Nya skor.

Om man inte kan köpa de perfekta skorna får man försöka skapa dem bäst man kan. Så mina nya skor fick en makeover igår. De fula kedjorna togs bort och gamla conchos från ett skärp sattes fast. Jag tycker faktiskt de blev rätt coola. De passar mig lite bättre nu iallafall. Men det andra paret jag köpte får åka tillbaka igen. De var alldeles för stora.
 
Före:
 
Efter:
 

God morgon världen.

Det känns konstigt att vakna hemma på en söndag då jag nästan alltid är hemma hos Thomas på helgerna. Men det funkade att vakna upp i min säng med. Idag ska jag städa och tvätta lite här hemma. Min hall är ett bombnedslag så dags att ta tag i skiten. Ska bara dricka upp mitt tea först och sen är jag redo. 
 

Second hand fynd.

Var ute på en promenad nyss och fotade dagens fina fynd. Testade även ett par nya skor och de passade perfekt. Så de kommer jag behålla och det är så skönt att äntigen hitta ett par vettiga skor. Så nu är jag verkligen redo för hösten. 
 
 

Second hand shopping.

Jag har varit i Älmhult idag och lämnat av min karl som har spelning i Linköping ikväll med bandet. Så jag och pappa körde dit honom och tog sen en loppisrunda tillsammans. Så det blev second hand i både Älmhult och Strömsnäs idag. Men tyvärr så hittade jag inte så mycket roligt utan det blev bara en mysig halsduk med luva på. Ska ut och gå en promenad sen så ska ta en bild på den. Den är verkligen riktigt mysig och kommer bli perfekt i vinter. Jag måste även testa mina nya skor som jag hämtade ut igår och som bara ligger på hallgolvet än. Har varit helt slut idag så somnade så fort jag kom hem. Somnade i soffan hemma hos Thomas igår med så behövde verkligen sova efter denna jobbarvecka. Men tänkta att jag skulle ta en liten promenad nu så kanske jag piggnar till lite. Hoppas på det iallafall.
 
 

Jag har ont i huvudet.

Så jag tog en tidig frukost idag och hoppas på att lite mat hjälper mot huvudvärken. Men det är i alla fall fredag så jag är snart ledig. Ska bara jobba klart och sen storhandla med pappa. Jag ska även hämta ut mina nya skor för jag skickade tillbaka de jag fick förra veckan. Så nu hoppas jag på att några av de nya ska passa bättre. Sen ska jag hem till min karl och ta det lugnt som fan. Åhh hoppas jobbdagen går snabbt och huvudvärken försvinner.
 

Imorgon är det fredag.

Dagen gick snabbt och rätt smärtfritt och efter jobbet blev det en fika med Thomas. Så det blev en bra eftermiddag på fiket med vänner. Jag brukade hata att fika och ville mest äta upp så fort som möjligt och sen gå därifrån men nu kan jag fan sitta där i flera timmar. Men det beror nog på sällskapet med. Har allltid trevligt på fiket nu och trivs alltid när jag har min karl bredvid mig. Sen har jag ju lärt känna hans vänner nu och de är fan underbara allihopa. Så det känns skönt som fan och jag trivs verkligen med livet nu. Sen hade det ju varit skönt att slippa ha jävla ibs men jag får lära mig att leva med det. Jag håller på att kolla upp mediciner som kan hjälpa och vilken mat jag tål. Det går bra än så länge och jag har inte alls lika mycket besvär nu men hoppas på att det ska bli ännu bättre. Jag är fortfarande väldigt uppsväld om magen och känner mig inte bekväm med det alls. Så det blir att leta vidare för att hitta något som motverkar det. Ska testa nya piller nu som är för ibs-symtom och förhoppningsvis så är de bra och funkar. Men det återstår att se.
 

Woohoo veckan är snart slut.

Det är så jävla skönt för jag är förbannat trött nu. Det var riktigt jobbigt att stiga upp idag men jag kom upp till sist. Dagen kommer nog gå bra och jag hoppas att det inte kommer alldeles för mycket varor. Känner inte för att lyfta en massa idag. Jag har fan lite ont i rygg och nacke nu vilket är jobbigt. Men det ska gå ändå och efter jobbet blir det kanske en fika med min karl. Så ser fram emot det.
 

Designar nya mobilskal.

