Gott nytt år!

Sista dagen på året och det ska ju uppenbarligen firas. Jag är inte så mycket för att fira nyår dock. Så kommer spendera kvällen hemma hos pappa med bröder och vänner. Men det är inte bara nyår utan det är även Hampus Klangs födelsedag. Så grattis till Hampus och gott nytt år till er andra.


September-December

Nu får ni sista delen av min lilla årsresumé.

September
Jag började september med att vara med i den lokala tidningen i ett reportage om unga bloggare. Jag köpte min älskade kamera och bara 1 par skor. The Ark spelade på The Tivoli och jag och Nico var där och såg dem för en sista gång. Jag var även på en fantastiskt rolig bal i Malmö tillsammans med vänner.











Oktober
I oktober blev det höst och tråkigt då jag läste kulturpolitik och hade min första salstenta i det. Det gick ju bra och jag fick ett VG men det var inte kul. Men det fanns lite ljusglimtar som gjorde månaden lite mindre tråkig. Jag kollade på Entombed på Kafe de Luxe och fick träffa Hampus Klang och Adam Hector den kvällen. Jag och mamma var nere i Helsingborg och kollade på Ammotrack, Avatar och Hardcore Superstar på The Tivoli. Kvällen avslutades med att jag var uppe på scen och sjöng med Hardcore Superstar. Jag köpte även 1 skinnjacka.

















November
I november blev det lite roligare att leva igen då jag började plugga juridik som jag tycker är väldigt intressant. Jag var även på en skoj halloweenfest och på Henkes 30-års fest vilket var riktigt roligt.







December
Denna månaden har gått väldigt snabbt känner jag men jag han med att se Screamer på deras skivsignering och två julfester som var skitkul. Jag var även duktig på att shoppa julklappar till mig själv såsom 2 par skor och en skinnjacka.









Så hur mycket blev det nu då?
Skor: 13 par
Skinnbyxor: 4 par
Skinnjackor: 4 stycken
Bullet live: 6 gånger
Andra konserter/festivaler: 8 stycker och jag har ingen aning om hur många band som blev sedda då.

Jag har fått paket.

Åh vad kul det är med paket, man tröttnar verkligen aldrig på att få det. Idag blev det min nya skinnjacka, två bh:ar och en baseball-tröja som hämtades. Jag fick även den glittriga koftan men den var inte alls fin i verkligheten så jag tror jag byter den mot en skinnjacka istället.




Maj-Augusti

Maj
I maj fyllde jag år som vanligt vid den tiden på året. Jag, mamma och Nico bokade hotell och åkte till Gislaved för att kolla på Bullet på Sigges loge. Där jag blev filmad när jag stog framför scenen, höll på att frysa ihjäl och hängde backstage. Vi hade redovisning av vårat kulturprojekt i skolan. Jag råkade även köpa 2 par skor.











Juni
Jag och Amanda drog till Muskelrock festivalen och det var så jävla kul. Självklart fick jag se mitt älskade Bullet live igen. Jag var även med på tv i programet Du är vad du äter som de filmade på Sigges loge. Jag och pappa åkte på vår årliga semester ner till Olofström vilket var kul. Jag köpte 1 par skor.













Juli
Jag spendera juli med att jobba som satan. Men hann även roa mig med pappa på Tyrolen då de hade Nostalgikväll med Little Gerhard. Då träffade jag självklart på mina favoriter i Bullet. Jag var en duktig shopaholic med och lyckades köpa både 2 par skinnbyxor och 2 par skor.









Augusti
I augusti var det fullt upp med konserterna vilket var skitkul. Jag han med att se Bullet på Karl-Oskar dagarna, Arken i parken som var en endags-festival på Tyrolen som The Ark fixade och se Hammered Satin på Kafe de Luxe. Jag köpte även min älskade Honda shadow och 1 par skinnbyxor.















Januari-April

Då ett nytt år snart nalkas kände jag att det är dags för en årsresumé här i bloggen. Fy fan vad mycket som hänt egentligen. Plus att jag shoppat en massa nödvändiga saker och gått på underbara konserter. Så jag delar upp året i tre inlägg så kan ni få se lite mer bilder utan att inläggen blir för långa.

Januari
Jag började året med att skriva en hemtenta i konstkursen vilket inte var det roligaste att börja ett år med. Sen blev det bara värre när vi skulle läse den tråkiga filmkursen. Jag råkade även köpa en skinnjacka.



