Jobbat klart för denna helgen.

Så nu ska jag bara jobba imorgon med och sen är jag ledig på tisdag. Jag tänkte skippa att vila efter jobbet idag då jag alltid somnar och sover i tre timmar. Så nu sitter jag här och är trött och har ont i ryggen som fan. Men det ska fan gå. Jag har precis stoppat i en maskin tvätt och varit ute och snott lite rabarber i trädgården. Så ikväll blir det rabarberpaj till middag. Sen ska jag jävlas med dem på jobbet och ha det som lunch imorgon med. De blir alltid galna när jag äter efterrätt till lunch. Men nu blir det nog att ta det lite lugnt framför tv:n och vila ryggen lite. 
 

Ghost live på Bråvalla del 2.

 

Ghost live på Bråvalla del 1.

Jag fick se Ghost och helvete vad bra de var. Jag har inte hört dem innan utan bara hört talas om dem. Det är något med deras musik som är tilltalande. Jag älskar bilderna jag fick på dem. De är inte så illa för att vara den första konserten jag fotat med nya kameran. Jag älskar min nya kamera!
 
 

Jobbar

Ska fixa med lite foton från Ghostkonserten sen när jag kommer hem för jag orkade inte igår. Men ni får en bild på mina favorit boots som nog inte var glada på mig efter en hel dag i leran. Men jag har tvättat av dem och ska smörja in dem sen så då blir de nog som nya igen. Jag hoppas fan de blir som nya igen för mina favoriter ska hålla i flera år till.
 
 

Lite shopping!

Kunde inte låta bli att shoppa lite från Spell and the gypsy idag när jag vaknat. Det är lite tröstshopping för att jag missade Airbourne igår. Så nu får jag lite fint ifrån Australien iallafall. Det blev en snygg mockaväst med fransar och ett par Barbarella shorts i leopardmönster. Hoppas flyg/båt/tåg/buss/lasbilen går snabbt. 
 
 

Hemma ifrån Bråvalla.

Då natten spenderades sittandes på ett stengolv på stationshuset så lockade sängen mest när jag kom hem. Så nu är jag lite utvilad iallafall, men jag är helt stel i hela kroppen och har ont överallt. Jag ska lägga in bilderna jag tog sen men det blev bara från två konserter och en del av dem är nog rätt dåliga. Jag ville inte ta fram kameran när det ösregnade och sen var det svårt som fan att fota när man stog och trängdes med en massa människor. Men först är det är stort glas tea som ska drickas så jag blir som människa igen. 
 

Idag är det Bråvalla festivalen!

Planerna har ändrats lite så nu blir det bil upp och inte tåg men det gör inte mig något. Så Thina kommer och hämtar mig i Ljungby om någon timme. Jag är nervös som fan nu men det brukar jag vara innan en konsert. Jag har lyssnat på Airbourne hela morgonen och är taggad som fan. Jag kan knappt fatta att jag ska på festival med en person som jag aldrig träffat och sitta uppe hela natten och vänta på tåget. Men jag är redo för äventyr så det kommer bli skitkul. Så vi hörs imorgon när jag fått sova lite. Åhh hoppas kameran är bra så jag får en massa snygga foton att visa er.
 
 

Imorgon får jag se Airbourne!

Längtar som fan till morgondagen och mitt och Thinas lilla äventyr i Norrköping. Det kommer bli så jävla kul detta! Jag har varit inne i stan och fixat det sista nu så ska bara provpacka väskan och fundera ut kläder till imorgon. Det är en jävla massa att fixa även om man bara ska vara iväg en natt. Måste tvätta lite idag med så jag inte står utan rena kläder i helgen och nästa vecka. Men först blir det att fika lite och lyssna på Airbourne live.
 

Jag har fått paket.

Jag fick min ryggsäck idag och den blir nog skitbra på festivalen på torsdag. Jag får ner mina nya tröja som ska hålla mig varm under natten och jag får ändå plats över. Så det kommer nog bli perfekt detta. Ska handla det sista lilla som behövs imorgon och sen ska jag nog vara redo. Måste bara planera en outfit att ha på mig och bestämma vilka skor som ska tas på. Men det löser jag nog på torsdag när jag vet vilket väder det blir. 
 
