Idag blir det Tyrolen.

Jag och Nico ska åka och lyssna på Papa Hell när han sjunger visor på Olles onsdag idag så det kommer bli en mysig kväll. Hade velat åka Amazonen dit med det är så dåligt väder så det är synd att köra med den. Men vi får se hur det blir. Här är iallafall en bild från när jag såg Papa Hell sjunga visor sist.
 
 

Komplimanger.

Komplimangerna man får på jobbet slår ju allt. Man blir helt varm inombords kan jag lova. Lyssna bara på detta.
 
A: (på norrländska) Jamie! Du är vacker som ett norrsken en vinternatt!
J: Ahh, tack vad snällt.
A: Nä, jag bara skojar.
 
Eller denna fina...
 
B: Jamie är skitsnygg. Jamie är verkligen skitsnygg! Men insidan... helt åt helvete.
 
Jag förstår inte varför folk som kommer dit tycker vi är elaka och hårda mot varandra? 
 

Ny vecka nu igen.

Jag har jobbat idag som vanligt och är riktigt trött nu. Stack och handlade med min pappa och bror efter jobbet så kom hem rätt sent. Jag har vilat lite nu men skulle nog fan kunna gå och lägga mig och sova hela natten. Men nu ska jag bara jobba imorgon med och sen är jag ledig en dag. Imorgon börjar jag sent så får faktiskt lite sovmorgon och det kommer bli helt underbart. Usch jag behöver fan semester nu. 
 

Lagar mat.

Som vanligt är det inget som duger till mig till mat på jobbet imorgon så jag måste fixa en matlåda. Det är lite jobbigt att vara kräsen som fan men det blir billigare för mig iallafall. Men har ingen ork eller lust att varken laga eller äta mat just nu så det blev bara potatisbullar. Kommer nog bli en okej lunch imorgon om jag tar lite sallad från jobbet till. Jag är verkligen helt slut i kroppen nu och seg som fan. Så jag tror jag ska gå och lägga mig snart. Men jag säger fan alltid det och sen hamnar jag inte i säng förrän vid tolv iallafall. Men en dag ska jag nog fan lyckas att lägga mig i tid. Tur man inte behöver mer än 5-6 timmar sömn per natt.
 

Inspiration.

Jag är trött som ett as efter jobbet och trött som ett as på allt och alla. Så nu sitter jag och letar inspiration för att få mig på bättre humör igen. Jag blir alltid lite trött på allt när jag jobbat helgen så behöver verkligen att det händer något kul nu. Jag saknar min familj och extrafamilj, men alla är i väg på semester nu så vi kan aldrig ses. Kan de inte bara komma hem från Norrland och sluta vara upptagna varenda helg så man kan få en trevlig dag ute hos pappa med barngos och god mat? Hittade en massa snygga foton att hitta inspiration ifrån nu iallafall som gör mig lite gladare. 
 
 

Lördagen klar.

Bara söndagen kvar på jobbet och det ska nog gå bra. Idag har vi bara varit vikarier och det har varit så lugnt och skönt. Jag var lite trött idag men det är alltid så när jag jobbar helg. Tror min kropp vet att det är helg och är inställd på att få sovmorgon. Just nu sitter jag och har tråkigt och funderar på att bädda ner mig i soffan och kolla lite MacGyver. Man kan inte ha tråkigt när man kollar på MacGyver.
 

Shopping.

Jag kunde till sist bestämma mig för vad som skulle klickas hem från Spell and the gypsy. Så nu får jag snart den extremt snygga virkade kjolen, en halsduk, en ring och ett armband. Jag är väldigt nöjd och förhoppningsvis är jag det när jag väl får sakerna med, Men jag har inte blivit besviken förr så tror knappast att jag blir det nu heller. Åhh jag älskar att shoppa från Spell and the gypsy.
 
 

Helvete vad varmt det är.

Jag tror att värmeslaget sitter i från i onsdags och så fort jag är i solen blir jag helt yr. Så jag ska försöka hålla mig inomhus idag och dricka en massa vatten. Jag ska jobba hela helgen och måndag och tisdag så jag kan inte må dåligt då. Men lönen har trillat in på kontot så jag kan sitta framför datorn och kolla vilka kläder jag ska köpa istället. Jag har hittat en skitsnygg kjol från Spell and the gypsy som jag trånat efter ett tag nu. Den kostar bara runt 550kr så det är inte så farligt. Men om man handlar för 200AUD så får man fri frakt och en totebag på köpet så funderar på att beställa något mer. Det finns så jävla mycket snyggt där att jag smäller av men det ska vara något jag faktiskt kan använda med. De riktigt snygga sakerna jag vill ha kostar alldeles för mycket så de kan jag inte beställa. De lär väl vara slutsålda innan jag har råd med det. 
 

