Bohojamie

Har gjort en ny blogg så följ mig gärna på den istället. Ni hittar den på BOHOJAMIE
 
 

Övertid idag med.

Har fått jobba över varje dag denna veckan men klagar inte på lite mer pengar. Idag har jag med varit trött men har haft lite mer ork än igår. Så har tvättat lite av mitt tvättberg, lagat kvällsmat och matlåda både till imorgon och fredag. Så har kunnat slappa i soffan ett tag nu. Tog även en lång skön dusch innan och tvättade mitt hår som jag inte hann med igår. Så är redo för att sova snart. 
 

Var tog min energi vägen?

Hade världens energi igår och kunde jobba över och handla och städa här hemma. Idag är jag tröttare än tröttast och orkar knappt fixa matlåda. Men nu är snart maten klar och sen blir det bara en snabb dusch. Så hoppas jag att jag har lite mer energi imorgon igen.  Har hela hallen full med tvättkorgar som måste tömmas och tvättas. Jag vill verkligen bli av med all tvätt så ja slipper det. Så snälla ge mig lite energi imorgon. 
 

Snart ny vecka.

Söndag och jag är trött som fan. Har varit en lång helg med en massa roligt men jobbigt. Igår var det en massa shopping i Ullared vilket tar på krafterna. Men vi hade inga köer alls vilket var skönt. Orka stå i kö med ont i hela kroppen. Så nu har jag köpt de flesta julklapparna och även lite fint till mig. Men faktiskt bara saker jag behövde. Imorgon är det jobb igen så ska alldeles strax gå och lägga mig. Hoppas jag får sova bra i natt.
 

Julfest med jobbet.

Hade en riktigt rolig kväll igår på jobbets julfest med rocktema. Var kul att folk hade klätt ut sig och verkligen försökt. Jag hade hela armarna fulla med fake tatueringar så var snygg som fan. Kvällen var verkligen riktigt rolig men usch vad jag har ont idag. Ska nog inte headbanga så mycket. Så blir en intressant dag idag när jag och mamma ska till ullared. Men har kudde och filt med mig så kommer nog sova gott i bilen.
 
Lite bilder från igår.
 

RSS 2.0