Så skönt med en dag ifrån jobbet.

Var riktigt skönt med en ledig eftermiddag efter kursen. Jag och Thomas tog en lång lunch och satt på uteserveringen i solen i 1.5 timme och bara snackade en massa. Sen gick vi på stan lite och kollade i affärer. Jag köpte lite rosenrot som jag hörde ska hjälpa mot höstdepression för jag känner mig väldigt hängig och känslig. Så ska testa om det funkar. 
 
Snodde bilden från Thomas. Jag var för hungrig för att instagramma. 

Snart dags för körskolan.

Idag är det kurs igen på körskolan så ska alldeles strax köra dit. Den håller bara på till 12 så jag har hela eftermiddagen ledig sen vilket är skönt. Så då blir det nog en lunch med Thomas och sen vet jag inte vad som händer. Men ska nog hitta något att göra. 
 
 

Lite nytt och fint.

Hämtade ut ett paket på lunchen med 2 par nya skor och ett par jeans. Men tyvärr så passade inte skorna alls så skickade tillbaka dem direkt. Men byxorna satt som en smäck vilket var skönt. Sen efter kursen tog jag en liten runda på stan och kollade runt lite. Men hittade inget roligt så stack till maxi och köpte blommor till min hall. Har velat ha lite plastblommor till mina makraméamplar. Så nu är det grönt och fint i hallen. Jag blev nöjd som fan även om det blev lite spretigt med bladen. Gick inte att forma bättre än så.
 
 

Dags för kurs.

Vad skönt det var att få sova lite längre idag. Är fortfarande trött men känner att jag fått lite mer vila iallafall. Men nu är det snart dags för kurs så ska ta och köra in till stan om en liten stund.
 
 

Så skönt att få vila lite.

Har varit känslig som fan de senaste dagarna och inte mått så bra. Vet inte om det varit fullmånen som gjort det eller inte. Men igår var det inte bra så Thomas kom hit på kvällen och höll mig sällskap. Så jag lagade lite mat till oss medan han var snäll och gick runt och städade lite. Men självklart blev det sent och jag har varit trött som fan idag. Men nu får jag sovmorgon i två dagar vilket kommer bli skönt. Imorgon är det kurs med jobbet och på onsdag har jag fått ledigt för att kunna gå kurs på körskolan. Längtar redan till sängen och min sovmorgon.
 

Dagens loppisfynd.

Hittade en gigantisk makramélampa med två hyllor på loppisen idag och den är helt jävla underbar. Trodde aldrig att jag skulle hittta en så stor så fatta vad chockad jag blev. Fick en liten svart med också som är skitsnygg och hänger inne i sovrummet. Så nu tog jag ner min taklampa i sovrummet och har bara den nya. Tyckte inte om min taklampa så det var skönt att bli av med den. Men erkänn lampan är cool som fan?
 
 

Sista loppisen på Tyrolen.

Har spenderat dagen på Tyrolen tillsammans med min pappa, bror och Thomas. Har fyndat en massa fint som ni får se sen i nästa inlägg. Hittade världens finaste lampa för 50 kr. Så nu håller jag på att möblera om halva sovrummet för att få plats med den. Den är så förbannat underbar. Men har haft en trevlig dag på Tyrolen och fick chansen att fota lite fina bilder. Hade dock ingen kamera med mig men de blev rätt snygga ändå. Mobilerna är ju rätt bra nu för tiden.
 
 

Då var man igång.

Denna dagen har varit så förbannat seg och lång men jag har lärt mig en jävla massa med. Så den var absolut inte bortkastad. Men usch att sitta och bara lyssna i flera timmar på en lördag. Men kursen ingick i utbildningen så då får man gå. Tänker inte läggs en massa pengar i onödan på körkortet. Det kommer bli dyrt ändå. Men nu är jag hemma och är trött som fan så ska vila lite nu.
 
 
 

Är lite nervös nu.

Hade tänkt att börja på lite nya utmaningar och ta körkortet nu. Pratade med körläraren på telefon idag och ska börja på kurs redan imorgon. Det gick lite snabbare än vad jag hade trott men lika bra att starta direkt innan jag hinner ångra mig. Jag tycker om att ha något att plugga på och lära mig nya saker så det kommer säkert bli kul men är fan nervös. Men jag vill ha körkort för det hade underlättat som fan och man blir mer fri. Så imorgon kommer jag sitta i skolbänken hela dagen. Åhh både vill och vill inte just nu.
 
