Loppislördag.

Vad skönt det var att vakna upp hemma i min egna säng idag. Men blev inte att ligga och dra sig utan stack ut till pappa för lite second hand shopping. Vi stack till Strömsnäs idag istället för den vanliga loppisrundan. Tur var väl det för jag hittade ett par helt perfekta nya fransskor som fick följa med hem. Så jag är riktigt nöjd. Nu ska jag vila lite för jag har fått en sån jävla huvudvärk. Men sen blir det att städa här hemma innan det blir tacokväll.
 
 

Lever livet lite.

Efter att ha varit sjuk och ynklig blev det jobb och sen popquiz igår kväll. Det var så skönt och roligt att komma ut lite men bloggen hann jag inte med. Idag blev det fika och skvaller med bästa Nicolina så har bara varit hemma och vänt. Men får passa på att ha roligt när man kan. Men nu är jag hemma trött som fan och ska bara ta en snabb dusch och sen sova. Blir en lugn helg med kanske en loppisrunda imorgon och sen tacokväll med Thomas. Kommer nog bli perfekt.

Imorgon blir det jobb.

Vaknade med världens energi i morse och hade lätt kunnat ut och springa en mil. Men det gjorde jag så klart inte för energin tog slut rätt snabbt. Men har iallafall varit frisk och hungrig som fan idag. Så har varit duktig och diskat och tvättat idag. Så imorgon blir det jobb igen och det ska bli så skönt. Börjar bli trött på mitt egna sällskap nu.
 

Är så jävla uttråkad.

Börjar bli riktigt jävla trött på att vara sjuk nu. Jag känner mig äcklig som fan så hade gärna spenderat hela dagen i duschen. Men jag börjar bli bättre nu så kan förhoppningsvis jobba igen på torsdag. Jag mår inte illa längre men har lite, lite feber tror jag. Men aptitet är tillbaka men allt smakar fan skit så vill knappt äta ändå. Men ska ändå fixa lite soppa nu och lite rostebröd till. Kommer nog bli lite gott iallafall.
 

Kunde äntligen duscha.

Har haft så fruktansvärt ont i magen så fort jag ställt mig upp så har varit sängliggande den mesta tiden nu. Men idag kunde jag ta en dusch utan att det kändes som magen skulle slitas sönder. Men nu ligger jag nerbäddad i soffan igen efter att ha ätit lite mat. Mår lite illa men får behålla maten iallafall. Så det går framåt och allt är inte bara dåligt. Vann precis 300kr på keno med så måste ändå säga att det varit en bra dag. Blir hemma från jobbet imorgon med så jag är symtomfri i 48 timmar så jag inte smittar någon. Men förhoppningsvis så räcker det med morgondagen med. 
 

Så blev jag sjuk igen.

Hade en trevlig kväll med min bror och vänner igår och sjöng singstar men började må illa efter ett tag. Så när vi var på puben började jag må riktigt illa och kände jag behövde spy. Så skulle gå till toaletten men på vägen dit så svimmar jag och trillar rätt in i en vägg och sen ner på golvet. Så jag har en stor bula i pannan och har slagit i hakan och benen. Men de var två väldigt snälla karlar som hjälpte mig och tog hand om mig. Sen följde min bror mig hem till mamma så sov jag där i natt. Så det blev inget Tyrolen idag vilket gjorde mig riktigt ledsen. Men tyvärr så har jag en jävla maginfluensa och inte mycket att göra något åt. Så ligger nerbäddad i soffan nu och har ont i kroppen och magen. Magsjukan är inte så farlig egentligen mest rädd för att jag svimmade och är blåslagen lite överallt. 
 
 

Singstar med vänner.

Dags att sticka in till stan för att sjunga singstar med min bror och några vänner. Kommer nog bli en riktigt rolig kväll. Sen imorgon öppnar Tyrolen med sin loppis och kommer självklart att åka dit.
 
