Snart dags för sommarfest!

Jag ska bara hoppa in i duschen och sen blir det på med hippieoutfiten. I högtalarna spelas soundtracket till Almost Famous så vi får den rätta stämningen. Det här kommer nog bli riktigt kul så jag ser fram emot kvällen. Förhoppningsvis så fortsätter det fina vädret ikväll med så vi kan sitta ute.
 

Rapportskrivande

Sitter hemma hos mamma nu med två datorer framför mig och sätter ihop min praktikrapport. Jag har några timmar att slå ihjäl innan sommarfesten så ska nog hinna klart idag. Men det ska inte vara inne förrän på söndag så kan jobba med det då med. Men lite jobbigt att sitta här med usb-minne och föra över mellan datorena men det får gå. Sen ska jag nog försöka fixa Word på min nya dator och kanske göra så jag får Windows 7 på den. Får se vad min bror kan fixa åt mig för jag kan absolut inte göra det själv.
 

Bullet spelar på Muskelrock!

Jag hade tänkt att skita i Muskelrock i år då jag inte hittade någon att gå med. Men nu fick jag reda på att Bullet ska spela och det finns inte en chans i helvetet att jag missar det. Så nu är en biljett införskaffad och jag sticker dit på lördag själv. Inte så kul att gå själv men det är Muskelrock och Bullet så det kommer bli helt underbart i vilket fall som helst. Jag måste säga att jag älskar Swedish Plastics för jag får träffa nya vänner som är mer som mig och har samma intressen. Jag behöver fler likasinnade i mitt liv. Så nu blir det en dag på Muskelrock och sen Bråvalla festivalen en dag för att se Airbourne med en ny vän. 
 
 

Ibland hatar jag Windows 8

Jag vet inte vem idioten som kom på Windows 8 är men den borde fan få en smäll. Allt är fan i appar så att installera något är krångligt som fan. Det har gjort att jag inte kan ha Word och jag tycker inte om OpenOffice. Så nu får jag sno tillbaka min gamla dator från pappa lite så jag kan göra klart praktikrappoerten. Så idag blir det inget plugg utan det får jag ta imorgon innan sommarfesten. Det blir skönt med en dag utan att behöva tänka på det. Så idag blir det nog att städa lite här hemma och tvätta. 
 

70-tal

Det är inte det lättaste att hitta en snygg outfit som ser 70-tal ut men jag tror jag har hittat rätt i min garderob nu. Jag köpte en svart långklänning i sammet på second hand för ett tag sen och den tillsammans med min svarta mockaväst med fransar och mina nya skor kommer bli en perfekt klädsel. Det blir lite svart men med en massa snygga smycken i silver med turkoser på och något färgglatt halsband så blir det nog bra. Jag trivs ändå inte i färgglada kläder så det blir perfekt för mig. Sen kan alla andra klä sig i färgglada kläder och se helt galet 70-tal ut. 
 
 

Facebookvännerna har varit effektiva i natt.

Vaknade till över 100 nya meddelanden på facebook så har haft lite att göra under morgonen. Det planeras för fullt mellan alla medlemmar i The Plastics just nu. Vi vill bli större och bättre och det är kul att se att alla engagerar sig till max. Men över 100 nya meddelanden på en natt är fan lite galet och så fort jag loggar in har det hänt något nytt. Idag blir det iallafall att skriva på praktikrappoerten och få den klar i veckan. Fan bara en vecka kvar innan jag tar examen från universitetet. Var fan har tiden tagit vägen?
 

Jag har fått paket.

Har fått ett par nya skor som nog kommer användas flitigt i sommar. Finns dock en risk att jag kommer stuka fötterna av mig. Men med lite övning ska jag nog kunna gå med dem utan att skada mig.
 
 

På fredag blir det sommarfest.

Vi ska ha sommarfest med jobbet på fredag och det är 70-tals tema. Det kommer nog bli kul men troligtvis bara jag som klär ut mig. Men jag vill leka hippie för en kväll så jag håller på att planera klädsel nu. Jag har iallafall ett par nya skor som är perfekta för 70-tals tema. Ska ta och fota dem sen så ni får se. 
 

Min recension har publicerats.

