Woohoo!

Sista dagen i skolan för denna veckan är avklarad. Så nu kan jag koncentrera mig på Mustasch konserten på lördag och bara ha det bra. Så imorgon blir det att hämta ut mina skor och hoppas på att jag kan ha dem till skinnbyxorna. Sen ska det handlas då allt har tagit slut här hemma och självklart behöver jag allt just då. Men ikväll blir det att ta det lugnt då jag är förbannat trött. Jag vill bara gå och lägga mig nu, men det är kanske lite tidigt?


Dags för skola igen.

Det känns så skönt idag nu när jag fått tillbaka filmtentan och vet om att jag slipper skiten. Jag tyckte verkligen inte om att plugga det, vet inte varför med det var skittråkigt. Men det är väldigt många som har börjat fundera på att inrikta sig mot film nu efter kursen så den var verkligen inte dålig. Det är nog mest mig det är fel på när det gäller film. Så idag blir det nya tag och en intressantare kurs. Det firar jag med att använda ett par av mina skinnbyxor. Bara för att jag kan.


Har även nästan lyckats tvätta ur all toning igen, vilket känns skönt.

Denna veckan är rätt bra ändå.

Har idag fått tillbaka hemtentan i filmkursen och jag fick ett VG. I tisdags fick jag ett VG på en uppgift i musikjuridiken. Så två VG på en vecka, man kan ju inte vara annat än glad då. Plus att jag har fått en massa paket med böcker och skinnbyxor och lite presenter som är hemliga. Sen har jag ett paket som väntar på att hämtas och ett som kommer vilken dag som helst. Sen kommer hela veckan att avslutas med en Mustasch konsert. Bra vecka!

Mår lite bättre över håret idag iallafall.

Men hoppas fortfarande på att kunna tvätta ur det mesta. Men idag blir det lite tröstshopping innan skolan då jag måste hitta en grå eller annan snygg tröja till skinnbyxorna. Så då blir jag nog glad igen, kanske... Kan alltid hoppas iallafall.



Varför?

Varför ska jag alltid fördärva allt för? Tog en toning i mitt hår och nu ser det förjävligt ut så klart. Varför kan jag inte bara låta saker vara ibland? Eller varför kan inte toningen ta överallt och ge ett jämnt resultat? Tur att det bara var en toning och inte färg, så det försvinner nog snart. Hoppas, hoppas, hoppas!

Jag har fått paket och present.

Jag har världens sötaste vänner i skolan som ger mig presenter. Emma och Amanda var i Amsterdam på resa för någon vecka sen och eftersom jag inte hängde med köpte de en present till mig. Men de köpte inte vad som helst för jävla skit heller utan tänkte till och idag fick jag en till Voodoo-doll. Som ni vet så samlar jag på Voodoo-dolls och verkligen älskar dem. Så detta var en skitbra present helt enkelt. Sen hade jag sån tur så när jag kom hem fanns det ett litet paket och väntade på mig. Så nu är jag stolt ägare till ett par röda skinnbyxor som sitter skitbra. Så det blir garanterat dem på konserten på lördag.




Min samling. De som står uppe på hyllan är de jag har gjort själv.





Jag behöver sova.

Har inte kunnat sova alls i natt utan har bara drömt en massa konstigt. Jag hatar när jag inte kan sova. Varför kan jag inte sova? Vad är det nu som bekymrar mig? Vad jag vet är jag väldigt nöjd med det mesta just nu och skulle inte kunna klaga på något. Ja ja förhoppningsvis kommer jag kunna sova i natt istället. Ska bara överleva skolan först och inte somna på lektionen.



SMS

Jag har fått tre sms om att jag har paket på väg till mig. Det kommer bli julafton varje dag i veckan nu. Woohoo! Jag kan knappt vänta, jag vill ha nu, nu, nu! 

Solen skiner.

Jag lyckades cykla till bussen när det var uppehåll så jag blev inte blöt. När jag skulle cykla hem var både snön och regnet borta och solen sken istället. Så nu är jag glad igen. Schemat jag hade hittat stämde även och vi hade idag intro på den nya kursen. Det lät intressant men som om vi kommer få en jävla massa att göra. Då om jag fattat det rätt ska ha läst all kurslitteratur till diskussionstentan som är om två veckor så är det en massa att läsa på kort tid. Men litteraturen är beställd och en bok kunde jag låna så jag kan ju sätta igång med pluggandet direkt vilket känns skönt. Så blir nog att bädda ner mig i soffan och läsa lite smått i den ena boken iallafall.

