mig hem mellan skurarna så jag blev inte så blöt.

 
Så idag blev det skinntights, min nya fina RHPS-tröja och skor med 12cm klack.
Det är så kul att ha hög klack på jobbet för de blir alltid så chockade över det.

Men nu blir det soffan, varm choklad, popcorn och Gossip Girl.

Usch vad jag är trött.

Efter en lång födelsedag och extra jobbande idag så är jag trött. Så hela eftermiddagen och kvällen har jag spenderat i soffan och tittat på Gossip Girl säsong 2. Kommer nog spendera morgondagen ungefär likadant, jag har bara ett personalmöte inplanerat.


Min födelsedag idag.

Den har firats ute hos pappa med familj, vänner, tårta, hamburgare och presenter så klart. Det har varit en trevlig dag förutom att man inte bör lägga ner en massa tid på tårtan om Therese är bjuden.

  
Min fina hembakade tårta och tårtan efter att Therese välte hela fatet
så tårtan hamnade uppochner på bordet.

 
Pappas presenter till mig. En Meat Loaf LP-skiva och en ring.

  
En RHPS-tröja som jag fick av Peter och Gabriella och I'm with the band
en bok jag fick av Jonny.

  
Lite Hello Kitty saker jag fick av Therese, hon tycker väl att jag behöver
lite söta saker.


Sen fick jag även The bat strikes back som är en cd-skiva gjord av en Meat Loaf
imitatör vid namn Dean Torkington. Min bror hittade en video med honom på internet
och mailade till honom och sa att jag fyllde år. Så han skickade faktiskt skivan
till mig gratis. Så tack så mycket Jim och Dean Torkington för presenten.


Så här såg jag ut idag med min nya tröja,
nitkjol och mc-boots.

Födelsedagsbarn!

Ja idag fyller jag år, så jag firar med att dricka tea just nu. Jamie fyller år, Jamie fyller år, Jamie fyller år. Titta själva.



Usch vad gammal jag blir. Tur ingen tror att jag är så gammal. Det hade ju varit jobbigt, att vara 25 och trovärdig som det.

Min nya tröja.

Nu är min nya tröja som jag köpte för 10kr färdig fixad. Måste säga att jag tycker det blev väldigt snyggt och det är ju huvudsaken då den är min.


Ofixad tröja.


Fixad tröja på mig.


Erkänn den blev snygg?

Jamie har bakat tårta.

Japp nu är tårtan bakad så imorgon blir det bara att dekorera och äta den. Vet ni vad? Jag hittade inget kul på auktionen alls. Men pappa ropade in en massa onödigt, men inget till mig. Men jag hittade en t-shirt på gammalt och nött som jag ska fixa lite med. Den kostade bara 10kr men var precis så som jag ville ha den, grön och med fin urringning. Nu ska jag bara sy och fixa lite och sen kommer den bli skitsnygg och cool. Jag hittade även min fina gula Karolinoverall ute hos pappa. Fan vad den bringar fram minnen, jag var bara tvungen att prova den lite.




Varför regnar det?

Jag och pappa ska ju på auktion idag och handla upp alla våra pengar, då får det ju inte regna. Mitt hår blir ju blött och helt förstört då. Dumma värld. Men men tiden börjar bli mycket så jag kanske skulle dricka upp mitt tea ur min nya fina mugg.


Ballongdjur.

Nu är jag hemma igen efter en kväll med god mat, ballongdjur och födelsedagspresenter. Jag fick en påse med ballonger av min bror så det roade vi oss med hela kvällen sen. Tänk att man kan ha så kul med lite gummi.


Mitt ena djur som jag gjorde.


Ja alla kan inte vara lika duktig som mig på att skapa djur. Det blev
ett par ögon för min bror.


Det blev en del djur tillsist och alla bor hemma hos min mamma nu.


Men jag fick lite rediga presenter också, som en bok med alla noter till
Bat out of hell skivan.


En skitsnygg Meat Loaf mugg som jag kommer dricka mycket tea ur.


Den andra säsongen av Gossip Girl.
Sen på söndag så blir det ännu mera firande men då hemma hos pappa.
Självklart blir det mer presenter till mig då med.

Hemma hos mamma nu.