Min recension från Meat Loaf konserten har äntligen publicerats. Upptäckte för någon dag sen att mitt foto som Meat Loaf delade på Facebook även blivit delat av Paul Crook och trummisen John Miceli. Är det nu jag kan börja kalla mig för fotograf? Det är verkligen skitroligt att jag får sån feedback på att det jag gör är bra. Jag kunde inte önska mig mer. 
 
Vill ni läsa recensionen kan ni hitta den på min groupie blogg här. Eller på The Plastics webzine här.
 

Fortfarande söndag.

Ska denna dagen aldrig ta slut? Jag är trött som ett as idag med men jobbet har gått smidigt som fan. Sen har jag skrivit klart och skickat in den tredje delen av praktikrapporten. Så allt som skulle varat fixat i veckan är klart. Så nu kan jag sova gott i natt. Sen blir det en lång sovmorgon imorgon och fan ta den som vågar väcka mig. Annars så har mina saker från Victoria's secret skickats så nu är det bara att vänta. Hoppas jag hinner få det innan jag ska på semester men troligtvis så dyker det väl upp lagom till att jag inte är hemma. Åhh jag vill ha mina nya kläder!
 
 

Söndag

Sitter på jobbet idag igen och är trött. Men det ska nog gå. Jag kommer iallafall ha fullt upp med dubbelt så många gäster idag. Så nu hoppas vi på att maten kommer räcka och att allt går smidigt. Men det är trevligt när det kommer folk och besöker sina mammor på morsdag. Så lite extra jobb står jag ut med idag.
 

Trött som ett as.

Var helt slut efter jobbet idag och somnade direkt när jag kom hem. Jag är fortfarande trött som fan men måste hålla mig vaken lite till. Kanske blir bättre med lite mat i magen. Får ta och fixa det sen när jag orkar lyfta rumpan från fåtöljen. 
 

Jobbar och sliter

Det var inte världens roligaste att stiga upp efter fyra timmars sömn. Men hur jag än försökte så gick det inte att bli klar och gå och lägga sig i vettig tid. Men jag lyckades ta mig upp och håller jag mig bara sysselsatt så ska det nog gå. Så nu ska jag bara äta upp min frukost och sen diska grötgrytan. Åhh vilket glamorös liv jag har.
 

Hemma igen.

Det blev en lång dag idag men en trevlig. Efter att jag fixat naglarna så stack jag och pappa till Blekinge för att kolla på en Amazon. Så nu är pappa stolt ägare till ännu en Amazon. Man kan ju inte ha får många egentligen. Sen blev det en liten tur hem till min faster på hemvägen där hennes karl bjöd på pannkakor. Jag hade bara ätit ett knäckebröd till frukost så jag var riktigt hungrig då. Så lite pannkakor satt perfekt innan vi åkte hem till Ljungby igen. Nu är jag riktigt trött så det blir att sova snart då jag ska jobba imorgon.
 

Nu blev jag lycklig.

Har precis köpt biljetter till Bråvallafestivalen så jag får se Airbourne. Fatta att jag längtar! Kommer bara gå på torsdagen men det räcker fan för mig. Det är riktigt många bra band som spelar på torsdagen så jag kommer vara mer än nöjd. Men det är inte än på en månad så jag kommer ju längta ihjäl mig. Åhh ge mig festival nu!
Annars så ska jag in till stan snart och fixa naglarna igen. Det svarta ska bort och naglarna ska bli så naturliga som möjligt. Kommer nog bli skitsnyggt det med. Sen blir det en tur ner till Blekinge igen med pappa och kolla på en Volvo Amazon som han funderar på att köpa. Så jag har fullt upp idag och i helgen är det jobb som gäller. Men det är skönt att tjäna pengar.
 

Victoria's secret

Sitter och kollar upp allt fint jag vill köpa på Victoria's secret och är sur över att pengarna inte trillar in på kontot förrän imorgon. Men imorgon då jävlar ska det shoppas nya underkläder och mina älskade duschkrämer som doftar helt underbart. Man blir lite beroende när man väl har börjat shoppa där. Finns inte en chans att jag går tillbaka till att tvåla in mig med duschkräm från ica. Jag ska beställa en massa bh:ar då deras är de mest snygga och bekväma som finns. Man känner knappt att man har dem på sig och brösten blir snygga som fan. Sen har de ju även min storlek vilket är svårt att hitta i affärerna som finns här. Åhh kan inte pengarna komma nu?
 

