Valborg.

Ungarna är lediga från skolan och jag har det lugnt och skönt på jobbet. Blir en städdag idag på jobbet så vi kommer ha fullt upp. Men skönt när man slipper de vanliga rutinerna lite och kan jobba i lugn och ro. Nu sitter jag och äter lite frukost medan jag väntar på att diskmaskinen ska bli ledig. Tror jag satsar på att rengöra den idag. Det är ett jävla projekt men det måste göras.
 

Stressdoktorn.

Fan vilken intressant föreläsning det var idag. Det var mycket igenkänningsfaktor och fick många bra tips. Så det var verkligen bra att vi fick gå på den. Men usch vad trött jag var när jag kom hem. Skulle diska och fixa hemma men slocknade i soffan. Men disken är fixad och nu kollar jag lite tv. Ska kolla klart på mitt program och sen yoga lite innan det blir dusch och sen sova. Imorgon är sista dagen på jobbet för denna veckan och vi har bara fritidsbarnen. Så det blir nog en lugn dag.
 

Orkar inte.

Är trött som fan idag och hade helst spenderat dagen i sängen. Men har jobb att göra och föreläsning att gå på. Kommer nog bli intressant med föreläsningen i eftermiddag så vill inte missa det. Den ska handla om stress och jag behöver lite tips på att stressa mindre. Jag har dock blivit bättre på att inte stressa efter jag fick min ibs men kan behöva tips ändå. Men hade varit skönt om jag fått sova redigt i natt så jag varit utvilad idag.
 
 

Kaktus.

Äntligen har affären börjat sälja stora fina kaktusar. Har ju bara små skitkaktusar men de är fina med. Men har velat ha en stor fin. Äntligen hittade jag och den var faktiskt inte så dyr. Nu är bara problemet att jag vill ha fler. Hade kunnat fylla hela lägenheten med dem men det har jag tyvärr inte råd med.
 
 

Lugn morgon.

Mår alltid så mycket bättre på morgonen när jag tränat kvällen innan. Jag har lite träningsvärk i ryggen men känner mig piggare och gladare. Så idag blir det nog en bra dag. Hoppas på det iallafall. 
 

Slut på denna måndag.

Har fan hunnit med mycket idag. Har varit och handlat all skit som tagit slut. Sen hann jag även med lite städande hemma så mitt vardagsrum blev fint igen. Ska ta en runda till tippen imorgon och slänga lite skit. Nu har jag precis tränat lite yoga och är trött och go i kroppen. Så nu blir det en dusch och sen lägga mig. Kommer sova gott i natt.
 

Gråa måndag.

Det är helt dimmigt och grått ute och man blir så förbannat trött av vädret. Jag ville verkligen inte stiga upp och behöva gå till jobbet. Sängen var ju så varm och skön. Förhoppningsvis så går dagen snabbt så jag  kan sticka ner på stan och handla lite och sen åka hem. Måste fylla på med lite skit hemma nu när lönen äntligen trillat in. Trodde fan aldrig det skulle bli den 27:de. Men nu har jag äntligen lite pengar på kontot igen.
 

Älskar min nya tavla.

Det blev så fint med min nya tavla hemma. Passar perfekt in i mitt vardagsrum. Det är så förbannat fint här hemma nu.
 
 

Loppis på Tyrolen.

Det blev en väldigt regnig och kall loppis på Tyrolen idag men det var trevligt ändå. Det var tur att jag hade extrakläder i bilden för höll på att frysa ihjäl. Men med två stickade tröjor på mig blev det bättre. Jag hittade lite snygga fynd med. Bland annat en ampel gjord av snäckor, en väst och en Polaroidkamera komplett med låda och allt. Så jag är nöjd som fan. Nu ska jag bara få in allt nytt och fint i lägenheten så här blir fint. 
 
 

Loppislördag.