Februari
Jag började plugga musikjuridik som en extra kurs. Bullet släppte sin tredje skiva Highway pirates och hade releaseparty i Växjö som jag och Nico var på. Bullet spelade även i Ljungby och dagen till ära hade jag mina skitsnygga Kenza skinnshorts på mig. Blev efter konserten inbjuden backstage av Hampus Klang och gissa om jag var överlycklig. Jag köpte även 1 par skor.








Mars
Min och Nicos Bullet turné fortsatte ner till Helsingborg där vi såg både Bullet och Mustasch på The Tivoli. Jag köpte en ny skinnjacka, ett par röda skinnbyxor och två par skor.









April
Jag började läsa kultursociologi i skolan och slapp den förbannade filmkursen. Startade min andra blogg och blev toppbloggare av någon anledning. Det blev även vår så jag kunde ut och köra med den älskade mopeden lite. Jag kan ha råkat köpa 2 par skor.








Lee rider

Jag har velat ha en fodrad Lee jeansjacka ett tag nu men de kostar ju en mindre förmögenhet på 1600 spänn så jag har inte haft råd. Plus att den som finns att köpa är i mörkblått medan jag hellre velat ha i ljusblått. Men jag råkade snubbla över den mörka som faktiskt är väldigt snygg den med på rean idag. Så en Lee shepra rider är hemklickad och jag är så glad. Det är ändå en Lee rider och de är fan klassiska och komma alltid vara det. Sen kanske man råkar snubbla över en ljus någon gång i framtiden och kan köpa det med då.


Dags att börja plugga igen.

Tentan i juridikkursen börjar närma sig så dags att börja plugga igen. Spenderade hela kvällen igår med att läsa i böckerna och så lär denna dagen spenderas med. Men det är rätt mysigt att vara nerbäddad under en filt då det är halvstorm ute. Kan inte göra så mycket annat vettigt idag iallafall. Men det blir nog att sticka in till stan i kväll och hämta ett paket sen. Min nya fina skinnjacka som förhoppningsvis passar någolunda bra har kommit.


Gamla headerbilder.

Jag var tvungen att kolla igenom mitt arkiv och leta upp mina gamla headers. De har ändrats lite under de åren jag bloggat och det är rätt kul att se. Så nu blir det lite nostalgi i bloggen så ni får se några av de headers jag har haft.








Leather and jeans.

Det råkade bli ett par nya jeans köpta på rean. De är samma modell som de svarta jag köpte för några veckor sen. De är riktigt bekväma och snygga enligt mig. Så varför inte passa på när de är billigare.




Ska man ta en runda på rean i stan?

Troligtvis finns där inget vettigt och jag har redan shoppat för en mindre förmögenhet över internet. Jag måste vänta på mitt paket från Victoria Secret enda tills den 25 januari. Det är en evighet dit så jag kanske måste shoppa lite under tiden. Jag vill ha mina paket jag väntar på, jag hatar att vänta på saker. Det blir iallafall att sticka in till stan och handla lite mat idag så kanske blir en runda i centrum med.


Ny header.

Jag fixade ihop en ny header då jag börjar tröttna på den gamla. Plus att shorts mitt i vintern passar knappast. Så vad tycker ni om den nya? Mycket snygg eller mindre snygg?



Jobb, jobb, jobb.

De ringde igår och ville jag skulle jobba lite extra idag. Jag säger inte nej till lite extrapengar så varför inte? Det var dock inte lika roligt idag när jag såg att det regnar som fan och blåser halv storm. Min Honda Shadow kommer ju bli helt blöt och det tycker jag inte om. Jag torkar så snabbt jag kommer in men min älskade Honda kan ju börja rosta. Annars så hoppas jag på lite paket idag eller så borde jag få dem imorgon. Hoppas på idag för jag vill fan ha.


Uppdaterar mina tavlor lite.

Jag kände att det var dags att byta ut mina bilder jag har inramade. Det har inte gjorts sen jag flyttade in här. Men nu är nya foton fixade och inramade och det blev skitsnyggt. Eller vad tycker ni?


Det blev självklart bilder på mig och Bullet.


Glitter.

Jag fortsatte min reashopping igår och hade väldigt kul när jag kollade kläder. Varför gå och trängas i en affär när man kan reashoppa på internet? Dessa glittriga skönheter är på väg hem till mig nu iallafall tillsammans med lite annat.