Nu på tal om något helt annat så fick jag min nya fina jacka idag. Den är så varm och skön så kommer nog att leva i den i vinter. Passar perfekt till mina Bandit brand tröjor med.
 
 

Lite övertid.

Älskar att jag får lite övertid på nya jobbet så man kan tjäna lite extra pengar. Har fått ihop en timme bara denna veckan så det är ju bra. Kommer nog ha runt 1000 kr extra nästa månad bara i övertid. Visst jag shoppar mycket men får även snåla som fan ibland för att klara mig men nu kommer jag nog kunna spara lite med. Det behövs för jag har nya planer och äventyr framför mig som jag behöver pengar till. Kommer bli så förbannat bra detta!
 
 

Varför är jag så trött?

Skulle vila lite efter jobbet och sov i 3 timmar. Det var inte riktigt meningen men det var världigt skönt. Så nu sitter jag i soffan seg som fan och borde säta igång med att laga lite mat. Måste fixa matlåda till imorgon men orkar fan inte resa mig från soffan. Men det börjar bli sent så borde fan sätta igång nu. Åhh kan ingen komma hit och laga mat och diska åt mig? Snälla?
 

Umgås med familjen.

Stack och handlade med pappa och min bror och brorsdotter efter jobbet. Så mysigt att gosa lite med Vilda såhär på en tisdag. Men nu sitter jag hemma hos mamma och ska stanna här tills imorgon. Ska tvätta lite av mina Spell and the gypsy kläder och passa på att äta mammas mat. Den är alltid bäst. Men vill gärna komma igång med tvätten nu. Håller på att somna i soffan för fan. Klockan ringde vid 4.45 i morse så är lite trött och seg nu.
 
 

Somnade så fort jag kom hem.

Min ibs krånglar så har haft ont i magen som fan hela dagen och inte kunnat göra något åt det. Jag har varit så trött och seg i hela kroppen av det. Så jag somnade så fort jag kom hem och sov i två timmar. Det var så förbannat skönt och nu känner jag mig pigg och glad igen. Mitt magont börjar även släppa och förhoppningsvis så försvinner det helt snart. Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och fika lite och kolla på Gossip girl.
 
 

I'm such a girl!

Har spenderat kvällen med att äta choklad och kolla på Gossip girl. Så skönt att få vara lite tjejig efter att ha kollat på MacGyver i flera månader nu. Har fortfarande en massa MacGyver kvar att kolla på men behövde en paus nu. Så ska kolla på sista säsongen av Gossip girl nu för har bara sett den en gång. Behöver detta nu känner jag. Så skönt med en lugn söndag i soffan.
 
 

Spenderar dagen i soffan.

Har haft en förbannat lugn morgon i soffan med datorn på magen. Har letat efter den perfekta vinterjackan över hela världen och tillsist hittar jag den på tradera billigt som fan. Så förhoppningsvis trillar den ner i brevlådan i veckan som kommer. Åh är så nöjd. Det är en grå Levi´s manchesterjacka med teddyfoder. Sådär perfekt på alla sätt och vis och förhoppningsvis så passar den med. Älskar mina jeansjackor med teddyfoder men vill ha en som inte är denim och blå så denna blir perfekt.
 
 
 
 

Boho blossom shorts.

Fick hem lite nya kläder från Spell and the gypsy igår bland annat den svarta tröjan jag hade på mig. Fick även ett par nya shorts och de är så fina. Så nu myser jag runt i mina nya shorts och en fin stickad tröja jag köpte på second hand idag.
 
 

Lördag och loppis.

Hade en riktigt rolig kväll med Lina igår. Vi snackade en massa skit och skrattade tills vi grät. Det var precis vad jag behövde just nu. Så nu har jag ny energi och mår mycket bättre vilket är skönt. Har dock ont som fan i magen då jag både åt subway och en pizza igår. Så ska snart bädda ner mig i soffan och vila lite. Har varit på loppisrunda med familjen så är rätt trött och seg nu. Så resten av lördagen blir nog rätt lugn tror jag.
 