Måste ha ett nytt mobilskal för mitt trillar sönder snart. Så jag håller på att fixa lite nya skal nu. Blir lite eget designat med fina bilder. Så jag hoppas jag får dem snart och att de blir så fina som jag hoppas. Annars kollar jag bara på lite tv och äter soppa. Så jag har en lugn kväll idag med, men är iallafall lite duktig och tvättar. Annars längtar jag mest till att jobbveckan ska ta slut så jag får spendera min fredag med min karl. Men blir kanske en fika med honom imorgon. 
En av bilderna jag gjorde mobilskal med. Kommer nog bli riktigt snyggt.
 

Så var man på jobbet igen.

Spenderade gårdagen hemma hos min karl och hade det mysigt. Det är så skönt att få sticka in till honom lite i veckan och bara umgås. Vi gjorde inget speciellt men det är lite det som är poängen, att umgås och ta det lugnt. Så idag blir det att cykla hem så jag hoppas att solen håller i sig. Blir så mycket skönare att cykla hem när solen skiner och det är fint. Mmm detta blir nog en bra dag.
 

Kallt som fan.

Det är bara runt 15 grader varmt i vår matsal och inte mycket mer i köket. Jag springer runt och snorar som fan och vill bara bädda ner mig i en varm säng. Jag fattar att det är tidigt att sätta igång elementen men barnen och vi som jobbar här ska väl ändå inte behöva frysa? Ska fan krypa in i ugnen lite sen så jag får upp värmen igen. Jag borde nog få plats i den om jag kryper ihop som fan. Får hoppas att det blir lite varmare sen så jag inte går och blir helt förkyld. Jag hatar att frysa.
 

Loppisfynd.

Jag kunde inte hålla mig längre när jag såg denna på loppisen i helgen. Jag har varit framme och klämt på den varje gång jag sett den för den är sådär fint fulsnygg. Jag vet inte riktigt var jag ska sätta den än men jag var fan tvungen att ha den nu. Den har väntat på att jag ska köpa den hela sommaren nu så den kommer få en fin plats. Den passar väldigt bra tillsammans med mitt bord med magdansöserna på iallafall. 
 
 

God morgon måndag.

Sitter på jobbet trött som fan efter en helg med min karl. Vi var hemma hos Thomas föräldrar igår och hade det trevligt. Vi spelade spel som jag vann, nybörjartur ansåg vissa skicklighet ansåg jag, och åt en massa god mat. Så jag var helt slut av matkoman när jag kom hem på kvällen. Men det är alltid lika trevligt att spendera dagen ute hos Thomas föräldrar bland alla björnar och god mat. Hade dock gärna haft lite längre helg för den flög förbi alldeles för snabbt. Men så är det väl alltid.
 

Loppisrunda.

Det blev en loppisrunda med min pappa och Thomas idag. Vi skulle hämta ut ett par nya skor till mig och pappa var snäll och körde. Så nu har jag en massa fint från loppisarna och nya skor. Nu är jag trött som fan så ska försöka att vila lite. Har sovit dåligt som fan i natt så behöver ta igen det nu.
 

Sköna fredag.

Det blev en cykeltur in till jobbet idag vilket var jobbigt som fan men väldigt skönt. Jag är helt slut i kroppen efter igår så det tog emot att cykla. Men jag blir faktiskt piggare av det. Har i alla fall haft en lugn morgon på jobbet då det blev en massa sallad över sen igår. Så dagen ska nog gå rätt bra idag. Sen blir det att spendera hela helgen med Thomas med loppis och hälsa på hans föräldrar lite. Så det kommer bli en lugn och skön helg tror jag.
 

Hur cool var inte denna då?

Hade jag haft en jävla massa pengar som jag kunnat slösa så hade jag fan klickat hem en sån här jacka. Den är så cool men väldigt svårburen, särskilt i regniga Sverige. Men åhh vad lycklig jag hade varit om jag fått ha en sån här hemma. Den kan bara hänga på en vägg och se snygg ut för min del. 
 
 

Jag hatar fortfarande salladsbuffé.

Det blir så jävla mycket sallad att fixa nu på morgonen att jag knappt orkar med det. Snart får jag i alla fall lite hjälp här i köket vilket kommer bli så skönt. Att göra sallad till 350 ätande blir en jävla massa sallad. Har bara tomater och lök kvar nu och så ska det öppnas en jävla massa burkar med majs. Hatar att hacka tomater och vill inte gråta bort allt smink. Så det är bara det värsta kvar nu. Woohoo!
 