 

Försöker få i mig lite mat.

Ska alldeles stax gå och lägga mig men måste äta lite innan. Imorgon är det jobb igen så behöver all energi jag kan få. Sen på onsdag blir det att fixa allt inför festivalen. Jag kollade runt lite och det verkar som att väntsalen på stationen är öppen större delen av natten. Så vi kan sitta inomhus iallafall och det gör en jävla massa när man ska vara vaken hela natten.Allt blir nog bra tillsist.
 

Jag idag.

Tänkte testa självutlösaren på nya kameran och den funkar bra tycker jag. Det blir inte lika bra som min systemkamera men det funkar ändå. Sen var jag tvungen att fota det snygga halsbandet jag köpte på  loppisen på Olles onsdag när jag och Nico var där sist. Annars så är jag helt död idag efter jobbet. Skulle vila lite när jag kom hem och somnade i tre timmar. Nu ska jag bara jobba imorgon med och sen är jag ledig tills jag ska jobba igen i helgen. På torsdag blir det Bråvalla med Thina och det ska bli så jävla kul. Det hade även varit helt fantastiskt om jag kunde få ryggsäcken jag beställde imorgon med så det är fixat.
 
 

Plugga till hösten

Fick ett mail med information om när skolan börjar till hösten så det måste betyda att jag kom in på kursen. Det var rätt väntat och hade jag inte kommit in ha min lärare sagt att hon skulle fixa det åt mig. Nu gäller det att komma på ett bra uppsatsämne att gräva ner sig i. Det blir något med groupies men vet inte riktigt vilken fråga jag ska fokusera på än. Åhh längtar lite till hösten nu.
 

Inspiration!

Bilder från Spell and the gypsy bloggen.
 
 
 

Bilder från igår.

Det var en trevlig dag igår även om jag var trött som fan efter jobbet. Man tror ju det ska bli en lugn kväll när man bara ska grilla hemma hos pappa. Men med en 2-åring som vill leka hela tiden blir det inte så lugnt. Men det var riktigt kul och jag hade nog inte velat ha det på något annat sätt. Jag testade kameran lite mer igår och upptäckte att jag hade fisheye effekt på den. Jag har bara det på en analog kamera så det är kul att ha det på en digital nu med. Så jag kunde inte låta bli att leka lite med den.
 
 

Midsommar

Har spenderat dagen på jobbet i värmen. Men det har varit kul att jobba idag. Nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att familjen Grankvist ska dyka upp. Det blir bara lite grillat ikväll men det är perfekt för mig som inte äter midsommarmat. Imorgon får jag sova ut lite för att sen jobba på söndag igen. 
 

Imorgon är det midsommar.

Jag har inte så mycket planerat mer än att jobba och sen åka ut till pappa och grilla med familj och vänner. Det blir nog lugnt och trevligt skulle jag tro. Jag är inte så mycket för att fira midsommar eller andra högtider heller för den delen. Det enda jag egentligen bryr mig om är julafton och födelsedagar, sen kan man lika väl skippa de andra. Men att spendera en fredag med familj och vänner låter helt perfekt så det ser jag fram emot. Ska ta med min nya kamera då så jag får testa den lite mer. 
 

Min nya kamera.

Jag är helt kär i min nya söta kamera. Den är så liten och söt så det är fruktansvärt. Testade den lite igår och fotade solnedgången. På första är det ingen zoom alls och sen lite mittemellan och på sista så är det max zoom. Inte dåligt att lyckas fota löven på ett träd som är så förbannat långt bort. Hoppas bara den är grym på konserter med.
 
 
 
 
 

Sommaren är planerad!

Det var en trevlig kväll på Tyrolen med Nico. Vi sköt luftgevär och vann Tyrolen tygmärke, fikade och planerade alla konserter vi ska gå på i sommar. Det blir två i veckan ett tag framöver nu. Vi utgick från Tyrolens kalender och la till lite annat viktigt som The Scams och Mustasch.
 