Det har snöat i natt...

och nu regnar det. Jag som måste cykla till bussen snart. Dumma värld! Ja ja idag börjar iallafall en ny kurs i kultursociologi tror vi. Då vi inte fått någon information så hoppas jag att schemat jag hittat stämmer. Ett litet välkomstmail kunde man väl fått iallafall? Ni får iallafall en bild på hur jag ser ut än så länge idag, sen får vi se vad regnet gör med mig.



Söndagsnöje.

Jag har en ny hobby att roa mig med på söndagarna. Att lösa Melodikrysset! Det kan kanske anses tråkigt av vissa men det tror jag bara är för att de inte skulle lyckas att klura ut det. Så nu håller vi tummarna för att jag vinner. Kommer inte ge mig förrän jag har vunnit iallafall en gång. Nej jag tänker inte berätta vem det är som sjunger på vågrätt 6.

Förbannat tråkiga söndag.

Spenderar denna söndagen med att plugga musikjuridik och drömma om kläder. Imorgon börjar vi en ny kurs i skolan så tänkte beta av lite uppgifter i musikjuridiken innan dess. Mellan varven tar jag lite teapauser och drömmer om kläder. Fan jag vill ha mina nya byxor. Kolla bara vad snygga dessa är i sina röda skinnbyxor. Jamie är kär.





Tänkte nog köra en liknande som den översta med den gråa tröjan på konserten på lördag om byxorna passar vill säga.

Jag kan ha råkat beställa ett par skor.

Vet inte hur jag lyckades men hepp så var de beställda. Tur att de är snygga, annars hade det kunnat bli jobbigt. Plus att jag älskar att jag får rabatt som student när jag handlar på Nelly.com. Men nu får jag nog ta ett snack med min hyresvärd om att hyra lägenheten bredvid att ha som garderob.


Skinnbyxor.

Tror jag har hitttat de perfekta byxorna till Mustasch konserten nu. Detta är precis vad jag saknade i min samling så får hoppas att de sitter snyggt nu med.

 
Jag kommer ju dock inte matcha med vitt till. Människan ser ju ut som en tant.

Jag älskar att bo på landet.

För det är så jävla skönt att bara kunna gå ner och sätta sig på bryggan och njuta av solen lite. Det märks att det börjar bli vår. Så nu får det fan sätta igång på redigt snart så jag kan få lite sommar.







Fredagspyssel.

Spenderade gårdagen med att limma in mina Bullet foton i mina fotoalbum. Det blev skitbra tycker jag och det blev även sidor över för kommande konserter. För det lär ju bli mer konserter, har redan sikten inställd på en i maj. Men först blir det Mustasch konserten nästa helg att fokusera på.



Jag kan ha råkat...

beställa hem en tröja precis. Som en liten present till mig själv för att jag var så duktig med tentan. Så jag kände att jag fick skämma bort mig själv lite nu. Men helt seriöst den är ju så snygg och jag känner att den kanske passar in lite på mig.



Vårmarknad.

Idag är det vårmarknad inne i stan så det blir att åka dit en liten runda. Måste ändå in och handla mjölk igen, ja jag dricker mycket mjölk. Så får väl passa på att sticka till marknaden och köpa lite marknadsgodis. Ska även kolla efter fotoalbum så jag kan sätta in mina nya fina kort. Det finns kanske snygga på marknaden, kan hoppas på det iallafall.


Dagen till ära så har jag en Bullet tröja på mig. Det händer ju nästan aldrig. Funderar dock på att byta till skinnbyxor istället för jeans.

Woohoo tentan är klar!

Japp klar och iväg skickad så nu kan jag inte ångra mig. Men jag kände mig nöjd och förhoppningsvis får jag godkänt på den med. Man vet ju aldrig riktigt vad de där lärarna begär av en ibland. Men det blev lite fint formulerade meningar som lät bra och det borde väl duga? Nu ska jag sortera bland mina fina foton och titta riktigt noga på dem flera gånger om innan jag bestämmer mig för vad jag ska göra med dem.


