Wild wategos motel.

Fick hem lite nya fina kläder från Spell and the gypsy idag och blev så glad. Så fick hem en fin tröja och en bralette. Så kommer leva i denna tröjan ett tag nu för den är så mjuk och skön. Nu väntar jag bara på min nya klänning med.
 
 

Slö dag.

Har lov på jobbet så är inte så många barn som äter så har haft det väldigt lugnt och skönt idag. Nästan lite för lugnt ibland. Men efter jobbet var jag och simmade och tränade riktigt bra. Så nu har jag bara kunnat slappa hela kvällen med en bra bok. Ska bara trycka i mig lite mat nu och sen blir det nog att lägga sig i sängen och fortsätta läsa. Det är ju så spännande med deckare.
 

Loppis på en måndag.

Pappa tipsade mig om att en loppis jag inte varit på var öppen idag. Så jag kidnappade med mig Lina och drog dit. Letar ju efter glastallrikar och hade sån tur att jag hittade precis vad jag letade efter i en av färgerna jag ville ha. Så nu är jag nöjd som fan och kan sluta leta. Blir att laga lite mat nu och testa min fina servis. Åhh så glad jag blir. 
 
 

Kaktus.

Har spenderat dagen i soffan med att läsa deckare så var tvungen att ta en paus och ut och röra på mig. Jag blev så sugen på frukt så stack in till stan för att handla lite. Så nu har jag en massa god frukt att äta och en ny fin kaktus. Kunde verkligen inte låta bli att köpa kaktusen och hade en ny fin kruka som stog tom. Var dock nära att kaktusen hamnade i huvudet på en unge. När jag skulle gå ut ur affären var det en hel familj som skulle gå in. En av ungarna var väldigt ouppfostrad och hoppade nästan på mig så jag fick hoppa åt sidan för att inte krocka med honom. Han hade fan förtjänat att få en kaktus i ansiktet. Man såg fan på honom att han gjorde det bara för att jävlas. Mamman såg det med och tyckte inte om det. Skyll inte på mig om era ouppfostrade ungar får en kaktus i ansiktet sen bara.
 
 

Skönt med sovmorgon.

Sov länge som fan idag och det var så skönt. Somnade I soffan igår kväll så inget blev gjort. Så började dagen med en lång skön dusch och den frukost framför tv:n. Blir en lugn dag idag tror jag, söndagar är till för att slappa på. 
 
 

Flare pants and crop top.

 

Liten loppisrunda.

Har precis kommit ut till pappa efter en loppisrunda på en loppis längst vägen. Letar ju efter tallrikar i färgat glas och nu hittade jag fina assetter i grönt. Så nu har jag blåa skålar och gröna assetter. Ni behöver jag bara stora tallrikar med. Men det dyker nog upp någon gång. Hittade även ett fint armband och en liten snäcka. Men nu sitter jag ute hos pappa tillsammans med min bror. Ska ta och fika lite var det tänkt.
 
 

Fina lilla kaktus.

Har storhandlat efter jobbet och kändes som att halva Småland var och handlade de med. Fy fan vad mycket folk och bilar det var överallt. Sen hjälpte det ju inte att jag skulle in i en jävla massa affärer med för att köpa allt som tagit slut. Men nu är det gjort och jag fick med mig lite fint hem med. Var på Maxi och köpte en ny fin kaktus. Såg dem igår och blev helt kär och hade en ny kruka som stog tom hemma. Så nu fick jag användning för den med. Så har precis fixat med den och fått det fint. Jag somnade så fort jag kom hem idag för jag var så förbannat trött efter en natt utan sömn. Jag hade tänkt att vara duktig och städa och fixa men ja jag sov bort tiden iallafall. Så jag ska mest bara fixa lite mat nu och så får jag städa och fixa imorgon istället. Är ju långledig så ska nog hinna med det iallafall.
 
 

Äntligen lite simning.