 

Tyrolen med Nicolina

Nico kommer snart och hämtar upp mig för lite Olles onsdag på Tyrolen. Vi ska bara sticka och hämta ut min nya kamera först. Åhh en ny fin kamera till Bråvalla festivalen. Hade varit kul att testa den på Tyrolen ikväll men tror inte att det kommer vara någon ström i batteriet. Annars så har jag beställt ryggsäcken igen då bubbleroom gjorde fel med min order. Beställde den från en annan sida nu så förhoppningsvis går det snabbt och smärtfritt för mig att få den. Thina påminde mig precis på fb att det bara är 8 dagar kvar till Bråvalla. Jag kan knappt fatta det! Det kommer bli så jävla kul.
 

Nya saker från Victoria's secret

Jag fick en massa fint och nödvändigt från VS igår så jag är nöjd som fan. Äntligen har jag bh:ar så jag klarar mig ett tag och body wash så jag luktar gott som fan efter en dusch. Sen är jag väldigt glad över bikinin som jag råkade få med. Den är så fin även om det inte riktigt är min stil med bling på kläder. Jag fick även en strandväska med på köpet vilket alltid kan vara bra att ha.
 
 

Äntligen fick jag mitt paket.

Jag och pappa var och hämtade en massa paket till mig idag. Mitt paket från Victoria's secret bland annat men usch vad söndrigt det var. Ena sidan var helt sönder så man kunde lätt stoppa in handen och ta ut saker. Men allt var med plus en bikiniöverdel som jag inte beställt. Men jag förtjänar fan den efter att ha fått vänta på paketet så länge. Så nu är jag glad och nöjd. Sen hoppas jag bara att bubbleroom fixar till sitt fel så jag får ryggsäcken med. Tröjan fick jag idag och den är riktigt mysig och varm. Men har de inte svarat på mitt mail till imorgon så ringer jag och skäller på dem. Nu ska jag packa upp alla mina nya fina grejer och städa undan alla påsar som de kommer i. 
 

Me today.

 
 

Jag blir galen på skiten

Jag beställde en ryggsäck och en tröja från Bubbleroom nu för en dag sen. Idag så ser jag att de bara har tröjan i orderbekräftelsen men de har dragit pengar för ryggsäcken med. Så hoppas fan de fixar detta för jag ska ha den ryggsäcken och inte bara tröjan. Blir fan förbannad på skiten för allt ska fan krångla nu. Mitt paket från Victoria's secret har blivit försenat som fan för att de skrivit fel postnummer på paketet när de skickade det. Så kom avin idag men då kan man inte hämta den förrän imorgon iallafall. Det ska inte bli så här fel när man beställer saker, det får det fan inte. Blir så sur på skiten.
 

Två bilder från i fredags.

Det var lite trångt hemma hos mamma med allt folk och en massa barn. Men det var riktigt kul och trevligt. Lite illa att alla åker iväg på semester snart och lämnar mig ensam här. 
 
 

Har glömt att blogga

Jag har totalt glömt bort att blogga idag då jag har fullt upp med att städa. Jag hittade soundtracket till Rock of ages så lyssnar på det på repeat nu. Filmen var väl inte världens bästa men jag älskar deras verioner av låtarna. Det är perfekt musik för att orka med att städa. Man blir så jävla glad av den! Imorgon är det jobb som gäller igen så jag får passa på att fixa här hemma idag. Så nu ska disken diskas upp och sen är jag klar med köket.
 

Shopping inför Bråvalla.

Har spenderat kvällen med att shoppa lite förnödenheter inför Bråvalla festivalen. Man får inte ta med systemkamera in på området så har beställt en kompaktkamera. Tror dock den kommer ge mig bättre bilder än min system så jag gnäller inte. Jag lånade min brors kompakt när jag fotade Meat Loaf och har velat ha en sen dess. Så nu köpte jag en fin Canon till min samling. Sen beställde jag även en snygg ryggsäck som jag kan ha för har ingen bra väska egentligen. Åhh det är inte långt kvar nu!
 
 
 

Stress, stress, stress.

Har en massa att fixa idag men är trött som fan så det går lite slött. Tror jag ska ta en liten paus nu och vila lite i soffan framför Rock of ages. Det är ju ändå min lediga dag så jag har lite rätt att slöa. Men sen så jävlar ska det fixas. Fast jag känner mig så det lär nog bli mer slöande än fixande iallafall. Men allt blir nog bra tillsist.
 

Hemma igen.