 

Älgpark med jobbet.

Var iväg och firade en jobbarkompis som fyllt år igår med att kolla på älgarna i älgparken. Det var riktigt trevligt men älgarna var tyvärr inte så livliga. Men vi fick se dem iallafall och hade en jättemysig fika inne i parken. När jag kom hem var jag så kall och frusen så skulle bara bädda ner mig i soffan lite och tina upp. Jag vaknade fem timmar senare. Så jag var nog rätt utmattad efter denna jobbveckan. Men nu känner jag mig rätt pigg och utvilad faktiskt. Så idag blir nog en bra dag. 
 
 

Afternoon tea

Det har gått bra på jobbet idag vilket är skönt. Men usch vilken lång dag det blev. Efter jobbet var det personalmöte och sen gå tidigare från det för att ta med mamma på afternoon tea. Det var min födelsedagspresent till henne så det var riktigt mysigt. Men blev lite besviken för det kostade ju en del och jag trodde det skulle finnas en massa att välja mellan. Men det fanns bara två olika snitar, scones och sen tre olika kakor. Visst jag blev mätt som fan men det var ju bara en snit jag tyckte om och en sorts kaka. Så har tryckt i mig fyra snitar och tio macarons idag. Hade ju gärna sett sju olika sorters kakor minst. Men ja jag blev mätt iallafall och det är ju bra. Sen när jag kom hem var jag helt slut och somnade i soffan. Sov fan som en stock tills jag fick ett meddelande som väckte mig. Så nu slappar jag i soffan men borde ut och laga lite mat. Men är fortfarande mätt som fan men måste ha matlåda till jobbet imorgon. Dessa ilandsproblem. 
 

Min egna lilla by.

Det blev ingen tur till sjukhuset idag. De behövde göra lite mer tester innan han ska dit. Så istället passade jag på att umgås med mamma, min bror och min ena brorsdotter. Så har haft en mysig dag med dem. Vi var på second hand och jag hittade så söta små västern hus som fick följa med hem. Googlade lite på dem och det visar sig att de är från 70-talet och en liknande från samma märke såldes på ebay för över 500kr. Den billigaste på ebay kostade 150kr och jag fick tre för mindre än det. Så det var ett förbannat bra fynd jag fick till idag. Men ska inte sälja dem, de är alldeles för fina för det. 
 
 

Ryggen börjar bli bättre.

Jobbet gick bra idag och ryggen gjorde inte jätteont. Fortfarande stel och gör ont om jag böjer mig mycket men en klar förbättring. Så det var skönt som fan. Efter jobbet stack jag till Thomas som bjöd på chokladtårta. Det var riktigt gott och det är bra att vi kan vara vänner fortfarande. Imorgon är jag ledig för att följa med pappa till sjukhuset med min bror. Sen blir det lite födelsedagsfirade för min bror som fyller år idag. Kommer nog bli riktigt trevligt.
 

Åhh sån jävla ångest.

Har varit hemma sjuk med en ond rygg nästan hela veckan och ska till jobbet imorgon. Men på tisdag vill pappa att jag följer med till sjukhuset så vi kan träffa läkaren tillsammans. Jag bara ser hur hela min lön försvinner bort och jag får svälta nästa månad. Men sen kan jag inte hjälpa att jag blev sjuk och vill pappa ha med mig då kommer jag att sitta där bredvid honom. Men usch sån jävla ångest man får av dessa jävla pengar. Men har kollat upp lite med försäkringskassan så kanske kan få lite pengar från dem för vård av pappa. Så det känns ju skönt. Allt kommer ju lösa sig och mitt hem ser ju ut som en second hand affär så krisar det är det bara att börja sälja av lite. Men känns verkligen inte skönt att ha denna ångesten i kroppen.
 

Trött som fan.

