Popquiz

Ska alldeles strax sticka in till stan och gå på popquiz med min bror och lite kompisar. Måste hitta på lite roligt på semestern och inte bara sitta hemma. Så det blir nog trevligt får jag hoppas. Annars har jag mest sovit idag. Rensade ut i garderoben igår så var iväg med en massa lådor till second hand idag. Sen hade jag så ont i huvudet att det bara var att gå och vila. Men nu är jag uppe och hoppas på en trevlig kväll.
 

Lite shopping.

Spenderade dagen i Växjö med Thomas och var visst bitchig som fan. Var inte riktigt på topp idag men Thomas verkade överleva ändå. Jag hittade lite fint så är rätt nöjd. Men nu har jag bäddat ner mig i soffan för Morden i Midsomer. Bästa på hela sommaren.
 
 

Blir så sur.

Var och klippte mig idag och självklart ska hon klippa helt snett och jag blir så sur. Hur svårt ska det vara att bara klippa håret lika långt på båda sidorna? Så har varit lite nere idag på grund av det. Men men får väl leva med det. Kommer förhoppningsvis inte märkas sen när mitt självfall kommer fram. Nu när det är plattat så syns det jättetydligt. Så tänker inte ens ta en efter bild så man ser skillnaden.
 
 

Sommar.

Har varit varmt som fan idag och jag har varit trött och slö hela dagen. Så har mest tagit det lugnt och läst en massa. Men det är helg och jag har semester så då får man ta det lugnt. Men ska nog fixa lite mat nu. Fick lite cravings på frallor så får se vad jag har att baka med här hemma.
 
 

Midsommardröm.

 

Glad midsommar.

Har umgåtts med familjen hela dagen och ätit en massa god mat. Min faster och hennes man kom ut till pappa så vi var ett gäng. Men efter jordgubbarna skjutsade jag ut Jonny till några vänner långt ute i skogen. Sen var det bara att försöka hitta tillbaka igen och köra till Thomas. Så nu ligger jag helt utslagen i hans soffa. Vi ska äta tacos sen och ha det trevligt. Tror midsommartacos blir den nya trenden. 
 
 

Jamie på semester.

Blir en liten bildbomb idag med men med bilder på mig. Blev lite smygfotad och fotobombade lite när vi var iväg. Men mest är det de gamla vanliga poserbilderna. 
 
 

Bildbomb

Har haft fullt upp med att ta det lugnt i stugan så har glömt bort att blogga. Men skitsamma för det var inte det viktiga med semestern. Vi har haft det lugnt och skönt iallafall. Jag har lyckats att läsa ut en bok och börjat på en ny så blev en skön stund i stugan. Men vi har varit iväg och kollat runt lite med och jag tog med kameran och fotade lite av det. Så nu blir det en bildbomb av bilder på familjen och vatten.
 
 

Hänger i stugan.

Känns som den här dagen har hållt på i en evighet och aldrig vill ta slut. Var uppe tidigt och haft fullt upp hela tiden typ. Men har ändå inte gjort något mer vettigt än att äta brunch på Ikea och handla mat. Men har det mysigt i stugan och ligger nerbäddad i soffan och läser deckare. Precis så det ska vara på semestern. 
 
 

Måste börja packa.

Vet inte riktigt vad jag ska packa ner och ta med till stugan så kommer nog bli lite kaos sen. Men får nog ta med lite varma kläder för blir nog mulet hela tiden. Men kommer bli så skönt att komma bort lite och ta det lugnt och umgås med familjen. Har iallafall fixat allt som behövs och allt är upptvättat. Så gäller bara att välja ut vad som ska med och packa ner det. Ska ta med lite bra böcker med så man kan bädda ner sig i soffan på kvällen och bara läsa en massa. Men måste nog äta lite nu så får packa senare. Är hungrig som fan.
 

Äntligen semester.

Firade att semestern börjat med lite after work. Det var riktigt trevligt att äta lite tapas och umgås med folk. Men nu har jag bäddat ner mig i soffan och dricker lite varm choklad. Är trött och seg som fan men inte så konstigt då det är fredag. Så ska nog somna till någon film nu tror jag. Har förtjänat det efter denna arbetsveckan. 
 
 

Fy fan vad mycket tvätt.

Var trött som fan när jag kom hem idag men har bara imorgon kvar och sen är det semester. Så blev en sen start efter jag vilat med att fixa allt som behövdes göras. Men nu är disken fixad, maten är i magen och alla mina Spellkläder är tvättade. Så har stått och tvätta allt för hand igår och idag så det är rent och fint. Så nu är jag snart redo för att åka till stugan på måndag. 
 

Tvättdag.