Hur snygg är inte denna då?

 

Bilder från Olles onsdag på Tyrolen.

 

Värmeslag.

Åhh sitter här helt yr efter en dag på jobbet och kväll på Tyrolen. Jag ska bara hoppa in i duschen, dricka fem liter vatten och sen sova. Det var riktigt trevligt på Tyrolen ikväll. Det var ett bra band som spelade, jag vann en skiva, fick ett plektrum av Hampus Klang och posade vid Bulletbussen. Bilder får ni se imorgon för jag orkar inte sätta igång datorn nu. Imorgon är jag ledig vilket kommer bli riktigt skönt. 

Härlig dag på jobbet.

Jag har jobbat med Sofia vilket alltid är trevligt, Alexander har pratat norrländska och kallat mig för hans lilla norrsken hela dagen. Karina tyckte vi var elaka mot varandra på jobbet men vi förklarade att vi kastar in ett älskling till varandra då och då med. Jag har haft Ballerinakrig med Baris, man ska inte stå mellan mig och kakor med choklad på. Så det har varit en bra dag idag. Jag hoppas på en lika bra dag imorgon och sen en runda till Tyrolen med Nicolina och pappa. Förhoppningsvis blir det att vi tar Amazonen dit, men vi får se hur vädret blir. 
 
 

Jobbar, jobbar, jobbar.

Ska jobba fem dagar denna veckan och känner mig redan helt trött. Men det ska nog gå bra. Jag jobbar i helgen så har torsdag och fredag ledigt. Just nu känner jag mig lite uttråkad och vill ha lite förändring men vet inte vad. Jag längtar lite till hösten när jag ska börja plugga igen. Just nu är det kul som fan på jobbet men jag har börjat med nedräkningen tills jag slutar. Mmm lite förändring hade inte skadat.
 

Åkte ut till pappa idag igen.

Jag orkade inte sitta hemma och ha tråkigt så jag stack ut till pappa idag igen. Jag har spenderat dagen med att köra moped, moped och moped. Min älskade Monarscoot gick bra som fan idag och vi har troligtvis fått ordning på pappas Monark Trapper. Sen låg jag och solade lite med när jag inte orkade med något annat. Det har varit en riktigt lugn och skön dag idag. Kanske inte så lugn för grannarna som fick lyssna på mig och pappa köra rundor runt huset med två mopeder. 
 
 

Ledig och tråkig söndag.

Jag har lite tråkigt idag och vet inte vad fan jag ska hitta på. Kanske jag kan rensa lite i min garderob så jag slipper lite kläder som jag ändå aldrig använder där. Det börjar bli lite fullt i min lilla walk in closet och det är inte bra. Jag skulle behöva städa och rensa i hela lägenheten men vill inte slänga mina saker så det blir lite tufft. Jag skulle behöva byta ut mina bokhyllor mot några mer snygga och med bättre hyllor. De jag har i vardagsrummet köpte jag när jag flyttade in och de känns inte som mig längre. Jag har bytt ut de i hallen så det är bara vardagsrummet kvar nu. Får se om det blir en tripp till IKEA sen när lönen har kommit. 
 

Mustasch live Östersjöfestivalen del 4.

 
 

Loppisrunda.

Är ledig hela helgen så det blev en loppisrunda med pappa idag. Det fanns dock inte så mycket kul men det blev ett par byxor iallafall. Så nu får vi bara hoppas att de passar med. Men nu sitter jag ute hos pappa och ska spendera dagen i solen var det tänkt. Det blir nog lite mopedkörande och en runda med Amazonen skulle jag tro. Kanske att jag sticker ner till sjön med och doppar fötterna lite. 
 

Mustasch live Östersjöfestivalen del 3.

 

Mustasch live Östersjöfestivalen del 2.

 

Mustasch live Östersjöfestivalen del 1.

Åhh jag älskar mitt nya objektiv till kameran. Lätt att jag kommer använda det på varenda konsert framöver.
 
 

Jag är helt sliten idag.