Har spenderat eftermiddagen med mamma och fixat lite ärenden. Sen åkte jag hem och fick lite dåliga besked så stack och simmade 500 meter i ren frustration. Men det kändes skönt efter när jag hade kört slut på mig helt. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Är helt slut i kroppen så blir att sova rätt snart. 
 

Fika med mamma.

Stack hem och vilade efter jobbet för jag var helt slut. Fullmånen jävlas fortfarande med mig. Men sen kände jag mig lite ensam så stack in till mamma för att handla lite med henne och sen fika. Så jag kom precis hem och ska hoppa in i duschen nu innan Badhotellet börjar. Var även på biblioteket och lånade lite böcker. Så får se om jag är duktig och börjar läsa lite igen.
 

Jag är så förbannat trött.

Det är snart fullmåne så får inte sova redigt på nätterna nu. Så jag är så förbannat trött och seg nu. Ligger nerbäddad i soffan och orkar inte stiga upp igen. Borde börja på med maten men jag är så seg att jag knappt orkar röra på mig. Hoppas verkligen jag får sova bättre i natt.
 

Lat söndag.

Spenderar söndagen i soffan och kollar på dålig tv. Man kan ha det roligare men kan även ha det väldigt mycket sämre med. Har fixat lite här hemma och ska nog ut på en promenad i solen sen för att få lite frisk luft. Kan inte ligga här och lata mig hela dagen. 
 

Hippielook.

Körde hela hippiekitet idag på loppisrundan med min nya fina Spell tröja, flare pants, Penny Lane kappa och mina stora vintage solglasögon.  Så tvingade min bror att fota mig lite. Blev inte så bra men man kan se min fina outfit iallafall. Körde på mina stora solglasögon för att dölja ringarna under ögonen efter gårdagens festligheter. Fan börjar jag bli för gammal för konsert?
 
 
 

The Baboon show!

Fy fan vad bra konserten var igår och usch vad trött och seg jag är idag. Fick lite smällar av hoppande publik så har ont lite här och var. Men hade en riktigt bra kväll men mamma då vi först åt på restaurang och sen då konserten. Det gick bra att köra också så känns extra bra att har klarat det med. Finns så mycket jag inte gjort än när det gäller bilkörningen så känns gött när jag klarar något nytt helt galant. 
Idag har jag mest sovit och tagit det lugnt. Men var på en liten loppisrunda med familjen och sen en fika med dem. Så har kommit ut lite och sett folk iallafall.
 
 

Folk town tee

Åhh hade sån tur idag för Spells nya Folk town tröja släpptes och sålde slut direkt. Jag lyckades klicka hem den sista innan de sålde slut. Så jag hoppas verkligen att den passar nu. Fick ta en extra small och det kan bli tight med mina bröst men en sån tröja brukar vara rätt töjbar. Så jag är så jävla nöjd. Imorgon ska jag och pappa på shoppingrunda för det funkar inte att trycka i sig i alldeles för små byxor längre. Min rumpa har ju för fan blivit stor helt plötsligt. Så behöver ett par nya byxor som jag kan ha på konserten imorgon. 
 
 

Born free.

Har haft personalmöte idag så kom hem rätt sent. Men det har varit en bra dag så det gör inget. Märkte i morse att jag hade tappat bort min halsduk men kom fram till att det måste finnas uppe på City gross så ringde dit och de hade den där. Så var och hämtade den efter jobbet och jag blev så glad. Hatar när saker försvinner och jag använder min halsduk varje dag så blev riktigt ledsen när den var borta. Men nu är jag glad så det är skönt. Passade på att fota dagens snygga outfit med när jag ändå var i farten och inte hade hunnit fastna i soffan.
 
 

Photoshoot.

Kom på att jag brukade vara rätt grym med kameran så blev att damma av den idag. Har saknat att fota men det är ju så tråkigt på vintern när det är så förbannat mörkt ute. Men nu sken solen in genom fönstret och det var riktigt fint ljus. Så då passade jag på att ta lite bilder på mig. Inget avancerat men de blev snyggt ändå.
Annars så har dagen varit bra, jobb och slit och sen lite second hand shopping och fika med pappa. Nu blir det lite yoga och sen laga mat och ta det lugnt resten av kvällen.
 