Jag har fått paket!

Fick hem den lilla högen med foton idag och de är skitsnygga. Fan vilken bra idé det var att göra dem som polaroid. Nu ska jag bara införskaffa mig lite snygga fotoalbum och sen ska det fixas. Finns en risk att jag byter ut lite foton från kylskåpet med och sätter upp nya fina istället. Men först blir det att skriva klart hemtentan, woohoo! Hoppas det går snabbt och smidigt med den sista frågan med så jag slipper skiten snart.





Jag kan uppenbarligen inte åka in till stan för att köpa mjölk...

utan att komma hem med ett par skor. Vet inte hur jag lyckas men det blir bara mer och mer skor här. Jag har seriöst inte plats för alla mina skor. Jag får snart hyra lägenheten bredvid bara för att ha som garderob.




Men erkänn söta?

Nu blev det visst paus i arbetet.

Pappa skulle visst in till stan och handla och då jag börjar få slut på mjölk blir det att hänga med. Får jag inget mjölk till mitt tea kommer någon att dö. Då det är tentavecka och jag spenderad den själv i min lägenhet så blir det nog jag som dör. Det blir ju inte bra. Men jag har skrivit hälften på fråga två så det är inte så mycket kvar nu, så jag ska nog hinna med en paus.


Filmens första 30 år.

Detta är var jag ska skriva om på hemtenta fråga 2. Låter kul väl? Nä just det. Men det ska nog gå ändå, jag har ju kommit igång iallafall och då brukar det flyta på rätt bra sen. Men tänkte att jag tar en liten bloggpaus nu när jag ändå blev störd av att telefonen ringde. Men eftersom jag mest har tråkigt då jag skriver på tentan får ni ingen bild från idag. Utan ni får istället en bild på mig då jag var lyckligast i världen och nyss hade varit inne backstage med Meat Loaf.



Första frågan på tentar är klar.

Så jag spenderar kvällen med att städa och fixa med tavlor. Det behövdes flyttas runt bland mina saker och bytas ut lite tavlor. Så nu är jag nöjd med hur det ser ut. Ska jag bara dammsuga upp all skit från golvet med och sen är jag nöjd för idag. Så blir det soffan och House senare ikväll.

Woohoo tenta vecka!

Nu har jag äntligen kommit igång med att skriva på den förbannade hemtentan i filmhistoria. Jag tycker inte det är kul men det är skönt att jag har kommit igång iallafall. För ju snabbare jag skriver desto snabbare slipper jag skiten förhoppningsvis. Så halva första frågan är skriven och nu tar jag frukostrast. Idag blir det chokladpannkakor med tropisk frukt och vispgrädde till frukost. Kände att det var en lämplig hemtenta-frukost helt enkelt.


Mina nya skor.

Eller gummistövlar rättare sagt. För de fanns kvar så jag kunde köpa dem och de är så snygga. Gummistövlar är ju en sån sak som man alltid behöver också, iallafall i min värld.




Ni har inte missat att Bullet börjat blogga väl?

Det får man inte missa för de är fan alltid bra, även som blogg. De har börjat blogga för Aftonbladet iallafall och bloggen hittar ni här.



Halmstad.

Nu blir det att åka till Halmstad med pappa. Sen får vi se vad jag kommer hem med, kanske blir ett par skor iallafall. Men bara kanske för det är inte säkert att de finns kvar. Men jag hoppas på det för jag blev kär i dem. Sen ska jag kolla efter ett fotoalbum eller två. Satt nämligen och laddade upp bilder igår som ska framkallas. Så snart kommer det att trilla ner massa fina foton på Bullet i min brevlåda. Gjorde även alla som polaroid, ja vilken överraskning. Men ni vet att jag älskar Almost famous filmen och i den så tar de en massa bilder med en polaroidkamera. Så jag vill med ha snygga polaroidbilder på rockstjärnor. Så har gått igenom alla mina Bullet foton och valt ut de snyggaste och gjort om till polaroid. Det tog sin lilla tid kan jag tala om. Det blev även lite snygga bilder på mig. Fick ju för fan 100 foton gratis så då letar man upp 100 foton också.