Skjortan jag har på mig fyndade jag på second hand förra helgen.
 

Äntligen fredag.

Har jobbat klart för idag och packat väskan och åkt hem till mamma. Finns inte en chans att jag tänker sitta ensam hemma när jag mår dåligt. Så ikväll ska jag umgås med Lina och förhoppningsvis ha det skitkul. Får se vad vi hittar på sen. Först ska jag iallafall vila för jag är trött som fan nu. Sen blir det att ta en skön dusch och fixa till mig. Fick paket idag med så har lite nytt och snyggt att ta på mig. 
 
 
 

Fake smile.

Jag orkar inte med mitt liv just nu. Jag vill bara försvinna bort och reda ut allt. Vet att mycket är hjärnspöken och inget jag behöver bry mig om men ibland blir jag fan bara galen på folk. Jag hatar att vara osams med folk så tar åt mig som fan och blir verkligen helt förstörd nu. Så har spenderat kvällen med att sitta nerbäddad i soffan och gråtit. Inte så jävla roligt men ibland så brister det bara och all skit kommer ut.
 

Jag har fått paket.

Woohoo fick hem den ena shortsdressen från Spell and the gypsy idag och jag är så nöjd. Nu har jag nästan alla kläder de designat i det mönstret. Min absoluta favoritmönster från Spell. Det känns extra bra att jag fick den billigt som fan med. Då blir jag alltid glad. Ska dock tvätta den nu för den luktar inte så jävla gott. Men det är sånt man får ta. Den har troligtvis legat längst inne i någon garderob ett tag.
 
Usch mitt blåmärke på högerbenet som jag fick i fredags ser inte trevligt ut alls.

Bara massa jobb.

Känner att min blogg blivit tråkig som fan nu när jag jobbar på nya jobbet. Men skitsamma! Det kommer lite fina bilder då och då iallafall. Men just nu blir det mest jobb hela tiden och idag fick jag till och med jobba över lite. Så jag har varit trött och seg som fan efter jobbet. Men det var bara att möta upp pappa och handla mat och fixa ärenden. Sen var det hem och frosta av min frys så min hyresvärd kan få låna den lite. Så jag har gjort lite nytta idag med faktiskt.
 
 

Hoppas dagen går snabbt.

Har precis fått i mig lite lunch och känner mig förbannat seg just ju och har ont i magen. Så hoppas att eftermiddagen går snabbt nu så jag kan hem och vila sen. 
 
 

Spell and the gypsy shopping.

Åhh det kommer bli en bra kommande vecka med en massa fina paket påväg till mig. Har varit olydig och shoppat trots att jag inte ska. Men man får fan passa på när det gäller slutsålda Spell and the gypsy kläder för mindre än halva priset. Så det har blivit lite fyndande denna helgen och nu hoppas jag bara att paketen dyker upp snabbt som fan.
 
 

Bullet på Alvesta folkfest.

Här kommer lite bilder från igår när Bullet spelade akustiskt på Alvesta folkfest. Det blev en riktigt trevlig och mysig kväll.
 
 

Smokin'

Sitter och väntar på att mamma och Mats ska dyka upp så vi kan köra till Alvesta snart. Medan jag väntar spontanshoppar jag alldeles för dyra kläder från Spell and the gypsy. Men vad fan man lever bara en gång och livet är för kort för att ha tråkiga kläder på sig. Visar bilder från min shopping imorgon eller nåt. Nu får ni en bild på mig istället. 
 
 

Slö idag.

Jag är slö som fan idag och lite bitchig efter för lite sömn. Men ligger och vilar lite nu och tar det lugnt. Ska snart stiga upp och börja fixa mig för att sticka till Alvesta och kolla på Bullet. De ska spela akustiskt idag så ska dit med mamma och Mats lite. Men har ont i mitt ben efter olyckan igår och ont i ryggen. Men ska nog överleva kvällen iallafall. 
 
 

Äntligen fredag.

Har haft en bra dag på jobbet trots ett litet missöde som resulterade i ett stort blåmärke på hela låret. Men det är sånt som händer ibland. Blåmärken försvinner ju rätt snabbt vilket är skönt. Men det har varit en bra dag iallafall men det är väldigt skönt med helg nu. Sitter hemma hos Thomas nu för tacokväll om vi kommer iväg till affären snart. Jag är hungrig men han spelar tv-spel så helt omöjligt att slita honom från tv:n.
 