Älskade Tyrolen

Det var en fin kväll ute på Tyrolen igår men lite kallt och inte så mycket folk. Men det var mysigt att få komma dit igen. Träffade på karln som sålde Monarscooten till mig och pratade lite med honom. Åhh måste ut till pappa snart igen och börja fixa med mopeden. Vi ska gå igenom den redigt och rengöra den och sånt.
 
 
 

Ikväll blir det Olles onsdag på Tyrolen.

Jag och pappa ska sticka till Tyrolen ikväll och ha det gött. Förhoppningsvis så skiner solen i Blädinge och är varmt. Men det finns en risk för att det är lika grått och trist som här. Men vem bryr sig när man får åka till Tyrolen lite. Så nu väntar jag bara på att mina jobbarkläder ska bli klara i tvättmaskinen och sen ska jag börja fixa till mig. Åhh jag längtar till sommaren då man kan börja gå på konserter på Tyrolen och ha det bäst. 
 

Skolan slutar fan snart.

Ska skriva lite på praktikrapporten idag och fixa med praktikuppgifter. Det är helt sjukt att jag snart tar examen och slutar skolan. Fast jag kommer förhoppningsvis plugga vidare till hösten och ta en magisterexamen. Men jag tar fan examen nu. Dessa tre åren har gått fort som fan, nästan för fort. Har precis anmält att mina föräldrar ska vara med på examen så det blir nog en bra dag det. Men vad ska man ha på sig?
 

Fan vad snyggt här blev.

Jag var på ikea i förra veckan och köpte ramar till mitt nya signerade Meat Loaf foto. Då passade även min bror på att köpa ramar som passar LP-skivor till mig. Jag har velat byta ut mina tavlor inne i sovrummet så nu kunde jag göra det. Det blev så förbannat snyggt. Så jag har fyra LP-skivor uppe på väggen nu och två nya stora tavlor med foton på Meat. Jag känner mig trygg när jag sover där inne.
 
 

Fastnade framför House.

Det är lite illa när man får nya serier i födelsedagspresent för det är väldigt lätt att fastna framför tv:n. Men vad gör det när det är fult väder och regnet öser ner utanför. Sitter annars att funderar på vilka roligheter jag ska ägna mitt åt i sommar. Vill gå på festival och kolla på Airbourne men vet inte om Nico kan få ledigt eller om jag måste hitta någon annan att gå med. Men det löser sig nog alltid men vill bara inte missa chansen att se Airbourne.
 

Bilder från i lördags.

Min lördag var helt perfekt med familj och vänner. Men träningsvärken efter badmintonspelandet är inte att leka med. Men vad gör det när man fick en dag med fina vänner, god mat och en perfekt hemgjord tårta. Japp jag gjorde tårtan.
 
 

Vilket jobbigt väder det är.

Ligger och kollar på House och håller på att svettas ihjäl. Det åskade lite tidigare men det hade nog behövts lite regn med. Jag är rätt slö idag och känner att min kropp inte riktigt vill vad jag vill så det blir en lugn dag med mycket vila. Men snart ska jag kolla alla bilder från firandet av min födelsedag i lördags och visa upp dem här. Ska bara äta lite, kolla House och lata mig i största allmänhet först.
 

Jag är fan död nu.

Jag är trött som ett as efter att ha jobbat hela dagen och har träningsvärk i hela kroppen. Så just nu är jag världens ynkligaste människa. Jag fick inte så mycket sömn igår då det blev lite sent ute hos pappa. Jag ska bara dricka lite tea nu och sen gå och lägga mig. 
 

Firar min födelsedag

Sitter ute hos pappa nu med familjen och väntar på att familjen Grankvist ska dyka upp. Vi har det rätt bra och leker med min nyaste moped. Snart ska tårtan dekoreras och jag ska börja förbereda smeten till de danska munkarna. Uppenbarligen ska vi grilla med så vi kommer vara mätta som fan efter all mat sen. Men man ska fira med trevligt sällskap och god mat så det är perfekt. 
 

Usch jag har ont i hela kroppen.