Julklappar!

Usch vad jag har blivit bortskämd med julklappar i år. Jag fick hur mycket som helst känns det som. Som en massa filmer och böcker, samt en zebramönstrad kjol, kameraväskor, Nightwish nya skiva och en jävla massa mer. Här får ni lite bilder på en del av sakerna iallafall. Den första är min favorit julklapp, en mugg med Hampus Klang i Bullet på. Det kan ju inte bli bättre än så.








God Jul!

God Jul alla kära läsare som troligtvis inte är inne och läser på självaste julafton. Men jag kände ett behov av att uttrycka mig här iallafall. Har inte haft tid att blogga på flera dagar och det har blivit lite halvt gjort. Men nu har jag tagit lite snygga bilder på hur jag ser ut idag och vill ha upp dem i bloggen. Så god jul på er och hoppas ni får en underbar dag med nära och kära. Ät gott, drick inte för mycket och glöm inte Kalle Anka för fan.




Nästa anhalt...

är ute hos pappa och där är vi nu. Jag fick en massa fina julklappar hemma hos mamma, bland annat en till kameraväska i svart skinn och en massa filmer och böcker. Men visar det sen efter jul när allt börjar lugna ner sig igen. Nu ska vi klä pappas julgran och fixa här hemma hos honom. Ja jag har även roat mig med att handla lite kläder. Har kollat ut lite saker på Victoria Secrets men inte haft råd att beställa. Då frakten är rätt dyr är det ju dumt att bara beställa en sak eller två. Så nu blev det lite tröjor och en BH beställd och borde komma till mig om 14-21 dagar. Jag som hatar att vänta.


Fullt upp.

Jag är skittrött nu, jag har inte kunnat sova alls i natt och sen jobbat hela dagen. Jag skulle bara vilja gå och lägga mig. Men kvällen är inte slut på länge tyvärr. Jag ska idag fira jul tillsammans med mamma och mina bröder. Det blir förhoppningsvis god mat och sen öppnande av julklappar. Sen ska jag och mina bröder sticka ut till pappa för att klä hans gran och lyssna på uppesittarkvällen på radion vilket är vår tradition. Hur jag ska klara detta utan att somna vet jag inte än. Det finns en risk att det blir en väldigt gnällig och retlig Jamie om några timmar. Men jag kanske kan hålla mig glad när jag får julklappar.


Sitter hemma hos mamma nu.

Jag och min bror har precis pyntat granen och den är ful som fan. Taniga jävla sak, men den ska uppenbarligen duga åt oss? Jaja vi hade kul under tiden iallafall. Jag har även fått min kameraväska nu äntligen. Den fastnade i tullen lite trots att det stog klart och tydligt vad det var i paketet. Det kostade mig en massa extra pengar men jag är glad iallafall. Jag har ju ny snygg kameraväska i svart skinn. Sen kanske jag råkar få en i julklapp imorgon med. Men jag sitter vid mammas dator så jag har ingen bild på den tyvärr.


Dags att städa.

Sitter hemma hos pappa nu och ska hjälpa honom att julstäda lite. Så kan han syssla med viktigare saker som att baka sitt julbröd som måste finnas på julbordet. Ikväll blir det att hjälpa mamma att klä granen och baka godis. Jag ska jobba lite extra imorgon så ska sova inne hos mamma. Orkar fan inte cykla in till jobbet tidigt på morgonen när det är isgata och snö ute. Så mycket bättre att sno hennes bäddsoffa istället. Sen ska vi ändå fira jul med henne imorgon så kommer inte hinna hem emellan iallafall.


Julklappen från jobbet.

Det blev en blomgrupp i år med. Men den är riktigt fin och kommer bara bli finare sen när den slår ut. Ska bara försöka hålla den vid liv så pass länge.


Julfika med jobbet.

Det var riktigt trevligt att sticka till jobbet för att fika lite tårta och godis. Sen lyckades vi faktiskt koppla ihop datorn med projektorn, det var ju skitlätt. Så de fick se bilderna från julfesten och Henkes fest på den stora skärmen. Sen när vi ( jag och Nico) hade tröttnat på oss själva råkade vi trycka igång mappen med Bullet bilder lite smått också. Jag, Nico och mamma var väldigt nöjda över att se våra favoriter i Bullet på en stor skärm. Men de andra tyckte mest de såg förjävliga ut, det är troligtvis något fel på dem men vad ska man göra?