Nu jävlar är jag redo för hösten.

Blev ju bortskämd och skjutsad av pappa efter jobbet idag. Så vi stack upp till Lagan och fixade nya regnkläder till mig. Jag har bra byxor sen innan men ingen jacka men nu har jag ett nytt set. Kollade inne i Ljungby men de var fula och svindyra så blev en tur till affären i Lagan med. Så nu är jag faktiskt nöjd med mina regnkläder och behöver inte skämmas ihjäl när jag har dem på. Nu ska jag bara få upp värmen igen. Har fått ha blöta strumpor på mig hela dagen på jobbet så det tar nog ett tag innan mina fötter tinar upp. Men imorgon blir det fan regnkläder och gummistövlar på. Solen kommer väl skina hela dagen bara för det men jag tänker inte riskera att bli helt blöt igen. Jag blir på sånt jävla dåligt humör över att vara blöt och kall så tänker inte riskera det. 
Jag ser iallafall fram emot morgondagen för efter jobbet blir det mat hemma hos mamma med pappa, min bror och min karl. Kommer bli så gott med mammas mat igen.
 

Jag hatar regn!

Alla mina kläder är helt dyngsura efter regnet i morse så jag är sur som fan nu. Har pratat med pappa i alla fall så han skjutsar hem mig sen. Jag kan inte cykla hela vägen hem i kalla och blöta kläder för då kommer jag garanterat bli sjuk. Det räcker med att jag måste gå runt med blöta fötter hela dagen. Min pappa han är snäll han.
Jag ville verkligen inte gå till jobbet i morse. Sov hos Thomas igår och att lämna hans varma säng och hans famn för att cykla i ösregn var inte lockande. Kommer seriöst vara sur och nedstämd hela dagen idag. Så hoppas fan inte att något krånglar på jobbet nu.
 

Fika i regnet.

Det blev en fika med Thomas och lite vänner idag efter jobbet. Så skönt att äntligen ha honom hemma igen. Det var riktigt mysigt att sitta och fika medan regnet öste ner utanför. Det var inte så roligt att gå hem till mamma sen och bli helt genomblöt om fötterna dock. Jag är fortfarande kall som fan om fötterna men tinar förhoppningsvis upp efter jag fått i mig lite soppa. Jag är hungrig som fan nu så kanske dags att värma maten. Sen ska jag bädda ner mig i soffan resten av kvällen.
 

Första jobbdagen på nya terminen.

Idag börjar alla barn i skolan igen så det kommer nog bli lite kaos i matsalen. Men jag skiter i det bara dagen går snabbt. Min karl kom hem i natt och jag längtar efter honom som fan. Ska fan träffa honom efter jobbet vare sig han vill eller inte. 
 

Hej träningsvärk.

Min träningsvärk är fan ännu värre idag men det går nog över snart. Men jag har ont i mina ben som fan nu. Ska iallafall vara duktig och tvätta och städa idag. Nu är det stökigt som fan så något måste göras. Så kanske lika bra att lämna datorn nu och sätta igång. Har den första maskinen med tvätt igång nu och ska försöka hinna med två stycken så jag blir av med lite från golvet. Woohoo vilken rolig dag det här kommer bli.
 

Hur fan kan jag vara så trött?

Jag hade skitroligt igår med att dansa till irländsk musik med underbara människor. Det var riktigt roligt och jag har träningsvärk som fan i benen idag. Jag är även trött som fan men kanske inte så konstigt då jag inte somnade förrän vid halv tre i natt. Sen ringde pappa och väckte mig i morse för lite veternabilsutställning med Amazonen och loppis. Så jag fick inte sova så länge men ha vilat desto längre nu på eftermiddagen. Det var en bra loppis iallafall för jag hittade både ett par jeans, två par shorts och en väst för bara 80kr. Ska se om jag orkar fota det sen eller inte. Får kolla igenom kameran och se ifall det blev några vettiga bilder från igår med. Men det blir senare för nu ska jag äta lite.
 

Redo för en rolig kväll med vänner.

Det blir att sticka in till den irländska aftonen ikväll så jag ska alldeles strax åka. Kommer nog bli riktigt roligt och jag ser fram emot att få umgås med lite vänner och lyssna på bra musik. 
 