Igår när vi skulle fixa med graven så fick jag i uppgift att fylla i texten på gravstenen som hade trillat bort. Det var inte det lättaste eller bekvämaste då jag var tvungen att ligga på den hårda stenen och stödja mig på ena armen när jag målade. Så idag har jag ont som fan i axlar och armar och är rätt ynklig i största allmänhet. Jag var inne i stan och handlade tidigare idag och sprang omkring med jeans och jacka och höll på att frysa röven av mig. Så jag gick och la mig igen så fort jag kom hem. Nu mår jag lite bättre med har ont som fan. Jag har en massa att fixa idag så får sluta känna mig ynklig nu och börja jobba.
 

Blandade bilder.

Jag var och hämtade ut lite foton som blivit framkallade idag så här kommer en bildbomb. Det är blandande foton från äventyr med rockband och härliga dagar med familjen.
 
 

Fan vad lång dag det blev idag.

Kom precis hem från en tur till Blekinge och IKEA. Jag, pappa och mamma åkte ner till Blekinge för att fixa med farmors och farfars grav. Vi mötte upp min faster och farbror där och gjorde det fint. Sen blev det en fika men dem innan vi åkte vidare mot Älmhult för att hämta upp min bror, Giedré och Linnea. Sen stack hela stora familjen till IKEA och åt middag och köpte ramar till mig. Nu kan jag rama in mitt signerade Meat Loaf foto och få upp den på väggen. Så jag har haft en bra dag med familjen och Linnea var extra kramig och go vilket alltid är mysigt. Men usch vad trött jag är nu och har lite ont i kroppen. Så jag kommer sova gott som fan i natt.
 

Woohoo det är min födelsedag!

Så kanske dags för mig att gå och lägga mig så jag är pigg och glad när jag ska till ikea om några timmar.

Lite bilder från idag.

Jag var som sagt och firade två av mina jobbarkompisar idag ute på Gräddhyllan och det var riktigt trevligt. God mat och gott sällskap är en perfekt kombination. 
 
 

Självklart...

ska det blåsa halv storm ute när jag ska köra in till stan med mopeden. Förhoppningsvis så slutar det att blåsa så mycket när det väl är dags för mig att ge mig av. Nu blir det iallafall att tvätta lite så alla mina nya Meat Loaf tröjor blir rena igen. Av någon konstig anledning är det det enda jag vill ta på mig nu för tiden. Men de är ju så snygga och bekväma så det kan ju bero på det. Blir väl att skaffa en till klädställning när jag åker till IKEA imorgon. För det är rätt fullt på de jag har. Jag ska bara bygga ut min walk in closet lite först och sen jävlar ska allt få plats. Tror ni min hyresvärd går med på att jag förlänger den med en inglasad balkong? Eller att jag gör ett hål i väggen till lägenheten bredvid som är tom och använder vardagsrummet i den till walk in closet? Får fundera lite på det.
 

Hur man kommer in backstage.

Dagens praktikarbete: att skriva om hur jag lyckas ta mig in backstage. Japp jag har en underbar praktik. Ska bara skicka in texten och jag är klar med det med. Imorgon blir det att stiga upp tidigt och tvätta igen och sen ska jag in till stan för lite personalmöte och firande av lite jobbarkompisar. Det kommer nog bli kul som fan och jag känner för att spendera lite tid med dem. Jag jobbar ju inte så mycket så träffar inte mina jobbarkompisar så ofta. Får bara hoppas på att det är fint väder så jag inte regnar bort på mopeden in till stan.
 

Mina kort var inte klara.

Var inne i stan och hörde om de hade framkallat mina foton från Meat konserten men de var icke klara. Så nu får jag vänta till torsdag innan jag får dem. Men jag fick ett litet paket idag iallafall så jag är nöjd. Sen har jag beställt tid att fixa mina naglar igen. Jag fixade dem innan jag åkte till Tyskland och de är fortfarande helt underbart snygga. Men jag får inte ha svart nagellack på jobbet så det måste bort och ta plats av neutrala naglar istället. På tal om jobb ska jag jobba extra på söndag då det är storhelg så det blir extra mycket pengar för mig då. 
 

Äntligen har jag kunna tvätta.

Det har varit krångel med vattnet sen jag kom tillbaka från Tyskland och jag har inte vågat att tvätta något. Men nu ska det vara fixat och det har inte krånglat på någon dag så äntligen kunde jag få lite rena kläder. Det är tur att jag har en jävla massa kläder så att det finns att välja på även om jag inte tvättat på två veckor. Sen har jag skrivit min recension och skickat iväg så förhoppningsvis får jag lite respons på den snart. Jag älskar att skriva konsertrecensioner men det är svårt att vara kreativ med skrivandet på engelska. Jag fastnar alltid på något ord jag inte är säker på stavningen på och måste kolla upp. Så det blir lite avbrott i skrivandet vilket är jobbigt som fan men  det blir en text av det tillsist. 
 