Har tagit det lugnt hela dagen idag. Har inte orkat mer. Men var på en loppisrunda med familjen iallafall men hittade inget roligt. Men roligt att umgås med familjen lite iallafall. Nu ska jag ta en lång skön dusch och sen sova. Längtar efter sängen nu.
 

Kompishäng hela dagen.

Har hängt med Nicolina hela dagen nästan och haft det trevligt. Nu sitter vi och dricker tea och skvallrar om karlar. Så det blev en lugn kväll nu. Rätt skönt faktiskt. Imorgon blir det loppisrunda med familjen så gäller att vara utvilad.
 

Sons of anarchy

Har sovit hos mamma i två dagar nu efter all skit som varit. Har inte redigt velat vara ensam så har varit skönt att vara hos henne. Men nu är jag hemma igen för jag längtade hem lite. Har varit hemma från jobbet idag och blir hemma imorgon med. Förhoppningsvis mår ryggen bättre till nästa vecka sen. Så har fixat lite här hemma för jag hade världens diskberg att ta hand om. Så tre diskningar senare är det klart och jag kan slappa resten av kvällen. Så satte igång säsong ett av Sons of anarchy så jag redigt kan gotta ner mig i soffan. Var en evighet sen jag såg igenom alla säsonger så nu vet jag vad jag ska göra hela helgen.
 

Så var det slut.

Var tvungen att ta tag i lite hemskheter idag och göra slut med Thomas. Vi funkar inte som par för hur fan vi än gör så går det mer bakåt än framåt och vi lyckas inte finnas där för varandra. Vi har inte umgåtts på ett tag och jag har nästan försökt att hålla mig borta från honom för att inte bli sårad. Har nog nästan låtsas som att allt är okej mellan oss och inte velat ta tag i det eller tänka på det. Men man får ett annat persepektiv på saker när någon nära blir sjuk och man värdesätter saker i livet på ett annat sätt. Jag har helt enkelt valt att inte sitta och vänta på att allt kanske kommer bli bra utan faktiskt göra slut på det istället. Vi har pratat och vi är överens om att det inte kommer funka mellan oss som par hur mycket vi än vill. Vi kommer nog må bättre båda två av att bara vara vänner. Jag förtjänar ett förhållande som är bra och som går framåt så man kan få en framtid med någon och bilda en familj. Det kommer jag aldrig få med Thomas för vi har helt enkelt för olika drömmar och tankar om framtiden. Så nu gäller det för mig att faktiskt fokusera på mig och min familj och släppa allt negativt. Både jag och Thomas tror att det kommer bli bättre mellan oss som vänner och då kan vi finnas där och stötta varandra mer.
 
Blev kanske en rörig text men behövde bara få skriva av mig lite. Har inte kunnat fokusera redigt de senaste dagarna för jag har varit så tankspridd. Men förhoppningsvis så blir det bättre nu och jag kan gå framåt med livet.
 
 

Hemma sjuk.

Har inte kunnat sova på en evighet så min kropp får nog inte återhämta sig som den ska. Så nu har jag fått ont i ryggen som fan. Gick hem från jobbet idag och ska stanna hemma imorgon med. Har köpt lite sömnmedel på hälsokostaffären nu som förhoppningsvis gör så jag sover bättre så det är bara att hoppas att kroppen mår bättre snart. Känns som jag kommer trilla ihop och gå sönder när som helst nu.
 
Får en glad bild på mig i lite nya Spell kläder. 

Trevlig dag hos pappa.

Blev en händelserik dag och det har varit så trevligt. Blev att vi åkte och kollade på min fasters mans son som körde cross i närheten och det var så roligt. Jag har aldrig sett en crosstävlig så hade riktigt roligt med att fota det. Sen hängde vi hemma hos pappa och fikade en massa och kollade på gamla foton.
 
 

Träffa släkten lite.