Sitter hemma hos min karl ni efter en loppisrunda med pappa. Jag hittade en riktigt snygg batiktavla för bara 25kr. Riktigt fynd. Så nu blir det att fixa till hemma så jag får upp den på en vägg. Kommer nog bli snyggt som fan tillsist. 
 
 

Fredag!

Så skönt att det äntligen är fredag. Jag är utvilad och pigg efter en natt med väldigt bra sömn. Ser fram emot en dag på jobbet och sen få sticka hem och fixa lite. Måste städa efter allt möbelflyttande och få det fint igen. Men har haft fullt upp varje eftermiddag så har inte haft ork till det. Så idag blir det att handla lite med pappa efter jobbet och hämta ut paket och sen hem och städa. Sen imorgon blir det troligtvis en loppisrunda innan jag sticker in till min karl. På söndag öppnar Tyrolen igen och har sin vårloppis som man absolut inte får missa. Viktigaste på hela våren förutom min födelsedag.
 

Jävla ishockey.

Här hade man planerat att bädda ner sig i soffan och kolla på Badhotellet så drar ishockeyn ut på tiden så det inte blir något bra program. Tror det var sista avsnittet av Badhotellet med så vill ju veta hur det slutar. Förhoppningsvis så sänder det väl det nästa vecka då. Men hockey var inte vad jag planerade att kolla på för fan. Men nu är det sent och jag ska gå och lägga mig. Är trött som fan.
 

Är virrig som fan idag.

Är ingen bra morgon idag. Jag glömde sätta igång mitt teavatten så fick vänta länge som fan på att få tea. Sen när jag kom till jobbet så hade jag råkat få med mina jobbarbyxor jag skulle ha idag med mig hem igen igår. Så jag står där med en tröja men inga byxor. Men som tur är kunde jag låna ett par av min jobbarkompis så jag slapp gå med rumpan bar. Men hatar att vara virrig för jag lär väl glömma en jävla massa idag bara för det. Idag har jag lång dag med kurs efter jobbet så det är mycket som ska göras och fokuseras på. Nä får skärpa till mig nu för annars lär jag bara kaosa och troligtvis skada mig.
 

Slöar i soffan.

Har precis ätit en massa god mat och sitter trött som fan i soffan. Ska strax hoppa in i duschen så jag kan sova sen. Har en lång dag med jobb och kurs imorgon så behöver vara utvilad. Men dagen idag har gått bra vilket är skönt. Men jag är trött som fan nu.
 

Sov som en stock hela natten.

Jag slocknade direkt jag la mig i sängen igår och det var så skönt. Så idag är jag utvilad och pigg. Men kanske inte så konstigt att jag var trött. Kom hem från Thomas rätt sent och sen var det bara att tvätta och laga mat. Sen avslutade jag dagen med 40 minuter yoga och en lång skön dusch. Det var så jävla skönt. Får se vad som händer ikväll men efter jobbet är det först personalmöte som gäller. Men som sagt först är det jobb som ska göras. Håller på att äta lite frukost nu men ska alldeles strax börja på att städa och diska.
 

Bra eftermiddag.

Har haft en väldigt bra eftermiddag idag. Träffade upp min karl för en liten dejt och det var precis vad jag behövde. Alla dåliga tankar är borta och jag känner mig lycklig igen. Sen när jag kom hem hade jag ett paket som väntade på mig. Så nu har jag ett par skitsnygga Coyote shorts från Spell and the gypsy. Så jävla nöjd med dem. Kommer bli perfekta till sommaren.
 
 

Kan inte sova något bra.

Jag är trött och sliten som fan idag. Jag sover på natten men drömmer en massa skit så det är ingen djup sömn alls. Så när klockan ringer på morgonen så känns det knappt som jag sovit allt. Med sömnbrist så kommer självklart en massa dumma tankar och jag blir ledsen för minsta lilla. Så nu hoppas jag bara på att dagen ska gå snabbt som fan på jobbet. Är inte alls på humör för att jobba och ha en massa människor runt mig. Jaja hoppas på att jag mår bättre till imorgon.
 