Jag är stel i hela kroppen och trött som fan. Men det får det vara värt för konserten igår var riktigt bra. Jag träffade på David och fick en kram så det var kul. Jag tog över 400 bilder då det var så kul att fota med nya objektivet så jag har lite att göra idag med att gå igenom dem. Men först så ska jag slänga in en maskin tvätt och hoppa in i duschen. Jag var så trött igår att jag somnade med sminket på mig. 
 
Jag hittade dessa snygga damer på konserten igår.
 
 
 

Inspiration!

Försöker hitta lite inspiration till vad jag ska ha på mig på konserten ikväll. Jag vill köra på somrig festivalstil men hatar att frysa benen av mig. Får se vad jag kan leta fram i garderoben sen.
 
Jag vill med ha en snygg grön kameraväska när jag ska på konserter. 
 
 

The Hector live på Tyrolen.

Här kommer lite mer bilder från Tyrolen. Jag älskar att se The Hector live så var överlycklig över att de spelade samma kväll som Mando Diao.
 
 

Imorgon ska jag få se Mustasch igen!

Men ikväll är det diska och Morden i Midsomer som gäller. Diska är inte så jävla roligt men det behövs verkligen nu. Jag får väl slita lite nu så jag förtjänar mitt nya objektiv och Polaroidkamera som jag fick idag. Jag ska även slänga i en maskin tvätt så det är gjort. Av någon anledning finns det alltid en jävla massa smutsiga kläder hemma hos mig. Jag ska testa objektivet lite sen och se hur bra det fungerar. Det kommer bli riktigt kul att testa det på konserten imorgon. Det är dock lite illa att min kamera blev tung som fan nu. Men vad gör man inte för snygga konsertfoton.
 

Jag på Tyrolen.

Jag hittade lite publikbilder från Mando Diao konserten på Tyrolen. Jag är alltid redo med kameran som ni kan se.
 
 

Mando Diao live på Tyrolen del 2.

 

Min nya leksak.

Jag beställde hem ett nytt objektiv till min älskade systemkamera idag. Jag pratade lite med en kvinna på Tyrolen som hade en liknande kamera som min men med ett större objektiv. Så jag fick se lite hur nära man kommer scenen med det hon hade. Jag har velat ha ett länge och kollade redan förra året efter ett. Men det är så jävla dyrt att jag inte hade råd med det. Men nu har jag tagit slut på alla skattepengar och köpt en fin. Så jag ska testa den på Mustasch konserten på onsdag och det kommer nog bli grymt. Mustasch är fan bäst att fota live för de har ofta väldigt snyggt ljus på scenen. Så det kommer bli kul att kunna fota lite närbilder på dem. 
 
 

Mando Diao live på Tyrolen del 1.

 

Byxdressen

Äntligen fick jag en outfitbild på min nya byxdress som är snygg och bekväm som fan. Kommer nog leva i den resten av sommaren. Ska bara tvätta den lite, den har blivit lite svettig efter två dagar i solen. Körde på den igår på konserten med. Den är perfekt att ha på sig. 
 
 

Grattis Jim och Giedré!

Äntligen har min bror gift sig med underbara Giedré. Jag är så lycklig för dem och det var världens finaste bröllop. Hela dagen har spenderats med trevliga människor och det har varit hur mysigt som helst.
 
 

Ikväll blir det Mando Diao!

Jag sitter och väntar på Nico som ska komma hit så vi båda kan vänta på att mamma och Mats ska hämta oss. Jag känner mig stressad som fan och vill bara pausa tiden lite medan jag fixar mig. Men tror det mesta är fixat nu. Jag hoppas bara att mitt hår hinner torka tillräckligt för att jag ska kunna platta till luggen lite. Jag ska iallafall ha med kameran och ta en massa snygga bilder ikväll. Men de får ni nog inte se förrän imorgon kväll någon gång. Jag kommer ha fullt upp från tidigt på morgonen.
 

Hämtade mitt paket idag.

Men jag orkar inte ta på mig byxdressen och fota den idag. Men ska ha den på konserten med Mando Diao imorgon så ska försöka hinna ta en bild innan vi åker. Jag har fullt upp idag så kommer nog aldrig få gå och lägga mig. Just nu håller jag på och lagar mat till jobbet imorgon. Jag har precis beställt biljetter för att se Mustasch nästa vecka tillsammans med Nicolina. Så det är en massa som ska fixas samtidigt som jag kom hem rätt sent. Men hinner knappt något efter jobbet imorgon och på lördag är det fullt upp från tidigt på morgonen. Så jag måste fixa idag.  Jag kanske kan sova lite på jobbet imorgon i en kyl eller nåt.
 