Nico och Baris på bild från julfesten, det skrattades nog mest åt bilderna på dem två idag. Nico för att hennes hand dök upp så här jämt och ständigt och Baris för att han alltid ska försöka se sexig ut men sällan lyckas.






Mmm Hampus Klang när han är som bäst.


Julfika.

Idag är det julfika på jobbet och då får vi våra julklappar. Troligtvis är det än blomma men det är rätt kul att få det med. Jag har inte varit med på fikat innan för jag har alltid pluggat då men i år ska jag vara med. Plus att jag ska försöka koppla in min dator till projektorn så jag kan visa upp bilderna jag tog på julfesten och Henkes 30års fest. De ville uppenbarligen se dem. Så jag har letat upp de hemskaste bilderna jag kunde hitta på dem när de är helt fulla och odrägliga.  Nej jag har varit snäll och bara tagit snygga bilder på mina arbetskamrater. Måste väl vara det annars kanske jag inte få någon julklapp.


Jag vill inte vänta längre!

Jag vill ha julafton, julklappar, betyget på arbetet jag skrev i juridiken, jag vill att alla bra rockband ska ut på turné igen och särskilt mitt älskade Bullet, jag vill ha min lön, jag vill ha mellandagsrea, vår och kanske sommar. Men tiden verkar stå still för fan.


Så fina.

Fick ett paket till mamma i brevlådan idag igen. Det innehöll Astrid Lindgrens novellfilmer och de är ju så fina. Ni vet Allra käraste syster, Gull-Pian, Hoppa högst, God natt Herr luffare, Inga rövare finns i skogen med flera. Vi hade dem inspelade på band när vi var små men nu när vi ville titta på dem när vi var inne hos mamma i förra veckan hittade hon dem inte. Så det var bara att beställa hem dem på dvd. Så jag tänkte kolla på dem innan hon får dem imorgon. Jag har inte sett dem på flera åra och jag älskar verkligen dem.








Ny skinnjacka.

Kolla vad snygg skinnjacka jag råkade hitta. Den fanns dock bara i en storlek kvar så den kommer nog vara lite stor. Men jag tror inte det gör så mycket då den är i munkjacke-modell. Snygg som fan är den iallafall. Eller vad tycker ni?




Jag har fått paket.

Mina nya skor jag beställde i fredags kom med posten idag. Plus ett paket med stövlar till mamma. Hon köpte ett par likadana som mina senaste, ni vet de med spännen, fast i brunt. Så jävla snygga på bild så får hoppas de är snygga i verkligheten med. Mina nya skor är skitsnygga iallafall och blir perfekta till ett par jeans med bootcut. Eller vad tycker ni?




Min önskelista.

Snälla ge mig? Iallafall en?





Titta vad fin!

Jag har precis klätt klart min gran, den är hela 30cm hög så det tog sin lilla tid. Nä men vet ni hur svårt det är att klä en så liten gran? Man måste ha jättesmå julgranskulor och jag var tvungen att klippar av glittret för det täckte hela skiten. Men det är rätt smidigt att kunna ha den i fönstret. Ja det är även en riktig gran så får plantera den ute hos pappa sen… om den inte dör då.


Det snöar.

Jag som började acceptera att det kanske skulle bli en jul utan snö. Men detta hinner nog töa bort innan julafton iallafall.

Nu är det iallafall frukostdags här på jobbet. Men jag känner mest för att gå och lägga mig igen. Kan fan inte sova redigt på nätterna längre. Det hjälper inte när jag sover inne hos mamma heller istället för min egna säng.


///

Jag är så förbannat trött och seg nu så det är nästan löjligt. Jag kan ju inte bli så här av att jobba en dag. Min kropp har blivit bortskämd så den orkar inte med lite tungt arbete längre. Illa illa.


Just do it.

Tänk om jag inte hade haft en cd-spelare på jobbet och kunnat lyssna på vad jag vill? Jag hade någ tråkat ihjäl eller somnat för länge sen då. Idag fungerar alla maskiner iallafall så jag kan laga maten själv, eller det jag ska laga till. De har dock lämnat ett oläsligt meddelande till mig om något jag ska göra. Men jag har ingen aning om vad där står eller vad de menar så det skiter jag i.