Ni får en bild på Emmas fina paprikagubbe från jobbet idag.

Stressig dag.

Har verkligen inte haft en bra dag idag.  Har varit stressad både på jobbet och när jag slutat. Men nu kan jag äntligen ta det lite lugnt i soffan och kolla på Broadchurch innan jag ska sova. Har hunnit laga mat och fixa matlåda och duscha så allt är fan klart för idag. Imorgon är det fredag och det kommer bli så jävla skönt. Behöver lite helg nu och vila upp mig och ha lite roligt. 
 

Usch vad trött jag är.

Jag borde egentligen bara göra allt som behöver göras snabbt som fan nu och sen bara gå och lägga mig. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag sitta fast i min soffa ett tag nu för här är så mjukt och skönt. Sen kommer jag i säng alldeles för sent och vaknar ännu tröttare imorgon. Mmm känner att det finns en risk för det.
 
 

Lite lunch nu.

Blev faktiskt väldigt nöjd med min matlåda idag så nu är jag mätt och belåten. Har personalmöte efter jobbet så behöver lite mat och energi nu. Kommer nog bli en bra eftermiddag men längtar hem till sängen. Drömmer bara en massa på nätterna så får ingen redig sömn tyvärr. Men kommer nog vara hemma innan fem så hinner nog vila lite sen.
 

Dags att sova.

Blev en mysig eftermiddag med lite second hand shopping och fika med mamma och Thomas. Blev bortskämd av mamma som köpte ett par nya mysiga vantar till mig som blir perfekt i vinter. Så jag har haft en bra dag men nu är det dags att sova. Har lång dag imorgon med personalmöte efter jobbet så behöver vara utvilad.
 

Så tråkigt att vänta.

Sitter hemma hos mamma nu och vilar upp mig efter jobbet lite. Mamma är inte hemma än så får sitta här och vänta lite till. Vi ska nog ner på stan sen och ta en fika eller nåt. Hon har ju varit iväg i en veckan och jag hann bara träffa henne lite snabbt igår. Men rätt skönt att bara sitta här i lugn och ro och göra ingenting. Har träningsvärk som fan idag så behöver vila kroppen. Fattar inte hur jag kan få träningsvärk i revbenen men det har jag iallafall. Får se om jag hinner med någon träning sen när jag kommer hem eller om jag tar det någon annan dag. Får se vad jag orkar med och hur ont kroppen gör. Men först umgås med mamma.
 

Får nog gå en matlagningskurs.

Skulle vara duktig och fixa till lite risotto och fisk till middag idag men usch vad det såg nasty ut. Det blev en beige röra som inte alls såg aptitlig ut. Det var dock ätbart men kommer nog inte ta med det som matlåda imorgon. Får ju skämmas om de andra i köket ser det. Så nu ska jag slänga in lite potatisbullar och sparris i ugnen så får jag ta det till lunch imorgon istället. En matlagningskurs hade nog fan behövts.
Jag har iallafall varit duktig och gjort min dagliga yoga trots träningsvärk från gårdagens yoga. Men det är bara skönt att vara tillbaka till träningen igen.
 
 

Ny vecka och nya tag.

Har jobbar och slitit idag och fått varai renseriet redigt för första gången idag. Det var rätt kul men är så trött i huvudet nu av allt nytt. Efter jobbet stack jag hem till mamma som äntligen kommit hem efter en veckas semester. Hade fan behövt henne hemma i förra veckan med all jävla ångest jag hade. Men nu har jag iallafall fått prata av mig lite så jag mår bättre. Har inte känt av ångesten idag vilket är skönt så jag hoppas den håller sig borta nu. Det blev nog bara lite för mycket i slutet av förra veckan. Jag var ledsen och sårad och det gjorde att jag mådde piss och då kom ångesten. Men allt är bättre nu vilket är skönt. Var och handlade lite efter jobbet med så jag kan börja göra lite rediga matlådor till jobbet. Jag har varit dålig på det men nu jävlar ska jag komma igång med bättre matrutiner och börja träna igen. Har även fixat ny "medicin" mot min IBS då mina piller inte funkar längre. Har tagit tre om dagen och inte märkt att de hjälpt alls. Nu har jag ett pulver jag ska dricka morgon och kväll och det verkar som det funkar bra. Har inte haft ont i magen sen jag började med det i lördags och det är så förbannat skönt.
 