Snart ska jag börja fixa till mig för snart kommer mina bröder och då blir det firande av mig. Mamma ska göra danska munkar som jag alltid vill ha på min födelsedag och sen blir det daimtårta. Jag kommer nog även få en present. Det ligger en som det står Jamie på bredvid datorn så jag tror den kan vara till mig. Jag är inte riktigt säker, men jag tror nog den är till mig.

Parksommar.

Woohoo jag hittade en konsert. Vet ni om att Crashdiet och Bullet ska ut på en gemensam turné i sommar? De kommer då att spela på Sundspärlan i Helsingborg och jag kommer definitivt att vara där. Har velat se Crashdiet hur länge som helst men inte haft chansen. Bullet är ju Bullet så de kan man se hur många gånger som helst för de är helt underbara. Men problemet är att det inte är förrän den sjunde augusti och det är en hel evighet tills dess. Men, men jag får väl stå ut. Då har jag iallafall något att drömma om när jag står och slavar på jobbet hela sommaren.




Ska nog börja drömma redan nu tror jag.

Jag vill gå på konsert.

Men självklart ska jag jobba när det väl händer något kul i närheten av denna staden. Men jag vill, jag vill. Fast denna helgen har jag inte tid med det. För imorgon blir det jobba och sen hem till mamma för att fira min födelsedag med henne och bröderna. Lördag blir det loppis, auktion och bakande av tårta. På söndag som är den stora dagen blir det ätande av min egen bakade jordgubbstårta ute hos pappa med familj och vänner. Så konsert eller fest hinns inte med, vet inte riktigt hur sömn ska hinnas med heller. Men får väl sova nästa vecka annars.

Är det bara jag?

Är det bara jag som blir ledsen när jag har klippt mig? Verkligen jagvillgråtaögonenurmig-ledsen? Jag är nöjd med min nya frisyr, den är skitsnygg och jag passar i den. Men ändå måste jag gråta över det håret som jag klippte bort. Om någon dag så kommer jag ha vant mig och vara hur nöjd som helst. Men fram till dess kommer alla i min närhet får stå ut med att jag gnäller över mitt bortklippna hår.
Men jag "tröst"shoppade lite innan idag och det var det jag tänkte blogga om. Jag hittade en helt underbart fin ljuslykta som fick följa med mig hem. Kolla bara vad fin.




Nu har jag klippt mig.

Den jävla frisören klippte av 3 cm på längden, men det behövdes nog då. Men usch jag höll på att börja gråta när hon klippte av flera dm av mitt överhår. Men hon var bra och förklarade hela tiden vad det var hon gjorde så man kände sig lugn. Mitt hår är jättesnyggt nu och mer uppklippt så man får lite volym på det. Innan hängde det ju bara och det passar inte riktigt till mitt smala ansikte. Men det känns jätte konstigt och kort som satan. Men det är bara 3 cm och det växer ut snart igen.


Håret innan.




Håret efter.

Fan vad fint det är.

När jag bytte arbetsplats så var jag tvungen att städa ur mitt gamla skåp. Men eftersom jag inte var där just då så gjorde mamma det åt mig. Mamma fick då ta hand om mina fina bilder som fanns på dörren. Så nu ser mammas skåp ut såhär:



Snyggt va? Det är bilder på mig med Meat Loaf. Konsertbilder på The Cramps.
Hardcore Superstar och Bullet.

Det är väl passande för en 53-årig kvinna? Hon har ju lätt det snyggaste skåpet iallafall.


Vet ni om att jag fyller år snart?

Jag är en sån person som älskar att fylla år och få presenter så jag ser jätte mycket fram emot det. På söndag är den stora dagen och då jävlar ska det firas. Men jag ska tjuvstarta lite med att unna mig en tripp till frisören imorgon. Ska testa ett nytt ställe som heter L.A.P & co som ligger här i Ljungby och jag hoppas på att de är bra. Så länge de inte klipper av mitt långa hår så är det lugnt alltså. Men det ska bli lite uppklippt i överhåret och sen någon snygg snelugg till det om jag får bestämma. Fan ta dem om de klipper mer på längden än 1 cm.


Tänk om man hade haft detta håret helt naturligt.
Det hade varit perfekt.

Åka taxi?

Hade det funnits såna här snygga taxibilar i Ljungby hade jag åkt det varje dag. Jag hade blivit ruinerad på det, men jag hade gjort det iallafall.


Jag tycker om att det står One hell of an album under titeln.