Jobb imorgon.

Så jag borde gå och lägga mig men jag är inte så trött än. Har precis kommit tillbaka till mamma efter att vi varit och ätit och handlat. Så blir att ta det lite lugnt och äta lite av kakorna vi bakat och sen sova. Kommer fan vara helt död imorgon när jag ska stiga upp.


Nä men ojsan!

Titta vad fina... och de är snart på väg hem till mig. Wii!


Hemma.

Nu är jag hemma igen med en stor burk med hemmagjorda pepparkakor. Imorgon blir det sovmorgon och sen att sticka in till mamma för att baka kakor. Sen kommer jag sova hos henne då jag jobbar i helgen. Kommer fan dö av att behöva stiga upp tidigt på morgonen.


Äntligen.

Idag blir det att baka pepparkakor hemma hos pappa. Men först blir det att sticka in till stan och handla och fixa ärenden. Inte så jävla skoj men jag har inget vettigare att syssla med om dagarna. Inga pengar har jag att spendera heller för annars hade jag kunnat roa mig med det. Men jag får äta pepparkakor iallafall och det är alltid gott, så dagen blir nog inte helt bortkastad.


Jag har fått paket.

Fan vad kallt det är ute. Jag var tvungen att ta min Honda Shadow till Lagan för att hämta ut paketet och jag höll seriöst på att frysa händer och fötter av mig och blåsa bort. Men jag lyckades ta mig hem oskadd och lite tea gjorde att jag tinade upp igen med. Jag fick iallafall ett paket innehållandes en skitsnygg grå leopardmönstad kofta. Man kan inte få för många leopardmönstade koftor. Sen fick jag även ett par stöveldekorationer med kedjor som är skitcoola. Eller vad tycker ni?




Arbetet är klart...

och iväg skickat. Så nu har jag jullov, woohoo! Har ingen aning om vad jag ska spendera mitt lov med att göra. Men till helgen blir det lite jobb iallafall så jag tjänar lite pengar. Sen blir det väl att spendera tiden med att vänta på julafton.


Rock 'n' roll hero

I owe it all to rock 'n' roll
And I wouldn't want to change a thing




En Bullet konsert nu hade man ju inte dött av. Jag saknar dem för fan.


10 år sedan.

Det är seriöst redan 10 år sedan jag bytte namn till Jamie. Skit vilken liten skitunge man var på den tiden egentligen. Det jag kommer ihåg från det året var att jag började hänga backstage med Hardcore Superstar vilket resulterade att jag färgade mitt blonda hår svart och bytte namn. Det var nog den värsta revolten jag gjorde, fan vilket snällt barn jag var egentligen. Jag såg ungefär ut så här på den tiden, hade bara lite kortare hår.


Storytime

Ni har väl inte missat att Nightwish nya singel Storytime finns på Spotify? Jag tycker faktiskt den är bra. Jag tycker Anettes röst passar väldigt bra till denna låten och det är nästan lite ABBA över sången. Så jag väntar med spänning på nya skivan Imaginaerum som jag förhoppningsvis får i julklapp.






Juridik

Jag har suttit med huvudet i böckerna hela dagen och jobbat med grupparbetet. Jag tror jag är så gott som klar nu. Ska kolla igenom det en gång till imorgon innan jag skickar iväg det. Men fy vad skönt att vara klar så jag kan slippa tänka på skolan i några veckor nu. Så nu blir det att slappa hela kvällen och inte göra något vettigt alls.


Jag har fått paket.

Äntligen fick jag mina nya boots på posten. Det tog ju sin lilla tid för dem att komma fram. Men det är väl mycket att göra nu i jultid. Men de är helt underbart fina boots och de är precis så som jag hoppades att de skulle vara. Jag tror jag är kär.


Jag har även världens snyggaste foton på mitt kylskåp.


Julklappar!

Nu är alla julklappar klara och inslagna. Så nu är det väl bara att vänta på julafton då. Men det är ju fan en hel evighet dit. Jag vill ha julafton nu!


Jag slapp ha tråkigt igår iallafall.

Det blev en spelkväll hemma hos Peter, Gabriella och Tyra tillsammans med mina bröder och Therese igår. Så min kväll blev väldigt trevlig och självklart vann jag och min bror när vi spelade. Idag blir det nog inte så mycket som händer, men det är ju söndag så det är kanske inte så konstigt.