 

Äntligen fredag.

Jag är trött som fan idag efter ett nattsamtal med min karl vid halv två i natt. Men nu mår jag bättre i alla fall vilket är skönt. Förhoppningsvis blir det att umgås med lite vänner ikväll och gå på den irländska aftonen nere på stan. Så jag hoppas att jobbdagen går snabbt och smärtfritt så jag mår bra och är pigg till ikväll. Ikväll har även min karl sin sista spelning i Finland och sen är han på väg hem igen. Jag längtar efter honom som fan nu.
 

Jag har tråkigt.

Jag vet inte alls vad fan jag ska hitta på för jag är uttråkad och lite nedstämd. Jag har fortfarande inte fått redigt med sömn och det märks både i kroppen och hjärnan. Jag får en massa dumma tankar som bara är helt jävla onödiga och jag har ont i ryggen som fan. Så jag tänkte mest bara värma min goda tomatsoppa som jag fick över sen igår och fortsätta kolla på Bates motel och ha tråkigt. Får fördriva tiden bäst jag kan tills det är dags att lägga sig och förhoppningsvis få lite sömn. 
 

Trött morgon.

Jag bara drömmer en massa skit varenda natt så får knappt någon redig sömn alls. Så jag blir tröttare och tröttare för varje morgon. Men det är bara två dagar kvar och sen helg så jag borde klara det. Men jag hoppas att dagen går snabbt så jag kan hem till min älskade säng igen.
 
Igår var det föresten 6 år sedan jag träffade Meat Loaf för första gången. En av de bästa dagarna i mitt liv.
 
 

Skrattar så jag gråter.

Jag har kollat på denna videon flera gånger nu och den blir fan bara roligare och roligare. Kolla bara på dem i bollhavet! Sen blir jag glad så fort jag få se min snygga karl för jag saknar honom nu. Ni måste fan kolla på videon!
 
 

My dear addiction live på Karl-Oskar dagarna del.4

 

My dear addiction live på Karl-Oskar dagarna del.3

 

Proverna såg bra ut.

Min doktor ringde till mig tidigare idag för att berätta alla provresultat och allt såg bra ut. Alla värden var bra så det fanns inget som förklarade varför min mage inte mår bra. Så han var rätt säker på att jag nog har IBS vilket jag med har misstänkt. Det suger ju rätt hårt men skönt att få det bekräftat av en läkare. Jag vill inte springa runt och sätta diagnos på mig själv så skönt att han trodde det med. Så jag får väl lära mig leva med det och helt enkelt ha noga koll på vad jag klarar av att äta och vad jag inte klarar av. Idag har iallafall min mage mått bra och jag har haft aptit som fan. Så nu ska jag fika lite innan jag ska fixa klart det sista bilderna från konserten i fredags. 
 

Jag vill med åka på Finlandsturné.

Idag hoppar min karl på båten till Finland för en turné med My dear addiction. Jag är faktiskt lite avundsjuk för jag vill med ha lite äventyr nu. Men istället så får jag jobba och slita och gå och vänta på att min doktor ska ringa tillbaka om provresultaten. Jag hoppas i alla fall att han får det roligt och att veckan går snabbt så jag får träffa honom snart igen. Jag ska försöka vara lite duktig och städa hemma nu när jag ändå inte har något vettigare för mig. Det kommer fan aldrig bli gjort annars. Åhh jag kommer sakna min karl.
 

 

Jag har fått paket.

Jag älskar mina nya tröjor från Bandit brand, de är sådär mjuka och lagom slitna. Så jag har precis haft lite photoshot med mig själv och bilderna blev väl sådär. Men de är okej nog att vara nöjd med.
 
 

Jobbig dag.

Sitter och slöar i soffan efter en jobbig dag med en tripp till vårdcentralen och jobb. Jag fick en akuttid för min mage har krånglat och varit uppsväld i flera dagar nu. Så de har undersökt mig och tagit en massa blod så de kan försöka hitta felet på mig. Sen var det bara att stressa tillbaka till jobbet och packa upp varor och diska. Jag var helt slut efter det, all energi bara försvann. Jag har inte sovit bra i natt heller för den förbannade fullmånen så det gör det värre med. Men nu har jag vilat och fikat så mår lite bättre. Sen fick jag även mina nya tröjor från Bandit brand i brevlådan idag vilket gjorde mig glad. Så jag ska försöka fixa lite snygga bilder på dem sen så ni får se.
 