 

Har sovit bort hela dagen typ.

Har varit en slö söndag. Skulle kolla på film med Thomas igår men somnade i soffan direkt typ. Det tar på krafterna att vara ute hos pappa med alla busiga ungar. Så när jag kom hem kunde jag inte hålla mig vaken längre. Sen blev det en lång sovmorgon idag och slöande i soffan. Så förbannat skönt men ska försöka mig på att göra lite nytta nu. Ska springa ner med en maskin tvätt i källaren och sen måse jag få lite mat i mig igen. Blir inte bättre denna söndagen.
 

Tacokväll.

Orkade inte med att sitta hemma helt själv igår så jag stack in till Thomas för lite tacokväll. Hade ångest och hjärtklappning och mådde inte alls bra. Men nu är allt mycket bättre och jag hade en bra kväll. Alltid gott att äta tacos och alltid skönt med lite sällskap.
Sen blev det en loppisrunda med pappa och bror i morse. Nu sitter jag hemma hos pappa för en kväll med familjen och extra familjen. Kommer nog bli en bra kväll.
 

Jag har fått paket.

Fick hem ett paket med mina nya fina Bandit brand tröjor idag. Börjar få en liten samling i garderoben nu. Men de är ju så jävla snygga och sen är det rätt kul att ingen annan har samma tröja. Jag är nöjd som fan och särskilt när jag fick dem för halva priset.
 
 

Jävla ibs.

Har haft ont i magen hela dagen och blir helt slut i kroppen av det. Orkar inte med det just nu. Är fortfarande lite nedstämd men lite har löst sig iallafall så det känns bra igen. Får se om jag lyckas lösa det andra sen med. Vill gärna inte spendera helgen med att må dåligt.
 

Så skönt med en fika och lite skitprat.

Var så skönt att ta en fika med Lina efter jobbet och prata av mig lite. Det var precis vad jag behövde idag. Så nu kommer jag nog kunna sova gott i natt. Är väldigt glad och tacksam över att Lina kom in i mitt liv med. Jag behöver verkligen en som henne i mitt liv just nu. En som lyssnar på mitt eviga gnäll typ. Så tacksam över alla jag har både gamla och nya vänner jag fått. De är guld värda.
 
 
 
 
 

Har inte kunnat sova i natt.

Jag är trött som fan och lite nedstämd idag så det passar mig att vara i disken och skramla idag. Ska ta en fika med en vän efter jobbet och får förhoppningsvis prata av mig lite då. Så allt kommer nog bli bra tillsist bara jag får lite vila och prata av mig. Har lite blandade känslor för allt nu. Men förhoppningsvis så löser det sig så jag blir glad igen. 

Redo för hösten.

Fick hem mina nya snygga tröjor idag. Köpte dem på herravdelningen så de skulle vara lite så där stora och gosiga. Kommer leva i dessa i höst.
 
 

Vill hem och sova.

Är trött som fasen nu efter lunchen så vill bara hem och lägga mig. Men har inget att göra efter jobbet så det blir direkt hem och vila. Blir nog en lugn kväll sen med lite tvätt och städ bara. Inget roligt men behöver en lugn kväll.
 

Älskar min nya hylla.

Pappa hade varit snäll och hämtat min hylla innan jag slutade jobbet så den stog och väntade på mig i trappen när jag kom hem. Så det var bara att bära upp den till lägenheten. Den passar perfekt in i mitt sovrum och jag är så förbannat nöjd med den. Har dock lite möbler över nu som får flytta ner i källaren.
 
 

Hoppas jag får hem min nya hylla idag.

Blir lite pusslande med allt nu med nya jobbet innan jag kommer in i det. Kommer jobba över idag vilket jag vill men måste hämta hyllan innan de stänger med. Sen ska jag handla lite mat och fixa ärenden. Så kommer bli fullt upp efter jobbet. Men ska nog hinna med allt och få hem min nya fina hylla med.
 
 

RSS 2.0