Älskar hur bilderna beskärs ibland. Man ser ju att det är Adam på bilden men själv hade man ju aldrig beskärt bilden så här. Men det gör att bilderna ser lite mer rock 'n' roll ut enligt mig.

Jag har fått paket!

Fast det var i fredags, men har inte varit hemma förrän nu. I paketet fanns ett par skitsnygga jeansshorts med hög midja. De är helt okej att ha på sig med jag kan nog inte äta när jag har dem på. Men vem behöver mat egentligen? Fick ta kort på dem innan jag drack upp mitt tea för det hade inte gått att stänga dem med mjölkmage. Men jag tycker om dem ändå. Men vad ska man ha för tröja till shorts med hög midja egentligen?





Jag lyckades stiga upp idag med.

Men det var inte lätt och det hade varit skönt att få sova lite till. Jag kan verkligen inte sova riktigt när det är fullmåne vilket det är nu i helgen. Det är lite jobbigt då jag måste få min sömn för att orka med jobbet. Men jag klarar mig denna dagen och får förhoppningsvis sova ut imorgon. Sovmorgon och sen shopping i Halmstad med pappa. Låter som en bra dag enligt mig iallafall.

Nu är det bara en dag kvar på jobbet.

Sen blir det hemtenta skrivande hela veckan. Gud vad jag ser fram emot det då. Jag ser fram emot när det är över iallafall. Jag vill inte läsa film för fan, det är tråkigt. Men en dags jobb är ju inte så farligt, det borde jag ju klara. Sen efter jobbet får jag åka hem till min lägenhet igen och sitta vid min dator. Jag tycker inte om mammas dator för den är så slö. Men min Ferrari är helt perfekt och underbar. Blir en gammal bild som polaroid idag med.


Ja jag är kär i polaroidgrejen.


Solen skiner!

Vilket var väldigt skönt när jag traskade till jobbet i morse. Det märks att det börjar bli vår, även om det nu är 1dm snö på marken igen. Men det är ljusare och jag har blivit mycket piggare nu. Så det blir nog en bra dag på jobbet. För trots att jag har sovit dåligt och stigit upp vid fem på morgonen så är jag ändå pigg och glad. Men lite frukost hade inte suttit helt fel nu för jag börjar bli hungrig.

Jobba lite extra.

Min mamma blev lite sjuk så jag fick hoppa in och jobba idag. Vilket betyder mer pengar till Jamie. Woohoo! Det tar jag ju alltid emot med glädje. Jag hade ingen feber i morse heller så nu är jag bara lite hes. Duktig förkylning som försvinner lagom till jag behöver jobba. Men jag är nog fortfarande lite sjuk så det blir äppelpaj till middag.


Ni får en gammal bild på mig för jag sitter vid min mammas dator.

Taggar inför popquizet ikväll.

Tänkte att eftersom jag fortfarande är lite sjuk och då inte borde anstränga mig i onödan så flyttar jag in till mammas lägenhet till söndag. För jag tror inte min kropp orkar med att både cykla till och från jobbet och jobba i helgen. Så bättre att stanna inne i stan och gå till jobbet så man inte blir mer sjuk. Men nu mår jag faktiskt helt okej, bara lite hes och ont i halsen. Men det är väl ingen anledning att missa god mat och popquiz med jobbet bara för att man har lite ont i halsen. Nej verkligen inte! Så jag kommer snart att bege mig in till stan, ska bara packa ner det sista. Plus leka med den roliga polaroidgrejen jag hittade nyss och blev helt kär i. Kolla bara vad snygga bilder det blir.


Före


efter








Minnen.

Min pappa var nere och rotade i källaren för någon dag sen och hittade en av mina gamla tavlor. Denna hade jag på mitt flickrum när jag var runt 14 år gammal. Den fick hänga där väldigt länge även, tror jag tog ner den när jag var 21. Jag fick mitt första svärd då och behövde den väggen för att hänga upp svärdet på. Men nu har jag hängt upp tavlan igen, fast i min lägenhet och inte i flickrummet.




Detta var ett tag sen, men de är fortfarande lika fina idag.

Det bästa med att vara sjuk...

är att man får äta vad man vill till mat. Den regeln är allmänt känd i min värld iallafall. Är man sjuk så får man äta vad man vill. Vilket betyder att idag blir det blåbärspaj med vaniljsås till mat. Det är riktigt gott och blåbär är bra för kroppen så nu kommer jag säkert vara frisk till imorgon.