Kopplar av med lite tea.

Är helt slut efter allt flyttande av möbler idag. Men det gick rätt smidigt och vi blev klara rätt snabbt. Men det tar på krafterna. Men nu kunde jag fixa med alla nya fina möbler här hemma. Älskar min fina serveringsvagn jag ropade in på auktionen. Passar inte in med något annat här hemma men det gör inget annat heller. Har lite småfixande kvar och städande att fixa dock. Men det orkar jag inte med idag.
 
 

Jävla måndag igen.

Helgerna ska fan alltid ta slut alldeles för snabbt. Hade verkligen behövt en dag till att vara ledig på men det får gå ändå. Har fullt upp idag med jobb och flyttande av möbler. Ska hem till mamma och flytta hennes soffa och lite annat hem till min bror efter jobbet. Sen var ju pappa duktig och högg sig i fingret med en yxa med så det är bara jag och Jonny som får bära. Kommer bli intressant hur jag på 49kg ska kunna bära ner en soffa från tredje våningen. Jag kommer ju garanterat ha ont i kroppen och träningsvärk efter det i alla fall. Men vi får testa och se om det går. Bara jag får hem min nya tv-bänk så blir jag glad. Fixade lite hemma igår med mina nya saker men kan inte göra klart förrän jag får bänken.
 

Är helt slut idag.

Hade fullt upp hela dagen igår med auktion och sen firande av min bror ute hos pappa. Så jag är så jävla trött idag. Det tar på krafterna att stå på auktion i fem timmar och sen busa med fyra ungar. Men det var trevligt så får ta att jag är lite trött idag. Men nu när jag ropade in lite nya möbler idag så måste jag fixa med dem hemma idag. Imorgon ska vi till mamma och flytta lite av hennes möbler så måste ha tömt mitt tv-bord tills dess så hon och jag kan byta. Men det ska nog gå bra, har ju hela dagen på mig.
 
 

Auktion.

Har spenderat dagen på auktion med min pappa och bror. Hade spanat in en rullvagn i rotting som jag ville ha och lyckades ropa in den billigt som fan. Så jag är så jävla nöjd. Hittade även ett snyggt makrame tyg och en fin korg. För en gång skull kunde jag ropa in allt jag ville ha billigt. 
 
 

Man kan fan bara skratta åt skiten nu.

Sitter på kontoret och ringer runt som en galning för våra mejerivaror har blivit levererade till fel kök så de måste köra tillbaka och sen köra hit med det. Men att få tag på alla som är inblandade är inte det lättaste och sen få dem att leverera det i rätt kommun verkar vara ännu mer omöjligt. Förra fredagen fick vi ju aldrig våra varor för de trodde de skulle till en annan kommun och nu verkar de vara förvirrade med. Men mjölken är i Ljungby i alla fall så nu ska den bara till rätt kök tillsammans med resten av varorna. Jag behöver varorna nu för kylskåpet är helt tomt.
 

Är helt skakig nu.

Hittade massa roliga träningsdvd:er som jag var tvungen att kolla igenom idag. Så körde lite yoga och usch vad jobbigt det var. Jag är ju väldigt svag i benen så att göra övningar och hålla balansen var inte det lättaste. Men det var faktiskt väldigt skönt. Så nästa projekt blir att testa lite pilates. Men inte idag, verkligen inte mer idag. Kommer nog ha en förbannad träningsvärk i ben och rumpa imorgon. Men då har det ju gjort lite nytta.
 

Hoppas dagen går snabbt.

Sitter på jobbet med en läpp som fortfarande är svullen som fan sen igår och gör ont. Skiten i ögat försvann i alla fall under natten men ögat är fortfarande lite irriterat. Men det finns inget som skaver i det och det är skönt. Så nu hoppas jag bara att svullnaden i läppen går ner med. Har en djup spricka i den som vägrar att läka och gör att det svider som fan. Jaja det går väl över så småningom men så jobbigt för det känns som halva ansiktet är svullet.
 