Det blir inget pepparkaksbak idag.

Jag har sett fram emot det hela veckan och så blir pappa sjuk. Så jag har varit nerbäddad i soffan hela dagen och haft tråkigt i brist på annat att göra. Jag skulle ju julpynta hemma hos honom med. Jaja vi får väl ta det i veckan sen för jag har ju ingen mer skola nu. Bara grupparbetet som jag valde att skriva själv. Det blir ett arbete om en paragraf i upphovsrättslagen som jag ska titta närmare på. Jag har redan läst lite om det men tänkte sätta igång på allvar på måndag.


Så måste det vara storm igen?

Jag tycker inte om när det är storm, jag tycker verkligen inte om det. Vill bara gömma mig under täcket nu. Kommer säkert inte kunna sova något i natt bara för det. Men försöker överleva kvällen iallafall genom att spela musik högt som fan. Mina grannar måste verkligen älska mig och jag tror faktiskt han som bor bredvid har flytt. Ja ja hoppas det sluta blåsa snart iallafall.


Min snö regnar bort.

Dumma väder!



I brist på annat...

så ger jag er lite bilder på rockstjärnor som jag tagit. Jag kollade igenom mina mappar nyss och hittade en del snygga som jag nog inte har visat. Det kan finnas någon som ni fått se innan men vad gör det om ni får se dem igen.










Okej jag är fan halvt död.

Usch vad mörkt och kallt det ska vara då. Men förhoppningsvis har det ljusnat lite till innan jag ska till skolan. Sista lektionen denna veckan och sen är det bara ett grupparbete att skriva i nästa och sen är det jullov. Ska bli skönt att slippa skolan lite och jobba istället, för jag känner att jag behöver lite förändring i mitt liv nu. Just nu känner jag inte för skolan alls och finns en risk att jag skriver grupparbetet själv för att slippa pendla. Men får se hur det blir sen.


Nu är jag hemma igen.

Men det var nära att bussen inte kunde köra hem mig då det varit en olycka på 25:an.  Men hon som körde var snäll och fixade så jag kunde hoppa av vid min hållplats. Sen fick jag cykla hem i regnet och det var iskallt. Så jag har placerat mig i soffan under en varm filt så jag kan tina lite. Imorgon är det skola igen och äntligen får vi lära oss om immaterialrätten. Så det blir att plugga upphovsrätt och sånt skoj i helgen. Jag har ju läst musikjuridik innan men det gör inget att läsa det igen.


Om inget oväntat händer...

så ska jag till skolan idag. Vattnet kom tillbaka sent igår kväll så jag kunde duscha, men ett tag kändes det hopplöst. De som skulle fixa vattnet försvann iväg i två timmar utan att meddela var de tog vägen och de gick inte att nå på telefon. Det är ju jävligt bra service från deras sida att bara lämna en hel gård utan vatten en hel kväll. Nu är det halv snöstorm ute och väldigt blött så det finns en risk att jag halkar åt helvete på väg till bussen. Men den risken får jag ta, har överlevt vintrar förr utan att slå mig så ska nog klara mig i år med.


Men vad fan då.

Nu har jag inget vatten igen och det snöar som satan ute. Jag hoppas verkligen de kan fixa vattnet snart för jag har skola imorgon och mitt hår är helt skabbigt. Jag såg iallafall att det var två bilar som höll på att fixa nere vid vägen. Så om de inte kan fixa det om de är två är de fan kassa. Lär säkert vara en jävla massa snö imorgon när jag ska till bussen med men det skiter jag i. Snö har jag inget emot när jag väl har vant mig vid det, men första dagen känner jag mig helt insnöad.


Inga skor i brevlådan än.

Jag vill ju ha mina nya skor nu för fan. Tog med mig kameran ut och tog lite kort för det är så fint med snön.







Nu är det vinter.

Jag tog en bild från mitt köksfönster i morse. Kolla vad fint det är ute och nu är det ännu mer snö.



Det snöar ute.

Woohoo jag älskar den första snön, det är så underbart fint. Men då det snöar som satan ute nu så skippar jag nog skolan. Jag är väldigt skoltrött nu också så vill inte riktigt gå till skolan. Jag vet att jag borde men orkar fan inte. Jag har alla böcker och läser det jag ska i dem och det är mer än vad andra gör. Så jag kan nästan med gott samvete stanna hemma, iallafall så länge jag spenderar dagen med att läsa i böckerna.