Mmmm paj, paj, paj.

Snygg-Erik.

Då jag ligger nerbäddad i soffan med feber så får ni lite bilder på Erik i Bullet att titta på så länge. Fan jag måste bli frisk till imorgon, har varken tid eller ork att vara sjuk.







Min feber bara stiger.

Så har bäddat ner mig i soffan idag igen och käkar ostbågar. Kommer nog skippa skolan imorgon för jag måste bli frisk till helgen. Jag har inte råd att vara sjuk på min jobb helg, då ska det jobbas, jobbas, jobbas. Plus att vi ska ha popquiz med jobbet på torsdag och det vill jag inte missa.

Sjuk.

Det hjälpte inte att bädda ner sig i soffan hela kvällen utan jag fick feber efter någon timme. Så jag mår inte så jättebra nu men febern har gått ner lite under natten iallafall. Så därför skippar jag första lektionen som är filmvisning och går bara på föreläsningen i eftermiddag. Hade nog inte orkat att gå på båda så dumt att försöka och missa föreläsningen. Vi ska ju få hemtentan idag med och jag är väldigt nyfiken på vilka frågor vi kommer få.


Vad rött mitt hår blev på denna bilden.


Bäddar ner mig i soffan för resten av kvällen.

Jag har fått jätteont i halsen nu och kan knappast svälja så är inte glad. Jag hatar att få ont i halsen, hatar, hatar, hatar. Men det var rätt väntat då jag oftast får det när jag har varit nere i Helsingborg. Den skånska havsluften är inte bra för mig. Så måste jag till skolan i två dagar till denna veckan. Men vem vet det kanske helt magiskt slutar att göra ont om tjugo minuter. Kan ju hoppas på det iallafall.

Grupparbete.

Sitter här och trycker i mig frukost så jag kan cykla till bussen sen. Ska jobba lite med ett grupparbete idag på förmiddagen. Självklart ska det vara om filmhistorien vilket jag tycker är tråkigt. Men det är sista arbetet och sen får vi hemtentan imorgon. Så bara två veckor kvar på denna kursen och sen slipper jag det. Woohoo!

Mustasch i Helsingborg.

Här får ni lite bilder från igår när Mustasch spelade. Det var en bra konsert och det var kul att se dem igen. Jag träffade även på Stam lite och pratade med honom när jag var inne backstage efter konserten. Han är ju alltid lika trevlig så han måste man ju krama lite på. Här får ni lite bilder iallafall.

















Jag kan ju ha råkat shoppa lite igår.

Som en till väldigt fin ny skinnjacka. Så skinnjacka nr. 14 är nu i min ägo och jag är väldigt nöjd med den. Den har vad jag har letat efter väldigt länge, en luva. Det saknades i min samling, en skinnjacka med luva. Men nu är den min, woohoo! Sen blev det ett par nya vantar, för de gamla har gått sönder efter alla Bullet konserter de varit med på. Plus en liten börs till pengar och kort, väldigt smidig att ha när man har litet väska iallafall.






Trött och osminkad Jamie med fina skinnjackan.

Bullet i Helsingborg.

Jag tänkte att jag gör ett inlägg med Bullet och ett med Mustasch för annars blir det så många bilder i samma inlägg. Så här får ni lite Bullet. Jag stog även på den högra sidan av scenen denna gången och fick några riktigt snygga bilder på Erik. Han brukar annars inte komma med på bilderna, så därför får ni lite extra på honom. För han är ju väldigt snygg han med. Jag och Nico hade även sån tur att när vi gick tillbaka till bilen efter våran shoppingtur så fanns både Bullet och Mustasch på The Tivoli. Så jag råkade gå in lite backstage för att hälsa på Bullet, plus att jag fick en kram av Ralf. Sen var jag inne backstage en sväng innan vi stack tillbaka till min moster med. Tog bilderna med min nya kamera och de blev helt okej tycker jag.





