Börjar sent idag.

Vilket betyder att jag också jobbar sent. Så jag ska roa mig på jobbet till halv sex ikväll. Men efter jobbet ska jag hämta paket då min byxdress ska komma idag. Så jag får väl bita ihop och tänka på mitt fina paket när det blir för jobbigt på jobbet. Jag jobbar bara 6,5h men det känns som en evighet när man jobbar sent. Men gamlingarna ska ha kvällsmat med så någon måste vara kvar. Det kommer nog gå bra idag iallafall. Så nu ska jag bara få i mig lite frukost och sen köra in mot stan. 
 

Barbarella shorts and Dream tassel vest.

Jag älskar mina nya kläder från Spell and the gypsy. Jag vill bara hänga upp dem på väggen som konstverk. Mocka västen är så mjuk och fin att man bara vill gosa med den. Man kan hitta fina och snygga kläder mycket billigare men det är något speciellt med att ha Spell-kläder på sig. Så bekväma och snygga att man dör.
 
 
 

Jag har fått paket.

Fick mitt paket från Spell and the gypsy idag och jag är helt kär i kläderna. Så jävla snygga och sitter så jävla bra. Jag ska ta foton och visa sen. Men jag trodde att man var tvungen att betala tull när man skickade från Australien men tydligen inte. Så det blev både fraktfritt och utan tull vilket är skitbra. Det blev inte så dyrt att beställa då mer än att kläderna kostar en halv förmögenhet. Men det är det värt.
 

Shopping

Blev helt kär i byxdressen jag la upp i senaste inlägget så jag kände att jag behövde en byxdress. Sagt och gjort! Jag hittade en skitsnygg så den är beställd och kommer till mig på torsdag. Vet inte vilken av dagarna jag kommer använda den dock men det märker jag sen. Får kolla lite hur vädret är på fredag och lördag innan jag bestämmer mig. 
 
 

Försöker hitta inspiration.

Jag måste fixa fram en outfit till lördagens roligheter så jag letar inspiration nu. Jag hade ju velat ha kläderna jag beställde från Spell and the gypsy men vet inte om de hinner dyka upp. Sen måste jag även hitta något snyggt att klä mig i på konserten med Mando Diao på fredag. Det känns som man får passa på att klä sig fint när det väl händer något roligt. Det känns inte så lönt när man jobbar och kläderna bara hänger i skåpet hela dagen. 
 
 

Fy fan vad trött jag är.

Det tar lite på krafterna att jobba när man inte är redigt frisk. Men jag mår snart bra igen för det är bara lite hosta och heshet kvar nu. Men jag somnade så fort jag kom hem och sov i över tre timmar. Jag orkade iallafall med en liten runda på stan med mamma efter jobbet. Jag hittade ett par mysiga mjukisbyxor som är lite tightare och kortare. Det kan dock bero på att de köptes på barnavdelningen, men nu är de som jag vill ha dem iallafall. Det är perfekt att ha på sig när man kommer hem från jobbet och bara vill bädda ner sig i soffan.
 

Nu är jag hemma igen.

Det var skönt att komma bort och leva större delen av dagen utan telefon och internet. Men att leva utan redigt vatten var lite jobbigt. Det var en massa skit i vattnet så när jag borstat klart tänderna i fredags var min tandborste full med sand. Men som tur är kunde jag borsta tänderna hos pappa och laga min mat där. Nu är jag hemma och det är skönt som fan. Ska laga lite mat nu och sen ta en härlig dusch. Jag låg och solade innan så har bränt mig lite och blev svettig som fan. Så att få tvätta mig redigt kommer bli skönt och behövs fan nu. Det var tur jag inte tvättade håret i huset för jag hade nog aldrig fått ur all sand då.
 

Söndag

Ska åka hem till min egna lägenhet idag men det blir senare ikväll. Nu ska jag mest bara ta det lugnt och vara ute i solen hela dagen. Kanske att det blir en tur till sjön idag med men jag kommer inte att bada. Det är nog inte så bra när man är sjuk. Men det är så fint nere vid sjön så måste nästan åka dit. Sen kanske man får se en ö eller två som uppenbarligen finns där men som jag aldrig sett. 
 

Mer bilder på sommarstugan.

 

Dagens loppisfynd.