Är hemma igen från en trevlig kväll hos mamma. Jag är trött i ögonen nu så ska bara hoppa in i duschen och sen sova. Imorgon blir det loppisrunda med pappa så måste vara pigg då. Åhh jag har fixat tågbiljetter åt mig och Thina till Bråvalla idag. Det kommer bli så jävla kul att få se Airbourne och alla andra bra band som spelar. Jag längtar som fan nu! Men kanske att man hinner med en konsert med Nicolina innan dess. Varenda lediga dag ska fyllas med skoj och konserter i sommar. 
 

Idag blir det fest med familjen!

Vi ska in till mamma och umgås hela familjen idag och familjen Grankvist. Så jag sitter hemma hos mamma nu och ska snart fixa ihop en fin liten tårta till ikväll. Det är verkligen världens fulaste väder ute och regnet öser verkligen ner. Så jag är glad över att jag inte jobbar och måste köra med mopeden idag. Det hade nog fan knappt gått att köra ens, så jag är glad jag slipper det. Det kommer nog bli en bra dag idag och jag ser verkligen fram emot kvällen. 
 

Är helt slut.

Det har varit mycket att hålla reda på på jobbet idag så jag är trött som fan. Jag fick även jobba över lite för att hinna med allt. Men sen blev det fel men det var inte mitt fel, men då var de tvungna att göra om en del av det jag gjort. Men då hade jag redan gått hem så det slapp jag. Sen när jag kom hem fick jag ett mail på rumänska att de inte kunde leverera mitt paket från Victoria's secret. Så har ringt till posten och aramex och fan allt för att försöka hitta mitt paket. Men nu verkar det vara rätt så borde få de om någon dag. Jag vill ha mitt paket för fan!
 

Idag sprang studenterna ut.

Jag tänker inte ens nämna hur många år sedan jag sprang ut så ni får gissa. Men jag tänkte visa ett foto på ett foto från dagen jag skulle på bal. Då var man ung och oförstörd. Nu känner jag mig inte riktigt lika ung, men det kan bero på att jag är trött efter jobbet. Förhoppningsvis så kommer jag i säng i tid ikväll för jag behöver sova för att orka jobba imorgon med.
 
 

Jobb

Efter fyra timmars sömn är det snart dags för mig att bege mig till jobbet. Jag är pigg och glad som ett as, så detta ska nog gå bra eller inte. Det ska iallafall bli intressant vad mina jobbarkompisar har planerat för min framtid och med vilken karl de har bestämt jag ska leva med. Man har inte mycket att säga till om på det stället. 

Meat Loaf live i Hamburg del 5.

Som ni kanske märkt så har jag hittat lite fler snygga foton från Meat Loaf konserten som jag vill visa. Jag tog en jävla massa foton så den finns en massa fina att välja mellan. Åhh jag vill se Meat Loaf live igen.
 
 

Ledig!

Jag är ledig från jobbet idag så passar på att spendera dagen ute hos pappa i solen. Tänkte ta en runda ner till sjön med mopeden sen. Har inte varit där sen förra sommaren så det är på tiden för det nu. Men först ska jag byta om till bikini och shorts så jag kan bränna mig lite i solen. Ja det blir nog bra det.

Överlevde första dagen på jobbet.

Men jag är trött som fan i kroppen efter att ha varit i disken hela dagen. Men det har gått bra och jag har haft väldigt roligt idag. Nu är jag ledig imorgon vilket kommer blir skönt för jag behöver sova ut. Det är skönt med en mjukstart på jobbet den första veckan så jag vänjer mig lite. Det är inte lätt att börja jobba i ett kök när man inte är van och har gått ner i vikt. Min kropp är inte riktigt på topp nu, men snart så har jag ätit upp mig och tränat upp mig.
 

Meat Loaf live i Hamburg del 4.

 

Mitt nya armband

Har äntligen fotat mitt nya armband jag hittade i en antikaffär i Karlshamn. Jag är helt kär i den för den är så snygg. Den kommer användas mycket nu i sommar kan jag lova.
 
 

Imorgon börjar jag jobba!