Måndag

Nu är det dags att ta tag i praktiken igen och jag har en massa kul att skriva på. Jag ska göra en recension av Meat Loaf konserten och försöka fixa med lite intervjuer. Tiden går så jävla snabbt och snart är skolan slut vilket är lite tråkigt. Men det ska ändå bli skönt med en paus och få jobba lite i sommar innan jag börjar skriva på D-uppsatsen till hösten. Hittade lite bilder på facebook från när jag träffade Meat Loaf så tänkte lägga upp dem här. De är inte så jävla snygga men man ser att det är jag iallafall.
 
Jag älskar min Boho tribal maxi kjol jag har på mig. Den kommer användas flitigt i sommar.
 

The Plastics merchandise

Fick mina snygga t-shirts från The Plastics webshop i torsdags och de är riktigt fina. Så nu ligger de uppe på Swedish plastics sidan på facebook som reklam. Vi ska ju inte bara stödja band utan även stödja föreningen så mycket som möjligt. Men det är bara kul att göra det för jag älskar att vara en del av denna föreningen och deras fantastiska värld.
 
 

Tivoli i Köpenhamn.

Jag, min bror, mamma och Mats åkte som sagt till Köpenhamn igår och kollade på Max Raabe i Glassalen. Det var riktigt bra och Max var rolig som fan. Han sjunger mest gamla tyska schlager från 20- och 30-talet men har även gjort covers på nya poplåtar. Han är riktigt grym och det är kul att få lite "finkultur" med musik från ett storband även om det nog var lite mer komiska låtar än vad man vanligtvis får höra från ett storband. Jag tog iallafall tillfället i akt och letade fram klänningen som jag hade på balen för två år sedan. Har man chansen att klä upp sig ska man ta den. Även om folk stirrade lite på oss finklädda människor när vi gick omkring inne på tivolit. Sen hade vi även tur att det fanns en Elvis imitatör som uppträdde på utescenen den kvällen. Så man var riktigt nöjd när man gick omkring där med Elvismusik i bakgrunden. Nu var det tyvärr fotoförbud på Max Raabe konserten och det är svårt att smyga med en systemkamera så bilderna är lite si och så och snea som fan. Men jag lyckades fånga honom på några så ni får se. Det var ingen annan som respekterade fotoförbudet så jag kände att jag kunde föreviga kvällen i bilder jag med. 
 
 

Shopping i Hamburg

Det var äckligt billigt med skor i Hamburg och då jag bara har runt 60 par så behövde jag lite nya kände jag. Vem behöver inte mer skor liksom? Jag hittade iallafall ett par boots som jag velat ha ett tag med som bara finns med guld nitar vad jag har sett i Sverige. Det är inte riktigt min stil att ha guld på skorna så fatta att jag blev glad när jag hittade ett par med silvriga för bara €15. Sen hade jag beställt ett par mockasiner innan jag åkte som satt riktigt illa på mig så jag ville ha ett par bättre. Då fanns det självklart ett par nästan exakt likadana fast i tyg som är mer som sammet än mocka för bara €10. De är helt underbara och jag älskar dem. Allt som allt fick jag bara betala €25 för alla tre par skor. Jag var väldigt duktig på att spendera mina pengar för jag hade en tom plånbok när jag kom hem. 
 
 
 

Max Raabe i Köpenhamn

Nu drar jag snart mot Skåna för att ta tåget över till Köpenhamn för en konsert med Max Raabe. Min långklänning är nerpackad och det kommer bli en fantastisk kväll med bra musik. Lite synd att min bror som fick biljetterna i födelsedagspresent inte kunde hänga med. Men han är på andra äventyr och träffar sin flickväns familj så han flög iväg igår. Men jag ska ta en massa bilder till honom så han får uppleva hur det var genom dem. 
 

Meat Loaf merchandise.