Blir så trött av detta vädret.

Orkar knappt stiga upp ur soffan och vill knappt heller. Det regnar och blåser som fan ute så gömmer mig under filten och tror jag stannar här. Jag hatar när det blåser en massa så vill mest gömma mig. Sen har ja lyckats att få någon skit i ögat med så ligger och har ont och tycker synd om mig själv. Har sköljt ögat tre gånger men får inte ut skiten. Sen är min läpp helt svullen med för jag lyckas bita mig själv i den hela tiden. Förhoppningsvis är alla bekymmer borta imorgon.
 

Lite teater på morgonkvisten.

Hela matsalen har möblerats om för att kunna ha teater med barnen. Så jag har fått hjälpa till att plocka undan frukosten så hon inte skulle behöva stressa ihjäl sig därute. Men jag har det lugnt idag för vi har soppa så det gjorde absolut ingenting. Men nu är allt det fixat så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är för tidigt att lägga upp bröd och diskmaskinen är upptagen så kan inte städa den heller. Jag får gå här och fixa och städa lite i någon timme. Det finns alltid något att göra här.
 

Segar i soffan.

Ligger i soffan mätt som fan efter en väldigt god middag. Har nog fått lite matkoma så får vila lite nu. Men har inget bättre för mig ändå så det blir perfekt nu. Fixade med min nya fina snäcka som jag köpte på loppis i lördag. Den blir så fin tillsammans med min gamla. Pappa ska bara hjälpa mig göra en fot till den för just nu har jag bara snäckan. Jag förstår inte hur de lyckas karva ut mönstret så fint. Fatta vilket hantverk.
 
 

Så skönt med en dag utan krångel.

All sallad är fixad, varorna var tidigt och är inplockade och jag kan njuta av frukost i lugn och ro. Ska snart bara diska upp lite men ligger väldigt bra till tidsmässigt. Efter allt kaos med varorna igår är det skönt som fan att inget krånglade idag. Så nu hoppas jag på att dagen fortsätter vara lugn och krångelfri så jag inte behöver stressa. 
 

Men åhh jag orkar inte.

Varorna på jobbet krånglade som fan i fredags och blev försenade och skit. Jag gick på möte vid ett så lämnade jobbet tidigt och då väntade vi fortfarande på varorna. Idag får jag reda på att varorna inte kom alls utan ska komma tidigt idag. Så jag har ingen sallad, ingen mjölk och en massa annat vi behöver. Varorna har fortfarande inte kommit så sitter bara här och väntar. Hatar när de ska göra om med leverantörerna för det krånglar ju bara en massa. Inte få varorna alls på den dagen man ska ha dem är ju bara dåligt som fan. Så får se om det blir något mer än grillgurka till barnen idag.
 

Slöa söndag.

Har varit en riktigt seg dag idag. Vaknade hemma hos Thomas och umgicks med honom några timmar innan jag cyklade hem i regnet. Sen har jag mest legat i soffan och kollat på tv och pysslat lite. Så en rätt lugn och skön dag vilket alltid är nice. Lite synd att det redan är söndag dock. Hade gärna varit ledig lite till och vilat upp mig. 
 

Dagens loppisfynd.

Jag älskar loppisar. Hittade så mycket fint idag men inget skåp tyvärr. Men är så nöjd för jag hittade en till snäcka som man ska ha som lampa och en trumma från Afrika. Men lämnade det i pappas bil. Men tog med mig min nya fina sjöstjärna och halsband med påfågelfjädrar. Så fina! Tror bara jag spenderade 100kr för allt med. 
 
 

Dags för loppisrunda.