Så jag tog tillfället i akt till en redig sovmorgon idag. Men nu när mitt tea är slut så måste jag sätta igång och tvätta. Det blir en del tvätt att ta tag i när man inte varit hemma på ett tag. Det är tur att jag får en mjukstart på jobbet och bara jobbar tre dagar denna veckan. Får till och med lite sovmorgon imorgon vilket är skönt. Det kommer nog ta ett tag innan jag kommer in i rutinerna. Så jag kommer nog vara rätt trött på kvällarna nu ett tag.
 
Lite bilder på de sötaste ungarna som förgyller ens liv.
 

Hemma igen.

Sitter hemma hos pappa nu och ska fira min bror som fyller år. Det blev en tur på fyndet på IKEA på vägen hem och lite loppis i Ljungby. Men nu jävlar ska vi dricka tea och vänta på att alla andra ska dyka upp. Jag känner att jag skulle behöva vila lite med men vet inte om det hinns med eller inte. Jag kanske blir lite piggare av mitt stora glas med tea.
 

Blekinge dag 2.

Jag och pappa var på bilkyrkogården idag och sen en runda i Karlshamn. Det har varit en bra dag med lite shopping och sånt med pappa. Jag har köpt en till tunika och ett riktigt snyggt armband. Hittade armbandet på en antikaffär och det är riktigt snyggt men det får ni se imorgon. Ni får lite bilder från bilkyrkogården istället och på mina nya skor. Hittade ett par rediga trätoller från Moheda som är riktigt snygga. 
 
 

Trött som fan.

Det är inte bra att sova på ett vandrarhem i Blekinge under Sweden rock. Jag har inte kunnat sova något alls för det väsnades en del när de kom hem i natt och nu när de skulle iväg på morgonen. Men det får väl gå det med. Men jag är inte glad över att mina ögon är så svullna att mitt smink ser helt förjävligt ut. Förhoppningsvis blir det bättre under dagen och jag blir lite piggare. Men nu blir det snart frukost på något kafé och sen vidare till bilkyrkogården i Ryd. 
 

Blekinge

Sitter på vandrarhemmet nu och har precis tagit en välbehövlig dusch. Jag är trött som ett as nu så ska nog snart sova. Men först lite bloggande och visa lite fina bilder från dagen. Vi har mest besökt barndomskompisar till pappa idag och haft det mysigt med trevliga människor. Det är så jävla fint här nere i Olofström och jag älskar att fota naturen här. Så jag tog tillfället i akt att fota lite snygga bilder på mig själv med. Jag har på mig min nya tunika jag köpte igår som examenspresent till mig själv.
 
 

Semester!

Jag och pappa ska alldeles strax åka ner mot Blekinge på vår årliga semester. Det kommer bli skönt som fan att bara ta det lugnt lite nu innan jag börjar jobba nästa vecka. Så jag ska bara packa ner det sista och sen kommer pappa och hämtar mig. Jag vet inte riktigt vad för kul vi ska göra idag men det blir iallafall att fixa klart det sista med farmor och farfars grav. Sen blir det kanske att hälsa på en barndomsvän till pappa. Jag är glad bara jag får komma ner till vackra Blekinge lite. Det finns inget finare ställe en skogen runt Olofström.
 

Examensceremonin.

Här kommer lite bilder från min examen men tyvärr blev många suddiga och dåliga. Sen är vi så många i klassen att alla inte får plats på en bild men ni får lite bilder iallafall. Nu är jag iallafall stolt ägare till ett diplom, känns stort som fan.
 

Examen!

Woohoo jag tar examen idag! Jag är helt klar med hela utbildningen vilket känns skönt som fan men även lite ledsamt. Jag älskar ju att plugga så kommer sakna det som fan. Men förhoppningsvis så får jag skriva D-uppsats till hösten så då blir det lite mer plugg. Kommer nog bli en bra dag idag iallafall och solen skiner och jag har min nya kjol. Tänk vad lite som kan göra en glad när man mår bra. 
 

Ny kjol!

Här kommer lite bilder på min nya kjol jag köpte igår. Den blir perfekt på examen imorgon med en bandtröja och fransväst. Sen var jag även tvungen att fota min wall of  fame som börjar bli rätt full nu. Min signerade Meat Loaf skiva har åkt upp och postern jag fick backstage. 
 
 

Bullet live på Muskelrock del 3.

 

Städning.