 

Måndag hela dagen.

Har jobbat och slitit hela dagen men det har gått bra som fan. Alla är tillbaka på jobbet efter sjukdomar vilket är riktigt skönt. Men lyckades ändå få lite huvudvärk i slutet men har vilat bort den nu. Ska nog träna lite yoga och sen bara ta det lugnt. Tappade lusten lite nu men hoppas jag får tillbaka den igen.
 
 

Yoga tone.

Det var ett tag sen jag körde yoga nu vilket är synd för det är förbannat bra träning. Så väldigt skönt att köra ett pass idag. Jag körde lite yoga tone för att tona musklerna och det var väldigt skönt. Måste komma igång med det igen men har blivit mer fokus på simningen nu. Men känner inte riktigt att simningen tar där jag vill att det ska ta. Har redan fina ben och armar så blir mer fokus på mage och rumpa nu tror jag. Min mage är faktiskt lite plufsig så ska platta till den lite och då är yoga perfekt. Så förhoppningsvis kan jag få in det i rutinerna med. Men man får ju sån jävla träningsvärk av det men det får det väl vara värt. 
 
 

Loppislördag.

Har varit på loppisrunda idag helt själv. Då kunde jag gå i egen takt och det var så skönt. Har varit på jakt efter tallrikar i färgat glas och hittade lite fina blåa skålar idag. Hon skulle även kolla upp om hon hade stora tallrikar för hon hade för sig att hon sett det. Så kanske får det till nästa helg. Sen var jag ute hos pappa med lite mat för han är fortfarande sjuk. Så då hittade jag en snygg tillbringare att sno med mig hem. Så har haft en lugn och skön dag. 
 
 

All ork försvann.

Tänkte vara duktig och träna och fixa en massa här hemma efter jobbet idag men verkligen all ork försvann. Nu ligger jag nerbäddad i soffan trött, ledsen och hungrig. Måste äta något men har ingen ork eller lust att fixa något. Har fått jobba som en idiot hela veckan för folk varit sjuka så inte så konstigt att jag är trött nu. Så förhoppningsvis mår jag bättre och slutar vara ledsen imorgon. 
Ni får en bild jag tog i morse. Då var jag gladare iallafall.
 
 

Usch vad trött jag är.

Har varit en lång dag idag och nu är jag helt slut. Men jobbet har gått bra och efter jobbet blev det att handla med mamma. Så har hängt med henne hela eftermiddagen nu. Min bror kom in med barnen med så blev en fika med dem hemma hos mamma. Men nu är jag hemma hos mitt och ska fixa lite mat så jag bara kan slappa sen. Får bli en tidig kväll idag.
 
En detaljbild av dagen outfit.

Jobb, fika, träning.

Jag är helt slut nu. Det har varit så jävla mycket på jobbet idag och känns som jag har jobbat i två veckor i sträck. Men det gick bra ändå och efter jobbet blev det en snabbfika med min karl och lite vänner innan jag stack och simmade. Så skönt att få ut och träffa lite folk och pussa på min karl lite även om det bara blev en snabbis. Sen stack jag och simmade igen och det var så skönt. Jag hade hela simdelen helt för mig själv och kunde simma hur jag ville utan att störa någon. Brukar gå på relaxsimmet på onsdagar annars men detta var väldigt mycket bättre än att trängas med 30 andra på kvällen. Hela halva bassängen helt själv är helt perfekt. Så dagen har varit väldigt bra men tröttsam. Men det är skön trötthet och lite träningsvärk på det vilket gör att jag kommer somna gott i natt.
 
 

Träning

Stack och simmade direkt efter jobbet idag faktiskt och det var så skönt. Var hemma vid fyra och kunde bara ta det lugnt. Är smidigt som fan att ha det gjort så kan jag bara ta det lugnt med gott samvete och behöver inte stressa med mat och att fixa. När jag simmar på relaxsimmet så blir man så bunden vid de tiderna. Sen är det så förbannat mycket folk som simmar då. Nu var vi bara två på varje bana och det är helt perfekt. 
När jag kom hem hade jag en bikini som väntade på mig och så var den alldeles för liten. Nederdelen satt inte smickrande alls så blir att skicka tillbaka. Synd för den var väldigt fin. Men fick lite nya snygga linnen som passade bra iallafall.
 