Sitter i sängen och väntar på att min pappa ska hämta upp mig för en loppisrunda. Är två loppisar öppna idag plus alla second hand affärer. Så förhoppningsvis kan jag fynda något roligt. Skulle behöva ett litet skåp till badrummet så ska hålla utkik efter det. Måste bara mäta det gamla först. Så hoppas pappa kommer snart så vi kommer iväg. Sen ska jag hem till Thomas och jag längtar som fan. Ska krama ihjäl honom.
 
 

Lugn kväll hemma.

Sitter och kollar på Ack Värmland på tv och har det gott i soffan. Har precis duschat och blivit klar med allt för idag så kan ta det lugn nu. Imorgon blir det loppisrunda med pappa och sen ska jag in till min karl. Så ska snart gå och lägga mig så jag är pigg imorgon. Men först så blir det lite nattamat. Fick stiga upp igen igår när jag lagt mig för jag var hungrig. Så idag får jag nog äta lite mer innan jag somnar. Åt dock middag för en timme sen men är hungrig igen så lite mat behövs. 
 

Woohoo det är fredag!

Men blir nog ingen jätterolig fredag. Blir det gamla vanliga med jobb, ett möte och sen hem och tvätta. Men imorgon får jag förhoppningsvis hem till min karl igen. Så jag hoppas att dagen går snabbt så det blir lördag så fort som möjligt. Det kommer nog bli en rätt lugn dag idag i alla fall vilket är skönt.
 
 
 

Äntligen lite piggare.

Känns så skönt att vakna utan att vara halvt död och seg. Så idag kommer nog bli en bra dag på jobbet för jag mår toppen. Lite trött är jag ändå men blir nog bättre framåt dagen. Sen hjälper ju den strålande solen till rätt mycket med för att humöret ska bli bättre. Så idag kanske jag har lite energi kvar när jag slutat jobbet. Så då kanske jag orkar fota min nya fina poncho med. Ska bara hitta något snyggt att ha till.
 
 

Jag har fått paket,

Har äntligen fått mina paket jag väntat på. Så jag och pappa har åkt runt och hämtat ut paket efter jobbet idag. Fick min fina nya playsuit och poncho från Spell and the gypsy och två par boots. Så jag är nöjd som fan nu. Lite synd att min playsuit är en födelsedagspresent så får inte använda den än. Men var tvungen att testa den och körde en liten photoshoot. 
 
 

Blir så trött på folk.

När jag blir stor ska jag skaffa en stor jävla bil och meja ner alla som hela tiden ska meja ner mig i diket när jag kör moped. Vem fan kör om mitt i en korsning innan ett farthinder? Hur tänker de egentligen? Man kan ju inte tro att man kan meja ner folk i diket bara för att de ska förbi. Sen att de ska köra om på en 30 väg när jag kör i 30 är för mig med rätt obegripligt.
Men men nu skiter jag i idioterna som finns där ute. Orkar inte bry mig. En dag kommer det ju ifatt dem och de hamnar i en redig olycka. Eller så mejar jag ner dem med min framtida stora jävla bil.
 

Leker rörmokare.

Bor man på landet som jag gör får man fan fixa lite själv i lägenheten. Så nu har vaskar och handfat rensats och fixats då det var stopp typ överallt. Så nu har jag varit duktig nog för idag och lekt rörmokare tillräckligt för detta året. 
Annars så har jag haft en väldigt bra dag med jobb och dejt med min karl. Det var så mysigt att få några timmar med Thomas och sticka hem till honom. Så nu har jag en massa ny energi vilket är skönt som fan. 
 

Dags för jobb igen.

Jag är inte på humör för att jobba idag så kanske bara bra att jag ska vara i disken. Då kan jag stå där i oväsendet och slippa tänka på något annat. En sak som i alla fall är bra är att det redan är tisdag. Så det blir en kort vecka denna veckan med.
 
 

Ledig måndag.