Det blev ingen städning igår då det var mycket roligare att åka ut till pappa och meka med mopeder. Så jag får ta tag i det idag istället. Jag måste verkligen ta tag i det idag så jag ska bara dricka upp mitt tea och sen jävlar. Sen ska jag fixa några fina kläder till examen imorgon. Jag köpte en snygg långkjol igår som jag nog ska ha på mig. Men vad ska man ha till? Vad blir det för väder imorgon? Orkar man med att ha höga klackar till? Dessa stora problem man kan ha som kvinna. Ni får en bild på våra älskade mopeder så det jämnar ut sig lite med kvinnoproblemen. 
 
 

Bullet live på Muskelrock del 2.


 

Bullet live på Muskelrock del 1.

Tar en liten paus med mekandet av pappas moped och lägger upp del 1 av mina Bulletfoton. Jag fick igång Trappern efter lite fix med bensinkranen som inte höll tätt alls. Men lite byte av packning så funkade det fint och den kickade igång direkt.
 
 

Landet

Bytte ut mitt land mot pappas land idag. Så blir att hänga här och sola hela dagen. Jag fick ett VG på min praktikrapport så har förtjänat en ledig dag i solen. Ska bara ta det lugnt och kanske fixa lite med mopeden. Kanske att jag kan ut och köra med pappas fina Trapper med om han har fixat bensinkranen igen. Men nu ska jag fixa med bilderna på Bullet och sen ut i solen. Ni får en bild på pappas nya skönhet så länge.
 
 

Känner att det börjar vända lite nu.

Min praktikrapport är inskickad för flera timmar sen och jag känner mig väldigt lugn och nöjd nu. Jag har precis stekt chokladpannkakor som jag proppade i mig snabbt som fan. Så matlusten börjar komma tillbaka den med vilket är bra för jag har rasat i vikt den senaste månaden. Jag har kollat igenom mina bilder från konserten med Bullet igår och de är så fina. Jag blir helt glad inombords bara jag ser dem så ska fixa till dem och lägga upp dem här imorgon. Jag var lite orolig för kameran krånglade som fan men det blev bra tillslut ändå. Jag har fått upp mina nio nya Polaroidkameror i lägenheten och alla mina nya Fem-böcker så jag är nöjd som fan. Imorgon ska jag nog ta tag i städningen som jag sagt i en evighet nu men som aldrig blir gjort. Nu börjar allt vända till det bättre igen och jag känner mig lycklig vilket jag inte gjort på flera veckor nu. 
 
Vem behöver inte tre stycken av varje kameramodell? Särskilt när de är så här fina.

Sommarfest med jobbet.

 

Sovmorgon

Jag tog en väldigt lång sovmorgon idag vilket jag verkligen behövde. Jag är helt slut i kroppen efter allt dansande på sommarfesten och sen varit på muskelrock. Det tar på krafterna att vara ute och ränna hela nätterna. Men det har varit så värt det för jag har haft skitroligt denna helgen. Bullet var riktigt bra igår och jag hade ångrat som mig fan om jag hade skitit i det. Jag ska strax börja fixa med alla bilder från sommarfesten men måste få ta det lite lugnt först. Jag har packning och lådor överallt nu. Jag fick mitt paket med alla Enid Blytons Fem-böcker i fredags så måste hitta plats för dem i bokhyllan. Sen var pappa på veteranmarknad igår och köpte en låda med nio Polaroidkameror till mig. Så min samling har blivit mycket större och jag behöver fixa plats för det med. Men vem behöver inte 30 kameror? De är ju så fina. Ska ta kort på alla mina Polaroid sen när jag fått det fint här hemma. 
 

Det tar på krafterna att gå på sommarfest.

Det var så jävla roligt på sommarfesten igår och maten var god och bra underhållning. Vi dansade som galningar och jag tror inte vi gick hem förrän efter tre någon gång. Så jag är lite sliten idag då jag inte somnade förrän vid fem och har träningsvärk i magen efter allt dansande. Men fy vad roligt jag hade och det är så kul att ha 70-tals tema. Det kommer bilder sen men nu måste jag göra mig redo för Muskelrock. Men ni får en fin bild på mig och några jobbarkompisar från när vi var på väg till festen,
 
 

RSS 2.0