Jag kom hem med rätt mycket nya snygga Meat Loaf saker från konserten. Jag fick ju en del när jag var på meet and greet mötet och träffade honom och det kan ni se på de första bilderna. Det var en väska, en signerad skiva och en plansch i begränsad upplaga bland annat. Sen köpte jag en jäkla massa så som fyra tröjor, ett par hotpants, en tote bag, signerat foto, en snygg mugg och ett turnéprogram. Jag älskar mina nya snygga saker, det var väl spenderade pengar.
 
 

Torkar tvätt med hårtork.

Då vattnet inte har funkat redigt sen jag kom hem från Tyskland har jag inte vågat tvätt något alls. Så idag var jag tvungen att åka in till mamma och fixa lite. Vi ska på konsert imorgon igen och jag har inga rena underkläder att använda. Så jag fick tvätta mina bh:ar för hand och sen torka dem med hårtorken så mycket det gick. Förhoppningsvis är de helt torra till imorgon. Vi tog en runda på stan och shoppade med för jag skulle lämna in alla kort som ska framkallas. Så det blev att köpa lite strumpor och trosor så jag klarar mig ett tag. Inget roligt att shoppa men det behövs ju alltid. Sen fick jag mina boots från H&M men de var för små så de får åka tillbaka imorgon igen. Men mina snygga tröjor från The Plastics passade precis så de får stanna kvar och pryda mig på någon konsert snart. Men nu blir det att städa lite. Jag hittar inte bland all skit och jag är trött på att ta stora kliv över saker så fort jag ska gå någonstans.
 

Jag har inget vatten.

Det har krånglat sen jag kom hem från Tyskland och nu har jag inget alls. Min hyresvärd tror det är någon läcka någonstans så det läcker ut innan det hinner komma fram till huset. De jobbar på det nu och förhoppningsvis så blir det fixat snart. Men man vet ju inte och det är skitjobbigt att inte ha något jävla vatten. Jag fick iallafall lite tea nu på morgonen men funderar på att sticka in till mammas lägenhet och spendera dagen där. Jag kunde inte duscha igår och knappt tvätta av sminket så jag känner för att bli lite ren nu. Jag ska ändå in och umgås med mamma och min ena bror i eftermiddag så kan lika gärna åka in nu direkt. 
 

Umgås med vänner.

Åkte med pappa hem efter att vi hade handlat idag för att träffa min bror och familjen Grankvist. Så har busar med Tyra hela dagen och gosat med bebis. Sen blev det även en provtur med min nya älskade moped. Den är så fin men det är lite småfix med den. Men först och främst måste jag tvätta av den och putsa upp allt krom. Det kommer nog ta sin lilla tid men den kommer bli så fin sen. Nu blir det att städa och tvätta lite för på lördag är det dags för nästa konsert nere i Köpenhamn.
 

Blir en lugn dag idag.

Igår var det stressigt som fan då jag var tvungen att lämna in ett arbete till skolan som jag skulle lämnat in i söndags. Jag fick lite extra dagar på mig då jag var iväg och inte hade möjligthet att skicka det då. Men sen hände det ju en jävla massa på facebook så det var lite svårt att koncentrera sig på att skriva klart. Min bild på Meat Loaf har delats nästan 300 gånger nu och gillats av 4000 personer. Fatta att man känner sig stolt då. Min lilla bild har visats upp för över 817 000 personer. Lätt att den kommer framkallas och hängas upp på väggen nu. Måste bara fixa en till vägg då det är rätt fullt på dem jag har. 
 
 

Meat Loaf live i Hamburg del 3.

 

Meat Loaf konsert.

Meat Loaf delade precis en av mina foton på facebook. Jag är helt skakig nu! Trummisen John delade den igår och tackade för snygga foton och idag har Meat lagt upp den på sin facebook. Inte nog med att jag har träffat honom och att gitarristen Paul kom för att ge mig en kram för att han var tvungen att komma och säga hej personligen efter att jag skrev till honom, nu ligger MIN bild på deras sida på facebook med. Resan har varit helt underbar och konserten var helt otrolig. Det var lätt värt alla pengar jag la och jag hade lätt kunna ge 10 gånger mer för denna upplevelsen. Synd som fan att detta är sista turnén och att det inte blir något mer. Men jag har fått minnen för livet och är verkligen lyckligast i världen nu.
 
 

Meat Loaf live i Hamburg del 2.

 

Meat Loaf live i Hamburg del 1.

 

The happiest girl in the world.