Nu flyr jag Småland...

och drar till Skåne. Jag och Nico kommer ha skitkul idag och det kommer bli helt underbart. Men jag hoppas det är finare väder i Helsingborg än vad det är här. Här bara regnar det och snöar hela tiden och man blir så trött på det. Men men jag lämnar dator hemma så vi hörs igen imorgon. Det lär ju bli en massa bilder på banden och det får ni ju inte missa. Kanske även kan komma upp en bild på mig i skinnbyxor och Bullet tröja. Ja jag har bestämt vad jag ska ha på mig och det kommer bli skitsnyggt troligtvis.



Nu börjar jag bli nervös.

Har satt igång med att packa ner allt som ska med till Helsingborg imorgon. Så nu börjar det kännas att det snart är dags. Jag älskar verkligen att gå på konsert så det är lika underbart varje gång. Men nu kommer vi ju även få se Mustasch och inte bara Bullet och det kommer bli skitkul. Jag älskar ju Bullet och Nicolina älskar Mustasch så detta är perfekt för oss. Först lite shopping inne i centrum och sen konsert, kan det bli bättre? Nej det kan det fan knappt!




Här är lite bilder från förra gången jag såg Mustasch tror jag. Det är Mustasch iallafall och jag har tagit bilderna.

Ni missade väl inte Hampus Klang på radion?

Troligtvis gjorde ni nog det då det var P4 Kronoberg han var med i. Men det viktiga är ju att jag inte missade det och det gjorde jag ju inte. Tror dock inte att pappa var så glad över att sitta i bilen helt tyst i en timme för att jag skulle lyssna på Hampus. Men han klagade inte iallafall. Men om ni som missade det är intresserade av att lyssna så finns det på internet. Bara att gå in på Sveriges radio Kronobergs hemsida och gå in på lyssningsarkivet, han är med mellan 11.00 och 12.00.



Nu är jag hemma igen.

Jag har spenderat dagen med att sitta i en buss känns det som. Det har varit en jävla massa buss och väldigt lite filmhistoria iallafall. Så tråkig dag. Nu spenderar jag kvällen med att kolla outfits till på lördag, nej jag har inte bestämt mig än. Det är fan svårt i min värld. Nu lutar det åt skinnbyxor så jag försökte ta lite foto på hur det ser ut. Men Jamie i höga klackar och en kamera funkar inte, det är omöjligt att få plats i bildrummet.


Ser ut som en slashas med skinnbyxor på.

Kristianstad.

Idag blir det exkursion till Kristianstads filmmuseum och det snöar ute. Vilket betyder att jag hellre hade bäddat ner mig i sängen igen istället för att cykla till bussen för att åka till skolan och åka mer buss. Jag tycker inte om att åka buss. Men men det ska bli kul att gå på museum förhoppningsvis. Så dags att äta frukost och börja bege sig.

Rumpa!

Nu kanske jag vet vad jag ska ha på mig. Satt och pysslade lite med ett par shorts innan och nu är det nitar på bakfickorna. Ja jag vet att alla gör så med sina jeansshorts nu för tiden, men det betyder inte att det inte är snyggt. Så det blir kanske dessa shortsen på konserten på lördag, eller ett annat par. Eller skinnbyxor...
Det blir samma skor som förra gången iallafall. För både Hampus Klang och Adam Hector tyckte mina leopardmönstrade skor var skitsnygga. Plus att mina ben blir skitlånga när jag har hög klack.



Jaha då var det vinter igen.

Blev helt nersnöad när jag skulle cykla hem, så var både blöt och kall när jag väl var hemma. Vad hände med våren egentligen? Den var ju här igår så vafan? Börjar bli trött på detta nu, riktigt jävla trött. Men, men får kanske upp värmen igen om jag bäddar ner mig i soffan med en bra film? Eller så kanske jag ska in och rota i min garderob lite och leta kläder till konserten på lördag. Det står verkligen still i skallen nu och jag har ingen aning alls om vad jag ska ha på mig. Stora jävla problem man kan ha då!

Film, film, film.

Ska sticka till skolan strax för att kolla på en film, Bringing up baby tror jag den hette. Lite jobbigt att behöva åka till skolan för en film men får väl vara en duktig student och göra det iallafall. Kanske hinner gå i lite affärer i Växjö med. Jag ska inte köpa något men kanske kan hitta lite inspiration till vad jag ska ha på mig på lördag. Det är inte många dagar kvar nu och jag börjar bli lite nervös. Man kan ju tycka det är konstigt eftersom jag har sett Bullet ett antal gånger nu och Mustasch med. Men det är så kul att se dem att man blir helt pirrigt förväntansfull varje gång.