My dear addiction live på Karl-Oskar dagarna del.2

 

My dear addiction live på Karl-Oskar dagarna del.1

 

Bästa helgen på länge.

Jag har haft så fullt upp hela helgen att jag glömde bort att blogga igår. Men vilken rolig helg det har varit. Konserten i fredags var riktigt bra även om det blev lite småkrångel för dem och förseningar. Men när de väl stog på scenen gav de allt. Igår blev det födelsedagsfest för finaste Ida och en runda till Harrys med trevliga människor. Så jag har varit helt död hela dagen då jag inte kommit i säng förrän vid tre två dagar i rad. Men det har varit så värt det för jag har haft riktigt kul. Ska gå igenom alla bilder från konserten nu men vet inte om jag orkar fixa alla ikväll. Jag är riktigt trött i ögonen så att sitta framför datorn är fan jobbigt.
 

Redo för konsert.

Jag ska strax börja bege mig mot Växjö för att se min snyggkarl spela live igen. Jag kommer troligtvis frysa ihjäl i min lilla klänning men kände för att klä upp mig. Har saknat att få klä upp mig och använda alla mina snygga kläder som inte funkar så bra till vardags. Så nu känner jag mig snygg och ser fram emot kvällen.
 
 

Mysig dag med min karl igår.

Hade en sån jävla bra dag med min karl igår. Vi började med att fika lite för jag hade lite craving på kanelbullar och kunde inte sluta tänka på det. Vi fick sällskap av en av Thomas vänner sen och gick och åt middag som han var snäll och bjöd på. Så jag hade en väldigt trevlig eftermiddag. Sen spenderade vi hela kvällen med att kolla gamla foton och videos på Thomas och hans tidigare band. Jag fick äntligen höra min karl sjunga och blev fan lite chockad. Kunde verkligen inte föreställa mig att han skulle låta så när han sjöng. Men det lät väldigt bra. Det är så roligt att upptäcka nya sidor av honom och lyssna på tidigare inspelningar. Idag blir det jobb och sen sticka till Växjö för att se min karl spela ikväll. Kommer bli en bra helg detta.
 

Äntligen lite sol och värme igen.

Jag tog cykeln in till jobbet så jag kan sova hos min karl i natt och fan vad skönt det var att cykla. Solen sken och det var svalt och friskt i luften. Jag borde egentligen cykla lite mer för det är bra motion men jag kan vara så jävla lat på morgonen. Det är så smidigt att bara kicka igång mopeden istället. Fast jag blir så jävla hungrig av att cykla så tog min frukost tidigt idag. Men har redan hängt upp tvätten som vi satte igång igår och pratat med rektorn lite. De håller på att städa och rensa nu innan skolan börjat så de har fyllt soptunnorna med möbler smarta som de är. Hur hade de tänkt att det ska gå in ett bord i en liten sopbil? Så pratade med rektorn om att de snällt får plocka upp alla möbler igen för annars kommer de inte tömma våra soptunnor och det lär lukta skit då. Man tycker ju att de kan tänka till lite själv och fatta det, men icke.
 

Nu blev jag glad.

Jag har bytt försäkring nu och lyckades få ner kostnaden med nästan 1000kr så jag är väldigt nöjd just nu. Får bara hoppas att de inte höjer den en massa varje år som de andra gjorde. Fick även reda på varför de inte dragit min hemförsäkring på lönen på några månader nu med. Uppenbarligen så får jag återbäring så den har täckt min försäkring i 3-4 månader så jag slapp betala. Så det var ju snällt av dem. Kunde ju dock varit bra om man blev meddelad om detta och slapp bli orolig att något krånglade. Men nu är allt löst och det gick smärtfritt och bra. Så skönt.
 

Hela jag är täckt av damm.

Vi försöker städa och fixa så mycket som möjligt nu innan skolan börjar och det behövs fan. Jag började morgonen med att ta ner alla gardiner som ska tvättas och sen har vi dammat i hela matsalen. Fy helvete vad mycket damm där var. Bara det att gardinerna nog aldrig tvättats gör det smutsigt som fan men det har nog aldrig städats uppe på högtalare och lampor. Så jag har ett stort behov av att nysa nu men det kommer fan inget. Men självklart ska det klia som fan överallt.
 