Titta vad fint.

Jag var tvungen att ta en bild på min fina utsikt. Ser ni vad grönt och fint det är och solen skiner. Sen när det blir mörkt ute så börjar det att lysa inne i växthuset vilket är väldigt vackert på kvällen.


Jamie har en ny header på sin blogg.

Ser ni? Ser ni? Ser ni? Jag har en ny header. Fin va? Har haft fullt upp hela dagen med att ta bilder och fixa i Photoshop. Men jag bytte bara ut bilden på mig, jag tycker om skivorna och pinsen så behöll dem. Men här får ni lite mer bilder som jag har tagit idag. Bara för att jag tycker ni ska titta på mitt jättelånga hår och min mage.





Äntligen har jag jobbat klart...

och är hemma i min egna lägenhet igen. Är bara ett problem, hyresvärden har stängt av värmen och eftersom ingen har varit här på hela helgen så är det svinkallt. Jag vill ha värme när jag är trött, inte kyla jag blir sur då. Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och inte stiga upp förrän jag ska lägga mig i sängen.

The Mighty.

Jag var så trött när jag kom hem till mamma igår att jag gick och la mig direkt och somnade i en timme. Sen bäddade jag ner mig i soffan och kollade på The Mighty och fy vad jag grät. Den är riktigt bra och sorglig, så fin. Sen blir det ju plus i kanten för att Meat Loaf har en mindre roll i den. En långhårig Meat Loaf. Så vill ni se det och gråta lite kolla på The Mighty.


Det regnar och regnar.

Det enda positiva med att regnet öser ner är att det hade varit tusen gånger jobbigare att jobba om det hade varit strålande solsken. Nu gör det inget att man måste sitta här på jobbet och ha lite tråkigt, jag tjänar ju pengar på det. Nu har det ju även gått 2,5h så bara 6h kvar att vara här. Sen blir det hem till mamma och kolla på film med Meat Loaf nerbäddad i soffan. Jag längtar, så bara 6h kvar och sen traska hem i ösregnet.

Just det ja...

jag råkade shoppa lite medan jag väntade på att pappa skulle komma in till stan. Det blev två snygga trosor och några "nit-ringar" inne på Lindex.





Jamie har fått paket!

Ett fint paket med mina vinster från Crucified Barbara tävlingen jag var med i. Woohoo!



Vet ni om att min pappa är bäst? Han ringde till mig bara för att höra om det var fult väder inne i Ljungby med. För om det var det så kunde han ju komma in och köra hem mig. Han behövde inte in till stan men kunde köra in iallafall så jag skulle slippa cykla. Jag är väldigt tacksam för det för jag hade nog börjat att gråta efter 5 minuter i denna motvinden. Men nu är jag glad istället och det behövs för jag ska jobba hela helgen. Så har bosatt mig inne hos mamma tills på söndag, pappa körde först hem mig och sen körde han in mig till mamma när jag packat klart. Ja, jag vet jag är en bortskämd snorunge ibland men han erbjöd ju sig att köra 3 mil in till stan bara för att köra hem mig. Då kan jag ju inte tacka nej? Nä just det.

Gissa vad mina fötter luktar?

De luktar mjölk. För mitt precis öppnade mjölkpaket bestämde sig för att hoppa ur min hand och landa på mitt nyskurade golv. Gissa hur glad jag är över detta? Dumma värld. Dumma motvind som gjorde att jag fick gå stora delar av vägen hem. Gå i mina nya skor med kilklack som skaver. I byxor som är för små och obekväma. Dumma värld. Plus att jag vill inte jobba i helgen, det är tråkigt att jobba helt själv utan sällskap en hel jävla helg.

Nu ska jag dricka min varma choklad och skita i allt. Så det så! Sen ska jag duscha för jag tycker inte om att ha smutsiga fötter.

Dagens komplimang...

fick jag idag när jag fyllde på potatisen som höll på att ta slut.

Lärare med träskor: Du såg precis vad som behövdes, tack så mycket frun...eller fröken. Förlåt jag såg fel, förlåt fröken.

Han såg lite skamsen ut när jag tittade surt på honom.

Nu är mina skor sorterade.

Vill ni se? Klart ni vill. Vem vill inte se på skor liksom?










Mitt vardagsrum.