 

Jävla snö.

Det tog mer än tre gånger så lång tid att ta sig in till jobbet i morse än vad det brukar på grund av den förbannade snön. När man sen lyckas ta sig in till jobbet har de plogat för infarten till parkeringen så jag fick köra över en rabatt för att ta mig in. Men jag kom till jobbet iallafall. Sen lyckades jag få jätteont i magen så hela dagen har varit jobbig. Så efter jobbet blev det att ta det lugnt. Jag bara handlade och sen åkte hem för att vila. Så har bara varit hemma och fixat idag och struntade i att simma. Tänkte ta det efter jobbet imorgon istället. Men nu blir det att lägga sig så jag orkar med morgondagen.
 

Snart är helgen slut.

Har spenderat helgen i min karls armar och kollat på dåliga filmer och ännu sämre uppföljare. Kolla inte på Wrong turn och kolla verkligen inte på Wrong turn 1-6 på en helg. Kommer drömma om inavlade hillbillys i flera veckor nu. Men har haft en bra helg med min karl och hade gärna sett att helgen varade lite längre. Hade gärna stannat kvar hemma hos honom istället för att sladda hem i snöstormen. Usch vad hemskt det var! Har inte kört i så mycket snö och halka innan så det var läskigt som fan. Men tog det lugnt och kom hem utan problem. Men hoppas verkligen att det är plogat till imorgon. 
 

Lite fredagsträning.

Har precis kommit hem från simhallen och har bäddat ner mig i soffan. Är så härligt seg och trött i kroppen nu. Så ska fixa lite att äta och sen somna i soffan tror jag. Har varit duktig denna veckan och simmar tre gånger och det är så skönt. Längtar som fan efter det när jag inte varit där på någon dag. Känns riktigt skönt att vara igång med träningen igen. Var ju lite dålig med det i höstas men hade så mycket med nytt jobb och att ta körkortet så hade inte orkat med det med. 
På tal om att simma. Har ju beställt en bikini men de har skickat fel till mig hela tiden. Jag ringer och de ska fixa och skicka en ny och verkligen se till att jag får rätt. Idag fick jag hem fel bikini för tredje gången.. Blev så jävla förbannad och skällde ut dem. Gör de fel nu igen vet jag inte vad fan jag gör. 
 
 

Live to ride.

Tog på mig min mysigaste Spell and the gypsy tröja och myste ner mig i soffan. Har varit en mindre på jobbet idag så är helt slut nu. Dagen gick bra men det tog på krafterna. Sen har jag haft träningsvärk som fan med så dethar ju inte gjort saken bättre. Men det är skön smärta men blir lite extra trött i kroppen av det. Så en kväll i soffan är precis vad jag behöver. Ska bara fixa lite mat sen och diska men resten skiter jag i,
 
 

Så skönt att simma.

Det första jag tänkte när jag vaknade idag var att äntligen är det onsdag och jag kan simma igen. Men först var jag tvungen att jobba och det var inte lika roligt. Men det var en okej dag på jobbet och jag fick jobba över lite. Så lite extra pengar i kassan är alltid bra. Nu väntar jag på att maten ska bli klar för jag är riktigt hungrig. Det tar på krafterna att simma. Försöker ta ut mig så mycket jag kan varje gång jag simmar och det ger resultat. Åhh det är så roligt.
 
 

Seg och trött.

Har lite träningsvärk efter simningen igår så är så seg i kroppen nu. Det är skön seghet men tillsammans med tröttheten är det inte så roligt. Men ska bara kolla klart på badhotellet och sen sova. Känns som jag skulle kunna sova i en vecka nu. Åhh ge mig vår och sol och värme så jag slutar vara såhär trött.
 

RSS 2.0