Ska alldeles strax sticka ut till pappa för att träffa hans syskon som är och hälsar på. Ska ta med kameran och få ett familjefoto på dem. Förhoppningsvis blir det bra. Men först tänkte jag sticka inom en loppis och se om där finns något roligt. Blir bara en liten omväg så lika bra att passa på. 
 
 

Sweets records & tapes!

 

Äntligen fredag.

Har spenderat kvällen med att städa lite hemma. Rensade sminkbordet och kastade en massa skit och sen fixade jag med mitt tvättberg. Har varit dålig på att vika tvätt och få in den i garderoben så hade hur mycket som helst att fixa. Men nu är det klart och jag har bäddat rent med nya lakan i sängen. Så nu ska jag bara ta en skönt dusch och sen krypa ner i sängen. Det kommer bli så skönt.
 

Min mage kurrar.

Sitter i soffan trött och hungrig efter en lång dag på jobbet. Hade jämställdhetskurs efter jobbet med så blev en extra lång dag idag. Men det har varit kul och lärorikt iallafall. Men usch vad trött jag är nu. Kan inte sova på nätterna så är helt förstörd. Men fick lite tips på jobbet så jag kanske kan sova bättre i natt.
 
 

Sömnlös natt.

Sov inne hos mamma i natt för jag tänkte det kunde hjälpa. Men sov inte alls bra, tror knappt jag sov alls. Så jobbet var lite jobbigt idag och blev riktigt hängig ett tag. Men tog en alvedon mot huvudvärken och sen var det bättre igen. Men gud vad skönt det var att få komma hem och vila lite sen. Är fortfarande trött som fan så blir en tidig kväll i säng förhoppningsvis.
 

Fick visst ett paket.

Beställde lite nya tröjor och toppar att ha till sommaren. Så nu får det gärna bli lite sol och värme snart. Kommer ju frysa magen av mig om jag använder crop tops nu.
 
 

Trött måndag.

Sov inte så bra i natt men dagen har gått bra ändå. Lyckades även med att få en timmes övertid och det är alltid bra. Men usch vad trött jag är nu. Har precis ätit lite middag så ska bara ta en snabb dusch och sen somna i soffan lite. Imorgon blir det jobb och sen umgås med familjen. Blir nog en bra dag imorgon. 
 

Lat söndag.

Imorgon blir det tillbaka till verkligheten igen och jag har ingen aning om hur det kommer bli eller hur jag kommer må. Men det är bara att kämpa på och klistra på ett fejkat leende då och då. 
 
 
 

Lång dag idag.

Har haft fullt upp hela dagen men att gå på marknad med Lina och sen möta upp pappa för lite fika. Efter det stack jag till tatueringsstudion för att boka en tid för min första tatuering. Har velat ha ett old school skepp på armen för pappa var sjöman som ung så i augusti är det dags. 
 

Spenderat dagen i solen.

Sov hos mamma i natt så vi hade en lugn morgon med massa god frukt till frukost. Sen efter det stack jag ut till pappa för att byta däck på bilen. Fy fan vilket jobb det är! Jag är inte svag men att lyfta och bära en jävla massa däck är fan tungt. Så har haft en skön dag ute hos pappa i solen. Nu har jag precis tagit en dusch och smörjt in mig med brun utan sol och tonat håret lite. Jag var så förbannat blek efter allt som hänt de senaste dagarna så mådde nästan dåligt över att se mig själv. Nu ser jag piggare ut iallafall även om jag är trött som fan. Blir en lång sovmorgon imorgon och sen lite loppis och marknad.
 
Undrar hur länge den röda färgen håller nu?

Dumma värld.

Jag vet inte riktigt hur jag ska känna eller tänka just nu. Pappa är sjuk och det är nog det värsta som kan hända i mitt liv. Det är så nytt nu så vet ju inte hur något blir. Men jag försöker ändå att hålla mig positiv och inte deppa ner mig helt. Det kommer bli en massa att fixa så det gäller att finnas där för pappa nu. 
 

RSS 2.0