Jag och pappa tog en liten loppis och second hand runda med min ena bror idag. Man måste passa på när man är ledig även om man är lite sjuk. Men det var rätt lugnt med min hals då men nu har jag världens jobbigaste hosta. Men skit i det! Jag har iallafall fått världens bästa nyheter idag. Airbourne kommer till Sverige igen! Så är det någon som känner för en tredagarsturné där vi börjar i Olso och slutar i Stockholm så säg till?
Men nu till dagens fina fynd. Jag hittade en långskol och ett linne i sammet, en batiktunika, en väst med paljetter och en snygg ring. Allt gick på den lilla summan av 120kr. 
 
 

Sommarstugan

 

Sjuk

Det blev inget jobb idag utan istället sitter jag här och är sjuk. Har ont som fan i halsen och har feber. Men det blir en runda till sommarstugan iallafall. Jag kan lika gärna vara sjuk där som hemma. Så nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Fan jag kollade vädret igår och det skulle vara varmt och soligt idag men inte fan är det det. Det regnar och är svinkallt istället. Var fan är solen? Jag blir så trött på allt regn hela jävla tiden. 
 

Bara imorgon kvar.

Jobbet har gått bra idag, inga fula smeknamn som igår. Nej jag tänker inte berätta vad jag blev kallad hela dagen men tillsist blev jag en och en förbannad Jamie gör att man slutar med sitt omogna beteende rätt fort. Jag tror vi måste börja sprida lite kärlek på jobbet istället så ska nog börja kalla alla för älskling. Mmm det blir nog en hit direkt. Men nu ska jag bara jobba imorgon med och sen på kvällen blir det att flytta ut i sommarstugan. Kan vara skönt att leva utan internet i några dagar och får jag för mycket abstinens är det bara att hälsa på pappa lite. Annars så ska jag bara läsa och lösa en massa korsord hela helgen. Med undantag för en loppisrunda med pappa på lördag. Man får fan passa på att gå på alla loppisar när man väl är ledig en helg. 
 

Inspiration!

Kan ingen ge mig sol, värme och lite ledigt. Är så trött på detta nu, Bara regn och skit hela tiden. Jag vill ha mina snygga kläder från Spell and the gypsy och se snygg ut. Inte behöva ha regnbyxor och halsduk på mig när jag ska ta mig till jobbet.
 
 

Kan det inte bli helg snart?

Jag vill vara ledig och ha det gött ute i ett hus på landet. Men måste jobba i två dagar till med ont i ryggen. Jag orkar fan knappt med något när jag kommer hem från jobbet nu. Men jag är jävligt glad över att jag bara jobbar korta turer för 8 timmar på jobbet hade varit ännu värre. Jag känner mig allmänt gnällig idag så ska nog sluta skriva nu. Ska ta och planera lite konserter med Nicolina istället. Nästa fredag blir det Mando Diao med mamma, Mats och Nicolina och på lördag händer det riktigt trevliga grejer. Åhh jag längtar till nästa helg.
 

68 par skor!

Roade mig med att räkna hur många par skor jag hade här hemma och hittade 68 par. Det är fan inte konstigt att jag knappt får plats i lägenheten. Men jag behöver dem... jag lovar! Här har ni iallafall de skitsnygga bootsen jag snodde från Nico idag.
 
 

Sitter och planerar lite.

Hade tänkt att sticka till min brors hus i helgen och vila upp mig lite. Nu när han bor med sin familj så kan vi använda hans hus som en fin liten sommarstuga. Kommer bli perfekt med en helg utan internet och bara lugn och ro. Sen ligger den ju precis bredvid pappas hus så jag kan köra en massa moped om det blir fint väder. Blir det fult väder så kan jag bara sitta inne och läsa böcker hela helgen. Men först så blir det att jobba onsdag till fredag. Men det ska nog gå bra om bara min rygg ville bli bättre. Var på jobbet och provade Nicos skor idag så nu har jag ett par nya boots. De är så fina så jag ska fota dem sen så ni får se.
 

Imorgon är jag ledig.

Jag hoppas jag får lite sovmorgon och kan vila ut lite. Det blir iallafall att ta det lugnt som fan och vila min rygg. Men jag ska in till stan och prova lite skor. Nico hade beställt ett par skitsnygga boots som inte passade så jag ska testa om jag kan ha dem istället. Hoppas de passar, jag behöver ett par nya skor.
 

RSS 2.0