Så skönt med en ledig dag idag med. Har tagit det lugnt nu på morgonen men ska snart in till stan och handla med pappa lite. Behöver lite mer städprylar så jag kan fortsätta städa här hemma. Men blir nog en rätt lugn dag idag fast med lite städ. Vill gärna få det klart.
 
 

Städsöndag,

Försöker mitt bästa med att städa upp här hemma så det ska bli fint igen. Men det är ju så tråkigt och jobbigt. Men vardagsrummet är fint som fan nu så ska börja på med hallen nu. Ska försöka att vara effektiv som fan och inte låta något annat distrahera mig så kanske jag blir klar idag. Annars så är jag ju ledig imorgon med och kan fortsätta då. Det är så skönt när allt är rent och fint så vill verkligen få det gjort nu. Jag ska fan!
 

Glad påsk.

Hänger med familjen och ska fira lite påsk. Kommer nog bli en bra dag även om jag är trött som fan. Känner mig seg i hela kroppen. Men lite påskmat kanske gör mig lite piggare.
 
 

Auktion.

Spenderade dagen med pappa på auktion. Solen sken men det blåste som fan så höll på att frysa ihjäl så vi stannade inte hela tiden. Men det blev en del fyndat ändå. Så nu har jag en ny kamera, en analog Canon och ett staffli. Ska gå igenom pappas skräplådor han ropade in imorgon och se om där är något mer kul att sno. Nu ska jag bara hitta en lämplig plats för mitt staffli så blir nog allt bra. 
 
 
 

Äntligen lite ledigt.

Är sjukt trött ikväll. Hade en massa att fixa efter jobbet och jag och pappa körde runt halva stan. Lyckades även med att träffa Thomas lite på hans rast. Så det blev lite pussades inne på Elgigandet. Det var rätt mysigt att få träffa honom lite. Hämtade ut ett till paket med lite roligt jag kan pyssla med en dag också. Sen somnade jag i soffan så fort jag kom hem. Är verkligen helt slut idag.
 

Snart dags för påskledigt.

Sista jobbdagen för denna veckan idag och sen är jag ledig i fyra dagar. Så jävla skönt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på medan jag är ledig men kanske blir det auktion och påskfirande med familjen. Jag får vänta och se vad jag orkar med sen. Idag ska jag i alla fall fixa en massa med pappa innan han skjutsar hem mig till mitt igen. Jag saknar min säng som fan nu. Mammas bäddsoffa var ovanligt obekväm denna gången. Men jag överlevde och i natt får jag sova i min säng igen.
 
 

Fick paket idag.

Såg så fram emot att få min nya klänning och så är den stor som fan. Stod i recensionerna att den var nästan för kort om man var 170cm. Men den gick ju fan nästan ner till knäna. Sen var den rätt stor och satt inte tight alls. Så den får åka tillbaka. Men jag fick lite nya fina sängkläder iallafall och dem är jag nöjd över. Så nu hoppas jag bara jag får alla andra fina paket snart.  Som typ imorgon. Har iallafall ett paket som väntar på mig. Annars så tar jag det lugnt ikväll. Sov i 3 timmar efter jobbet och sen möte jag upp mamma för att handla lite mat. Nu sitter jag och svettas i mammas soffa efter att ha varit och solat lite. Här är varmt som fan. 
 

Trött och seg.

Har inte sovit så bra i natt så är trött som fan idag. Jag har bara haft en massa jobbiga drömmar och vaknat flera gånger. Så jag hoppas verkligen att dagen går snabbt idag så jag kan hem och vila lite. Behöver sömn som fan nu men vet inte riktigt varför. Igår somnade jag i 2,5 timme efter jobbet och var ändå trött på kvällen och behövde få sova. Är nog lite vårdeppig nu så får väl bara vänta ut det och hoppas på att det blir bättre snart. Behöver nog mest bara lite värme och sol nu. Ge mig vår och sommar.
 

RSS 2.0