 

Hamburg

Sitter i lobbyn pü hotellet nu och snor lite internet. Vi kom hit vid fem i morse och som tur var kunde vi fa tillgang till rummen direkt. Annars hade vi fatt vänta till klockan fyra när incheckning egentligen är. Men nu kunde vi ga upp med all packning och vila lite innan det var dags för frukost. Det har varit fullt upp idag för direkt efter frukosten blev det en snabbdusch för att sen bege oss ut pa stan. Jag har nog gatt en mil eller tva idag sa är riktigt trött i fötterna och benen nu. Men vi har sett en massa av staden och haft det riktigt varmt. Imorgon blir det att träffa Meat Loaf och jag längtar som fan. Men nu blir det att vila efter en väldigt lang dag. Det är nog världens livligaste hotell vi bor pa och ljudvolymen är fan inte att leka med. Men det är trevligt här och vi har nära till centrum vilket är skönt.
Fan jag far träffa Meat Loaf imorgon!

Snart åker vi.

Jag är nervös som fan men detta kommer bli så jävla kul. Det sista är fixat nu, allt är packat och jag är redo. Sen har jag även fixat naglarna så de är snygga och svarta nu och jag fick min nya mockajacka med fransar idag. Så jag är nöjd som fan och längtar till att få komma ner till värmen och få använda min nya snygga jacka.
 

Nervös!

Fick mailet med all information för någon timme sen och blev nervös och pirrig som fan. Då blev det helt plötsligt så verkligt. Jag ska seriöst träffa Meat Loaf på söndag! Artisten jag lyssnat på i hela mitt liv och älskar! Åhh jag är nervös. Det kommer bli så jävla underbart detta men samtidigt är jag livrädd. Ni får en bild från sist jag träffade Meat. Hade precis kommit ut till min familj igen och var riktigt lycklig.
 
 
 

Stress!

Har varit stressad som fan hela dagen då jag inte fått mail om vilken tid som vi ska träffa Meat Loaf. Det ska skickas ut runt 5 dagar innan konserten och det har fortfarande inte dykt upp. Så i morse skickade jag ett mail till dem men de har de inte svarat på. Så nu tog jag och ringde dem och han sa att det skulle skickas ut idag. För om det blivit något fel är det ju bra om det kan fixas innan man åker iväg och kanske inte får tag på internet. Men det borde dyka upp nu inom det närmsta dygnet annars så ska jag ringa igen. Missar jag min chans att träffa Meat Loaf kommer jag gråta ögonen ur mig och det är inte bra. Sen blev jag lite besviken på skorna jag beställde som är obekväma och konstiga som fan. Så nu har jag inga lågskor att ha med mig vilket är dumt för vi kommer nog gå rätt mycket. Men det löser sig alltid då jag i värsta eller bästa fall kan köpa ett par skor i Tyskland. Ju mer man skiter i att ta med sig desto mer kan man shoppa där för att man behöver det. Ikväll blir det iallafall att packa och bocka av allt på min löjligt långa lista. 
 

Fy fan vad trött jag är.

Men jag ska bara jobba till halv tre så det är inte så lång dag idag. Sen ska jag hämta ut de nya skorna och hem och packa. Jag har en massa att fixa innan resan imorgon men det ska nog hinnas med. Jag har iallafall allt som behövs och allt är förberett men det ska packas ner också. Måste testa vilka kläder som ska få hänga med ner sen också. Helst vill jag bara ha Spell and the gypsy kläder på mig men det är nog för kallt för det än så länge. Det blir iallafall min Boho tribal maxi kjol som får hänga med. 
 

Monark Monarscoot 1957

Det blev en ny moped idag och den är så fin. Men tyvärr så har jag ingen tid till att köra den i veckan så får testa den redigt i nästa vecka istället. Jag ska även tvätta den då och putsa upp den lite för nu ser den lite skabbig ut. Men det blir så med gamla mopeder som inte används så ofta. Åhh fina Monarscoot!
 
 
 

Jobb.

Ska jobba idag så väckarklockan ringde tidigt som fan. Så sitter här trött som ett as och fryser halvt ihjäl. Men jag ska nog klara att jobba till 14.30 och sen får jag sova i bilen till Alvesta. Lite jobbigt att åka och kolla på moped precis efter jobbet men sen vill jag fan inte vänta längre än nödvändigt heller. Jag vill ha en ny moped!
 

RSS 2.0