Titta vad snygga boots.



Nu kan det vara så att jag råkade beställa hem dem tillsammans med lite smink. Det bästa var att jag både fick rabatt på 100kr och min studentrabatt på 10%. Så jag fick det för den lilla summan av 366kr. Det är ju knappt ingenting ens för en student.


Jag kan ha råkat shoppa lite.

Så tog en paus i pluggandet och tog lite bilder på mina nya fina byxor jag köpte igår och mina nya raggsockar. Snygga som fan är dem och väldigt sköna, ja både byxorna och raggsockarna. Men jag orkade inte flytta mig från soffan för att ta bilderna. Då måste jag ju gå och ha mig.





Julfest nummer 2.

Shit vad trött jag är nu, skulle kunna sova bort hela dagen. Men gårdagen var trevlig med god mat och trevliga människor. Jag och min bror hängde med de coola kidsen som ni kan se och vi hade världens sötaste lilla luciatåg. Sen vann jag även chockladtomtar vilket är väldigt viktigt, kvällen blir helt förstörd om man inte vinner något.








Bilder från julfesten.

Äntligen har jag lite tid att sitta framför datorn. Det har varit fullt upp hela dagen men nu är det lugnt en liten stund. Ska ju på en till julfest ikväll så ska börja fixa mig för den. Festen igår var riktigt roligt och jag och mamma var kvar tills de släckte och låste ungefär. Jag fick dansa sista dansen två gånger och det var visst tvunget att dokumenteras som ni kommer se på sista bilden. Men det var som sagt riktigt lyckat och jag blev mätt och belåten och fick dansa av mig för några månader framåt nu.





























Hej kidsen.

Sitter och väntar på att mitt nagellack ska torka så jag kan sminka mig lite. För snart är det dags för julfest med jobbet. Men först blir det förfest på Harrys så de kan bli lite berusade innan de ska mingla med brandmännen och parkförvaltningen. Känner mig lite stressad för jag har jobbat hela dagen vilket har varit skitkul. Det är verkligen en annan stämning där nu och det är väldigt kul att gå dit. Så jag hoppas på att få lite mer extradagar nu innan jul. Men jag är ju dock lite trött nu och har redan ont i fötterna. Så hur jag mår efter att ha höga klackar hela kvällen med återstå att se. Jag ska se till att ta en massa bilder och även lite på mig så ni får se hur jag ser ut i mina skinnbyxor och nya tröja. Men det kommer ni inte få se förrän imorgon.


Screamer lite live så där på en torsdag.

Fan vad bra de är Screamer även när de spelar på JC. Jag köpte självklart skivan med och fick den signerad så jag är nöjd. Här har ni lite snygga bilder på dem.

 '




















Nu har jag packat klart.

Så jag är redo för att se Screamer på JC ikväll och sen för att jobba imorgon. Kommer nog bli skitkul skulle jag tro. Sen i morgon är det julfest med jobbet men jag skippar min skinnklänning. Jag orkar fan inte med strumpbyxor och sånt samt att jag kommer troligtvis bli varm som fan om jag ska dansa. Så det får bli skinnbyxor och min nyinköpta baseball-tröja istället. Sen blir det lite färgglada smycken och naglar till det. Kommer nog bli snyggt med höga klackar till sen. Men jag kunde självklart inte bestämma mig för vilka skinnbyxor jag ska ha så fick packa ner två par.


Fan vad mycket det blev att göra nu.

Jag fick stiga upp extra tidigt idag då jag tänkte gå på det första seminariumet istället för det andra som jag brukar. Jag har inte tid att vara i skolan till tre idag utan måste hem och packa så fort som möjligt. Min chef ringde igår och undrade ifall jag kunde jobba imorgon och det är alltid gött med extrapengar. Men sen får jag reda på att Screamer har ett event och ska spela och signera skivor på JC ikväll. Det måste jag ju gå på! Så nu blir det att packa min väska och sova inne hos mamma i natt. Sen jobba till halv tre imorgon för att sen gå på julfesten med jobbet. På lördag kommer pappa och hämtar mig så jag kan gå på julfest ute i Bölminge med. Sen på söndag kanske jag har tid att andas lite men kommer nog behöva spendera dagen med att sova.


RSS 2.0