Eller så kanske det är något helt annat som pirrar?

Pysselkväll?

Nej inte riktigt men lite pyssel iallafall. Jag köpte ju en Bullet mössa som är skitsnygg, men inte på mig. Det funkade om jag hade luvan uppe men inte bara mössa. Så jag tog helt enkel och klippte sönder den och sydde om den till ett pannband istället. Mycket, mycket snyggare plus att det är perfekt nu på våren när det blir för varm med mössa men för kallt utan. Men nu ska jag ställa undan symaskinen igen och förbereda mig för House som är på tv ikväll.



 

Nu var man redo för skolan igen.

Jag ska börja dagen med grupparbete om film. Sen kommer det en föreläsning om film. Woohoo vad kul! Kan inte kursen vara över snart? Jag förstår inte varför jag tycker det är så tråkigt att läsa om film, men uppenbarligen tycker jag det. Men nu är det inte så lång tid kvar på kursen och på torsdag ska vi på exkursion till Kristianstads filmmuseum. Det borde ju bli kul iallafall.



Semlor.

Det gick bra att jobba idag och eftersom jag var ensam på jobbet så kunde jag smälla i mig två semlor på rasten. Vet inte riktigt hur två semlor fick plats i min lilla mage men det gick fan. Men sen var jag jävligt mätt. Men annars har jag spenderat kvällen med att plugga, plugga genom att kolla på Diligensen med John Wayne på dvd. Jag kollar på filmen hemma så slipper jag åka till skolan bara för att se film. Men iallafall det blev tummen upp för Diligensen, kan det vara alla indianer kanske?



Jobb, jobb, jobb.

Ska jobba lite extra idag så jag får in lite mer pengar vilket alltid verkar behövas. Men det är inte förrän vid två så ska väl hinna med att plugga lite innan. Jag har kommit fram till att filmhistorie böckerna är förbannat tråkiga och jag vill egentligen inte läsa i dem. Men får väl stå ut i någon vecka till och hoppas på att nästa kurs blir roligare. Kommer vara så skönt när denna kursen är över iallafall och man slipper läsa om stumfilm och montagefilm från sovjet. Jag tycker inte det är intressant för fem öre och jag vill inte veta det heller.



Mindre än en vecka kvar till nästa konsert...

och jag vet inte vad jag ska ha på mig? Tror dock att det är dags att använda mina skinnbyxor lite så varför inte på konserten. Jag har sex par men använder knappast dem alls, vilket är lite synd på så snygga byxor. Detta blir nog även den sista Bullet konserten på min och Nicos Bullet- och Mustaschturné. Så då måste man ju vara lite extra snygg.
Tänkte jag skulle lägga in en bild på affischen för deras turné så jag googlade på mustasch+bullet och vad hittar jag då? Jo en bild på mig.




Det var trevligt igår.

Jag behövde en kväll men vänner och familj. Har inte träffat Peter, Gabriella och Tyra på evigheter och barn i den åldern växer som satan. Så tittar man bort i en kvart har de växt en halvmeter. Så det var på tiden att man umgicks lite med henne. Tror även att lilla Tyris börjar utveckla lite intresse för kannibalism. För var inte hennes egna händer eller fötter i hennes mun så var det min hand hon gnagde på eller min brors armbåge. Men vi tycker om henne ändå, men får kanske passa oss sen när hon väl får tänder.


Jag och lilla Tyrannosaurus rex som hon även kallas.

Sitter ute hos pappa och umgås med vänner.

Detta är min enda lediga helg på länge så ville spendera den med familj och vänner. Så vi har precis ätit min underbara äppelpaj och senare ikväll blir det tacos. Det var evigheter sen jag åt tacos så det ska bli riktigt gott. Men nu blir det att gosa lite med Tyra, man måste ju passa på när man kan.


Lilla Tyra och min bror Jim.

Börjar dagen med Miami ink.

Vet inte varför men jag älskar det programmet. De är verkligen duktiga på det de gör.



Jamie har fått paket!