Stack till mamma efter jobbet för att tvätta mina fina Spell kläder så de är rena och fina. Somnade i soffan så fort jag kom dit så var nog inget trevligt sällskap. Men fick tvättat iallafall. Men var så trött efter jobbet så kunde inte låta bli. Nu ska jag snart sova och förhoppningsvis är jag inte lika trött imorgon. 
 

Lite energi.

Får passa på att få så mycket som möjligt gjort de dagar jag har lite energi över. Stack hem efter jobbet och vilade lite och sen var det tillbaks till stan för att handla. Så blev en runda med mamma för att köpa allt som börjat ta slut. Fick även köpa en ny kruka för att plantera om en växt jag fick med mig hem från jobbet. Jag hoppas verkligen den överlever nu med för den är så fin i sin nya kruka. Snart ska jag ner och hämta upp tvätten och sen laga mat. Ska göra bakad potatis och är så hungrig nu. Kommer bli perfekt.
 
 

Jobbig dag idag.

Det var riktigt jobbigt att gå till jobbet idag för jag mår väldigt dåligt just nu. Men jag krigade mig igenom dagen även om det var med tårar i ögonen den mesta tiden. Efter jobbet stack jag hem till Thomas för lite fika, skitsnack och filmtittande. Det var precis vad jag behövde för jag känner mig alltid så trygg med honom och han förstår vad jag går igenom just nu. Så efter det hade jag lite mer energi och har fixat en maskin tvätt, diskat upp all disk och ätit kvällsmat. Så nu väntar en skön dusch och sen slappa i soffan framför lite Sons of anarchy innan jag ska sova.
 

Umgåtts med familjen.

Hämtade upp min bror och körde ut till pappa för att umgås lite. Så har rensat jordgubbslandet och fixat fint hemma i mitt gamla flickrum. Så har varit duktig som fan idag och fått mycket gjort. Det var inte lätt att förvandla ett stökigt skräprum till ett fint gästrum. Men det gick! Så nu har jag någonstans att sova när jag hälsar på.
 
 

Så trött.

Börjat blir förkyld tror jag och det är så jobbigt. Så fick gå hem från jobbet idag och somnade i fyra timmar. Sen blev det att åka in till stan för att träffa Peter och Gabriella och barnen. De ska flytta imorgon så var tvungen att säga hej då. Sen blev det lite mat och sen hem. Är helt slut nu så ska ta en dusch och sen somna. Jag hoppas att jag slipper feber och skit imorgon. Jag vill inte vara sjuk.
 

Lat kväll.

Har haft ont i magen idag så blev en lat kväll med massa vila. Men nu mår jag bättre och har fått i mig lite kvällsmat. Så nu ska jag ta en lång skön dusch och sen sova. Hoppas jag får lite sömn i natt. Igår gick det inte att sova alls. Så har varit rätt seg idag. 
 
 

Firat min pappa och bror.

Så skönt med en ledig måndag och att bara ta det lugnt. Har varit ute hos pappa och firat han och min bror som fyller år. Sen var vi vid sjön lite och badade fötterna och snackade skit. Så det har varit en bra dag men nu är jag riktigt trött. Så ska bli skönt med en dusch nu och sen sova lite. 
 
Får lite somriga bilder från när jag tvättade bilen idag.
 

Årets första dopp.

Drog med Thomas till sjön för att sola och bada idag. Vi hade det riktigt trevligt och vågade oss på årets första dopp. Det var kallt som fan för en badkruka som mig men det gick ändå. Thomas var nog ännu större badkruka. Det var skönt att komma iväg lite efter att ha städat lägenheten halva dagen. Så nu sitter jag här lite röd om näsan men det blir brunt till imorgon. Imorgon blir det nog att åka till pappa och fira hans och min brors födelsedag. Kommer bli en skön dag med familjen.
 
 
 

Skönt med helg.

Har haft en väldigt jobbig vecka på jobbet och min kropp mår verkligen inget bra. Så fokuserar på att vila upp mig och bara göra roliga saker denna helgen. Igår åkte jag och Nico till sjön och solade och fikade. Idag var vi på loppis äventyr i Alvesta. Så är rätt trött och seg nu men har vilat lite och ska köra in till stan för taco kväll med Thomas. Har inte ätit så bra de senaste dagarna då kan behöva det. Så blir nog en lugn kväll med god mat. Ska bara orka klä på mig lite först.
 
Hittade den här fina spegeltavlan idag. Så nöjd med den.
 

Bowling.

Sitter nyduschad i soffan och kollar på sons of anarchy. Har haft en lång dag på jobbet och sen blev det personalmöte med bowling. Har haft det riktigt roligt men har rätt ont i armen nu. Men var roligt att bowla och jag var faktiskt inte så jävla dålig trots att det bara var tredje gången jag spelade. Nu får jag vänta i några år till innan jag gör det igen. Kan ju inte ha för roligt.
 

RSS 2.0