Flyttade runt lite på mina möbler innan när jag städade här och tänkte bara visa er hur det blev. Jag kan ändå inte göra någon mer nu för jag väntar på att mina golv ska torka. Sen så är det bara sovrummet kvar och sen sortering av alla mina skor. Det kommer nog ta ett tag innan jag blir nöjd och hittar bra platser för dem.




Jag städar och städar.

Så har egentligen inte tid med er, men tar en liten förbjuden paus. Men TV-rummet är klart nu iallafall så bara resten av lägenheten kvar. Woohoo vad skoj! Nä dags att sätta igång igen, min tvätt är nog klar och väntar på mig i källaren. Sen ska hallen städas och en halv miljon skor ska sättas på rätt plats.


Chick lit.

Jag satte precis på mig min skinnjacka och mina snygga gummistövlar och traskade ner till Bokbussen. Där hände det grejer kan jag lova. Det regnade in på alla böcker, lite kul att se men synd om böckerna. Så de hade fullt upp med att placera ut spannar och torka böcker. Så det var lite tur att det bara var jag och en till och lånade böcker idag. Men nu har jag gått in igen och med mig har jag På andra sidan Venus. Den var rosa så jag antog att den måste vara bra. Så nu blir det soffan resten av kvällen för att ta reda på om den är bra och rosa, eller bara rosa.

Bloggmaskerad.

Dagens tema är häxa. Så vad tycker ni? Får jag godkänt?

 

Glöm inte bort att tänka ut en filmkaraktär ni vill se mig som i bloggmaskeraden nästa vecka. Bara att skriva en kommentar om ni kommer på någon rolig idé. 

Jaha gott folk...

nu är det tisdag och då är det åter igen dags för bloggmaskerad. Woohoo! Jag har ett tema som jag ska göra idag men behöver nya teman till nästa vecka. Funderar lite på att ge er ett tema som ni kan ge mig förslag från. T.ex ni ska ge mig förslag utifrån film-tema, sago-tema eller kanske musik-tema?
Vad säger ni? Ska vi köra på film-tema nästa vecka? Finns det någon filmkaraktär ni vill se mig som? Tänk nu människor, tänk!

Shoppat i Halmstad idag.

Jag kan ha råkat att köpa nya skor igen. Tre par nya skor närmare bestämt. Men jag behövde dem, jag lovar. Titta bara vad fina de är.






Mitt häxhus.

Hemma hos min pappa finns det ett litet hus som kallas för häxhuset. Det var där jag busade runt (läs: tjuvrökte) som tonåring tillsammans med mina kompisar. Men då stormen Gudrun var så blåste det ner två stora granar precis för ingången. Så man har inte kunnat komma in där sen dess. Men nu är granarna borttagna och jag kunde komma in igen. Lite kul att få se mitt gamla häxhus igen. Passade på att ta lite foton också, för snart ska det rivas sorgligt nog.








Ni får en bild på häxan själv också som jag tog innan idag. Jag har 
förstärkt färgerna i photoshop.

Åhh vad ska jag göra nu då?

Jag hade precis tänkt att jag skulle ta en skogspromenad och ta lite foton. Men när jag håller på att plocka ihop mina saker märker jag att mobilen är död. En död mobil betyder ingen kamera och inga foton. Så nu får jag sitta här i två-tre timmar medan den laddar. Har ingen aning om vad fan jag ska hitta på under tiden. Jag vill ju ut i skogen nu. Dumma värld.

Hillman hela dagen.

Jag har spenderat dagen i min soffa tittandes på mina Hillman-filmer. För er som inte vet så är Hillman-filmerna gamla svenska deckare regisserade av Arne Mattsson. De är några av mina favorit filmer och har alltid varit. Kommer inte ens ihåg första gången jag såg en Hillman-film, men jag var inte gammal. Så idag blev det Vita frun och Ryttare i blått som blev tittade på. Det finns totalt 5 stycken filmer, de andra tre är Svarta damen, Gula bilen och Mannekäng i rött.

 

Visste ni att...

nästan varje dag som jag är ledig så äter jag fattiga riddare till frukost? Fattiga riddare med en massa socker och kanel på. Vet inte riktigt hur jag fick denna vanan, men det är ju skitgott så jag fortsätter med det. Så idag blev det två fattiga riddare och citrondricka. Citrondricka i martiniglas, det är ju ändå helg så varför inte.




RSS 2.0