Ja jag fick hämta ut två paket idag med. Men det är inga kläder eller skor denna gången utan lite mer användbara saker. I det ena fanns ett fint leopardmönstrat påslakanset som kommer bli skitsnyggt i mitt sovrum. Lila och leopardmönstrat är en bra kombination i ett sovrum. I det andra paketen fanns min favorit tvål från Body America, en dusch mousse och en body scrub. Den är rätt dyr men vad är det för fel med att skämma bort sin kropp med väldoftande tvålar?






Bullet i min hall.

Jag tvingade upp pappa i min lägenhet för jag behövde lite hjälp med att sätta upp lite planscher. Det är ju snevägg i min hall och man måste sätta upp plascher med häftpistol för väggarna är så hårda. Så det är rätt krångligt att fixa själv utan att förstöra planscherna helt och hållet. Men nu är det gjort och det blev skitsnyggt. Kolla bara...



Tjäna pengar?

De ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba extra på måndag. Då jag bara har en helg att jobba denna månaden så är det ju perfekt med lite extra timmar. De skulle uppenbarligen på någon utbildning, så då får jag hoppa in lite. Perfekt!
En annan sak som är perfekt är att jag har ett paket att hämta ut idag. Jag kanske till och med har två paket, får se om det dyker upp ett sms sen. Jag hade koll innan på hur många paket som jag väntade på men nu har jag tappat räkningen igen. Så det är ju lite spännande.

Okej det var inte så jobbigt att börja vid två.

Istället för att sluta vid sex som det stog på schemat fick vi sluta vid halv fem. Vilket är helt okej för då behövde jag inte vänta på någon buss. Utan det var bara att gå från den ena bussen till den andra. Det är alltid skönt att slippa sitta på stationen och rulla tummarna och ha tråkigt. Men visst jag fick ju sitta och plugga i två timmar i väntan på att lektionen skulle börja. Men jag satt och spionerade på folk som gick förbi också, av någon anledning har campus invaderats av militärer så det var rätt kul. Militärer kommer nog alltid att fascinera kvinnor. Är det de gröna kläderna kanske?


Varför ska vi börja vid två?

Jag orkar inte åka den jobbiga bussen som ska köra igenom varenda jävla håla och som aldrig kommer fram. Så då måste jag ta en buss som gör att jag är i skolan redan vid 12. Så  det blir att sitta och uggla i skolan i två timmar. Fast ska ta med en musikjuridik bok så jag kan vara duktig och plugga lite. De böckerna är både intressanta och roliga att läsa så tiden kommer förhoppningsvis att flyga förbi. Annars får jag drömma mig bort tillsammans med musiken i min mp3.



Jamie har fått paket.

Det var inte det lilla paketet heller utan ett riktigt stort. I paketet fanns världens finaste Meat Loaf LP-skiva. Jag är helt kär i min nya tavla och den passar så extremt bra på min vägg.





Då var det dags att fylla kylskåpet igen.

Japp det är åter dags för min pappa att komma och hämta mig för att åka till stan och handla. Det är rätt mysigt att ha en dag eller två i veckan där han och jag umgås. Även om det bara är att handla mat så umgås vi iallafall. Det är ju rätt tråkigt att handla mat själv, så lite sällskap av sin käre far är ju aldrig fel.


Jag tror att jag har lite "efter konsert depression".

Varför blir det så? Så fort en konsert har varit så blir jag ledsen och känner inte för att göra något alls. Man har sett fram emot och fixat kläder och skor för en konsert. Sen tar det bara några timmar och så är allt över. Men som tur är så får jag ju se Bullet snart igen. Biljetterna är ju fixade så nu är det bara att fixa fram en skitsnygg outfit. Har ni läsare några förslag på vad jag ska ha på mig? Ni borde ju kunna min garderob nu efter alla bilder jag lägger upp?

Tisdag idag va?

Om jag fattat det rätt ska det vara det iallafall och det betyder skola för mig. Men självklart ska vi inte börja förrän vid ett så här sitter jag och har tråkigt. Men jag har kommit fram till en sak och det är att jag älskar min nya kamera. Den är mycket smidigare än min gamla och bilderna blir bra direkt. Så här får ni lite bilder på hur jag ser ut idag och på mitt nya fina hänge till halsbandet som jag fixade ihop igår.




Titta vilket fint plektrum jag fick av Hampus Klang.

RSS 2.0