Fy fan vad dyrt.

Sen jag skaffade min moped 2011 har min mopedförsäkring höjts med 900kr. Det är fan skitmycket så nu blir det att leta efter en ny försäkring. Min pappa betalar runt 1800kr mindre varje år för sin motorcykel som är värd jävligt mycket mer än min moped. Blir galen på att jag varje år ska få en räkning som höjts med flera hundra. Så kostnaden ska ner nu och det rejält. Men jag älskar fan min moped. Jag körde förbi en man efter jobbet idag och han tyckte min moped var så cool att han följde efter mig hem till mamma för att fråga vilket märke det var och kolla närmare på den. Då blir jag glad. Det är många som ger mig komplimanger för mopeden och det värmer mitt hjärta lika mycket varje gång. Men den är fan jävligt cool och snygg.
 
 

Saknar redan sängen.

Jag blir så jävla seg när det är så mulet och tråkigt ute så vill fan bara sova. Jag hoppas fan att dagen går snabbt så jag får hem och bädda ner mig i sängen snart igen. Det får fan inte gå från svinvarmt och strålande sol till detta. Jag vill ha mer sommar!
 

Kan ingen hjälpa mig att städa?

Jag borde verkligen städa här hemma men är så jävla slö nu. Tog och vilade efter jobbet men det hjälpte fan knappt. Men har iallafall varit duktig och tvättat en massa och väntar på den sista maskinen nu. Så nu har jag snart lite rena kläder att ta på mig. Jag ska ut och fixa lite med mopeden nu innan det blir för mörkt ute och sen får jag fan ta tag i städningen lite. 
 

Sommaren är snart över.

Efter värmen som var igår kändes det konstigt att behöva ta på sig både jeans och stickad tröja när jag skulle sticka till jobbet idag. Men det är även väldigt skönt att det börjar gå mot höst. Nu är sommaren verkligen snart slut. Mina jobbarkompisar kommer tillbaka från sin semester idag och skolan börjar om två veckor. Var fan tog tiden vägen? Jag känner mig både glad och ledsen över det men vet inte varför. Det kommer bli skönt att börja jobba redigt med alla barn. Men man vill ju aldrig att sommaren ska ta slut. Sommaren är fan alltid alldeles för kort. Jag har i alla fall en semestervecka kvar att ta ut snart.
 

Några av mina senaste loppisfynd.

Var på loppis idag med familjen och min karl och äntligen hittade jag lite fint. Älskar loppisar där man får köpa en kasse och sen fylla den med det man vill ha. Så det blev en kasse med massa fint och böcker för 50kr och ett nytt bord till sovrummet för 30kr. Så det blir lite småfix här hemma nu då jag får flytta runt på lite saker för att få det fint. Men det kommer bli så bra tillsist.
 
 

Loppisrunda.

Blev en liten loppisrunda och fika med min karl idag. Nu ska vi mysa ner oss med glass och kolla på en film. Blir nog en rätt slö helg men det är bara skönt. Det blev dock inget fyndade på loppisen men får en ny chans imorgon igen. 
 

Filmkväll med min karl.

Kollar på dålig splatterfilm med min karl ikväll. Det är ett under att vi lyckades få i oss någon mat efter allt äckel och blod. Men är man hungrig så är man. Blir nog att sova snart för jag är trött som fan nu. Imorgon blir det lite loppis och förhoppningsvis så hittar man något fint. Annars får jag nöja mig med tröjorna jag beställt och den jag fick av Thomas idag.
 
 

Äntligen fredag.

Är trött som fan idag. Hur mycket jag än försökte att bli klar med allt i tid igår så var jag ändå inte i säng förrän vid tolv. Så det har inte blivit så mycket sömn i natt, men får ta och vila lite sen kanske. Jag kommer sticka in till min karl över helgen som vanligt. Så förhoppningsvis blir det lite loppis och en massa mys. Idag är även sista dagen jag kommer vara själv i köket. Det kommer bli skönt att ha lite sällskap här igen så jag slipper prata med mig själv hela tiden.
 

Lite shopping.

Unnade mig lite nya tröjor som förhoppningsvis kommer i brevlådan snart. Älskar Bandit brands tröjor så dessa kommer nog bli perfekta. 
 
 

RSS 2.0